DARILNI PAKETI 2021

Page 1

Izberite, podarite, /razveselite! 10 PAKETOV 4 VELIKOSTI

DARILNI PAKETI


Trudimo se, da s srcem pridelane in izdelane dobrote z lokalnih kmetij najdejo čim krajšo pot do mize potrošnika. V ta namen smo vzpostavili mrežo »domačih kotičkov« z raznoliko ponudbo domačih izdelkov kot so med, marmelada, moka, testenine, rezanci, mlečni in mesni izdelki, čaj, žgane pijače, sokovi, vloženine, pecivo in razne zeliščne pripravke (kreme, mila, tinkture ter eterična olja). Vsi izdelki so izdelani ročno in skrbno, v njihovo izdelavo po tradicionalnih receptih pa so v veliki meri vključene kakovostne in sveže lokalne sestavine.


Loška mlekarna obratuje na Fužinski ulici 1 v Škofji Loki že več kot 120 let in je mlekarna z najdaljšo tradicijo na Slovenskem. Predeluje mleko izključno slovenskega, lokalnega izvora. Odkupno področje zajema Poljansko dolino do Sovodnja, Selško dolino s Sorico in Davčo ter ravninski del do Žabnice. Pridne roke mlekarjev predelujejo mleko v tradicionalne izdelke (konzumno mleko, kislo mleko, maslo, skuta, sir edamec, trapist, smetana), kakor tudi številne »sodobne« kakovostne mlečne izdelke (kajmak, maskarpone, topljeni sir za mazanje in rezanje, skute s sadjem, albuminska skuta, mladi sir, ekološko mleko, ekološki jogurti, čvrsti jogurti, tekoči jogurti, ekološka sirotka, ekološki sir). Za izdelke smo pridobili certifikat kakovosti »Izbrana kakovost Slovenija«.


V obratu Mesnine Bohinja v Bohinjski Bistrici poteka predelava mesnih izdelkov po tradicionalnih recepturah in postopkih že več kot pol stoletja. Naše izdelke odlikujejo kakovostne domače sestavine in skrbna roka mesarjev, saj so oblikovani ročno, značilni okus in prepoznavno pristno aromo pa jim daje klasična prekajevalnica na bukova drva.


Mesni izdelki blagovne znamke Arvaj imajo že dolgoletno tradicijo in pri slovenskem kupcu predstavljajo pojem kakovosti. Ponudba je izredno pestra, najbolj znana pa je kranjska klobasa, ki je na gorenjskih jedilnikih nepogrešljiva. Arvaj slovi tudi po okusnem tatarskem bifteku in gorenjski prati, ki se jo pripravlja za večje praznike in se znova vrača v slovensko kulinariko.


13 € z ddv

MALI PAKET

- klobasa v zaseki - topljeni sir za rezanje - sir edamec, mali


SREDNJI PAKET

- suha domača klobasa - suha domača salama - hamburška slanina - lahki sir Agata - sir edamec, veliki

21 € z ddv


GALA PAKET

- suha domača klobasa - suha domača salama - bohinjska zaseka s čilijem - sir edamec, veliki - topljeni sir za rezanje - topljeni sir za mazanje s tartufi (v kozarčku)

21 € z ddv


VELIKI PAKET

- prekajen svinjski vrat - suha domača salama - hamburška slanina - sir edamec, mali - topljeni sir za mazanje - topljeni sir za rezanje - sir trapist

25 € z ddv


GOVEJI PAKET

- prekajena govedina - suha goveja klobasa - suha goveja salama - sir trapist

18 € z ddv


DIVJAČINSKI PAKET

- jelenova salama - divjačinska suha klobasa - topljeni sir za mazanje z orehi - topljeni sir za rezanje z orehi

19 € z ddv


PAKET PIKANT

- špehovka s čilijem - suha domača klobasa s čilijem - bohinjska zaseka s čilijem - sir Freising s čilijem - palčke s čilijem (Pekarna Lužar)

17 € z ddv


MEŠAN PAKET

- koruzna polenta (Karlovski mlin) - med (Flerin) - suha domača salama - klobasa v zaseki - topljeni sir za mazanje z okusom - dimljen sir edamec

22 € z ddv


DOMAČI PAKET

- sir bio edamec - mešani piškoti (Karlovski mlin) - ajdova moka (Karlovski mlin) - jabolčni krhlji (KGZ Sava) - jagodna marmelada (Kmetija Budl) - Blejski sir (Kgz Gozd Bled)

21 € z ddv


MAXI PAKET

- koruzna polenta (Karlovski mlin) - mešani piškoti (Karlovski mlin) - borovničev liker (Kmetija Budl) - bohinjska zaseka s čilijem - suha domača salama - hamburška slanina - topljeni sir za mazanje - topljeni sir za rezanje - sir edamec, veliki

29 € z ddv


Z darilnimi paketi priznanih blagovnih znamk boste zagotovo razveselili vse ljubitelje pristnih domačih dobrot. Izbirate lahko med desetimi različnimi paketi štirih velikosti. V predstavitveni knjižici je podroben opis posameznega darilnega paketa. Želimo vam obilo gurmanskih užitkov.

PAKETI SO NA VOLJO NA PRODAJNIH MESTIH LOŠKE ZADRUGE IN ZADRUGE DOMŽALE TER V MESNICAH LOŠKIH MESNIN.

www.loska-zadruga.si

www.kzdomzale.si

www.loske-mesnine.si