Page 1

ph 5

contemporary


P

ph 5 – contemporary Et ikonisk lysdesign, som har bevaret sin aktualitet og popularitet, fordi fortiden hele tiden kommunikerer i harmoni med fremtiden.


et ikon i nye farver En klassisk og æstetisk farve­palette i afstemte toner. PH 5 i nye farver glider ind i nutidens boligindretning på en uanmasende og eksklusiv måde i en blød og feminin, eller i en rå og maskulin facon, der medvirker til visuelt at forstærke nutidens boligindretning.


L leg med farver

Fås i farvekombinationerne: Rosa/Grøn, Hvid/Rosa, Mørk grå/Turkis, Armygrøn/Mørk grå. PH 5 bliver på denne måde igen lampen for alle, uanset om du er til det stille klassiske, det spraglede sprælske og modige, eller den mere afstemte og tidsaktuelle contemporary stil. Lampens mål er: Ø 500mm, H: 285mm.


kontrast RĂĽt, mat og lidt brutalt. Her er man tilstede for fuld kraft. En tiltrĂŚkkende dominerende facon, fordi kontrasterne fjerner anonymiteten.


M

modsætninger mødes Kombiner lamperne frit. Modet og viljen til at tænke anderledes giver ofte overraskende momenter. Blød feminisme i samspil med maskulinitet falder flot ind i et mixed interiør, og et fællesskab opstår i modsætningerne.


udfordring Anvende­lig­he­d og stor til­ pasningsevne til alle former for bolig­ind­retning er ken­ detegnet for mange af Poul Henningsens produkter. Et unikt design optræder i et harmonisk sam­vær med alt, lige fra marmor til afskallede døre. Med både ro og værdig­ hed. PH 5 er med sin enkle form­ tilpasset enhver form for indretning. Uanset farve be­holder PH 5 sin unikke lys­ fordeling, og medvirker der­ for til at skabe et centralt lys­ punkt i enhver indretning.


elegance Elegant sart stemning. Farvesammensætningen af rosa og grøn giver en smuk blød atmosfære forenet med en friskhed og renhed. Sarte toner opbløder et stramt design og tilføjer miljøet en mild modpol, der er med til at skabe en rolig balance blandt de mange ting og detaljer.


©Louis Poulsen Lighting A/S. Concept/production: IMD. 2013.03. Photo: Nicolai Mørk, Kam & Co., Kaslov Studio. Litho: Garn grafisk ApS. Print: Rosendahls Bogtrykkeri. Louis Poulsen will not be liable for any printing errors or changes due to technical development or official regulations. Item­no. 5701028386

www.louispoulsen.dk

PH 5 Contemporary  
Advertisement