Løvel Netop Nu - Maj 2019

Page 1

Løvel Netop Nu Maj 2019

32. årgang, nr. 2

Beboerblad for Løvel og omegn1


FYSIURGISK MASSAGE Del-Massage Hel Kropsmassage Velvære-massage

Ansigt * Hånd * Afspænding

Medlem af Landsforeningen Danske lægeeksaminerede Massører

2

kr.150 kr.300 kr.350

Massør Ingelise Jensen Gillebakken 25 Løvel Tlf. 8669 9249 Mobil 2393 4247


INDHOLD: Team Løvel......................................................................... 4 Friluftsliv ............................................................................ 6 Løvel borgerforening.......................................................... 8 Løvel Seniorforening ........................................................ 10 Petanque ......................................................................... 11 Dagplejerne ..................................................................... 12 Løvel byfest...................................................................... 14 Kontaktpersoner .............................................................. 21

3


TEAM LØVEL

Kalenderen siger maj. Vi har netop skiftet blad i kalenderen – sikke mange solskinstimer vi har nydt i april. De har været dejligt at mødes med en masse glade motionister hver tirsdag aften og lørdag morgen ved hallen i Løvel.

er forskellig. Nogle når en rute på 3 km. – andre en på 5 km. Det er vigtigt at understrege – at man i lighed med løbeholdene – ikke efterlader nogen ude på ruterne. Der er altid gå-værter at følges med. Og som før nævnt – DER ER PLADS TIL FLERE :-)

Vi har fået en del flere medlemmer i Team Løvel. Styregruppen var til møde med DGI og Viborg kommune og besluttede, at vi ville udvide tilbuddet i Klubben til også at omfatte gang. Vi ville tilbyde motionsgang i klubben - i lighed med løb.

På lørdag den 11. maj er løb og gang flyttet til Undallslund skov. Det har klubben gjort tidligere. Vi har de senere år arrangeret løvspringstur eller løvfaldstur til henholdsvis Inderøen i Dollerup og i Undallslund skov. – Vi mødes kl. 8.00 ved hallen og kører sammen derind. Efter løbe- og gåturen er Team Løvel vært ved morgenkaffe og brød ude i skoven. HUSK evt. at medbringe en varm trøje og tæppe. Der er ikke tilmelding – men styregruppen modtager gerne et praj, om i deltager :-)

Vi er kommet RIGTIG godt i gang med ”Gang i Løvel”! Klubben har fået 26 nye medlemmer – helt fantastisk – og der er plads til flere! I lighed med løb, hvor der er altid er temposættere, så er der gå-værter til motionsgang. Tidspunktet er det samme som løb. Vi mødes ved hallen tirsdage kl. 17.30 og lørdage kl. 8.00. Så deler vi os op i løbere og gå-folk. Gåturene varer ca. en time, men distancen

Næste fællesarrangement for løberne er Kalkmineløbet i Mønsted, som foregår Kr. Himmelfartsdag den 30. maj. Det er lykkedes styregruppen at få 20 billetter tildelt til det sidste 10 kilometers løb kl. 15.15. Alle billetter blev hurtigt afsat.

Kom til fællestræning i Team Løvel Program 2019 Vi mødes ved Løvel Hallen Lørdag kl. 8.00 og tirsdag kl. 17.30 Du kan finde flere informationer på Team Løvels hjemmeside www.teamloevel.dk.

4

11. maj kl. 8.00 Løvspringstur 30. maj Kalkmineløbet 5. juni kl 17.15 Lokaldysten 17.-18. aug 24 timersløb - Viborg

- Der er plads til alle!


Deltag i Lokaldysten 2019 i Løvel Onsdag den 5. juni kl. 17.30 - 19.30 Kom og vær aktiv på en sjov måde, din indsats er afgørende for at Løvel kan vinde tag hele familien med.

Alle kan deltage! - du kan gå, du kan løbe, du kan cykle. Kørestol, barnevogn, rollator eller løbehjul er ingen hindring – alle kilometer tæller. Mød op ved parkeringspladsen ved Løvel Hallen kl. 17.15 til information – start og mål er på Engvej. I tidsrummet 17.30 – 19.30 skal Løvel tilbagelægge flest mulige kilometer, det er den samlede sum der tæller! Du skal bare møde op som du er, tilmelding er ikke nødvendig. Der vil være frugt og vand på ruterne.

Løvelfonden 2000 vært ved aftensmad i teltet på festpladsen for alle der har deltaget aktivt i Lokaldysten.

5


Friluftsliv

Så er Friluftsliv 2019 i gang, med en rigtig god opstart hvor vi var ca. 60 mennesker. Det var en fantastisk dag, hvor vi havde lagkageløb, hvor det gik ud på at få ingredienserne til lagkagen, rundt på de forskellige poster. I år har vi lavet 2 hold, som består af børn fra 0-2 klasse på holdet "Hakuna", og med børn fra 3-9 klasse på holdet "Matata". Hakuna har haft 2 mødegange, hvor der har været ca. 28 børn, og Matata har haft 1 mødegang med 10 børn. Vi vil rigtig gerne se flere børn til Friluftsliv, så hvis i kender nogen som kunne være interesseret, så prik endelig til dem. I kan finde programmet på vores Facebook side "Friluftsliv Løvel"

6


7


Generalforsamling og konstituering Den 19. februar afholdte vi generalforsamling i hallens cafeteria. Pernille Nedertorp, Annie Søgaard, Camilla Olesen og Karina Fruergaard ønskede ikke at genopstille, og i stedet indtrådte Kaj Kristensen, Peter Bust, Lina Nielsen og Jannie Jensen i bestyrelsen. Den 12. marts afholdte vi konstituerende møde. Kaj Kristensen blev valgt som formand, Kjeld Berg blev valgt som næstformand, Jannie Jensen blev valgt som kasserer og Christina Hviid blev genvalgt som sekretær. De øvrige medlemmer er Kenneth Christensen, Lina Nielsen og Peter Bust.

Else Nielsen blev valgt som regnskabsfører uden for bestyrelsen, og Peter Bust blev valgt som repræsentant for Viborg Landsbysammenslutning.

det mødrenes tur til at tage kampen op mod fastelavnstønden, og de tog udfordringen op med godt humør, mens børn og fædre heppede. De Grønne Smede Løvels Grønne Smede startede op den 23. marts efter en velfortjent vinterpause. Der blev drøftet, hvilke indsatsområder, der skal satses på. Inden Mindelundens jubilæum, som blev afholdt den 27. april, var vi enige om at give området ekstra opmærksomhed, så det kunne se pænt ud til dagen. Bord-/ bænkesættene er blevet olieret og kan nu forhåbentlig tage sig godt ud et stykke tid. Bedet ved hallen er blevet kultiveret, og grus er fejet ind hvor det hører til, men det bliver der desværre ikke så længe.

Alle flagrør er blevet tjekket og nye er sat ned, hvor der har været behov. Nogle er Fastelavn gravet fri, hvor græsset i vejkanten har Ingen i år var der god tilslutning til faste- dækket dem til, så der nu er klar til at lavnsfesten i hallen. Ca. 100 børn og voks- sætte flag rundt i hele byen i anledning af ne mødte op og havde en hyggelig dag. konfirmationerne. Der var blevet gjort rigtig meget ud af udklædningen med flotte og fantasifulde På kirkens parkeringsplads er der fjernet kostumer, både hos børn og voksne. blade mm. i hjørnerne, hvor kommunens fejemaskine ikke kan komme til, og så er Popkornmaskinen var et hit og fastelavns- der selvfølgelig slået græs rundt omkring. boller, kaffe og sodavand gik som varmt brød. Dette er blot nogle at de opgaver, som de foreløbig har arbejdet med, og De Grønne Alle så naturligvis hen til tøndeslagningen, Smede i de gule veste mødes hver anden hvor der blev lagt alle kræfter i. I år var mandag og hygger sig med alt forefalden-

8


de et par timer til gavn for alle Løvels borgere. Julebelysning Vi forventer at kunne opgradere julebelysningen lidt. Vi er nemlig glade for, at vi har fået tilskud fra Løvelfonden og Løvekontoen til etablering af nogle nye stik på lysmasterne. Der bliver arbejdet på at få renoveret de gamle julestjerner, som kan sættes på lysmasterne.

Storkene De forsvundne storke er nu erstattet af nogle nye, og vi håber, at de kan få lov at blive på deres pladser året ud. Sct. Hans LOBF afholder Sct. Hans i Slugten den 23. juni. Opslag med yderligere info kommer senere. Vi ønsker alle en god sommer.

Fars Dam Hilsen Løvel og Omegns Borgerforening Vi er stadig i dialog med kommunen vedrørende områdefornyelsen ved Fars Dam og Kontaktlisten afventer et oplæg, som de er ved at få laFormand: Kaj Kristensen, tlf. 2663 9531 vet ved en landskabs-arkitekt. Næstformand: Kjeld Berg, tlf. 2328 0538 Kasserer: Jannie Jensen, tlf. 2087 7309 Flagallé: Karen Østrup, tlf. 6076 6449

9


Løvel & Omegns Seniorforening

10


Løvel Petanqueklub – siden sidst Vi nyder den dejlige årstid, solen skinner, fuglene synger, fasaner, rådyr og harer lister trygt rundt i have og skovbryn. Der er grøde i luften, alt emmer af liv. Hvor er det herligt og energigivende.

Begivenheder på petanquebanerne: Lørdag den 11. maj Jyske Sparekasse Cup kl. 9.30 Onsdag d. 12. juni Ældresagens petanque kl. 9.30 Lørdag d. 15. juni Single stævne i Løvel kl. 9.30 Løvel Petanque er trådt ud af vinLørdag d. 21. juni termørket og er nu i fuld gang med Venskabsstævne Mors kl. 9.30 sommerturneringerne, Bistro Cup, Lørdag d. 13. juli Viborg Cup og LimfjordsturnerinSommerstævne i Løvel gen. Der deltager 4 holdt i Bistro Cup, 3 hold i Viborg Cup og 1 hold i Har du lyst og tid er du velkommen Limfjordsturneringen. 6 hold har til at deltage i et af ovennævnte deltaget i stævne i Nykøbing Mors stævner eller blot at se på, det er Christian og Poul Erik blev nr. 4 og ganske spændende. Edith og Jens nr. 7 Tillykke til jer alle fire. Jens - Jytte

11


12


13


14


15


16


-

23 års erfaring og 17 ansatte Hjemmeservice Frit valgs ordning i Viborg Kommune

www.ester.dk

Morten Pedersen Jordkløvervej 7, Løvel 8830 Tjele Telefon: 86 69 90 55

Lokal håndværker udfører alt inden for Tømrer og Snedkerarbejde. Vi hjælper med at gøre dine tanker og drømme til virkelighed, når det gælder: nybyggeri, tilbygning, ombygning, reparation, nyt tag, vinduer, døre, køkken, trægulve mm.

Uforpligtende tilbud gives ring og hør nærmere!

17


18


Booking af Løvelhallens faciliteter Leje af hallen: Jan Jakobsen, mobil 2146 9965 jako@firma.tele.dk Booking af mødelokalet, cafeteriet i hallen og klubhuset : Jan Jakobsen, mobil 2146 9965 jako@firma.tele.dk

Slugten kan lejes til børnefødselsdage, overnatning m.m.

Bookning

Torben Gade / Bo Søgaard Friluftsliv.i.Lovel@gmail.com Bookning er først gældende ved modtaget lejekontrakt.

19


Støt nærmiljøet - handel lokalt KØBMAND LØVEL

Bettina og Ronni

20


Forening

Kontaktperson

Else Nielsen

Amatørscenen

Løvel Forsamlingshus www.loevelforsamlingshus.dk

Løvel og Omegns Borgerforening

Løvel idrætsforening

Formand: Kasserer: Udlejning:

Lars Olesen Dan Gohlke Dan Gohlke

Formand:

Kaj Kristensen

2829 9016

21724704 5190 9231 5190 9231 dan-g@fibermail.dk

Næstformand: Kjeld Berg Jacobsen Kasserer: Jannie Jensen Flagalle´ : Karen Østrup

2663 9531 2328 0538 2087 7309 6076 6449

Formand: Næstformand: Kasserer: Senior: Ungdom:

Jesper Taastrup Christensen Bettina Brokholm Olesen Henriette Hørup Jan Jakobsen Jan Jakobsen

2511 3111

Formand:

Jens Henriksen dittejens@mail.dk

2335 8712

Kasserer:

Kristian Klausen

4218 4672

Formand:

Svend Holm 5121 7292 svend86676365@gmail.com

Løvel petanqueklub

2967 8820 2146 9965 2146 9965

Løvel og omegns seniorforening Kontaktperson: Inga Jacobsen IngaogAksel@fibermail.dk

8669 9033

Formand:

Torben Munk LRVSKALS.formand@gmail.com

Kasserer:

Gert Madsen LRVSKALS.kasserer@gmail.com

Styregruppe:

Martin Bjerring Birgit Frandsen Anders Thisted

2617 9346 2346 3828 2815 2599

Inge Jørgensen

20623419

LRV

Team Løvel WWW.teamloevel.dk

Badminton

21


Forening

Kontaktperson

Løvel Friluftsliv - LUIF

Anne Mette Hansen Knud Primdal Jane Tolstrup Bo Søgård Torben Gade Henriette Hørup

Løvel menighedsråd

Formand: Lars Østergaard 8669 9058 Kirkeværge: Karsten Yding Rasmussen

2933 5181 2097 9091 2532 4236 6110 3081 2165 4340 2967 8820

Formand:

Klaus Høgh

LUIF Floorball, Løvel Lions.

Formand: Træner:

H C Hansen H C Hansen

LUIF støtteforening

Formand: Keld Berg Teltudlejning: Henning Klovborg Kasserer: Jan Skovgård Jakobsen jako@firma.tele.dk

2328 0538 2323 6401 2146 9965

Løvel Linedancers

Karin Slot

2231 3254

Løvel ”Fonden 2000” www.lovel.dk

22

2045 4202


Løvel Netop Nu Beboerblad for Løvel og omegn Oplag : 550 Bladudvalget takker mange gange Ingelise Jensen for omdeling af Løvel Netop Nu. Charlotte Fristrup Næstegårdvænget 19 Løvel Tlf.: 3048 9660 charlotte.fristrup@jubii.dk

Gerda Andersen Næstegårdvænget 7 Løvel Tlf: 8669 9080

gerdaogbjoern@mail.tele.dk

Martin Bjerring Mosevænget 8 Løvel Tlf 2617 9346

Martin.Bjerring@gmail.com

BLADUDVALGET GØR HERMED OPMÆRKSOM PÅ, AT ARTIKLERNE I BLADET IKKE NØDVENDIGVIS GENGIVER BLADUDVALGETS HOLDNING

23


24