Page 1

Løvel Netop Nu August 2013

26. årgang, nr. 3

Beboerblad for Løvel og omegn1


INDHOLD: Løvel og omegns seniorforening....................... 3 Løvel Løvekonto................................................ 4 Ny virksomhed, Løvel køreskole ....................... 5 Floorball ........................................................... 7 Juniorklub ......................................................... 8 Menighedsrådet ............................................... 9 Lokale byrådskandidater ................................ 11 Sangglæde i Løvel kirke .................................. 13 Årets Løve....................................................... 14 Løvel Petanqueklub ........................................ 15 Idræt for sjov .................................................. 17 Kirkekoncert ................................................... 18 LUIF ................................................................ 19 LRV ................................................................. 20 Team Løvel...................................................... 22 Badminton ...................................................... 24 Friluftsliv ......................................................... 26 Vollyball .......................................................... 27 Kontaktpersoner............................................. 37

2


LØVEL OG OMEGNS SENIORFORENING Formand Karen Margrethe Stensvig, tlf. 86699175 Mandag 2. september kl. 14 begynder mandagsmøderne igen i Løvel Medborgerhus, hvor vi hygger os med forskellige spil og drikker kaffe. Tag selv kop og brød med. Alle er velkomne. Mandag 9. september fortæller Karin Hebsgaard om forebyggelse af fald og andre ulykker i hjemmet. Mandag 23. september: Busrundtur på kaserneområdet med en Viborg-guide. Turen varer en time, og bagefter er der kaffe på cafè Brændpunktet. Start fra Løvel kl. 13.30, Rødding kl. 13.40. Pris 100 kr. Tilmelding senest 16. september. Mandag 30. september: Gunnar Villadsen, Ørum, vil redegøre for sammenslutningen, der blev til Danske Seniorer, samt for arbejdet i Ældrerådet, hvor han har været formand i mange år. Mandag 7. oktober: En spændende eftermiddag med Torben Madsen, der er tidl. jægersoldat, bomberydder og ansat ved kongehuset. Han medbringer bl.a. lysbilleder, en faldskærm og en bombe. Mandag 14. oktober: Efterårsferie. Temadag på Bentas cafeteria. Se program i SeniorBladet.

Mandag 21. oktober: Løvfaldstur til Energimuseet i Tange, hvor vi begyder med en let frokost. Derefter museet på egen hånd, og dagen slutter med kaffe på Rødkjærsbro Kro. Bus fra Løvel kl. 10, Rødding kl. 10.10. Pris 300 kr. Tilmelding senest 11. oktober. Mandag 4. november: Søren Nielsen, Vejrumbro. Jeppe Aakjær i tekst og sang. Mandag 18. november: Lena Pape og Samuel Frederiksen: "det de andre ikke så". Rejseforedrag med fortælling, billeder og musik. 2. og 16. sept., 28. okt., 11. og 25. nov.: Hyggeeftermiddage. Julefrokosten bliver 16. december på Den rullende koks cafeteria. EDB kurset kører igen i oktober og november og starter 1. oktober kl. 9.

3


TILSKUD FRA LØVEKONTOEN Så er det igen tid til at ansøge om tilskud fra Løvekontoen. Ansøgningen skal være skriftlig og det skal tydeligt fremgå hvad der søges tilskud til. Tilskud kan søges af alle fra Løvel og omegn. Pengene skal bruges til by forskønnelse eller andre formål, som kommer borgerne i Løvel og omegn til gode. Ansøgningen skal afleveres senest torsdag den 12. september 2013 til Årets Løve: Inge Jørgensen Trekløvervej 14, Løvel 8830 Tjele Mobil: 2062 3419 Mail: inge626@gmail.com

LØVELBRO BISTRO Vi kan anbefale:

Aalborgvej 175 Tlf. 86 69 93 33 Vore specialiteter - Stegte ål med stuvede kartofler

- Stegt flæsk med persillesovs

      

Fester, max 75 personer Busselskaber Ålegilder, min 6 personer Generalforsamlinger møder Firmaudflugter Smørrebrød ud af huset

Dagens ret alle dage kr. 65,4


LØVEL HAR FÅET KØRESKOLE Nu kan Løvel tilføje endnu en virksomhed til lokal området. Navnet bliver ”Løvel køreskole”, og den planlagte start bliver mandag den 16. september. Indehaver af Løvel køreskole bliver den 41 årige Troels Markmann, som i dag driver trappefirmaet ”Trappetrinnet”. Troels har i mange år haft et ønske om at blive kørelærer, men har aldrig fået taget springet. I forbindelse med den økonomiske krise, som p.t. ligger som en dyne over det ganske land, og derfor selvfølgelig også over byggebranchen, kunne Troels ikke helt fylde dagen ud med salget af trapper, og mente derfor, som noget naturligt, at det var tiden til at efteruddanne sig. Troels påbegyndte derfor kørelæreruddannelsen i maj 2012, og bestod de

afsluttende eksamener i maj i år. Siden eksamen er der blevet arbejdet på teorilokalet, som bliver på hjemadressen Rødkløvervej 5 i Løvel. Lokalet står nu færdigt, og er klar til at byde de første 6 elever velkommen i et flot og lyst undervisningslokale, hvor der vil blive undervist med både projektor og en tavle. ”Der vil selvfølgelig på sigt også blive indkøbt færdselstavler og diverse bil-dele til at illustrere forskellige færdsels-situationer” udtaler Troels, ”-men lad os nu lige komme i gang først, så tager vi det hen ad vejen”. Ifølge Troels, er det planen, at kørelærer-forretningen skal køre sideløbende med trappe-forretningen. ”Så må fremtiden vise om der på sigt skal sat(Fortsættes på side 6)

5


ses 100% på køreskolen. Men med de forholdsvise store årgange som er i lokalområdet, sammenholdt med at der ikke er en anden køreskole i nærheden, er der mulighed for en fornuftig forretning” udtaler Troels Markmann. Det er planen at Løvel køreskole også skal tilbyde kørekort til motorcykel. Derfor er Troels allerede gået i gang med den uddannelse, som han forventer afsluttet til sommer 2014. ”Om der så kommer motorcykler på programmet allerede da, eller jeg venter lidt vil tiden vise. Det kommer jo an på hvor meget der bliver at lave” siger Troels. ”Løvel køreskole vil kun have 6 elever ad gangen, og undervisningen bliver derfor mere personlig” udtaler Troels ”-jeg vil gerne have en undervisning med tæt elevkontakt, som jeg er overbevist om giver en bedre indlæring, og et kørekort på hurtigere tid. Den praktiske del af undervisningen vil blive i en MINI COOPER. ”Bilen er specielt valgt, fordi den er fantastisk nem ar manøvrere rundt i trafikken med, og så har den et godt udsyn” siger Troels, og tilføjer med et smil”-den er også ret fed”. Troels vil køre både i Viborg og Hobro, afhængig af hvor eleven bor eller går i skole. Ifølge Troels, tilbydes kørekortet til personbil ”kategori B” med en rabat på 1.000 kr., til det første hold, som starter mandag den 16. september. Læs

6

mere i annoncen et andet sted i avisen. Løvel Netop Nu ønsker Troels held og lykke med køreskolen.


Kom og prøv Floorball

- verdens sjoveste indendørs sport!

Løvel Lions starter sæsonen op torsdag d. 29/8 kl. 20 i Løvelhallen. Alle er velkomme, både nybegyndere og øvede, herrer og damer, fra 15 år og opefter. De første 2 gange er gratis, hvor du træner med og får et indtryk af hvilken fantastisk sportsgren floorball er. Vi træner hver torsdag hvor der er fokus på at lære spillet og teknikken og at have det sjovt. Vi er ikke tilmeldt turnering, men aftaler måske en træningskamp eller to. Kontigent 300,- pr. halvår. Du medbringer: Indendørs sko, tøj til at svede i og HUSK vandflaske – du får brug for den. Vi har: stave du kan låne, målmandsudstyr, mål, bander, bolde og godt humør. Mvh formand for Løvel Lions Dennis Hansen, mobil: 2534 8483

7


8


En anderledes gudstjeneste Menighedsrådet ved Løvel Kirke vil gerne invitere alle til en anderledes gudstjeneste

søndag d. 1. september kl. 14.00 i Slugten Ved at afholde gudstjenesten uden for de vante rammer i kirken, håber vi at opnå en mere afslappet og uhøjtidelig stemning, hvor de smukke omgivelser i Slugten danner kulisse. Der vil efter gudstjenesten blive budt på en lille forfriskning, der kan nydes på Friluftsliv-området, der er blevet udvidet meget de sidste par år med flere bygninger og en flot Tarzan-bane. Arrangementet afholdes i samarbejde med Friluftslivs børn og voksne.

9


Slugten Løvel Slugten kan lejes til børnefødselsdag, overnatning m.m..

Bookning 26179346

Medborgerhuset Løvel Lokalet kan lejes til børnefødselsdag, møder og lignende. Medborgerhuset er møbleret, med sofahjørner, borde og stole med plads til cirka 30 pers., og der er bl.a. brætspil, bordtennisbord, airhockeybord, og et fodboldbord. Prisen for en halv dag er 250 kr. og for en hel dag 500 kr.

For at bestille ring til 26288743

Retningslinjer for booking af Løvelhallens faciliteter Leje af hallen

Inge Jørgensen 20 62 34 19 mail inge123@privat.dk

Booking af mødelokalet

Lovel.dk/kalender

Cafeteriet før 15.00

Lovel.dk/kalender

Cafeteriet efter 15.00

Aftales med Charlotte eller Berit mobil 50421789

Cafeteriet weekend

Aftales med Charlotte eller Berit mobil 50421789

Med venlig hilsen

10

Løvel UIF


Lokale byrådskandidater Når Løvels borgere skal til stemmeurnerne den 19. november er der god mulighed for at stemme på en lokal. Der er i år to kandidater fra byen, der ud over tilknytningen til Løvel har forskellig baggrund. Den ene har mange års erfaring fra byrådsarbejde, mens den anden stiller op for første gang. Nedenfor kan I læse lidt mere om hver enkelt, der har det til fælles, at de brænder for lokalsamfundet.

vendige servicetilbud som skole og købmand. Hertil kommer det righoldige, frivillige foreningsliv, der byder på spændende og varierede fritidsaktiviteter.

Johannes Vesterby Mit navn er Johannes Vesterby. Jeg er 53 år gammel, født og opvokset i Løvel, og bor på min slægtsgård. Jeg har siden 1998 været medlem af henholdsvis Tjele kommunes kommunalbestyrelse og i de seneste 2 perioder af Viborg Byråd, hvor jeg er formand for Teknisk Udvalg.

Jeg vil gerne medvirke til, at det også bliver til virkelighed, og stiller derfor op til valg igen d. 19-11 på Venstres liste.

Jeg gik i sin tid ind i politik, for at landsbyer som Løvel ikke skulle blive overset og tilsidesat i byudviklingssammenhænge. Det er stadig min holdning, at land og by er hinandens forudsætninger, og at der bør udvikles begge steder i fælles forståelse. Løvel er i dag en velfungerende satellitby til Viborg med de nød-

Der er sket en vis byudvikling over de senere år, men der skal mere til. Et nyt boligområde ved Gl. Røddingvej, samt et lejeboligprojekt på Tinggade ved den gamle skole er på vej og skal være med til at fremtidssikre Løvel.

Peter Juhl 30 år, gift med Maria og har 3 (snart 4 børn, nogen skal jo levere elever til dagplejere, børnehave og skole). Jeg er uddannet revisor og arbejder nu som konsulent i et pensionsselskab. Jeg er forældrerepræsentant i skolebestyrelsen på Sødalskolen. Her har vi haft en god dialog med forvaltningen og politikerne som har bevist, at man kan få indflydelse som borger. Derudover sidder jeg i bestyrelsen i Løvelfonden og hele familien er aktiv i forskellige dele af foreningslivet. Lokalt har vi mange unikke ting, som (Fortsættes på side 12)

11


er vigtige at tage vare på. Det lokale engagementet blandt borgerne, som f.eks da vi deltog med Team Løvel til årets 24 timers løb. Vi har et rigt foreningsliv og gode omgivelser, som det er vigtigt at vi passer på – ikke mange lokalsamfund har en motorbane eller faciliteter som vi har i friluftsliv. Jeg vil kæmpe i byrådet for at foreningslivet har gode vilkår, at engagementet fastholdes og alle kommunens borgere har gode muligheder, så kommunen er et godt sted at bo både oplandsbyerne og midtbyen. Jeg stiller op til byrådet for det konservative folkeparti og det er min overbevisning at det vil gavne lokal-

12

området, med endnu en lokal repræsentant. Det er vigtigt for mig, at have fingeren på pulsen, således at byrådet er borgernes repræsentanter, så der ikke opleves et skel mellem politikere og borgere, men at der er et kendskab til de ting der træffes beslutninger om. Jeg vil derfor opfordre til at stemme på en lokal kandidat til årets kommunalvalg.


Sangglæde i Løvel Kirke Ved den første sangaften i Løvel Kirke arrangeret af menighedsrådet i samarbejde med kirkens organist, havde vi alle tiders aften, hvor de mange deltagere virkelig fik sunget sommeren ind. Stemningen var helt i top, og vi i menighedsrådet har efterfølgende fået mange positive tilbagemeldinger. Derfor vil vi gerne invitere til sangaften igen. Temaet bliver denne gang Jeppe Aakjær med særlig vægt på hans høstsange. Der bliver måske også sunget andre høstsange/salmer, da vi igen vil lade deltagerne foreslå sange og salmer fra Salmebogen og Højskolesangbogen.

nesker fra lokalområdet torsdag d. 28. november kl. 19. Også her vil vi gerne modtage forslag til sange og salmer fra deltagerne. Såfremt nogle har lyst til at fortælle om, hvorfor de gerne vil synge en bestemt sang, vil det være fint at få en historie med. Går det, som vi håber i menighedsrådet, med god opbakning til disse sangaftener, vil vi gerne have forslag til flere i det nye år. Et vintertema i februar? De nye salmer og salmedigtere? Ideer modtages gerne af menighedsrådet. Rita Jakobsen Løvel Menighedsråd.

Næste sangaften bliver torsdag d. 26. september kl. 19 i Løvel Kirke, hvor alle interesserede er velkomne. Vi holder en pause i sangen undervejs, hvor man kan hvile stemmebåndene og få lidt at drikke, inden vi synger videre til forventet afslutning kl. 20.30. Vi har allerede tænkt på endnu en sangaften: Syng julen ind sammen med andre sangglade men-

13


Årets Løve i Løvel Det er jo altid spænende at se hvem der Men nu er byfesten 2013 overstået og bliver udnævnt som årets løve, hvem den tankerne om de kommende arrangemenheldige er. ter går allerede nu frem ad, og de skal jo gerne blive lige så vellykket som byfesten. Byfesten 2013 startede for mig, som altid, med at udfylde vagtplanen, med de vag- Jeg har tænkt og planlagt nogle arrangeter og timer, som jeg og badminton menter, men det er svært – bare lige på ”folkene” kunne rumme og nå. kort tid – at få det hele til at klappe og fungere. Men der bliver noget at glæde Min sidste vagt var fredag aften, så jeg sig til. havde planlagt ”have tid” om lørdagen. Men det blev ændret – da Vanja ringede, Lørdag den 2. november fredag aften – hun var helt panikken – – Harmonika træf hun kunne ikke finde en til at komme og Tirsdag den 24. december hjælpe lørdag i teltet – hende og lige – Leg i hallen pludselig alle andre skulle noget. Så jeg fik Torsdag den 20. februar en ekstra vagt, det i sig selv har vi – Arrangement i forsamlingshuset ”gamle” prøvet før, dog var det lidt mær- Torsdag den 20. marts keligt – for alle var da på vagt… – Fællesspisning med besøg af Løvel bryghus Efter en times vagt i baren, fik jeg en ny Quindeaften (dato kommer senere) ”vagt” ÅRETS LØVE Hvis jeg så skriver, med forbehold og ret Løve kæden blev hængt på mig (den er til ændringer, så tør jeg godt offentligt altså meget tung) og jeg oplevede noget gøre disse planer. nyt: jeg blev pludselig meget mundlam – jeg fik sagt TAK og jeg mener virkelig et Løvernes banko spil, det bliver her i eftermeget stort TAK. Føler mig meget beæret året. Dato er ikke fastsat endnu. over at blive udnævnt. Håber at I alle vil sætte et stort kryds i Efter kæden var kommet på min hals, kalenderen, og møde talstærkt op, så vi begyndte der noget – som jeg overhove- kan få nogle dejlige timer sammen. det heller ikke var forbedret på – håndMed venlig hilsen tryks penge og 1000 kram – det var dejÅrets løve ligt, og den del af festen fortsatte hele Inge Jørgensen aftenen.

14


Løvel Petanqueklub – siden sidst Vi har mistet et medlem Tage Lassen, Tage var ikke aktiv spiller men deltog sammen med Elly i arrangementer udenfor petanque banerne. Vi vil savne Tage, ære være hans minde. Vi har mistet endnu et medlem Sigvald Bust. Sigvald har været aktiv spiller i mange år og serviceret os, når vi om vinteren spillede i hans ”stald”. Vi vil savne Sigvald, ære være hans minde. Vi har haft en dejlig sommer, som bl.a. har været til stor glæde for petanque folket. Bistro Cup, Viborg Cup og Limfjordsturneringerne er ved at være færdigspillede. Resultater m.v. vil blive bekendtgjort i næste nummer. 11. juni var Løvel arrangør af Ældresagens stævne om kvalifikation til stævne i Herning den 15. august. Og meget flot blev Birgit Andersen og Jørgen Munk vindere og Anne-Dorthe Hørup og Agner Kristensen besatte andenpladsen. Desværre blev det ikke til topplaceringer i Herning, men en god oplevelse for de fire spillere. 15. juni afholdt klubben single mesterskaber for henholdsvis damer og herrer, resultaterne bekendtgøres den 20. september. En ganske dejlig dag med fint vejr og højt humør. Kun få efterkom opfordringen til at være udklædte. Dagens vinder blev formanden Jens Henriksen, som optrådte som en skøn dame hele dagen. Se lige billedet ”er han ikke ”øm”?

og meget overraskende kvalificerede de sig til at deltage i DGI’s landsmesterskaber. 28. juni Et tilbagevendende venskabsstævne med Nykøbing Mors i Løvel. Alle baner + flere på græs var i brug, og denne dag spilles med skiftende makkere, om muligt en spiller fra hver klub. Det er hyggeligt og ganske umuligt at forudsige resultaterne. Alle kampene blev afviklet med godt humør. 6. juli sommerstævne i Vellev på en dejlig sommerdag. Otte Løvel spillere stillede op. Da stævnet faldt sammen med flere andre stævne, var der færre deltagere end tidlige. Det gjorde nu ikke noget, vi hyggede os, dyrkede det sociale samvær og ikke mindst tog vi en tredje plads med hjem. 20. juli deltog otte spillere fra Løvel i stævne i Glyngøre. Det blev til fine placeringer for alle fire hold, Anne Dorthe og Thomas fik en 3. plads, og Jytte og Jørgen besatte førstepladsen. 28. juli stævne i Farsø - otte spillere repræsenterede Løvel Petanqueklub, alle klarede sig pænt, men Birgit Andersen og Jørgen Munk skilte sig ud ved at besætte en flot anden plads, godt gået. Der foregår meget i klubben og ikke at forglemme er træningen onsdag aften og søndag formiddag en dejlig oplevelse hver gang. Super hyggeligt og afslappende.

16. juni drog Thomas, Jørgen og Jytte til Nørreå for at spille triple for første gang,

15


Løvel Petanqueklub – siden sidst

16


GYMNASTIK FOR SJOV

Så starter vi op på en ny omgang GYMNASTIK FOR SJOV Vi glæder os til mange sjove timer i den nye sæson. Vi mødes hver mandag i Løvel hallen på følgende tider: FRÆSER KIDS Årgang 2007 – 2009 Kl. 16.00 – 17.00 TURBO KIDS Årgang 2002 – 2006 Kl. 17.00 – 18.00 Første gang mandag den 21. oktober 2013 Kom og vær med - den 21. og 28. oktober er prøve gange. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Vi ses. Anna, Marie, Knud & Anne Mette (29335181) Gymnastik for sjov er gymnastik hvor vi har fokus på grundmotorik og et højt aktivitetsniveau. Vi laver lege, aktiviteter, redskabstilvænning og springøvelser – og så skal det selvfølgelig være sjovt. Kontigent 375 kr. incl. T-shirt

17


Invitation til kirkekoncert Den Nye Salmetrio giver koncert i Løvel Kirke torsdag d. 3. oktober 2013 kl. 19 med præsentation af nogle af de nyere salmer i spændende arrangementer.

Trioen består af erfarne kunstnere, der alle er uddannet på Det jyske Musikkonservatorium: Vokal: Anette Buonaventzen Orgel og piano: Pojken Flensborg Saxofon: Ulrik Bust (ja, han har familie i Løvel). Koncerten arrangeres af Rødding-Løvel-Pederstrup pastorats fælles aktivitetsudvalg, og alle er naturligvis velkomne til en musikalsk oplevelse i vores smukke, gamle kirke. Rita Jakobsen, Løvel menighedsråd.

18


Nyt fra LUIF Så er sommerferien slut og efterårs sæsonen er i fuld gang i idrætsforeningen. I den sidste uge af sommerferien var der igen DBU fodboldskole i Løvel. Her var 80 børn og unge i gang med fodboldøvelser, fodboldkampe, leg og aktiviteter i fem dage. Vi er i idrætsforeningen stolte af, at der atter er gennemført en god fodboldskole i Løvel - til stor gavn og læring for såvel deltagere som trænere. En anden tilbagevendende begivenhed er Team Løvels deltagelse i 24-timers løbet i Viborg. Her deltog hele 72 løbere fra idrætsforeningen i weekenden den 10.-11. august i et rigtig godt arrangement på et af de tre hold som var tilmeldt fra Team Løvel. Der var gang i løbeskoene ved både unge og ældre deltagere - men også altid tid til hyggelig samvær.

Friluftsliv tog hul på efterårssæsonen med vandplaskedag for alle tre hold med børn fra 0. til 7. klasse. Der var et stort badebassin lavet af halmballer, glidebane, svedhytte, ansigtsbehandling og massage. Det var en stor succes - og i år var der også varm cacao at varme sig på omkring bålet. Vejrguderne viste sig nemlig ikke fra den venlige side den aften! Fodbold er også i fuld gang efter sommerferien, og snart starter andre udvalg også op. Så hold øje med tilbud om fx. håndbold, badminton, floorball, volleyball og gymnastik. På bestyrelsens vegne Anne Mette Hansen

19


20


21


TEAM LØVEL I weekenden den 10.-11. august var vi 72 løbere fra TEAM LØVEL, som deltog i det traditionsrige 24 timers løb på Sønæs i Viborg. 24-timers løbet er den største aktivitet i TEAM LØVEL og igen i år kunne vi stille med 3 store hold, som var blandet på tværs af køn og alder. Vi er en motionsløbeklub, hvor det sociale samvær vægtes højt, og for os er 24-timers løbet alle tiders mulighed for at hygge os sammen, og få en masse dejlig motion, og alligevel havde vi et hold der fik en 6. plads :-) Igen i år havde vi vores eget telt med ind på pladsen og det var således basen for os gennem hele døgnet og stedet hvor koordinering af løbeturene fandt sted. En stor tak skal lyde til LUIF’s støtteforening for lån af teltet. Lørdag aften blev der tændt op i grillen og så var der fællesspisning i vores telt, hvor vore løbere og deres familie havde det rigtig sjovt, samtidig med at vi selvfølgelig havde løbere ude på ruten.

22

Takket være nogle fantastiske sponsorer, havde vi vores helt egen løbetrøje på til løbet, og vores farvevalg samt antallet af TEAM LØVEL løbere gjorde, at Løvel var meget synlig under hele 24-timers løbet. Der skal derfor lyde en stor tak til følgende sponsorer: UJS Biler CORNATOR John’s Smedie & Blik Den Jyske Sparekasse Dahl Pedersen A/S æggemanden Løvel F-Sport Mosegården A/S Under hele løbet havde vi løbere fra vores 3 hold ude på ruten, og en del af vore helt unge deltagere havde en tur rundt om søen midt om natten sammen med enten mor eller far. Sejt løbet :-) (Fortsættes på side 23)


Ved afslutningen af løbet søndag middag kl. 12.00 løb TEAM LØVEL sin ’æresrunde’ med rigtig mange deltagere og vi blev alle klappet ind over målstregen.

Tempogrupper: 7:00 min/km 6:30 min/km 6:00 min/km 5:30 min/km Vi vil gerne sige mange tak til alle vore lø- sub 5:30 min/km bere for jeres deltagelse og hjælp til arran- Følg med på teamloevel.dk og se listen gementet og vi er selvfølgelig at finde på med løb og datoer. Sønæs igen i 2014. Så har du aldrig været med til 24 timers løbet før, så tilmeld dig www.teamloevel.dk. næste år – der venter dig en kanon oplevelse. Du kan se stemningsbilleder fra løMed venlig hilsen bet på vores hjemmeside Styregruppen i TEAM LØVEL Vi ses til en sjov og aktiv træningsdag i Løvel! Lørdag kl. 8:00 og Tirsdag kl. 17:30

23


Er du klar til en sæson med badminton ?

KIK KIK KIK KIK KIK KIK Ungdomsbadminton starter mandag den 9. september Er du ny og interesseret i at se og prøve hvad badminton er for noget, eller har du prøvet det før

Så mød op i Løvel Hallen Mandag den 9. september Kl. 18.00 til 19.00 Med venlig hilsen Inge Jørgensen 20623419

24


NYT NYT NYT NYT NYT NYT Vintersæsonen for voksne starter Mandag den 9. september.

Klokken 19 i Løvel Hallen

Med venlig hilsen Inge Jørgensen Tlf. 20 62 34 19

25


Nyt fra Friluftsliv Så er vi startet op efter sommerferien, med et brag af et program. Vi har lige haft ”Store vandplaskedag” hvor både friluftsliv børnene kom ned og nød godt af wellness og vandlege. En årlig tilbagevendende begivenhed som både børn og voksne glæder sig til. Friluftsliv havde i denne uge besøg af en naturvejleder fra Dansk Jægerforbund. Friluftsbørnene fra Mini-Hakuna og Hakuna lyttede opmærksomt og havde mange nysgerrige spørgsmål til naturvejlederen. Vi lærte om dyrespor i skoven, hjorte i Danmark, hvordan og hvornår man må gå på jagt m.m, og så hans flotte samling af knogler, gevirer og sågar en elefanttand. Naturvejlederen havde også nogle fasaner med, som blev pateret og brystkødet

26

blev stegt på bålet. "Uhhm.. .det smager næsten som kylling - bare bedre" sagde flere af børnene. Fasanens hjerte, lever og kråse blev også undersøgt - og den havde en "madpakke" med majs og korn med sig. Det var spændende. Nogle af børnene lavede også en "jægerblyant". Den blev snittet af en ahorn gren, udhulet, fyldt med en stykke bly og tilsidst snittet til med en skarp hobbykniv. Mon ikke mange børn havde den med i penalhuset i dagene efter? Fredag til lørdag er der Slugten by Night Hvor Friluftsbørnene kan overnatte i Slugten sammen med mor eller far. Der bliver skal lavet mad og hygget ved bålet, der skal overnattes i shelters eller telt.


Opstart af Volleyball Efteråret truer i horisonten, og tiden til indendørssport nærmer sig. Volleyball starter torsdag d. 5. september kl. 19-20 og kører herefter hver torsdag frem til 1. april i Løvel Hallen.

med, og at alle skal få rørt sig på en sjov og hyggelig måde, så mød endelig op, hvis det er noget for dig.

De første to gange betragtes som prøvetimer, men derefter er tilmelDer er ingen krav til tidligere erfa- ding bindende. Prisen er kr. 450.ring i spillet, og hvis du aldrig har for hele sæsonen. prøvet det før, hjælper vi dig naturligvis med de grundlæggende Har du spørgsmål er du velkomteknikker. Alle mellem 13 og 99 år men til at kontakte er velkomne. Om du er kvinde eller Jesper Hald, 3078 0854, mand, er underordnet, da det er kirkelund10@gmail.com Mix-volley vi spiller. Formålet er, at vi alle skal være

40178098

27


FISKEMANDEN TM Husk FISKEMANDEN TM igen fra uge 4 er tilbage med friske fisk og røgvarer... Holder ved: ØRUM Dagli`Brugs LØVEL Spar Købmand BJERREGRAV Spar MØLDRUP Spar RØDDING Brugs VAMMEN Spar HAMMERSHØJ Brugs

Mandag lige uger kl. 15 - 16 Tirsdag lige uger kl. 16.15 - 17.15 Onsdag lige uger kl. 16.30 - 17.15 Fredag lige uger kl. 14 - 15 Fredag lige uger kl. 16 - 17 Fredag lige uger kl. 17 - 17.45 Mandag ulige uger kl. 15 - 17

Kommer fast hver 14. dag. Stort udvalg, andet kan bestilles ved bilen eller 2227 2727

På gensyn!

FYSIURGISK MASSAGE Del-Massage Hel Kropsmassage Velvære-massage

Ansigt * Hånd * Afspænding

Medlem af Landsforeningen Danske lægeeksaminerede Massører

28

kr.150 kr.300 kr.350

Massør Ingelise Jensen Gillebakken 25 Løvel Tlf. 8669 9249 Mobil 2393 4247


Løvel hallens cafeteria Åbningstider: Hverdag 15.00 - 20.30 - Eller efter aftale. Om weekenden er der også åben i forbindelse med aktiviteter i hallen. Forudbestilling én mulighed!

Hver dag! Serveres dagens middag til

kun kr. 50,derudover har vi et stort udvalg i grillmad m.m.

Vi glæder os til at se jer! Hilsen Charlotte og Berit Mobil 50 42 17 89

29


30


Tank lokalt og støt lokalt med 5 øre pr. liter tanket, både køb kontant og på kort. Bestil tankkort på www.gooncard.dk Få altid 600 kr. rabat pr. 1000 liter fyringsolie Bestil www.lavprisolie.com

Erhvervskunder skal henvende sig for special aftale.

PAS - 6 billeder 95 kr.

Bryllup

Familie

Student

Konfirmand

Kæledyr

KELLER FOTO Tjeleegnens fotograf www.kellerfoto.dk 86652985 keller@kellerfoto.dk 23303400 Veldsparken 77 Ørum Tjele

31


Autoriseret gas-, vand- og sanitetsmester

MØLDRUP - SKALS Kontor og værksted: Erhvervsvej 2, 9632 Møldrup,

Tlf.: 86 69 18 38 Mobil: 20 34 18 38 Vi er medlem af:

Vand - Varme – Sanitet – Ventilation – Solceller - Naturgas - Solvarme - Jordvarme - Blik

Mail: tonny@tonnysvvs.dk • www.tonnysvvs.dk

32


Støt nærmiljøet - handel lokalt SPAR LØVEL v. Tine Rosenkrands

33


-

23 års erfaring og 17 ansatte Hjemmeservice Frit valgs ordning i Viborg Kommune

www.ester.dk

Morten Pedersen Jordkløvervej 7, Løvel 8830 Tjele Telefon: 86 69 90 55

Lokal håndværker udfører alt inden for Tømrer og Snedkerarbejde. Vi hjælper med at gøre dine tanker og drømme til virkelighed, når det gælder: nybyggeri, tilbygning, ombygning, reparation, nyt tag, vinduer, døre, køkken, trægulve mm.

Uforpligtende tilbud gives ring og hør nærmere!

34


35


36


Forening

Kontaktperson

Else Nielsen

8669 9016

Formand: Kasserer: Udlejning:

Benny Kristensen Dan Golke Benny Kristensen bennyogkaren@events.dk

8669 9056

Formand: Kasserer: Flagalle´ :

Kurt Qvist Jane Tolstrup Karen Østrup

2046 2262 8662 3339 6076 6449

Formand: Kasserer: Senior: Ungdom:

Sussi Hald Rie Hjort Kate Fruergaard Kaj Fyllgraf

3089 5974 2062 5288 2888 2703 2234 9090

Formand:

Jens Henriksen dittejens@mail.dk

8669 9156

Løvel og omegns seniorforening

Formand:

Karen Margrethe Stensvig karen.stensvig@mail.dk

8669 9175

LRV

Formand: Kasserer:

Kaj Lorenzen Lotte Pedersen

86651240 29912503

Styregruppe:

Søren Busk Martin Bjerring Birgit Frandsen Anders Thisted

8669 9294 8669 9346 8665 1361 2815 2599

Inge Jørgensen

20623419

Karin Slot

2231 3254

Amatørscenen

Løvel Forsamlingshus www.loevelforsamlingshus.dk

Løvel og Omegns Borgerforening

Løvel idrætsforening

Løvel petanqueklub

Team Løvel WWW.teamloevel.dk

Badminton

Løvel Linedancers

8669 9056

37


Forening

Kontaktperson

Løvel Friluftsliv - LUIF

Løvel menighedsråd

Løvel ”Fonden 2000” www.lovel.dk

LUIF Floorball, Løvel Lions.

Martin Bjerring Begitte Geertsen Anne Mette Hansen Jytte Mortensen Per Thomsen Gerda Andersen Henriette og Thomas Hørup

8669 9346 8669 9340 8669 9445 8669 9294 8669 9999 8669 9080 2967 8820

Formand: Lars Østergaard Kirkeværge: Eva Thougaard Slot

8669 9058 5118 9290

Formand: Kasserer:

Sander Steffensen Søren Lilholt

8669 9383 2333 3189

Formand: Træner:

Martin Lohse Dennis Hansen

2962 4241 2534 8483

Bogbussen på skolens P-plads Åbningstider:

Torsdag

15.40 - 16.40

Bestilles bøger hjem via www.viborgbibliotekerne.dk eller www.bibliotek.dk så HUSK i notefeltet at skrive at bogen skal afhentes i Løvel, ellers står reserveringen og blomstre i Viborg.

38


HUSK! Deadline: 4. november 2013 Bladet udkommer Uge 47

Løvel Netop Nu Beboerblad for Løvel og omegn Oplag : 550 Bladudvalg : Charlotte Fristrup Næstegårdvænget 19 Løvel Tlf.: 86 69 96 60 charlotte.fristrup@jubii.dk

Gerda Andersen Næstegårdvænget 7 Løvel Tlf: 86 69 90 80

gerdaogbjoern@mail.tele.dk

Martin Bjerring Mosevænget 8 Løvel Tlf 86 69 93 46

Martin.Bjerring@mail.dk

BLADUDVALGET GØR HERMED OPMÆRKSOM PÅ, AT ARTIKLERNE I BLADET IKKE NØDVENDIGVIS GENGIVER BLADUDVALGETS HOLDNING

39


EDC Ejendomsmægler Centret Statsautoriseret ejendomsmægler; MDE

Jette Tvede St. Sct. Peders Stræde 10, 8800 Viborg Tlf. 86 61 01 22 * Fax 86 61 02 55

Vores boligbutik i Viborg sælger mange boliger i bl.a. Løvel-området. Vi kan også finde den bolig, der passer til dig. Ring til os for at få tilsendt salgsopstillinger eller kig ind i vores hyggelige bolig butik. Med venlig bolighilsen

Jette Tvede

40

Løvel Netop Nu august 2013  
Løvel Netop Nu august 2013  

Beboerblad for Løvel og omegn

Advertisement