Page 1

Hoe Norton Antivirus Error 8504, 104 te repareren?


Symantec-gebruikers contacteren ons vaak om te klagen over het ontvangen van 8504 en 104-foutmeldingen. De fouten worden meestal veroorzaakt door een eerder geĂŻnstalleerd beveiligingsproduct dat nu in strijd is met Norton. Een andere veel voorkomende reden waarom dit gebeurt, is dat er iets fout is gegaan tijdens het opnieuw installeren of upgraden van het Norton-beveiligingsproduct.


Er is geen ultieme oplossing voor dit probleem. In plaats daarvan kunt u het op verschillende manieren proberen op te lossen. De eerste is om uw Nortonbeveiligingsprogramma opnieuw te installeren. Volg deze stappen om het te doen:


1. Download de tool met de naam Norton Remove and Reinstall, die u op deze link kunt vinden 2. Open het installatieprogramma wanneer u het hebt gedownload 3. Ga akkoord met de licentieovereenkomst en start de installatie 4. Wanneer u klaar bent met de installatie, voert u Norton Remove uit en installeert u opnieuw 5. Ga naar de geavanceerde opties en kies Alleen verwijderen 6. Klik op Verwijderen en kies Nu opnieuw opstarten om de taak te voltooien


Zodra u klaar bent met het verwijderen van de oude Norton-antivirus van uw computer, hoeft u alleen nog een nieuw Norton-programma te installeren. Als het goed wordt gedaan, zal het probleem worden opgelost en zult u nooit de fouten 8504 en 104 krijgen! Maar de oorzaak van het probleem is mogelijk niet in Norton, maar in een ander antivirusproduct. De sleutel is om het van uw computer te verwijderen. Als u twee antivirusprogramma's op uw pc hebt (één Norton en één niet-Norton-product), kunnen ze in een conflict verkeren! De oplossing voor het probleem is om het nietNorton-product te verwijderen.


Om dit te doen, gaat u gewoon naar de lijst met geĂŻnstalleerde programma's en verwijdert u alle beveiligingsproducten die u niet nodig hebt. Om de programma's te vinden, voert u het dialoogvenster uit (Windows-toets + R) en typt u 'appwiz.cpl'. Het resultaat is dat u een lijst met programma's voor u krijgt.


Als geen van deze methoden het probleem oplost, wil je misschien experts om hulp vragen. Als je in Nederland woont, heb je geluk want het Norton-ondersteuningsteam is er voor je. Bel ze gewoon op Norton Klantenservice Nummer Nederland + 31-858880643 en zij zullen u helpen de juiste oplossing voor dit probleem te vinden. Gerelateerde zoekwoorden Mijn Norton-beveiliging geeft een fout 8504.104 Norton-productfout: "8504, 104" Oorzaken en oplossing van Norton Product Error "8504 and 104"


Wijzerplaat: +31-858880643

B e d a n k t Vo o r H e t K i j k e n Originele Bron: https://bit.lly/IddpEQVV

Norton Telefoonnummer Nederland: +31-858880643  

Ontvang Norton-technische ondersteuning door onze professionals met 100% bevredigende oplossingen voor uw fouten. Op het moment van installe...

Norton Telefoonnummer Nederland: +31-858880643  

Ontvang Norton-technische ondersteuning door onze professionals met 100% bevredigende oplossingen voor uw fouten. Op het moment van installe...

Advertisement