Page 1

LOS Nyhetsbrev september 2013

Det lønner seg å være LOS-kunde se side 4

Norgesnyhet! Mobilt ladeskap

los.no

LOS Dagen 2013

LOS Fordel oktober

God energi fra Sørlandet


les mer på: los.no/fordel

Full fart i Dyreparken LOS Dagen den første søndagen i september har blitt en flott tradisjon med show og overraskelser i parken for alle LOS sine strømkunder. I tillegg til LOS Fondets Drømmefinale var det gratis minikonsert med populære og energiske Gabrielle og feiringen av LOS Fondets 10 årsjubileum som tok oppmerksomheten. Flere av de tidligere vinnerne av LOS Fondet opptrådte også.

GRATIS til Danmark

Captain Kid deler ut is og underholder med spennende skattejakt, show og konkurranser for familiens yngste. SuperSpeed har også eget lekerom med klatrevegg og spill som bare venter på å bli inntatt. Selv kan du jo nyte shoppingmulighetene i fred og ro... Dette blir moro, men skynd deg å bestille - det er begrenset med plasser.

BARNETILBUD! PIZZASLICE TIL KR 5,- PR. STK I BLUEFINS PIZZA PÅ DEKK 7.

- Denne dagen er veldig viktig for oss. Det er svært sjelden vi har mulighet til å treffe kundene våre ansikt til ansikt, men det gjør vi fra morgen til kveld på LOS Dagen. Det er både ris og ros som kommer, men også mange energirelaterte spørsmål og tips, sier Geir Tønnesland, administrerende direktør i LOS.

CUBA!

Lørdag 12. oktober inviterer LOS til Barnas Dag på SuperSpeed. Ta med deg egne barn, andres barn, barnebarn og bilen på en hyggelig Danmarkstur.

Responsen på de to turene til Cuba i LOS-regi har vært over all forventning.

REISEINFORMASJON:

LOS-kunder får GRATIS Dagstur for 4 personer med eller uten bil lørdag 12. oktober. Reisen bestilles på www.colorline.no/spesialpris Benytt tilbudskode: 826AF. Kr 125,- kommer i tillegg ved bestilling på telefon og i terminal. Utreise fra Kristiansand kl 0800, retur kl. 12.15 eller kl. 20.15 samme dag. Benytter du deg av kveldsseilingen hjem får du hele ni timer til hyggelige danmarksopplevelser. Begrenset antall plasser.

Har du en karibisk drøm om den eksotiske og isolerte øya må du melde deg på før det er for sent. Den ene av de to turene er allerede fulltegnet så skynd deg å sikre deg plass på tur nummer en som går fra 19. til 28. februar. I tillegg til reiseleder fra Norsk Tur stiller også LOS med egen reisevert.

Les mer om Cuba-turen www.los.no/fordel

Drømmer har blitt virkelige i 10 år

For påmelding og mer informasjon: Gå inn på www.norsktur.no/los eller ring Norsk Tur på telefon 38 12 03 35. Telefonen er betjent man-fre 08.30-15.30


Som kunde hos LOS har du et av landets beste strømtilbud, og flere unike fordeler. Vi har i samarbeid med gode samarbeidspartnere på Sørlandet utviklet egne tilbud bare for LOS-kunder. Fellesnevneren er at de gir deg opplevelser til priser du ikke finner andre steder.

Artikkelnr 16000006474

Det lønner seg å være LOS-kunde!

Neste eksklusive opplevelse vi gir deg er GRATIS! dagstur for hele familien til Danmark med SuperSpeed lørdag 12. oktober. Se eget tilbud for mer informasjon.

Bjorvand & Skarpodde 2013

Er du blant dem som stresser før jul og alltid handler i siste liten? Slapp av, som LOS-kunde kan du gjøre unna julehandelen i ro og mak søndag 15. desember mellom klokken 12 og 14. Sørlandssenteret åpner alle sine butikker kun for oss. Mer informasjon kommer i november. Over nyttår får du knallgode tilbud på Vitensenteret Sørlandet i Arendal, Dyreparken og Abra havn. Nytt spennende reisemål kommer også. Vi håper du lar deg begeistre!

Mobile ladeskap LOS er trolig den første norske strømleverandøren som har utviklet egne mobile ladeskap for nettbrett og mobiltelefoner. Erfaringene etter sommeren er svært positive. Ett av skapene står permanent i Dyreparken og ett står i Vitensenteret Sørlandet i Arendal. Det tredje vil være mulig å låne for dem som ønsker. Send oss en mail på jatakk@los.no hvis du ønsker å låne skapet til et arrangement.

KnokkelKnut fikser lading til mobiler av alle slag på Vitensenteret Sørlandet.

Telefon: 02021 E-post: kundesenter@los.no Åpningstid: 08:00 - 17:00 www.los.no losenergi

God energi fra Sørlandet

LOS Nyhetsbrev september 2013  

I LOS Nyhetsbrev september 2013 kan du lese mer om blant annet GRATIS dagstur til Danmark 12. oktober, Norgesnyheten mobile ladeskap og LOS...