Page 1


Lipolyse

+70%


BUSINESS

Van het klassieke schoonheids

EEN WEDERGEBOO En als het LPG EndermoSpa concept nu eens het leven van de traditionele schoonheidsverzorgster kon veranderen? Laurence Vallier, eigenares van het instituut “Rive Gauche Beauté” ging de uitdaging aan en werd één van de eerste instituten in Frankrijk die uitgroeide tot een LPG EndermoSpa Centrum.

LAURENCE VALLIER VERTELT : ■ LPG, EEN PARTNER OP ALLE TERREINEN Voor de nieuwe look van een LPG EndermoSpa Centrum (specifieke uitrustingen en aankleding), investeerde het instituut in een verjongingskuur. In juli 2010 arriveerden de eerste toestellen van de nieuwste generatie (Cellu M6® Endermolab s). Het “new look” centrum van Laurence opende de deuren in september. Meteen een groot succes, en dat is niet toevallig… “Het materiaal is uiteraard geweldig en zorgt voor snelle en indrukwekkende resultaten, maar dit succes heb ik ook grotendeels te danken aan de commerciële consultants van LPG die me van bij het begin hebben begeleid, en aan de uitzonderlijke dienst-na-verkoop die ons binnen de 24 uur depanneert.”

■ EEN OMZET DIE AANZET TOT EUFORIE… De resultaten lieten niet op zich wachten. Al na

6 maanden zag Laurence Vallier haar omzet en haar klantenbestand verdubbeld. “Ik moest zelfs een medewerkster aannemen, en ik vermoed dat er nog gaan volgen. Mijn clientèle blijft maar groeien en het zijn doorgaans ook betere klanten. En ook mannen hebben de weg naar ons instituut gevonden. Mijn job is technologischer geworden en daardoor professioneler. We verkopen ook veel meer LPG cosmetica na de verzorging dan vroeger.” Een groeiend klantenbestand dus én een bloeiende omzet, twee factoren die Laurence Vallier aansporen om heel binnenkort nog andere EndermoSpa centra te openen…

■ …EN DANKZIJ DE “EXPRESS” KUUR EEN EXTRA BOOST KRIJGT… A rato van een 20-tal sessies van 40 minuten per week, zijn de Express kuren voor gezicht of lichaam de andere sterke troef van de LPG EndermoSpa centra, dit naast de klassieke lichaams- en gelaatsverzorgingen. “Een schoonheidsverzorgster moet goed luisteren

Laurence Vallier en dochter, een voorbeeld van een succesvolle samenwerking! naar haar klant, steeds beschikbaar zijn en een hele waaier van verzorgingen en attenties aanbieden die het kader van de gebruikelijke verzorgingen overschrijden. Eigenlijk is een schoonheidsverzorgster een personal coach”. De voordelen van de behandeling zijn immers maar duurzaam wanneer slechte gewoonten worden gewijzigd in een gezond slaapregime, veel lichaamsbeweging en goede eetgewoonten. Toch heeft Laurence Vallier in haar nieuwe instituut ook nog aandacht voor traditionele verzorgingen, zoals epileren. “Ontharing blijft immers een goede “lokker” waarna we onze klanten het hele jaar door de Slanke Lijn en AntiAge Oplossingen van LPG kunnen voorstellen”.

*Een LPG verzorgingsprogramma met intense relaxatie en spectaculaire Afslankings & Anti-Age resultaten in een recordtijd. Dit programma wordt exclusief aangeboden in LPG EndermoSpa Centra en voor een maximum duur van 6 dagen.


instituut tot een LPG Endermo Spa ®

RTE

Het is niet voor het eerst dat Laurence Vallier, 47 jaar en eigenares van een schoonheidsinstituut in het 15de arrondissement, met LPG producten werkt. “Vier jaar geleden investeerde ik in een Cellu M6®. Zo ontsnapte ik aan de crisis; het product deed het razend goed en ik bereikte nieuwe klanten. Vervolgens kocht ik een Cellu M6® KM [2] s aan die nog krachtiger was.” Maar toen ik een bezoekje bracht aan de Spa Wereldbeurs, ging de bal pas echt aan het rollen. “Ik maakte er kennis met het LPG EndermoSpa concept en stond meteen in vuur en vlam! En omdat mijn eerste balans positief was, schonken de banken me hun vertrouwen en kreeg ik de kans te investeren in mijn droomproject”.

Een LipomassageTM verzorging, uitgevoerd door Laurence Vallier

ENDERMOLIFT

TM

DE GEVREESDE CONCURRENT VAN DE INJECTIE “Klanten stellen steeds hogere eisen op het vlak van natuurlijke resultaten. Met Endermolift TM, een techniek die het gezicht, de hals en het decolleté weer voller maakt, worden onmiddellijk zichtbare en snelle resultaten geboekt: de rimpels worden op een natuurlijke manier opgevuld, de omtrekken worden verstevigd en dubbele kin verdwijnt. Afhankelijk van het gewenste resultaat (verhelderen van de tint, opvullen of verstevigen van het hele gezicht) , wordt de juiste frequentie ingesteld: 4, 8 of 16 klopjes per seconde. Een best seller met resultaten die al na de eerste sessies zichtbaar zijn, speciaal aangewezen voor iedereen die van mening is dat “het nog te vroeg” of “al te laat” is, en die geen zin heeft in agressieve behandelingen…

EndermoliftTM , een “Best Seller”

LPG ENDERMOSPA BEWEEGT, OVERAL TER WERELD Overal ter wereld adressen: Zwitserland, Italië, Marokko, Hong-Kong, Oostenrijk, Republiek Tsjechië, …). Wereldwijd steeds meer interesse voor de “full branding LPG”: een groeiende clientèle op zoek naar professionalisme. LPG EndermoSpa - Morbegno - Italie


OPLEIDING

Het opleidingsteam

VAN LPG UW PARTNER IN SUCCES

Om u optimaal te gidsen, biedt LPG volledige opleidingen en een persoonlijke coaching aan. Elk jaar verwelkomt LPG zowat 3500 stagiaires in de Franse opleidingscentra. Allemaal komen ze de basistechnieken van de Cellu M6® leren. De grote meerderheid beslist vervolgens om de opgedane kennis nog te verdiepen en schrijven zich in voor de Expert Opleiding. Deze stages, waarin theoretische kennis gekoppeld wordt aan praktische sessies, vinden enorm veel bijval omwille van de onmisbare kennis die hier wordt opgedaan. “Omdat de schoonheidsspecialisten onmiddellijk operationeel moeten zijn, voorziet de LPG Opleiding in een snelle kennis en bediening

van de toestellen”, bevestigt Jérôme Bottois, Verantwoordelijke Opleiding LPG. “De Expert Opleiding maakt het verschil en gaat net nog dat stapje verder”. Deze opleidingen komen tegemoet aan een heel belangrijke doelstelling van LPG: de succesvolle partner worden van de schoonheidsspecialiste!” We streven ernaar schoonheidsspecialisten te begeleiden, en ze te helpen bij het bedienen van hun toestel, hun werkomgeving te verbeteren en hun commerciële activiteit verder uit te breiden”, aldus nog Jérôme Bottois.

5DE CENTRUM OPENT ZIJN DEUREN

EXPERTISE IN BEWEGING Als volwaardige partner van uw succes bieden wij professionele opleidingen aan Theorie en praktijkoefeningen om de stagiairs de vele toepassingen van de techniek aan te leren. Zodoende integreert u uw LPG technieken optimaal in uw dagelijkse praktijk. Volgende opleidingen worden aangeboden:

LA ROCHELLE

Na Brussel, Sophia-Antipolis(06), Valence (26) en Levallois (92), wint LPG weer terrein met de opening van een nieuw opleidingscentrum in La Rochelle (17). Net als Levallois, wordt ook dit centrum bestuurd door André Petit en biedt het de Expert Opleiding in LPG technieken aan.

› BASISOPLEIDING › UPDATE OPLEIDINGEN ENDERMOLOGIE®/LIPOMASSAGE™ › THERAPEUTISCHE TOEPASSINGEN

BRUSSEL

VALENCE

SOPHIA -ANTIPOLIS

LEVALLOIS-PERRET


COSMETICA

DE COSMETICA VAN LPG

®

ONVERWACHTE ONRUSTSTOKERS VOOR DE VERKOOP IN HET INSTITUUT Soins Techniques LPG® zijn bedoeld als aanvulling op de sessies EndermoliftTM en LipomassageTM. Op maat ontwikkelde producten om de

Muriel HIBON Verantwoordelijke Formuleringen LPG

“En zo combineren we dus het unieke Cellu M6® concept met de LPG cosmetica”

Slanke Lijn en Anti Age resultaten van LPG thuis te optimaliseren. Deze exclusieve producten en de overeenkomstige protocols “werden ontwikkeld als begeleiding van de Cellu M6® verzorgingen, met hightech actieve bestanddelen in hoge concentraties”, legt Muriel Hibon, Verantwoordelijke Formuleringen voor LPG ons uit. We lanceren nu het unieke concept “Cellu M6® + cosmetische LPG toepassingen”, voor een globale aanpak van de klant in de cabine én thuis. Met een onmiskenbaar succes als gevolg, een aangename verrassing voor het merk LPG dat tothiertoe gespecialiseerd was in mechanische weefselstimulatie. “De producten vallen enorm goed in de smaak, en zo neemt ook de vraag naar Endermologie® sessies lichaam en gezicht toe”, merkt Gaële Euvrie, Verantwoordelijke Strategische Marketing bij LPG, op.

FOCUS OP HET

LPG MASQUE COLLAGENE POST TRAITEMENT (COLLAGEEN MASKER)

■ ZACHTHEID EN TECHNICITEIT GAAN VOORTAAN HAND IN HAND Het gamma - 8 producten voor lichaam en gezicht – is beperkt maar doeltreffend. De doelstelling van LPG was niet om een segmentering per huidtype, maar wel om een gespecialiseerde en erg doelgerichte aanpak voor te stellen: een doorgedreven anti-age oplossing voor het gezicht, het silhouet en het lichaam. De techniciteit van de producten is het resultaat van een zeer specifieke selectie actieve bestanddelen die allemaal wetenschappelijk werden getest en hoog gedoseerd zijn. Deze bestanddelen werden gecombineerd met texturen die bijzonder aangenaam in gebruik zijn (optimale penetratie, niet vette textuur, fris fruitig en bloemig parfum).

Een beperkt gamma: 4 producten voor het lichaam en 4 producten voor het gezicht

Dit masker is voorbehouden voor de EndermoliftTM verzorgingen en is het eerste in zijn genre. Het is gemaakt uit een biocellulose membraan dat 100% plantaardig is en oorspronkelijk werd gebruikt voor de verzorging van ernstige brandwonden. Door de uitgesproken occlusieve werking kunnen de actieve bestanddelen waarmee het is doordrenkt, optimaal in de huid binnendringen: collageen, hyaluronzuur, zoethoutextracten (voor een heldere en uniforme tint). De eindafwerking van een geslaagde EndermoliftTM verzorging!


N E E N T G E Z G P l STMATIGE © LPG 2011 Ons model heeft 6 lichaamssessies ondergaan met de Cellu M6®, onder controle van een gerechtsdeurwaarder. *Studie: Revuz 2002. **Studie: INSERM/Lafontan 2010

TEGEN KUN

SCHOONHEID

EEN TECHNIEK DIE NIET BEDRIEGT Endermologie®, 100 % natuurlijk! De Cellu M6® van LPG SYSTEMS stimuleert op een natuurlijke manier de slankheid en jeugdigheidcellen. De productie van eigen elastine en collageen wordt aangewakkerd. Hardnekkige vetten worden afgevoerd. Lichaamscontouren verbeteren zichtbaar. De huid wordt strakker en gladder. Zonder agressie. Onversiert.

RESULTATEN DIE ER NIET OM LIEGEN Meer dan 85 wetenschappelijke studies tonen de efficiëntie van de LPG techniek aan. Voor het gezicht: vanaf de eerste sessie is er een lifting effect zichtbaar. Binnen acht weken zijn de rimpels met 43 % afgenomen*. Voor het lichaam: vanaf de 6de sessie krijgt u strakker silhouet. In 12 sessies boekt u zichtbare resultaten** ook op vetten niet reageren op intensief sporten of strenge diëten.

Voor meer informatie en erkende centra terug te vinden:

www.lpgbenelux.com n

Illustratio

n

Illustratio

Echte schoonheid liegt niet.

LPG Beauty News NL  
LPG Beauty News NL  

LPG Beauty News NL

Advertisement