Page 11

Február 2012

Kovács Gyuri, dj

A két nem képviselői másképp látják ezt a kérdést. Szerintem a nők egy kicsit érzékenyebben kezelik, mint a férfiak. Manapság nem fontos a papír. Egy jó férfi úgyis tudja, mire van szüksége a hölgynek. Ha a hölgy mindenképpen akarja az esküvőt, a férfi bele fog menni. Manapság azt látom, a fiatalok többsége jól megvan úgy, hogy együtt élnek a partnerükkel, nevelik a gyermekeiket, és boldogok. Nem a papír a lényeg.

Timkó Nóra, közgazdász

Szerintem a jó házassághoz nem feltétlenül kell a papír, de én ennek ellenére szeretnék férjhez menni, igazi menyasszony lenni. Szerintem ez nagyon sok lány álma, bár manapság már nem igazán divatos. Úgy gondolom, hogy a házasság ad egyfajta pluszt egykapcsolatnak, legalábbis így tapasztaltam ismerőseim körében. A párom is ezen a véleményen van, valószínűleg ezért is kérte meg a kezemet. Tavasszal, vagy a nyár végén lesz az esküvőnk.

11

Bc Ilka Adrián,

végzős egyetemista

Ha egyszer ennek a Világnak vége lesz, azt majd csak magunknak köszönhetjük. Csak egy példa, hogy ivóvízzel működnek a WC-k. Ez a véghez vezet. De nem az idén. Majd lassan. Olyan társadalomban élünk, ahol a gyermekek nem látják szüleiket reggel munkába menni, mert nincsen nekik munkájuk. Nem ismerik az ételek természetes ízét, mert minden művileg készül. Lassan már a méz is. Ha eltűnnek a méhek, akkor lesz itt vége mindennek!

Horváth Viktória, egyetemista:

Természetesen házasságpárti vagyok! Ez a társadalom alfája-omegája. Házasságkötéssel családot teremtünk, gyermekeket vállalunk, továbbadjuk nekik minden tudásunk, általuk élünk majd tovább. Véleményem szerint rendkívül fontos, hogy gyermekeink lelki összhangban és egészségben nevelkedjenek, hogy megtanuljanak szeretni, tudják, mit jelent a család, az összetartozás. Mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy a házasság egy életre szól. Ha leteszem a voksom valaki mellett, attól kezdve már nincs visszaút. Nem flancból kell házasodni, hanem szeretetből. Szerintem ez a titka mindennek.

Összeállította: Bárány János

february 2012 - LOOK magazine  
february 2012 - LOOK magazine  

LOOK magazine 2012 may © Generation C media, s.r.o. Komárno, Slovakia bilingual magazine (hungarian, slovak)

Advertisement