Page 1

LA RECERCA. EL PROCÉS TECNOLÒGIC MÀQUINA D’EFECTES MÚLTIPLES. 1r ESO

LES ALUMNES DE 1R OPINEN Tot va començar amb un simple plànol que vam dissenyar nosaltres de com volíem que fos la nostra màquina d’ efectes encadenats. Una vegada teníem el disseny de la nostra màquina , a partir de materials reciclats (cartró, fusta, plàstic,etc) vam començar a fer l’estructura. A continuació quedava el pas que faria que l’aspecte del nostre treball canvies. El vam pintar!!!!! Per pintar-lo vam necessitar mascares adequada ja que el vam pintar amb esprai.

i

roba

Una vegada ja vam finalitzat el treball el vam deixar al taller fins que la pintura és seques. Carmen ,Sara: El més fàcil del nostre treball ha estat fer l’ estructura i el que més difícil aprendre a utilitzar cada tipus d’ eina. Ha estat divertit!!!!


Sònia,Andrea: La part més fàcil ha estat pintar el treball i també la més divertida, la part més difícil ha sigut retallar i fer l’estructura de la màquina. Ens ha agradat molt fer aquest treball ja que a la vegada que apreníem a utilitzar les eines del taller ens ho passàvem molt bé.

els alumnes de 1r opinen  

opinió sobre l'alternativa de tecnologia

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you