Page 37

Mikor határozza el magát egy férfi? A házasságról úgy tartják, az olyan női dolog. Az esküvő és a körülötte lévő sok díszes és pompás dolog a gyengébbik nem örvendeztetését szolgálják. Gyakran úgy tekintenek a szertartásra és a lagzira, hogy ők csupán passzív résztvevői az egésznek, és mindenki a menyasszonyra kíváncsi. Ha egy férfi úgy dönt, megkéri a kiválasztott nő kezét, annak okai túlmennek a nők által hitt olyan általános dolgokon, mint a szépség és a szexi külső. Ezek csupán a figyelemfelkeltésre alkalmasak, ahhoz, hogy a frigy az erősebbik nem részéről is létrejöjjön ez vajmi kevésnek bizonyul. Pozitív dolog, ha egy nő okos, logikusan gondolkodik és gyakorlatias, viszont nem szabad átesni a ló túloldalára. A férfi szeret irányítani, így azt is szereti, hogy inteligenciában is a párja felett

Komárno, Župná č. 5 KOLÁROVO, Rábska č. 29.

„Férfi és nő ... hogyan is érthetné meg egymást. Hiszen mindkettő mást akar. A férfi: a nőt. A nő: a férfit.” (Karinthy Frigyes)

0%

0%, -4

-2 ZĽAVY

van. A házias nő, aki még kiváló szakács is ritkán marad egyedül. Ezek a tulajdonságok elengedhetetlenek egy család fenntartásához, és kielégítik a férfi otthonra irányuló vágyait is: a rendezett családi fészek kényelmesnek bizonyul és ezt a nők biztosítják számukra. Az igazi feleségben ötvöződik az igazi társ, a barát és a jó szerető. Úgy tűnhet, hogy az elvárások sokban különböznek egymástól, mégis mindenki megtalálja számára az igazit. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a párválasztás nem egyenlő a piaci vásárlással. Minden hibátlannak tűnik, mégis azt érezik, hogy nem egymásnak teremtették őket. A párkapcsolat örök hajtóereje a szenvedély. Hölgyeim és Uraim, ne tessék elpunnyadni, az esküvő és a mézeshetek után, mert a varázs csak akkor marad meg, ha érdekesek maradnak egymás számára. Ha már nincs meg az a kihívás, hogy egymás boldogságát fenntartsák, akkor elvész a szenvedély. Ha viszont már megvan minden hozzávaló, akkor hajrá, szervezzék meg álomesküvőjüket, vagy ha izgalmuktól fűtve türelmetlenek, üljenek fel az első gépre és irány Las Vegas.

-50%

50%

*

až ,

zlava

r

A feljebb felsoroltak mellett nem hátrány, ha a férfi otthon érzi magát a konyhában és kiveszi részét a háztartási munkákból is. Eszmei értékét csak tovább növeli, ha az lemondja a barátaival oly rég tervezgetett szombat esti sörözést, ha párjának rossz kedve van vagy éppen rosszul esne neki, ha egyedül hagyná őt. A sörözés és meccsnézés helyett inkább kedvesét kényezteti és érezteti vele, minden helyzetben számíthat rá.

37

*zimný tova

Február 2012

nili už zlacne

my sme zlac

na

10in0á% lnu orig

taliansku

módu

y ánske odev dámske a p plnky do y, žm či topánky, žutéria... , bi šáli, opasky

Palatínova 15, Komárno tel: 0908 319 811

february 2012 - LOOK magazine  
february 2012 - LOOK magazine  

LOOK magazine 2012 may © Generation C media, s.r.o. Komárno, Slovakia bilingual magazine (hungarian, slovak)

Advertisement