Page 1


04 17 20 22 30 35 42 54 56 58 60 70 72 73 74 75

2

– – – – – – – – – – – –

16 19 21 29 34 41 53 55 57 59 69 71

Sofa Lenestoler Salongbord Spisebordstoler Spisebord Oppbevaring Belysning Solavskjerming Tapet Tekstil Interiørvarer utemøbler bilder rådgivning Interiørarkitekt Servicemeny


INSPIRASJON TIL DITT HJEM «Vårt interiørkonsept ønsker å fylle dine behov for et moderne, praktisk og individuelt hjem.»

Siden oppstart av Løwini i 2004, har vi hatt fokus på å utvikle det unike og personlige butikk konseptet innen design og kvalitetmøbler i Bodø.

Du finner oss i Bodø, med møbelbutikk i Stormyrveien og interiørbutikk på City Nord. Vi har egen prosjektavdeling med flere dyktige interiørarkitekter og designere, som kan løse små og store oppgaver for deg.

Vi som jobber hos Løwini er spesielt opptatt av design og interiør. Målet vårt er å kunne gjøre spennende, moderne og inspirerende utstillinger i butikken. Dette håper vi vil inspirere deg til å finne din stil i ditt hjem. På Løwini finnes det produkter for deg som verdsetter moderne design og kvalitet. Våre produkter er tidløse og kan ofte gå i arv i generasjoner.

«La deg inspirere. Velkommen til oss på Løwini.»

Hos oss skal du føle deg velkommen og oppleve god service. Våre dyktige medarbeidere vil alltid gi deg god rådgivning og hjelp.

3


SOFA «Vi veileder deg gjennom de ulike valgene og bistår med planløsningen av din stue hvis du ønsker det.» Ved valg av sofa er det viktig å tenke på dine og familiens behov. Ønskes det en sofa å krype oppi for å lese en god bok eller se på tv, eller er det behov for en fastere variant med god sittekomfort? Hvor stor bør den være når familien samles foran tv, og hvilket oppsett bør den ha om det skal nytes et glass i hyggelig lag. Uttrykk, stoffvalg, størrelse og oppsett er avgjørende for at sofaen skal gli inn i din stue. Skal det velges stramme eller myke linjer, lyse eller mørke tekstiler, skinn eller stoff? Det er mange valgmuligheter, la oss hjelpe deg å finne frem i mangfoldet.

4

«La deg inspirere, skap din egen stil og du vil få en sofa å komme hjem til.»


Sofa

Tema – Design: Poul Erik Rysgaard & Egon Jensen

saxo living

En Saxo Living sofa er designet til å vare lenge. Det er et kvalitetshåndverk, bekledd med de beste materialer. Klassisk eller minimalistisk i stilen. Finn din modell – og gjør den personlig. Velg sittekomfort, ben og mellom tusenvis av stoffer og farger.

5


Salina – Design: Poul Erik Rysgaard & Egon Jensen

2. Breeze

1. Tema

3. Madison

6


sofa

Pisa – Design: Poul Erik Rysgaard & Egon Jensen

«Finn din modell og gjør den personlig.»

1. Soul

7


Tokyo – Design: Poul Erik Rysgaard & Egon Jensen

tokyo sofa

Kjennetegnet til Tokyo sofa er de store vangeputene, de gjør den litt annerledes i uttrykket enn andre danske klassikere. Sittekomforten skapes ved bruk av kaldskum i seteputene og polydun ryggputer. Ønsker du mykere sete kan du velge vendbare polydun puter med kaldskuminnlegg. Den bærende trekonstruksjonene består av kryssfinèr av bjørk. Velg mellom forskjellige bentyper i tre – eller metall.

8


sofa

Mood – Design: Poul Erik Rysgaard & Egon Jensen

«En Saxo Living sofa er designet til å holde livet ut – et kvalitetshåndverk.»

«Du kan velge å få avtagbart trekk på ramme og alle puter.»

9


Designet av Jens Juul Eilersen – I Dacapos verden kan du tenke bredt, dypt og komfertabelt

moderne design og kvalitet!

Eilersen møber er et resultat av stolte tradisjoner og moderne utvikling. Etableringen av hvert møbel er basert på håndverk og trendbevisst design. For mange mennesker er «Eilersen» også en en unik følelse av komfort. Design og bygg ditt eget sofalandskap, med et enormt utvalg av hjørner, sentrum og chaiselong seksjoner, samt flere typer armlene, puter og puffer.

10

«Eilersen gir deg 5 års garanti på ramme, fjærer og puteinnhold.»


sofa

1.

2.

3.

4.

5.

6.

1. Lift 2. Zenith 3. Odense 4. Plano 5. Streamline 6. Orion

11


1.

2.

3.

4.

5.

6.

1. Pampas 2. Krypton 3. Tub 4. Chess 5. Box 6. Playground

12


sofa

Designet av Jens Juul Eilersen

rene linjer og enkel eleganse

Eilersen bestselger Baseline er oppkalt etter uttrykket. Den fleksible modulløsningen gir ubegrensede muligheter for inviduell tilpasning. Modulene kan brukes selvstendig eller kombineres sammen. Sete og rygg er polstret med fleksible lag av prekomprimerte fibre, noe som gir ekstra sittekomfort og et avrundet utseende. Ekstra ryggputer og nakkepøller kan tilføres for å skape et mer avslappet uttrykk. Du velger trekk til din Baseline ut fra et stort utvalg stoffer og skinnprøver. Trekket er avtagbart og kan derfor tas av ved vedlikehold eller byttes ut om man har behov for det.

13


Enkelt design krever perfeksjon i hver detalj

hay sofa

Noe som gjør en sofa til en suksess, er ofte ting du ikke kan se. Suspensjon, putefyllets evne til å holde formen og tekstilens levetid. Hay Studio har prioritert alle disse elementene i høy grad under utviklingen av Mags sofa. Ved bruk av modulene bestemmer du størrelsen på din Mags sofa. Den leveres i et stort utvalg tekstiler og farger.

14


sofa

Designet av Antonio Citterio – 2010

vitra suita sofa

Suita tar den klassiske sofaen til nye høyder og gir den et moderne, lett, men likevel industrielt og teknisk utseende. Suita Sofa innleder en ny fase i partnerskapet mellom Vitra og Antonio Citterio som begynte i 1985. De har skapt en moderne, tidløs og elegant sofa i Citterio’s signaturstil. Suita kombinerer tidløs italiensk stil, letthet og elegant utførelse, med sveitsisk kvalitet og presisjon. Sofaen kan stå midt i rommet med plate for laptop eller en fin lampe, med eller uten ryggputer og høy eller lav rygg. Leveres i utallige kombinasjoner.

Suita inkludert avlastningsbord.

15


Valgmulighetene er store blant modeller, modulstørrelser og stoffer 1.

fogia

2.

Kompromissløst håndverk med naturmaterialer. På den svenske fabrikken Fogia lages møblene i så langsomt tempo som nøyaktigheten krever. Allerede i skogen velger man ut treverket til møblene. De sager eik, bjørk og bøk av den beste kvalitet; kvistfri og med få fargevariasjoner. Hvert sofa, bord eller skap i vårt sortiment er resultat av et omhyggelig og nøye arbeid. 3. 1. Alex 2. Morris 3. Alex modulsofa

16


lenestoler

LENESTOLER «Uansett uttrykk, finnes det en stol for alle og du finner den hos oss.»

Len deg tilbake og nyt. Lenestolen er gjerne stedet du finner roen etter en lang dag. Vi har lenestoler i mange forskjellige stiler og med forskjellige uttrykk. Myke komfortable lenestoler, lenestoler med moderne design og klassiske perler.

«Vi kan hjelpe deg med hva som passer deg og din familie.»

Tenk gjennom hva dere vil med en ny godstol. Skal den stå alene, foran TV eller sammen med sofaen? Passer det med en eller flere? Det er kanskje ikke bare en i familien som vil nyte kvelden tilbakelent i favorittstolen.

17


Egget kan fås kledd i utvalgte stofftyper samt i lær

Arne Jacobsen - Egget

Arne Jacobsen formga lenestolen Egget i 1958 for Royal Hotel i København. Oppdraget med å formgi alle deler av hotellet, så vel byggninger som møbler, ble Arne Jacobsen’s store mulighet til å omsette sine teorier om integrert design og arkitektur i praksis. Egget var en av Jacobsen’s store triumfer, en skulptural kontrast til byggningenes nesten utelukkende vertikale og horisontale overflater. Egget kom til verden med en ny teknikk som Jacobsen var først med å bruke; et sterkt formstøpt skall under stoppingen og trekket. Som en skulptør prøvde han seg fram for å finne skallets perfekte form i leire hjemme i sin egen garasje. Egget har med sine organiske former siden da vært synonymt med dansk møbeldesign i hele verden.

18

Svane stol og Alphabet sofa


lenestoler

Designet av Olav Eldøy – Peel Club

variér peel

Kroppen din er skapt for bevegelse. Fysisk utfoldelse er helt nødvendig for ditt velvære. En vanlig stol er statisk i sitt design og er derfor ikke egnet for menneskekroppen. Vi lager ikke vanlige stoler. I stedet lager vi presisjonsredskaper til mennesket. Designet slik at kroppen din holdes i sin naturlige aktive tilstand. Variér sin suksesshistorie handler om The Human idea – det å kunne fusjonere kunnskapen om hva som er bra for menneskekroppen med estiske vakre former og godt design. Vi hjelper deg gjerne med fargevalg, Peel leveres i et bredt utvalg skinn og stoff kvaliteter.

Peel inkl. skammel

19


SALONGBORD «Behovene er mange på valg av salongbord, man kan gjerne kombinere personlig stil med funksjon.»

Salongbordet er ikke bare for kaffekoppen! Her skal det gjerne være plass til aviser, vinglasset og mat til deg, familien og gjester. Hverdagsbruk og fest betyr at du må tenke over størrelse, høyde og materialer. Tre, corian eller glassbord. Hvilket design passer til helheten? Her er mulighetene mange. Tenk godt gjennom behovet før du tar det endelige valget.

20


salongbord

1. HAY - Ella black

2. Fogia - Copper white

3. Vitra - Elliptical

4. Vitra Noguchi

5. Fogia - Linnea

6. Fogia - Basic

7. Gubi - Pedrera

8. HAY - Bella

21


SPISEBORDSTOLER «Skal stolen være polstret, hva med renhold og varighet. Besøk oss, vi har stoler i alle typer og alle prisklasser.»

Trendene forandrer seg, og vi er inne i en periode hvor spisestuen har en viktig og sentral plass i våre hjem. Vi sitter ofte timesvis ved spisebordet og kravene til stolene er høye. I mindre leiligheter er spisestuen ofte integrert i kjøkkenet, noe som stiller andre krav til spisestuestolene enn i hjem der spisestuen er adskilt. Hos oss kan du velge mellom utallige design, understell og farger.

22


spisebordstoler

fritz hansen

Serie 7™ designet av Arne Jacobsen er den klart mest solgte stol i historien til Fritz Hansen og kanskje også i møbelhistorien. Stolen er en videreutvikling av den klassiske Ant™ stol. Den firbente kan stables og sees som en kulminasjonen i bruk av lamineringsteknikk. En teknikk raffinert til perfeksjon under tjue og trettiårene av Søren C. Hansen, barnebarn av grunnleggeren, Fritz Hansen. Den visjonære Arne Jacobsen utnyttet mulighetene for laminering til perfeksjon, som resulterer i den ikoniske form av stolen. Den er lett å stable og gir muligheter slik som armlener, hjul etc. Stolene tilbys i 9 forskjellige tresorter hver med sin egen unike trekorn mønster, noe som reflekterer en omfattende palett av treverkets naturlige toner og nyanser. Hva mer, vi tilbyr også en rekke malte versjoner, front eller full polstret, skinn eller stoff. Hos oss få du selvfølgelig låne med deg farge eller material prøve.

Design av Kasper Salto – Nap stol

23


Designet av Jasper Morrison 2010 – HAL stol

24


spisebordstoler

Designet av Charles & Ray Eames 1950 – Eames Plastic Chair

25


1. Arper catifa 46

2. Arper catifa 46

3. Arper catifa 46

4. Arper catifa 46

5. Arper catifa 46

6. Arper catifa 46

7. Arper catifa 53

8. Arper catifa 46

26


spisebordstoler

Kontinental eleganse med skandinavisk enkelhet

En av de få norske klassikerne med internasjonal kjendisstatus. Scandia var den første stolen som ble produsert ved hjelp av såkalt høyfrekvenslaminering i Norge, og nettopp ulike lamineringsteknikker står igjen som et av de mest karakteristiske trekkene ved norsk og skandinavisk møbeldesign på 50- og 60-tallet. Designet av Hans Bratterud i 1957. Leveres i eik, valnøtt eller malt.

27


1. Mademoiselle missoni

3. Louis ghost/LouLou ghost

28

2. Masters

4. Victoria ghost


spisebordstoler

1. J104 chair

2. Ru chair

3. About a chair

4. JW 01 Quilt

5. Hee dining

6. About a chair

29


SPISEBORD «Vi hjelper deg med å finne det spisebordet du liker best og den formen og størrelsen som passer deg.» Ved valg av spisebord er det mye å tenke gjennom. Hvilke krav stiller du til bordets design, fleksibilitet og varighet. Hvilke materialer og størrelser kan du velge blant. Spisebordet er ofte midtpunktet for gode samtaler og opplevelser, og det bør fungere både til hverdag og fest. Vi har et bredt utvalg av klassiske og moderne spisebord, som vil kunne løse de fleste behov. Ditt unike uttrykk skaper du med valg av stoler og tilbehør.

30


spisebord

1.

«Spisebord i egen klasse. Material, design og fleksibilitet som varer livet ut.»

2.

1. Essay – Design: Cecilie Manz 2009 2. T-NO 1 – Design: TODD BRACHER 2008 3. Super Ellipse – Design: Piet Hein, Bruno Mathsson, Arne Jacobsen, 1955

3.

31


1. GM 400

2. GM 352

3. GM 6600

4. GM 352

ÂŤNaver leverer spisebord, stoler, skjenker og skap i et stort utvalg tresorter.Âť 5. GM 9920

32


spisebord

naver

Det kreves omhu og faglig dyktighet å bearbeide massivt tre. Naver Collection består av samarbeidet mellom fabrikkene – Aksel Kjersgaard (1952) og Gramrode møbelfabrikk (1924). To tradisjonsrike fabrikker med fokus på gode håndverkstradisjoner. Deres snekkere er svært stolt i sitt arbeid. Det tette samarbeidet mellom arkitekter, designere og fabrikkene sikrer at kolleksjonen får en kontinuerlig utvidelse og utvikling.

33


34

1. HAY - Loop stand table

2. HAY - Loop stand table

3. Muuto - Adaptable table

4. Fritz Hansen - Super ellipse

5. Fritz Hansen - PK 58

6. HAY - Desk

7. HAY - Ray dining

8. HAY - C44 table


oppbevaring

OPPBEVARING «Liten eller stor plass, vi hjelper deg med smarte oppbevaringsløsninger til din bolig – både pene, funksjonelle og har høy kvalitet.»

Smarte oppbevaringsløsninger er et viktig område i alle hjem. Det gjelder å utnytte plassen best mulig for å finne løsninger som dekker familienes ulike behov. Med planlagt og tilstrekkelig oppbevaring, er det lettere å holde et ryddig hjem. Med den rette oppbevaringen får du frigitt plass til å lage den gode atmosfæren i hjemmet. Om det gjelder oppbevaringer av klær, sko, tv hi/fi, bøker eller servise, vi tegner og illustrerer løsninger som utnytter plassen og oppfyller dine krav. I denne katalogen gir vi deg noen eksempler på gode ideer og oppbevaringsløsninger.

35


montana

Montana hyllesystem er designet av Peter J. Lassen. De fleksible modulene og den inspirerende fargepaletten gir frihet til å skape et eget rom med et eget uttrykk. Ideen bak Montana er at mennesket ønsker frihet til å innrede med en personlig stil. Montana tar over i rommet der arkitekten slutter, og gir plass til individuell innredning. Ikke bare i det øyeblikket beslutningen tas, men uendelig frihet til å forandre innredningen i takt med endrede behov og ønsker.

36


oppbevaring

kreative løsninger

Mulighetene er uendelige og vi bistår med farge og materialvalg. Boltre deg i 42 hyllemoduler, 4 dybder, 49 farger og spesialoverflater og skap en helt egen løsning. Montana hyllesystem kan henges på vegg, settes på hjul, på ben eller på sokkel. Sokkel finnes i 2 standard høyder, og kan også lages i spesialhøyde.

37


Montana Høyttalere

Elegant design for lyd og bilde. Montana TV hi-fi moduler og spesialkomponenter er designet til elegant oppbevaring av TV hi-fi og annet teknisk utstyr. Den tekniske utviklingen går mot å samle lyd og bilder i nettverk, med TV hi-fi, IPod, datamaskiner og spillkonsoller. Montanas design skjuler teknikken og lar den gode lyd og bildeopplevelse fylle rommet. De spesialbygde høyttalerne finnes i to størrelser. Den lille høyttaleren er (*2 x *4) 17,4 x 9,2 x 14,5 cm og den store høyttaleren er (*4 x *6) 28,8 x 20,6 x 24,5 cm.

38


oppbevaring

montanas hi/fi moduler

Lek med kontraster. Det kompakte designet er perfekt tilpasset Montanas moduler. Begge høytalermodellene kan innebygges loddrett eller vannrett, hvor det måtte ønskes – i en reolkombinasjon eller en TV hi-fi modul. Høyttalerne gir en ren og dynamisk lydgjengivelse, om man hører på klassisk musikk, jazz, pop eller rock – om man spiller høyt eller bare lytter til stillferdig bakgrunnsmusikk. Høyttalerne gir den perfekte lydopplevelse til flatskjermen, og filmeffekter gjengives med stor liv-aktighet. Høyttalerne kan skjules med stoffronter eller lakkerte fronter i samme farge som modulene, så lyden nærmest blir usynlig. Eller man kan bevisst leke med kontraster og fremheve lyden visuelt. Montana hi/fi

39


montana garderobe

Montana Garderobe er et helt nytt konsept, som bryter med den vanlige ideen om garderoben som et skap eller rom til oppbevaring av klær og sko. Montana Garderobe er et fleksibelt modulbasert system, som gir mulighet for å uttrykke sin egen personlige stil og tilføre boligen estetisk og funksjonell verdi. Filosofien bak Montana Garderobe er at en garderobe ikke skal oppta en hel vegg, men i stedet gi frihet til å innrette seg personlig. Den skal være med til å fastholde/beholde rommets høyde og dybde, og gi rommet karakter. Et gjennomtenkt system/design som består av fem moduler/størrelser. De kan kombineres og bygges sammen etter ønske og behov. Skapene kan innredes med forskjellige komponenter som hjelper til å holde orden og skape overblikk.

Leveres i alle Montanas 49 ulike farger og overflater

40


oppbevaring

et godt inneklima

Inneklimamerket er en dansk ordning som skal hjelpe forbrukerne å ta et kvalifisert valg av produkter som bidrar til et godt inneklima. Våren 2007 tok Montana et kvantesprang i forhold til miljø og inneklima, da de gikk fra å bruke en syreherdende overflatelakk til en helt ny vannbasert lakk. Lakken avgir nesten ingen fordampning av løsemidler og ingen formaldehyd. Allerede i 2001 lot de utvalgte hyller bli testet, og ble som den første møbelprodusenten tildelt inneklimamerket for Montana modulene.

Montana Entré

41


BELYSNING «En god belysningsplan tar hensyn til at ditt lysbehov varierer, og at du trenger ulikt lys til hverdag og fest.»

Vi har kompetanse og nøye utvalgte produkter, for å kunne gi deg den beste og mest optimale belysningen for ditt hjem. Du kan starte planleggingen i vår belysningsavdeling. Her finner du et bredt og inspirerende belysningsutvalg for å hjelpe deg i din prosess. Vi har lang og god erfaring med våre produkter. Og hos oss kan du få rådgivning innenfor teknisk belysning til små og store prosjekter. Bruk vår kompetanse, eller ta med din elektriker. Vi hjelper deg med rett lys på rett plass.

42

«Et godt lys hjemme starter alltid med god planlegging.»


belysning

1. KTribe F3

2. 2097

4. Skygarden

5. Delight

3. Rosy Angelis

6. Smithfield

43


Vi har godt utvalg i teknisk og innfelt belysning

1. Wan recessed

5. Compass box 1L

44

2. Wan S

6. Compass box 1L

3. Wan adjustable

4. Wan CW

7. Compass box 4L

8. Compass box 4L


belysning

LightLight®

LightLight® er et lekkert og elegant skinnesystem i aluminium. Du kan velge mellom forskjellige spotter. Skinnene er 1 cm tykke og kan monteres på vegg, direkte i tak eller i wire fra tak. Leveres i fire forskjellige utførelser: matt og polert aluminium, eller i svart og hvitt.

1. B15

2. Halb

3. Point

4. Minitube

5. Disc 111

6. Disc 70

45


Lampene leveres i ulike størrelser og utførelser

gubi suksess

Visjon, vilje og mot er de viktige ingrediensene i oppskriften på Gubi suksess. Enten det er helt nye design eller 20. århundre gjenutgivelser, er alle GUBI stykker utviklet i nært samarbeid med designeren eller den offisielle opphavsmannen, med det endelige målet om å produsere autentiske, innovative, tidløs, funksjonell design av høyeste kvalitet.

46


belysning

1. Pedrera ABC bord

2. Pedrera PD3 tak

3. Pedrera PD2 gulv

4. BL1 bord

5. Semi tak

6. BL2 bord

7. BL3 gulv

8. BL9 tak

9. BL7 vegg

47


48

1. Bender

2. Seed

3. Dokka

4. Maze

5. Bell

6. Snakkes


belysning

northern lightning

Navnet er inspirert av selskapets posisjonering pĂĽ toppen av verden i kongeriket Norge. Northern Lighting ble etablert i 2005, og har siden etablert seg som et lite dynamisk nordisk selskap som spesialiserer seg pĂĽ design og produksjon av lys. De skaper designlamper for forskjellige stemninger inspirert av den unike nordiske naturen, kulturen, samfunnet og det meget spesielle lyset som omgir oss. Til tross for deres ulike nivĂĽer av erfaring, designere har ĂŠn ting felles, de er ildsjeler som er fascinert av de stemningsskapende mulighetene for lys.

49


kaiser idell™

KAISER idell™ er et originalt Bauhaus design, skapt av sølvsmeden Christian Dell. I 1936 ble Bordlampen 6631 Luxus den ubestridte toppmodellen i KAISER Idell™ - serien - da, som i dag. Symbolet for tysk design- og ingeniørkunst med stor følelse for materialvalg og eksakt produksjonsteknikk. Produseres i messing og stål med høyglanslakkerte/forkrommede deler.

2. 6631-p Tak

50

1. 6631 Bord

3. 6722-W Vegg


belysning

Louis poulsen

Louis Poulsens belysningsfilosofi kan oppsummeres i tre ord – funksjon, komfort og atmosfære. I mer enn 70 år har Louis Poulsen samarbeidet med visjonære designere, noe som har ført til at vi er en av verdens mest nyskapende produsenter av belysningsløsninger. Den revolusjonerende filosofien til Poul Henningsen, skaperen av geniale belysningsløsninger, samt et nært samarbeid med arkitekter og designere, har befestet Louis Poulsens kunnskap.

2. PH 2/1 Vegg

1. PH 3/2 Bord

3. Collage Pendel

51


foscarini

Forskning, innovasjon, kvalitet og kultur. Dette er noen f책 viktige egenskaper som karakteriserer identiteten til det italienske foretaket Foscarini. Samarbeidet med de store designerne og de yngre talentene har gitt inspirasjon til skapelser som gjennomsyres av fleksibilitet og originalitet.

2. Lumiere dimensions

52

1. Caboche grande

3. Twiggy


belysning

1. Raimond

4. Random light

2. Light shade shade

3. Non Random

5. Rabbit lamp

6. Dandelion

53


Lameller – Plisségardiner – Rullegardiner – Persienner – Gardiner

best på solavskjerming

Med Weba solavskjerming får du mange gode fordeler. • • • • •

Norges største utvalg i design og tekstiler Funksjonelle løsninger og systemer Ledende europeiske produsenter (EU) 6 års full garanti! Topp kvalitet

Leveringstiden vil variere fra 2 til 4 uker. Vi kommer kostnadsfritt hjem til deg og tar kontrollmål ved bestilling.

54


solavskjerming

weba solavskjerming

Weba har kvalitet og god design som varemerke. Med Norges største utvalg i solavskjerming vil du alltid finne en god løsning hos Weba og vi vil spesielt nevne våre spesialprodukter innen varme- og lyddempende avskjerming. Også vårt store utvalg i solavskjerming i tre er unikt med stort fargeutvalg og mange varianter. Når du bestiller solavskjerming fra Weba blir produktene alltid tilpasset til kundens vindusmål.

55


Tapeter med god kvalitet og laget på en tradisjonell måte

cole & son

Et av tapetverdens sterkeste merkevare. Ettertraktet internasjonalt av kongelige, ledende interiørarkitekter, og klienter som søker det mest luksuriøse design. Cole & Son har bevart sin historie og uttrykk gjennom tiden, men følger stadig dagens trender. Hovedtyngden i det tidløse, gjør Cole & Son til et solid valg når du skal velge tapet. Hos oss finner du et bredt utvalg prøvebøker for hjemlån. Vi hjelper deg selvfølgelig med fargevalg og tapetutregning.

56


tapet

Et utvalg tapeter i blåtoner

«Firmaet er innflytelsesrik og kreativ pådriver innen interiørdesign og har internasjonalt ry for sin nyskapende produksjon av tekstiler, tapeter og møbler.»

Lekre blåtoner

57


lys og energi

Designers Guild ble etablert i England i 1970 av Tricia Guild, og er i dag ledende innen hjemmeinnredning. Designers Guild designer og leverer stoff, tapet, møbler, sengetøy, håndklær, pledd, puter, tepper samt diverse baderomsprodukter. Designers Guild kommer med nye kolleksjoner to til tre ganger i året. Bøkene presenterer en miks av striper, mønster og farger som gir energi, lys og luft til rommet. Parallelt med sesongkolleksjonene har det i senere år blitt utviklet en ”essentials” kolleksjon som dekker et bredere spekter både med farger, kvalitet og priser tilpasset et større marked. Er du glad i produkter med farger og kvalitet er interiørkonseptet til designeren Tricia Guild fra London midt i blinken for deg.

Mønster og farger som passer til en hver smak

58


tekstil

«Hos oss kan du kjøpe alt fra stoffer, tapet, tepper, møbler og interiørdetaljer, til spesiallagde gardinløsninger.»

Linstoffer i ulike nyanser

59


interiørvarer

Uttrykk din personlige stil med fargerike og lekne detaljer. I våre butikker finner du et stort utvalg i stearinlys, mange spennende lysestaker, bilder, speil, skåler, fat og annet til hjemmet. Hold orden med spenstige knagger og flotte oppbevaringsbokser. Fine tekstiler til alle rom - gode pledd, håndduker, kjøkkenhåndklær, sengetøy og deilige puter.

60


interiørvarer

1. Vitra - Hang it all

2. HAY - Tea towel

4. Muuto - Unfold lamp

5. HAY - Strap mirror

7. By Lassen - Kubus 4

8. HAY - Fold

3. Nomess - So hooked

6. Muuto - MHY

9. HAY - Wooden hand

61


NTK er spesialisert på produksjon av skreddersydde tepper

floors to adore

Den svenske produsenten NTK har spesalisert seg på spesialtilpassede tepper i naturfiber. Rene sisal og ullmatter eller kombinasjonen hvor man blander ull og sisal. Du kan velge kant av lin, bomull, skinn eller semsket skinn. Teppene leveres i kvadrat, rektangulær, rund og ellipseformet. Kan fint brukes over varmekabler og i trapp. Hos oss finner du et stort utvalg prøver som kan lånes med hjem. Pris beregnes pr kvm.

62


interiørvarer

Historien om VIPP

Det hele begynte med en søppelbøtte. Historien om Vipp begynte i Danmark i 1939, da kona til håndverker Holger Nielsen (1914-1992) ba ham om å lage en søppelbøtte til frisørsalongen hennes. I begynnelsen lagde han søppelbøtten bare til sin kone, men da den lokale tannlegen og legen ønsket å kjøpe den til sine klinikker, etablerte Holger Nielsen sin produksjon av søppelbøtter. I løpet av de neste årene ble Vipp et vanlig syn på tannlege- og legeklinikker, og nå har Vipp vært tilgjengelig og etterspurt i over 70 år.

«Fremstilt i den fineste kvalitet av stål og gummi.»

Vipp leveres i fargene hvit, stål og sort

63


Skreddersydd og spesialfremstilt for alle sitteflater

Button-Up er kroker til entrè, garderober eller møterom

3 generasjoner, 60 års erfaring

Det solide håndverket har alltid vært viktig for Bent Hansen A/S, som trekker på mer enn 60 års erfaring. Nye ideer oppstår ofte i dialog med kundene og fungerer som et kreativt samspill med andre. De siste 10 årene har Bent Hansen gått fra å være en tradisjonell møbeltapetserer til å ha en innovativ designvirksomhet til møbel- og innredningsbutikker.

1. Helbetrekk Luna

2. Helbetrekk Baltique

3. Gummipute Luna

4. Gummipute Baltique

Bent Hansen utfører fremdeles møbeltapetsering, men virksomhetens hovedtyngde i dag er produktutvikling av eget design samt spesiallagede sitteputer og møbler til arkitekter og designere.

64


interiørvarer

Vitra wooden doll - halvt dekorelement, halvt leketøy

1. Sunburst Clock

4. Ball Clock

2. Sunflower Clock

5. Ball Clock

3. Sunburst Clock

6. Ball Clock

65


«Det første som ønsker gjestene dine velkommen, er gangen. Den skal derfor ikke bare være funksjonell, men også ha karakter.»

1. Mama er en sjelfull krok som gir en varm velkomst med åpne armer.

Mama har blitt tildelt designprisen for Utmerket Svensk Form og

har blitt lagt merke til flere ganger ved internasjonale utstillinger.

2. Papa er en robust henger i sortimentet til Essem Design. Krokens

kraftige fundament og lange arm gir et unikt utseende og gjør det

mulig for at flere plass eller kleshengere kan henges på hverandre.

3. Gloria komplimenterer den tradisjonelle kroken, slik at plagg

66

uten hank slipper “krokmerker” i nakken.


interiørvarer

Pappelina plastmatter kan vaskes på 30ºC, leveres i utallige farger og størrelser

1. Ella black

4. Bob

2. James black/white

5. Owen brown

3. Seb

6. Viggo mud/metallic

67


Kjøkken – Tekstiler – Tapet – Baderom – Barnerom – Puter – Brett – Sengetøy – Ittala

1. Karkuteillä suitcase

5. Siirtolapuutarha mug

68

2. Oiva/Karkulaiset set

6. Siirtolapuutarha plate

3. Unikko mug

7. Rasymatto Tea pot

4. Unikko cushion cover

8. Siirtolapuutarha bowl


interiørvarer | sesong

Finn din stjerne, den som passer best i dine førjulstradisjoner

2. Beatrix White

1. Beatrix Silver

4. Beatrix Nord silver/silver

«Vi har byens største utvalg i stilrene, nostalgiske og tradisjonelle adventstjerner.»

5. Beatrix Nord white/white

3. Beatrix Red

6. Beatrix Nord red/silver

69


Cane-line utendørsmøbler. Diamond serien med TEX puter og QuickDryForm som sikrer maksimal drenering og luftsirkulasjon.

1. Botanic pots

4. Newport

70

2. Cornell sofa

5. Trinity

3. Avenue cafébord

6. Newport


utemøbler

fermob

Fargesprakende utemøbler av god kvalitet og med respekt for miljøet. Franske Fermob har sine aner fra uteserveringene i Paris rundt 1800-tallets slutt. Fermob fokuserer på utendørs- og loungemøbler som skal leve i harmoni sammen med sine omgivelser. Fermob benytter seg av en bred fargepalett og kan få hvilken som helst uteplass eller hage til å lyse opp. Fokus har alltid vært på kvalitet, og møblene produseres i aluminium eller stål og tåler derfor det dårligste vær – men fremfor alt er de alltid like fine å se på.

71


oscar bodøgaard

Vi er stolt av å presentere bilder av Oscar Bodøgaard til salgs på Løwini. Bildene er for første gang produsert i offsett-trykk. Han er utdannet ved Kunstakademiet i København og har vært elev hos Per Krohg ved Kunstakademiet i Oslo. Han har hatt elleve utstillinger i Norden og Europa. Blant annet har han deltatt på Høstutstillingen flere ganger. I bildene sine er Bodøgaard mer opptatt av mørketidens lys enn sommerlyset, og maleriene er fylt med uttrykk hentet fra nordnorsk natur. Arbeidene hans er kjøpt inn av Nasjonalgalleriet, Riksgalleriet, Norsk kulturråd og Nordnorsk Kunstmuseum. Utsmykningsarbeider kan sees på Nordland Sentralsykehus, Borge Kirke i Lofoten og Vestvågøy Rådhus.

Oscar Bodøgaard (1923–2011)

«Leveres ferdig innrammet med sort ramme og hvit passpartour.»

1. Høst

2. Sommer

3. Vår

«Se vår hjemmeside for resterende motiv: solhav, vinterfiske, nattlys og utover.»

72

4. Vinter


løwini - rådgivning

RÅDGIVNING «De færreste kan etablere seg med kun nye møbler. Investeringen går over flere år, og gjennom hele livet. Hos oss kan du få hjelp til å lage en plan, slik at du oppnår en helhetlig og funksjonell stil i ditt hjem.» Møblering og fargevalg

Gardiner og søm

Står du fast ved valget av farger og møbler? God rådgivning forenkler prosessen når man skal investere til hjemmet. Ta gjerne med deg tegninger eller bilder i butikken og vi kartlegger ditt behov.

Ønsker du liftgardiner, gardinhøyder, puter, duker, sengetepper eller lignende? Vi fører den komplette tekstilkolleksjonen til Designers Guild. Dette gir deg uendelige muligheter. I tillegg tilbyr vi søm fra våre dyktige sydamer. De jobber svært detaljert og nøye. Vi kan derfor med trygghet garantere deg et unikt produkt.

Solavskjerming Vi bistår med valg av rett solavskjerming til din bolig. Alle løsninger spesialtilpasses og vi kommer gjerne hjem til deg for å kontrollere mål ved bestilling.

Tapet Med et enormt utvalg av tapeter gir vi deg rådgivningen du behøver for å få det rette uttrykket. Gjelder det èn vegg, enkelte rom eller større områder. Vi hjelper med valg av mønster, struktur, farge og mengde.

Oppbevaring Behøver du hjelp til å tilpasse oppbevaring for din bolig? Vi illustrerer og fargesetter reolsystem etter ditt behov. Ta med deg mål av rommet evt. bilder, sammen finner vi den beste løsningen for deg.

73


interiørarkitekt «Går du med planer om å gjøre noe nytt hjemme eller på hytta? Hos Løwini bistår interiørarkitekter deg med å ta de rette valgene for ditt prosjekt.»

Vi kan hjelpe med ny planløsning, møbleringsplan, opptegning av spesialløsninger, belysning, farge og materialvalg, 3D-visualiseringer med mer. Vi starter prosessen med et innledende møte og befaring hjemme hos deg, for å kartlegge dine behov og ønsker for oppdraget. Med faglig kompetanse, arbeider vi for å gi deg og ditt prosjekt, helhetlige og funksjonelle løsninger med et unikt, personlig preg. Hver enkelt kunde er unik, og derfor kreves det beste av oss hver gang.

74

«Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.»


løwini - servicemeny

servicemeny «Løwini er et livstilskonsept, som tilbyr en rekke produkter og tjenester til sine kunder.» Leveranse

Lysrådgivning

Hos oss er småvarer og bestselgere lagervarer i våre butikker, men de fleste varene er bestillingsvarer med leveringstider fra 4-10 uker. Dette gir deg som kunde stor valgfrihet til å bestemme egne overflater og stoffer.

Planlegger du bedre lys hjemme. Vi har kompetanse og produkter til å bistå deg med lysplanlegging av din bolig. Ta kontakt med oss for mer informasjon om denne tjenesten.

Hjemkjøring Vi koordinerer hjemkjøring og transport etter egen avtale ved bestilling over hele landet.

Montering De fleste av våre varer er ferdig montert, men noen krever montering. Vi skaffer montører og håndverkere etter behov og avtale.

Møbelrådgivning i butikk Ønsker du ny sofa, belysning, skap, eller kanskje du vil møblere en hel stue? Våre kunnskapsrike medarbeidere hjelper deg gjerne med å finne den løsningen som passer best til akkurat ditt hjem. Ta med tegninger og mål til butikken, eller kontakt oss for å avtale tid for et møte eller hjemmebesøk.

Interiørarkitekttjenester Har du behov for ytterligere hjelp innen planløsning, lysrådgivning, farge – og materialvalg m.m? Hos oss kan du få hjelp av kvalifiserte interiørarkitekter. Avtal møte med oss for å få presentert hva vi kan gjøre for deg.

Finansiering Ønsker du å utsette betalingen eller fleksibel nedbetaling, kan vi tilby dette gjennom samarbeid med Cresco Card.

Gavekort Gi et gavekort til den som har det meste og ønsker seg det beste!

Kundeklubb Meld deg inn i vår kundeklubb og få spesialtilbud på e-post, invitasjon til faglige arrangement, kundekvelder med ekslusive rabatter og oppdateringer av nyheter i interiørverden.

«Vårt fokus er å bidra med vår kunnskap til ditt hjem.»

75


Design: whitefox.no

LØWINI Møbel

LØWINI Prosjekt

LØWINI Interiør

Stormyrveien 8

Stormyrveien 8

City Nord Kjøpesenter

Tlf: 75 55 00 90

Tlf: 75 55 00 80

Tlf: 75 59 03 50

butikk@lowini.no

post@lowini.no

citynord@lowini.no

www.lowini.no

Løwini Vol. 1 – Produktkatalog  

På Løwini finnes det produkter for deg som verdsetter moderne design og kvalitet. Våre produkter er tidløse og kan ofte gå i arv i generasjo...