Page 1

KATALOG

2011

Kontorsmaskiner

Telefoni - Data

Kontorsvaror

Sveriges stรถrsta kontorsvarukedja

Profilreklam


VÄLKOMMEN TILL LS KONTOR AB Välkommen till LS Kontor din samarbetspartner i frågor rörande kontorets funktion. ”Hela kontoret från oss” betyder allt för oss som arbetar här. Vår kärna är att ge dig trygghet, långsiktighet och tillgänglighet rörande framförallt kontorsmateriel, kontorsmaskiner, telefoni, service/support, samt profilprodukter. Vi har även städ/hygien, receptfria läkemedel mm i vårt sortiment. Vi har funnits sedan 1992 och har sedan 1999 butik på Söderbyvägen 1D i Märsta. Du når oss dels via butiken, men också genom våra direktsäljare eller vår webbutik. Du kan också ringa vår kundtjänst som gärna hjälper dig. Alla som arbetar hos oss har lång och bred erfarenhet inom vårt område. Du möts alltid på ett professionellt och vänligt sätt. Från och med 2010-10-01 är vi en av få leverantörer i Stockholmsområdet med eget lager i vår omedelbara närhet vilket möjliggör snabba och miljövänliga leveranser. Beställ innan 10:00 så kan ni få leverans samma dag av lagervaror. Vi är medlemmar i RKV, Sveriges största kontorsvarukedja bestående av fristående handlare. Detta befäster ytterligare vår styrka Trygghet-Långsiktighet-Tillgänglighet för dig i ”Hela kontoret från oss”.

Lars Sennhed VD/Utesäljare Tel 08-594 409 41 Mob 070-456 99 60

Anki Dahlberg Inköp/Order/Webbutik Tel 08-594 409 44

Marcus Svartserud Butikschef/Utesäljare Tel 08-594 409 43 Mob 0706-999 192

Jennie Fredblad Utesäljare Mob 0722-531 530

Irma jansson Butik/Order/Inköp Tel 08-594 409 45

Göran Eklund Teknisk service/Utesäljare Tel 08-594 409 47 Mob 0709-134 001

Göran Lide Ekonomi Mob 070-483 34 80

Anders Östlund Telekommunikation Tel 08-594 409 40 Mob 070-540 30 20

Inga-Lill Tunell Ekonomi Tel 08-594 409 42


Mitt kundnr.

RKV-information 2 Miljöinformation 4 Papper, maskin- och datatillbehör 8 Skriva, rita, texta 52 På skrivbordet 78 Tejpa, häfta, limma, klippa 88 Pärmar och tillbehör, mappar, inbindning 100 Block och blanketter 126 Möbler, inredning, belysning, el 142 Mapp- och värdeförvaring 164 Märkning, post och emballage 172 Konferera, planera, resa 202 Kontorsmaskiner 232 Hygien, lokalvård, servering 252 Sökregister finner du längst bak i katalogen Med reservation för tryckfel och slutförsäljning. Lokala avvikelser kan förekomma. Alla priser exkl. moms.


RKV

Vi tillhör RKV – hela Sveriges kontorsvarukedja! Personlig service nära dig! RKV är Sveriges största kontorsvarukedja, grundad 1967! Vi finns i dag på 57 platser i hela landet. Kedjan består av svenska, fristående familjeföretag med stark förankring i det lokala näringslivet. Lokal närvaro ger dig som kund snabba leveranser och personlig service på högsta nivå!

Samla dina inköp hos oss! Den katalog du håller i handen innehåller ett branschledande och komplett sortiment med allt du behöver till ditt kontor och företag. Du finner även ett stort urval miljömärkta produkter i vårt sortiment. När du samlar dina inköp hos oss sparar du tid och pengar – och du handlar dessutom lokalt, vilket ger mindre miljöpåverkan.

Snabbfakta om RKV-kedjan: • Störst i Sverige, från Trelleborg till Gällivare • 57 kontorsvaruhus över hela landet • Omsätter 1,5 miljarder kr exkl. moms • Över 500 anställda totalt Inom RKV-kedjan erbjuder vi dig: • Kontorsvaruhus i ditt närområde • Utesäljare som besöker dig • Innesäljare och kundservice • Internetbutik öppen dygnet runt • Fullsortimentslager nära dig • Branschens bästa katalog Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer inom RKV-kedjan, gå in på www.rkv.se

2


Nätverket: Köp Miljömärkt

RKV:s centrala organisation är stolt medlem av Nätverket: Köp miljömärkt

TIMING

RKV är stolta medlemmar av Svanens Nätverket: Köp Miljömärkt. Därmed har vi förbundit oss att prioritera miljömärkta varor och tjänster vid varje inköp. Det behöver inte vara svårare än så – den främsta påverkan på miljön och klimatet sker indirekt via de produkter som dagligen förbrukas. RKV, som aktivt arbetat med miljöfrågor sedan mitten av 90-talet, ser det därför som en självklarhet att välja miljömärkt och därmed konkret stödja Svanens vision om ett hållbart samhälle med en hållbar konsumtion.

Vi ger dig som kund mer! Inom RKV-kedjan arbetar vi med lokalt fokus för att kunna erbjuda dig som kund lite mer. Du ska få uppleva överlägsen service, support och kunskap i kontaken med oss. Vi finns nära dig och vill ge dig som kund det där lilla extra! Därför arbetar vi med RKV Academy – en utbildningsplattform för att ytterligare höja kompetensen hos våra duktiga medarbetare. RKV Academy arrangeras i nära samarbete med några av våra starkaste leverantörer och samarbetspartners, en satsning som möjliggörs tack vare vårt medlemskap i RKV. Hos oss möts du alltid av god service och en hög kunskapsnivå, allt för att göra ditt arbete på kontoret ännu trevligare!

Academy Sponsored by

Visst behöver du TIMING på kontoret! TIMING är vårt eget varumärke och produceras exklusivt för oss. Kvalitet är A och O och produkterna är framtagna enligt era speciella önskemål med fokus på svenska förhållanden för att passa väl in i din kontorsmiljö. Detta tillsammans med hög tillgänglighet ger dig som kund ökad trygghet när du väljer TIMING till kontoret.

3


Miljö

Bli miljökund!

Vi måste hjälpas åt! Vårt bidrag Dessa sidor är en del av vårt bidrag för att värna om vår miljö. Vi har sammanställt information om de miljö- och andra officiella märkningar som genom ett antal produkter finns representerade i katalogen. Bläddra gärna och titta på vilka produkter som uppfyller de högt ställda kraven för att få märkas med någon av dessa märkningar.

Bli miljökund hos oss Att välja miljöalternativ vid inköp av kontorsvaror är i dag en självklarhet för de flesta företag. Det är dessutom en rolig utmaning att miljöanpassa kontoret och vi hjälper dig att ta några steg på vägen. Välkommen att bli miljökund hos oss!

På baksidan av ordersedeln längst bak i katalogen finns dessutom en checklista med frågor och rekommendationer för olika produktområden. Den är tänkt som en vägledning för att komma igång med eller utveckla miljöarbetet på kontoret. Sprid den gärna så kan ni på arbetsplatsen hjälpas åt och påminna varandra. Ditt bidrag Vi tror att du och dina kolleger vill vara med i arbetet för en bättre miljö. Att skydda miljön behöver varken vara svårt eller tråkigt! De miljömärkta produkterna i denna katalog har alla uppfyllt kraven för att få någon av de erkända miljömärkningarna, vilket innebär att de utmärker sig på ett positivt sätt. Genom att välja dem gör du miljön en tjänst – utan att behöva göra avkall på funktion och kvalitet. Detta är vår miljöpolicy: • Miljöarbetet angår alla och bygger på delaktighet från anställda, kunder och leverantörer. • Vi ska arbeta för ständiga förbättringar inom miljöområdet. • Miljöhänsyn ska integreras i verksamheten. • Vi ska, där möjligt, erbjuda våra kunder produkter med officiella miljömärkningar såsom Svanen och Bra Miljöval. • Vi ska följa kunskapsutvecklingen inom miljöområdet och låta denna kunskap komma våra kunder till del. • Vi ska samarbeta med, och ställa krav på, våra leveran törer för klar information – samt verka för kontinuerliga miljömässiga förbättringar – när det gäller material och produkter. • Vi ska alltid följa aktuella lagar och förordningar.

Läs mer om vårt miljöarbete i ”Vår miljö – Miljöguiden för kontoret”

4

Handla lokalt, vi finns nära dig! Transporter är en stor del av den miljöpåverkan som sker. Genom att handla lokalt undviker du onödiga transporter. Detta gäller även vid eventuell returhantering. Samla dina inköp! Vi har ett komplett sortiment. Att köpa allt du behöver till kontoret från en och samma källa är inte bara ekonomiskt rationellt, det sparar även transporter, hantering och därmed onödig miljöpåverkan. Miljöanpassa ditt köpmönster! Vi hjälper gärna till att hitta bra rutiner för att samla dina inköp, exempelvis veckovis. Få och större beställningar är bättre än många små. Välj miljömärkta produkter! Vi har ett brett sortiment av miljömärkta produkter för kontoret. Allt från block, papper och pennor till kontorsmaskiner, rengöringsmedel och kaffe. Kontakta oss för en miljöanpassad offert! Återvinn mera! Vi kan hjälpa till med återvinningskärl och returlådor. Vi erbjuder en komplett, kostnadsfri lösning för återvinning av tonerkassetter och bläckpatroner. Tips & råd! Att dela med sig av erfarenheter, tips och råd är kanske det bästa sättet att sprida kunskap. På sidan 18 i denna broschyr finner du vår miljöchecklista som är ett enkelt verktyg för att starta miljöarbetet på kontoret. Vi vill dessutom gärna få del av era tankar och tips om hur vi tillsammans miljöanpassar kontoret!


Miljö

Välj miljömärkt! ”Det är viktigt för oss på Svanen att jobba med RKV som satsar mycket på sitt arbete med både miljöfrågor och miljömärkningar. RKV underlättar för inköpsansvariga på kontor att enkelt kunna välja miljömärkta kontorsvaror.” Cecilia Ehrenborg Williams – Affärsområdeschef Svanen

För mer info om Svanen se www.svanen.se

Cecilia Ehrenborg Williams – Affärsområdeschef Svanen

Vad är miljömärkt? Många företag vill i dag visa att de jobbar med miljöfrågorna. Detta är naturligtvis lovvärt – alla goda bidrag är betydelsefulla – men samtidigt är det viktigt att det sker på ett trovärdigt sätt. Ett sådant sätt är att låta märka sina produkter med någon av de officiella miljömärkningarna som har tredje-partskontroller. En del företag väljer i stället att skapa egna symboler och märkningar som vill ge intryck av att deras produkt är ”miljövänlig”. Floran av sådana märkningar ökar ständigt men problemet är att de enbart grundar sig på tillverkarens egna bedömningar – inte på oberoende tredjepartskontroller. Detta skapar förvirring kring vad de olika märkena egentligen betyder och försvårar för dig som konsument att göra verkligt miljömedvetna val. Vem som helst kan sätta en ”grön” symbol på sin produkt; det kräver betydligt mer att få den testad och godkänd av någon av de officiella märkningarna!

Känner du till märkena och vet du vilka du kan lita på? På nästa sida har vi sammanställt information om de officiella märkningar som genom ett antal produkter finns representerade i vårt sortiment. Vår filosofi är att premiera de företag som satsar resurser på att miljömärka sina produkter. Därför hittar du inga andra påhittade ”miljömärkningar” i den här katalogen. När du ser ett miljömärke (eller något av de andra officiella märkena) bredvid en produkt i denna katalog kan du därför vara säker på att den genomgått tuffa tester. Kretsloppssymbolerna i katalogen Däremot har vi gjort en klassificering av det övriga sortimentet i form av kretsloppssymboler. Detta är alltså inte någon miljömärkning – bara en enkel vägledning där miljömärkning saknas. Klassificeringen bygger på tre kategorier där kategori A representerar störst grad av kretsloppstänkande.

Kretsloppssymbolerna i katalogen Kretsloppssymbolerna är inte någon miljömärk­ning – bara en enkel vägledning där miljömärkning saknas. Klassificeringen bygger på tre katego­rier där kategori A representerar störst grad av kretsloppstänkande.

5

A

Produkter som till sin huvuddel är tillverkade av förnyelsebart och nedbrytbart material, vilket dessutom kan återvinnas.

3

B

Produkter tillverkade av material där andelen som är förnyelsebar eller återvinningsbar varierar, men får anses vara tämligen god.

1

C

Produkter som bedöms vara sämre miljöval. Kan ur miljösynpunkt innehålla omdebatterade ämnen. När så är möjligt arbetar vi för att tillhandahålla bättre alternativ.

7

Plustecknet Ett plustecken bredvid pilen innebär att varan, genom att t ex vara påfyllningsbar, är mer resurssnål än andra likvärdiga produkter.

Vi tar vårt producentansvar genom att vara anslutna till REPA (emballage och förpackningar), Batteriregistret och El-Kretsen och ställer motsvarande krav på våra leverantörer. Vi samarbetar dessutom med våra leverantörer för att säkerställa att kraven inom EU:s nya miljölagstiftning, REACH, uppfylls.

5


Miljö

Utmärkta märken Miljömärkningssystem Svanen www.svanen.se

Svanen är det nordiska miljömärkningssystemets symbol med visionen ”ett hållbart samhälle med en hållbar konsumtion”. Produkter som märks med Svanen ska uppfylla särskilda kriterier som säkerställer att de medför mindre miljö­påverkan än andra produkter för samma ändamål. Även kvalitets- och funktionskrav ställs för att garantera minst samma egenskaper som för andra produkter. Kriterierna tidsbegränsas och revideras successivt för att säkerställa att de Svanenmärkta produkterna hela tiden tillhör de bästa ur miljösynpunkt.

Blå Ängeln

www.blauer-engel.de Blå Ängeln är en tysk märkning som bland annat används på papper och kontorsmaskiner. Blå Ängeln är världens äldsta miljömärkning och firade 30 år under 2008. Sym­bolen tilldelas produkter och tjänster som ger tydliga miljömässiga fördelar jämfört med andra produkter och tjänster inom samma område. Kriterierna reglerar bland annat utsläpp, energiförbrukning, ljudnivå, livslängd och säkerhet för användaren.

TCO-märkningen www.tcodevelopment.com Bra Miljöval

www.snf.se För att en vara ska märkas med Bra Miljöval måste den uppfylla Svenska Naturskyddsföreningens kriterier. Dessa syftar till att minska användningen av skadliga kemikalier och produkternas miljö- och hälsopåverkan. Naturskyddsföreningens grundsyn är att alla kemikalier som används ska vara lättnedbrytbara, inte giftiga för vattenlevande organismer och inte kunna ansamlas i levande växter och djur. Kemikalierna ska inte heller vara skadliga för den som använder produkten. Regelbundna kontroller säkerställer att produkterna uppfyller kraven.

EU Ecolabel

www.ecolabel.eu EU Ecolabel är (tidigare EU-blomman) EU:s officiella miljömärkning och hanteras i Sverige av Miljömärkning Sverige AB. EU Ecolabel fungerar på samma sätt som Svanen. Produkterna granskas ur ett livscykelperspektiv från råvara till avfall och för att få licens måste produkterna uppfylla höga krav på miljö, funktion och kvalitet. Kraven skärps kontinuerligt.

TCO-märkningen är en internationell kvalitets- och miljömärkning som syftar till att påverka utvecklingen av produkter med användarens och miljöns behov som utgångspunkt. De olika märkningarna avser olika produktgrupper, exempelvis bildskärmar, skrivare, headset och kontorsmöbler. Genom riktlinjerna är TCO-märkningen ett bra hjälpmedel för att välja rätt kontorsutrustning. Den bidrar till bättre kvalitet, mindre strålning, låg energiförbrukning, bättre ergonomi och inomhusklimat m.m.

KRAV

www.krav.se KRAV är en svensk förening som bildades 1985 med målsättningen att verka för en ökad produktion och konsumtion av ekologiska livsmedel och råvaror från ekologiskt jord- och vattenbruk samt fiske. KRAV-märket sitter på mat som har producerats på ett ekologiskt sätt. Kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel eller genmodifierade organismer (GMO) får inte användas. Produkterna är kontrollerade och certifierade i en obruten kedja från jord till bord.

Skogscertifieringar (råvarumärkningar) PEFC www.pefc.se

PEFC, Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes, är en global, fristående paraplyorganisation som verkar för uthålligt skogsbruk genom oberoende tredjepartscertifiering. Produkter märkta med PEFC:s logotyp innehåller minst 70 % certifierad träfiberråvara. Märkningen får bara användas av företag som är spårbarhetscertifierade och har en giltig licens. Märkningen innebär att pappersprodukterna kommer från skogar med ett naturnära skogsbruk. Hela tillverkningskedjan kontrolleras: från de certifierade skogarna via skogsindustrin fram till slutprodukten.

FSC

www.fsc-sverige.org FSC, Forest Stewardship Council, är en internationell organisation som främjar ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. I FSCcertifierade skogar ställs bland annat krav på att urbefolkningars rättigheter respekteras och att biologiskt värdefull skog sköts på ett sådant sätt att naturvärdena bevaras. Genom FSC:s internationella spårbarhetscertifiering kan skogsprodukters ursprung spåras, vilket hjälper konsumenter att göra ansvarsfulla inköp.

Övriga bra märken Energy Star (energimärkning)

www.eu-energystar.org/se Energy Star är det amerikanska energidepartementets (Department of Energy) och naturvårdsverkets (Environ­mental Protection Agency) märkning med energisparkrav. Sådana krav finns för närvarande för persondatorer, bildskärmar, kopiatorer, faxar, skrivare, skannrar och multifunktionsprodukter. Produkter med denna märkning är energisnåla enligt de krav som Energy Star fastställer.

Fairtrade

www.fairtrade.se Fairtrade garanterar att producenter och arbetare i fattiga delar av världen får skälig ersättning för sitt arbete, tryggare arbetsförhållanden och möjlighet till en bättre framtid. Genom att välja Fairtrade främjar du dessutom en hållbar utveckling.

6

Rainforest Alliance (ej ekologiskt)

www.rainforest-alliance.org Rainforest Alliance är en internationell organisation vars målsättning är att skydda ekosystem, människor och djur. De uppmuntrar till ansvarsfullt landutnyttjande i alla led från producent till konsument. Deltagande företag, kooperativ och jordägare uppfyller krav på en långsiktig och hållbar användning av jordens resurser.

UTZ Certified http://consumer.utzcertified.org

UTZ Certified är en oberoende organisation som arbetar för att kaffeodlare och kaffeköpare ska ta större socialt ansvar och hänsyn till miljön. Det innebär bland annat att hälsa och säkerhet för plantagens arbetare prioriteras, att de ges tillgång till utbildning och sjukvård och att kaffet kan spåras från odling till paket.


Papper, maskinoch datatillbehรถr

8-50


A Papper MultiCopy Original White

Papper, maskin- och datatillbehör

Obestruket, vitt papper för kopiering, laser- och bläckstråle­utskrift. Främst anpassat för svartvita kopior, men fungerar även väl för färgutskrift av lätta bilder. Åldringsbeständigt enligt ISO 9706.

344 044

Art.nr 88011645 88011694 88010611 88011234 88010343 88036941 88010182 88010648 88010333 88023759 88010021 88010807 88009905 88010814 88009495 88010968

A5 A4 A4 A4 A4 A4 A4 A4 A4 A4 A4 A3 A3 A3 A2 A1

ohål ohål ohål hål ohål hål ohål ohål ohål hål EU hål ohål ohål ohål ohål ohål

Ark/kart. Ark/fp Pris/fp vid hel kart. 5000 500 119:00 2500 500 91:00 2500 500 95:00 2500 500 96:00 2500 500 132:00 2500 500 134:00 2500 500 190:00 2000 500 195:00 1250 250 154:00 2500 500 94:00 2500 500 126:00 2500 500 191:00 2500 500 225:00 2500 500 332:00 500 370:00 250 416:00

80 g 75 g 80 g 80 g 90 g 90 g 100 g 115 g 160 g 75 g 80 g 80 g 90 g 100 g 80 g 80 g

MultiCopy i Xpressbox 1 x 2500 ark.

88010081 A4 88037431 A4

ohål hål

80 g 80 g

2500 2500

468:00 475:00

344 044

B Papper Timing Copy

Ett vitt papper utvecklat för att klara alla dina utskriftsbehov, såväl färg som svartvitt. Fungerar ypperligt i alla kontorets maskiner. Åldringsbeständigt enligt ISO 9706. 80 g. 500 ark/ förp., 2500 ark/kartong. Art.nr 901160 A4 ohål 901161 A4 hål 901162 A3 ohål

Pris/fp vid hel kart. 56:00 57:00 171:00

Timing Xpressbox 1 x 2500 ark.

901166 A4 ohål 901167 A4 hål

285:00 289:00

344 044

C Papper Brilliant Copy

Ett vitt papper för kopiering, laser, offset, fax och svart/vit bläckstråle. Åld­rings­be­ständ­igt enligt ISO 9706. 80 g. Art.nr 901154 A4 ohål 901155 A4 hål 901157 A3 ohål

Ark/kart. Ark/fp Pris/fp vid hel kart. 2500 500 54:00 2500 500 55:00 2500 500 167:00

Brilliant Copy i Non Stop Box 1 x 2500 ark.

901754 A4 ohål 901755 A4 hål

8

2500 2500

270:00 273:00


Papper, maskin- och datatillbehör

344 044

B 5 Papper Gloss A Papper 4CC

Ett vitt, obestruket papper i hög kvalitet. Den släta ytan ger distinkt skärpa, fin färgbriljans och rättvisa åt gråskalorna på alla utskrifter och kopior. Åldringsbeständigt. Anpassat för 4-färgskopiering, laser och bläckstråle samt tryck i offset. Art.nr 125010 125110 125210 125310 125410 125610 125111 125211 125311 125411

Ark/kart. Ark/fp Pris/fp vid hel kart. 90 g 2500 500 228:00 100 g 2000 500 240:00 120 g 2000 500 308:00 160 g 1500 250 189:00 200 g 1250 250 216:00 250 g 1000 200 228:00 100 g 2000 500 469:00 120 g 2000 500 602:00 160 g 1500 250 373:00 200 g 1250 250 441:00

A4 A4 A4 A4 A4 A4 A3 A3 A3 A3

Ett glättat, högbestruket papper i hög kvalitet. Den släta ytan ger distinkt skärpa, fin färgbriljans och rättvisa åt gråskalorna på alla utskrifter och kopior. Åldringsbeständigt. Anpassat för 4-färgskopiering, laser samt tryck i offset. Art.nr 127210 127410

Ark/kart. Ark/fp A4 A4

120 g 150 g

2000 1500

500 250

Pris/fp vid hel kart. 278:00 192:00

D 5 Papper Cyclus Office

Obestruket, 100 % returfiberbaserat papper. Naturvitt. Totalt klorfritt. För kopiering och laser. A4-format, 80 g. 500 ark/ förp., 2500 ark/kartong. Art.nr 88011729

Pris/fp vid hel kart. 99:50

C 5 Papper Silk

Ett halvmatt, högbestruket papper i hög kvalitet. Den släta ytan ger distinkt skärpa, fin färgbriljans och rättvisa åt gråskalorna på alla utskrifter och kopior. Åldringsbeständigt. Anpassat för 4-färgskopiering, laser samt tryck i offset. Art.nr 126210 126410

A4 A4

Ark/kart. Ark/fp Pris/fp vid hel kart. 120 g 2000 500 278:00 150 g 1500 250 178:00

E 5 Papper Conqueror Digital High Speed Ett matt, lumphaltigt ECF-papper anpassat för högvolymskopiatorer och laserskrivare. Antikrandat med vattenmärke. 90 g, ohålat. Åldringsbeständigt enligt ISO 9706. A4-format. 500 ark/förp., 2500 ark/kartong. Art.nr 88022434 88022674

Nävervit Snövit

Pris/fp vid hel kart. 453:00 453:00

SGS-COC-000639

F Papper Color Copy

Ett obestruket, glättat färgkopieringspapper. Ytjämnheten och den höga vitheten ger perfekt återgivning och skarpa konturer. Passar för laserutskrifter i hög upplösning. Ohålat. Åldringsbeständigt enligt ISO 9706. Art.nr 88024175 88023457 88023453 88022470 88011421 88011435 88024073 88022848 88022892 88023613 88023313 88024317

A4 A4 A4 A4 A4 A4 A3 A3 A3 A3 A3 A3

90 g 100 g 120 g 160 g 200 g 250 g 90 g 100 g 120 g 160 g 200 g 250 g

Ark/ Ark/fp Pris/fp vid kart. fp hel kart. 2500 500 228:00 2500 500 246:00 2000 500 330:00 1250 250 216:00 1250 250 354:00 1000 250 434:00 2500 500 502:00 2000 500 491:00 2000 500 659:00 1250 250 434:00 1000 250 514:00 1000 250 858:00

G 5 Papper Svenskt Arkiv

100 %  lump och oplacerat vattenmärke. God­känt av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut som arkivbeständigt och rekommen­deras för hand­­lingar som ska bevaras under lång tid. Ett ECF-papper. 500 ark/förp., 2500 ark/kartong. Art.nr 88011310 88011390 88036341 88036340

A4 A4 A3 A3

80 g 100 g 80 g 100 g

Pris/fp vid hel kart. 554:00 684:00 1052:00 1282:00

H 5 Papper Sweden Bond

Ett lumphaltigt an­tik­randat brevpapper med riksvapnet som oplacerat vattenmärke. Anpassat för kopiering, laser, offset och svart/vit bläckstråle. 90 g. Åldringsbe­stän­digt enligt ISO 9706. A4-format. 500 ark/förp., 2500 ark/kartong. Art.nr 88036204 88036201

Vit Elfenben

Pris/fp vid hel kart. 568:00 568:00

9


Papper, maskin- och datatillbehör

A 3 Fotopapper Canon Glossy Photo Paper Ett glättat papper för ekonomisk vardagsfotografering. Typ GP-501. 170 g. 100 ark/förp. Art.nr Format 0775B001 A4 0775B003 10 x 15 cm

Pris/fp 249:00 98:00

D 3 Fotopapper Canon Photo Paper Plus Semi Glossy

För amatörfotografen med digital systemkamera som skapar egna konstverk är detta det allra bästa valet. Alla fotografier ser fantastiska ut med halvblank yta. Typ SG-201. A4-format, 260 g.

Art.nr Fp 1686B021 20 ark 1686B015 50 ark

Pris/fp 159:00 98:00

B 3 Fotopapper Canon Photo Paper Plus Glossy II

C 3 Fotopapper Canon Matte Photo

Tjockt fotopapper med hög kvalitet och blank yta för utskrifter som ger rätt fotografikänsla. Typ PP-201. 10 x 15 cm. 260 g. 50 ark/förp.

Det matta alternativet till Glossy Photo paper. Ger livfulla fotografier och skarpa textutskrifter med matt yta. Även lämpligt för datorgrafik, t.ex. gratulationskort. Typ MP-101. A4-format, 170 g. 50 ark/förp.

Art.nr 2311B003

Art.nr 7981A005

Pris/fp 98:00

E 3 Fotopapper HP Advanced Photo Paper Glossy

Skriv ut foton av laboratoriekvalitet med varma, levande färger och imponerande, satinmatt finish. Torkar direkt, inget kladd eller fläckar (med HP fotobläckpatroner eller HP 110 trefärgs bläckpatron med skrivhuvud med Vivera-bläck). 10 x 15 cm. 250 g. 25 ark/förp. Art.nr Q5456A Q8691A

Format A4 10 x 15 cm

Pris/fp 149:00 75:00

Pris/fp 149:00

F 3 Fotopapper HP Everyday Photo

Ger bättre resultat än vanligt papper. Idealiskt för vardagsfoton, färgprover, testutskrifter och bilder från e-post och Internet. Medelglättat. 170 g. Art.nr Q5451A Q5441A

Format A4 10 x 15 cm

Fp 25 ark 100 ark

Kontakta oss om du inte hittar det papper du söker.

G 3 Fotopapper Brother matt

Framtaget för bästa tänkbara utskriftsresultat från Brother-skrivarna. Kombinationen av papper och bläck är en av de viktigaste faktorerna för att åstadkomma fotoutskrifter med hög kvalitet och lång livslängd. Eftersom Brother har utvecklat sitt bläck och papper tillsammans har du en garanti för att utskrifterna kommer att hålla sig klara och levande i många år. 145 g. 25 ark/förp. Art.nr BP60MA BP60MA3

10

Format A4 A3

Pris/fp 49:00 129:00

H 3 Fotopapper Brother glättat

Framtaget för bästa tänkbara utskriftsresultat från Brother-skrivarna. Kombinationen av papper och bläck är en av de viktigaste faktorerna för att åstadkomma fotoutskrifter med hög kvalitet och lång livslängd. Eftersom Brother har utvecklat sitt bläck och papper tillsammans har du en garanti för att utskrifterna kommer att hålla sig klara och levande i många år. 260 g. Art.nr BP71GLA BP71GLA3 BP71GLP5

Format A4 A3 10 x 15 cm

Fp 20 ark 20 ark 50 ark

Pris/fp 109:00 259:00 77:00

Pris/fp 69:00 98:00


Skuggor, skimmer, skiftningar och skärpa...

Starka skönhetsintryck är oftast omöjliga att beskriva i ord – men det går att återskapa dem i tryck! 4CC återger med full kraft den skönhet som vårt öga ibland möter i det verkliga livet. Det förmedlar det lekfulla samspelet av skuggor och dagrar. Det bär fram ditt budskap i klara, levande färger och med knivskarp skärpa i texten. Du kan dessutom njuta med gott samvete eftersom 4CC uppfyller kraven för alla relevanta miljöcertifieringar. Allt för att ditt budskap skall få den budbärare det förtjänar!

C ECOL A L

NO

DI

BE

R

Brings colour to life – and life to colours

Cert no. DNV-COC-000020

www.storaenso.com/4CC


Papper, maskin- och datatillbehör

Rätt färg är aldrig fel Fashion är skönt matta papper i en mängd färger från ljusaste ljus till mustigt mörkt. Det är marknadens största kollektion kulört papper och 42 goda anledningar att byta det traditionella vita papperet mot ett som syns.

B 5 Kuvert Fashion C5

A 5 Papper Fashion

Färgat A4-papper. 80 g. 30 ark/förp. Art.nr 371019 371022 371048 371056 371431 371453 371464

12

Färg Ametistlila Gammelrosa Orange Rapsgul Rosa Limegrön Duvblå

Pris/fp 39:00 39:00 39:00 39:00 39:00 39:00 39:00

Färgade kuvert med rak klaff och täckremsa. Matchar vårt sortiment med Fashion A4-papper. Mått: 162 x 229 mm. 10 kuvert/förp. Art.nr 1011776 1011780 1011791 1011802 1011813 1011824 1011835 1011846

Färg Ametistlila Gammelrosa Orange Rapsgul Rosa Röd Limegrön Duvblå

Pris/fp 39:00 39:00 39:00 39:00 39:00 39:00 39:00 39:00

C 5 Papper Fashion blandpack

Färgat A4-papper, 80 g. Förpackningar om 4 x 25 ark. Art.nr 371006 371007

Färg Rosa, gul, grön och blå Korallröd, rapsgul, smaragdgrön och aquablå

Pris/fp 59:00 59:00


Chamois 54

Cream 13

Aprikos 21

Moccabrun 16

Sandbrun 14

Ljusgul 53

Gul 55

Svavelgul 51

Citrusgul 49

Citrongul 57

Rapsgul 56

Solgul 58

Guldgul 45

Clementin 59

Rosa 25

Gammelrosa 22

Apelsingul 27

Orange 48

Korallröd 28

Röd 29

Vallmoröd 32

Syrenlila 18

Ametistlila 19

Violett 85

Duvblå 88

Ljusblå 72

Blå 75

Lagunblå 74

Aquablå 77

Klarblå 78

Pärlgrön 61

Grön 65

Pistagegrön 69

Mintgrön 64

Limegrön 66

Ängsgrön 67

Smaragdgrön 68

Klargrön 63

Ljusgrå 93

Grå 94

Svart 99

Papper, maskin- och datatillbehör

Vanilj 12

A 5 Papper Fashion

Färgat papper i hela 42 färger, två format och tre ytvikter. Fashion ger utrymme för kreativitet. Kombinationen av många färger och ytvikter ger oändliga möjligheter. Färgerna drar uppmärksamheten till sig och ger tydliga signaler i sin kommunikation. Passar bra till både text och lättare bilder, som reklamblad, broschyrer, informationsmaterial, posters, omslag, foldrar etc. Obestruken finmatt yta ger tydliga utskrifter med god läsbarhet. Åldringsbeständigt. A4 80 g

Färg Vanilj Cream Sandbrun Moccabrun Syrenlila Ametistlila Aprikos Gammelrosa Rosa Apelsingul Korallröd Röd Vallmoröd Guldgul Orange Citrusgul Svavelgul Ljusgul Chamois Gul Rapsgul Citrongul Solgul Clementin Pärlgrön Klargrön Mintgrön Grön Limegrön Ängsgrön Smaragdgrön Pistagegrön Ljusblå Lagunblå Blå Aquablå Klarblå Violett Duvblå Ljusgrå Grå Svart Pris/fp

A4 80 g A3 80 g hålat 500/förp., 500/förp., 500/förp., 2500/kart. 2500/kart. 2500/kart. 617012 617013 617014 617214 617016 617018 617019 617021 617022 617025 617125 617027 617028 617228 617029 617032 617045 617048 617049 617051 617251 617053 617054 617055 617155 617255 617056 617256 617057 617058 617059 617061 617063 617064 617065 617165 617265 617066 617266 617067 617068 617069 617269 617072 617074 617075 617175 617275 617077 617277 617078 617085 617088 617093 617293 617094 617099* 149:00 149:00 319:00 * 359:00

A4 120 g A3 120 g A4 160 g 250/förp., 250/förp., 250/förp., 1250/kart. 1250/kart. 1250/kart. 617412 617413 617713

617425 617428

617728

617448

617748

617455 617456 617457 617458

617555

617755 617756 617757

617465 617466

617565

617765 617766

617475

617775 617777

617493

617593

617793

129:00

279:00

175:00

13


Papper, maskin- och datatillbehör

344 020

50285

A 5 Tabulatorpapper Art.nr

Bredd mm Vikt Hål- Antal/ x höjd tum g ning kart.

Pris/ kart.

Blått randtryck. Vitt TF-papper med blå stödlinjer för lättlästa tabeller m.m. Markeras varje 1/6” höjdsteg. 60744 60042 60050 60342 60346

210 x 12” 297 x 8” 310 x 8” 297 x 8,5” 310 x 8,5”

70 70 70 70 70

hålat hålat hålat hålat hålat

589:00 525:00 535:00 525:00 569:00

2500 2500 2500 2500 2500

Otryckt vitt TF-papper. För korrespondens och grafik. 606030 60604 60701 60702 60705 60004 60006

210 x 11 4/6” 210 x 11 4/6” 210 x 12” 210 x 12” 210 x 12” 297 x 8” 310 x 8”

80 80 70 70 80 70 70

ohålat hålat ohålat hålat ohålat hålat hålat

50284

B Universalblanketter

Idem 100 % klorfritt, naturligt vitt papper, mikrokapslar med vegetabiliska oljor som bas, kan återvinnas och är arkivbeständigt i minst 24 år. Format: 12” x 240 mm. 300 st 4-bladiga blanketter/förp. Art.nr 50284 50285

Programvara Visma SPCS 2, Topp 1, 2, 3000 Bravo, Resultat, Visma SPCS 1, Top 1, 2, 3000

429:00 429:00 579:00 579:00 569:00 525:00 535:00

2000 2000 2500 2500 2000 2500 2500

Pris/fp 695:00 695:00

C 3 Laserpost

Förlimmade administrationsark för mängder av ändamål, t.ex. fakturering, löner, betalnings­påminnelser, krav, meddelanden, reklamutskick m.m. Bara skriv ut, vik ihop och arket är färdigt att frankera och posta. Laserpostvarumärket garanterar funktionen i din laserskrivare. A4-format. 500 st/förp. Art.nr 50854

Pris/fp 825:00

341 153 341 153

341 153

50825

50814

50813

50811

50815

50812

D 5 Standardblanketter Plusgiro/Bankgiro

E Standardblanketter Plusgiro-talong

F Standardblanketter Bankgiro-talong

Art.nr 50814 50815

Art.nr 50825 50811

Art.nr 50812 50813

För laser, bläckstråle och kopiering. A4-ark. 90 gram. 900 ark/förp. Pris/fp 379:00 379:00

Plusgiro A-kort Bankgiro

Med 4”-talong. För laser, bläckstråle och kopiering. A4-ark. 90 gram. 900 ark/förp. Otryckt Blåtonad

Pris/fp 379:00 379:00

Med 4”-talong. För laser, bläckstråle och kopiering. A4-ark. 90 gram. 900 ark/förp. Pris/fp 379:00 379:00

Blåtonad Otryckt

341 153

341 153

50826,

53809

50810

G 5 Standardblanketter med 4”-talong

H Standardblanketter otryckta

Art.nr 50810 50826 53809

Art.nr 50817

För laser, bläckstråle och kopiering. A4-ark. 90 gram.

14

Blåtonad Otryckt Otryckt

Antal/fp 900 900 2500

Pris/fp 379:00 379:00 735:00

3 otryckta talonger. För laser, bläckstråle och kopiering. A4-ark. 90 gram. 900 ark/förp. Pris/fp 379:00

I 5 3 Direktionspost Chairman Linne­pressat brevpapper, kort och kuvert. Art.nr 814010 813023 811038

Papper, A4 Kort, A6 Kuvert, C6

120 g 225 g 120 g

Antal/fp 100 100 50

Pris/fp 275:00 185:00 159:00


Tänk grönt när du väljer papper.

C ECOL A

L

NO

DI

BE

R

MultiCopy Original är ett svenskt, totalt klorfritt papper som är märkt med både Svanen och EU-blomman och kan fås med FSC-märkning. Det mest unika är att det tillverkas helt utan koldioxidutsläpp från fossila bränslen. www.storaenso.com/multicopy

Ett vitt papper med ett grönt samvete!


Papper, maskin- och datatillbehör

Lasertoner till din skrivare! Vi vill göra ditt liv på kontoret lite enklare! I vår nya e-butik hittar du ett av marknadens bredaste sortiment av lasertoner, bläckpatroner och andra skrivartillbehör. Genom vår lättanvända sökguide hittar du enkelt rätt produkt, till rätt pris och får leverans i rätt tid! Och du – i vår e-butik handlar du snabbt och enkelt dygnet runt!

16


Papper, maskin- och datatillbehรถr

17


Papper, maskin- och datatillbehör

Timing toner – ett miljöanpassat och ekonomiskt alternativ! Skrivare Art.nr Original Färg Miljö Antal sidor

BROTHER

DCP 7010/7025 DCP 7030/7040/7045N DCP 8060/8065 HL 1030/1230/1240/1250/ 1270/1430/1440/1450/1470

2605498 2605484 2605571 2605499

DR2000 Trumma TN2000 Svart TN2120 Svart TN3170 Svart

4 4 4 4

2605254

TN6600

s

Svart

12000 2500 2600 7000 6000

HL1030/1230/1240/1250/ 1270/1430/1440/1450/1470/ MFC8300/8600/9600/9650/ 9660/9750/9760/9850/9870/ 9880/Fax8350/8360P/8750P HL 2030/2040/2070N HL 2035/2037 HL 2140/2150N/2170W HL 2700 HL 3040CN/DCP9010CN HL 4040CN/MFC9440 HL 5130/5140/5150/5170 HL 5240/5250/5270/5280

2695003 2605498 2605484 2605570 2605627 2605571 2605535 2605536 2605537 2605538 2605628 2605629 2605630 2605631 2605623 2605624 2605625 2605626 2605453 2605499 2605632 2605633 2605634

DR6000 DR2000 TN2000 TN2005 DR2005 TN2120 TN04BK TN04C TN04M TN04Y TN230BK TN230C TN230M TN230Y TN135BK TN135C TN135M TN135Y TN3060 TN3170 TN3130 DR3100 DR3200

Trumma Trumma Svart Svart Trumma Svart Svart Cyan Mag. Gul Svart Cyan Mag. Gul Svart Cyan Mag. Gul Svart Svart Svart Trumma Trumma

4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4

4

2600 10000 6600 6600 6600 2200 1400 1400 1400 5000 4000 4000 4000 6700 7000 3500 25000 25000

HL 5340D/5350DN/ 5350DNLT/5370DW MFC 7320/7440N/7840W MFC 7420/7820 MFC 8460/8860/8870 MFC 9070/9160/9180

2605602 2605603 2605571 2605498 2605484 2605499 2605256

TN3230 TN3280 TN2120 DR2000 TN2000 TN3170 TN8000

Svart Svart Svart Trumma Svart Svart Svart

4 4 4 4 4 4 4

3000 8000 2600 12000 2500 7000 20000

CANON

FAX L100/120 FAX L200/300/350/360 FAX L380/390/400 LBP 460/465/660 LBP 3200 MF 4010/4120/4140/4150 MF 3110/3220/3240/5630 Multipass L60/L90 PC 1210/1230/1270 PC-D300/320/340 Kopiering FC200/230/310/ 330/530/740 Kopiering PC 300/400/530/ 710/860

2605501 FX-10 Svart 2605203 FX-3 Svart 2605470 T Svart 2605006 EP-A Svart 2605485 EP-27 Svart 2605501 FX-10 Svart 2605485 EP-27 Svart 2605203 FX-3 Svart 2605502 6812A002 Svart 2605470 T Svart 2605211 E30 Svart 2605211 E30 Svart

DELL 1100

2605635 593-10094 Svart

HP

Color LJ CM 1312/CP1210/ CP1215/CP1217/CP1510N/ CP1515N/CP1518N Color LJ 1500/2500 Color LJ 1600/2600/CM1015

2605572 2605573 2605574 2605575 2605458 2605459 2605460 2605461 2605503 2605504 2605505 2605506

CB540A CB541A CB542A CB543A C9700A C9701A C9702A C9703A Q6000A Q6001A Q6002A Q6003A

Svart Cyan Gul Mag. Svart Cyan Gul Mag. Svart Cyan Gul Mag.

s

4 4

s

20000

12000 2500 1500

12000

s

2000 2700 3500 2500 2500 2000 2500 2700 5000 3500

s

4000

s

4000

s s s s

4

s

4

s

4

4

1000

4 4 4 4

s s s s

4 4 4 4

2200 1400 1400 1400 5000 4000 4000 4000 2500 2000 2000 2000

Dagspriser! Priser och modeller förändras ständigt – vi uppdaterar dagligen! Kontakta oss om du inte finner din skrivare i guiden – ring vår kundservice eller besök vår internetbutik! Vid större kvantiteter – begär specialoffert.

18

308 038

Förbrukade kassetter samlas in och återanvänds. Kassetterna demonteras och rengörs, skadade delar och samtliga slitdelar byts ut, och en ny oanvänd trumma monteras i alla Timingkassetter. Ny toner fylls på och samtliga kassetter testas och märks. Varje kassett levereras med kvalitets- och funktionsgaranti. All hantering sker enligt gällande miljölagstiftning. Garanti Om fel, som kan härledas till en Timing laserkassett, skulle uppstå på er laserskrivare ersätts alla kostnader för reparationer. Felet måste dokumenteras och trasiga/utbytta delar ska returneras till oss. För att garanti ska gälla måste kontakt alltid först tas med inköpsstället innan eventuell åtgärd vidtas. Kvalitet Timing tillverkas under mycket goda säkerhetsförhållanden. Vid flera tillfällen under processen testas att resultatet är bra. Timing är godkända enligt ISO 9001:2000 och ISO 14001. Våra volymprodukter är Svanenmärkta.


Skrivare Art.nr Original Färg Miljö Antal sidor

Skrivare Art.nr Original Färg Miljö Antal sidor

HP forts.

LEXMARK

LaserJet 5000/5100 LaserJet P1005/P1006 LaserJet P1102/M1130/ 1210MFP LaserJet P1505/M1120MFP/ M1522MFP LaserJet P2015 LaserJet P1560/1566/1600/ 1606dn LaserJet P2035, P2055 LaserJet P2055 LaserJet P3005/M3027 LaserJet P3015/3016 LaserJet P4014/P4015/P4515 LaserJet P4015/P4515

2605018 2605565

C4129X CB435A

2605636 2605566 2605507 2605637 2605508 2605616 2605617 2605513 2605514 2605614 2605615 2605567 2605568

Svart Svart

3500 2800 2800 2800 5000 4000 4000 4000 5000/ 20000 4000 4000 4000 6000 5000 10500 7000 7000 7000 4000 4000 4000 6000 6000 6000 6000 7500 7500 7500 7500 9000 8000 8000 8000 11000 10000 10000 10000 12000 12000 12000 12000 13000 12000 12000 12000 2500 6800 3000 2500 4000 2000 2500 2500 2500 3500 2500 4000 6000 5000 6000 6000 12000 2000 2500 2500 6000 6000 10000 6000 10000 12000 10000 20000 18000

4

10000 1500

CE285A Svart CB436A Svart Q7553A Svart

4

1600

4 4

2000 3000

CE278A Q7553X CE505A CE505X Q7551A Q7551X CE255A CE255X CC364A CC364X

4 4 4 4 4 4 4 4 4 4

2100 7000 2300 6500 6500 13000 6000 12500 10000 24000

Svart Svart Svart Svart Svart Svart Svart Svart Svart Svart

s

C522N/524/530dn/532/534

E120 E250d/250dn/350d/352dn E330/332/340/342n T640/T642/T644

OKI

B410/430/440 B4100/4200/4250/4300/4350 B4300/4350 C3300/C3400/C3450/C3600 C5100/C5200/C5300/C5400 C5600/C5700 C5650, C5750 C5850/C5950/C560N/ C560DN/MC560DN

PANASONIC UF585/590/595

SAMSUNG

FAX SF 560/565 CLP-310/315/3170

CLP-510/515 CLP-610ND/660N/ CLX6200ND

ML-1520/1520NS ML-1610 ML-1640/2240 ML-1710 ML-2010/2510/2570/2571 ML-2850/2851 SCX 4016/4216 SCX 4200 SCX 4300 SCX 4521F

2605642 C5220KS Svart 2605643 C5220CS Cyan 2605644 C5220MS Mag. 2605645 2605544 2605646 2605545 2605527

C5220YS 12016SE E250A11E 34016HE 64016HE

Gul Svart Svart Svart Svart

4 4 4

4000 3000 3000

4 4 4

3000 2000 3500

s

21000

4

2605622 43979102 Svart 2605529 01103402 Svart 2605530 01101202 Svart 2605585 43459332 Svart 2605582 43459329 Gul 2605583 43459330 Mag. 2605584 43459331 Cyan 2605589 42127408 Svart 2605586 42127405 Gul 2605587 42127406 Mag. 2605588 42127407 Cyan 2605593 43324408 Svart 2605590 43381905 Gul 2605591 43381906 Mag. 2605592 43381907 Cyan 2605650 43865708 Svart 2605647 43872305 Gul 2605648 43872306 Mag. 2605649 43872307 Cyan

4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4

3500 2500 6000 2500 2500 2500 2500 5000 5000 5000 5000 6000 2000 2000 2000 8000 2000 2000 2000

2605654 2605651 2605652 2605653

4 4 4 4

8000 6000 6000 6000

4

7500

43865724 43865721 43865722 43865723

Svart Gul Mag. Cyan

2605469 UG3350 Svart 2605533 SCX4216D3 Svart 2605658 CLTK4092S Svart 2605655 CLTC4092S Cyan 2605656 CLTM4092S Mag. 2605657 CLTY4092S Gul 2605554 CLP510D7K Svart 2605551 CLP510D5C Cyan 2605552 CLP510D5M Mag. 2605553 CLP510D5M Gul 2605662 2605659 2605660 2605661 2605663 2605531 2605664 2605532 2605665 2605666 2605533 2605667 2605668 2605534

CLPK660B CLPC660B CLPM660B CLPY660B ML1520D3 ML1610D2 MLTD1082S ML1710D3 ML2010D3 MLD2850B SCX4216D3 SCXD4200A MLTD1092S SCX4521D3

Svart Cyan Mag. Gul Svart Svart Svart Svart Svart Svart Svart Svart Svart Svart

4 4 4 4 4

3000 1500 1000 1000 1000 7000 5000 5000 5000

4 4 4 4 4 4 4

5500 5000 5000 5000 3000 2000 1500 3000 3000 3000 3000 3000 2000 3000

s s s s

s

4 4

s

4 4 4

Papper, maskin- och datatillbehör

Color LJ CP2025, CM2320 2605618 CC530A Svart 4 2605619 CC531A Cyan 4 2605620 CC532A Gul 4 2605621 CC533A Mag. 4 Color LJ 2550/2800/2840 2605458 Q3960A Svart s 2605459 Q3961A Cyan s 2605460 Q3962A Gul s 2605461 Q3963A Mag. s 2605556 Q3964A Trumma 4 Color LJ 3500/3550 2605476 Q2671A Cyan 4 2605477 Q2672A Gul 4 2605478 Q2673A Mag. 4 Color LJ 3500/3550/3700 2605475 Q2670A Svart s Color LJ 3525, CM3530, CP3552N 2605609 CE250A Svart 4 2605610 CE250X Svart 4 2605611 CE251A Cyan 4 2605612 CE252A Gul 4 2605613 CE253A Mag. 4 Color LJ 3600 2605516 Q6471A Cyan 4 2605517 Q6472A Gul 4 2605518 Q6473A Mag. 4 Color LJ 3600/3800 2605515 Q6470A Svart s Color LJ 3800/CP3505 2605519 Q7581A Cyan 4 2605520 Q7582A Gul 4 2605521 Q7583A Mag. 4 Color LJ 4005 2605638 CB400A Svart s 2605639 CB401A Cyan s 2605640 CB402A Gul s 2605641 CB403A Mag. s Color LJ 4600/4650 2605066 C9720A Svart 4 2605067 C9721A Cyan 4 2605068 C9722A Gul 4 2605069 C9723A Mag. 4 Color LJ 4700 2605523 Q5950A Svart 4 2605524 Q5951A Cyan 4 2605525 Q5952A Gul 4 2605526 Q5953A Mag. 4 Color LJ 4730 2605557 Q6460A Svart 4 2605558 Q6461A Cyan 4 2605559 Q6462A Gul 4 2605560 Q6463A Mag. 4 Color LJ 5500/5550 2605480 C9730A Svart 4 2605481 C9731A Cyan 4 2605482 C9732A Gul 4 2605483 C9733A Mag. 4 LaserJet 1000w/1005 2605023 C7115A Svart s LaserJet 4/4M/5/5M/5N 2605009 92298A Svart s LaserJet 4L/4ML/4P/4MP 2605004 92274A Svart s LaserJet 5L/6L 2605006 C3906A Svart s LaserJet 5P/5MP/6P/6MP 2605007 C3903A Svart s LaserJet 1010/1012/1015 2605457 Q2612A Svart s LaserJet 1100/3200 2605011 C4092A Svart s LaserJet 1160/1320 2605471 Q5949A Svart s LaserJet 1200/1220/3300 2605023 C7115A Svart s 2605024 C7115X Svart s LaserJet 1300 2605027 Q2613A Svart s 2605028 Q2613X Svart s LaserJet 1320 2605472 Q5949X Svart s LaserJet 2100/2200 2605016 C4096A Svart s LaserJet 2300 2605030 Q2610A Svart s LaserJet 2400 2605473 Q6511A Svart s LaserJet 2400 2605474 Q6511X Svart 4 LaserJet 3015/3020/3030 2605457 Q2612A Svart s LaserJet 3100/3150 2605006 C3906A Svart s LaserJet 3390/3392 2605471 Q5949A Svart s 2605472 Q5949X Svart s LaserJet 4000/4050 2605013 C4127A Svart s 2605014 C4127X Svart s LaserJet 4100 2605021 C8061A Svart s 2605022 C8061X Svart s LaserJet 4200 2605032 Q1338A Svart s LaserJet 4250/4350 2605522 Q5942A Svart s 2605462 Q5942X Svart s LaserJet 4300 2605034 Q1339A Svart s

Dagspriser! Priser och modeller förändras ständigt – vi uppdaterar dagligen! Kontakta oss om du inte finner din skrivare i guiden – ring vår kundservice eller besök vår internetbutik! Vid större kvantiteter – begär specialoffert. 308 038

A 6 Återvinningslåda

Utnyttja vår återvinningstjänst, en paketlösning för bättre miljö. Släng inte förbrukade toner och bläckpatroner. Beställ vår återvinningslåda – den kostar inget. Ställ den bredvid din skrivare. När lådan är full ringer du oss, och vi hämtar den utan några kostnader för dig. Ett telefonsamtal och du är kvitt ett problem och sparar miljön. Art.nr 9990

Pris/st Utan debitering

Klimatkompensering!

Transporterna av förbrukade toner och bläckpatroner via återvinningslådan ovan klimatkompenseras. Dessutom köps utsläppsrätter för dessa transporter. Detta sker i samarbete med Tricorona och Naturskyddsföreningen.

19


Papper, maskin- och datatillbehör

Bläckpatroner till din skrivare! Vi vill göra ditt liv på kontoret lite enklare! I vår nya e-butik hittar du ett av marknadens bredaste sortiment av lasertoner, bläckpatroner och andra skrivartillbehör. Genom vår lättanvända sökguide hittar du enkelt rätt produkt, till rätt pris och får leverans i rätt tid! Och du – i vår e-butik handlar du snabbt och enkelt dygnet runt!

20


Papper, maskin- och datatillbehรถr

21


Papper, maskin- och datatillbehör

Ink Again bläckstrålepatroner

3

Skrivare BROTHER

Kopior

DCP110/115C/MFC210/ 215C/410CN/425CN/ 620CN/820CW/3240C

DCP130C/330C/350C/ 540CN/560CN/750CW/ 770CW/MFC240C/440CN/ 465CN/5860CN/845CW

Art.nr

Original

IA1269 IA1270 IA1271 IA1272

LC900BK LC900C LC900M LC900Y

• • • •

Svart Cyan Magenta Gul

500 400 400 400

IA30036 IA30037 IA30038 IA30039

LC1000B LC1000C LC1000M LC1000Y

• • • •

Svart Cyan Magenta Gul

500 400 400 400

DCP385C/585CW/6690CW/ J715W/MFC490CW/ 5890CN/6490CW/6890CDW/ 990CW/J615W/5490CN IA30045 IA30046 IA30047 IA30048

Patron

Färg

LC1100BK LC1100C LC1100M LC1100Y

• • • •

Svart Cyan Magenta Gul

450 325 325 325

IA1165 IA1166 IA1167 IA1168 IA1195 IA1196 IA1165 IA1166 IA1167 IA1168

BCI-3BK BCI-3C BCI-3M BCI-3Y BCI-24BK BCI-24C BCI-3BK BCI-6C BCI-6M BCI-6Y

Svart Cyan Magenta Gul Svart 3-färg Svart Cyan Magenta Gul

420 390 390 390 320 170 420 280 280 280

IA1204 IA1166 IA1167 IA1168

BCI-6BK BCI-6C BCI-6M BCI-6Y

• • • • • ••• • • • • • • • •

Svart Cyan Magenta Gul

280 280 280 280

CANON BJC-3000/ BJC-6000/ 6100/6200/6500

i250/320/350/450/470D i560

i950/950/965/9100, S800/820/820D/900/9000

MultiPass C100/ i550/850/ i6500, S400/450/520/530/ 600/630/750/4500/ SmartBase MPC400/600F/ MP700/730

Pixma iP1200/1300/MP150/ 160 Pixma iP3600/4600/MP630

Pixma iP4200/4300/5200/ 6600D/6700D

S200/300/330 Photo

IA1165 IA1166 IA1167 IA1168

BCI-3BK BCI-3C BCI-3M BCI-3Y

IA6185 IA6187 IA30053 IA30049 IA30050 IA30051 IA30052

PG-40 CL-41 PGI-520 CLI-521 CLI-521 CLI-521 CLI-521

IA6189 IA6190 IA6191 IA6192 IA6193 IA1195 IA1196

CLI-8BK CLI-8C CLI-8M CLI-8Y PGI-5BK BCI-24BK BCI-24C

IA30018 IA30019 IA30020 IA30021

T071140 T071240 T071340 T071440

IA6138 IA6139 IA6179 IA6194

18L0032 18LX042E 18CX781E 18C0190E

• • • • • ••• • • • • • • • • • • • •••

Z730/735/738/X2300/2450 Z1380/X2580/X3580

22

Kontakta oss om du inte finner din skrivare i guiden – ring vår kundservice eller besök vår internetbutik! Vid större kvantiteter – begär specialoffert.

Återfyllda bläckstrålepatroner 4 Skrivare HEWLETT PACKARD

Art.nr

600-serien 850/1600 DeskJet 350C/500C/540/ 550/560/610C/630/640/ 660/670/680/690 DeskJet 810C/840/843 DeskJet 820C/850/870/ 895/930/950/952/959/960/ 970/980/990/995/1100/ 1120/1125/1180/1220/ 1600/6122/6127 DeskJet 880C/890C DeskJet F2420/F2480/ F4210/F47272/F4280/ F4500/F4580/F4583/ D1660/D2500/D2560/ D2660/D5560/

DeskJet 5150/5550/7150 DeskJet 5740/6540/6543/ 6620/6820/9800

T0711 T0712 T0713 T0714

Nr. 82 Nr. 83 Nr. 1 Nr. 2

OfficeJet 1150/1170/ 1175/G55/G85/G95/K60/ K80/T45/T65/R45/R65 OfficeJet J5780/ Photosmart C4200

Svart Cyan Magenta Gul

420 390 390 390

Svart 3-färg Svart Svart Cyan Magenta Gul

195 155 19 ml 9 ml 9 ml 9 ml 9 ml

OfficeJet 6210/6215/7210/ 7310/7410

Svart Cyan Magenta Gul Svart foto Svart 3-färg

420 420 420 420 360 320 170

PSC1510/1610/2350-serien Photsmart 2570/2575/2610/ 2710/C3180

• • • •

Svart Cyan Magenta Gul

245 485 485 485

• ••• ••• •••

Svart 3-färg 3-färg 3-färg

LEXMARK Z55/65/65N/65P

Priser och modeller förändras ständigt – vi uppdaterar dagligen!

Deskjet 5740/5940/6540/ 6543/6620/6840/6940/9800

EPSON Stylus D78/92/DX4000

Dagspriser!

21 ml 3 x 6 ml 12 ml

OfficeJet 6310/7210/7310/ 7410

PhotoSmart 1000/1100/ 1115/1215/1218/1315 Photosmart 2575/2610/ 2710/8050/8150/8450/8750

Patron

Färg

IA6104 51629A IA6107 51649A IA6105 51645A

Nr. 29 Nr. 49 Nr. 45

• ••• •

Svart 3-färg Svart

40 ml 30 ml 42 ml

IA6107 51649A IA6110 C6615D

Nr. 49 Nr. 15

••• •

3-färg Svart

28 ml 42 ml

IA6105 IA6126 IA6105 IA6126

51645A C6578A 51645A C6578A

Nr. 45 Nr. 78 Nr. 45 Nr. 78

• ••• • •••

Svart 3-färg Svart 3-färg

42 ml 48 ml 42 ml 48 ml

IA6320 IA6322 IA6321 IA6323 IA6140 IA6141

CC640EE CC641EE CC643EE CC644EE C6656A C6657A

Nr. 300 Nr. 300XL Nr. 300 Nr. 300XL Nr. 56 Nr. 57

• • ••• ••• • •••

Svart Svart 3-färg 3-färg Svart 3-färg

8 ml 23,5 ml 9 ml 21 ml 19 ml 17 ml

IA6151 C8765EE IA6153 C8766EE

Nr. 338 Nr. 343

• •••

Svart 3-färg

14 ml 10 ml

IA6152 C8767EE IA6154 C9363EE

Nr. 339 Nr. 344

• •••

Svart 3-färg

21 ml 14 ml

IA6105 51645A

Nr. 45

Svart

42 ml

IA6195 IA6197 IA6196 IA6198

Nr. 350 Nr. 350XL Nr. 351 Nr. 351XL

• • • ••• •••

Svart Svart 3-färg 3-färg

4,5 ml 25 ml 3,5 ml 13 ml

IA6151 C8765EE IA6153 C8766EE

Nr. 338 Nr. 343

• •••

Svart 3-färg

14 ml 10 ml

IA6152 C8767EE IA6154 C9363EE IA6153 C8766EE

Nr. 339 Nr. 344 Nr. 343

• ••• •••

Svart 3-färg 3-färg

21 ml 14 ml 10 ml

IA6151 C8765EE IA6153 C8766EE

Nr. 338 Nr. 343

• •••

Svart 3-färg

14 ml 10 ml

IA6105 51645A IA6126 C6578A

Nr. 45 Nr. 78

• •••

Svart 3-färg

42 ml 48 ml

IA6152 C8767EE IA6154 C9363EE

Nr. 339 Nr. 344

• •••

Svart 3-färg

21 ml 14 ml

C8721EE C8719EE C8771EE C8772EE C8773EE C8774EE C8775EE C9351A C9352A

Nr. 363 Nr. 363 Nr. 363 Nr. 363 Nr. 363 Nr. 363 Nr. 363 Nr. 21 Nr. 22

• • • • • • • • •••

Svart Svart Cyan Magenta Gul Light Cyan Light Mag. Svart 3-färg

6 ml 17 ml 4 ml 3,5 ml 6 ml 5,5 ml 5,5 ml 15 ml 15 ml

Photosmart 3210/3300/3310/ 5140/5150/5180/6150/6180/ 7180/7280/8250 IA1273 IA1274 IA1275 IA1276 IA1277 IA1278 IA1279 PSC 1410/DJ3920 IA6158 IA6171

Original

CB335EE CB336EE CB337EE CB338EE

Inneh.


Det breda sortimentet med etiketter i format, material och kvaliteter för alla underlag, funktioner och behov.

HERMA SuperPrint Permanent häftande etiketter i högsta kvalitet för perfekt utskrift i alla typer av skrivare. Det breda utbudet av format, färger och olika material erbjuder en lösning för de mest skiftande behov. Samtliga vita etiketter är tillverkade av PEFC-certifierat material.

HERMA Movables Den flexibla etiketten som sitter säkert men ändå kan flyttas och användas igen. Det speciella häftämnet gör att etiketten enkelt kan lyftas för att justera position eller flyttas – utan att skada underlaget. Garanterat utskriftsresultat i både svart och färg i alla typer av skrivare och kopiatorer.

HERMA Power etiketter Extremt starkt häftande etiketter med dubbel häftkraft jämfört med traditionella. Utvecklade för säker användning på ojämna, fuktiga, dammiga, varma och kalla ytor inomhus. Tillverkade av PEFC-certifierat material.

HERMA SuperPrint Recycling etiketter Det givna etikettsortimentet när miljökrav och återvinning är viktigt. Naturvita etiketter i samma höga kvalitet som standardetiketterna för utskrift i alla typer av skrivare. Tillverkade av 100% återvunnet material med vattenbaserat häft-ämne. Givetvis är också samtliga HERMAförpackningar tillverkade av returpapper.

För perfekt och enkel utformning av alla typer av etiketter – använd HERMA LabelAssitant online. Ingen nedladdning av programvara är nödvändig! Välj format, designa etiketten och skriv ut – klart! www.herma.com/eao Hittar rätt etikett och format gör Du enkelt med hjälp av HERMA LabelScout. www.herma.com/scout


Papper, maskin- och datatillbehör

A 3 Etiketter Herma SuperPrint

För laser-, bläckstråle- och kopieringsmaskiner. Fungerar perfekt också i färglaserskrivare och 4-färgskopiatorer. 29 storlekar för märkning, adressering och organisation. Alla vita etiketter är PEFC-certifierade. 100 A4-ark/förp. Beteckning Vita etiketter Färgade etiketter

Pris/fp 329:00 385:00

Herma SuperPrint Röd Art.nr 34407 Blå Art.nr 34408 Grön Art.nr 34409 Gul Art.nr 34406

Art.nr 34270 38,1 x 21,2 6500/fp

Art.nr 34271 48,3 x 16,9 6400/fp

Art.nr 34474 48,5 x 25,4 4000/fp

Art.nr 34273 52,5 x 21,2 5600/fp

Art.nr 34461 52,5 x 29,7 4000/fp

Art.nr 34262 64,6 x 33,8 2400/fp

Art.nr 34459 70 x 16,9 5100/fp

Art.nr 34455 70 x 25,4 3300/fp

Art.nr 34456 70 x 29,7 3000/fp

Art.nr 34450 70 x 32 2700/fp

Art.nr 34263 70 x 33,8 2400/fp

Art.nr 34429 70 x 35 2400/fp

Art.nr 34453 70 x 36 2400/fp

Art.nr 34464 70 x 37 2400/fp

Art.nr 34473 70 x 41 2100/fp

Art.nr 34278 70 x 50,8 1500/fp

Art.nr 34279 70 x 67,7 1200/fp

Art.nr 34669 96,5 x 42,3 1200/fp

Art.nr 34280 96,5 x 67,7 800/fp

Art.nr 34264 105 x 33,8 1600/fp

Art.nr 34427 105 x 35 1600/fp

Art.nr 34475 105 x 41 1400/fp

Art.nr 34674 105 x 42,3 1400/fp

Art.nr 34425 105 x 57 1000/fp

Art.nr 34426 105 x 70 800/fp

Art.nr 34676 105 x 148 400/fp

Art.nr 34458 200 x 297 100/fp

Art.nr 34476 Ø 40 2400/fp

Art.nr 34477 Ø 60 1200/fp

Flyttbar

B 3 Etiketter Herma Movables

Etikett på A4-ark för laser, bläckstråle och kopiatorer. Kant runt arken, rundade hörn. Säker häftförmåga på olika underlag som glas, papper, trä och metall. Avtagbara utan att skada underlaget. Fäster om och om igen. 25 A4-ark/förp. Art.nr 310000 310001 310003 310004 310006 310007 310017 310018 310021

Mått mm Antal/fp 17,8 x 10,0 6750 25,4 x 10,0 4725 35,6 x 16,9 2000 45,7 x 21,2 1200 63,5 x 29,6 675 63,5 x 38,1 525 99,1 x 42,3 300 99,1 x 67,7 200 210,0 x 297,0 25

Pris/fp 179:00 179:00 179:00 179:00 179:00 179:00 179:00 179:00 179:00

C Etiketter Herma SuperPrint Power labels

D Etiketter Herma SuperPrint Top-High-Speed

Art.nr 310920 310921 310922 310923 310924 310925 310926

Art.nr 39621 39622 39626 39627 39629

Pappersetiketter med extremt hög häftförmåga även för fuktiga, varma, kalla, ojämna och dammiga ytor. För laser-, bläckstråle- och kopieringsmaskiner. 100 A4-ark/förp. Mått mm Antal/fp 63,5 x 29,6 2700 70,0 x 36,0 2400 70,0 x 42,3 2100 105,0 x 48,0 1200 105,0 x 148,0 400 210,0 x 148,0 200 210,0 x 297,0 100

Pris/fp 379:00 379:00 379:00 379:00 379:00 379:00 379:00

Kontakta oss om du har behov av etiketter med andra mått än de här ovan angivna.

För laser- och kopieringsmaskiner. Optimerad för höghastighetskopiering. Självhäftande vita etiketter med rundade hörn. Fungerar också perfekt i färglaserskrivare och 4-färgskopiatorer. 100 A4-ark/förp. Mått mm 63,5 x 38,1 63,5 x 46,6 99,1 x 33,8 99,1 x 38,1 99,1 x 67,7

Antal/fp 2100 1800 1600 1400 800

Pris/fp 385:00 385:00 385:00 385:00 385:00

E 3 Etiketter Timing

För laser-, bläckstråle- och kopieringsmaskiner. Fungerar också perfekt i färglaserskrivare och 4-färgskopiatorer. 8 av de mest sålda storlekarna för all sorts märkning. 100 A4-ark/förp. Beteckning Vita etiketter

Pris/fp 229:00

Timing Säker häftförmåga på olika underlag (t.ex. glas, papper, trä, metall).

Motståndsfritt avtagbara utan att skada underlaget.

Problemfri omplacering och kan återfästas flera gånger om.

Art.nr 903480 38,1 x 21,2 6500/fp

24

Art.nr 907160 63,5 x 38,1 2100/fp

Art.nr 903475 70 x 36 2400/fp

Art.nr 903474 70 x 37 2400/fp

Art.nr 903484 105 x 37 1600/fp

Art.nr 903427 105 x 74 800/fp

Art.nr 903655 210 x 148 200 /fp

Art.nr 903478 210 x 297 100 /fp


100 % returpapper Självhäftande etiketter på A4-ark. Perfekta för alla skrivare, kopiatorer och flerfunktionsmaskiner. Etikettmaterial av 100 % returpapper, häftämne utan lösningsmedel. Fungerar utan störningar tack vare säkerhetskanten runt arket och att arket är optimalt plant. Förpackning tillverkad av returkartong. 100 ark/förp. Art.nr 310800 310802 310803 310804 310809 310811

Mått mm 38,1 x 21,2 63,5 x 38,1 70,0 x 36,0 70,0 x 37,0 105,0 x 148,0 210,0 x 297,0

Antal/fp 6500 2100 2400 2400 400 100

Pris/fp 369:00 369:00 369:00 369:00 369:00 369:00

B 3 Polyesteretiketter Herma Super­Print

Härdiga mot olja, smuts och UV-strålar. Kan användas vid temperaturer från -40°C till +100°C. Kan användas i frysar. För laser och kopiering. Silverfärgade. 25 A4-ark/förp. Art.nr 34097 34098 34117

Mått mm 45,7 x 21,2 63,5 x 29,6 210,0 x 297,0

Antal/fp 1200 675 25

Pris/fp 399:00 399:00 399:00

C 3 Polyesteretiketter Herma Super­Print Som ovan men kan användas vid temperaturer från -20°C till +80°C. Vita. 25 A4-ark/förp. Art.nr 34691 34697 34698

Mått mm 66 x 33,8 105 x 148 210 x 297

Antal/fp 600 100 25

Pris/fp 385:00 385:00 385:00

D 3 Namnetiketter Herma SuperPrint

Avtagbara etiketter av silkesacetat för textilier. För laserskrivare och kopiatorer. Mått: 63,5 x 29,6 mm. 25 A4-ark/ förp. 675 st/förp. Art.nr 34418 34419

Färg Röd/vit Blå/vit

Pris/fp 385:00 385:00

E 3 Cd-etiketter Herma SuperPrint

Fästes enkelt med hjälp av den medföljande positioneringshjälpen. Format Ø 116 mm. A4-ark. För laser, bläckstråle och kopiering. Fungerar perfekt också i färglaserskrivare och färgkopiatorer. Vita. Art.nr 35115 Maxi för mer skriv- och bildutrymme 35079 34471

Antal/fp

Pris/fp

50 50 200

135:00 135:00 229:00

Antal/fp 240 st 540 st

Pris/fp 20:00 20:00

F 3 Dataetiketter Herma

Självhäftande precisionsetiketter på ändlös bana garanterar störningsfritt förlopp vid utskrift. Art.nr 38214 38212

Mått mm 101,6 x 23,0 101,6 x 35,7

Antal/fp 6000 4000

Pris/fp 845:00 795:00

H 3 Sifferetiketter Herma

G 3 Färgsignaler Herma Ø 12 mm. 240 st/förp. Art.nr 31851 31862 31865 31861 31863 31869

Färg 4 färger Röd Grön Gul Blå Svart

Pris/fp 20:00 20:00 20:00 20:00 20:00 20:00

Art.nr 34124 34128

Typ 1-240 1-540

Format Ø12 mm Ø 8 mm

Snabbt. Bättre. Leta upp och utforma etiketter online. I 3 Märketiketter Herma

Neutrala, vita eti­ketter för all slags märkning. Ej avtagbara. På ark 100 x 150 mm. Art.nr 32230 32320 32340 32380 32350 32390 32400 32360 32450 32420 32514 32500

Format Ø13 mm 8 x 20 mm 12 x 18 mm 16 x 22 mm 12 x 30 mm 19 x 27 mm 19 x 40 mm 13 x 40 mm 25 x 40 mm 20 x 75 mm 25 x 75 mm 52 x 100 mm

Antal/fp 2464 st 2240 st 1792 st 1344 st 1120 st 960 st 640 st 896 st 512 st 320 st 256 st 96 st

Pris/fp 41:00 41:00 41:00 41:00 41:00 41:00 41:00 41:00 41:00 41:00 41:00 41:00

HERMA EtikettScout. Med några klick hittar du en lämplig etikett. www.herma.com/scout

HERMA EtikettAssistent online. Utforma dina etiketter snabbt och enkelt online. www.herma.com/eao

25

Papper, maskin- och datatillbehör

A 3 Etiketter Herma SuperPrint Recycling


Post-it etiketter

®

SKRIV, TA LOSS,  SÄTT FAST! Post-it® etiketter med  100% häftämnesyta som  fäster säkert, sam tidigt  som de kan avlägsnas  utan att skada föremålet  du fäster dem på. Finns i flera färger och storlekar!

NYHET!

Post-it® namn -  etiketter på ark.

Etiketter för märkning av  skåp, hyllor, lådor, burkar,  kartonger o.s.v. 

Fäster säkert men är enkla att ta bort.

Post-it® Etiketter på block och helark Post-it® Etiketter med 100% Super Sticky  häftämnesyta är perfekta för sortering,  identifikation och färgkodning. Etiketterna sitter säkert men kan ändå tas bort utan att  lämna limrester. En smart perforerad flik gör det enkelt att ta loss etiketterna från blocket. Etiketterna säljs i block och helark. För ytterligare information – www.post-it.se 3M and Post-it are trademarks of 3M. © 3M 2010. All Rights Reserved.


Post-it® Super Sticky etiketter i block

Post-it® Super Sticky etiketter på ark

Papper, maskin- och datatillbehör Post-it® Super Sticky etiketter på ark. Fäster säkert men är enkla att ta bort. Printbara för laser- och bläckstråleskrivare. Printmallar hittar du på: www.post-it.eu/labels Art.nr RMU225

Post-it® Super Sticky etiketter i block. 100 % häftämnesyta som fäster säkert. Perfekta för märkning av skåp, hyllor, lådor, burkar, kartonger o.s.v. Art.nr 2900WY 2900PG 2900BY 2900OP 2900M9

Produktinfo Gul x 4 block, vit x 4 block, 8-pack Rosa x 2 block, grön x 2 block, 4-pack Gul x 2 block, blå x 1 block, 3-pack Rosa x 1 block, orange x 1 block, 2-pack Rosa, vit, grön, gul x 2 block, vit x 1 block, 9-pack

2900M6

Rosa x 2 block, grön, gul, orange, blå x 1 block, 6-pack

2900M16

Gul x 5 block, vit x 3 block, rosa, grön, orange, blå x 2 block, 16-pack

2900M21

Gul x 6 block, rosa, vit x 4 block, grön x 3 block, blå, orange x 2 block, 21-pack

Format 15,8 x 57,1 mm, 25 blad 200 blad totalt 47,6 x 73 mm, 25 blad 100 blad totalt 73 x 73 mm, 25 blad 75 blad totalt 73 x 117 mm, 25 blad 50 blad totalt 15,8 x 57,1 mm, 25 blad 47,6 x 73 mm, 25 blad 73 x 117 mm, 25 blad 225 blad totalt 47,6 x 73 mm, 25 blad 73 x 73 mm, 25 blad 73 x 117 mm, 25 blad 150 blad totalt 15,8 x 57,1 mm, 25 blad 47,6 x 73 mm, 25 blad 73 x 73 mm, 25 blad 73 x 117 mm, 25 blad 400 blad totalt 15,8 x 57,1 mm, 25 blad 47,6 x 73 mm, 25 blad 73 x 73 mm, 25 blad 73 x 117 mm, 25 blad 525 blad totalt

Pris/fp 55:00

RMU425 RMU825A RMU825B RMU1025 RMU1225

55:00

RID1225

55:00

RID1825

55:00

RID2125

109:00

RID2725 RFI4825

109:00

RFI8025 RFI18925B

149:00 RFI27025 199:00

RNB825A RNB825B

Produktinfo Multietiketter, 2 etiketter/ark, 25 ark/fp, totalt 50 etiketter Multietiketter, 4 etiketter/ark, 25 ark/fp, totalt 100 etiketter Multietiketter, 8 etiketter/ark, 25 ark/fp, totalt 200 etiketter Mutlietiketter, 8 etiketter/ark, 25 ark/fp, totalt 200 etiketter Multietiketter, 10 etiketter/ark, 25 ark/fp, totalt 250 etiketter Multietiketter, 12 etiketter/ark, 25 ark/fp, totalt 300 etiketter ID-etiketter, 12 etiketter/ark, 25 ark/fp, totalt 300 etiketter ID-etiketter, 18 etiketter/ark, 25 ark/fp, totalt 450 etiketter RID2125 ID-etiketter, 21 etiketter/ ark, 25 ark/fp, totalt 525 etiketter ID-etiketter, 27 etiketter/ark, 25 ark/fp, totalt 675 etiketter Mappetiketter, 48 etiketter/ark, 25 ark/fp, totalt 1200 etiketter Mappetiketter, 80 etiketter/ark, 25 ark/fp, totalt 2000 etiketter RFI18925B Mappetiketter, 189 etiketter/ark, 25 ark/fp, totalt 4725 etiketter Mappetiketter, 270 etiketter/ark, 25 ark/fp, totalt 6750 etiketter RNB825A Namnetiketter, 8 etiketter/ark, 25 ark/fp, totalt 200 etiketter RNB825B Namnetiketter med blå ram, 8 etiketter/ark, 25 ark/fp, totalt 200 etiketter

Format 199,6 x 143,5 mm

Pris/fp 149:00

99,1 x 139 mm

149:00

96 x 63,5 mm

149:00

99,1 x 67,7 mm

149:00

96 x 50,8 mm

149:00

88,9 x 46,6 mm

149:00

99,1 x 42,3 mm

149:00

63,5 x 46,6 mm

149:00

63,5 x 38,1 mm

149:00

63,5 x 29,6 mm

149:00

45,7 x 21,2 mm

149:00

35,6 x 16,9 mm

149:00

25,4 x 10 mm

149:00

17,8 x 10 mm

149:00

99,1 x 67,7 mm

169:00

99,1 x 67,7 mm

169:00

post-it ss - logga

27


Papper, maskin- och datatillbehör

301 007/301 012

301 007/301 012

LR20

LR14

LR6 LR03 LR1

6LR61

A Batterier GP Super Alkaline

Alkaliska batterier lämpliga till de flesta produkter med medel till hög strömförbrukning. 6LR61 9 volt, övriga 1,5 volt. Art.nr

Förekommande beteckningar 5500 LR20/13A/MN1300 5502 LR14/14A/MN1400 5508 LR6/15A/AA/MN1500 151015 LR03/24A/AAA/MN2400 5513 LR1/910A/MN9100 5517 6LR61/1604A/MN1604

Ø mm 34,2 26,2 14,5 10,5 11,7 26,2 x 17,5

Fp

Pris/fp

20 24 20 20 2 10

370:00 245:00 125:00 179:00 33:50 276:00

LR20

LR14

LR6 LR03

301 007

6LR61

B Batterier GP Ultra Alkaline

Alkaliska batterier speciellt utvecklade för produkter med höga strömuttag. Ca 20 % längre drifttid jämfört med vanliga alkaliska batterier. 6LR61 9 volt, övriga 1,5 volt. Art.nr 151001 151003 151025 151024 151026

Förekommande Ø beteckningar mm LR6/AA/MN1500 14,5 LR03/AAA/MN2400 10,5 LR14/C 26,2 LR20/D 34,2 6LR61 26,2 x 17,5

Fp

Pris/fp

4 4 2 2 1

41:50 43:50 40:50 59:00 41:00

C Batterier GP Ultra Alkaline

Alkaliska batterier speciellt utvecklade för produkter med höga strömuttag. Ca 20 % längre drifttid jämfört med vanliga alkaliska batterier. 1,5 volt. 40 st/förp. Art.nr 151007 151008

Förekommande beteckningar LR6/AA/MN1500 LR03/AAA/MN2400

Ø mm 14,5 10,5

Pris/fp 210:00 233:00

330 006 330 006

R20

D 3 Batterier Litium

Det vanligaste 3 volts-batteriet för kameror och 9 voltsbatteri för exempelvis brandvarnare. Ska lämnas till returhantering. 10 st/förp. Art.nr 3702 255076

Beteckning CR123A CRV9SD

Volt 3 9

Pris/st 72:00 139:00

E Laddningsbara NiMH-batterier ReCyko

Laddade vid leverans – kan användas direkt. Perfekt allround-batteri, fungerar lika bra i strömkrävande som i strömsnåla produkter. Kan laddas upp till 1000 gånger. Kan laddas i samtliga GP PowerBank-­laddare som finns på marknaden idag. Behåller 85 % av laddningen under 1 år. Art.nr 201071 201072

Beteckning AAA AA

Fp 2 4

G 1 Knappcellsbatterier Alkaliska

H 1 Klockbatterier Silveroxid

Art.nr

Beteckning

1020020 102003 102004 102010

76A/LR44 186/LR43 189/LR1130 625/LR9

Art.nr 357 377 389 392

1,5 volt. Ska lämnas till returhantering.

28

Fp 1/10 1/10 1/10 5

Pris/st vid hel fp 18:00 23:50 22:00 38:00

Pris/fp 99:50 198:00

1,55 volt. Ska lämnas till returhantering. 10 st/förp. Beteckning SR44 SR626 SR1130 SR41

Pris/st vid hel fp 31:00 19:50 29:00 21:50

R14

R6

R6

R03

6F22

F 4 Laddningsbara NiMH-batterier GP

Kan återuppladdas upp till 1000 gånger. R20, R14 och R6 2100 mAh är Svanenmärkta. Art.nr 201036 201061 201059 23034 23035 201027

Förek. Volt/ beteckn. mAh R6/AA 1,2/2100 R6/AA 1,2/2700 R03/AAA 1,2/1000 R20 1,2/2200 R14 1,2/2200 6F22/9V 9/170

Ø mm 14,5 14,5 10,5 34,2 26,5 26,2 x 17,5

Fp

Pris/fp

4 2 2 2 2 1

176:00 124:00 101:00 186:00 186:00 145:00

I 3 Knappcellsbatterier Litium

Mer miljöriktiga än alkaliska batterier och knappcellsbatterier. 3 volt. Ska lämnas till returhantering. 10 st/förp. Art.nr 2180 2182 2183 2184 2185

Beteckning CR1220 CR2016 CR2025 CR2032 CR2430

Pris/st vid hel fp 47:50 47:50 47:50 47:50 49:50


Laddningsbara NiMH-batterier som kombinerar de bästa egenskaperna hos vanliga alkaliska batterier och uppladdningsbara NiMH-batterier. Batterierna är laddade vid köp och kan således användas direkt, precis som ett vanligt engångsbatteri. Kan ligga oanvänt i ett helt år och ändå ha 85 % av laddningen kvar. Tryggt i ficklampan och digitalkameran.

Papper, maskin- och datatillbehör

GP ReCyko – batteriet för alla typer av applikationer! 330 006

A 4 Laddare GP ReCyko M520

Snabbladdare med 12 V laddkabel för bil och 4 st ReCyko 2100 mAh AA NiMH-batterier. Laddar 2-4 st AA/AAA NiMH-batterier på 2-5 timmar. 2-kanalsladdning parvis. Feldetektering, underhållsladdning, överspänningsskydd. Batterierna är Svanenmärkta. Art.nr 202156

Pris/st 279:00

330 006

B 4 Laddare GP ReCyko Value Charger

Standardladdare inkl. 4 st 2100 AA mAh NiMH-batterier. Laddar 2 st eller 4 st AA/AAA NiMH-batterier på 12-14 timmar. Batterierna är Svanenmärkta. Art.nr 202090

Pris/st 281:00

E 4 Laddare GP PowerBank V800C

Extremt snabb laddare med unik design. Inklusive 4 st 2700 mAh AA-batterier. Laddar 1-4 st AA/AAA NiMH-batterier på 15-40 minuter beroende på kapacitet och antal. LED-display med inbyggd digitalklocka som visar laddstatus. Utrustad med spännings- och temperaturavkänning. Art.nr 202087

Pris/st 594:00

H 3 Mobilladdare USB GP XPC01

Cigarett-kontakt med USB-utgång. Plugga in i bilen eller båten så får du tillgång till 2 st USB-utgångar. In: 12-24 V DC. Ut: 2 USB-portar, 5 V DC 1A (max). LED-lampa visar batteristatus. Art.nr 405002

Pris/st 98:00

C 3 Laddare GP PowerBank Uni­versal

Laddare som laddar 4 st AA/AAA/C/D eller 2 st 9 V NiMHbatterier på 5-20 timmar beroende på batteriernas kapacitet. Batterierna kan alltid sitta kvar på laddning i laddaren (batterier medföljer ej). Art.nr 202039

Pris/st 253:00

F 4 Laddare nödladdare GP Instant Power Pocket Charger

Nödladdare med inbyggt batteri som ger dig upp till 11 timmars reservström var du än befinner dig. Kontakter för laddning ingår (USB, mini- och micro-USB). Batterityp: Li-jon 3,7 V, 1800 mAh. Input: 5 V. DC 500 mAh (via datorns USB-port). LED-lampa visar batteristatus i tre steg. Art.nr 405007

Pris/st 298:00

I 3 Ficklampa LED GP LOE203

Kompakt, ljusstark och hållbar stavlampa i anodiserad aluminium med gummihandtag och handlov. Funktionellt metallclips. Mått: 37 x 120 mm. Lampa: 1 W Cree LED. Ljusstyrka: 65 Lumen. Batteri: 3 x AAA (ingår). Art.nr 450008

Pris/st 195:00

D 4 Laddare GP PowerBank Quick 3

Laddare inkl. 4 st GP 2700 mAh AA NiMH-batterier. Laddar 4 st AA eller 2 st AAA NiMH-batterier på ca 8 timmar. Batterierna kan alltid sitta kvar på laddning i laddaren. Art.nr 202073

Pris/st 400:00

G 3 Universalladdare GP Digital Camera Kompakt multiladdare för video- och digitalkameror. Perfekt att ta med på resan. Laddar Li-jon laddningsbara batterier eller 2 st AA/AAA NiMH-batterier. Justerbar mekanik möjliggör laddning av Li-jon-batterier i olika storlekar. Automatisk 3,6 V/3,7 V eller 7,2 V/7,4 V detektion med LED-indikering för laddning av Li-jon-batterier. Timer för att förhindra överladdning. Art.nr 202158

Pris/st 289:00

J 3 Ficklampa GP L003

Lampa i mycket hållbar ABS-plast, behändig för alla väder. Mått: 62 x 196 mm. Lampa: KPR102 krypton 2,4 V. Batteri: 2 x D/R20 GP Greencell (ingår). Art.nr 452176

Pris/st 79:00

29


B 5 Kassarullar ”Ej kvitto på köp”

Papper, maskin- och datatillbehör

Uppfyller Skatteverkets föreskrifter för användning av kassaregister. För betalkortsterminaler och andra skrivare än kvittoskrivare om utskriften har ett innehåll som kan uppfattas som ett kvitto. Art.nr 56572001 56601315 56571719 56571000 56601316

Bredd Längd Typ Fp/kart. Pris/st vid mm m hel kart. 57 25 5/60 16:00 60 11,5 20 19:00 57 13 Longlife, 55 g 5/60 19:00 57 19 Longlife, 70 g 5/60 17:00 60 11,5 Longlife, 55 g 20 21:50

C 5 Kassarulle ”Ej kvitto på köp” Bisfenolfri 1 blad. 13 mm hylsa. Long life – 25 års åldringsbeständighet.

A 5 Kassarulle Bisfenolfri

Art.nr

1 blad. 13 mm hylsa. Long life – 25 års åldringsbeständighet. Art.nr

Bredd Längd mm m 55807010 80 78

56572003

Bredd Längd mm m 57 25

Fp/kart. Pris/st vid hel kart. 5/60 12:00

Fp/kart. Pris/st vid hel kart. 3/30 55:00

D 5 Kassarullar/kvittorullar träfria

E 5 Kassarullar/kvittorullar termo

F 5 Rullar för betalningsterminaler termo

Art.nr

Art.nr

Art.nr

1 blad, 60 g matt TF-papper. 12 mm hylsa. Bredd Längd mm m 45384001 38 43 45444001 44 43 45764001 76 43

Fp/kart. Pris/st vid hel kart. 10/100 8:00 5/100 8:00 5/50 13:00

G 5 Rullar för betalningsterminaler

2-bladigt TF-papper, 12 mm hylsa. För Action-papper krävs inget färgband. Passar Servo/Babs kontokortsterminaler. Art.nr

Bredd Längd Typ Fp/kart. Pris/st v. mm m hel kart. 65571210 57 16,8 Action 5/100 17:50 65572210 57 22 5/50 16:00 65762210 76 25 5/50 25:50 65762211 76 25 Action 5/50 32:00

1 blad, 55 g termopapper. 12 mm hylsa.

Bredd Längd Typ Fp/kart. Pris/st v. mm m hel kart. 51010210 110 8 40 21:50 55444210 44 45 6/90 15:50 55581210 57 14 4/120 13:50 55572001 57 25 5/60 14:00 55574001 57 50 5/60 19:00 55764001 76 50 5/50 31:00 55807212 80 80 3/30 35:00 55806000 80 80 Longlife, 70 g 3/30 43:00 55807003 80 80 Longlife, 55 g 3/30 48:00

60 g pap­per. 95573001 för bläckstråle. 5 rullar/förp., 50 rullar/kartong. 35573001 95573001

Bredd Längd mm m 57 38 57 35

Papper Recycle Glättat

Bredd Längd mm m 55572001 57 25 55601001 60 11,5

Fp/kart. Pris/st vid hel kart. 5/60 14:00 20 17:00

I 5 Telefaxrullar Termo

H 5 Räknemaskinsrullar Art.nr

12 mm hylsa, 55601001 har 8 mm hylsa.

Pris/st vid hel fp 6:00 13:50

Tillverkade av ett högkänsligt papper som fungerar i alla typer av termofaxmaskiner. 12 mm hylsa. 6 rullar/fp. Art.nr 57021221 57022222 57032220

Längd m 15 30 30

Bredd mm 210 210 216

Pris/st vid hel fp 32:00 48:00 46:00

J 3 TTR-rullar för fax

Termofärgband och papper på rulle för pappersfaxar. 2 rullar/förp. Art.nr

Maskin

821809 821814 821810 821812 821811 821828

Brother T74/T76/T84/T86 Brother 910/920/930/MFC925 Brother 950/980/1000P/1500M Brother 1020P/1030P/1270P Brother 1200P/1700P Philips Magic Vox/PPF241/271

30

Original Antal Pris/fp beteckn. kopior PC71RF 144 279:00 PC302RF 240 420:00 PC92RF 350 509:00 PC202RF 420 485:00 PC102RF 700 715:00 PFA301 300 419:00

K 3 Maskinkarbon Interplastic

Av kon­ven­­tionell typ med vaxbaserad färg och vaxad baksida. Arkivbeständig och smetfri. A4, svart. Art.nr Pris/fp 4404400 100 ark/fp 294:00 4401026 10 ark/fp 64:00

L 3 Handkarbon Plenticopy 200H

För färgintensiva kopior. Vaxfärgsskikt på 20 g papper. Vaxad baksida, blå. Format A4. 100 ark/ förp. Art.nr Pris/fp 4404426 291:00


A 3 Färgband Pelikan Gruppnr 153C 154C 155C 156C 173C 182C 186C 187C 188C 195C

Pris/st 52:00 49:00 75:00 65:00 81:00 63:00 57:00 63:00 56:00 98:00

Korrigeringstejp Pelikan (Lift off)

A

153C

154C

155C

156C

Papper, maskin- och datatillbehör

Art.nr 519546 519579 541961 519637 551713 519827 519843 519884 519918 578013

173C

Finns för alla typer av lift off-band. Art.nr 507806 551739

Gruppnr 143 174

Fp 5 1

Pris/fp 59:00 64:00

B 3 Skrivarfärgband Pelikan (Ej i bild)

Finns för alla maskiner. Ring vår orderservice för mer info. Art.nr 515296 541748 541748 520585 591644 515429 515569 515544

Fabrikat Epson Ericsson Facit Fujitsu IBM NEC OKI  OKI

515601

Panasonic

Modell LQ 800 4512, 7112 2301, 4512, 4514 DL 3700/3800 4224 P20/30 ML 590/591 ML182, 183, 192, 193, 390, 391 KX-P, serie 1000

Pris/st 67:00 64:00 64:00 69:00 129:00 149:00 87:00 69:00 127:00

182C

186C

187C

188C

195C

Lift Off

C 3 Färgband och rullar till räkne­maskiner 1 st/förp., Sp54 och Sp56 12 st/förp. Art.nr 820072 820015 820013 820012 54010 56010

Gruppnr Beteckning CP7/IR72 MP212 IR40T CP12

FR720 FR728 FR745 FR746 Sp54 Sp56

Färg

Pris/st vid hel fp 44:00 66:50 53:50 47:00 36:00 39:00

Svart Svart Svart/röd Viol Svart/röd Svart/röd

507806

FR720

FR728 FR745

C

FR746

D 3 Bläckkassett Canon CJ-3AII Till bordsräknare. Svart. 1 st/förp. Art.nr 0136B002

Pris/st Dagspris

Guide

Pelikan skrivmaskinsband – Lift off Maskinmodell Färgb. Korr.tejp Brother AX10-AX310 153C 143 Brother CE25-CE7020, EM80-650,   HR15-40 154C 143 Canon AP2, 100-S300, ES10-ES23 156C 143 Canon AP200-7500, VP3102 155C 143 Casio CW110, 150, 220 154C 143 Ericsson 7710-7850, 9401-9620 195C 143 Esselte 340, 360, E02, E03, E06 187C 143 Esselte GX 80, 270 186C 143 Facit T90 153C Facit T120, T150, T160, 320, 360 186C 143 Facit 9401, 9410 195C 143 IBM 6746, 6747, 6770, Superelectic, 1, 2 173C 174 IBM 6716 Miniselectric, 6780-20, 6780-40 188C 143 Nakajima All300-650, AR55 187C 143 Nakajima All 210-240, AX150-200, AE610 186C 143 Olivetti CX 440 186C 143 Olympia Electronic Compact,   Report Electronic, Portable 187C 143 Olympia 120 XL, 121 XL, Sumitronics,   AX200, 210 186C 143 Panasonic KX-P300-320, KX-R200, 250 153C Panasonic KX-R 192, 194, 196,   KX-W 1030, KX-WD 55 153C Remtor 4000, 4300 186C 143 Remtor 4900, 5000, 5100, 5200, 5300 187C 143 Samsung SQ1000 153C Sense C105 153C Sense ED, 1, 2, 5, 7 187C 143 Sense GT, GX, 80, 270 186C 143 Servitype 60, 65, 80, 560, 580 186C 143 Silver Reed EX30, 32, 34, 42, 44 182C Smith-Corona EC 1300 187C 143 Triumph Royal Alpha 600 186C 143 Triumph Gabriele 8008, Satelite 187C 143 Triumph Gabriele 7007, 9009, SE305-325 188C 143 Xerox 575 188C 143

D

Sp54

Om du inte finner ditt färgband här, ring vår orderservice.

Sp56

CJ-3AII

Guide

Färgband och färgrullar till räknare Maskin Adler 12P-1428P, 120PD-1228PD PD-1, 121XPD Canon BP-12D, 25-D, 26-D, 35-D, 37-DE, BP-1200-DH, 1400-DH, 1400-DL BP-5220-D, 5420-D CP10 CP12, P1-DE CP1200, CP1212, CP1212D, F-10, F-20 MP131, MP 141, MP1000, 1210-1240 MP-120-DL P1004D, P1016D, P1251D P1017D, P1252D P1211D-P1421D P12D-P39D P25D, P26D, P35D, P36D P3210D, P3211D, P3420DL SV20 Casio DR-1011-8420, DR-110S, DR-320ER DR-1210-DR1411 DR-1412, DR-125, 120, 145, 220, 1520, 2212, 2260 FR-1010-FR-1211S FR-90, FR-101, FR-105, FR1015 GR-2100, GR-2150, GR2200, GR2250 HR-120 HR-7-HR200 JR-101, JR-110, JR-120 R-101-R-320, R-1201-R1203 Citizen 101DP 101SP 107DP 120SP, 123SP, 124DP, 127AP, 128DP, 129DP 121FP, 122SP, 125P, 130P, 325DP, 330DR, 132CP 140PP 141DP 200DP, 201DP, 205DP 215DP, 220DP, 225DP, 230DP 320DP, 330DP, 335DP, 345DP 355DP, 345DP, 420DP

Gruppnr Sp54 FR720 CJ-3AII CJ-3AII CJ-3AII FR742 FR746 Sp54 Sp54 FR745 FR742 FR720 Sp54 FR720 FR742 Sp54 Sp54 Sp54 Sp54 Sp54 FR720 FR744 FR720 FR720 FR744 FR720 Sp54 FR720 Sp56 FR728 Sp54 Sp56 FR720 FR728 Sp54 FR728 FR728 Sp56 Sp54

Maskin

CX50, CX80 CX55-CX75, CX122, CX210 Facit 1143, 1144, 1148, 1190, 1191 2050, 2203, 2205, 2250, 2255, 2259, 2265 2201, 2204, 2251, 2257 2202, 2252, 2253, 2254, 2256, 2263, 2266 2267 C260 C320 C360, C380, C390 Olympia CP-500, CPA-525, CA-550, CA-570, CA-575, CPD-5212 PD-2011, PD-2012, CDP-3210, PD3211 Sharp 1611 1612 624, 1706, 2188 CS74R-CS1635, CS2154-CS4266 CS2102 EL1057 EA740R, EA741R EA770R EL1071S, EL1182A, EL1197, EL1607S, EL2188 EL1167, EL1169, EL1182, EL2158A EL1192H, EL1192S, EL1601, EL1625 EL2197, EL2607 Texas E2004 Instrum. TI-5005, TI-5006 TI-5024, TI-5027, TI-5029, TI-5030, TI-5032, TI-5033II, TI-5034SV TI-5035, TI-5045SV TI-5120, TI-5122, TI-5130, TI-5135 TI-5140, TI-5142, TI-5150, TI-5630 TI-5650, TI-5640, TI-5660 Toshiba BC-1003, BC-1012P BC-1215PV-BC1233PV BC-1264PV-BC-1284PV BC-1285PC, BC-1233PV BC-1293PV-BC-1295PV, BC1200PD, 1210 P, 1235, BC-1262P-BC-1263P

Gruppnr FR746 FR744 Sp54 FR720 Sp56 Sp54 FR744 FR745 FR720 Sp54 Sp54 FR720 FR746 Sp54 FR728 Sp54 FR720 Sp54 FR728 FR744 FR728 FR720 FR744 FR728 FR746 FR746 FR744 FR745 FR728 FR720 Sp54 Sp56 FR720 Sp54 FR720 Sp54

31


Papper, maskin- och datatillbehör

A 3 CD-skiva Fuji CD-R

B 3 CD-skiva Fuji CD-R Printable

För backup och lagring av informa­tion. Ej överskrivningsbar. 52x. 700 MB. Art.nr 47384 48169 47237 47238 47239

Typ Jewelcase Jewelcase, Photo Cakebox Cakebox Cakebox

Fp 10 10 25 50 100

För backup och lagring av informa­tion. Ej överskrivningsbar. Cakebox. 52x. 700 MB. 25 st/förp.

Pris/fp 55:00 83:00 86:00 186:00 293:00

Art.nr 47312

Pris/fp 89:00

D 3 CD-skiva Fuji CD-RW Multispeed

E 3 DVD-skiva Fuji DVD-RW/+RW

Art.nr 47670

Art.nr 45267 45767

4x–12x skrivhastighet. Överskrivningsbar skiva som ej är kompatibel med brännare märkta 1x och 2x. 700 MB. 10 st/förp. Pris/fp 112:00

Används i brännare som stöder RW-formatet. Läskompatibel med alla dvd-spelare. Över­skrivningsbar 1000 gånger. 4,7 GB. 5 st/förp. Typ DVD+RW 4x DVD-RW 2x

Pris/fp 84:50 85:50

C 3 DVD-skiva Fuji DVD-R/DVD+R

Lag­rings­media för högre kapacitet och snabbhet. Dvdskivan används i dvd-brännare för pc som stöder R-formatet. Läskompatibel med alla dvd-spelare. Ej överskrivningsbar. 4,7 GB, 16x skrivhastighet. Art.nr 47586 47590 47495 47493 47589 47593

Typ DVD-R DVD+R DVD-R DVD+R DVD-R DVD+R

Jewelcase Jewelcase Cakebox Cakebox Cakebox Cakebox

Fp 10 st 10 st 25 st 25 st 50 st 50 st

Pris/fp 105:00 105:00 192:00 189:00 348:00 358:00

F 3 DVD-skiva Fuji DVD-R Print­able

Används i dvd-brännare som stöder R-formatet. Ej överskrivningsbar. Skrivbar skiva med ett perfekt resultat i fotokvalitet. Passar i bläckstråleskrivare. 30 års arkivbeständighet. Cakebox, 16x, 4,7 GB. 25 st/förp. Art.nr 48242

Pris/fp 198:00

G 3 Kameraband Fuji DVM E5-60 ME För DV-kameror. 60 minuters inspelning. 5 st/förp. Art.nr 42782

Pris/fp 162:00

I 3 LTO Ultrium Fuji

För stordatorbackup från IBM, HP och Seagate som är kom­ patibelt med alla befintliga LTO-system. 20 st/förp.

H 3 Blu-ray Fuji DVD

Dvd-skiva för Blu-ray-brännare. 25 GB. 5 st/förp. Art.nr 48162 48163

32

Typ BD-R BD-RE, överskrivningsbar

Pris/fp 629:00 860:00

Art.nr 42962 45087 47022 48185 4003276

Typ Ultrium 1 Ultrium 2 Ultrium 3 Ultrium 4 Ultrium 5

Kapacitet 100–200 GB 200–400 GB 400–800 GB 800–1600 GB 1500–3000 GB

Pris/st 189:00 320:00 298:00 320:00 1050:00

J 3 Rengöringsband Fuji LTO Ultrium Art.nr 42965

Pris/st 714:00


SMART by NATURE!

Pritt Limstift - Originalet SMART kvalitet: • Lim med kraftfull limstyrka som fäster direkt • Lång hållbarhetstid tack vare den lufttäta förpackningen • Högsta kvalitet sedan 1969!

43 g

Ansvar för NATUREN:

22 g 11 g

Nyhet! • 70% av ytterhöljet är tillverkat av återvunnen plast • Den patenterade limmassan består av 90% förnyelsebara ingredienser, vilket gör att vi på en årsförbrukning sparar 385 ton olja* • Fri från lösningsmedel och syror samt urtvättbar vid 30 grader

Everyday a great idea. *Jämfört med vår gamla PVP formula som innehöll råolja.


Papper, maskin- och datatillbehör

A 3 USB-minne SanDisk Slice

Smidigt USB-minne, idealiskt för att spara och dela med sig av filer. Art.nr 104329 104330 104331 104332

Kapacitet 4 GB 8 GB 16 GB 32 GB

Pris/st Dagspris Dagspris Dagspris Dagspris

D 3 USB-minne SanDisk Ultra Backup

Backup med en knapptryckning, inga kablar behövs och ingen drivrutin installeras. Lösenordsskydd och AESkryptering som skyddar dina viktiga filer. Systemkrav: Windows XP, Vista (backup och förvaring), Windows 2000, Mac OS X v10.1.2+. USB 2.0-port krävs. Art.nr 55796 55232 91112 94109

Kapacitet 8 GB 16 GB 32 GB 64 GB

Pris/st Dagspris Dagspris Dagspris Dagspris

B 3 USB-minne SanDisk Cruzer Blade

C 3 USB-minne SanDisk Cruzer

Art.nr 104333 104334 104335 104336

Art.nr 55607 55608 55744 55795

Extremt liten USB-sticka som kan följa med dig vart du än går. Spara och dela med dig av dina filer, bilder, musik och annat roligt.

E

Kapacitet 2 GB 4 GB 8 GB 16 GB

Pris/st Dagspris Dagspris Dagspris Dagspris

3 Minneskort SanDisk CompactFlash

Ultra

Läs­hastighet på upp till 30 Mbit/sekund. Art.nr 55040 55042 55431

Kapacitet 4 GB 8 GB 16 GB

Pris/st Dagspris Dagspris Dagspris

USB-minne för förvaring av data, musik, bilder med mera. Enkelt att flytta material från pc till pc. Med en enkel rörelse kommer USB-kontakten fram. Kapacitet 4 GB 8 GB 16 GB 32 GB

Pris/st Dagspris Dagspris Dagspris Dagspris

F 3 Minneskort SanDisk Secure Digital (SD) Fungerar tillsammans med alla digitala enheter med SD-slot. Kortet har säkerhetsskydd för att förhindra att data oavsiktligt tas bort. 2 GB. Art.nr 55300

Pris/st Dagspris

I 3 Minneskort SanDisk MicroSD G 3 Minneskort SanDisk SDHC

Klass 4-hastighet. Stödjer SDHC-kompatibla enheter. Art.nr 90763 55765

Kapacitet 4 GB 8 GB

Pris/st Dagspris Dagspris

J 3 Minneskort SanDisk MicroSDHC För enheter med öppning för MicroSDHC. Klass 2. Art.nr 909540 90955 90956

34

Kapacitet 4 GB 8 GB 16 GB

Pris/st Dagspris Dagspris Dagspris

H 3 Minneskort SanDisk MicroSD/SDHC Adapter ingår, klass 2. Art.nr 90975 90976 90977

Kap. 2 GB 4 GB 8 GB

Modell MicroSD MicroSDHC MicroSDHC

Kapacitet: 2 GB. Art.nr 90950

Pris/st Dagspris

Pris/st Dagspris Dagspris Dagspris

L 3 Minneskortläsare SanDisk All-in-One

Läs- och skrivhastighet upp till 30 Mbit/sekund. Löstagbar metallfot. Knapp som automatiskt startar din favoritapplikation under överföringsprocessen. Systemkrav: Windows 2000, XP, Vista, Mac OS 10.3, 10.4, och 10.5, USB-port (2.0 för snabb överföring). Passar följande kortformat (utan adapter): SD, SDHC, MultiMediaCard, MMCplus, MMCmobile, RS-MMC, RS-MMC DV, Memory Stick, Memory Stick PRO, xD, xD Type M, xD Type M+, xD Type H.

Läs- och skrivhastighet upp till 34 Mbit/sekund. Löstagbar metallfot. Knapp som automatiskt startar din favoritapplikation under överföringsprocessen. Systemkrav: Windows 2000, XP, Vista, Mac OS 10.3, 10.4, och 10.5, USB-port (2.0 för snabb överföring). Passar följande kortformat (utan adapter): SD, SDHC, miniSD, miniSDHC, microSD, microSDHC, MultiMediaCard, MMCplus, MMCmobile, RS-MMC, RSMMC DV, Memory Stick, Memory Stick PRO, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO, HG Duo, xD, xD Type M, xD Type M+, xD Type H, CompactFlash.

Art.nr 90768

Art.nr 90767

K 3 Minneskortläsare SanDisk Multiläsare

Pris/st Dagspris

Priser och modeller förändras snabbt. Kontakta oss för aktuell information.

Pris/st Dagspris


Ett snyggt och praktisk litet USB-minne i pianoblank svart färg. Hög kvalitet och prestanda. USB 2.0. Art.nr 34545 34546 34547 34548 34549 34550

Kapacitet 2 GB 4 GB 8 GB 16 GB 32 GB 64 GB

Pris/st Dagspris Dagspris Dagspris Dagspris Dagspris Dagspris

C 3 Hårddisk Freecom Mobile Drive XXS

Liten och smidig 2,5” hårddisk med gummi­belagt hölje. Inklusive kompakt USB-kabel, inget mer kabeltrassel. Drivs via USB. Ingen kylfläkt, garanterat tystgående. Mått: 109 x 75 x 13 mm. Ett års fabriksgaranti och obegränsad telefonsupport. Art.nr 31256 31266 31454 33989 35183 35189

Kapacitet 250 GB 320 GB 500 GB 640 GB 750 GB 1 TB

Pris/st Dagspris Dagspris Dagspris Dagspris Dagspris Dagspris

Papper, maskin- och datatillbehör

A 3 USB-minne Freecom Databar

B 3 USB-minne Freecom Databar XXS

Ett av världens minsta USB-minnen. Extremt litet och väldigt praktiskt, kan exempelvis tas med i nyckelknippan. USB 2.0. Art.nr 35549 35550 35551 35552 35553

Kapacitet 2 GB 4 GB 8 GB 16 GB 32 GB

Pris/st Dagspris Dagspris Dagspris Dagspris Dagspris

D 3 Hårddisk Freecom Tough­Drive

Unik stötdämpad 2,5” hårddisk. Integrerad USB 2.0-kabel. Intern antistötmekanism, klarar fall på 2 meter! Strömförsörjs via USB-kabeln. Inklusive prisbelönt NTI Shadow backupprogram för pc och mac, skyddar dina foto-, musik-, video- och andra datafiler automatiskt och kontinuerligt. 2 års garanti. Art.nr 29409 30570 30971 33991 35180

Kapacitet 250 GB 320 GB 500 GB 640 GB 750 GB

Pris/st Dagspris Dagspris Dagspris Dagspris Dagspris

G 3 Headset Koss Porta Pro Speak Easy E 3 Hörlur Koss Porta Pro

Välkänd och topptestad lur. Koss Porta Pro har dynamiska element och Zone™-inställning för bästa passform. Lurarna är extremt hopfällbara för skydd vid transport eller förvaring. Kabellängd: 1,2 meter. Kontakt: 3,5 mm, guldpläterad/6,3 mm. Art.nr 280006

Pris/st 319:00

Portabel, hopfällbar Hifi/datorlur med slutna kåpor som skapar en försegling runt öronen, vilket gör att den går djupt med enastående basåtergivning utan att tappa kontrollen. Talspole av syrefri koppar bidrar till ett klart och naturtroget ljud som ger väl exponerade detaljer. Frekvensområde: 25-15 000 Hz. Kabel: 1,2 meter. Kontakt: 3,5 mm. Impedans: 32 ohm Vikt: 147 g. Känslighet: 92 dB SPL/1 mW. Distorsion: <0,3 %.

En klassisk Porta Pro med alla dess kännetecken som bra ljudåtergivning och tung bas. Denna modell har dessutom utrustats med en flexibelt ledad mikrofon som ställs in efter individuellt önskemål samt att den har längre kabel. Speak Easy är perfekt för musik, spel, telefoni och chatt. En skyddande förvaringsväska medföljer. Specifikation hörlur: Frekvensområde: 15-25 kHz. Impedans: 60 ohm. Känslighet: 101 dB SPL/1 mW. Kontakt: 3,5 mm. Kabellängd: 2,4 meter. Specifikation mikrofon: Frekvensområde: 10010 kHz. Impedans: 60 ohm. Känslighet: -54 dB +/- 3dB. Kontakt: 3,5 mm. Kabellängd: 2,4 meter.

Art.nr 280005

Art.nr 280110

F 3 Hörlur Koss UR18

Pris/st 195:00

Priser och modeller förändras snabbt. Kontakta oss för aktuell information.

Pris/st 459:00

35


Papper, maskin- och datatillbehör

B 3 Multimedialåda Esselte

A 3 Cd-förvaringslåda Esselte

Med plats för 50 cd-skivor i plastask, 200 st 3,5” disketter, 16 datakassetter eller 42 ZIP-diskar. Nio flyttbara avdelare för möjlighet att kunna an­passa indelningen. Stapelbar och fungerar tillsammans med cd-förvaringslåda för 120 cd. Låsbar, levereras med två nycklar. Mått: 170 x 290 x 330 mm.

Plats för upp till 120 cd eller dvd utan plastask. Stapelbar. Två nycklar samt etiketter för front och register medföljer. Kan kopplas ihop med Multimedialåda. Mått: 165 x 290 x 330 mm. Art.nr 67228

Pris/st 635:00

Art.nr 67003

C 5 Cd- och dvd-låda Leitz Snap’n Store

D 3 Cd-förvaringsbok Esselte

Art.nr 60640095 60650095

Art.nr 67083

Tillverkad i robust och hållbart fibermaterial med laminerad yta. Cd-lådan rymmer 30 st standardfodral, 60 st tunna fodral eller 165 st i pappersfodral. Dvd-lådan rymmer 60 st dvd-skivor. Cd-låda Dvd-låda

Mått mm 145 x 135 x 360 205 x 145 x 420

Pris/st 59:00 71:00

F 3 Cd/dvd-ficka Durable A4

Ficka i polypropylen med plats för 4 skivor. Dessutom ficka för dokumentation av varje cd. Universalhålning som passar alla pärmar. Vadderad insida. Inkl. instick för noteringar. 5 fickor/förp. Art.nr 5222

36

Pris/fp 76:00

Cd-förvaring i bokform med PP-förslutning och vävfickor som skyddar mot damm, smuts och skador. Indexflik och rygg­etikett för effektiv arkivering. Rymmer 48 cd-skivor. Mått: 43 x 152 x 270 mm. Transparent blå. Pris/st 131:00

G 3 Cd/dvd-ficka Durable A4

Plastficka med plats för 4 skivor utan fodral. Med ficka för index (instick ingår ej). Universalhålade för att passa i alla pärmar. 10 fickor/förp. Art.nr 5238

Pris/fp 87:00

Pris/st 392:00

E 3 Cd/dvd-album Durable Index

Ringpärm med 10 fickor i pp-plast med skyddande fleece. Varje ficka rymmer 2 st skivor. Pärmen har en ficka med index och självhäftande siffror 1-40 för att lätt kunna hitta bland skivorna. Utbyggbar till 40 skivor. Antracitgrå. Art.nr 520458

H 3 Cd/dvd-ficka Durable

Pris/st 157:00

Universalhålad cd/dvd-ficka av polypropylen med vadderad insida för att skydda skivan. För 2 skivor eller 1 skiva + index. Format: 140 x 127 mm. 10 st/förp. Art.nr Pris/fp 5239 32:00


Förvarar dina skivor på ett bra sätt. Innehåller 5 olika färger (röd, violett, orange, grön och blå). Med återför-slutning. 50 st/förp. Art.nr 33801

Pris/fp 79:00

D 3 Cd/dvd-ficka

B 3 Cd/dvd-ficka Fix

Kräver mindre plats än en nor­mal cd-ask. För cd-förvaring i box/låda. Cd-ficka med rubrikremsa och en extra ficka för dokumentation eller liknande. Av polypropylen. 10 st/förp.

E 3 Cd/dvd-kuvert

F 5 Cd/dvd-kuvert Durable Mail

Transparent skyddsficka i polypropylen. 100 st/förp. Art.nr Pris/fp 33810 129:00

Papperskuvert med fönster. Vita eller färgade (20 st av vardera färg: blå, grön, röd, orange och gul). Art.nr Fp Pris/fp 78369 Färgade 100 129:00 49994 Vita 50 79:00

G 3 Cd/dvd-ask Standard

H 3 Cd/dvd-ask Slim Jewel Esselte

Standard jewelcase. För en skiva. 5 st/förp. Art.nr 44744

Pris/fp 21:00

C 3 Cd/dvd-ficka Durable Top Cover

Självhäftande transparent cd/dvd-ficka i PP-plast med låsflik. Fickan är vadderad för att skydda skivan. 10 st/förp. Art.nr Pris/fp 5210 65:00

Fodral av hållbar transparent plast som är hälften så tjock som vanliga plastaskar. Plats för inlaga i locket. Två fodral får plats i ett normalstort cd-förvaringsfack. 5 st/förp. Art.nr 67225

Pris/fp 25:00

Art.nr 520019

Pris/fp 49:00

Kuvert i vit kartong med förtryckt adressruta och förslutningsetikett. För 1 st cd/dvd-skiva. 5 st/förp. Art.nr 5211D

Pris/fp 39:00

I 3 Cd/dvd-ask Durable Quickflip Stan­dard

Fodral av genomskinlig plast för förvaring av en skiva. Med mekanism som lätt skjuter ut skivan ur asken. 5 st/förp. Art.nr 5267

Pris/fp 36:00

37

Papper, maskin- och datatillbehör

A 3 Cd/dvd-ficka Hama


Papper, maskin- och datatillbehör

A 3 Handledsstöd 3M gelfyllt

Mjuk, dämpande gel som anpassar sig efter kroppens egen temperatur. Fast nog att ge stöd och mjuk nog att avlasta. Behaglig, slät yta med läderliknande, tvättbart överdrag. En komplett lösning tillsammans med musmatta MW311LE. Mått: 482 x 71 x 20 mm. Art.nr WR320LE

Pris/st 295:00

B 3 Handledsstöd 3M gelfyllt

Elegant design med mjuk formgivning. Ergonomiskt anpassad gel. Hudvänligt läderliknande överdrag, som skinn fast bättre. Svart med grå basplatta. Art.nr WR420LE WR422LE

Mått mm 495 x 279 x 25–35 682 x 279 x 25–35

Pris/st 649:00 829:00

C 3 Handledsstöd Gel Keyboard Esselte

Gel­fyll­­ning­en formar sig efter din handled och ger ett ökat stöd när du arbetar vid tangentbordet. En smidig yta till­ verkad av Lycra. Mått: 493 x 98 x 23 mm. Art.nr 67109

Pris/st 329:00

F 3 Mus Evoluent Vertical Mouse 3/3 WL D 3 Handledsstöd Softgel smal

Mjukt och följsamt gelfyllt handledsstöd för tangentbord. Mått: 500 x 74 x 22 mm. Art.nr 506003

Pris/st 199:00

E 3 Handledsstöd Contour RollerWave

En optisk, 5-knappsmus med skrollfunktion. Förebygger och lindrar musarmsbesvär. Musens vertikala utformning ger en avslappnad handställning. Optisk sensor: 2600 dpi, ger extremt bra precision. Mått: 115 x 80 x 77 mm.

Art.nr 440WA02

Art.nr 500787 500788

Formanpassat handlovsstöd till RollerMouse Pro.

Pris/st 549:00

Pris/st 875:00 1275:00

Trådbunden Trådlös

Motverkar spänningar i nacke, axlar, händer och reducerar risken for musarm Förebygg eller slipp värk genom att arbeta med en annan typ av mus. Med RollerMouse Pro2 finns allt du behöver rakt framför dig. Smärtor i axlar, armbågar, nacke och andra belastningsskador förebyggs eller minskas. Styr markören lätt och exakt med rullstaven. Sju förprogrammerade knappar, inklusive ”ett-klick”-knappar för dubbelklick och kopiera/klistra in. Underhållsfri mekanik med optisk avläsning. Unika tangentbordsstöd för bästa vinkel och höjd på tangentbordet.

G 3 Mus Sky Vertical Mouse

Förebygger och lindrar musarmsbesvär. Den vertikala utformningen ger en avslappnad handställning. Vid arbete med vanlig mus vrids underarmen från sitt naturliga viloläge och muskelansträngningen blir större. 3-knappars, optisk mus. Plug & Play. Trådlös. Mått: 70 x 125 x 65 mm. Art.nr 500786

H 3 RollerMouse Pro2

Fungerar både på Pc och Mac. Enkel installation utan drivrutin. Art.nr PRO2WHT PRO2BLK

Pris/st 695:00

Färg Vit Svart

Pris/st 3190:00 3190:00

Hur många bakterier bor det i ditt tangentbord? När tvättade du ditt tangentbord senast? Genom att satsa på ett tvättbart tangentbord/mus som dessutom kan sänkas ned i desinficeringsvätskor, uppnås en förbättrad arbetsmiljö och hygien. Idealiskt i sjukvården, på kontor, call-center eller i offentliga miljöer.

I 3 Tangentbord UNI-S6000K-G

Certifierat med IP66, den helt vatten- och partikeltäta SpillSeal-tekniken, som låter dig hålla tangentbordet precis så rent som du önskar. Tål nedsänkning i desinficeringsvätskor och sköljning under rinnande vatten. Ergonomiskt utformat. PS2/USB. Art.nr 508600 508601

38

Färg Grå Svart

Pris/st 859:00 859:00

J 3 Mus UNI-M11-G

Certifierad med IP66, den helt vatten- och partikeltäta ScrollSeal-tekniken, som låter dig hålla pekdonet precis så rent som du önskar. Tål nedsänkning i desinficeringsvätskor och sköljning under rinnande vatten. Ergonomiskt utformad. PS2/USB. Art.nr 500111 500112

Färg Grå Svart

Pris/st 1195:00 1195:00


Mousetrapper – ett smartare val vid datorarbete

A 3 Mousetrapper Office II

Anpassad till dagens tunnare tangentbord. Med brett, ergonomiskt handledsstöd och 5-knappsmusens alla funktioner. Användarvänlig, rörlig styrmatta med klickfunktion var som helst på duken för överlägsen ergonomi. 4 lättåtkomliga knappar styr enkelt skroll, autoskroll, zoom, cad och webbsidesläsning. Art.nr 500414 500415

Färg Svart Vit

Pris/st 2395:00 2395:00

C 3 Tangentbord Office

Tunt tangentbord i fullstorlek. Vit bakgrundsfärg och svart teckenfärg ger tydlig kontrast och bra synergonomi så att ögats ansträngning minskas. Nordisk tangentlayout, passar både Sverige, Finland, Danmark och Norge. Nio snabbvalsknappar för de vanligaste multimediafunktionerna. Mått: 457 x 170 x 14 mm. USB-anslutning. Art.nr 508702

Pris/st 295:00

B 3 Mousetrapper Advance

Ett ergonomiskt styrdon där man styr pekaren med en unik, två­dimensionellt rörlig styrmatta. Man får en centrerad arbetsställning med händerna nära tangentbord, musknappar och styrmatta, skönt vilande på de mjuka, avlastande handledsstöden. De 6 knappfunktionerna kan enkelt programmeras för att utföra de knappkommandon man önskar. Ställbar totalhöjd, passar både de supertunna tangentborden och standardtangentborden. Art.nr 500407

Pris/st 2495:00

D 3 Tangentbord Advance

Tunt tangentbord i fullstorlek. Passar utmärkt till t.ex. Mousetrapper Advance. Nio snabbvalsknappar för de vanligaste multi­­mediafunktionerna. Mått: 457 x 170 x 14 mm. USB-anslutning. Art.nr 508701

Pris/st 295:00

E 3 Underarmsstöd Swing Singel

För tangentbords- och musarbete. Idealisk i kombination med Mousetrapper för avlastning av hela underarmen. Mått: B550 x D230 x H18 mm. Art.nr 505560

+

Pris/st 795:00

+ F 3 Trackbar Emotion

En 5-knappars ergonomisk datormus som passar lika bra till stationära som bärbara datorer. Inbyggt handledsstöd avlastar nacke, axlar och skuldror samt rätar ut handledens vinkel. Tryckkraften för att trycka ner knappar och skrollhjul är endast 55 newton, vilket är mycket lågt jämfört med andra styrdon. Programmeringsbara knappar. Mått: L277 x D105 x H32 mm. Styrstav: längd 127 mm, diameter: 23 mm. Levereras i en specialdesignad ask som du lätt får plats med i din datorväska. Art.nr 500000 500297

Trackbar Emotion Underarmsstöd Trackbar

Pris/st 995:00 825:00

G 3 Underarmsstöd Mousetrapper

Form­anpassat underarmsstöd som passar både Mousetrapper Advance och Office. Ger stöd och avlastning för hela underarmen så att belastningen på nacke, axlar och skuldror minskar. Den smala midjan gör att man kommer nära skrivbordet.

H 3 Ergonomic Comfort Pack

Art.nr 505408 505409

Art.nr 500410

Färg Svart Grå

Pris/st 995:00 995:00

Ett komplett set bestående av Mousetrapper Advance (artikel 500407), tangentbord Microsoft Comfort Curve och en dockningsenhet. Pris/st 2795:00

39

Papper, maskin- och datatillbehör

Mousetrapper ger dig ett mer varierat arbetssätt vid datorn än med en traditionell mus genom att du enkelt kan växla mellan höger och vänster hand. Med Mousetrapper styr du datorn med båda händerna, samtidigt eller växelvis. Det centrerade arbetssättet med armarna avslappnat, tätt intill kroppen gör att belastningen på axlar och nacke minskar och man förebygger och motverkar musarm. Ansluts via den medföljande USB-kabeln, ingen installation behövs.


Papper, maskin- och datatillbehör

Mercury

Warp

A 1 Musmatta med motiv

B 3 Musmatta Allsop

Tunn musmatta med PVC-yta som ger optimal glidyta. Mått: 180 x 220 x 3 mm. Art.nr 52288 52291 52292

Motiv Island Palmtree Waterfall

C 3 Musmatta Durable PadPlus

Med transparent istoppsficka. För förvaring av t.ex. foton, scheman, viktiga anteckningar etc. Mått: 300 x 200 x 2,5 mm. Art.nr 5747

Musmatta med hårt ytskikt och gummerad baksida. Mått: 260 x 210 x 3 mm.

Pris/st 49:00 49:00 49:00

Pris/st 41:00

Art.nr 549800 549900

Motiv Warp Mercury

D 3 Musmatta Dataline/Esselte

Pris/st 78:00 78:00

E 3 Musmatta Dura­ble Ergotop

Matta med en yta som är antistat­isk och bidrar till en exakt rörelse. Av skumgummi med textilklädd ovansida. Mått: 220 x 196 x 5 mm.

Ergo­no­miskt utformad för avlastning av handleden. Av skumgummi med textilklädd ovansida. Mått: 8,5 x 257 x 310 mm.

Art.nr 90885 90886

Art.nr 5703

Färg Blå Röd

Pris/st 19:00 19:00

Pris/st 88:00

Förlänger batteriets livslängd med upp till 70 % på den trådlösa musen.

F 3 Musmatta Dataline/Esselte

Musmatta med gelfyllt handledsstöd och yta av Lycra. Ger en mer avslappnad arbetsvinkel. Undersida som inte glider. Mått: 230 x 30 x 260 mm. Art.nr 67106

40

Pris/st 185:00

G 1 Musmatta 3M MW311LE

Musmatta med mikrostrukturerad yta som reflekterar ljus och ger en snabb styrning av såväl optisk som vanlig mus. Gelfyllt handledsstöd med läderliknande överdrag. Slitstark och lätt att göra ren. En komplett lösning tillsammans med handledsstöd WR320LE. Mått: 221 x 234 x 19 mm. Art.nr MW311LE

Pris/st 295:00

H 3 Musmatta 3M MW310LE

Unikt handledsstöd med patenterad, medicinskt utformad gel som, förutom att den motverkar tryckpunkter, även behåller kroppens egen temperatur. Hudvänligt, slitstarkt, läderliknande överdrag som är tvättbart. Musmatta med strömsparfunktion. Förlänger batteriets livslängd med upp till 70 % på den trådlösa musen. Unik, patenterad, mikrostrukturerad yta som ger ökad precision. Art.nr 111592

Pris/st 298:00


®

Art.nr 92000251

Pris/st 89:00

D 3 Optisk mus Logitech

RX250

®

B 3 Tangentbord/mus Logitech

®

Prisvärt tangentbord av hög kvalitet. Bekväma, tysta lågprofils­tangenter, funktionstangenter och numeriskt tangentbord i normalstorlek. Spillsäkert (max 60 ml utspilld vätska). Smidig USB-anslutning som inte kräver någon programinstallation. 3 års garanti.

MK250

Prisvärt trådlöst set med tangentbord och mus. Du kan använda musen och tangentbordet i andra ändan av rummet (upp till 10 meters räckvidd) och även i miljöer där det finns många trådlösa enheter. 15 månaders batteritid för tangentbordet, 6 månaders batteritid för musen. Spillsäker (max 60 ml) och utrymmesbesparande tangentbordsdesign, greppvänlig mus med exakt pekarkontroll. 3 års garanti. Art.nr 92000263

Pris/st 249:00

E 3 Trådlös mus Logitech

®

M195

Nu är det slut på akrobatiska fingerövningar på den gamla pekplattan! Med Logitech® Wireless Mouse M195 kan du ta kontrollen över din bärbara dator. Sitt var du vill med den trådlösa musen – du är inte längre bunden till datorn. 3 års garanti.

Art.nr 91000019

Art.nr 91000199

G 3 Trådlös mus Logitech

®

M510

Art.nr 91000182

Pris/st 349:00

J 3 Webbkamera Logitech

®

Pro 9000

Avancerad HD-webbkamera för mindre videokonferenser tillsammans med Microsoft Office Communicator. Vidvinkelobjektiv gör att alla syns på den mindre gruppkonferensen. HD-sensorn på 2 megapixlar ger en jämn och verklighetstrogen bredbandsbild. Automatisk ljusjustering för bästa möjliga bildkvalitet. Den inbyggda mikrofonen ger kristallklart ljud utan störande bakgrundsljud. 3 års garanti. Art.nr 96000562

Pris/st 149:00

H 3 Trådlös mus Logitech

®

Bekvämare arbete med normalstor, ergonomiskt utformad mus. Tre standardknappar, framåt-/bakåtknappar samt sidledsrullning och zoomning (kräver programvara som kan laddas ned från www.logitech.com/downloads). Programmerbara knappar och lång batteridrift. 3 års garanti.

Pris/st 769:00

M570

Pris/st 599:00

K 3 Högtalarsystem Logitech

®

Z323

Låt dig omslutas av musik, filmrepliker och ljud­effekter. Det riktningsoberoende ljudet låter lika bra i hela rummet. Nedåtriktade basreflexelement ger en tung bas som förstärker upplevelsen. Dubbel RCA-ingång och 3,5 mm-ingång (AUX). Koppla högtalarna till spelkonsolen eller varför inte till dvd-spelaren eller iPod:en? Möjlighet att koppla in hörlurar. Högtalare 30 W. 2 års garanti. Art.nr 98000356

Pris/st 579:00

MK520

Art.nr 92000260

Pris/st 519:00

F 3 Trådlös mus Logitech

M705

Använd musen i tre år utan att byta batterier. Logitech Unifying-mottagare: Fäst den lilla trådlösa mottagaren i den bärbara datorn, och låt den sitta kvar när du är på resande fot. Blixtsnabb rullning, bläddra snabbt igenom långa dokument och webbsidor med ett enda rullningsdrag. 3 års garanti. Art.nr 91001949

Pris/st 429:00

I 3 Notebook Kit Logitech

®

Med en stadig styrkula och skulpterad form som stöder handen. Lättåtkomliga framåt-/bakåtknappar. Den trådlösa mottagaren är så liten att den kan sitta kvar i den bärbara datorn. Batteriet till styrkulan räcker upp till 18 månader (beroende på datormiljö och användning). Pekarkontroll med precision var du än använder styrkulan – ojämna underlag är inga problem. 3 års garanti. Art.nr 91000188

®

Bekvämlighet och kontroll direkt – vare sig du har en stationär eller bärbar dator. Det eleganta, normalstora tangentbordet och de konkava tangenterna med låg profil gör att fingrarna kan glida från tangent till tangent, timme ut och timme in. Lasermusen känns bra i båda händerna tack vare den skulpterade formen och de mjuka gummigreppen på sidorna. Trådlöst. 3 års garanti.

®

Mus i klassisk design. Jämn och exakt optisk avläsning med hög upplösning (1000 dpi). Med ”tilt and zoom”-skrollhjulet skrollar du både enkelt, bekvämt och snabbt åt fyra håll – praktiskt när du jobbar med stora dokument. Passar både höger- och vänsterhänta användare. 3 års garanti. Pris/st 79:00

C 3 Tangentbord/mus Logitech

MK605

Med Logitech® Notebook Kit MK605 har du bekväma alternativ vad du än gör och var du än befinner dig. Du får precis pekarkontroll med den trådlösa lasermusen. Lyft din dator till tre olika lutningsgrader med den vridbara skärmhöjaren. Placera det trådlösa tangentbordet där det passar bäst. Anslut både mus och tangentbord med den lilla mottagaren som alltid sitter i datorn. 3 års garanti. Art.nr 93900229

Pris/st 795:00

L 3 Fjärrkontroll Logitech

®

R800

För professionella presentationer med full kontroll. 2,4 GHz trådlös laserpekare med stark grön laser som är lätt att se även på platta skärmar och i väl upplysta rum. Räckvidd på 30 meter och logiskt placerade knappar. Håll koll på tiden med tysta, vibrerande larm. En trådlös mottagare som kan fästas och förvaras gör det lätt att komma igång. Ingen installation av programvara behövs. 3 års garanti. Art.nr 91001352

Pris/st 729:00

41

Papper, maskin- och datatillbehör

A 3 Tangentbord K120 Logitech


Papper, maskin- och datatillbehör

A 3 Datorryggsäck Kensington Contour™

Idealisk ryggsäck för den rörliga datoranvändaren. Justerbart ländryggsstöd på baksidan vilket omfördelar vikten på höfterna för ökad komfort. Vadderade, rundade axelremmar som minskar belastningen på nacke och axlar. Separat fack för datorn som skyddar den från stötar. Datorfack: 4,8 x 40,1 x 29,2 cm. Praktisk ficka för dokument, Mp3, mobil eller annat. Godkänd som handbagage enligt flygplansstandard (max 56 x 45 x 25 cm). Art.nr 1500234

Med bluetooth-anslutning vilket gör att din USB-port är fri. Ställ om lasermusen till presentationsläge och gör dina presentationer professionella. Du behöver aldrig bekymra dig för att musen ska gå i viloläge när din dator gör det. Art.nr 72330

Pris/st 575:00

Pris/st 876:00

D 3 Mus Kensington Pro Fit™ Mid-size

Prisvärd mus som kombinerar unik design för högerhänta med gummerat grepp för bästa komfort. 2,4 GHz trådlös teknik betyder mindre störning. Optisk pekare ger exakt precision. Art.nr 72354

B 3 Mus Kensington SlimBlade™ Blue-­ tooth® Presentation

Pris/st 349:00

E 3 Mus Kensington Pro Fit™ Full-size

Prisvärd mus som kombinerar unik design för högerhänta med gummerat grepp för bästa komfort. 2,4 GHz trådlös teknik betyder mindre störning. Optisk pekare ger exakt precision. Art.nr 72342

Pris/st 402:00

C 3 Mus Kensington ValuOptical

En prisvärd optisk mus med bekvämt grepp med mjukt gummi på sidorna för maximal komfort och kontroll. 3 programmeringsbara knappar (kräver att mjukvaran laddas ner). Diamond Eye (en höghastighetsteknik) som ger en oöverträffad hastighet och precision. Ansluts via USB/PS2. Kompatibel med Windows 98 eller senare och MacOS9/ OSX. 5 års garanti. Art.nr 1500151

F 3 Numeriskt Tangentbord med miniräknare Kensington Notebook Keypad

3-i-1-design: kan användas som räknare, numeriskt tan­ gentbord och/eller USB-hubb. Den integrerade USB-hubben har två portar för att ha plats för ytterligare tillbehör. Man kan enkelt växla mellan de olika funktionerna genom att trycka på ”mode”-knappen. Tydlig LCD-display som passar i alla ljusmiljöer. Plug & Play. Art.nr 72274

Kensington Ultra Portable Power Inverter 150

Nu kan du få ström i bilen, på flyget eller på båten. Ger 150 watt effekt. Koppla ihop din mobila utrustning med adaptern som kopplas till en strömkälla. Ljusindikator som lyser för att varna när något är fel.

42

Pris/st 365:00

I

G 3 Adapter

Art.nr 33362

Pris/st 129:00

Pris/st 780:00

3 Spänningsadapter Kensington Note-­ book Power Adapter

H 3 Hubb Kensington Pocket Mini

En liten och lätt USB 2.0-hubb med fyra portar som passar både bärbara och stationära datorer. Strömförsörjningen sker via USB-porten som hubben ansluts till. Smidig och lätt på resan. Plug & Play.

Notebook Power Adapter med inbyggd USB-port för vägg/ bil/flyg. Ger 90 watt kontinuerlig ström både hemma och på resan. Fungerar i väggen, bilen och på flyget! Snabb, lättanvänd färgmärkt inkoppling för kompatibilitet med respektive märken.

Art.nr 33399

Art.nr 33403

Pris/st 195:00

Pris/st 1695:00


B 3 Högtalare Genius SW-2.1 355

Högtalare i snygg design med svart, polerad yta. Ger ett högt och klart akustiskt ljud. 2”-element, frekvens: 50 Hz–20 kHz. På sidan av högtalaren finns volymkontroll, tonjustering, 3D-effekt och uttag för hörlurar. 8 W RMS. Art.nr 30889100

En enkel, trådad mus med skrollhjul. Den optiska precisionsavläsningen gör att pekaren flyttar sig precis dit du vill – oavsett om du använder musmatta eller inte. 3 knappar. Anslutning: USB. 800 dpi. Svart/silver. Art.nr 10006102

Pris/st 69:00

F 3 Lasermus Genius Ergo 525X

Trådad lasermus med Flying scroll-funktion som innebär att du kan styra musen åt 8 olika håll utan att använda det traditionella skrollhjulet. Ergonomiskt utformad och skön att arbeta med. En 60 dagars gratisversion av antivirusprogram från Norton Symantec ingår. 6 knappar, varav 2 programmerbara. Anslutning: USB. 1600 dpi. Svart/silver. Art.nr 10110101

Pris/st 249:00

I 3 Tangentbord Genius KB120

Ett bekvämt, slitstarkt och spillsäkert tangentbord. Platt utförande för naturlig och bekväm skrivkänsla. Snabbknappar för åtkomst av favoritfunktionerna i Windows. Anslutning: USB. Art.nr 673123

Högtalarsystem för ett rent och kristallklart ljud. Innehåller två kompakta satellithögtalare och en rejäl subwoofer (5 W) i trä med 4”-baselement. Frekvens: 120 Hz–20 kHz. 10 W RMS.

Pris/st 279:00

C 3 Optisk mus Genius NS100

Pris/st 95:00

Papper, maskin- och datatillbehör

A 3 Högtalare Genius SP-J330 2.0

Art.nr 30754100

Pris/st 295:00

D 3 Optisk mus Genius Traveler 220 4D

E 3 Optisk mus Genius Micro Traveler

Art.nr 10008100

Art.nr 10100103

Trådad, optisk mus med skrollhjul. Du kan rulla från kant till kant i dokument och med lätta rörelser zooma in och ut i t.ex. foton. 3 knappar. Anslutning: USB. 1200 dpi. Svart/silver. Pris/st 119:00

G 3 Lasermus Genius Traveler 900

Trådlös optisk mus med en mycket liten mottagare som lagras inuti musen vid resor. 2,4 GHz-frekvensen ger en räckvidd på 10 meter. Energisparfunktion ger upp till 8 månaders användning. 5 knappar. Anslutning: USB. 1600 dpi. 2 AAA-batterier. Art.nr 30021103 30021104

Färg Svart/silver Röd/silver

Pris/st 298:00 298:00

J 3 Tangentbord Genius SlimStar i220

Apple-inspirerat multimedia-tangentbord med hög komfort och låg profil. Med sin strömlinjeformade design och svartblanka finish är det ett perfekt komplement till plattskärmen. 10 specialknappar för snabb åtkomst av favoritapplikationerna. Anslutning: USB. Art.nr 10037122

Pris/st 149:00

Trådad, optisk mus i ministorlek. En smart reskamrat för mobila användare. 3 knappar. Anslutning: USB. Utdragbar kabel. 1200 dpi. Chiliröd. Pris/st 95:00

H 3 Lasermus Bluetooth Genius Micro-­ Trav 900BT Mus som stödjer Bluetooth EDR 2.0. Ansluts via separat Bluetooth-enhet. En 60 dagars gratisversion av antivirusprogram från Norton Symantec ingår. 3 knappar. Anslutning: USB. 1200 dpi. Drivs med 1 st AAA-batteri. Svart/silver. Art.nr 30040101

Pris/st 349:00

K 3 Tangentbord Genius KB-220e

Ett trådat, bekvämt, slitstarkt och spillsäkert tangentbord med alla funktioner man behöver till ett överkomligt pris. Med de 6 snabbknapparna kommer du åt favoritfunktionerna i Windows Vista. PS/2 USB. Art.nr 10306131

Pris/st 119:00

43


Papper, maskin- och datatillbehör

A 3 Fodral XtremeMac Tuffwrap Tatu iPhone 4

B 3 Fodral XtremeMac Microshield iPhone

Slitstarkt, snyggt fodral för iPhone 4, ger uttryck för din personliga stil. Skyddar mot repor, smuts och stötar. iPhonen är fullt funktionell med fodralet på. Gummikant med greppvänlig struktur. Skyddsfilm för skärmen medföljer.

Ultratunt fodral i genomskinlig hårdplast för stilrent, enkelt och snyggt skydd för iPhone 4. Kant med greppvänlig struktur. Knappar, uttag, kamera och blixt är fullt åtkomliga. Tuffshield skyddsfilm medföljer.

Art.nr 173080 173081

Art.nr 173085

Färg Svart/grå Rosa

Pris/st 199:00 199:00

D 3 Fodral XtremeMac Microshield Tatu iPhone 4 Ultratunt fodral för iPhone 4 med snyggt tryck som ger uttryck för din personliga stil. Gummikant med greppvänlig struktur. Trycket är ingraverat från insidan av skalet för att inte slitas bort vid användning. Tuffshield skyddsfilm medföljer.

Art.nr 173088 173089

Färg Svart med rutor Rosa med blommor

Pris/st 199:00 199:00

G 3 Skyddsfilm XtremeMac Tuffshield iPhone 4 Matt Skyddar din iPhone mot smuts, damm och repor. Motverkar även reflektioner. Passar iPhone 4. Innehåller två skyddsfilmer för skärmen, en för baksidan och en rengöringsduk i mikrofiber. Lätt att applicera och ta bort. Art.nr 173082

Pris/st 99:00

4 Clear

Pris/st 159:00

E 3 Läderfodral XtremeMac Slip Sleeve iPhone 4 Snyggt, stilrent läderfodral för iPhone 4. Undvik smuts, damm och repor med hjälp av de medföljande skyddsfilmerna för fram- och baksida. Färg: svart. Art.nr 173083

Pris/st 159:00

H 3 Reseladdare Hama WL iPhone

En laddare som passar iPhone 3 och 4. Nätanslutning: 100–240 V, 50/60 Hz. Art.nr 93574

Pris/st 189:00

C 3 Fodral XtremeMac Microshield Accent iPhone 4 Skydda din iPhone 4 samtidigt som du ger uttryck för din personliga stil. Baksida i genomskinlig plast låter iPhonen synas igenom fodralet. Gummikant med greppvänlig struktur. Knappar, uttag, kamera och blixt är fullt åtkomliga. Tuffshield skyddsfilm medföljer. Art.nr 173086 173087

Färg Svart Rosa

Pris/st 195:00 195:00

F 3 Fodral XtremeMac Hybrid Case iPhone 4

Tvådelat skyddsfodral för iPhone 4, ger uttryck för din personliga stil. Baksida i hårdplast med upphöjt mönster. Överdrag i gummi med design som passar ihop med baksidan i plast. Gummikant med greppvänlig struktur. Skyddsfilm för skärmen medföljer. Färg: svart. Art.nr 173091

Pris/st 179:00

I 3 Laddare Hama iPad

12 V cigarettladdare till 30-pin-kontakt. För laddning via bil­ ens cigarettuttag. Passar till iPad, iPhone och iPod. Spiralkabel. Laddningseffekt: 2,1 A. Spänning in: 5 V. Art.nr 106301

Pris/st 199:00

J 3 Armband XtremeMac Sportwrap iPhone för iPhone 3, 3GS och 4

K 3 Dockningsstation XtremeMac Micro-

Art.nr 173024

Art.nr 173100

Ett armband av hög kvalitet och med låg vikt. Tillverkat av mjuk men tålig lycra och neopren. Klar, genomskinlig ficka där din Iphone placeras och med full möjlighet att navigera. Justerbar rem. Färg: svart.

44

Pris/st 229:00

Dock 3-i-1

Dockningsstation för laddning, lyssning och alarm. Praktiskt med tre funktioner i en enhet – för iPhone eller iPod touch. Riktigt bra ljud. Play/pause, volym-/snoozeknapp. Skyddsväska medföljer. Mått: B130 x H120 x D200 mm. Pris/st 399:00


Laddare, högtalare och alarm. En extremt liten men kraftfull dockningsstation från Altec Lansing. Ladda din iPhone eller iPod samtidigt som du lyssnar på din favoritmusik. Dockningsstationen mäter endast 95 x 100 x 100 mm så den tar minimalt med plats samtidigt som du kan njuta av din musik med klart, kraftfullt ljud. Ladda ner applikationen ”Alarm Rock” för att få ytterligare funktioner. Kompatibel med alla iPhone-/iPod-modeller. Art.nr 120325

Pris/st 395:00

D 3 Högtalare Altec Lansing Orbit IML227 En portabel högtalare med imponerande ljud för bärbar dator. Ström via USB. 360-graders spridning av ljudet. 40 cm USB-kabel. LED-indikator. Infällbart ställ gör det möjligt att rikta ljudet åt önskat håll. Art.nr 120327

Pris/st 219:00

B 3 Dockningsstation Altec Lansing Octiv M202

C 3 Dockningsstation Altec Lansing iMT800 Mix

Art.nr 120328

Art.nr 120319

En kompakt högtalare med dubbel dockning så att du kan lyssna på musik från två enheter, exempelvis iPod och iPhone, och ladda dem samtidigt. Dockningsstationen ger bästa möjliga ljud och skydd mot störningar. Den levereras med en multifunktionell fjärrkontroll och har även en AUXingång och en USB-port för att ladda andra kompatibla enheter. Med applikationen Music Mix kan man spela låtar från båda enheterna samtidigt och på så sätt slippa enas om en spelningslista. Mått: 320 x 180 x 130 mm. Pris/st 795:00

E 3 Hörlur Koss iPorta Pro

En av världens mest uppskattade hörlurar finns numera i en variant speciellt lämpad för Apples iPhone. Modellen har öronkåpor och bygel i svart samt dynamiska element och ComfortZone inställning för bästa passform. Sladden har inbyggd mikrofon och en knapp som stoppar musiken och aktiverar telefonens funktioner. På så sätt förvandlas en hörlur snabbt och enkelt till ett praktiskt headset. Lurarna är hopfällbara för skydd vid transport eller förvaring och levereras tillsammans med praktisk förvaringsväska. Frekvensområde: 15-25000 Hz. Kabellängd: 1,2 meter. Kontakt: 3,5 mm. Känslighet: 101 dB SPL/1 mW. Impedans: 60 ohm. Distorsion: <0,2 %. Art.nr 280108

H 3 Skyddsfodral för iPad XtremeMac Tuffwrap

Art.nr 173072

Art.nr 173070 173107

Pris/st 199:00

Slitstarkt silikonfodral. Skydda din iPad mot repor, damm och smuts samtidigt som du ger uttryck för din personliga stil. iPaden är fullt funktionell med fodralet på. Greppvänlig struktur längs med sidorna. Mått: B198 x H15 x D252 mm. Färg Svart Vit

Pris/st 2195:00

F 3 Skyddsfodral för iPad XtremeMac Sleeve Skydda din iPad mot repor, damm och smuts samtidigt som du ger uttryck för din personliga stil. Slitstarkt yttermaterial och extra mjukt innermaterial. Stängs med blixtlås. Mått: B210 x H30 x D260 mm. Färg: svart. Art.nr 173071

Pris/st 239:00

Pris/st 399:00

G 3 Skyddsfodral för iPad XtremeMac Neoprene Sleeve Slitstarkt fodral i neopren. Skyddar din iPad mot repor, damm och smuts, samtidigt som du ger uttryck för din personliga stil. Stängs med kardborrelås. Innerficka för tillbehör. Mått: B210 x H30 x D265 mm. Färg: svart.

Massiv förstärkning. Specialutvecklade diskanthögtalare för mjuk och bred spridning. Djup bas med 5,25” subwoofer. Digital FM-radio. Kompatibel med iPhone och iPod. Dubbla AUX IN-anslutningar. Fjärrkontroll. Automatisk pausfunktion som pausar musiken vid inkommande samtal till iPhone. Störningsfri, inget behov av flygplansläge för mobiltelefoner. Nät- eller batteridriven, klarar upp till 30 timmar med 8 batterier (LR20). Tydlig LCD med hög kontrast. 7-bands grafisk equalizer. Bärhandtag.

Pris/st 249:00 249:00

I 3 Skyddsfilm för iPad XtremeMac Tuffshield Tillverkad för att skapa det bästa tänkbara skyddet mot repor och smuts. Måttanpassad för iPad. Lätt att applicera och ta bort. Putsduk i mikrofiber medföljer. Art.nr 173073

Pris/st 199:00

45

Papper, maskin- och datatillbehör

A 3 Dockningsstation Altec Lansing Octiv M102


Papper, maskin- och datatillbehör

A 3 Lås Kensington Micro­saver

Passar alla bärbara datorer, projektorer och LCD-skärmar som har ”Kensingtonhålet”. Vajern är 1,8 m lång och 4,5 mm tjock och låses fast i t.ex. bordsbenet. Inbyggd funktion för att upptäcka obehörig användning. Lätt att installera och använda såväl på kontoret som på resa. Patenterat lås med T-balk som ger en överlägsen låsning och skydd mot stöld. Nyckellås. Gratis on-line-registrering, service för nyckelbyte och livslång garanti. Art.nr 64020

B 3 Lås Safeware Safelock 3

150 cm lång plastöverdragen stålvajer, 7,8 mm grov. 3 fästplattor av stål som är gummiklädda. Hänglås, superlim och rengöringsservett medföljer. Finns även med likalås (alla lås har samma nyckelnummer) och systemlås (alla lås har unika nyckelnummer i serie, huvudnyckel köps separat). Art.nr 3513

Pris/st 329:00

Pris/st 729:00

D 3 CPU-vagn Universal

Stabil CPU-vagn på hjul frigör skrivbordsyta och gör datorn lättåtkomlig. Kraftig stålrörskonstruktion. Ställbar bredd: 105-260 mm. Två låsbara hjul. Höjd: 485 mm. Djup: 370 mm. Levereras omonterad. Art.nr 754000

Pris/st 510:00

G 3 CPU-hållare Bundy 3

CPU-hållare med spänn­band och glid/vridskenor för montering under skrivbord. CPU-enheten kan både skjutas och vridas 360° för bästa åtkomst. Passar stående datorer med max omkrets 170 cm. Justerbar distansinställning för sargkant. Sargdistans ingår. Förbättrad, uppdaterad modell. Färg: svart. Art.nr 522173

Pris/st 595:00

E 3 CPU-hållare Perfect

Enkel och smidig datorhållare, monteras under bord eller för sidomontage (vägg, hurts). Inbyggd distans 40 mm. Art.nr 62000B 62000S

Färg Svart Silver

H 3 CPU-hållare Bundy 1

Med spännband och fästskenor för fast montering under skrivbord. Passar både liggande och stående datorer med max. omkrets 170 cm. Justerbar distansinställning för sargkant. Förbättrad, uppdaterad modell. Färg: silver. Art.nr 522175

Lackerad trådkabelkorg med gott om plats. Enkel montering under skrivbordet eller på vägg. Mått: 790 x 105 x 65 mm.

46

Färg Svart Silver

För alla produkter med låshål, bärbara datorer, projektorer och monitorer. Stålvajern är 170 cm lång och 5 mm grov, överdragen med svart/transparent plast. Vajern är utrustad med en ögla vilket gör det enkelt att säkra vajern runt ett ben, ett element etc. Finns även med likalås (alla lås har samma nyckelnummer) och systemlås (alla lås har unika nyckelnummer i serie, huvudnyckel köps separat). Art.nr 44445

Pris/st 289:00

F 3 CPU-hållare Flexibel

Ställbar CPU-hållare för både horisontell och vertikal montering av datorn und­er skrivbordet. Lätt att justera bredd och höjd. Klar­ar även bord med sarg. Levereras parvis. Vid vertikal montering: bredd 152–280 mm, höjd 337–497 mm. Vid horisontell montering: bredd 340–655 mm, höjd 179–310 mm. Färg: silver. Art.nr 522001

J 3 Kabelkorg Art.nr 105065 105060

Pris/st 199:00 199:00

C 3 Lås Safeware Keylock

Pris/st 199:00 199:00

Pris/st 299:00

Pris/fp 690:00

I 3 CPU-hållare Plain

För vertikal montering av datorn under skrivbordet. Lätt att justera bredd och höjd. Fästyta: B157, D200 mm. Passar datorer med max/min.mått: B185–255, H365–650 mm. Går även att montera på vägg. Färg: silver. Art.nr 500990

Pris/st 690:00

K 3 Kabelkorg Sladden

Kabeldike i silverfärgad plåt med utrymme för skarvsladdar och transformatorer. Monteras enkelt med bifogade skruvar under skrivbordet. Det är enkelt att ta ur och lägga dit sladdar och grendosor då kabelkorgen är försedd med en stark magnet som gör att man kan ”tippa” korgen. Mått: 790 x 130 x 100 mm. Art.nr 795600

Pris/st 395:00


Vinklingsbart laptopstöd som lätt får plats i datorväskan. Tre valbara höjder/vinklar: 63, 90 eller 130 mm. Mått hopvikt: B300 x D230 mm. Art.nr 780011

Pris/st 160:00

Lyfter laptopen från bordet. Steglös vinkling som låses med en knapptryckning. Lätt att fälla ihop och tar mycket liten plats – förvaringspåse medföljer. Passar bärbara datorer upp till 8 kg. Art.nr 506100 506101

Färg Svart Vit

Pris/st 245:00 245:00

C 3 Laptopstöd Easy Riser

Smart stativ för laptopar. Lyfter din LCD-skärm till önskad synhöjd. Kan vinklas 3–40 grader. Passar bärbara datorer från 12” upp till 17”. Kan fällas ihop platt för transport. Art.nr 60112

Pris/st 249:00

D 3 3M Sekretessfilter för LCD och bärbara datorer Ger säkerhet och sekretess på resande fot eller närhelst man vill titta på känslig information ifred. Helt svart bildskärm från sidan – endast läsbar för den som sitter rakt framför skärmen. Bilden blir ej suddig eller förvrängd. Passar både bärbara datorer och stationära LCD-skärmar. Enkel montering med clips eller tejpkuddar. Den bärbara datorn kan fällas ihop utan att filtret behöver tas bort. Skyddar även mot repor och fingeravtryck, som permanent kan bränna fast på bildskärmen och störa bilden, vilket kan skapa obehag för ögonen och resultera i huvudvärk.

Art.nr 720882 742013 723043 44836

Typ PF15,0 PF17,0 PF18,1 PF19,0

Format 15” 17” 18” 19”

Pris/st 1250:00 1370:00 1390:00 1450:00

12” 21”

675:00 1540:00

Wide Screen-format 404364 787229

PF12,1W PF21,6W

Kontakta oss om du har behov av andra format än ovan.

Håll nyfikna borta med guld Håll nyfikna blickar borta från dina företagshemligheter med ett nytt guldfärgat sekretessfilter från 3M. Med det nya sekretessfiltret blir datorskärmen snyggt guldfärgad från sidan. Betraktningsvinkeln på filtret är betydligt mindre jämfört med svarta sekretessfilter, vilket gör det ännu svårare för utomstående att se vad som står på skärmen. Guldfiltret är dessutom 15 % klarare än vanliga sekretessfilter. Filtret är enkelt att montera och finns i flera storlekar. Det passar för såväl minibärbara som vanliga bärbara datorer och datorskärmar. Filtret kan sitta kvar när datorn fälls ihop och skyddar även mot repor och fingeravtryck. Kontakta oss om du har behov av andra format än de nedan angivna.

E 3 3M Sekretessfilter Guld

Ett premiumfilter med utökad säkerhet och förbättrad klarhet.

Art.nr 788849 788832 788882

Typ GPF14,1W GPF15,4W GPF17,0W

Format 14” 15” 17”

Pris/st 1190:00 1250:00 1290:00

47

Papper, maskin- och datatillbehör

B 3 Laptopstöd Spider

A 3 Laptopstöd Riser


Papper, maskin- och datatillbehör

1

2

1

3

2

4 A 3 Adaptrar

B 3 Bildskärmskablar

Art.nr AD9221001 AD9221002 AD9872501 AD9801005

Kabeltyp Dvi-adapter analog DVI hane/HD15 hona Dvi-adapter analog DVI hona/HD15 hane Antennkabel T-adapter Koaxial 2 hanar/1 hona Audio Y-adapter 1x3,5 mm hane/2xRCA hona

1

2

Pris/st Bild 118:00 1 59:00 2 95:00 3 39:00 4

Art.nr CA9225520 CA9225530 CA9225550 CA9211020 CA9211120 CA9211130

Kabeltyp DVI-D Singellink 18+1 hane/hane 2 m DVI-D Singellink 18+1 hane/hane 3 m DVI-D Singellink 18+1 hane/hane 5 m Monitorkabel förlängning HD15 hane/hona, 2 m Monitorkabel HD15 hane/hane, 2 m Monitorkabel HD15 hane/hane, 3 m

Pris/st Bild 149:00 1 179:00 1 229:00 1 104:00 2 102:00 3 119:00 3

3

C 3 USB-kablar Art.nr CA9301218 CA9301230 CA9301250 CA9301618 CA9311218 CA9311230

3

Kabeltyp USB 2-kabel A-B, 1,8 m USB 2-kabel A-B, 3 m USB 2-kabel A-B, 5 m USB 2-kabel A-Mini B, 1,8 m USB 2 förlängningskabel A - A, hane/hona, 1,8 m USB 2 förlängningskabel A - A, hane/hona, 3 m

D 3 Nätverkskablar Pris/st Bild 89:00 1 115:00 1 125:00 1 99:00 2 119:00 3 155:00 3

Art.nr CA9671110 CA9671130 CA9671150 CA9671191 CA9674430 CA9674450

Kabeltyp UTP patch-kabel cat. 6, 1 m UTP patch-kabel cat. 6, 3 m UTP patch-kabel cat. 6, 5 m UTP patch-kabel cat. 6, 10 m UTP patch-kabel cat. 6 korsad, 3 m UTP patch-kabel cat. 6 korsad, 5 m

Pris/st 53:00 89:00 99:00 155:00 79:00 105:00

2 1 3 E 3 Nätkabel Art.nr CA701020

Kabeltyp Nätkabel, 2 m

F 3 Multimediakablar Pris/st 56:00

G 3 Antennkablar Art.nr Kabeltyp CA9871038 Antennkabel dubbelskärmad 75 ohm 9,5 mm hane/ hona, 3,75 m CA9871075 Antennkabel dubbelskärmad 75 ohm 9,5 mm hane/ hona, 7,5 m CA9871092 Antennkabel dubbelskärmad 75 ohm 9,5 mm hane/ hona, 20 m

48

Art.nr CA9801120 CA9801130 CA9801150 CA9801018 CA9802218

Kabeltyp Audiokabel 2xRCA hane/hane, 2 m Audiokabel 2xRCA hane/hane, 3 m Audiokabel 2xRCA hane/hane, 5 m Audiokabel 1x3,5 mm, 2xRCA hane/hane, 1,8 m Audiokabel 3,5 mm hane/hane, 1,8 m

Pris/st Bild 99:00 1 119:00 1 129:00 1 59:00 2 59:00 3

H 3 HDMI-kablar Pris/st 129:00 195:00 295:00

Art.nr Kabeltyp CA9231210 HDMI-kabel Hdmi-Hdmi 1.4 Hane/hane, High speed, guldpläterad, 1 m CA9231220 HDMI-kabel Hdmi-Hdmi 1.4 Hane/hane, High speed, guldpläterad, 2 m CA9231250 HDMI-kabel Hdmi-Hdmi 1.4 Hane/hane, High speed, guldpläterad, 3 m

Pris/st 119:00 139:00 189:00


Rengöring från DURABLE

Övrig Rengöring

Symbolen visar att produkten innehåller ett bakteriedödande medel som tar bort 99,9 % av alla virus och bakterier.

Skärmrengöring SCREENCLEAN

E 3 Tryckluft Powerclean

Använd SCREENCLEAN för skonsam och intensiv rengöring av alla typer av bildskärmar. Produkterna är både antistatiska och alkoholfria. För bästa resultat rengör din bildskärm när den är kall.

Tryckluft för rengör­ing av svåråtkomliga eller känsliga ytor t.ex. skrivaren, mellan tangenterna på tangentbordet samt foto- och filmkameror. Ej brandfarlig drivgas. Art.nr Pris/st 5715 150 ml 125:00 5738 400 ml 165:00

A 3 Våtdukar Screenclean

Luddfria våtdukar i två varianter: burk. Art.nr Typ 5736 Burk 5787 Styckförpackade

styckförpackade eller i Fp 100 50

Pris/fp 72:00 127:00

C 3 Våt- och torrdukar Screenclean Duo

Styckförpackade våt- och torrdukar för rengöring av bildskärmar, bärbara datorer och glasytor på kopierings­ maskiner och skannrar. Rengör först med den fuktiga duken, eftertorka med den torra. Antistatiska och alkoholfria. 10 set/förp. Art.nr Pris/fp 5721 52:00

B 3 Bildskärmsrengöring Screenclean Pro

Rengöringsspray och mikrofiberduk som rengör och skyddar alla typer av bildskärmar: bärbara datorer, plasma/LCDskärmar, kameralinser m.m. Rengöringssprayen rengör och lämnar en skyddande hinna. Antistatisk och alkoholfri. Innehåll: 25 ml rengöringsspray och 1 st mikrofiberduk. Art.nr Pris/fp 5798 139:00

D 3 Rengöringsspray Screen-­ clean Fluid

F 3 Rengöringsskiva cd/dvd

Regelbunden användning förbättrar linsens funktion och förhindrar brus och läs- och skrivfel. Art.nr Pris/st 5723 105:00

Rengöringsspray för skonsam och effektiv rengöring av bildskärmar, bildskärmsfilter och glasytor på kopierings­maskiner och skannrar. Antistatisk och alkoholfri. Används med rengöringsduk Dryclean (se G). 250 ml. Art.nr Pris/st 5782 59:00

Plastrengöring SUPERCLEAN

Använd SUPERCLEAN för skonsam och intensiv rengöring av plastytor som t.ex. utsidor och höljen på datorer, skrivare och andra kontorsmaskiner. Produkterna är både antistatiska och alkoholfria.

G 3 Rengöringsdukar Dryclean

Luddfria rengöringsdukar för användning tillsammans med Durables övriga rengöringsprodukter. Mått: 145 x 197 mm. 50 st/förp. Art.nr Pris/fp 5734 125:00

Telefonrengöring TELEPHONE CLEAN

Använd TELEPHONE CLEAN för skonsam och hygienisk rengöring av mobiltelefoner, telefoner, headset och hörlurar.

H 3 Våtdukar Superclean

Luddfria våtdukar i två varianter: styckförpackade eller i burk (påfyllningsbar). Art.nr 5708 5788

Typ Burk Styckförpackade

Fp 100 50

Pris/fp 82:00 127:00

I 3 Rengöringsskum Superclean

För skonsam och effektiv rengöring av plastytor. Fördelen med skum är att det inte rinner utan är kvar där du har sprayat. Torka rent med rengöringsduk Dryclean (se G). HFC-fri. 400 ml. Art.nr Pris/st 5739 71:00

J 3 Rengöringsset PC Komplett

Komplett rengöringsset för att hålla arbetsplatsen ren. Innehåller Screenclean Fluid för plastytor (125 ml), Superclean Fluid för bildskärmar och glasytor (125 ml), 20 st Dryclean torkdukar, 2 st tangentbordstops och 2 st tangentbordsrengörare. Alkoholfria och antistatiska. Art.nr Pris/fp 5718 159:00

K 3 Våtdukar Telephone clean Luddfria våtdukar i två varianter: burk. Art.nr Typ 5758 Burk 5785 Styckförpackade

styckförpackade eller i Fp 100 50

Pris/fp 79:00 127:00

49

Papper, maskin- och datatillbehör

Visste du att det samlas många hundra gånger fler bakterier på ditt tangentbord, på din datorskärm och på din telefonlur, än vad som samlas på toalettsitsen? Detta kan motverkas genom att regel­­bundet rengöra arbetsplatsen med professionella rengörings­produkter från DURABLE. En serie som är lättanvänd, alkoholfri och miljöanpassad. Sortimentet består av rengöringsmedel för en mängd användningsområden som t.ex. plastytor, glasytor, LCD- och plasmaskärmar, bildskärmar och tangentbord.


Papper, maskin- och datatillbehör

Manushållare/ dokumenthållare Med en dokumenthållare undviker du onödiga huvudvridningar. Dessutom blir ansträngningen på ögonen mindre då mindre avstånd mellan bildskärm, dokument och tangentbord gör att ögonen slipper fokusera om hela tiden. Avståndet och vinkeln på dokumenthållaren kan justeras så att arbetsställningen blir så bra som möjligt och för att undvika reflexer från blanka ytor.

A 3 Manushållare Flexi

För be­kväm och ergo­nomisk arbetsställning. Svängarm med bordkantsfäste. Läsplattan som är av reflexfri ABSplast kan med ett enkelt handgrepp förlängas. Uppfällbar linjal som glider längs kan­ten. Belastning 600 g. Armlängd 60 cm. Plattans storlek: 24 x 33–39 cm. Art.nr 600003

Pris/st 369:00

C 3 Manushållare Flexi desktop

Läs­platta av reflex­fri ABS-plast. A4 vinklingsbar med linjal. Lätt att ta med sig. Art.nr 605002

Pris/st 145:00

B 3 Manushållare Flexibord

Tung bords­platta med fäste som är inställbart för be­kväm läsning. Läsplattan som är av re­flexfri ABS-plast kan med ett enkelt handgrepp för­längas. Tar papper upp till 23,5 x 37 cm. Linjalen kan fästas på höger eller vänster sida. Art.nr 605004

Pris/st 265:00

D 3 Manushållare A3

Extra bred hållare som klarar A3-format. Steglöst vinklingsbar med magnetlinjal. Mått: 42,2 x 24,7 cm. Art.nr 606129 606128

Färg Grå Vit

Pris/st 595:00 595:00

E 3 Dokumenthållare Tab 1

Placera dokumenten mellan tangentbord och bildskärm. Detta förebygger onödiga vridningar för nacke och skuldror och ger en ergonomiskt riktig arbetsställning. Steglöst vinklingsbar och höj/sänkbar dokumentplatta. Mag­net­linjal. Mått: 408 x 391 x 29 mm (B x D x H). Mått dokumentplatta: 376 x 260 mm (B x D). Art.nr 601001

F 3 Dokumenthållare Laurel

Enkel och stabil hållare med metallfot och gummiring. Håller upp till 10 A4-ark. 60 mm i diameter och 71 mm hög. 4 st/ förp.

G 3 Fotstöd

Art.nr 312111 312100

Art.nr 900002

50

Färg Svart Kritstall/transparent

Pris/st vid hel fp 43:00 43:00

Vinklingsbart fotstöd med justerbar höjd. Höjden är ställbar i två fasta lägen: 110 resp. 140 mm. Mått: 415 x 300 mm. Pris/st 210:00

Pris/st 1275:00

H 3 Fotstöd Footeeze

Förkromade stålrör med rörlig fotplatta, glidsäker. Inställbar på fyra olika höjder. 28 cm bredd. Art.nr 1032116

Pris/st 390:00


Skriva, rita, texta

52-76


Skriva, rita, texta Kulspetspennor

A 4 Kulpenna Ballograf  Epoca

Klassikern bland kul­pennor. Svensktillverkad med jumbo­ patron som skriver 9000 m. Stålinfattad vol­framkarbidkula. Levereras som standard med blå medium-patron. Oljebaserat bläck. God­känd som Svenskt Arkiv. 12 st/­förp. Kulpatron se sid 59 A. Art.nr 135341 135321 103001

Färg Mörkblå Svart Blandade färger

B 4 Kulpenna Ballograf  Epoca Grip

Som A men med gummigrepp vilket gör pennan ännu skönare att skriva med. 12 st blandade färger/förp. Art.nr 105001

Pris/st vid hel fp 34:00

Pris/st vid hel fp 27:50 27:50 31:00

C 4 Kulpenna Ballograf Epoca Chrome

Svensktillverkad kulpenna med kromad överdel. Jumbopatron som skriver 9000 m. Stålinfattad volframkarbidkula. Levereras som standard med blå mediumpatron. Oljebaserat bläck. Godkänd som Svenskt Arkiv. 12 st blandade färger/förp. Kulpatron se sid 59 A. Art.nr 102001

Pris/st vid hel fp 56:00

D 4 Kulpenna Ballograf Rondo

E 4 Kulpenna Ballograf Rondo Plus

F 4 Kulpenna Ballograf Opus

Art.nr 10800001 10867001 10863001

Art.nr 1120010

Art.nr 106001

Svensktillverkad kulpenna med kropp av gummiliknande yta. Jumbopatron som skriver 9000 m. 12 st blandade färger/förp. (blå, röd, svart och grön). Godkänd som Svenskt Arkiv. Blått oljebaserat bläck. Kulpatron se sid 59 A.

52

Färg Blandade färger Blå Svart

Pris/st vid hel fp 37:00 37:00 37:00

Svensktillverkad kulpenna med kropp av gummiliknande yta och mattborstade metalldelar. Jumbopatron som skriver 9000 m. 12 st blandade färger/förp. (vinröd, grå, kornblå och svart). Godkänd som Svenskt Arkiv. Blått oljebaserat bläck. Kulpatron se sid 59 A. Pris/st vid hel fp 55:00

Svensktillverkad, designad kulpenna från Ballograf. En något kraftigare penna med pennkropp i mattborstad metall och färgat gummigrepp. 12 st blandade färger/förp. (blå, svart, röd och orange). Godkänd som Svenskt Arkiv. Blått oljebaserat bläck. Kulpatron se sid 59 A. Pris/st vid hel fp 71:00


Skriva, rita, texta

Endast 11 cm

B 3 Kulpenna SA-4000

Art.nr 115231  115281  115321 115301

Art.nr 140271 140231

Svensktillverkad kulspetspenna i fickformat. Gummerad för extra skön skrivkänsla. Pennkroppens längd är 11 cm. Blått oljebaserat bläck. 10 st/förp. Kulpatron se sid 59 K. Färg Svart Blå Grön Rosa

Pris/st vid hel fp 44:00 44:00 44:00 44:00

D 4 Kulpenna Epoca Bank Desk set

Svensktillverkad penna och ställ i plast. Står stadigt. 45 cm lång kedja. Oljebaserat bläck. Jum­bo­patron. Godkänd som Svenskt Arkiv. Kulpatron se sid 59 A. Art.nr 12823 

Pris/st 86:00

Kulpenna med kulpatron från Ballograf – skriver 4000 m. Clips i bläckets färg. Stålinfattad volframkarbid-kula. Levereras med mediumpatron. 30 st/förp. Färg Blå Svart

Pris/st vid hel fp 9:90 9:90

C 4 Kulpenna Tombow AirPress Pen

Med världspatenterad teknik. Skriver överallt – upp och ner, även på vått papper och i minusgrader. Extra kraftigt clips och gummibeklädd pennkropp med behagligt skrivgrepp. En penna för tuffa miljöer. 5 st/förp. Art.nr BCAP11 BCAP41 BCAP54 BRSF33

Färg Svart Blå Orange Refillpatron, svart

Pris/st vid hel fp 69:00 69:00 69:00 15:00

E 4 Kulpenna Timing Hexagon

F 4 Kulpenna Penac Chubby 11

Art.nr 991495 

Art.nr 130203 130209 130213 130225

Penna i härligt gummiliknande material utformad i en 6-kantig design som ger skön skrivkänsla. Metallclips. 12 st i blandade färger/förp. (5 blå, 5 svarta och 2 röda). Blått oljebaserat bläck, utbytbar jumbopatron. Kulpatron se 59 J. Pris/st vid hel fp 27:90

Penna i fashionabla färger. Transparent clip och komfortabelt gummigrepp som gör pennan mycket skön att skriva med. Metallspets. Blått oljebaserat bläck, 0,7 mm. Patron se sidan 59 J. 12 st/förp. Färg Blå Röd Orange Ljusblå

Pris/st vid hel fp 36:50 36:50 36:50 36:50

53

Kulspetspennor

A 4 Kulpenna Ballograf Soft Pocket


Skriva, rita, texta A 3 Kulpenna Timing Standard

B 3 Kulpenna Bic Cristal

Art.nr 990788 990863 990825

Art.nr 8373611 8373631 8373601 880648 880656

Kulspetspennor

Transparent engångspenna med 1,0 mm mässingsinfattad stålkula. Skrivbredd 0,5 mm. Skrivlängd 2000 m. Oljebaserat bläck. 50 st/förp. Färg Blå Röd Svart

Pris/st vid hel fp 2:50 2:50 2:50

D 3 Kulpenna Timing Grip

Transparent penna med klickmekanism och behagligt gummigrepp i tre skrivfärger. Mediumspets. Oljebaserat bläck. 50 st/förp. Art.nr 991358 991419 991389

Färg Blå Röd Svart

Pris/st vid hel fp 5:50 5:50 5:50

Engångs­pen­na med mässingsinfattad vol­framkar­bid-kula. Oljebaserat bläck. 50 st/förp. Färg Röd Svart Blå * Svart Blå

Kulbredd 1,0 mm 1,0 mm 1,0 mm 1,6 mm 1,6 mm

Pris/st vid hel fp 4:00 4:00 4:00 4:50 4:50

Ring och clip i metall. Blått bläck enligt EU-norm – motsvarar Svenskt Arkiv. 1,0 mm mässingsinfattad volframkarbid-kula. Oljebaserat bläck. 50 st/förp. Art.nr 8400010

54

Pris/st vid hel fp 6:50

Med stålspets och oljebaserat, lättflytande bläck (dokumentäkta enligt ISO 12757-2) som ger härlig skrivkänsla. Gummerat fingergrepp. Skrivlängd (medium) 900 m. 12 st/förp. Art.nr

Färg

* Dokumentäkta bläck

222602 222601 222612 222615 222611 222632 222631

Blå Svart Blå Röd Svart Blå Svart

E 3 Kulpenna Bic M10 Clic Medium

F 4 Kulpenna Penac Sleek Touch

En­gångs­penna med tryck­mekanism. 1,0 mm mässingsinfattad vol­framkar­bid-­kula. Skrivbredd 0,5 mm. Skriv­längd 1900 m. Oljebaserat bläck (dokumentäkta i blå skrift). Förpackningen med blandade färger innehåller pennor i färgerna gul, grön, lila, rosa och turkos. 50 st/förp. Art.nr

Färg

Bläck

99190121 99190123 99190125 893582

Blå Röd Svart Blandade färger

Blått Rött Svart Blått

Pris/st vid hel fp 6:90 6:90 6:90 6:90

H 4 Kulpenna Bic Atlantis G 3 Kulpenna Bantex B10

C 3 Kulpenna Pilot BPS-GP

Transparent penna med tryckmekanism, bekvämt gummerat grepp. Utbytbar patron med lättflytande oljebaserat bläck för skön skrivkänsla. 12 st/förp. Kulpatron se sid 59 D. Art.nr

Färg

Kulbredd

887131 887132 892414 892415

Blå Svart Blå Svart

0,7 mm 0,7 mm 1,6 mm 1,6 mm

Pris/st vid hel fp 13:50 13:50 13:50 13:50

Skrivbredd 0,32 mm 0,32 mm 0,40 mm 0,40 mm 0,40 mm 0,55 mm 0,55 mm

KulPris/st vid bredd hel fp 0,7 mm 18:00 0,7 mm 18:00 1,0 mm 18:00 1,0 mm 18:00 1,0 mm 18:00 1,6 mm 20:00 1,6 mm 20:00

Med klickmekanism och utbytbar patron. Pennkropp med transparent mittparti och gummerat fingergrepp. Oljebaserat blått bläck. 12 st/förp. Kulpatron se sid 59 H. Art.nr 130425 130429 130430 130428 130431

Färg Blå Grön Lila Rosa Limegrön

Pris/st vid hel fp 19:90 19:90 19:90 19:90 19:90

I 4 Kulpenna Bic ReAction

Kulpenna med helgummerad kropp och fjädrande spets som ger extra skön skrivkänsla. Pennkroppen har samma färg som bläcket. 1 mm spets. Oljebaserat bläck. 12 st/förp. Kulpatron se sid 59 D. Art.nr 8575461 8575471 8575481

Färg Svart Blå Röd

Pris/st vid hel fp 23:50 23:50 23:50


A 3 Kulpenna Pilot Permaball Begreen

Tillverkad av återvunnen plast med vattenbaserat, permanent bläck som skriver på alla underlag, t.ex. plast, metall, keramik, glas och papper. Texten blir permanent efter några timmar. Skrivbredd 0,55 mm. Svart. 10 st/förp. Art.nr 324925

Pris/st vid hel fp 25:00

Skriva, rita, texta

357 006

B Kulpenna Friendly Pen

C 4 Kulpenna Pilot B2P

Art.nr 15000 15023

Art.nr 402609 402623 402616 402685 402708 402692

En svensktillverkad, Svanenmärkt kulspetspenna från Ballograf. Pennkropp tillverkad av 100 % återvunnet papper. Utbytpar patron med 4000 m skrivlängd, giftfritt blått bläck. Livstidsgaranti på tryckmekanismen. Allt för att miljöpåverkan ska bli minsta tänkbara – utan att tumma på kvaliteten. Mediumpatron. Patron se sid 59 P. 12 st/förp. Färg Sorterade färger Svart

Pris/st vid hel fp 18:90 18:90

E 3 Kulpenna Pilot Rexgrip Begreen

Art.nr

Färg

324802 324819 324826 326233 326240 326257

Svart Röd Blå Svart Röd Blå

Art.nr 324741 324758 324765

Penna med gummigrepp, tillverkad av återvunnen plast. Oljebaserat bläck (dokumentäkta enligt ISO 12757-2) som ger mjuk och skön skrivkänsla. Bläcket är extremt lättflytande. Kuldiameter 1,0 mm (medium) skriver 0,4 mm, 0,7 mm (fin) skriver 0,3 mm. 10 st/förp. Skrivbredd Pris/st vid hel fp 0,4 mm 20:00 0,4 mm 20:00 0,4 mm 20:00 0,3 mm 21:00 0,3 mm 21:00 0,3 mm 21:00

G 3 Kulpenna Bic ECOlutions Ball Pen Clic Kulspetspenna med tryckmekanism. Tillverkad av 62 % återvunnet plastmaterial. Blått oljebaserat bläck, medium­spets. 50 st/förp. Art.nr 8806891

Pris/st vid hel fp 8:00

Tillverkad av återvunnen plast med klickmekanism och stålspets. Oljebaserat bläck (dokumentäkta enligt ISO 12757-2) som ger mjukare skrivkänsla. Gummerat grepp. Kuldiameter 1 mm ger linjebredd 0,4 mm. Pennkroppen har samma färg som bläcket. 10 st/förp. Färg Svart Röd Blå

Pris/st vid hel fp 22:00 22:00 22:00

H 3 Kulpenna Bic 4-färgs

Med mediumpa­t­roner i färgerna blå, röd, svart och grön. Oljebaserat bläck. 12 st­/­förp. Art.nr 801867

Pris/st vid hel fp 29:00

Färg Svart Blå Röd Svart Blå Röd

Pris/st vid hel fp Fin 22:00 Fin 22:00 Fin 22:00 Medium 22:00 Medium 22:00 Medium 22:00

F 6 Kulpenna PaperMate

®

Biode­grad­able

Huvuddelen av pennan består av komponenter som är bio­logiskt nedbrytbara i jord/kompost inom cirka ett år. Demonteringsinstruktioner på förpackningen. Skön skrivkänsla och extra starka och intensiva färger. Komfortabelt, mjukt grepp. Kulbredd 1,0 mm, skrivbredd 0,3 mm. Bläcket har samma färg som penntoppen. Patron se sid 59 E. 12 st/förp. Art.nr S0896690 S0896710 S0896700

Färg Svart Röd Blå

Pris/st vid hel fp 22:00 22:00 22:00

I 3 Kulpenna Timing C-four

Kombinationspenna med röd, grön, blå och svart patron. Gummigrepp. Skrivbredd 0,4 mm. 24 st/förp. Art.nr 903400

Pris/st vid hel fp 49:00

55

Kulspetspennor

D 3 Kulpenna Pilot BPE-GP Begreen

Den första kulspetspennan med oljebaserat, dokumentäkta bläck (ISO 12757-2) som till största delen är tillverkad av återvunnen plast från PET-flaskor (94 %). Utbytbar kulpatron, se sidan 59 M. 10 st/förp.


Skriva, rita, texta

A 4 Kulpenna Penac Trifit

Ergonomiskt, tryckdämpande komfortgrepp!

En kulpenna med oljebaserat bläck som ger en lättflytande skrift. Triangelformad med ett kuddlikt mjukt grepp som ger en behaglig skrivkänsla. Ligger förpackad om 3 sorterade färger (pärlemoröd, pärlemoblå och pärlemogul) i dussinförpackning. Kulpatron se sid 59 H.

Kulspetspennor, roller ball

Art.nr BB0802

Pris/st vid hel fp 31:90

D 4 Kulpenna Pilot Frixion Pro

Penna som skriver, suddar och skriver om och om igen. Tekniken bygger på värmefriktion och sudden är outslitlig. Bläcket blir permanent först efter 2 år. 12 st/förp. Patron se sid 59 N. Art.nr 143611 143628 143636

Färg Svart Röd Blå

Pris/st vid hel fp 29:90 29:90 29:90

G 3 Roller ball-penna Penac X101

Med flytande bläck som ger en skön skrivkänsla. Stålspets som garanterar mjuk skrift från första till sista droppen. Gummigrepp. Skrivlängd 1200 m. 12 st/förp. Art.nr 060102 060103 060106

56

Färg Röd Blå Svart

Pris/st vid hel fp 31:90 31:90 31:90

B 4 Kulpenna Penac SoftGlider+

Penna med oljebaserat bläck som ger en mycket komfortabel och skön skrivkänsla. Kombinerar de positiva egenskaperna man normalt får från en kulpenna med de sköna skrivegenskaperna från en gelpenna. Ergonomiskt gummigrepp. Skrivbredd fin 0,7 mm, medium 1,0 mm och bred 1,6 mm. 12 st/förp. Patron se sid 59 L. Art.nr 190502 190503 190506 1905020 1905030 1905060 1905021 1905031 1905061

Färg Röd Blå Svart Röd Blå Svart Röd Blå Svart

Fin Fin Fin Medium Medium Medium Bred Bred Bred

Pris/st vid hel fp 27:90 27:90 27:90 27:90 27:90 27:90 27:90 27:90 27:90

E 3 Roller ball-penna Pilot GreenBall

Roller ball-penna tillverkad av återvunnen plast med flytande, vattenbaserat bläck som ger ett jämnt bläckflöde och som maximerar din skrivkänsla. Svart och blå är dokumentäkta enligt ISO 14145-2. Kuldiameter 0,7 mm ger linjebredd 0,4 mm. 10 st/förp. Art.nr 345234 345241 345258

Färg Svart Röd Blå

Pris/st vid hel fp 25:00 25:00 25:00

C 4 Kulpenna Pilot Super Grip

Kulpenna med klick­mekanism. Transparent pennkropp som gör att du ser hur mycket bläck som finns kvar. Oljebaserat bläck (dokumentäkta enligt ISO 12757-2). 12 st/förp. Patron se sid 59 M. Art.nr 222311 222312 222861 222862

Färg Svart Blå Svart Blå

Fin Fin Medium Medium

Pris/st vid hel fp 21:00 21:00 21:00 21:00

F 3 Roller ball-penna Luxor

Med tungstenskula vilket gar­anterar mjukt användande. Vattenbaserat bläck. Metall­clips. Kulbredd 0,7 mm, skrivbredd 0,5 mm. 10 st/förp. Art.nr 904576 904577 904579

Färg Svart Blå Röd

Pris/st vid hel fp 9:90 9:90 9:90

H 3 Roller ball-penna Penac Needle Point

I 3 Roller ball-penna Penac LiQroller

Art.nr

Färg

Art.nr

Färg

WP030103 WP030102 WP030106 WP030203 WP030202 WP030206

Blå Röd Svart Blå Röd Svart

WP020206 WP020203 WP020202 WP020106 WP020103 WP020102

Svart Blå Röd Svart Blå Röd

Med Liquid Ink. Infäst­ningen av kulan är av rostfritt stål, vilket ger en jämn och säker skrift. Skriv­längd 2000 m. 12 st/förp. Skrivbredd 0,3 mm 0,3 mm 0,3 mm 0,5 mm 0,5 mm 0,5 mm

Kulbredd 0,5 mm 0,5 mm 0,5 mm 0,7 mm 0,7 mm 0,7 mm

Pris/st vid hel fp 29:00 29:00 29:00 29:00 29:00 29:00

Med flytande vattenbaserat bläck. Stålspets som ga­ran­ terar mjuk skrift från första till sista droppen. Skriv­längd: F = 1600 m, M = 1200 m. 12 st/förp. Skrivbredd 0,3 mm 0,3 mm 0,3 mm 0,5 mm 0,5 mm 0,5 mm

Kulbredd 0,5 mm 0,5 mm 0,5 mm 0,7 mm 0,7 mm 0,7 mm

Pris/st vid hel fp 24:50 24:50 24:50 24:50 24:50 24:50


B 6 Gelpenna PaperMate

®

Retro-inspirerad gelpenna med modern teknik. Gummigrepp vilket gör den extremt mjuk och skön att skriva med. Skrivlängd 800 m, kulbredd 0,7 mm, skrivbredd 0,4 mm. Svart bläck. 6 st/förp. Patron se sid 59 S. Art.nr 010601 010606

Färg Vit Svart

Pris/st vid hel fp 49:00 49:00

Art.nr S0896730 S0896750 S0896740

Gelpennor

Tillverkad av återvunnen plast. Endast 0,2 mm skrivbredd! Precisionspenna av högsta kvalitet med gummi­grepp. Gelbläck. Svart. 10 st/förp.

Pris/st vid hel fp 29:00 29:00 29:00

En påfyllningsbar gelpenna med klickmekanism. Pennan är tillverkad av plast från använda PET-flaskor. Gelbläcket ger en skön och mjuk skrivkänsla. Kuldiameter 0,7 mm. Svart och blå är dokumentäkta enligt ISO 27668. 10 st/förp. Patron se sidan 59 U.

Pris/st vid hel fp 65:00 65:00 65:00 65:00

E 3 Gelpenna Pilot G-TEC C4 Grip Begreen Art.nr 325328

Färg Svart Röd Blå

D 4 Gelpenna Pilot B2P

Trendig gelpenna med ergonomiskt gummigrepp. Stålspets av tungsten vilket garanterar lång hållbarhet. Klickmekanism. Skrivbredd 0,4 mm. Blått bläck, dokumentäkta enligt ISO 27668. 12 st/förp. Patron se sidan 59 U. Färg Svart Blå Grön Röd

Bio­degrad­able

Huvuddelen av pennan består av komponenter som är bio­logiskt nedbrytbara i jord/kompost inom cirka ett år. Silk-Writer®-gelbläck – ger en mycket jämt och skön skrivkänsla. Komfortabelt, mjukt grepp. Kulbredd 0,7 mm, skrivbredd 0,4 mm. Bläcket har samma färg som penntoppen. 12 st/förp. Patron se sid 59 T.

C 4 Gelpenna Pilot Vega Gel Neon Art.nr 221771 221772 221774 221775

Skriva, rita, texta

A 4 Gelpenna Penac FX-2

Pris/st vid hel fp 38:00

Art.nr 377440 377464 377457

Färg Svart Blå Röd

F 4 Gelpenna Pilot G-Knock Begreen

Tillverkad av återvunnen plast med tryckmekanism och mjukt gummigrepp. Gelbläcket ger dig en skön skrivkänsla. Kuldiameter 0,7 mm ger linjebredd 0,4 mm. Pennkroppen har samma färg som bläcket. Svart och blå är dokumentäkta enligt ISO 27668. 10 st/förp. Patron se sidan 59 U. Art.nr 324963 324987

Färg Svart Blå

Pris/st vid hel fp 27:00 27:00

Pris/st vid hel fp 27:00 27:00 27:00

G 4 Gelpenna Pilot G2

Penna med klickmekanism. Gummerat och räfflat fingergrepp. Gelbläckets mjukhet ger pennan en fantastisk skrivkänsla. Skrivlängd 700 m. Svart och blå är dokumentäkta enligt ISO 27668. 12 st/förp. Patron se sidan 59 U. Art.nr

222211 222212 222215 222221 222222 222225

Färg Kul- bredd Svart 0,5 mm Blå 0,5 mm Röd 0,5 mm Svart 0,7 mm Blå 0,7 mm Röd 0,7 mm

Skrivbredd 0,3 mm 0,3 mm 0,3 mm 0,4 mm 0,4 mm 0,4 mm

Pris/st vid hel fp 27:00 27:00 27:00 27:00 27:00 27:00

57


Skriva, rita, texta

A 4 Gelpenna Bic 537RT

B 3 Gelpenna Artline Softline 1500

Praktisk gelpenna med klickmekanism och mjuk skrift. Rökfärgad pennkropp med synlig bläcknivå. 12 st/förp. Patron se sid 59 Q.

Gelpennor, reservoarpennor

Art.nr 891385 891386

Färg Svart Blå

En penna med gelpigmentbläck som är godkänt som Svenskt Arkiv i 4 färger. Gummigrepp för behagligare skrivkänsla. Kulbredd 0,5 mm, skrivbredd 0,3 mm. 12 st/förp.

Pris/st vid hel fp 26:00 26:00

Art.nr 28150013 28150005 28150010 28150002

Färg Blå Grön Röd Svart

Pris/st vid hel fp 16:50 16:50 16:50 16:50

C 3 Gelpenna Bic Cristal Click Gel

D 4 Gelpenna Bic ReAction Gel

Art.nr 878975 878976 878974

Art.nr 857533 857535 857536

Klassisk och välkänd penna med tryckmekanism. Gelbläck för lättflytande skrift. Transparent kropp för kontroll av bläcknivån, 0,7 mm spets. 20 st/förp. Färg Svart Blå Röd

Pris/st vid hel fp 14:00 14:00 14:00

E 4 Gelpenna Penac FX-1

Vattenfast och ljusäkta gelbläck. Det unika bläcket gör att pennan smeker fram över pappret. Pennkropp i bläckets färg. Mjukt gummigrepp. Skrivlängd 800 m. Kulbredd 0,7 mm, skrivbredd 0,4 mm. 12 st/förp. Patron se sid 59 V. Art.nr BA190303 BA190302 BA190306

58

Färg Blå Röd Svart

Gelpenna med helgummerad kropp och fjädrande spets som ger extra skön skrivkänsla. Pennkroppen har samma färg som bläcket. 0.7 mm spets. 12 st/förp. Patron se sid 59 Q.

Pris/st vid hel fp 21:00 21:00 21:00

Färg Röd Svart Blå

F 4 Gelpenna Penac FX-7

Med mjukt, behagligt gummigrepp. Pennan har en finess: om man sätter den i bröstfickan åker alltid pennspetsen upp i pennkroppen (inga fläckar). Pennkropp i bläckets färg. Kulbredd 0,7 mm, skrivbredd 0,5 mm. 12 st/förp. Patron se sid 59 R. Art.nr BA200103 BA200106 BA200102

Färg Blå Svart Röd

Pris/st vid hel fp 27:90 27:90 27:90

Pris/st vid hel fp 26:00 26:00 26:00

G 3 Reservoarpenna Bic Fountain Pen

Engångspenna med iridiumspets. För fin skrift till ett lågt pris men med bibehållen kvalitet. Blå, medium skrift. 12 st/förp. Art.nr 847610

Pris/st vid hel fp 30:00


Skriva, rita, texta

357 006

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

M

N

I 3 Kulpatron Penac Standard

Färg Blå Röd Svart

Art.nr BR980703

Fin 190011 190111 190311

Medium Pris/st vid hel fp 190001 22:00 190101 22:00 190301 22:00

B 3 Kulpatron Parker original

Jumbopatron som sk­ri­ver ­­ 8000 m. 12 st/förp. Art.nr S0881300 S0881310 S0881330

Färg Blå Svart Blå

Patron Fin Medium Medium

Pris/st vid hel fp 45:00 45:00 45:00

Medium spets 0,8 mm. 12 st/­förp. Färg Svart Blå

Pris/st vid hel fp 45:00 45:00

D 3 Kulpatron Bic ReAction/Atlantis 2-pack, 20 pack/förp. Art.nr

Färg

Patron

8622261 8622271 893276 893275

Svart Blå Svart Blå

Medium Medium Bred Bred

Pris/pack vid hel fp 15:00 15:00 12:00 12:00

E 3 Kulpatron PaperMate

®

Medium 1,0 mm. 2 st/förp. Art.nr Färg S0899240 Svart S0899250 Blå

Pris/fp 17:00 17:00

F 3 Kulpatron Bic Select Pris/pack vid hel fp 35:00

G 3 Kulpatron Penac 2F

0,7 mm TC-kula. Blått oljebaserat bläck. 12 st/förp. Art.nr BR10703

Pris/st vid hel fp 15:00

H 3 Kulpatron Penac Japansk standard

Passar flera Penac-kulpennor liksom många andra japanska kulpennor. TC-kula och mjukskrivande, oljebaserat bläck. 12 st/förp. Art.nr BR9803 BR9802 BR9806 BR9803M

Färg Blå Röd Svart Blå

Kul- bredd 0,7 mm 0,7 mm 0,7 mm 1,0 mm

J 3 Kulpatron Penac Jumbo standard

Passar till flera Penac-modeller men även flera andra fabrikat. Oljebaserat, lättflytande bläck. 12 st/förp. Art.nr PP980703 PP981003 PP981006

Färg Blå Blå Svart

Kul- bredd 0,7 mm 1,0 mm 1,0 mm

Beteckn. Pris/st vid hel fp PPBR9807-03 13:00 PPBR9810-03 13:00 PPBR9810-06 13:00

Volframkarbid-kula och spets i rostfritt stål. Skrivlängd 8000 m. Medium. Godkänd som Svenskt Arkiv. Blått bläck, 10 st/förp. Art.nr 195001

L

Pris/st vid hel fp 21:00

3 Kulpatron Penac SoftGlider

Oljebaserat bläck. 12 st/förp. Art.nr Färg 1400702 Röd 1400703 Blå 1400706 Svart 1401002 Röd 1401003 Blå 1401006 Svart 1401602 Röd 1401603 Blå 1401606 Svart

Kul- bredd 0,7 0,7 0,7 1,0 1,0 1,0 1,6 1,6 1,6

(Ej i bild)

M 3 Kulpatron Pilot Super Grip/Vega/B2P

Beteckn. Pris/st vid hel fp BR98C07-03 9:90 BR98C07-02 9:90 BR98C07-06 9:90 BR98C10-03 9:90

Art.nr 307112 307110 221201 221202

Färg Svart Blå Svart Blå

Patron Fin Fin Medium Medium

Pris/st vid hel fp 6:00 6:00 6:00 6:00

N 3 Kulpatron Pilot Frixion 3 st/förp.

Art.nr 356056 356063 356070

Q

R

S

T

U

V

P Kulpatron Ballograf Friendly Pen

Blått bläck. Skrivlängd 4000 m. Medium. 12 st/förp. Art.nr 19700

Pris/st vid hel fp 11:50

Q 3 Gelpatron Bic ReAction/537RT Medium. 2-pack, 20 pack/förp. Art.nr 862228 862229

Färg Svart Blå

Pris/pack vid hel fp 19:00 19:00

R 3 Gelpatron Penac FX-7

Passar Penac FX-7. Kulbredd 0,7 mm. 12 st/­fö­rp. Art.nr GBR30703 GBR30702 GBR30706

Färg Blå Röd Svart

Pris/st vid hel fp 15:00 15:00 15:00

S 3 Gelpatron Penac FX-2 0,7 mm. Svart bläck. 12 st/­förp. Art.nr 10706

Pris/st vid hel fp 13:00

T 3 Gelpatron PaperMate

®

Beteckn. Pris/st vid hel fp BR14007-02 12:00 BR14007-03 12:00 BR14007-06 12:00 BR14010-02 12:00 BR14010-03 12:00 BR14010-06 12:00 BR14016-02 12:00 BR14016-03 12:00 BR14016-06 12:00

Oljebaserat bläck. 12 st/förp.

Medium. Blå. 2-pack, 20 pack/­förp. Art.nr 837412

Pris/st vid hel fp 11:50

K 3 Kulpatron Ballograf Soft Pocket

C 3 Roller Ball-patron Parker Art.nr S0881230 S0881250

Oljebaserat blått bläck med TC-kula i 0,7 mm. Stor bläckmängd. Beteckning: PJBR9807-03. 12 st/­förp.

P

Färg Svart Röd Blå

Pris/fp 70:00 70:00 70:00

Medium 0,7 mm. 2 st/förp. Art.nr Färg S0899260 Svart S0899270 Blå

Pris/fp 22:00 22:00

U 3 Gelpatron Pilot

Passar till Vega, G2, Gel-X, G-knock och B2P. 12 st/förp. Art.nr 222061 222062 222065 222081 222082 222085

Färg

Kulbredd

Svart Blå Röd Svart Blå Röd

0,5 mm 0,5 mm 0,5 mm 0,7 mm 0,7 mm 0,7 mm

Pris/st vid hel fp 16:00 16:00 16:00 16:00 16:00 16:00

V 3 Gelpatron Penac FX-1 0,7 mm. 12 st/­förp. Art.nr 107020 107030 107060

Färg Röd Blå Svart

Pris/st vid hel fp 13:00 13:00 13:00

O 3 Kulpatron Penac Slim

För 3-funktionspenna. 0,5 mm. 12 st/förp. Art.nr 670702 670703

Färg Röd Blå

Pris/st vid hel fp 15:00 15:00

59

Kulpatroner, gelpatroner

A 3 Kulpatron Ballograf

Jumbopatron som skriver ca 8000 m. Blå och svart patron levereras alltid med Svenskt Arkivbläck. 12 st/förp.

O


Skriva, rita, texta Fiberpennor, ritpennor, kalligrafipennor, bläck

A 3 Fiberpenna Penac LiQfiner fin

B 3 Fiberpenna Penac LiQfiner medium

C 3 Fiberpenna Penac LiQfiner bred

Art.nr 0101F03 0101F02 0101F06

Art.nr 0101M03 0101M02 0101M06

Art.nr 0101B03 0101B02 0101B06

Plastspets med vattenbaserat, flytande bläck. Skrivbredd 0,4 mm. 12 st/förp. Färg Blå Röd Svart

Pris/st vid hel fp 24:90 24:90 24:90

D 3 Fineliner Pilot

Allround filtpenna av högsta kvalitet. Metallför­stä­r­kt plastspets. Skri­v­er ca 1300 m. Penn­kropp i bläck­ets färg. Skrivbredd 0,4 mm. 12 st/förp. Art.nr 210002 210004 210005 210001

Färg Blå Grön Röd Svart

Pris/st vid hel fp 17:00 17:00 17:00 17:00

Fiberspets med vattenbaserat, flytande bläck. Skrivbredd 0,6 mm. 12 st/förp. Färg Blå Röd Svart

Pris/st vid hel fp 24:90 24:90 24:90

E 3 Fineliner Luxor Micropoint

Metall­för­stärkt spets av polyacetal, vilket gör den lämplig för normal skrift och finskrift. Skrivbredd 0,5 mm. 10 st/förp. Art.nr 903602 903603 903601

Färg Blå Röd Svart

Pris/st vid hel fp 7:50 7:50 7:50

Fiberspets med vattenbaserat, flytande bläck. Skrivbredd 0,8 mm. 12 st/förp. Färg Blå Röd Svart

Pris/st vid hel fp 24:90 24:90 24:90

F 3 Tuschritpenna Artline Drawing Pen

Penna med precision. Finkornig, svart pigmentfärg som ger en hel­svart linje. Täckande och färg­be­ständ­ig, bleks ej. Blir permanent – vatt­enfast – när färgen har torkat. 12 st/förp. Set om 3 st pennor i etui (0,1, 0,3 och 0,5 mm). 24 etuier/förp. Art.nr 28023102 28123202 28023302 28023502 28123802 28023002

Skrivbredd 0,1 mm 0,2 mm 0,3 mm 0,5 mm 0,8 mm Set om 3 pennor

Pris/st vid hel fp 22:50 22:50 22:50 22:50 22:50 69:50

1 mm 2 mm 3 mm

G 3 Kalligrafipenna Artline Ergoline

Med vattenbaserad pigmentfärg och ergogrepp i set om 3 pennor (1, 2 och 3 mm spets). Svart. 24 set/förp. Art.nr 28240002

60

Pris/set vid hel fp 68:00

H 3 Kalligrafipenna Zig

En dubbelpenna med 2 mm och 3,5 mm spets för skönskrift i set om 6 st sorterade färger. Kan kompletteras med lösa färger. 10 set/förp. Art.nr 131006

Pris/set vid hel fp 150:00

I 3 Bläckpatroner Parker

Patron­er i ask om 5 st. Blått bläck. 12 askar/­förp. Art.nr S0881580

Pris/ask vid hel fp 39:50


B 3 Blyertspenna Timing

C 3 Blyertspenna Faber-Castell 1329

Träfri blyertspenna gjord av 57 % återvunnet material som inte flisar. Extra hållbart HB-bly. Förpackade om 1 dussin, 6 ds/kartong.

Art.nr 991440

Art.nr 6112900

Evolution 650

Art.nr 879557

Pris/ds vid hel kart. 24:00

Lackad i gulfärg. Hårdlek = HB. Förpackade om 1 dussin, 12 ds/kartong. Pris/ds vid hel kart. 13:90

Kon­tors­penna av normal kvalitet. Lackad i gul färg. Hårdlek = HB. För­pack­ade om 1 dussin, 12 ds/kartong. Pris/ds vid hel kart. 31:00

Skriva, rita, texta

A 3 Blyertspenna Bic ECOlutions

PVC-fritt Ftalatfritt

D 3 Blyertspenna Faber-Castell 1329 Natur Art.nr 6113501 6113500 6113511

Hårdlek B HB H

Pris/ds vid hel kart. 31:00 31:00 31:00

G 3 Pennhållare Terry

För pen­nor utan clip. Stålklämma för lätt fast­sätt­ning i t.ex. bröstfickor. Art.nr 1841 1840

För 3 pennor För 2 pennor

Pris/st 103:00 75:00

E 3 Blyertspenna Faber-Castell 9000

Högsta kvalitet. Grön, sexkantig penna med djup svärta och stor brytfasthet. Cederträ. 6B är den mju­kaste, 2H den hårdaste. 12 st/förp. Art.nr 6119006 6119004 6119000 6119012

Hårdlek 6B 4B HB 2H

Pris/fp 139:00 139:00 139:00 139:00

F 3 Pennförtjockare Faber-Castell Tre­kant­iga penngrepp av radergummi. 5 st/påse. Art.nr 6185205

Pris/fp 23:50

H 3 Pennvässare Standard

I 3 Pennvässare Faber-Castell Grip 2001 Trio

Art.nr 138338

Art.nr 6183800

Enkel vässare med behållare, för pennor upp till 8 mm Ø. 12 st/förp. Pris/st vid hel fp 19:00

Med 3 olika hål för blyerts- och färgpennor av olika slag och former. Silverfärgad. 10 st/förp. Pris/st vid hel fp 31:00

L 3 Elektrisk pennvässare RS-4631 J 3 Pennvässare Deli

För pennor med högst 8 mm Ø. Svart plast med transparent spånhållare. Auto­matiskt stopp. Art.nr 161059

Pris/st 129:00

Stor modell för alla runda, hexagonala och triangulära pennor med en omkrets på upp till 12 mm. Justerskruv för olika spetsar.

Automatisk inmatning, vässning och utmatning. Känner av när pennan är färdigvässad. Ställer automatiskt in vässning efter pennans diameter. Tar 8, 9 och 12 mm samt trekantiga pennor. Utbytbar fräsvässare. Stor spånbehållare som samtidigt fungerar som säkerhetsspärr (maskinen startar inte om behållaren ej är på plats). Antiglidfötter. Inkl. 220 V adapter. Uppfyller RoHS-standard.

Art.nr 6181463

Art.nr 294631

K 3 Pennvässare Faber-Castell

Pris/st 665:00

Pris/st 549:00

61

Blyertspennor

Kontors­penna av normal kvalitet. Olackat utför­ande. Förpack­ade om 1 dussin, 12 ds/kartong.


Skriva, rita, texta

A 3 Stiftpenna Penac SLC-ONE

En ekonomisk penna med kvalitet som gör att man får mycket för pengarna. Elegant, kraftig design med fin finish. Stödröret följer stiftet vilket sparar bly och man skriver längre per tryck. Kraftigt 6 mm Ø radergummi. Blyertsstiftet fjädrar något vid tryck. 12 st/förp. Radertopp ER3901 (klipps i lämplig längd).

Stiftpennor, trefunktionspennor

Art.nr Stift SA010206 0,5 mm SA010503 0,7 mm

Färg Svart Blå

Pris/st vid hel fp 14:90 14:90

B 3 Stiftpenna Penac Sleek Touch

C 3 Stiftpenna Penac TLG Profi

Art.nr 090725 090728 090729 090730 090731

Art.nr SC0702 SC0701 SC0703

0,5 mm stiftpenna med Zero Slider-system som sparar 20 % bly. Fjädrar något vid tryck. Indragbar spets och ergonomiskt grepp. Modern design, lång skrivlängd mellan varje tryck eftersom spetsen som skyddar blyet följer med stiftet när man skriver. 12 st/förp. Radertopp ER1401. Färg Blå Rosa Grön Lila Limegrön

Pris/st vid hel fp 19:90 19:90 19:90 19:90 19:90

En kvalitetspenna i blå färg med metallclip och metallkon. De tre spetsbredderna är markerade med olika färger på pennan. Pennspetsen är 4 mm lång och fast. Rymmer ett 30 mm långt radergummi som skruvas fram. Ergonomiskt gummigrepp. 12 st/förp. Radertopp ER10001 (klipps i lämplig längd). Stift 0,3 mm 0,5 mm 0,7 mm

Färg Blå/gul Blå/brun Blå/blå

Pris/st vid hel fp 75:00 69:00 69:00

Ergonomiskt, tryckdämpande komfortgrepp!

D 3 Stiftpenna Penac Trifit

E 3 Stiftpenna Penac Chubby 10

F 3 Stiftpenna Penac Ecopoint

Art.nr SB0702

Art.nr Stift SC110206 0,5 mm SC110103 0,7 mm

Art.nr 270106 270203 705106 707103

En 0,5 mm stiftpenna med Zero Slider-system som sparar 20 % bly. Trian­gulär pennkropp med ett kuddliknande, mjukt grepp som ger en behaglig skrivkänsla. Förpackad om 3 blandade färger (pärlemoblå, pärlemogul och pärlemoröd) i dussinförpackning. Radertopp ER1401. Pris/st vid hel fp 31:50

G 4 Trippelpenna Penac ele-001

Med 0,5 mm blyertsstift samt röd och blå kulpatron (0,7 mm). Radertopp. Varje penna levereras i en individuell förpackning. Kulpatroner se sid 59 O. Art.nr 14012899 14012900 14012901 14012902

62

Färg Cerise Lila Turkos Lime

Pris/st vid hel fp 119:00 119:00 119:00 119:00

Med en 38 mm lång, framskruvbar radertopp. Metallclip och metallkon ger en penna med tyngd och balans. Triangulärt gummigrepp, fjädrande spets med stödrör som följer stiftet och är indragbart. Zero Slider-system som sparar 20 % bly. 12 st/förp. Radertopp ER3901. Färg Svart Blå

Pris/st vid hel fp 49:50 49:50

H 4 Trippelpenna Penac Multi BBM

Med 0,5 blyertsstift samt blå och röd kulpatron. Pennan har ett behagligt gummigrepp. 12 st/förp. Kulpatroner se sid 59 H. Art.nr 090311

Pris/st vid hel fp 59:50

Stiftpenna som laddas med en refill innehållande 10 blystift, mycket enkelt. Refillen matas ner i pennkroppen och med ett enkelt tryck så har man matat fram första stiftet och kan skriva. Refillsystemet är patenterat. Radertopp (pvc-fri) som snurras upp via refillen. Refillen säljs i 2-pack. Stift 0,5 mm 0,7 mm 0,5 mm 0,7 mm

Färg Pris/st/fp Svart 47:50 Blå 47:50 Refill/radertopp 2-pack 31:50 Refill/radertopp 2-pack 31:50

I 4 Trippelpenna Penac Slim

Världens tunnaste trefunktionspenna. Passar ypperligt i t.ex. pennhållaren till din kalender. Med 0,5 mm blyertsstift samt röd och blå kulpatron. Levereras i presentförpackning. 10 st/ förp. Kulpatroner se sid 59 O. Art.nr 0704

Pris/st 199:00


En ergo­nomisk 0,7 mm stiftpenna med tjockare grepp av na­turgummi som ger en skön skrivkänsla och gör att man undviker ”skrivkramp”. Indragbar spets. 12 st/­förp. Art.nr 901031

Pris/st vid hel fp 25:00

B 3 Stiftpenna Timing Penny Grip

Med ett stift som fjä­­drar något vid tryck (för att undvika stiftbrott), indrag­bar spets som skyddar fickorna och ett ergonomiskt gummi­grepp. Lång skriv­längd mel­lan varje tryck efter­som spet­sen som skyddar bly­et följer med stiftet när man skriver. 12 st/förp. Radertopp ER3901 (klipps i lämplig längd). Art.nr 901001 901003

Med en mängd fi­nes­­s­er. Halvautomatisk, där blyet friläggs från stödröret vid ett litet tryck. 4 mm långt stödrör, fjäd­ rande blystift och grepp­vänligt na­turgummi vilket minskar tendensen till skriv­kramp. Metallförstärkt spets och rader­ gummi. 12 st/förp. Art.nr 901012 901018

Stift 0,5 mm 0,7 mm

Färg Vit Blå

Pris/st vid hel fp 42:50 42:50

G 3 Stiftpenna Scriva Mex

Med radergummi, gummigrepp, indragbar spets med stödrör som följer med och metalliserad kon nedtill. 12 st/förp. Art.nr 11059 11073

Stift 0,5 mm 0,7 mm

Färg Svart Blå

Pris/st vid hel fp 9:50 9:50

Färg Vit/grå Vit/blå

Pris/st vid hel fp 14:90 14:90

Kl­as­si­sk mo­­d­ell, robust konstruktion. 4 mm fast stödrör, rader­topp, metallförstärkt spets, metall­clip och tryck­knapp i me­tall. 12 st/förp. Art.nr 901005 901007 901009

Stift 0,5 mm 0,7 mm 0,9 mm

Färg Svart Blå Gul

Pris/st vid hel fp 32:50 32:50 32:50

E 3 Stiftpenna Bic Matic

F 3 Stiftpenna Bic Matic Grip

Art.nr 820958 820959 892271

Art.nr 890283 890284

Innehåller tre st 9 cm långa blyertsstift, vilket gör den mer eko­nom­isk än en blyertspenna. Rader­topp. Förpackningen med blandade färger innehåller pennor i färgerna röd, blå, grön och orange. 12 st/förp. Stift 0,5 mm 0,7 mm 0,9 mm

Färg Pris/st vid hel fp Grå 6:50 Svart 6:50 Blandade färger 6:50

H 3 Stiftpenna Pilot Shaker H-2020 Super

Grip

Stift­penna med skak- och tryckmekanism, blyet matas fram genom att pennan skakas eller trycks. Gummerat fingergrepp. Radertopp. 12 st /förp. Art.nr 200401 200217

Stift 0,5 mm 0,7 mm

Färg Svart Blå

Pris/st vid hel fp 37:00 37:00

Med behagligt gummigrepp för extra skön skrivkänsla. Innehåller tre st 9 cm långa blyertsstift, vilket gör den mer eko­nom­isk än en blyertspenna. Rader­topp. 12 st blandade färger/förp. (röd, blå, gul och grå). Stift 0,5 mm 0,7 mm

Pris/st vid hel fp 8:00 8:00

I 3 Stiftpenna Pilot Super Grip

Transparent stiftpenna med räfflat gummigrepp. Radertopp. 12 st/förp. Art.nr 200205 200207

Stift 0,5 mm 0,7 mm

Färg Svart Blå

Pris/st vid hel fp 23:00 23:00

63

Stiftpennor

D 3 Stiftpenna Timing Auto Grip

Stift 0,5 mm 0,7 mm

C 3 Stiftpenna Timing Pencil

Skriva, rita, texta

A 3 Stiftpenna Timing Handy Grip


Skriva, rita, texta A 3 Stiftpenna Ballograf Rondo

B 3 Stiftpenna Ballograf Rondo Plus

Svensktillverkad stiftpenna med rund penn­­kropp med gummiliknande yta. Pen­na ­ n har fjäd­rande mekanism och fast rör. Stor radertopp i en ställ­bar hållare. 12 st blandade färger/förp. (grå, svart, grön, röd, och blå). Radertopp 79810.

Stiftpennor

Art.nr 755001 757001

Stift 0,5 mm 0,7 mm

Svensktillverkad stiftpenna med mattborstade metalldelar. Pennkropp med gummiliknande yta, fjädrande mekanism och fast rör. Stor radertopp i ställbar hållare. 0,7 mm stift. 12 st blandade färger/förp. (vinröd, grå, kornblå och svart). Radertopp 79810.

Pris/st vid hel fp 37:00 37:00

Art.nr 712001

C 3 Stiftpenna Ballograf Opus

D 3 Stiftpenna Pilot Shaker-X

Svensktillverkad, designad stiftpenna från Ballograf. En något kraftigare penna med pennkropp i mattborstad metall och färgat gummigrepp. 12 st blandade färger/förp. (blå, svart, röd och orange). Radertopp 79810. Art.nr 714001 718001

Stift 0,5 mm 0,7 mm

Pris/st vid hel fp 69:00

Penna i futuristisk design och tuffa färgkontraster med kraftigt gummigrepp som garanterar skön skrivkänsla. Blyet matas fram när pennan skakas eller trycks. 0,5 mm stift. 12 st/förp. Art.nr 285844 285868 285820

Pris/st vid hel fp 71:00 71:00

Färg Blå Gul Svart

Pris/st vid hel fp 75:00 75:00 75:00

Endast 11 cm F 3 Stiftpenna Ballograf Soft Pocket E 3 Stiftpenna Bic Atlantis

Svensktillverkad 0,7 mm stiftpenna i fickformat. Gummerad för extra skön skrivkänsla. Pennkroppens längd är 11 cm. 10 st/förp.

Art.nr 8206433 8206462

Art.nr 715231 715281 715321 715301

Med transparent penn­­kropp och gummerat grepp. Spetsen kan skjutas in i pennröret. Radertopp med huv. 12 st/förp.

64

Stift 0,5 mm 0,7 mm

Färg Pris/st vid hel fp Ljusgrå 19:00 Mörkgrå 19:00

Färg Svart Blå Grön Rosa

Pris/st vid hel fp 44:00 44:00 44:00 44:00

G 3 Stiftpenna Pilot Birdie

Liten, extra tunn 0,5 mm stift­penna som passar i t.ex. almanackan. 12 st/förp. Art.nr 200310

Pris/st vid hel fp 89:00


Skriva, rita, texta

A 3 Stiftpenna Pilot Rexgrip Begreen

B 3 Stiftpenna Bic ECOlutions Matic

Stiftpenna 0,5 mm tillverkad av återvunnen plast, med inskjutbar spets och radergummi. Pennkroppen är transparent blå och har gummigrepp för bästa skrivkänsla. 10 st/förp.

En av Sveriges mest sålda stiftpennor nu tillverkad av 76 % återvunnet material. Förpackad i box om 50 st. 3 olika färger. Innehåller 3 st 90 mm långa stift. 0,7 mm.

Art.nr 324611

Art.nr 887719

Pris/st vid hel fp 25:00

Art.nr 880659 880654

Stift 0,5 mm 0,7 mm

Pris/st vid hel fp 29:50 29:50

E 3 Stiftpenna Bic ReAction

Med helgummerad kropp och fjädrande spets som ger extra skön skrivkänsla. 12 st/förp., sorterade färger svart och grå. Art.nr 870363 870362

Stift 0,5 mm 0,7 mm

D 6 Stiftpenna PaperMate

®

En kvalitetspenna med ett bekvämt gummigrepp. 3 olika frammatningssystem: klicka, skaka eller automatisk frammatning av stiftet. 12 st/förp.

Pris/st vid hel fp 27:50 27:50

Biode­gradable

Huvuddelen av pennan består av komponenter som är biologiskt nedbrytbara i jord/kompost inom cirka ett år. Helt indragbar spets, komfortabelt mjukt grepp och radergummi. 12 st/förp. Art.nr S0896760 S0896770

Stift 0,5 mm 0,7 mm

F 3 Stiftpenna Faber-Castell TK4600

Stiftpenna med mjuk frammatning. Vässare i topphuven. 2 mm stift. 10 st/förp. Art.nr 6134600

Stiftpennor

C 3 Stiftpenna Bic AI

Pris/st vid hel fp 7:00

Pris/st vid hel fp 105:00

Pris/st vid hel fp 27:00 27:00

G 3 Reservstift Faber-Castell

2 mm. Hårdlek = HB. 10 stift/ask, 5 askar/förp. Art.nr 6127100

Pris/ask 89:00

65


Skriva, rita, texta Reservstift, raderpennor, radergummi, korrigeringsmedel

A 3 Reservstift Pilot ENO

B 3 Reservstift Pilot Jumbo

Art.nr 205805 205804 205816 205815 205814 205826 205825 205824

Art.nr 205165 205215

Ett super-polymer­stift, världens starkaste, enligt test. Ger god och jämn svärta. 12 st/tub, 12 tuber/förp. Stift 0,3 mm 0,3 mm 0,5 mm 0,5 mm 0,5 mm 0,7 mm 0,7 mm 0,7 mm

Hårdlek Pris/tub vid hel fp HB 22:00 H 22:00 B 15:00 HB 15:00 H 15:00 B 15:00 HB 15:00 H 15:00

Ett super-polymerstift vilket ger mycket bra svärta. Hårdlek: HB. 48 stift/tub, 12 tuber/förp. Stift 0,5 mm 0,7 mm

) mm 3,8 Ø ( 01 ) 100 ER mm 6,8 Ø ( 01 122 ER m) -8 m 1 (Ø 122 ER

Pris/tub vid hel fp 29:00 29:00

Miljöanpassade reservstift 0,5 HB. 12 stift i varje etui. 10 tuber/förp. Art.nr 373817

Pris/tub vid hel fp 13:00

PVC-fria raderreserver till stift- och raderpennor.

ER1401 79810

PVC-fritt Ftalatfritt

G 3 Radergummi Faber-Castell

2B B HB H 2H

0,5 mm

0,7 mm

900972 900973 900974 900975 900976

900982 900983 900984 900985 900986

0,9 mm Pris per tub/ vid hel fp 9:90 9:90 900994 9:90 9:90 9:90

79810

E 3 Raderreserver Art.nr ER12201 ER10001 ER122 ER3901

Ett super-poly­merstift vilket innebär hög och jämn svärta, lätt glid över pap­pret och hög brytsäkerhet. 12 stift/tub, 24 tuber/förp.

) mm 6,8 Ø ( 1 390 ER

ER1401

D 3 Reservstift Pilot 0,5 HB Begreen

C 3 Reservstift Timing

Passar bl.a. Förp. Pris/fp Rub Out 6,8 mm 12 st 69:00 Rub Out 3,8 mm, Penac Profi   12 st 45:00 Tri Eraser   12 st 69:00 Penny Grip, Faber Grip Plus, Pilot: Clicker, Shaker, Penac: 2F, SLC-One, Chubby 10 12 st 29:00 Trifit, Sleek Touch 10 st 29:00 Ballograf Rondo, Opus 6 st 17:00

F 3 Raderpenna Penac Rub Out Bold

Med tryckmekanism. 122 mm långt raderstift som är PVCfritt och 6,8 mm Ø. 12 st/förp. Art.nr ET020103

Pris/st vid hel fp 34:50

PVC-fritt Ftalatfritt

Kvalitets­rader med manschett för skydd mot smuts. Ergonomisk form för enkel och smidig radering av blyerts. PVC- och ftalatfritt. 12 st/förp.

H 3 Radergummi Faber-Castell 7095

PVC- och ftalatfritt radergummi med pappmanschett. För blyerts på papper och ritfilm. Format 62 x 21 x 12 mm. 20 st/förp.

J 3 Radergummi Timing Pro 20

Art.nr 6182402

Art.nr 6189520

Art.nr 990351

Pris/st vid hel fp 29:00

Pris/st vid hel fp 5:80

I 3 Radergummi Faber-Castell 7096

L 1 Korrigeringspenna Pritt Pocket Pen

Tunn metallspets ger rätt mängd korrigeringsvätska. Ger en tunn, täckande linje när pennan dras mot pappret. Snabbtorkande. 9 ml. 10 st/förp. Art.nr 952912

66

Pris/st vid hel fp 26:00

Ett PVC-fritt plastradergummi med pap­p­manschett. För blyerts på papper och ritfilm, även för tusch och plastblyerts på ritfilm (efter fuktning). Format 61 x 22 x 12 mm. 20 st/­förp. Pris/st vid hel fp 5:25

K 3 Radergummi Timing Office 30

Ett PVC- och ftalatfritt plastradergummi. Format 41 x 18 x 11 mm. 30 st/förp.

PVC-fritt plastradergummi, vitt, för blyerts. Format 40 x 19 x 11 mm. 30 st/förp.

Art.nr 6709630

Art.nr 990399

Pris/st vid hel fp 2:50

M 1 Korrigeringsvätska Tipp-Ex Rapid

N

3 Korrigeringsvätska Tipp-Ex ECO-­

Snabbtorkande, vit täckfärg. Med kemiskt ren bensin som lösningsmedel. Extra täckande. 20 ml. Skum­gummi­­­pensel. 10 st/förp.

lutions

Art.nr 8013021

Art.nr 8806821

Pris/st vid hel fp 20:00

Pris/st vid hel fp 1:75

Vatten­baserad vit täckfärg. Extra täckande. 20 ml i flaska av återvunnet material. Skumgummipensel. 10 st/förp. Pris/st vid hel fp 21:00


Skriva, rita, texta

A 3 Korrigeringsroller Tombow CCE

Extra liten och behändig med ergonomiskt designat grepp. Spetsen är mjuk och följsam för bästa resultat och när man inte använder rollern skyddas spetsen av ett plastskydd. Engångsroller. 6 m/kassett. 6 st/förp. Art.nr CTCCE4 4,2 mm CTCCE6 6,0 mm CTCCE84 8,4 mm

Pris/st vid hel fp 29:00 29:00 29:00

Funktion och design i perfekt balans. Engångsroller med den praktiska sidoställda spetsen, som ger ett naturligt ergonomiskt penngrepp. Tombow ”Easy Write” är benämningen på en extra tunn film med perfekt vidhäftning och optimal täckning. Fäster på de flesta underlag och ger direkt en skrivbar yta. Spetsen skyddas av en utdragbar skyddshuv. 12 m/kassett. 6 st/förp. Art.nr CTYSE4 4,2 mm CTYSE6 6,0 mm

Pris/st vid hel fp 39:00 39:00

Korrigeringstejp av hög kvalitet med optimal täckning, som direkt ger en skrivbar yta. Fäster på de flesta underlag. Den sidoställda spetsen ger ett naturligt och ergonomiskt grepp. Justeringsmekanism gör att bandet alltid är spänt. 4,2 mm x 10 m. 12 st/förp. Art.nr CTYT4

Pris/st vid hel fp 39:00

Korrigeringsmedel

C 3 Korrigeringsroller Tombow MONO YSE

B 3 Korrigeringsroller Tombow CT-YT4

D 4 Korrigeringsroller Tombow MONO YXE

Funktion, design, miljö och ergonomi i samklang. Tillverkad av överskott och spill från plastindustrin. Påfyllningsbar roller med praktisk, sidoställd spets. Tombow ”Easy Write”-film med perfekt vidhäftning och optimal täckning. Fäster på de flesta underlag och ger direkt en skrivbar yta. 16 m/kassett. 6/förp. Art.nr CTYXE4 CTYRE4 CTYXE6 CTYRE6

Pris/st vid hel fp 45:00 35:00 45:00 35:00

Kassett 4,2 mm Refill 4,2 mm Kassett 6,0 mm Refill 6,0 mm

E 3 Korrigeringsroller Pritt ECOmfort

Korrigeringstejp av bästa kvalitet som fäster direkt och ger en torr, ren och exakt överstrykning. Till 89 % tillverkad av förnyelsebar plast från växtriket. Ergonomisk design för applicering i sidled. Syra- och lösningsmedelsfri. 4,2 mm x 8,5 m. 10 st/förp. Art.nr 1445102

Pris/st vid hel fp 36:00

F 4 Korrigeringsroller Pritt Recycled

Med förbättrad korrigeringstejp som täcker perfekt. Fäster direkt och ger en torr, ren och exakt överstrykning. Ergonomisk design för applicering i sidled. Till 80 % tillverkad av återvunnet material, 100 % återvinningsbar. 14 m x 4,2 mm. Art.nr 1444976 Roller 1444977 Refill

Fp 5 10

Pris/st vid hel fp 51:00 31:50

G 4 Korrigeringsroller Pritt Recycled

Pritts välkända refill-roller nu med 14 m förbättrad korrigeringstejp. Till 70 % tillverkad av återvunnet material. Fäster direkt och ger en torr, ren och perfekt överstrykning. Ergonomisk design. Syra- och lösningsmedelsfri. Art.nr 1444979 1444981 1444978 1444980

Kassett 8,4 mm Refill 8,4 mm Kassett 4,2 mm Refill 4,2 mm

2 rad 2 rad 1 rad 1 rad

Fp Pris/st vid hel fp 5 53:00 10 36:00 5 53:00 10 33:00

H 3 Korrigeringsroller Pritt Compact

Behändig engångsroller för snabb, perfekt och ren korrigering. Ger inga skuggor vid kopiering. Torr omedelbart, innehåller inga lösningsmedel. Patenterad spets. 8,5 m/ kassett. 10 st/förp.

I 3 Korrigeringsroller Penac White Bird

Art.nr 569823 619762

Art.nr 010113

4,2 mm 8,4 mm

1 rad 2 rad

Pris/st vid hel fp 37:00 39:00

Liten och behändig. Smidig mekanism som fälls ut när rollern används. 5 mm x 8 m. 24 st/förp. Pris/st vid hel fp 27:50

67


Skriva, rita, texta

357 002

B 3 Överstrykningspenna Timing

Till­verkad av 65 % återvunnet material. Ergonomiskt utformad. Med fluorescerande, vattenbaserat bläck som är luktfritt och snabbtorkande. Kan användas på de flersta typer av papper. Spetsbredd 1–4,5 mm. Enfärgade: 10 st/förp., set: 12 set/förp.

A Överstrykningspenna Friendly High­lighter

Svensktillverkad överstrykningspenna med pennkropp av naturvaxat returpapper. Vattenbaserat bläck i fluorescerande färger. Linjebredd 1–4 mm. 10 st/förp.

Överstrykningspennor, färgpennor

Art.nr 15110 15130 15140 15120 15150

Färg Gul Grön Rosa Blå Set om 4 färger

Art.nr 903220 903221 903222 903223 903224 903225

Pris/st vid hel fp 14:00 14:00 14:00 14:00 51:00

Färg Blå Grön Gul Orange Rosa Set om gul, orange, rosa, grön

Pris/st vid hel fp 9:00 9:00 9:00 9:00 9:00 37:00

D 3 Överstrykningspenna Faber-Castell Textliner 1548 Tillverkad i miljöanpassad polypropylen (PP). Med vattenbaserat fluorescerande bläck för bästa färgåtergivning. Snedskuren specialspets som ger 3 olika bredder för överstrykning (5–2–1 mm). Skriver på de flesta typer av papper. Enfärgade: 10 st/förp., set: 5 set/förp.

C 3 Överstrykningspenna Pilot Frixion Light

Art.nr 6154807 6154815 6154821 6154828 6154851 6154863 6154804

Raderbar överstrykningspenna. Tekniken bygger på värmefriktion och sudden är outslitlig. Bläcket blir permanent först efter 2 år. Fungerar bäst på tryckt text. Max skrivbredd: 3,8 mm. 12 st/förp. Art.nr 375132 375118 375149

Färg Gul Rosa Grön

Pris/st vid hel fp 14:00 14:00 14:00

Färg Gul Orange Röd Rosa Blå Grön Set om gul, grön, blå, rosa

Pris/st vid hel fp 13:00 13:00 13:00 13:00 13:00 13:00 53:00

IC-COC-100002

E 3 Överstrykningspenna Luxor High­lighter

F Färgpennor Faber-Castell Art Grip

G 3 Fiberspetspennor Grip Colour

Art.nr 913160 913161 913163 913164 913162 913126

Art.nr 6114212 6114224 6114236

Art.nr 6155310 6155320

En överstryknings­penna i pennform med clip. Skrivbredd 1–4 mm. Enfärgade: 10 st/förp., set: 12 set/förp.

68

Färg Pris/st vid hel fp Gul 8:00 Grön 8:00 Rosa 8:00 Blå 8:00 Orange 8:00 Set om gul, orange, rosa, grön 32:00

3-kantiga med gummiliknande nabbar för bättre grepp. Akvarellpennor, vattenlaverbara. Färg 12 sort. färger 24 sort. färger 36 sort. färger

Pris/etui 119:00 249:00 359:00

Med ergonomiskt trekantsgrepp och ventilerad säkerhetshuv. Avtvättbara färger. Innehåller livsmedelsfärger. Färg 10 sort. färger 20 sort. färger

Pris/fp 39:00 79:00


m m 1, 53

m m

B WB-penna Friendly 1, 53

m m

25

Svensktillverkad whiteboardpenna med pennkropp av vaxat returpapper, alkoholbaserat bläck som torkar direkt. Akrylspets. Skrivlängd 1300 m. 10 pennor/förp.

A 3 WB-penna Luxor 750 och 751 Spetsbredd 1,5–3 mm 1,5–3 mm 1,5–3 mm 1,5–3 mm 1,5–3 mm 2–5 mm 2–5 mm 2–5 mm 2–5 mm 2–5 mm

Pris/st vid hel fp 12:00 12:00 12:00 12:00 52:00 12:00 12:00 12:00 12:00 52:00

Färg

Spetsbredd

17320 17340 17330 17310 17350 17120 17140 17130 17110 17150

Blå Röd Grön Svart 4-set Blå Röd Grön Svart 4-set

1,5–3 mm 1,5–3 mm 1,5–3 mm 1,5–3 mm 1,5–3 mm 2–5 mm 2–5 mm 2–5 mm 2–5 mm 2–5 mm

Pris/st vid hel fp 13:50 13:50 13:50 13:50 56:00 13:50 13:50 13:50 13:50 56:00

25

m m 2 m m

m m

2, 25, 2

2, 3

Med innovativt V-kapillärsystem. Tillverkad av återvunnen plast. Utbytbar patron. Bläcket innehåller mycket färgpigment vilket gör att man enkelt kan läsa texter från långa avstånd. Spetsbredd konisk: 2,3 mm, snedskuren: 2,2–5,2 mm. Pennor 10 st/förp., refill 12 st/förp., set 10 st/förp.

Art.nr 28051713 28051705 28051710 28051702 28051794

Art.nr 28051913 28051905 28051910 28051902 28051994

Färg Blå Grön Röd Svart 4-set

Pris/st vid hel fp 16:50 16:50 16:50 16:50 65:00

Pennan som kan vara utan huv i 48 timmar utan att torka. Vältäckande pigmentfärger, jämnt färgflöde, lätt att torka bort, nästan luktfri, även lämplig för blädderblock. Spetsbredd: 2-5 mm. 12 pennor/förp. Färg Blå Grön Röd Svart 4-set

Pris/st vid hel fp 16:50 16:50 16:50 16:50 65:00

Pris/st vid hel fp 18:00 18:00 18:00 18:00 18:00 18:00 12:00 12:00 12:00 70:00 70:00

5

m m

10

m m

Typ Färg Konisk Svart Konisk Röd Konisk Blå Snedskuren Svart Snedskuren Röd Snedskuren Blå Refill Svart Refill Röd Refill Blå 5-set, konisk 5-set, snedskuren

E 3 WB-penna Artline 519

Pennan som kan vara utan huv i 48 timmar utan att torka. Vältäckande pigmentfärger, jämnt färgflöde, lätt att torka bort, nästan luktfri, även lämplig för blädderblock. Spetsbredd: 2 mm. 12 pennor/förp.

C 4 WB-penna Pilot V-Board Master

Art.nr 355769 355776 355783 355868 355875 355882 343544 343551 343568 358371 358388

D 3 WB-penna Artline 517

H 3 WB-penna Artline Big Nib 5109A

F 3 Artline WB-Marker 550

White­board­penna med bred rund spets som vid skrift syns tydligt på långt avstånd. Perfekt för större konferensrum. Lätt att skriva med och lätt att torka bort. Spetsbredd 5 mm. 12 st/förp.

Art.nr 28055002

Art.nr 28510002 28510005 28510010 28510013

Art.nr 28510902 28510905 28510910 28510913

1, 2

m m

G 3 WB-penna Artline Big Nib 5100A

Whiteboardpenna med 1,2 mm spets för finare linjer. Jämnt färgflöde. Lätt att skriva med och lätt att torka bort, svagdoftande. Svart. 12 st/förp. Pris/st vid hel fp 15:00

Färg Svart Grön Röd Blå

Pris/st vid hel fp 37:00 37:00 37:00 37:00

White­board­penna med bred skuren spets som vid skrift syns tydligt på långt avstånd. Perfekt för större konferensrum. Lätt att skriva med och lätt att torka bort. Spetsbredd: 10 mm. 12 st/förp. Färg Svart Grön Röd Blå

Pris/st vid hel fp 37:00 37:00 37:00 37:00

69

Whiteboardpennor

m m

Färg Blå Grön Röd Svart 4-set Blå Grön Röd Svart 4-set

25

Art.nr 923211 923213 923212 923210 923233 923311 923313 923312 923310 923333

m m

Pennan kan vara utan huv i 72 timmar. Med alkoholbaserat, svagdoftande bläck. Polyesterspets. 10 pennor/förp.

Art.nr

Skriva, rita, texta

357 002


Skriva, rita, texta

357 002

357 002

mm 2-5

mm 2-5

m 1m

m 1m

A Märkpenna S-Marker

Svensktillverkad och miljöanpassad med penn­kropp av vaxat returpapper. Slittålig etikett i PP för tuffa miljöer. Alkoholbaserat permanent bläck. Bra märkpenna som fäster på allt. Medium (2-5 mm) och fin (1 mm) spets. 10 st/förp.

Märkpennor

mm 1-2

Färg

Fin

Medium

Blå Röd Grön Svart

11320 11340 11330 11310

11120S 11140S 11130S 11110S

Pris/st vid hel fp 13:50 13:50 13:50 13:50

B Märkpenna Friendly Marker

Svensktillverkad, miljöanpassad märkpenna med penn­ kropp av vaxat returpapper. Vattenbaserat, doftfritt permanent bläck. Fungerar även bra på blädderblock då den ej blöder igenom pappret. Medium (2-5 mm) och fin (1 mm) spets. Enfärgade: 10 st/förp., set: 10 set/förp. Färg

Fin

Medium

Blå Röd Grön Svart 4-set

14320 14340 14330 14310 143500

14120 14140 14130 14110 14150

Pris/st vid hel fp 13:50 13:50 13:50 13:50 54:00

C 3 Märkpenna Luxor 100

Permanent penna med fiberspets av akryl. Alkoholbaserad, fäster på de flesta underlag. Med rund spets och plastkropp, huv med clips. 1-2 mm spetsbredd. 10 st/förp. Art.nr 921301 921302 921303

Färg Svart Blå Röd

Pris/st vid hel fp 13:50 13:50 13:50

m 4m 5-1 mm 1-4

mm 1-3

D 3 Märkpenna Luxor 250

E 3 Märkpenna Luxor 251

F 3 Märkpenna Luxor 810

Art.nr 921942 921943 921944 921945

Art.nr 921782 921783 921784 921785

Art.nr 902390 902391 902392 902393

Permanent penna med fiberspets av akryl. Alkoholbaserad, fäster på de flesta underlag. Med rund spets och plastkropp. 1-3 mm spetsbredd. 10 st/förp. Färg Svart Blå Röd Grön

Pris/st vid hel fp 9:90 9:90 9:90 9:90

Permanent penna med fiberspets av akryl. Alkoholbaserad, fäster på de flesta underlag. Med skuren spets och plastkropp. 1-4 mm spetsbredd. 10 st/förp. Färg Svart Blå Röd Grön

Pris/st vid hel fp 9:90 9:90 9:90 9:90

Permanent penna med fiberspets av akryl. Alkoholbaserad, fäster på de flesta underlag. Med skuren spets och plastkropp. 5-14 mm spetsbredd. 10 st/förp.

mm 1,5

G 3 Märkpenna Artline Paint Crayon

Pastapenna med kraftigt täckande färg. Permanent, färgbeständig och vattenfast. Lätt att använda. Skriver i värme upp till 200 grader och i kyla ner till -10 grader. För märkning på de flesta underlag. Torkar på 5-7 minuter. Fungerar även på ljusa, mörka, smutsiga och feta ytor. Ljusäkta, tål nötning och är väderbeständig. 12 st/förp. Art.nr 28004001 28004002 28004004

70

Färg Vit Svart Gul

Pris/st vid hel fp 36:00 36:00 36:00

Pris/st vid hel fp 29:00 29:00 29:00 29:00

mm 2,8

H 3 Märkpenna Artline Wetrite

För märkning på våta ytor, även under vatten. Idealisk också för metall, plast, sträckfilm m.m. Pennan kan inte användas på vått glas eller porslin. 1,5 mm spets. 12 st/ förp. Svart. Art.nr 28004702

Färg Svart Blå Röd Grön

Pris/st vid hel fp 18:50

I 4 Märkpenna Long Nib

Med 30 mm lång stålrörsförstärkt akrylfiberspets. Idealisk vid märkning av t.ex. borrhål för uppsättning av skenor eller konsoler. 2,8 mm rund spets. Snabbtorkande, alkoholbaserat permanent bläck som fäster på de flesta underlag. Påfyllningsbar. Xylenfri. Skrivlängd ca 400 m. 12 st/förp. Svart. Art.nr 28071002

Pris/st vid hel fp 36:00


mm 1,5

mm 0,7

A 3 Märkpenna Artline 725

Pennkropp av aluminium och plastspets för permanent märkning. Lämplig på metall, glas, plast, porslin, trä, textil (tvättäkta), folier (röntgenfilm m.m.). Mycket snabbtorkande. Färgbeständig – bleks ej. Svart. 0,4 mm spetsbredd. 12 st/förp. Art.nr 28072502

Pris/st vid hel fp 19:50

B 3 Märkpenna Artline 700

C 4 Märkpenna Artline 70

Art.nr 28070002 28070010 28070013 28070005

Art.nr 28007002 28007010 28007013 28007005 28007007 28007004

Pennkropp av aluminium och härdad akrylspets. Lämplig på metall, glas, plast, porslin, trä, textil (tvättäkta), folier (röntgenfilm m.m.). Mycket snabbtorkande. Färgbeständig – bleks ej. 0,7 mm spetsbredd. 12 st/förp. Färg Svart Röd Blå Grön

Pris/st vid hel fp 19:50 19:50 19:50 19:50

Art.nr 28009002 28009010 28009013 28009005

Art.nr 28005002 28005010 28005013 28005005

Färg Svart Röd Blå Grön

Pris/st vid hel fp 13:00 13:00 13:00 13:00

Pennkropp av aluminium och hård­­pressad, snedskuren filtspets. För permanent märkning på de flesta underlag. Färgbeständigt, snabbtorkande bläck. Påfyllningsbar. 3-6 mm spetsbredd. 12 st/förp. Färg Svart Röd Blå Grön

Pris/st vid hel fp 24:00 24:00 24:00 24:00

F 4 Märkpenna Artline 100

Pennkropp av aluminium och hårdpressad filtspets. För permanent märkning på de flesta underlag. Påfyllningsbar. 7-12 mm spetsbredd. 6 st/förp. Art.nr 28010002 28010010 28010013 28010005

Färg Svart Röd Blå Grön

Pris/st vid hel fp 39:50 39:50 39:50 39:50

mm 30

mm 20

G 4 Märkpenna Artline 120

Stor pennhylsa av plast, snabbtorkande, vattenfast färg. Hårdpressad filtspets. Perfekt vid textning av posters och skyltar. Påfyllningsbar. Fäster permanent på de flesta underlag. 20 mm spetsbredd. 6 st/förp. Pris/st vid hel fp 67:50 67:50

H 4 Märkpenna Artline 130

Stor pennhylsa av plast, snabbtorkande vattenfast färg. Hårdpressad filtspets. Perfekt vid textning av posters och skyltar. Påfyllningsbar. Fäster permanent på de flesta underlag. 30 mm spetsbredd. 6 st/förp. Art.nr 28013002 28013010

Färg Svart Röd

Pris/st vid hel fp 67:50 67:50

I 3 Refillflaska Artline

För påfyllning av Artline 50, 70, 90, 100, 120, 130 och Long Nib. 20 ml/flaska. 12 st/förp. Art.nr 28203002 28203010

Färg Svart Röd

Pris/st vid hel fp 37:50 37:50

71

Märkpennor

E 4 Märkpenna Artline 50

Pennkropp av aluminium och akrylspets. För permanent märkning på glas, porslin, sten, metall, plast, kartong o.s.v. Snabbtorkande, vattenfast och färgbeständigt bläck – bleks ej. Påfyllnings­bar. 2-5 mm spetsbredd. 12 st/förp.

Pris/st vid hel fp 13:00 13:00 13:00 13:00 13:00 13:00

m 2m 7-1

D 4 Märkpenna Artline 90

Färg Svart Röd

Färg Svart Röd Blå Grön Brun Gul

mm 3-6

mm 2-5

Art.nr 28012002 28012010

Pennkropp av aluminium och akrylspets. För permanent märkning på glas, porslin, sten, metall, plast, kartong o.s.v. Snabbtorkande, vattenfast och färgbeständigt bläck – bleks ej. Påfyllnings­bar. 1,5 mm spetsbredd 12 st/förp.

Skriva, rita, texta

mm 0,4


Skriva, rita, texta

2

mm

2 5

mm

mm

5

4

mm

A 3 Märkpenna Artline Multi Pen Massimo

Med heltäckande pigmentbläck. Två spetsar i en penna – 2 mm rund och 5 mm skuren spets. Vattenbaserat bläck, nästan luktfritt. Skriver på de flesta underlag och går lätt att torka bort med vatten på blanka, släta ytor som glas, plast etc. Blir permanent på papper. 12 st/förp.

Märkpennor

Art.nr 28843001 28843002 28843005 28843010 28843013 28843141 28843102 28843132 28843112

Färg Vit Svart Grön Röd Blå Gul/vit Vit/svart Blå/svart Röd/svart

Pris/st vid hel fp 29:50 29:50 29:50 29:50 29:50 29:50 29:50 29:50 29:50

mm

B 4 Märkpenna Artline 93 Clix

Penna med tryckmekanism, ingen risk att tappa bort pennhuven. Kraftigt clip av plast. Praktisk och lätt att använda, med ett lätt tryck regleras spetsen. Påfyllningsbar. 4 mm skuren spets. 12 st/förp. Art.nr 28009302 28009305 28009310 28009313

Färg Svart Grön Röd Blå

Pris/st vid hel fp 24:00 24:00 24:00 24:00

C 3 Refill Artline 73R

För påfyllning av Artline Clix 73 och 93. 12 st/förp. Art.nr 28017302 28017305 28017310 28017313

Färg Svart Grön Röd Blå

Pris/st vid hel fp 14:50 14:50 14:50 14:50

30 20

6

mm

mm

D 3 Märkpenna Artline Poster Tempera Marker 6 mm

E 3 Märkpenna Artline Poster Tempera

Heltäckande och färgbeständig. Skriver på glas, metall, gummi och papper. Rund spets. 6 st/förp.

Heltäckande och färgbeständig. Skriver på glas, metall, gummi och papper. Rak spets. 6 st/förp.

Art.nr 28016501 28016502 28016505 28016510

Art.nr 28017501 28017502 28017505 28017510 28017513

Färg Vit Svart Grön Röd

2

Pris/st vid hel fp 67:50 67:50 67:50 67:50

Marker 20 mm

Färg Vit Svart Grön Röd Blå

Pris/st vid hel fp 99:00 99:00 99:00 99:00 99:00

F 3 Märkpenna Artline Poster Tempera Marker 30 mm Heltäckande och färgbeständig. Skriver på glas, metall, gummi och papper. Rak spets. 6 st/förp.

Art.nr 28018002 28018010

Färg Svart Röd

Pris/st vid hel fp 99:00 99:00

mm 5

mm

G 3 Märkpenna/blädderblockspenna

2,3

mm

0,8

mm

Artline Aquafast

Permanent, vattenfast, på papper när färgen torkat. Heltäckande, färgbeständigt, pigmenterat bläck. I det närmaste luktfritt. Pennkropp av plast med fiberspets. Kan läggas färg i färg utan att färgerna blandas. 12 pennor/förp. Art.nr

Färg

Spetsbredd

28007102 28007110 28007113 28007105 28007199 28009102 28009110 28009113 28009105 28009199

Svart Röd Blå Grön 4-set Svart Röd Blå Grön 4-set

2 mm rund 2 mm rund 2 mm rund 2 mm rund 2 mm rund 5 mm skuren 5 mm skuren 5 mm skuren 5 mm skuren 5 mm skuren

72

mm

Pris/st vid hel fp 17:00 17:00 17:00 17:00 69:00 17:00 17:00 17:00 17:00 69:00

m 4m

H 3 Märkpenna Artline PaintMarker

För svårmärkta ytor. Vit pigmentfärg lämplig för utomhusbruk. Permanent, vattenfast och färgbeständig. Skriver lätt – ventilflöde. 12 st/förp. Art.nr 28044401 28040001

Spetsbredd 0,8 mm 2,3 mm

Pris/st vid hel fp 37:50 37:50

I 3 Märkpenna Artline Fluo Dry-Wipe Boardmarker

Heltäck­an­de för alla blanka ytor såsom blackboard, whiteboard, glas och plast. Tas lätt bort med vanlig whiteboardtorkare. Linjebredd 4 mm. Set med 4 fluorescerande färger, gul, rosa, orange, grön. 18 set/förp. Vita 12 st/förp. Art.nr 28016101 28016194

Färg Vit Set med 4 färger

Pris/st vid hel fp 36:00 170:00


0,8

mm

mm 2,3 0,8

m 1m

mm 2,0

mm

A 3 Textpenna Artline Guld och silver

Med pigmentfärg för dekor, textning och märkning av alla slags ytor. Permanenta och färgbeständiga – bleks ej. Skriver lätt, en ventil ger jämnt flöde. Snabbtorkande. 12 st/förp. Art.nr 28099927 28090027 28099926 28090026

Färg Guld Guld Silver Silver

Skriva, rita, texta

2,3

Spetsbredd 0,8 mm 2,3 mm 0,8 mm 2,3 mm

Pris/st vid hel fp 37:50 37:50 37:50 37:50

mm

mm 0,6

B 3 Cd/dvd-penna Pilot Begreen

C 3 Märkpenna Luxor OHP

Art.nr 325489

Färg

Fin

Medium

Svart Blå Röd Grön Set

922261 922262 922263 922264 919951

922101 922102 922103L 922104L 919751

Märk­penna speciellt framtagen för märkning av cd/dvdskivor. Tillverkad av återvunnen plast. 10 st/förp. Pris/st vid hel fp 20:00

Permanent, lämplig för acetatfilm, plast, keramik, glas m.m. 10 st/förp. Set om 4 st sort. färger, 12 set/förp. Pris/st vid hel fp 9:90 9:90 9:90 9:90 44:50

Märkpennor, textpennor

Multimark Allmärkpenna

Med exceptionellt bra ljusäkthet. I test klarar den 25 timmar i maximalt artificiellt solljus CPS (ultraviolett). Utomordentligt goda värden vid test av vattentålighet på blanka ytor som film, OH- och kopieringsfilm, plast, glas, sten, trä, metall och på polypropylenplast. Snabbtorkande och klara färger. Raderbar på de flesta ytor (ej papper). Tvätt- och frysmärkningspenna. Perfekt för märkning av utomhusskyltar.

Gul

Röd

Violett

Blå

Grön

Brun

0,6 mm

0,4 mm

D 3 Multimark S Faber-Castell Superfin = 0,4 mm. 10 st/förp. Blå Grön Röd Svart 4-set sort. färg

Orange

Permanent 6152351 6152363 6152321 6152399 6152304

Vattenlöslig

Pris/st vid hel fp 15:50 15:50 15:50 6152499 15:50 6152404 65:00

1,0 mm

E 3 Multimark F Faber-Castell Fin = 0,6 mm. 10 st/förp.

Blå Grön Gul Orange Röd Svart Violett 4-set sort. färg 6-set sort. färg 8-set sort. färg

Svart

Permanent 6151351 6151363 6151307 6151315 6151321 6151399 6151337 6151304 6151306 6151309

VattenPris/st löslig vid hel fp 6151451 14:00 6151463 14:00 14:00 14:00 6151421 14:00 6151499 14:00 14:00 6151404 56:00 82:00 112:00

F 3 Multimark M Faber-Castell Medium = 1,0 mm. 10 st/förp.

Blå Brun Grön Orange Röd Svart Violett 4-set sort. färg 6-set sort. färg 8-set sort. färg

Permanent 6152551 6152578 6152563 6152515 6152521 6152599 6152537 6152504 6152506 6152509

VattenPris/st löslig vid hel fp 6152651 14:00 14:00 14:00 14:00 6152621 14:00 6152699 14:00 14:00 6152604 59:00 84:00 109:00

73


Skriva, rita, texta

A 4 Textpennor Alkej

Burk med fyra textpennor i storlekarna 1, 2, 3 och 4. (10 x 7, 23 x 13, 37 x 16 och 53 x 25 mm). Alkoholbaserade. Special­ impregnerad textfilt. Påfyllningsbara. Fler färger och vattenbaserat alternativ finns som beställningsvara. Art.nr 18320 18324 18321

Färg Svart Blå Röd

Pris/st 385:00 385:00 385:00

D 5 Textkartong

Genomfärgad för skyltning, hobby, montage m.m. Art.nr 914901 914904 914910 914913 914905 914902 957901 957904 957910 957913 957905 957902 958901 936201 931001

Färg Vit Gul Röd Blå Grön Svart Vit Gul Röd Blå Grön Svart Vit Vit Vit

Format Gram Fp Pris/fp A4 265 20 56:00 A4 270 20 56:00 A4 270 20 56:00 A4 270 20 56:00 A4 270 20 56:00 A4 270 20 56:00 50 x 70 cm 270 10 109:00 50 x 70 cm 270 10 109:00 50 x 70 cm 270 10 109:00 50 x 70 cm 270 10 109:00 50 x 70 cm 270 10 109:00 50 x 70 cm 270 10 109:00 70 x 100 cm 300 10 229:00 70 x 100 cm 620 10 485:00 70 x 100 cm 1000 10 665:00

B 3 Textfärg Alkej

Kvalitetsfärg i 1-litersflaskor som är stadiga och transportsäkrade. Alkoholbaserad. Fler färger, samt vattenbaserat alternativ, finns som beställnings­vara. Art.nr 18311 18305 18303

Färg Svart Blå Röd

Pris/st 279:00 279:00 279:00

E 3 Textkartong fluorescerande Art.nr 914924 914930 914925 957924 957930 957925 958924 958930

Färg Fluogul Fluoröd Fluogrön Fluogul Fluoröd Fluogrön Fluogul Fluoröd

Format Gram Fp A4 265 20 A4 265 20 A4 265 20 50 x 70 270 10 50 x 70 270 10 50 x 70 270 10 70 x 100 275 10 70 x 100 275 10

Pris/fp 69:00 69:00 69:00 159:00 159:00 159:00 299:00 299:00

C 3 Skyltrullar 70 cm x 20 m, 100 g. Art.nr 970324 970330 970325

Färg Fluogul Fluoröd Fluogrön

Pris/st 269:00 269:00 269:00

F 3 Vikstjärna

18 cm Ø, 265 g. 20 st/förp. Art.nr 989924 989930

Färg Fluogul Fluoröd

Pris/fp 95:00 95:00

G 3 Stjärna 265 g. 20 st/förp. Art.nr 987624 987630 988924 988930

Färg Fluogul Fluoröd Fluogul Fluoröd

Format Ø 16 cm 16 cm 23 cm 23 cm

Pris/fp 92:00 92:00 159:00 159:00

J 3 Kundkorg

Stapelbar i blå polypropylenplast. Stadigt handtag med låsbar infästning. Rymmer 26 liter. 22 st/förp.

I 3 Kundkorg Bobby med hjul

H 3 Pil

265 g. 20 st/förp. Art.nr 922924 922930 966924 966930

74

Färg Fluogul Fluoröd Fluogul Fluoröd

Format 12 x 8 cm 12 x 8 cm 24 x 17 cm 24 x 17 cm

Pris/fp 46:00 46:00 82:00 82:00

Praktisk kundkorg i två storlekar. Försedd med två handtag och 4 hjul, 2 fasta och 2 rörliga. Smidig och lätt att manövrera. Går att stapla i varandra. Art.nr 9220423 Blå 28 liter 9220158 Röd 52 liter

Pris/st 325:00 395:00

Art.nr 32610600

Pris/st vid hel fp 79:00

K

3 Kundkorgstralla (Ej i bild) Svartlackerad, gör det lätt och praktiskt att samla upp och flytta omkring kundkorgarna. Art.nr 2970

Pris/st 465:00


Skriva, rita, texta

A 3 Gatuställ Gotik

Med ben av 25 mm stålrör som är lackerade. Den runda logoplattan ger möjlighet till egen profilering. Olackerad, rostfri aluminiumförzinkad skyltplatta. Levereras med magnetförsedd frontplast i PET antireflexplast – lätt och enkelt att byta budskap. Art.nr 3471 3471S 3475 3475S

Format 50 x 70 cm 50 x 70 cm 70 x 100 cm 70 x 100 cm

Färg Vit Silver Vit Silver

Pris/st 1625:00 1625:00 2390:00 2390:00

B 3 Gatuställ Sign

Gatuställ med ben av 22 mm stålrör som är lackerade. Olackerad, rostfri aluminiumförzinkad skyltplatta. Levereras med magnetförsedd frontplast i PET antireflexplast – lätt och enkelt att byta budskap. Art.nr 3313 3314 3315 3317

Format 50 x 70 cm 50 x 70 cm 50 x 70 cm 70 x 100 cm

Färg Vit Röd Silver Vit

Pris/st 1190:00 1190:00 1190:00 1590:00

D 3 Gatuställ City Sign

Rund, stadig fot och skyltställ av 25 mm stålrör som är pulverlackerat. Högkvalitativ, slitstark färg som håller rosten borta. 45 mm bred snäppram håller budskapet säkert på plats. Anses av många kommuner som det enda godkända gatustället i centrummiljö gentemot synskadade. Format: 50 x 70 cm. Vikt: 16 kg. Art.nr 20043

Pris/st 2290:00

C 3 Frontplast till gatuställ (Ej i bild) I PET antireflexplast.

Art.nr 3942 3942FP 3945 33945FP

Typ Med magnet Utan magnet Med magnet Utan magnet

Format 53 x 73 cm 50 x 70 cm 73 x 103 cm 70 x 100 cm

Pris/st 329:00 83:00 469:00 149:00

E 3 Gatuställ Windsign

G 3 Skyltställ Griffeltavla/Blackboard

Det klassiska fjäderstället som tål tuffa förhållanden och har lång livslängd. Skyltram av natureloxerad aluminium och med tung metallfot. Art.nr 90104 90204

Format 50 x 70 cm 70 x 100 cm

Ett högkvalitativt skyltställ med 40 x 40 mm zinkfosfaterad rörstomme som är pulverlackerad, vilket gör den mycket tålig för väder och vind. Kan användas såväl inne som ute. Griffelskivan är 4 mm tjock och vändbar för längre livslängd.

Pris/st 2340:00 2980:00

Art.nr 50001A 50002

F 3 Gatuställ Alusign

Format 50 x 70 cm 70 x 100 cm

Pris/st 1995:00 2795:00

Skyltställ helt i aluminium vilket innebär att det är garanterat rostfritt. Stället är försett med två 32 mm snäppramar som gör det lätt att byta budskap. Stabilt och stadigt, väger ca 10 kg. Art.nr 3316 3320

Format 50 x 70 cm 70 x 100 cm

Pris/st 1690:00 2190:00

K 3 Skyltställ med affischram

Ram, teleskop­stång med klyka och plastfot. 10 st/förp.

H 3 Griffeltavla/Blackboard

Tavla av hög kvalitet. Ram av betsad rödbok som är lackad två gånger. Format A3 är för upphängning på vägg. Art.nr 209 510 511

Format A3 50 x 70 cm, A-bock 70 x 100 cm, A-bock

Pris/st 600:00 1590:00 2090:00

I 3 Mobilknapp Art.nr 995001 25 st/förp.

Pris/fp 67:00

J 3 Skyltfjädrar Art.nr 995000 100 st/förp.

Art.nr 8312343H 8312347H

Färg Röd Vit

Pris/st 115:00 115:00

L 3 Plastskydd till affischram (Ej i bild)

A4, i U-format. 10 st/förp. Pris/fp 99:00

Art.nr 8312644

Pris/fp 205:00

75

Katalog 2011 sidan 1-75  

Katalog 2011 från LS Kontor, del 1/4, sidan 1-75

Advertisement