Page 9

Bakom stänger av stål.... Bakom stänger av stål, bakom randiga spjäll Bakom bommade dörrar hördes en kväll En snyftande bön ett suckande rop Gud dra mig upp ur fördärvets grop

Tommy Tomasson heter författaren bakom denna dikt. Första upplagan av diktboken är slutsåld, nu finns en ny i pipeline. Tommy bor på Frösön och brukar besöka LP-kontakten inne i Östersund när tillfälle ges. – När Ilpho Ahlholm kommer upp från Stockholm blir det lite extra friska fläktar, berättar Tommy.

Det här var ett liv jag ej ville ha Jag vet jag har syndat det var inte bra Nu ber jag dig Herre hjälpa mig att Skaffa en hund och en söt liten katt En röd liten stuga med kritvita knutar Samt en söt liten fruga borta från snutar Jag lovar att lägga min kofot på hyllan Sluta att knarka och slingra på fyllan Åka till kristet Rehab och vara Guds lilla barn i Guds lilla skara Ett tyst litet plask från en tår hördes falla Och ett amen i himlen högt hördes skalla Att änglarna sjungo det kunde man ana För det gör de när syndare lämnar sitt liv med sin vana.

BATTERICENTRALEN Industri & Startbatterier

Vi tillverkar

Åkaregatan 26 281 33 Hässleholm • Tel: 0451-109 16 • www.battericentralen.se

KYRKBÄNKAR

TALARSTOLAR SERVERINGSBORD STAPELBARA STOLAR www.mobelman.com

MÖBELMAN

Zidon Kristensson AB Tel 0451-218 50 Bjärnum Fax 0451-218 56

9

Lp nyheterna nr 1 2016  

Livsberättelser, Förvandlade Liv, Vägen från missbruk.

Lp nyheterna nr 1 2016  

Livsberättelser, Förvandlade Liv, Vägen från missbruk.

Advertisement