__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

EEN GROEI VAN 18% “ INMET 2020 DOEN WE HET HEEL ERG GOED.” Annemarie Teeling - Teeling Optiek

LENSONLINE SPONSOR WORLDSTREAM VAKMANSCHAP

MET DE KRACHT VAN ONLINE

30.000 NIEUWE KLANTEN WIJ BRENGEN ZE NAAR UW ZAAK

55

AL MEER DAN

AANGESLOTEN SPECIALISTEN


UW VAKMANSCHAP MET DE KRACHT VAN ONLINE De digitale en online ontwikkelingen gaan snel. Het consumentengedrag verandert. Steeds meer consumenten willen online hun producten kopen of online geserviced worden. Maar wij geloven juist in de kracht van het vakmanschap in uw winkel. Klanten adviseren en helpen doe je gewoon nog steeds bij de opticien. LensOnline biedt een succesvol concept dat digitale kansen en lokaal ondernemerschap combineert.

“WE ZAGEN DIRECT EEN STIJGING VAN NIEUWE KLANTEN IN ONZE WINKEL” Bart Vervaet - Bart Vervaet Optiek


EVEN VOORSTELLEN WIJ ZIJN LENSONLINE Opgericht in 2006 met maar één doel. Samen met zelfstandige opticiens groeien in sales, service en zelfstandigheid. Wij geloven in de combinatie van onze digitale kennis en lokaal ondernemerschap, met vakmensen die consumenten helpen. Met LensOnline heeft de klant altijd en overal 24/7 toegang tot het breedste en diepste assortiment kwaliteitslenzen in combinatie met de beste service van zelfstandige opticiens. LensOnline verzorgt de online en offline marketing en bewerkt de markt. Met een eerlijke financiële win-win constructie. Zo ondernemen we samen vanuit een partnership. LensOnline is de grootste en meest bekende contactlenzen site van de Benelux én de enige die samenwerkt met meer dan 130 contactlensspecialisten verspreid over België en Nederland.


“ DANKZIJ LENSONLINE KUNNEN WE ONS FOCUSSEN OP WAAR WE GOED IN ZIJN. KLANTEN HELPEN EN ADVISEREN.” Van der Weij Optiek Geldermalsen


UW VOORDELEN OP EEN RIJ + Dankzij intensieve communicatie- en marketingcampagnes naar onze online klanten, zorgen we voor een sterk groeiende klantenstroom naar uw zaak + Alle transport- en boekhoudingskosten komen voor rekening van LensOnline + U bespaart een hoop tijd aan uw administratie + U betaalt geen instapkosten en geen maandelijkse bijdrage + Alle zorgkosten, controles, (her)aanpassingen en oogzorg zijn 100% voor u + Voor elke partner leggen wij een exclusieve regio vast + U ontvangt meer winstmarge bij de verkoop van ons eigen merk EyeDefinition + Bovendien ontvangt u ook commissie op alle online verkoop van klanten die aan uw zaak gelinkt zijn + Lenzen en vloeistoffen worden maandelijks op basis van commissie verrekend in plaats van inkoop/verkoop marge


TROTSE PARTNERS VAN

HISSCHEMÖLLER OPTIEK MIDDELHARNIS

BETER OPTIEK APPINGEDAM

VON OY APPINGEDAM

AKKERMAN MEENT ROTTERDAM

DEN HOED OPTIEK ZWIJNDRECHT

EIJSERMANS OPTIEK & OPTOMETRIE GOES

BRIL62 BAARN

FABER OPTIEK DEN HELDER

“LENSONLINE IS DE IDEALE PARTNER OM SNEL EN PROFESSIONEEL JE MARKTAANDEEL IN CONTACTLENZEN TE VERGROTEN.” Jan Hamerijck | Brillenliefde Utrecht

DERKS OPTIEK DRUTEN

BRILLENLIEFDE UTRECHT


HUSMANN OPTIEK VAALS

OOG EN BLIK DONGEN

DE MOOR OPTIEK STEENBERGEN

PALS OPTICIENS ZWOLLE

BERGHORST OPTIEK WEZEP

BON ART OPTIEK ALMERE

BOS BRILLEN RHENEN

BRILMODE ZUIDHORN ZUIDHORN

FRAMIO OPTIEK BURGH-HAAMSTEDE

BRILLENCENTRUM HOGEWEG PASSAGE ZEIST

FRANK JANSEN OPTIEK ‘S-HERTOGENBOSCH

FRASER OPTIEK BERKEL EN RODENRIJS

KNUVERS OPTIEK OSS

EYE FASHION OEGSTGEEST OEGSTGEEST

LEEZR OPTIEK PIJNACKER

MAALSEN OPTIEK NIJMEGEN


DONKER BRILLEN SOEST

PIETER WATERVOORT OPTIEK BRUNSSUM

ERIC MERTENS OPTIEK WEERT

EYE FASHION HILLEGOM HILLEGOM

PUUR LUTZ OPTIEK HOOGEVEEN

VROOM OPTIEK DIEMEN

VAN WISSING OPTIEK VELP

VD WIEL OPTIEK EDE

ROLING OPTIEK WINSUM

OPTIEK WESSELERBRINK ENSCHEDE

OPTIEK VAN DER WEIJ GELDERMALSEN

OPTIEK MAGNIFIEK GRONINGEN

MAYA PIJPERS OPTIEK TILBURG

SIEFERS OPTICUM MAASTRICHT

REINSDORF BRILLEN EN LENZEN ARNHEM

VROOM EN NOBBE OPTIEK WEESP


KLEIN OPTIEK DELDEN

KEIJZER OPTIEK HOOFDDORP

THE GOOD LIFE VISION DEN HAAG

VAN DER WIEL OPTIEK LEIDEN

“ALS IK ZELFS IN EEN CORONA-JAAR EEN GROEI VAN 18% HEB, DAN DOEN WE HET HEEL ERG GOED.” Annemarie Teeling - Teeling Optiek

JINC OPTIEK MIDDELBURG

ZIE, HOOR & LEEF ALMELO

EYE FASHION NOORDWIJK NOORDWIJK

TEELING OPTIEK AMSTERDAM

KIND B.V. RIDDERKERK

BART VERVAET OPTIEK AXEL

DE BUSSUMSE BRILLENWINKEL BUSSUM

EYE FASHION KATWIJK KATWIJK

EYE FASHION BY RAMI LEIDEN

UW WINKELNAAM HIER? WORDT NU OOK PARTNER!


“MET EEN TOTAAL BEREIK VAN MEER DAN 8 MILJOEN KIJKERS VIA ONZE NATIONALE TV CAMPAGNES ZAGEN WE ZELFS IN EEN MOEILIJK JAAR EEN MOOIE GROEI BIJ ONZE PARTNERS.” Lianne Kokken - Account Manager LensOnline.nl


NATIONALE RECLAME

VOOR LENSONLINE WERKT LensOnline heeft het afgelopen jaar op landelijk niveau flink geïnvesteerd in diverse media. Denk hierbij aan online bannering op NU.nl, plaatsing in diverse (vak)bladen, tv-commercials etc.

15 DUIZEND TV SPOTS & 47 MILJOEN ONLINE IMPRESSIES IN 2020

NATIONALE CAMPAGNES ZORGEN VOOR MEER LEADS EN KLANTEN IN UW WINKEL

Bert Boon, oprichter van LensOnline, legt uit waarom dat ook in 2021 een essentieel onderdeel blijft van de strategie: “In een jaar waar onze partners het moeilijk hadden zagen we toch bemoedigende cijfers van nieuwe klanten die, ondanks de omstandigheden, de weg naar een partner vonden. Het is nu onze taak om die nieuwe klanten die de weg nog niet vonden te wijzen op het belang van oogzorg, professioneel advies en ondersteuning bij een partner. Daarom verdubbelen we in 2021 onze inspanningen op het vlak van nationale marketing & communicatie.”


LENSONLINE BEGELEIDT

NIEUWE KLANTEN TOT IN UW ZAAK

LensOnline wint er niets bij als een klant alleen maar online blijft bestellen. Een klant die is gelinkt aan een opticien wordt beter begeleid en is daardoor een loyalere klant. Met een verdubbeling van onze marketing- en communicatieactiviteiten zetten we in 2021 alles op alles om online klanten bij u in de zaak te krijgen.

HOE? Door

nog

meer

nadruk

te

leggen

op

het

belang

van

oogzorg.

Online klanten die zich binnen uw exclusieve regio bevinden krijgen een persoonlijke waardebon om bij u langs te gaan voor een oogcontrole. De waardebon van â‚Ź18 wordt door LensOnline betaald! Deze wordt u vergoed. Uiteraard krijgt u ook commissie op de verkoop van de lenzen en vloeistoffen.

WIST U DAT... ...een klant die bij u in de winkel komt altijd uw klant blijft? Deze klant wordt gelinkt aan uw winkel waardoor u altijd commissie ontvangt op alle bestellingen, zowel online als in de winkel. ...een klant die gelinkt is aan een LensOnline partner gemiddeld 21% per jaar meer bestelt dan een klant die niĂŠt is gelinkt? ...de tevredenheid van gelinkte klanten over onze service 9,3/10 is? Bij niet gelinkte klanten is dat 8,6/10. ...klanten gelinkt aan een opticien veel vaker op oogcontrole komen?


Folder Om het belang van goede oogzorg te benadrukken en de expertise van de opticien uit te lichten, ontvangen alle klanten, zowel bestaande als nieuwe, onze folder in hun brievenbus.

E-mail marketing We gebruiken het koopgedrag van onze klanten voor gepersonaliseerde communicatie.

Lokale social media Ook via sociale media bereiken we klanten in uw exclusieve regio, om zo nieuwe klanten in uw zaak te krijgen.

Postmailing Oude en nieuwe klanten ontvangen geheel vrijblijvend een gepersonaliseerd pakket met daarin o.a. een oogzorg waardebon en het advies om bij u langs te gaan. Maand van de Oogzorg LensOnline lanceert in 2021 de Maand van de Oogzorg, om meer aandacht te vragen voor het belang van oogzorg en voor professioneel advies.


“ONZE SAMENWERKING MET TEAM WORLDSTREAM KADERT IN ONS STRATEGISCH PLAN WAARBIJ WE NOG STERKER INZETTEN OP ONZE NAAMSBEKENDHEID.” Bert Boon - Oprichter LensOnline

LENSONLINE IS TROTSE SPONSOR

VAN TEAM WORLDSTREAM Team Worldstream (het schaatsteam onder leiding van Jutta Leerdam en Koen Verweij) en LensOnline hebben een samenwerking getekend voor de rest van het huidige schaatsseizoen. Zo staat het LensOnline.nl logo op de schaatspakken van het Team Worldstream. Samen met Team Worldstream willen wij onze resultaten blijvend verbeteren. Voor de ploeg zullen dit resultaten op het gebied van snelheid zijn en voor ons op het gebied van klantengroei en naamsbekendheid. Team Worldstream heeft topsporters en zo zien wij onze lokale opticiens ook. Wij streven samen met onze lokale opticiens naar de beste service in oogzorg. Onze partners zijn dan ook een essentiële schakel voor ons succesvolle concept.


pure SPHE

RIC

ur F its yo estyle! lif re fi n ed

Fresh SPHE

basiIcC

ur F its yo estyle! l lif n a tu ra

SPHE

ATION ED HYDR E URONAT NS HYAL

L NATURA

STING

LONG LA

RIC

HEALTH

CONTIN CLEAR

NS Y LE

VISION

AIL 30 D

ES

AIL 30 D

NS Y LE

ES

van Nederland, waaronder het eigen merk EyeDefinition. Partners van LensOnline hebben exclusief toegang tot dit eigen merk met als voordeel dat EyeDefinition lenzen en vloeistoffen exclusief worden verkocht bij u in de winkel en op onze website. hoogwaardige

lenzen

en

vloeistoffen

van

EyeDefinition

zijn

ontwikkeld in samenwerking met Bausch + Lomb, CooperVision en Oté. Uit onderzoek blijkt dat de contactlensdragers van de LensOnline partners die voor EyeDefinition kiezen loyaler zijn, bovendien ontvangt u als partner een hogere commissie over EyeDefinition.

NS Y LE

I.S.M. ION COOPERVIS + H C S U A EN B LOMB

LensOnline heeft het breedste assortiment lenzen en vloeistoffen

De

T COMFOR

ATION Y HYDR T COMFOR UOUS

G

FEELIN

AIL 30 D

AL MATERI

ur F its yo estyle! y lif ev er yd a

IMPROV

CONTAI

SPIRED

BIO IN

BAS

RIC

ION

HYDRAT

ANTI-DE

ES


MAAK KENNIS MET BO, LIANNE EN MARCO Persoonlijke dienstverlening, daar draait het om bij LensOnline. Zowel naar onze klanten, als naar onze partners. Daarom staat er een vast team voor u klaar! Neem contact op met Marco (Sales Manager) voor een vrijblijvend gesprek over uw mogelijkheden voor een LensOnline partnership. Wanneer u besluit samen met ons de lenzenmarkt te veroveren, worden Lianne en Bo (Account Managers) uw aanspreekpunt namens LensOnline. Marco Stolk Salesmanager NL

Telefoon +31 (0)6 15 82 05 90

Mailadres marco.stolk@lensgroup.eu

MARCO SALES MANAGER LIANNE ACCOUNTMANAGER AFTERSALES BO ACCOUNTMANAGER AFTERSALES

BEL NU GROEI EN M ONS M ET EE

Profile for LT Media

LensOnline brochure  

LensOnline brochure  

Advertisement