Page 1


Tips van Norton Technische hulp Nederland - Hoe herken ik een technische ondersteuningszwendel? Niemand vindt het leuk om opgelicht te worden en niemand wil graag zijn computer verliezen aan malware of andere virussen. Oplichters profiteren vaak van de laatste en proberen u te bedriegen. Er zijn veel oplichterijen die worden gerund door deze oplichters waar een naĂŻef persoon op kan vallen, wat leidt tot enkele rampzalige gevolgen.


Koude oproepen Norton biedt u een klantenservicenummer van Norton 360 waarmee u contact kunt opnemen wanneer u een probleem ondervindt, maar u ontvangt nooit telefoontjes van het nummer zelf.


Houd er rekening mee dat iemand niet weet of uw computer is geĂŻnfecteerd. Dus pas op voor de oproepen die u vertellen dat uw computer is geĂŻnfecteerd. Dit is een truc waarmee je wordt verleid om je persoonlijke gegevens weg te geven. Onthoud dat de klantenondersteuning van Norton u nooit zichzelf zal noemen en dat u ze eerst moet benaderen.


Waarschuwingen oproepen Je ziet vaak veel pop-ups tijdens het surfen op internet. Het is nooit een goed idee om op welke pop-up dan ook te klikken. Maar blijf vooral uit de buurt van pop-ups die u vertellen dat uw computer is geĂŻnfecteerd. Als u op een pop-up klikt, is uw computer mogelijk in gevaar en neemt u onmiddellijk contact op met Norton Nummer Nederland: +31-858880643.


Verwarrende zoekresultaten Vaak kan reclame worden getoond in de vorm van een zoekresultaat op Google. Je moet waakzaam zijn, want het valt gemakkelijk om hier voor te struikelen, zelfs als je een computergebruiker bent voor de lange termijn en geen aandacht besteedt aan wat je doet. U kunt al deze valkuilen vermijden, als u let op de punten die in het bovenstaande artikel worden vermeld en u ervoor kunt zorgen dat u nooit voor technische scams komt te staan.


Neem contact met ons op

Hoe kan ik norton antivirus op mijn computer installeren (1)  

Norton Antivirus Support Nederland biedt technische ondersteuning voor het oplossen van problemen met antivirus. Hoe langer u een computer g...

Hoe kan ik norton antivirus op mijn computer installeren (1)  

Norton Antivirus Support Nederland biedt technische ondersteuning voor het oplossen van problemen met antivirus. Hoe langer u een computer g...

Advertisement