Page 1

Palau d’Orient, 6 de desembre, 2011 Estimada Adriana, Sóc el rei Melcior i m’ha agradat molt la teva carta. La volíem contestar tots tres, per això ho hem hagut de fer a sorts, i l’he acabat contestant jo. He sabut que t’estimes molt el ball, tant de bo ballés igual de bé que tu. Jo vaig anar a classes de ball de hip hop, però vaig fracasar perquè ballo molt malament, per això m’agrada observar-te mentre balles. Me n’alegro molt que t’hagis portat bé aquest any,has de continuar fent igual, perquè el papa i la mama estiguin contents.Intentarem portar-te el que demanes. Ja veig que t’agraden els gossos. Sabies que nosaltres en tenim un? Es diu Raïm, no el podem portar a la cavalcada perquè s’espantaria i se n’aniria corrents. És molta responsabilitat tenir un gos, em sembla que això ho hauries de parlar amb el papa i la mama. M’agrada que demanis alguna cosa per a la teva cosina. Vine a veure’ns a la cavalcada, et tirarem molts caramels. Deixa’ns menjar i beguda per a nosaltres i els camells, i recorda que has d’anar a dormir d’hora. Un petó molt gros, El Rei Melcior -Nerea


Palau d’Orient, 8 de desembre, del 2011 Estimada Paula, Som els Tres Reis Mags, i ens ha encantat la teva carta i sambem que ets una nena molt bonica i eixerida i hem decidit escriure-la tots tres. Ens agrada molt que juguis amb les teves amigues. Nosaltres també ho fem. Amb el Pare Noel juguem i comentem les nostres vivències. Ens estimem molt el Pare Noel es un amic de l’infancia anavem junts a la llar d’infants. Em sabut que t’has portat regular, hauries d’intentar millorar i ajudar a fer les tasques de casa, així la mama i el papa t’ho agrairien molt. Intentarem portar-te les nines de les Winx. També ens agrada que demanis coses per al teu cosí, farem tot el possible per portar-li tot el que demana. Explica-li que ens enrecordem d’ell. Vine a veure’ns a la cavalcada et tirarem molts caramels. Vesten a dormir d’hora i deixan’s menjar i beguda que amb el viatge estem molt cansats, i els camells han d’agafar forçes per tornar al Palau. Un petó molt gros, Dels Treis Reis Mags -Nerea


Palau d’Orient, 6 de desembre de 2011

Estimada Adriana: Hola Adriana!! Som els tres Reis Mags de l’Orient, quan hem vist la teva carta ens a fet molta il·lusió que ens hagis pogut escriure. Estem molt contents per que em llegit que et portes bé. Ens agrada molt que siguis així. Fes cas a la teva mare i al pare per que sinó senfadaran. Em llegit que t’agrada balla, a nosaltres també ens agrada molt, però segur que tu, u fas molt millo. M’hen enrecordeo que un dia el Melcior, va bulguer participar en un concurs de balla, però quan li va tocar a ell, es va ensopegar i es va caure, per això el van eliminar. Em vist lo que et demanes, no sabes si tu podrem porta, perquè hi ha molt nens en el món i cada a de tindre algún regal. Enrecordatan, de anar a la cavalcada, si et veiem et tirarem caramels, i si pots deixens alguna cosa per pogué menjar, i aigua pels camells Ves a dormir aviat per poder repartí els regals.

Molts petons de part dels Tres Reis Mags d’Orient. -Laia


Palau d’Orient 6 desembre 2011 Estimada Adriana

Som els tres reis mags, hem llegit la teva carta ens ha fet molt il·lusió rebre la teva i la dels teus companys. Es tan bonica que em volgut contestar-la els tres a l'hora.

Ja vas a segon? Uf que gran! Ets una nena molt divertida i eixerida, sempre ajudes els teus companys i companyes.

Es molt divertit ballar, segur que balles genial! A nosaltres de petits també ens agradava molt ballar. Ens agrada molt que et portis molt bé a l’escola i a casa, segueix així!

Intentarem portar-te el gosset que camini, però pensa que altres nens també han demanat més coses i els camells aniran molt carregats. En recordat d'anar-nos a veure a la cavalcada, que de ven segur et llançarem caramels i d’anar-te a dormir a l’hora. Sobretot deixa aigua per els camells i una mica de menjar per ha nosaltres. T'agrairem molt que ho facis, perquè el viatge es molt llarg i arribem molt cansats. Un petó molt gran.

Els tres reis mags -Silvia


Palau d’Orient 6 desembre 2011 Estimada Adriana Som els tres reis mags, hem llegit la teva carta ens ha fet molta il·lusió rebre la teva i la dels teus companys. Es tan bonica que em volgut contestar-la els tres a l'hora.

Ja vas a segon? Uf que gran! Ets una nena molt divertida i eixerida, sempre ajudes els teus companys i companyes.

Es molt divertit ballar, segur que balles genial! A nosaltres de petits també ens agradava molt ballar. Ens agrada molt que et portis molt bé a l’escola i a casa, segueix així!

Intentarem portar-te el gosset que camini, però pensa que altres nens també han demanat més coses i els camells aniran molt carregats.

En recordat d'anar-nos a veure a la cavalcada, que de ven segur et llançarem caramels i d’anar-te a dormir a l’hora. Sobretot deixa aigua per els camells i una mica de menjar per a nosaltres. T'agrairem molt que ho facis, perquè el viatge es molt llarg i arribem molt cansats. Un petó molt gran. Els tres reis mags -Silvia

Cartes Verticals  

Cartes dels Reis horitzontals

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you