Eye@line VL #1 2023

Page 1

FYSIEKE WINKELS

NOG ALTIJD POPULAIR IN ONS LAND

ALCON-FAMILIE BREIDT UIT IN NIEUWE

CATEGORIE

VLAANDEREN 1 - 2023
ONLINE VAKBLAD VOOR DE TOTALE OPTIEKBRANCHE
WATERSURFACE
HIGHLIGHTS OPTI MÜNCHEN EN MIDO MILAAN

INHOUD

33 04 10 30

OPTIEKER IN DE KIJKER

Met de paplepel ingegoten. Dat mag je gerust letterlijk nemen bij Katinka Sanders. Haar wiegje stond al in de optiekzaak van haar moeder Freija Van der Straeten.

JULBO’S LITTLE HEROES

De Walk-zonnebrillen zijn door Julbo ontworpen om de ogen van de allerkleinste waaghalzen maximaal te beschermen. En ja, ze kunnen tegen een stootje.

TIJD VOOR BEURZEN

De Opti was in januari, de MIDO is net geweest in Milaan, tussendoor was er een Nederlandse beurs met veel Belgische bezoekers en nu staat BE OPTIC voor de deur. Het is weer tijd voor beurzen!

3D-PRINTTECHNOLOGIE BRILGLAZEN

Eyeline las in Dagblad De Tijd dit artikel over de 3D-printer van Luxexcel die brillenglazen op voorschrift en intelligente zonnebrillen kan printen.

04

BEURSTIJD

10

12

Opti en Mido achter de rug en Be Optic to come. Ook de Nederlandse beurs Bold Optical Fair trok eind januari veel Belgische bezoekers; Raf Mastbooms schrijft een terugblik. Team Eyeline geniet ervan om u te zien en kijkt uit naar Be Optic op 26 maart in Brussels Kart Expo in Groot-Bijgaard. Een echte Belgische beurs met alles voor u als professionele optieker!

33

In deze Eye@line enkele highlights die wij vooral spotten in München en Milaan. Ook rond deze tijd verschijnt onze eerste Eyeline Magazine van dit jaar met nog meer Opti, de megatrend Tech Craft en de Viva Magenta, geïnspireerd op de Pantone Color of the Year 2023.

Graag tot ziens! #blikvooruit
21
Hoofdredacteur

MOEDER EN DOCHTER IN

FREIJA’S OPTIEK

HET HELE INTERVIEW LEZEN?

“NATUURLIJK LEER JE MET VALLEN EN OPSTAAN. EEN KANTELPUNT WAS ZEKER

DE VERHUIS VAN DE ZAAK NAAR DEZE

NIEUWBOUW DIE WE ZELF BOUWDEN. IK

ZOCHT BOVENDIEN WAT VERBREDING IN

MIJN COLLECTIE EN LEGDE HIERBIJ HET

ACCENT OP ‘DIT IS BELGISCH’. DOOR HET

AANBIEDEN VAN EIGENZINNIGE COLLEC-

TIES, ZOALS ONDER ANDERE THEO, KREEG

IK EEN BEPAALDE REPUTATIE IN DE STREEK.

OP DIE MANIER WEET IK ME TE DIFFEREN-

TIËREN TEN OPZICHTE VAN DE TALRIJKE

OPTIEKERS IN HALLE EN OMSTREKEN”.

FREIJA VAN DER STRAETEN, FREIJA’S OPTIEK

OPTIEKER IN DE KIJKER

FREIJA VAN DER STRAETEN

WANNEER ULTIEM COMFORT EN ULTIEME STABILITEIT SAMENKOMEN DANKZIJ TOTAL30™

MAANDLENZEN 1-3

Deze nieuwe maandlens biedt uw klanten

Watergradiënt materiaal

Enkel een kussen van bijna 100% vocht raakt het oog3-4

PRECISION BALANCE

8|4®-lensontwerp

Houdt de lens optimaal gepositioneerd voor een stabiel zicht2,5**

BESTEL UW TOTAL30™ FOR ASTIGMATISM

Celligent-technologie

Total30™ bootst de celstructuur van het hoornvlies na, waardoor de lens lipiden en bacteriën weerstand biedt6-11

Contacteer uw Alcon-vertegenwoordiger voor meer informatie.

Contact Lens (dele lcon A). Poster presented at: Annual Meeting of the Association for Research in Vision and Ophthalmology (ARVO); May 6-10, 2012; Ft. Lauderdale, FL.

vitro analysis of lens surface characteristics and water content; Alcon data on le, 2021. 5.Alcon data on le, 2020, 2021.

Surface observations of leh lcon

contact lens and human cornea using scanning transmissions electron microscopy; Alcon data on le, 2020.

Shi X, Cantu-Crouch D,

V,

Surface characterization of a silicone hydrogel contact lens having bioinspired 2-methacryloyloxyethyl phosphorylcholine polymer layer in hydrated state. Colloids Surf B: Biointerfaces. March 2021;199:111539. 8. In vitro evaluation of bacterial adherence in commercial lenses: Alcon data on le, 2020. 9. In vitro evaluation of bacterial bio lm in commercial lenses: Alcon data on le, 2020. 10. Ishihara K, Fukazawa K, Sharma V, Liang S, et al. Antifouling silicone hydrogel contact lenses with a bioinspired 2-methacryloyloxyethyl phosphorylcholine polymer surface. ACS Omega. 2021;6:7058-7067. 11. In vitro evaluation of lipid deposition for leh lcon A and commercial lenses using 3D confocal imaging; Alcon data on le, 2021.

** Voor indicaties, contra-indicaties en waarschuwingen verwijzen wij u naar de gebruiksaanwijzing van het betre ende product. Contactlenzen zijn medische hulpmiddelen.

©2022 Alcon Inc. BNLX-T3A-2200037 – 12/2022

6 EYELINE
PROEFLENZEN VIA DEZE QR-CODE 1. In
8
2.
3.
a clinical trial at
sites in the US; n=115; Alcon data on le, 2021.
In a clinical trial to evaluate on-eye performance of TOTAL30 for Astigmatism lenses where n=138 eyes; Alcon data on le,
2021.
Prui J,
Qiu
Y,
Thekveli
S,
Hart R. Surface Characterization of a Water Gradient Silicone Hydrogel
4. In
6.
A
7.
Sharma
et al.

WAT IS DAT NOU HET PLEZIER VAN NIETS?

ALCON-FAMILIE BREIDT UIT IN NIEUWE

WATERSURFACE CATEGORIE

Oogzorgprofessionals opgelet: Alcon lanceert aanstaande maandag 30 januari de torische TOTAL30™ for Astigmatism: een watersurface lens die u als oogzorgprofessional een stap verder dan SiHy-lenzen brengt. Ook deze lens is uitgerust met de biomimetische Celligent®technologie. Dit zorgt volgens Alcon voor een optimale draagervaring en dito comfort.1-3 Eyeline sprak al diverse contactlensspecialisten die enthousiast zijn. Daarover later meer!

www.myalcon.com/be

EYELINE 7
Het leven verandert. Waarom niet je brillenglazen? Schrijf je nu in de voor de Eyezen® campagne. Kijk op essilor-pro.com of vraag ernaar bij jouw optiekadviseur NIEUW: Met mogelijkheid tot window take-over! ©ESSILORJANUARI 2023 ESSILOR® EN EYEZEN® ZIJN HANDELSMERKEN VAN ESSILOR INTERNATIONAL. MONTUREN: Ray-Ban RB5472 BRITT 808* Essilorde nummer 1 in brillenglazen wereldwijd. Bron: Euromonitor International, Eyewear 2023 editie; Bedrijf Essilor International; Retailwaarde o.b.v. verkoopprijzen.Bescherming tegen schadelijk blauw licht: UV en gedeeltelijke Blue-Violet-lichtfi ltratie. Tot 455 nm met de grootste toxiciteit tussen 415-455 nm. Essilor® de nummer 1 in brillenglazen wereldwijd*

SPEELS EN SPONTAAN AD LIB

WIE WELEENS BLADMUZIEK HEEFT

GELEZEN, KENT VAST DE TERM

‘AD LIBITUM’. ‘NAAR BELIEVEN’ OF ‘WEES VRIJ’, AFGEKORT TOT ‘AD LIB’.

DE 12 NIEUWE MONTUREN IN DE FRANSE AD LIB-COLLECTIE ONDERSTREPEN DIE MERKNAAM NOG EENS

GOED: LEEF JE UIT EN VOEL JE VRIJ…

Alle nieuwe titanium monturen hebben een moderne en minimalistische uitstraling, waarbij de nadruk ligt op speelse structuren, opvallende kleurcontrasten, nieuwe tinten en trendy vormen. De modellen voor mannen kenmerken zich door een stijlvolle urban-sportieve uitstraling. De modellen voor vrouwen laten vooral verfijnde vormen en kleuraccenten zien, waaronder de combi goud-saliegroen. Casual en stralend het voorjaar tegemoet met Ad Lib? Dat klinkt ons als muziek in de oren!

EYELINE 9
www.charmant.com

JULBO

MAAKT VAN KINDEREN KLEINE HELDEN

OM DE OGEN VAN DE ALLERKLEINSTEN OPTIMAAL TE

BESCHERMEN EN TEGELIJKERTIJD EEN STIJLVOLLE LOOK

TE GEVEN, LANCEERT JULBO DRIE NIEUWE MODELLEN.

De rondingen en speelse look van Walk zijn een aanvulling op de sportieve stijl van de Fury Mini en de modieuze look van de Turn, een model met allure. Vanwege de grote populariteit van Fury is dit model nu ook beschikbaar voor kinderen. De kleuren zijn flitsend en de cilindrische lens heeft een breed gezichtsveld. Met de kleurige monturen en spiegelglazen maken kinderen een modieus én sportief statement, terwijl hun ogen optimaal worden beschermd.

LITTLE HEROES

Walk-zonnebrillen zijn ontworpen om de ogen van kleine waaghalzen maximaal te beschermen. En ze zijn bestand tegen een ruwe behandeling. Ook heel belangrijk…

www.julbo.com

10 EYELINE

HET ARTIKEL IN EYELINE MAGAZINE

LEES HIER

HIGHLIGHTS

OPTI 2023

JULBO
GARRETT LEIGHT
W-EYE
ESCHENBACH – TITANFLEX

TREND MAGENTA

PANTONE COLOR OF THE YEAR 2023

14 EYELINE
TREE SPECTACLES FACE A FACE LIGHTBIRD

VIVA MAGENTA! BEKIJK DE TREND HIER

TOM FORD
[CONCEPT-S] FORBETTERSHOPS.COM MOBEL & RAUM
SEE YOU AT opti2024! 12-14 JANUARI MOBEL & RAUM

MOREL VERENIGT LICHTHEID MET COMFORT

Dit model (102160) van Morel is een uitzonderlijke combinatie van de lichtheid van metaal en het comfort van acetaat. De aluminium veren versterken dit beeld van finesse, dat perfect samengaat met de Lighttec-technologie, een gepatenteerd Flex-scharnier zonder schroeven of lassen. Ideaal en gemakkelijk voor de opticien. De dubbele metalen brug zorgt voor een opvallende uitstraling door een groot oppervlak te bedekken, tot aan de boog. Op het gelaat blijft het subtiel, omdat het mooi harmonieert met de kleur van het acetaat. Het contrast tussen het kaki front en de zwarte veren is krachtig. Een bril met een uitgesproken karakter!

10216O
of info@morel-ned.nl
www.morel-ned.nl

NOTEER 26 MAART 2023 IN UW AGENDA VOOR DE VOLGENDE

BE OPTIC BEURS!

Dé Belgische beurs met alles voor de professionele optiekers: optische- en zonnebrillen, instrumenten, klein materieel, optische glazen, lenzen, informatica, verrekijkers, aankoopgroepering, franchise et cetera.

WAAR?

BRUSSELS GATE

BRUSSELS KART EXPO

Alfons Gossetlaan 9 1702 Groot-Bijgaard

Gratis toegang op vertoon van uw inschrijving.

EYELINE 19
INSCHRIJVING VIA WWW.BEOPTIC.BE
www.beoptic.be

Het leven vraagt meer van onze ogen

Productafbeelding is uitsluitend voor illustratieve doeleinden.

Ook beschikbaar in Multifocal

ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY CONTACTLENZEN * Versus ACUVUE® OASYS 1-Day.
Data
© Johnson & Johnson 2022. ACUVUE®, ACUVUE® OASYS MAX 1-Day, ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL, TEARSTABLE™ en OPTIBLUE™
&
PP2022MLT7168
TECHNOLOGIE MAX comfort *1 OPTIBLUE™ LICHT FILTER MAX helderheid *1 Scan de QR code of ga naar jnjvisioncare.nl voor meer informatie.
MAX comfort. MAX helderheid.*1 1. JJV
on File, 2022. CSM Subjective Responses ACUVUE® OASYS MAX 1-Day Contact Lenses - Retrospective Meta-analysis Belangrijke veiligheidsinformatie: ACUVUE® contactlenzen zijn geïndiceerd voor zichtcorrectie. Zoals met elke contactlens kunnen er oogproblemen, waaronder hoornvliesproblemen, ontstaan. Sommige dragers kunnen lichte irritatie, jeuk of ongemak ervaren. Contactlenzen mogen niet worden gebruikt bij ooginfecties of andere oogaandoeningen, of bij een systemische aandoening die het oog kan aantasten. Voor volledige informatie, inclusief contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen en bijwerkingen, raadpleegt u Het instructieboekje voor lensdragers of bezoekt u onze J&J website: jnjvisioncare.nl
zijn handelsmerken van Johnson
Johnson.
TEARSTABLE™

MIDO 2023

FIERA MILANO RHO

TEAM EYELINE - MANDY, ANNEKE, MIRANDA EN MICHÈLE -

HEEFT 3 DAGEN GENOTEN VAN MIDO. NATUURLIJK BLIKKEN

WE UITGEBREID TERUG IN EYELINE MAGAZINE 2-2023, HIERBIJ ALVAST EEN VOORPROEFJE!

EYELINE 21
TEAM EYELINE OSCAR MAMOOI WOODYS MIDO ACADEMY
MIDO 2024 SAVE THE DATE 3-5 FEBRUARI DARGEN D’AMICO VOOR 23EYEWEAR KALEOS SAFILO VISIONARIO
MOREL IZIPIZI
ROSS & BROWN

MORE FOR KIDS

Wat zijn uw belangrijkste pijlers voor succesvolle kinderbrillenverkoop en wat remt uw succes af?

More weet als geen ander dat u veel meer kinderbrillen moet aanbieden dan u op jaarbasis verkoopt. Hoe blijft uw marge constant en stabiel en hoe verkoopt u juist méér brillen in plaats van deze af te schrijven? De More for Kids shop-in-shop voor onafhankelijke opticiens is het antwoord van More op deze vragen. Optiek Baes, De Jonckheere en Tessens zijn al enthousiast!

info@more-eyewear.com

www.more-eyewear.com

24 EYELINE ONLINE
NIEUWS
NOOIT MEER KINDERBRILLEN AFSCHRIJVEN Kinderbrillenconcept met meerwaarde
Nooit meer kinderbrillen afschrijven én een hogere marge
+31 (0)20 4080737

MINI EYEWEAR GEEF JE LEVEN KLEUR

Sinds de dag dat de eerste auto van de band rolde, in 1959, staat MINI voor nieuwe perspectieven en creatief denken. De kleurenwerelden waarin de auto's zich bewegen hebben altijd de moed getoond om anders te zijn. Ook in de MINI EYEWEAR collectie zijn gewaagde, onconventionele of klassieke combinaties te vinden. Sinds 2019 brengt Eschenbach Optics in samenwerking met MINI dat gevoel over op de brillencollectie.

Met 12 nieuwe monturen en 2 opvallende zonnebrilmodellen brengt MINI

EYEWEAR dit voorjaar tijdloos design en gedurfde kleuren. Denk aan Chili-rood met Brits race-groen! De spannende kleuren verwijzen duidelijk naar het

onmiskenbare kleurenpalet van MINI. MINI EYEWEAR heeft zichzelf tot taak gesteld de groeiende ecologische uitdagingen het hoofd te bieden en gebruikt het duurzame BIOTATE in het SUSTAINABLE ORIGINALS concept. Deze grondstofbesparende aanvulling op normaal acetaat overtuigt door zijn briljante uitstraling in zowel matte als glanzende afwerking.

Ook de SPRING STORIES highlightmodellen openen nieuwe perspectieven. Oversized vormen of een opvallend vormgegeven vierkante vorm - de modellen verenigen de huidige tijdgeest met het design van vroeger.

www.eschenbach-optik.com
LEES HIER HET ARTIKEL IN DE EYELINE

HET HELE ONDERZOEK LEZEN?

CONSUMENT GAAT VOOR SFEER, TECHNOLOGIE EN DUURZAAMHEID

FYSIEKE WINKELS

NOG ALTIJD POPULAIR

AFGELOPEN NAJAAR BRACHT MOOD MEDIA DE LAATSTE INSTORE

TRENDS IN KAART. EEN VAN DE OPVALLENDSTE CONCLUSIES:

71% VAN DE CONSUMENTEN WERELDWIJD GEEFT AAN NET ZO

VAAK OF ZELFS VAKER IN FYSIEKE WINKELS TE WINKELEN IN VERGELIJKING MET DE PERIODE VÓÓR DE PANDEMIE. VOOR 77%

VAN DE ONDERVRAAGDEN GELDT DAT HUN VOORKEUR UITGAAT

NAAR EEN ECHTE WINKEL VANWEGE DE AANGENAME SFEER.

EYELINE 27

Een aangename sfeer, versterkt door muziek, geur, digitale content en technologie, speelt een leidende rol in de keuze van de consument. Daarnaast laat het onderzoek zien dat aandacht van retailers voor duurzaamheid voor de consument een belangrijke factor is om een winkel te bezoeken. Bijna twee derde van de ondervraagden verwacht dat retailers recyclingopties in de winkel aanbieden. Daarnaast willen de meeste shoppers dat retailers hun energieverbruik verminderen door bijvoorbeeld deuren naar geklimatiseerde ruimtes af te sluiten.

Met name als het gaat om grote flagshipstores beschouwt de consument het gebruik van digital signage (digi-

tale schermen waarop bijvoorbeeld producten en/of promoties worden getoond) als het meest gewaardeerde aspect van de winkelervaring. “De aanwezigheid van digital signage helpt niet alleen het personeel te ontzorgen, waardoor er meer tijd overblijft voor menselijke interactie in de winkel, maar aantrekkelijke digitale content speelt ook een essentiële rol bij de aankoopbeslissingen”, constateert Wim van der Stelt, VP Global Account Management Europe bij Mood Media. Uit het onderzoek blijkt dat 26% hierdoor eerder geneigd is om iets in een winkel te kopen. Digital signage biedt dus kansen, en wij vermoeden niet alleen in flagshipstores!

28 EYELINE
BRON WWW.MOODMEDIA.NL

LEES HIER

HET ARTIKEL IN EYELINE MAGAZINE

BOLD OPTICAL FAIR

GROEIT UIT TOT GROOTSTE BEURS IN DE BENELUX, EN BELGEN IN GROTE GETALE PRESENT!

HET WAS EEN AANGENAME VERRASSING TE ZIEN HOEVEEL MERKEN PRESENT TEKENDEN OP DE BOLD OPTICAL FAIR IN HET NEDERLANDSE UTRECHT: 245 MERKEN VERSPREID OVER EEN PRACHTIGE INDUSTRIËLE HAL, KWALITATIEVE CATERING, ONTVANGST MET GARDEROBE, ZELFS EEN EHBO-POST EN EEN DJ DIE VOOR EEN NOOT

MUZIEK ZORGDE IN DE NAMIDDAG EN DE ZONDAG AFSLOOT MET EEN HEUSE AFTERPARTY.

En dat werd door iedereen gesmaakt, zowel door de standhouders als de opticiens. Overal blije gezichten die zich vergaapten aan de bekende merken en leveranciers, maar ook aan nieuwe onbekende merken die nog op zoek zijn naar nieuwe afzetmarkt in België en Nederland.

Bold is op enkele jaren tijd van een kleinschalig gezellig, eerder exclusief event in een kasteeltje, uitgegroeid tot een respectabel event met een heel groot palet aan merken. Ook Belgen vonden hun weg naar deze mooie beurs. We zagen vele bekende gezichten

en allemaal zegden ze hetzelfde: “Dit is echt wel de moeite om naartoe te komen, en helemaal niet zo ver hè!” Inderdaad, het aanbod op Bold is absoluut de moeite waard, en dat allemaal op slechts iets meer dan een uurtje rijden van Antwerpen. Walter en Terressa, de bezielers achter dit mooie initiatief, hebben veel ervaring met dergelijke organisaties en dat zie je tot in de kleinste details. We kunnen ze alleen maar feliciteren en hopen dat dit verder uitgroeit tot een heus Benelux-event. Mij zie je volgende editie zeker terug!

EYELINE 31

'THE WAVE' VAN SILHOUETTE RANDLOOS, TRENDY EN ULTRALICHT

SILHOUETTE PRESENTEERT 'THE WAVE', EEN NIEUWE LUXEBRIL DIE DAT ZORGELOZE GEVOEL VAN LICHTHEID OPROEPT, TERWIJL JE MET JE BOOT

DOOR DE GOLVEN SNIJDT. JE VOELT EEN FRIS BRIESJE,DE ZON OP JE HUID

EN DE HORIZON STREKT ZICH VOOR JE UIT.

Dit is ontspanning en zorgeloosheid. Het gevoel dat alles mogelijk is. En dat is wat 'The Wave' oproept met zijn ultralichte, minimalistische, randloze ontwerp. Dit nieuwe model is bedoeld voor iedereen die houdt van een casual, stijlvolle en uitzonderlijk lichte bril met vernuftige details, voor het werk of ontspanning. 'The Wave' kent vier uitvoeringen met getinte glazen en een nieuw, meervoudig getint kleurverloop

dat het ontwerp extra karakter geeft. Het kleurverloop van de glazen keert terug in de meerkleurige afwerking van de ultralichte brilarmen. Deze zijn verkrijgbaar in vier trendy tinten voor 2023: lavendel voor lichtheid, oranje voor vertrouwen, blauw voor moed en groen voor onafhankelijkheid.

www.silhouette.com

TECHREUS META

KIEST KEMPENSE BRILTECHNOLOGIE

DE AMERIKAANSE TECHREUS META (FACEBOOK, INSTAGRAM, WHATSAPP)

HEEFT LUXEXCEL OVERGENOMEN, EEN BELGISCH-NEDERLANDS BEDRIJF

Luxexcel maakt een 3D-printer die brillenglazen op voorschrift kan printen, maar ook intelligente zonnebrillen. Het van oorsprong Zeeuwse bedrijf vestigde zich jaren geleden in Vlaanderen. Het is een van de vele groeibedrijven die hun intrek namen in de lege Philips-gebouwen in Turnhout.

In de beginjaren had Luxexcel een technologie met tal van potentiële toepassingen: lenzen voor camera’s, smartphones, militaire doeleinden, autokoplampen, brillen, enzovoort.

Gaandeweg kwam de focus op de brillenmarkt te liggen. De lenzen worden

geprint met behulp van UV-licht, in plaats van met lagen zoals gebruikelijk in 3D-printen.

Meta hield zich al eerder bezig met slimme brillen: de techreus en EssilorLuxottica ontwikkelden samen een slimme bril (Ray Ban Stories), die in maart 2022 in België werd gelanceerd. De brillen hebben het uiterlijk van de klassieke Ray-Ban-modellen, maar het frame bevat twee camera's - met elk een resolutie van 5 megapixels -, ingebouwde microfoons en speakers, zodat je er ook mee kan telefoneren, of muziek of podcasts beluisteren.

BRON: DAGBLAD DE TIJD

EYELINE 33
DAT 3D-PRINTTECHNOLOGIE VOOR COMPLEXE BRILGLAZEN MAAKT.

TAFEL VAN 4 (MINUTEN) AL GEZIEN?

LINK HIER DIRECT DOOR NAAR YOUTUBE!

TWEE NIEUWE

MULTIPACKS MET

AANTREKKELIJK

INTRODUCTIEAANBOD

GOEDE VERZORGING VAN CONTACTLENZEN DRAAGT BIJ AAN EEN

GOEDE HYGIËNE VAN DE OGEN EN DAARMEE AAN OPTIMAAL DRAAG- EN

KIJKCOMFORT. DAAROM LEGT U BIJ HET AANPASSEN VAN NIEUWE LENZEN EN

TIJDENS DE REGELMATIGE CONTROLES VEEL NADRUK OP HET JUISTE GEBRUIK

VAN CONTACTLENSVLOEISTOFFEN VOOR DE CONTACTLENSVERZORGING. DAT

VOORKOMT DROP-OUTS EN VERHOOGT DE KLANTTEVREDENHEID.

34 EYELINE

Het is dan ook belangrijk dat uw klanten niet ‘misgrijpen’ en altijd over voldoende voorraad van de juiste contactlensvloeistof beschikken. MultiPacks zijn daarvoor de ideale oplossing.

Bausch + Lomb introduceert daarom twee nieuwe MultiPacks in een voordeelverpakking van 3 x 360ml: de ReNu® Advanced Multi-Purpose Solution met drievoudig desinfectiesysteem en het extra desinfecterende 1-stap conserveermiddelvrije peroxidesysteem EasySept®. Ter introductie geldt bij afname van 24 of 48 packs een speciale prijs voor deze MultiPacks. Daarnaast kunt u gebruik blijven maken van het vertrouwde Biotrue® MultiPack. Ook hier is tijdelijk een aanzienlijke korting op van toepassing

tot eind februari. Dit is tevens het ideale moment om uw huidige ReNu® gebruikers te upgraden naar de ReNu® Advanced. Voor mensen die ‘meer dan schoon’ willen, is er de betrouwbare Multi-Purpose solution. Met een drievoudig desinfectiesysteem biedt ReNu® Advanced de best mogelijke desinfectie én de hele dag optimaal draag- en kijkcomfort.

BESTEL SNEL

Deze introductieactie loopt tot en met 28 februari 2023.

Neem contact op met uw Territory Manager of met afdeling Customer Services: +32 (0)3 2808220.

35
visioncarebe@bausch.com

uitgever

LT Media BV

Frank Smits

Algemeen Directeur frank.smits@ltmedia.nl

Loes Brussen

Business strateeg

hoofdredactie

Anneke Pastoor anneke.pastoor@ltmedia.nl

eindredactie

Marie-Catrien van Deijck

redactie

Dave Cuypers, Charles Bruninx

Heidi Verstappen, Liesbeth Immink

Eef van der Worp, Maarten Weidema TEF

Lola Hamers

webredactie

Michèle Claassen

webredactie@ltmedia.nl

vormgeving

Brigitte van Mierlo

Christel Giezen

fotografie

Miranda Becker Hoff, Loes Brussen

Loek Peters, Zidis cover

Miranda Becker Hoff

sales

Mandy Mooren

mandy.mooren@ltmedia.nl

traffic

Miranda Becker Hoff traffic@ltmedia.nl

www.eyeline-magazine.be Facebook eyeline.magazine

Instagram eyeline_magazine

LinkedIn Eyeline Magazine

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.