__MAIN_TEXT__

Page 1

INDSKOLING

6 gode ideer din l i t fjernundervisning FORLØB

EGNET TIL FJERNUNDERVISNING FORDI …

UDBYTTE

Miniværk: Farfar Flotten­hejmer sætter fut i fejemøget Dansk

Det er tid til en god læseoplevelse, og det får I med Miniværket Farfar Flottenhejmer sætter fut i fejemøget, der indgår i sin fulde længde i forløbet her. Dermed kan eleverne let arbejde med de tilhørende opgaver enten selvstændigt eller i makkerpar. Præsentation og opsamling kan nemt foregå via den virtuelle platform, I bruger i klassen.

Eleverne får en god læseoplevelse med miniværket Farfar Flottenhejmer sætter fut i fejemøget, hvor der er kræset om detaljerne, når skrift og billeder sammen fortæller en historie.

Forløbet omhandler subtraktion, og der er fine forklaringer, før eleverne selv skal arbejde med opgaver. Opgaverne er varierede og nemme for eleverne selv at gå til.

Eleverne får afprøvet forskellige metoder til subtraktion af to tal, så de nemmere kan tage stilling til, hvilken metoder der fungerer bedst for den enkelte.

Forløbet indeholder ideer til at lære at beskrive sin dag med flere ord og tale med andre om, hvilke aktiviteter og rutiner man kan have på en uge. Det har en bred række af opgaver, som eleven selv kan lave. Du kan med fordel introducere og samle op på nogle af aktiviteterne og dialogen via den virtuelle platform, I bruger i klassen.

Eleven får mulighed for at bøje udsagnsord fra nutid til datid. De får afprøvet at beskrive deres dag og tale med andre om, hvad de gør og laver hver dag. Forløbet kan med fordel bruges til at beskrive, hvordan dagen er anderledes der­ hjemme, end hvis de går i skole.

Forløbets fokusområder kan være særligt vigtige i denne tid, hvor eleverne ikke har mulighed for at dyrke sport sammen med kammeraterne, og hvor der bør være ekstra fokus på god hygiejne. Forløbet indeholder mange aktiviteter, som elev­ erne kan udføre på egen hånd, og som kan danne grundlag for gode samtaler om sunde vaner.

Eleverne lærer om sund kost og om motions betydning for kroppens sundhed og velvære. Derudover lærer de om, hvorfor søvn er vigtigt samt om hygiejne.

Syng og dans – nye sanglege Musik

Forløbet indeholder forskellige sanglege, eleverne kan lave sammen hver for sig.

Eleverne lærer om nyere sanglege.

Prøv forløbet her

Der er videoer til de relevante sanglege.

Lav dyr med brøker Matematik, Sofaskolen

Eleverne arbejder kreativt og skabende med brøker og får hjælp til hele processen af den stilladserende video. Du kan med fordel introducere og samle op på aktiviteten via den virtuelle platform, I bruger i klassen.

Prøv forløbet her Styr på subtraktion Matematik Prøv forløbet her A Day in My Life Engelsk Prøv forløbet her

Din sunde krop Natur/teknologi Prøv forløbet her

Prøv forløbet her

I forløbet folder og klipper eleverne brøk-dyr og tegner en farvestrålende baggrund.


Dine elever kan træne på egen hånd Slip dine elever løs i det farverige, intuitive univers i Villeby Eleverne finder opgaver med en legende og kreativ tilgang til det faglige stof i et trygt og opmuntrende læringsmiljø.

Villeby Prøv det her

KLASSETRIN

INDHOLD

0.-6. klasse

Over 4.500 opgaver og aktiviteter på tværs af fagene

Profile for Alinea

Sofaskolen | Udvalgte forløb | Indskoling, uge 4  

Sofaskolen | Udvalgte forløb | Indskoling, uge 4