Page 1

Løvel-Netop Nu Jan 2013

26. årgang, nr. 1

Beboerblad for Løvel og omegn 1


INDHOLD: Løvel og omegns seniorforening....................... 3 Sødalsskolen .................................................... 4 Badminton ........................................................ 5 Team Løvel........................................................ 6 Løvel Amatørscene ........................................... 7 Linedance ....................................................... 10 Løvel Petanqueklub ........................................ 11 Løvel Kultur- og Forsamlingshus .................... 13 Nyt fra Løven .................................................. 14 Løvel Juniorklub.............................................. 16 Borgerforeningen ........................................... 17 Floorball ......................................................... 18 Tjele Vest Sport .............................................. 19 Duathlon......................................................... 20 Fastelavnsfest ................................................. 24 Afslutning på Gymnastik for sjov .................... 25 Vinterfest........................................................ 26 Lokalhistorisk arbejde..................................... 27 Friluftsliv ......................................................... 29 Nyt fra Løvel Festudvalg ................................. 30

2


LØVEL OG OMEGNS SENIORFORENING Formand Karen Margrethe Stensvig, tlf. 86699175 Mødested: Løvel Medborgerhus, mandag kl. 14-16.30. Tag selv kop og brød med. Alle er velkomne. Mandag 18. februar: Hessellunds Rejsebio tager os med på en spændende tur til Grønlands isbjerge. Mandag 4. marts: Tidl. sognepræst Bent Ole Pedersen: "Farverige folk på min færd". Mandag 18. marts: Bankospil. Mandag 8. april: Medlemmer af Viborg Harmonikaklub underholder. Traktementet er boller og lagkage. Medbring kop og tallerken. Tilmelding 2. april. Pris 100 kr. Hyggeeftermiddage med forskellige spil 25. februar, 11. og 25. marts samt 15., 22. og 29. april. Ang. løvspringsturen i maj se Pensionist Tidende og Landsbyerne. På generalforsamlingen 28. januar blev Elly Lassen og Rigmor Burchall genvalgt til bestyrelsen. Suppleanter Gunnar Kristensen og Inga Jacobsen. Revisor Bent Pedersen. Ny kasserer: Erik Pedersen, Bakkestien 8, Rødding.

3


Nyt fra Sødalskolen af Birger Saugmann Fredag d. 1. februar havde Sødalskolens to nye afdelingsledere første arbejdsdag hos os. Flaget var hejst, og begge blev budt velkommen af børn, forældre, kolleger og ledelse. Daglig leder af Løvel-afdelingen er Berit Lynderup, 37 år og bosiddende i Skals. Berit har senest arbejdet som lærer på Friskolen i Viborg. Før den tid har Berit været afdelingsleder på Frederiks Skole og lærer på Møldrup Skole. Udover den daglige ledelse i Løvel, skal Berit blandt andet undervise i musik i 2.b og 3.b samt historie i 4.b. Berit indgår i det samlede ledelsesteam, som desuden består af SFO-leder Trine Laugesen, afdelingsleder Kristine Lund og undertegnede. Kristine Lund skal som afdelingsleder indgå i den daglige ledelse af Røddingafdelingen, men ligesom de øvrige tre i lederteamet også løse opgaver på begge afdelinger.

4

Kristine har ligesom Berit været lærer på Møldrup Skole og før den tid lærer på Hvam Skole. Kristine, som er 38 år, har de sidste fire år været administrativ leder i Lund Byggefirma i Mollerup hvor hun også bor - og sideløbende hermed gennemført en diplomuddannelse i ledelse. Udover ledelse - primært administrative, men også pædagogiske ledelsesopgaver - skal Kristine undervise i samfundsfag 8.b, historie 7.a og hjemkundskab som valgfag. Det er således to meget kompetente kolleger, vi nu har med i ledelsesteamet og begge har glædet sig til at komme i gang. 27 ansøgere havde lagt billet ind på de to stillinger. Siden Henrik Kallestrup fik job i Horsens har den daglige ledelse i Løvel været varetaget af SFO-leder Trine Laugesen, mens afdelingslederstillingen i Rødding har ligget i lærer Allan Kristensens hænder. Begge har gjort det rigtig godt, og jeg vil på skolens og skolebestyrelsens vegne takke Trine og Allan for indsatsen i konstitueringsperioden. Berit og Kristine vil i næste nummer af Løvel Netop Nu fortælle om deres første uger på Sødalskolen og deres forventninger til fremtiden. Kig ind og hils på dem ved lejlighed.


Ungdomsbadminton flytter fra torsdag til mandag. Er du ny og interesseret i at se hvad badminton er for noget, eller har du prøvet det før. Sådan skrev jeg i august måned, med de bedste ønsker om at der kunne komme gang i ungdomsafdelingen – igen. Efter at vi desværre måtte lukke afdelingen sidste sæson. Mine ønsker blev hørt. Den første trænings aften kom der 14 børn, og der er kommet flere til senere. Når vi er flest, i hallen, så er der 20 børn, det er så dejligt, at kommer der over, til alle de dejlige børn. Senior afdelingen, den kører som ”den plejer” med fuldt hus, og vældig aktivitet hver mandag aften.

Med venlig hilsen Inge Jørgensen 20 62 34 19

5


TEAM LØVEL Team Løvel er nu godt i gang med 2013 sæsonen trods frost og sne. Vi er igen startet forfra med avismarathon løbeprogrammet, der kan resultere i gennemførelse af 10 km. testløb i marts og halvmarathon i juni. Vi sluttede et godt år af med nisseløb/ juleafslutning i cafeteriaet med ikke mindre end 90 deltagere. Godt gået Løvel - kan nok være de havde travlt i køkkenet. Sidste arrangement var nytårskuren, med en god løbetur efterfulgt af champagne og Birgit`s lækre kransekage. Skulle du have lyst til at komme i gang med at løbe og være en del af det sociale i en løbeklub, er det bare at møde op. Vi træner tirsdag kl.17.30 og lørdag kl. 8.30 med start fra Løvelhallen.

Team Løvel er for 2013 klar med et spændende og alsidigt program af løbeoplevelser. Der kan bl.a. andet nævnes velgørenhedsduathlon her i Løvel i maj og selvfølgelig også 24 timers løbet i august. I perioden frem til sommerferien vil vi forsøge at lave et forhindringsløb, hvor du vil få brug for flere muskler, end dem du normalt bruger til løb. Har du lyst til at komme med på en løbetur i skoven - bliver der mulighed for det, når vi tager til Dollerup og løber en tur på inderøen. Måske kunne du tænke dig at blive udfordret i et anderledes løb - vi vil forsøge med et løb efter kort - nemlig et o-løb. Følg med på teamloevel.dk og se listen med løb og datoer.

Tempogrupper:

www.teamloevel.dk.

7:00 min/km 6:30 min/km 6:00 min/km 5:30 min/km sub 5:30 min/km

Med venlig hilsen Styregruppen i TEAM LØVEL

6


Ordinær Generalforsamling i Amatørscenen Løvel

Torsdag den 28. februar 2013 kl. 19.30 på Sødal Skolen, Løvel afd. Dagsorden iflg. vedtægterne. Forslag til drøftelse skal være formanden i hænde senest 5 dage før. På bestyrelsens vegne Else Nielsen ____________________________________________________________

Hvad arbejder amatørerne med i øjeblikket? Der arbejdes på højtryk med at indstudere et lille stykke til opførelse ved

vinterfesten den 23. februar 2013. Det er naturligvis et stykke med masser ”tanter og fjas” og forviklinger, men som altid bliver puslespillet samlet til sidst. Generelt kan vi slet ikke få armene ned, for hele 2 mænd har meldt sig på banen som interesserede i at spille amatørteater. Det er vi rigtig glade for. Amatørscenen har – med hjælp fra Løvelfonden - investeret i nye mikrofoner. Dem vi havde, måtte vi ikke bruge længere, da Telestyrelsen nedlagde den frekvens, som vores mikrofoner kørte over. Heldigvis opdagede vi det i tide og kunne nå at bytte til nyt, så vi i det mindste fik lidt for de gamle. Vi håber, vi mødes til en festlig vinterfest. Else Nielsen, fmd.

7


FISKEMANDEN TM Husk FISKEMANDEN TM igen fra uge 4 er tilbage med friske fisk og røgvarer... Holder ved: ØRUM Dagli`Brugs LØVEL Spar Købmand BJERREGRAV Spar MØLDRUP Spar RØDDING Brugs VAMMEN Spar HAMMERSHØJ Brugs

Mandag lige uger kl. 15 - 16 Tirsdag lige uger kl. 16.15 - 17.15 Onsdag lige uger kl. 16.30 - 17.15 Fredag lige uger kl. 14 - 15 Fredag lige uger kl. 16 - 17 Fredag lige uger kl. 17 - 17.45 Mandag ulige uger kl. 15 - 17

Kommer fast hver 14. dag. Stort udvalg, andet kan bestilles ved bilen eller 2227 2727

På gensyn! FYSIURGISK MASSAGE Del-Massage Hel Kropsmassage Velvære-massage

kr.150 kr.300 kr.350

Ansigt * Hånd * Afspænding Medlem af Landsforeningen Danske lægeeksaminerede Massører

8

Massør Ingelise Jensen Gillebakken 25 Løvel Tlf. 8669 9249 Mobil 2393 4247


Slugten Løvel Slugten kan lejes til børnefødselsdag, overnatning m.m..

Bookning 26179346

Medborgerhuset Løvel Lokalet kan lejes til børnefødselsdag, møder og lignende. Medborgerhuset er møbleret, med sofahjørner, borde og stole med plads til cirka 30 pers., og der er bl.a. brætspil, bordtennisbord, airhockeybord, og et fodboldbord. Prisen for en halv dag er 250 kr. og for en hel dag 500 kr.

For at bestille ring til 26288743

Retningslinjer for booking af Løvelhallens faciliteter Leje af hallen

Inge Jørgensen 20 62 34 19 mail inge123@privat.dk

Booking af mødelokalet

Lovel.dk/kalender

Cafeteriet før 15.00

Lovel.dk/kalender

Cafeteriet efter 15.00

Aftales med Charlotte eller Berit mobil 50421789

Cafeteriet weekend

Aftales med Charlotte eller Berit mobil 50421789

Med venlig hilsen

Løvel UIF

9


Løvel Linedancere Så er den første halvdel af sæsonen gået, og hold op hvor er det gået susende stærkt. Vi har haft den store glæde at forøge vores medlemstal med ca. 1/3 nye medlemmer denne sæson, det er lidt vildt og super dejligt, men der er da stadig plads til mange flere.Fra alle dansere og bestyrelsen i Løvel Linedancers skal der lyde et kæmpe stort TAK FOR STØTTEN både til Sparekassen i Skals og Tuborgfondet Vi fik bevilget et tilskud til nyt anlæg fra Sparekassen i Skals og fik i efteråret overrakt det nye anlæg til stor fornøjelse for vores dansere. Vi har efterfølgende også søgt Tuborgfondet om tilskud til en Computer og et Headsæt og også fået det bevilget, så vi føler os virkelig ”begavet” denne sæson, dejligt når det endelig lykkes. Vi afholdte søndagsdans igen i november – det blev til en kæmpe succes hvor der kom rigtig mange dansere udefra. Dansegulvet var fyldt hele eftermiddagen, og hvis ikke lige der blev danset er vi sikre på der blev drukket kaffe og spist godt af vores fine og lækre kagebord. I slutningen af november havde vi inviteret danserne fra Vammen og Skringstrup til at komme og danse sammen med os, der mødte rigtig mange op (SÅ super hyggeligt), vi tager til Vammen og danser i uge 7, det skal nok blive rigtig hyggeligt. Nu kan vi se frem til Generalforsamlingen som bliver afholdt den 20. marts med hyggedans – generalforsamling og mere hyggedans.

Se mere om hvad vi går og laver på www.lovellinedancers.dk For yderligere information kontakt Instruktør Karin Slot 22 31 32 54

10


Løvel Petanqueklub – siden sidst Løvel Petanque siden sidst Lørdag den 15. december 2012 hyggede petanqueklubbens medlemmer sig med et par spil for derefter at holde den årlige juleafslutning i Cafeteriet. Gløggen og æbleskiverne smagte alle vel. Det amerikanske lotteri blev udsolgt, og desværre var alle ikke så heldige at få en pakke med hjem. Vi ønsker held og lykke næste gang. Vi sang selvfølgelig også julesange, alt i alt havde vi en dejlig eftermiddag. Lørdag den 26. januar afholdt vi den årlige sparekasse cup, som Sparekassen Skals er sponsor for. 20 hold fra nær og fjern havde meldt deres deltagelse. Alt foregik indendørs på banerne i Sigvald Bust’s stald. Her var der sørget for dejlig varme , morgenkaffe, frokost og eftermiddagskaffe. Alle hold var garanteret 2 kampe, hvorefter holdene gik ud i den

rækkefølge man tabte en kamp. Der blev således fundet vindere for henholdsvis A og B puljen. Vindere af A puljen Nr. 1 Grethe Gregersen - Mette Fetherstonhaug, Løvel Nr. 2 Ingrid Nielsen og Ejvind Kongsgaard, Glyngøre Nr. 3 Edith og Jens Henriksen, Løvel

Vindere af B Puljen Nr. 1 Karen og Jon Bundgaard, Lindum Nr. 2 Lilly og Poul Erik Jensen, Kjellerup Nr. 3 Jytte og Poul Jacobsen, Stadion, Bjerringbro

Vi træner indendørs onsdag på Havrisvej 11 fra kl. 14.00 og søndag kl. 9.30 på banerne ved Løvel Hallen, hvis vejret er til det ellers på Havrisvej 11. Januar 2013

11


Løvel Petanqueklub – vinder A og B række

12


Nyt fra Løvel Kultur- og forsamlingshus Udlejningen ligger rimelig stabil selv om vi har mistet et par faste udlejninger. Bestyrelsen arbejder i øjeblikket på at få udskiftet el-opvarmningen ud med naturgas, men det koster. Der arbejdes også på at arrangere kræmmermarked til foråret. Der er mange andre ting på tegnebrættet, men det må komme hen ad vejen som vi får råd. Der har været problemer med at Ikke lejere har brugt vores container, så der ikke har været plads til lejernes affald. Så vi vil gerne pointere at den kun er til lejernes brug. Det er dog tilladt at bruge containeren til en hundepose. Efter generalforsamlingen d. 20/11 - 12 består bestyrelsen af følgende formand: næstformand: kasserer: sekretær:

Benny Kristensen Inge Jørgensen Dan Gohlke Jeanette Rasmussen Jens Olesen Claus Therkildsen Karen Østrup

Bestyrelsen siger tak for godt samarbejde til Anne Søgaard og Karsten Therkildsen. Mvh Benny Kristensen

13


Nyt fra Løven Juhej hvor tiden går, og jeg må sande at mine ambitioner og intensioner ikke altid stemmer overens med hverken min arbejdskalender eller familiekalender. Mon ikke de fleste kan genkende det :-) Det betyder at "Løvel Dinner" ikke vil blive afholdt den 6. april, men skidt pyt der kommer andre hyggelige arrangementer som slægter derhen ad. Jeg har tidligere udmeldt 3 datoer for fællesspisninger, disse datoer er ændret lidt.

190 billetter, så der var tryk på både forsamlingshuset og p-pladsen da foredraget gik i gang. Og ja Lola var både rigtig inspirerende og sjov.

Den 19. januar var det tid til Herreaften. 96 mænd åd og drak til de ikke kunne mere, ja faktisk var det intet problem at spiritusbevillingen udløb kl. 02, for der var ikke nogen der kunne få mere ned. Maden må have været lige i skabet, for der var intet mad tilbage til det skønne køkken og barpersonale. Vi Siden sidst har jeg og gode hjælpere måtte nøjes med kød og islagkage, haft leg i hallen den 24. december, hvilket jo heller ikke er så tosset. det var en stor succes og mere end 150 børn og voksne hyggede sig in- Underholdningen var også rigtig den det var tid til julemaden. god. Standup komikeren Henrik Bruhn gav den alt hvad den kunne Den 8. januar var der foredrag med trække og jeg er sikker på at flere den kendte familievejleder Lola Jen- blev ganske overrasket over hvor sen. Ideen til at have hende på be- god en komiker han er. Efterfølgensøg kom sig af at et par gæve piger de satte Sonny Møller Pedersen sig fra Løvel havde hørt hende inde i til rette med guitaren og spillede Viborg hvor det havde været rigtig rigtig godt. godt og der havde være både udsolgt og venteliste. Jeg er blevet lidt "hooked" på det med at have en foredragsholder på Denne " Lola-bølge" skulle Løvel besøg. Så derfor har jeg inviteret et selvfølgelig med på, og jeg satte par stykker mere til Løvel, som kan først billetterne til salg på en faceberige os med deres viden og spænbook-salgsside, det gik så stærk og dende oplevelser. jeg fik meget travlt med at få trykt billetter til Løvel. I alt blev der solgt

14


Den 11. marts kommer Svend Erik Schmidt og han står bag et par meget populære tv-programmer om børn og deres læring. Jeg har hørt at han er rigtig god til at formidle sin viden og kan give os forældre gode værktøjer således at vi bedre kan støtte vores børns læring. Billetten kan købes hos købmanden og hos mig.

Når I sidder i sofaen og har et ledigt sekund, så vil det være dejligt om I vil begynde at overveje hvem der skal indstilles til Løve 2013. Grunden til at jeg bringer det på banen allerede nu, er at når næste "Løvel Netop Nu" udkommer er vi meget tæt på byfesten og sommetider får vi jo ikke redet samme dag som vi sadler. Indstillingerne må være mig i hænde Den 22. april får Løvel besøg af Troels senest den 20. maj Kløvedal som har sejlet verden rundt Mvh i hans båd " Nordkaperen". Det bliver Camilla Olesen, Løve 2012 en rigtig spændende aften :-) og jeg håber at rigtig mange vil deltage i disse foredrag også.

Løve-kalenderen : Den 11. marts Foredrag med Svend Erik Schmidt Den 21. marts Fællesspisning Den 18. april Fællesspisning Den 22. april Foredrag med Troels Kløvedal Den 5. maj Fællesspisning/brunch med alt hvad det indebærer

15


Det er været et forrygende efterår i juniorklubben. Vi lagde ud med halloweenarrangement med udklædning, spisning, leg og hygge. Fredag d. 7. december afholdte vi for første, men bestemt ikke den sidste gang julediskofest. Vi havde inviteret alle børn fra 3 – 6 klasse fra Løvel, Rødding og Vammen. Det blev en stor succes. 70 børn mødte op og alle, både børn og voksne, havde en skøn aften med masser af høj musik, dans og hygge. Vi er i fuld gang med at oprette et kreativt værksted for børnene. Hertil har vi allerede indkøbt en del materialer, men vi kan sagtens bruge mere. Så skulle du ligge inde med karton, sakse, garn, symaskine, nåle, knapper, perler og andet du ikke skal bruger mere, er du meget velkommen til at kontakte os. Juniorklubben har stadigvæk brug for et netværk af voksne, der har lyst til at møde byens unge under 16

uformelle forhold. Så hold dig endelig ikke tilbage, vi vil være glade for al den hjælp du kan tilbyde i juniorklubben. Vi har en del arrangementer på tapetet for den kommende tid, ting som vi stadig arbejder på at få op at stå. Nærmere besked om herom vil kunne ses på medborgerhusets hjemmeside. Vi har fået et samarbejde op at køre med Løvel, Rødding, Bjerregrav og Vammen skole hvor de hjælper med at informere børnene om kommende arrangementer., Der vil også komme info ud på forældreintra, infoskærmen hos købmanden og på ”Løvel – lige i nærheden” på Facebook. Husk vi holder åbent hver torsdag fra 18.30 – 20-30. Tjek yderligere omkring juniorklubben, og følg med i kalenderen på www.medborgerhuset.lovel.dk. Vi glæder os til at se jeres børn i klubben.


Nyt fra Løvel og Omegns Borgerforening Godt nytår til alle I Borgerforeningen er der hele året arrangementer, som skal afholdes eller arrangeres – dem kan I læse mere om herunder. Medlemsskaber Vi er nu næsten færdige med at været rundt og tegne og gentegne medlemskaber – heldigvis er vi blevet taget godt i mod og mange har valgt et medlemskab af Borgerforeningen. Det er vi rigtig glade for. Fik du ikke betalt girokortet eller er det blevet væk, så kontakt en af os fra Borgerforeningens bestyrelse, det kan nås endnu. Juletræsfest Juletræsfesten blev i år for første gang afholdt i Løvelhallen – hvilket var en succes. Der var god plads til de mange børn og voksne som var mødt frem. Der var i år fint besøg af Julemor alias Gitte Bertelsen, som fortalte historier, der var arrangeret diverse sanglege, akkompagneret af Glen Lautrup på guitar og til slut kom Julemanden forbi med godteposer. Der var omkring 80 børn, som alle havde en dejlig eftermiddag sammen med deres venner og familie.

Generalforsamling I år afholdes generalforsamlingen torsdag den 21. februar kl. 19.30 i Løvelhallens mødelokale. Mød op og hør om foreningens mange arrangementer, hvad vi arbejder med- og for, og gør samtidig din stemme gældende. Ren by Søndag den 21. april kl. 10.00 samles vi ved Løvelhallen til det årlige ”Ren By arrangement”. Når man mødes, får man tildelt en lille rute, og når den rute er gået, kan man gå hjem og nyde resten af søndagen. Erfaringen siger, at mange børn synes det er en rigtig god gerning de gør, de sætter en ære i at fjerne hver eneste lille stump affald – så tag børnene med og kom og gør en forskel for byen. Det er med garanti ikke de tilstedeværende børn (eller voksne for den sags skyld), som fremover smider affaldet fra sig i naturen. Brug et par timer og vær med til at holde vores dejlige by ren og pæn at færdes i. Løvel- og Omegns Borgerforening

Fastelavnsfest Årets fastelavnsfest holdes søndag den 10. februar kl. 10.00 i Løvelhallen. Vi håber at se rigtig mange, både store og små, til årets fest.

17


Floorball fortsætter også næste sæson! For 4 år siden tog Martin initiativ til at opstarte LUIF Floorball – Løvel Lions. Nyhedens interesse var stor de første år og det lykkedes hurtigt at opbygge en afdeling med både senior og juniorhold. Vi fik, bla. takket været støtte fra Freestyle, Sparekassen Skals og Løvelfonden, indkøbt det nødvendige udstyr med stave, bolde, mål, målmandsudstyr og ikke mindst bander. Desværre måtte juniorholdet lukke efter én sæson. I sæsonen 2011-2012 tilmeldte vi et turneringshold i samarbejde med Viborg Saints Floorball. Trods frafald af spillere lykkedes det at gennemføre en god sæson, men vi måtte indse at vi stadig var for lille en klub til at spille en tidskrævende turnering og derfor trak vi os fra holdsamarbejdet til sæsonen 20122013. Vi har i denne sæson haft fokus på at skabe nogle gode træningsaftener, hvor der skal være god stemning og hvor det

18

handler mere om at lære spillet og teknikken og mindre om at skulle være klar til kamp næste søndag. Vi har haft et meget stabilt fremmøde så missionen må være lykkedes. Samtidigt er det lykkedes at få et par nye spillere og på spillermøde i januar var der fuld opbakning til at fortsætte næste sæson. Så Løvel Lions brøler endnu! Vi vil selvfølgelig gerne være flere spillere, så derfor kom og prøv sporten en torsdag aften i Løvelhallen kl. 20. Vi er ca. halvdelen øvede spillere og halvdelen nybegyndere, så der er plads til alle, både damer og herrer fra 15 år og opefter. Eneste forudsætning er lyst til at få sved på panden og pulsen op. Vi har stave man kan låne. Træner for Løvel Lions Dennis Hansen Tlf: 2534 8483


TJELE VEST SPORT SENIOR Fodboldsæsonen 2013 er så småt gået i gang. Tjele Vest Sport havde træningsopstart for seniorer lørdag d. 19. januar. Der var mødt 28 spillere op på VFF kunststofbane til fælles træning og yderligere 5 som blev indendørs efter der var blevet serveret suppe i Løvelhallens cafeteria. René Kjærsgaard og Svend Aage Christensen fortsætter som trænere på 1. holdet. Søren Bay og Michael ”Skumme” Nielsen bliver nye trænere på s. 4. Thomas Rasmussen overtager dameholdet sammen med Tommy Jensen. Anders Sørensen står fortsat for s. 6.

Tjele Vest Sport tager på træningslejr i weekenden i uge 10 fra fredag d. 8. marts kl. 16 til søndag d. 10. marts til kl. ca. 12.30. Vi tager til Spjald fritidscenter hvor vi også var sidste år. Her er alle der spiller eller overvejer at spille fodbold i klubben velkomne til at deltage. Tilmelding til René Kjærsgaard på mob. 21441821. Se TVS´s hjemmeside www.tjelevestsport.dk for information om trænere, træningstider og træningskampe.

19


11. & 12. maj 2013 i Løvel Kære alle i Løvel og omegn Som de fleste af jer måske husker, afholdt vi Duathlon i Løvel i 2012. En rigtig festlig dag med masser af aktivitet og god stemning - ikke mindst på grund af de mange positive deltagere og i særlig grad fordi så mange her fra byen gav en fantastisk opbakning til arrangementet - både som deltagere, tilskuere og frivillige. Endnu et bevis på det vi er så gode til i Løvel - sammenhold og teamwork  Allerede sidste år lovede vi at gentage arrangementet i 2013 og det løfte holder vi naturligvis. Så…

Flere fra den danske elite deltog i vores Duathlon sidste år, og deres oplevelse af vores lokalområde, ruten, terrænet, de frivilliges hjælpsomhed, tilskuernes engagement og ikke mindst beboernes forståelse og opbakning, gjorde at de ønskede at DM 2013 kunne afvikles samme sted - altså i Løvel… Og det er nu blevet en realitet! Så…

Søndag den 12. maj afvikles DM Duatlon 2013 - på samme rute som om lørdagen. (se annoncen her i bladet) Det vil helt sikkert komme til at give en del medieomtale og særlig opmærksomhed rundt omkring, og Lørdag den 11. maj afholder vi igen dermed endnu en gang understrege Viborg Velgørenheds Duathlon - Og at Løvel er et både aktivt, attraktivt og fremtidsorienteret område. det glæder vi os meget til. (se anOg det er jo ikke hver dag der afviknoncen her i bladet) les et DM i Løvel, så det kan vi godt Men det er ikke det hele… for det var ikke kun i Løvel der blev lagt være stolte af alle sammen. mærke til hvad vi her i byen kan udDet betyder selvfølgelig også, at der rette med en fælles indsats… På baggrund af sidste års succes (det i weekenden den 11. & 12. maj vil være en lidt anderledes trafiksituatitillader vi os at kalde det  ) har Dansk Triatlon Forbund udvalgt Lø- on end normalt, i form af et par afspærringer og trafikregulering mens vel til at afholde DANMARKSMESTERSKABERNE I DUATLON 2013 for løbet er i gang. Vi er klar over, at det ikke er alle der vil være lige begejeliteudøverne af denne sportsstrede for dette, men vi tror også på, gren!!!

20


11. & 12. maj 2013 i Løvel at gevinsten ved at vi har fået sådan et arrangement - med den opmærksomhed vores lokalområde hermed vil få - langt vil opveje de ”ulemper”, der kan være forbundet med arrangementet.

Har I spørgsmål eller kommentarer til arrangementet er I også meget velkommen til at kontakte undertegnede.

På Styregruppens vegne Vi håber, at alle ser positivt på oven- Søren Busk stående - og skulle der være nogle af Rørbæksvej 8, Løvel Mobil 2322 0436 jer som har lyst til at være en del af Duathlon arrangementet ved at give en frivillig hånd et par timer en af dagene eller begge dage, så vil enhver hjælp være meget velkommen.

Styregruppen for Viborg Velgørenheds Duathlon og DM Duatlon Chris Fischer, Jan Fischer, Jytte Bak Mortensen, Martin Bjerring, Rolf Bücking, Søren Busk.

21


22


23


24


AFSLUTNING GYMNASTIK FOR SJOV Så er det snart tid for vores afslutning for både ”FRÆSERKIDS” og ”TURBOKIDS”

LØRDAG DEN 23. MARTS 2013 KL. 10.00 TIL CA. KL. 12.00 vil vi gerne se alle vores ”unger” sammen med forældre, søskende, bedsteforældre, og hvem der ellers skulle have lyst til at se en flot opvisning af lidt af det, som vi har lavet i denne sæson. Bagefter slutter vi af med hygge i cafeteriet. Pris: kr. 20,- pr. person som betales ved indgangen i hallen (incl. kaffe, saft og kage) VI SES Marie, Anna, Knud, Signe, Marie, Lars og Anne Mette

25


26


27


28


Nyt fra Friluftsliv Så er vi ved at være klar med sæsonen indhold for denne sæson. På grund af den dejlige tilstrømning af børn, har vi valgt at dele børnene op i mindre grupper i år, så der bliver tid til nærvær. Det bliver i denne sæson: Mini Hakuna: 0.-1. klasse Hakuna: 2.-3. klasse Matata: 4.-7. klasse Lions: 7. klasse og op Vi er allerede startet på at finde på nye og spændende tiltag til i år, blandt andet har vi fået en gruppe unge der vil hjælpe os på de forskellig hold, så du kan godt begynde at glæde dig!

Vi har fået mange spændende forslag fra børnene og deres forældre, så mon ikke det bliver endnu en forrygende omgang Friluftsliv. Friluftsliv siger velkommen til en ny sæson og glæder os til at se ”gamle” som nye børn. Opstart: Mini Hakuna: 15.april kl.17.30 Hakuna: 16.april kl.17.30 Matata: 23.april kl.18.00 Lions: Mødes 1 gang om måneden til udfordringer og hygge.

29


Nyt fra Festudvalget Vi er kommet godt fra start og er i gang med at planlægge endnu en sjov byfest med flere nye tiltag. Vi har bestilt noget varmere vejr end sidste år, som var noget kølig.

Amatørscenen arbejder hårdt på at kunne underholde os og det er vi rigtig glade for. I år er der en debutant med, så det bliver rigtig spændende at se hvem der folder sig ud på de strå brædder sammen med de Byfesten kommer i år til at ligge i rutinerede. Efter underholdning er uge 23 og muligvis starter byfesten der alsidig musik fra DJ bluepower, med harmonikatræf om tirsdagen, han plejer at være god til at få os dette for at udnytte bedst muligt at alle på dansegulvet og det er han mange har fri om onsdagen som er helt sikkert også denne gang :-) grundlovsdag. Lidt om maden, den bliver god som altid :-) Igen i år er festudvalget velsignet Sæt kryds i kalenderen : med gode hjælpere til at klare nogle Lørdag den 23. februar - Vinterfest af de opgaver vi ikke har forstand på. Tak, det er guld værd for os. Uge 23 - Byfest Vi satser på at have byfestbladet omdelt i starten af maj. Med festlige hilsner fra Festudvalget Vi er også i gang med det sidste Tine Rosenkrands, Tinggade planlægning af Vinterfesten, som tidligere nævnt er den 23 februar i Ditte Dall, Kløvermarken forsamlings-suset :-) Vi satser på at Erik Kristensen, Hvidkløvervej Wanja Kofoed Jensen, Stenkløvervej det bliver mindst lige så hyggeligt og Micka Lundholm Hyttel, Stenkløvervej sjovt som tidligere. Camilla Olesen ( Løve 2012 ) Kløvermarken

30


31


32


Løvel hallens cafeteria Åbningstider:

Hverdag 15.00 - 20.30 - Eller efter aftale. Om weekenden er der også åben i forbindelse med aktiviteter i hallen. Forudbestilling én mulighed!

Uge 6 Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Lørdag: Søndag:

Medister med kartofler og sovs Paprikagryde med ris og flutes Bøf med bløde løg Skipperlabsskovs med rødbeder og brød Rødspætte med kartofler og persillesovs Flæskesteg med tilbehør Wokgryde med flutes og salat

Uge 7 Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Lørdag: Søndag:

Svensk pølseret med ris Frikadeller med tilbehør Indbagt mørbrad med tilbehør Stegt flæsk med persillesovs Spareribs med kartofler og sovs Hamburgerryg med aspargessovs Kalkunbryst med rodfrugter

Uge 8 Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Lørdag: Søndag:

Kylling i karry med ris Gordon Bleu med kartofler og sovs Mørbradgryde med ris Krebinetter med kartofler og sovs Indbagt kalkunbryst m. kartofler og sovs Flæskesteg med tilbehør Koteletter i fad

Hver dag! Serveres dagens middag til kun kr. 45,og derudover har vi et stort udvalg i grillmad m.m.

Vi glæder os til at se jer! Hilsen Charlotte og Berit Mobil 50 42 17 89

33


Tank lokalt og støt lokalt med 5 øre pr. liter tanket, både køb kontant og på kort. Bestil tankkort på www.gooncard.dk Få altid 600 kr. rabat pr. 1000 liter fyringsolie Bestil www.lavprisolie.com

Erhvervskunder skal henvende sig for special aftale.

PAS - 6 billeder 95 kr. Bryllup

Familie

Student

Konfirmand

Kæledyr

KELLER FOTO Tjeleegnens fotograf www.kellerfoto.dk 86652985 keller@kellerfoto.dk 23303400 Veldsparken 77 Ørum Tjele 34


Autoriseret gas-, vand- og sanitetsmester

MØLDRUP - SKALS Kontor og værksted: Erhvervsvej 23, 9632 Møldrup, Tlf.:

86 69 18 38

Vi er medlem af:

Vand - Varme – Sanitet – Ventilation – Solceller - Naturgas - Solvarme - Jordvarme - Blik

Mail: tonny@tonnysvvs.dk • www.tonnysvvs.dk

35


40178098

36


Støt nærmiljøet - handel lokalt SPAR LØVEL v. Tine Rosenkrands

37


-

23 års erfaring og 17 ansatte Hjemmeservice Frit valgs ordning i Viborg Kommune

www.ester.dk

Morten Pedersen Jordkløvervej 7, Løvel 8830 Tjele Telefon: 86 69 90 55

Lokal håndværker udfører alt inden for Tømrer og Snedkerarbejde. Vi hjælper med at gøre dine tanker og drømme til virkelighed, når det gælder: nybyggeri, tilbygning, ombygning, reparation, nyt tag, vinduer, døre, køkken, trægulve mm.

Uforpligtende tilbud gives ring og hør nærmere!

38


39


40


Forening

Kontaktperson

Else Nielsen

8669 9016

Formand: Kasserer: Udlejning:

Benny Kristensen Dan Golke Benny Kristensen bennyogkaren@events.dk

8669 9056

Formand: Kasserer: Flagalle´ :

Kurt Qvist Jane Tolstrup Karen Østrup

2046 2262 8662 3339 6076 6449

Formand: Kasserer: Senior: Ungdom:

Kaj Fyllgraf Karsten Jensen Kate Fruergaard Bjarne Thorbjørnsen

8662 6166 8662 5105 2888 2703

Formand:

Jens Henriksen dittejens@mail.dk

8669 9156

Løvel og omegns seniorforening

Formand:

Karen Margrethe Stensvig karen.stensvig@mail.dk

8669 9175

LRV

Formand: Kasserer:

Kaj Lorenzen Lotte Pedersen

86651240 29912503

Styregruppe:

Søren Busk Martin Bjerring Birgit Frandsen

8669 9294 8669 9346 8665 1361

Inge Jørgensen

20623419

Karin Slot

2231 3254

Amatørscenen

Løvel Forsamlingshus www.loevelforsamlingshus.dk

Løvel og Omegns Borgerforening

Løvel idrætsforening

Løvel petanqueklub

Team Løvel WWW.teamloevel.dk

Badminton

Løvel Linedancers

8669 9056

41


Forening

Kontaktperson

Løvel Friluftsliv - LUIF

Løvel menighedsråd

Løvel ”Fonden 2000” www.lovel.dk

LUIF Floorball, Løvel Lions.

Martin Bjerring Begitte Geertsen Anne Mette Hansen Jytte Mortensen Per Thomsen Gerda Andersen Henriette og Thomas Hørup

8669 9346 8669 9340 8669 9445 8669 9294 8669 9999 8669 9080 2967 8820

Formand: Villy Bach Kirkeværge: Kirsten Nielsen

86699356 86699174

Formand: Kasserer:

Sander Steffensen Søren Lilholt

86699383 23333189

Formand: Træner:

Martin Lohse Dennis Hansen

29624241 25348483

Bogbussen på skolens P-plads Åbningstider:

Torsdag

15.40 - 16.40

Bestilles bøger hjem via www.viborgbibliotekerne.dk eller www.bibliotek.dk så HUSK i notefeltet at skrive at bogen skal afhentes i Løvel, ellers står reserveringen og blomstre i Viborg.

42


HUSK! Deadline: 6. maj 2013 Bladet udkommer Uge 21

Løvel Netop Nu Beboerblad for Løvel og omegn Oplag : 550 Bladudvalg : Charlotte Fristrup Næstegårdvænget 19 Løvel Tlf.: 86 69 96 60

Gerda Andersen Næstegårdvænget 7 Løvel Tlf: 86 69 90 80

Martin Bjerring Mosevænget 8 Løvel Tlf 86 69 93 46

charlotte.fristrup@jubii.dk

gerdaogbjoern@mail.tele.dk

Martin.Bjerring@mail.dk

BLADUDVALGET GØR HERMED OPMÆRKSOM PÅ, AT ARTIKLERNE I BLADET IKKE NØDVENDIGVIS GENGIVER BLADUDVALGETS HOLDNING

43


EDC Ejendomsmægler Centret Statsautoriseret ejendomsmægler; MDE

Jette Tvede St. Sct. Peders Stræde 10, 8800 Viborg Tlf. 86 61 01 22 * Fax 86 61 02 55

Vores boligbutik i Viborg sælger mange boliger i bl.a. Løvel-området. Vi kan også finde den bolig, der passer til dig. Ring til os for at få tilsendt salgsopstillinger eller kig ind i vores hyggelige bolig butik. Med venlig bolighilsen

Jette Tvede

44

Løvel Netop Nu  

Beboerblad for Løvel og omegn

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you