Page 1

Mikä ihmeen Viiman Tila? Viiman tila on Salon Perttelissä sijaitseva maanviljely sekä sikatila yritys. Viiman tila Oy on perustettu vuonna 2007 mutta on toiminut jo monessa sukupolvessa. Osakeyhtiön toimitusjohtajana tällä hetkellä toimii viljelijä jatkaja Jari Naisniemi. Sikatilalla on noin. 780 Sikaa, Sikatila ei vielä ole luomua. Viiman tila viljelee luomu härkäpapua, vehnää, ohraa, ruista ja kauraa.

Luomuviljely Tila lähti mukaan luomuviljelyyn 2018. Luonnonmukaisen tuotannon tavoitteena on tuottaa maataloustuotteita valmistusmenetelmin, jotka eivät ole haitallisia ihmisten, eläinten, kasvien tai ympäristön hyvinvoinnille ja terveydelle. Tilan omat tuotteet ovat erilaiset luomujauhopussit suoraan tilalta. Vehnäjauho, ohrajauho ja ruisjauho sekä Viiman tilan resepti vihkonen. Tilan tuotteita voi tilata viiman tilan nettisivuilta!

Tässä QR koodi suoraan meidän nettisivuille!


TERVETULOA Pertteli päiville kaivolan kouluun!

044 0132899

Kaivolan koululla 19.5 klo. 11.-15.30 Tapahtuma on täysin ilmainen ja tapahtumassa on ilmainen kahvitarjoilu!

viimantila    gmail.com

Luvassa on kasvomaalauksia, erilaisia leikki kilpailuja ja myynti kojuja ja paljon muuta kivaa! Kaivolan koululla esiintyy lasten ikisuosikki Robin klo. 14.00 alkaen. Viiman tila on mukana jakamassa maistiaisia luomujauhoista tehtyjä kauraleipäsiä! Traktoriin tutustumista ja mukana myös tilan Rex koira.

Kurajoentie 18, 25370 Pertteli

Löydät meidät myös somesta!

esite  
esite  
Advertisement