Page 1

eyetrends BART CHABOT LANCEERT EIGEN BRILLENLIJN Het uitgangspunt voor Bart voor het uitbrengen van de lijn was enerzijds onvrede met het bestaande aanbod én een passie voor alles wat te maken heeft met Rock ’n Roll. Het resultaat: stoere brillen met een link naar muzikanten als Bono, Elvis Costello en Johnny Cash. De brillen kenmerken zich door het gebruik van, het voor de schrijver karakteristieke, zware kunststof en een zeer persoonlijk detail in de vorm van een kroontjespen in de veer. Een duidelijke onderstreping van het imago van Bart Chabot. Wat is er mis met een bril? Een bril laat zien wie je bent. Die bril siert je ogen, staat op je neus en bepaalt je gezicht. Het is het visitekaartje dat vertelt wie je bent”.

‘Een bril is wie je bent’

Pin-up your looks Betty Page, het beroemde pin-up meisje stond model voor de nieuwe lijn van het brillenlabel Andy Wolf. Vijf uiterst vrouwelijke ontwerpen vol sensualiteit en tijdloze chic. Opvallend en speels, net als Betty. ‘Nooit helemaal onthullen’ had dit icoon als motto. En dat neemt Wolf ter harte. Deze brillen zijn meer dan accessoires, ze zijn handgemaakte kunststukjes. ,,Met deze collectie willen we pure vrouwelijkheid en tijdloze elegantie, geïnspireerd door de jaren ’50, laten herleven.’’, aldus de manager van het trendsettende label Andy Wolf. En dat is weer wat anders dan de bijna unisex modellen die de brillenmarkt domineren.

Mykita LUXE De lijn LUXE is de definitie van Mykita’s progressieve oogmode. De hoogste standaards als het gaat om design, comfort en kwaliteit worden gehanteerd. De gepatenteerde methode van het vervaardigen van de LUXE monturen betekent dat ze niet voorzien zijn van schroefjes en moertjes. Er zijn slechts drie componenten: de voorkant van het montuur en de twee zijkanten, op een intelligente wijze samengevoegd. Het staal van het montuur is gecoat met witgoud of platina en – afhankelijk van het model- handbeschilderd. Het buffelhoorn komt van de bekende Duitse firma Hoffman Natural Eyewear.

VOOR MEER INFORMATIE: ARENDSTRAAT 37, OOSTERHOUT T 0162 45 46 39 | WWW.LOONEN-BRILLEN.NL

79

TULP_eyetrends_winter2010  

PIN-UP yOUR LOOks BART CHABOT LANCEERT EIGEN BRILLENLIJN MykITA LUXE 79

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you