Page 1

FELHÍVÁS alapfokú zenetanárok számára A Nemzeti Kulturális Alap támogatásával a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége 2016. július 30-ig várja azoknak a zenetanároknak jelentkezését, akik egy-egy „jó gyakorlatot”, - eddigi tanári tapasztalataikból új zenetanítási „eszközöket” gyakorlatokat, játékokat - szívesen közre adnának, nyilvánosságra hoznának az iskolahálózatban tanítóknak, tanulóknak bemutatásra. A jelentkezés határideje: 2016. július 30. A jelentkezés módja: írásban e-mailben vagy postai úton e-mail: info@mzmsz.hu posta cím: 1064 Budapest, Vörösmarty u. 65. A borítékra kérjük, írja rá: MZMSz-Jó gyakorlat, A beküldött jó gyakorlatokból gyűjtemény készül, melyet a kiválasztott „ötletgazdákkal” történő egyeztetés után egy nyilvánosan elérhető formában jelentett meg a szövetség. Ebben a programban a zeneművészeti ág klasszikus és jazz zenei műfajban tanítók jelentkezését várjuk. A beküldött pályamunkákat bizottság értékeli és a kiválasztott írásokat díjazásra jelöli. A bizottság tagjai: Ácsné Szily Éva zenepedagógus, Czermann Cecília a ZETA elnöke, Dr. Kerékfy Márton az EMB szerkesztője , Dr. Nemes László Norbert a LFZE Kodály pedagógia tanszékvezetője A projekt vezetője: Magyar Margit

Kategóriák: A/ egyéni hangszeres oktatás (klasszikus zene, jazz zene, elektroakusztikus zene egyéni hangszeres zenei tanítás, új tanítási eszközök - módszerek, játékok, egyedi megközelítése a tantervi programnak - 27/1998 (VI.10.)MKM –alapján, új zenei anyagok gyűjteménye) a leírás módja: max. 6000 karakter szó köz nélkül, 1,5 sortávolság, Times New Roman 12 betűtípus) B/ csoportos zenei oktatás (szolfézs, zeneelmélet, zeneirodalom, kisgyermekkori csoportos foglalkozás – játékok, IKT eszközök használata, stb.) a leírás módja: max. 10000 karakter szóközzel, 1,5 sortávolság, Times New Roman 12 betűtípus) Várjuk tanári leírását is.

közösségek

kísérleti

pedagógiai

módszereinek

A zsűri által kiválasztott „jó gyakorlatok” a lkotóival szerzői megállapodást kötünk a nyilvánosságra kerülés feltételeiről. A programmal kapcsolatos kérdéseit az info@mzmsz.hu tárgy: „Jó gyakorlat – kérdés” megjelöléssel.

címen

Felhívjuk figyelmét, hogy a beküldött pályamunkákat, csak eredetiségi nyilatkozattal együtt van módja a pályáztatónak befogadni és nyilvántartásba venni. Az eredetiségi nyilatkozathoz mintát az mzmsz.hu/pályázat/jó gyakorlat oldalról tölthet le. Budapest, 2016. május 17.

Ember Csaba elnök

Felhivas jogyak nka2016 final  

http://www.mzmsz.hu/images/csatolmanyok/2016/FELHIVAS_jogyak_NKA2016_final.pdf

Felhivas jogyak nka2016 final  

http://www.mzmsz.hu/images/csatolmanyok/2016/FELHIVAS_jogyak_NKA2016_final.pdf

Advertisement