Page 1

Wonen in het Museumkwartier.....


Prachtig en relaxed wonen, maar toch in de stad? Heerlijk toch... om midden in de stad te wonen, maar tegelijkertijd toch ook je rust kunnen vinden in je buurt? Mooi park om de hoek, perfecte bereikbaarheid met het openbaar vervoer, en noem maar op. Hoe heerlijk zou het zijn als u zo vanuit uw huis een gezellig restaurant/cafe kunt binnenlopen. Waar je met verschillende mensen ontmoet en de sfeer is er altijd goed. Het is een levendige en aanwezige buurt maar er zijn ook gewoon rustige plekken in het museumkwartier. Kortom perfecte buurt om te wonen als u van drukte, gezelligheid en van de stad houdt. Iedereen kent het museumplein wel denk ik, dat ligt ook in het museumkwartier. Veel verschillende musea en leuke winkels, cafeetjes en restaurants. Met vijftien minuten sta je op Amsterdam centraal, super goede bereikbaarheid dus. Om de drie minuten gaat er wel een tram. Er zitten ook scholen in de buurt zoals het Montessori Lyceum, Instituut Schreuder en de school voor filosofie bijvoorbeeld. Er mist vrijwel niks in het Museumkwartier.

Kom nu snel langs Makelaar Mooijekindvleut in de Hendrik Jacobszstraat en met bewijs van het lezen van deze folder kunt u nu 5% korting krijgen bij het afsluiten van u hypotheek. Alleen geldig tot 20 Februari 2018.


Deze foto is op een zaterdagmiddag genomen, zoals je ziet veel auto’s voor de deur maar niet eens al te druk in de straat. Hoge bebouwing en veel appartementjes zijn te vinden in het museumkwartier.

Ook het grote Concertgebouw is in het Museumkwartier, het bevindt zich tegenover het Museumplein. Avondje op stap of naar een Nijntje theatervoorstelling met de kinderen, het kan allemaal in het Museumkwartier.

Hoe prachtig is het museumplein, veel grasoppervlakte waar je lekker kunt wandelen, hardlopen of misschien gewoon even rondkijken. Zomers is het natuurlijk helemaal ideaal zonnetje erbij, Kleedje mee en je kan lekker een middagje zonnen of picknicken.


Leukste buurt van Amsterdam Laten we beginnen met Amsterdam in het algemeen. ‘Amsterdam is poep op de stoep en haat in de straat’ zoals ze dat zeggen. Dat valt hartstikke mee, Amsterdam is ook wel heel gezellig eigenlijk. Er zijn veel leuke buurten in Amsterdam waar veel welvarende mensen leven zoals de Haarlemmerbuurt, Rivierenbuurt, Oud-West en ga zo maar door. Je hebt uiteraard ook buurten in Amsterdam met een lage leefbaarheid zoals nog steeds de Bijlmer, Amsterdam-Noord en de Hoofddorppleinbuurt. Het Museumkwartier is een welvarende buurt in Amsterdam met veel positieve reacties. Het is er erg gezellig en centraal, het is een klein beetje buiten de stad maar tegelijkertijd ook midden in de stad, er is iniedergeval zat te beleven in het Museumkwartier. Het museumplein, concertgebouw, cafeetjes, restaurantjes etc. De bereikbaarheid is ook super top, de trams vliegen om je oren en je bent zo op Centraal. Nog een pluspuntje van het museumkwartier is dat de bebouwing super praktisch en zeker ook typisch Amsterdams is. Hoge bebouwing en qua huur en koopwoning is het ongeveer gelijk verdeeld, 50/50 zoals ze dat noemen.


Heerlijk rustig, knus, gezellig en luxe wonen. Dat is hier mogelijk! Het huis Het is een huis uit het bouwjaar 1960, in 2013 verbouwd met uitbreiding naar de zijkant. Het is zeer goed geĂŻsoleerd. Perfecte lichtinval door de prachtige glazen vouwwand, in de zomer kun je de hele vouwwand openschuiven waardoor je de tuin bij de kamer betrekt. Boven de keuken een lichtstraat wat nog voor wat extra licht zorgt. Het huis is verder erg praktisch en strak ingedeeld. De keuken heeft een mooie, natuurlijke uitstraling en de keukenbladen zijn van natuursteen Graniet. In de keuken bevindt zich een

vrijwel nieuwe vaatwasmachine, ingebouwde magnetron, oven en koffiezetapparaat. Een en al luxe dus. Verder een mooie open woonkamer met een ingebouwde tv en veel ruimte en lichtinval. Het huis heeft ruime 4 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer extra groot met inloopkast, leuk voor de vrouwen natuurlijk. In 2016 zijn er 2 dakkappelen geplaatst, wat gezorgd heeft voor extra ruimte. En vrij diepe achtertuin met een kantoor, prieeltje en een schuurtje. Achterin nog een klein grasveldje met een schommel voor de kinderen.


Busy, relaxt but most of all a warm neighborhood Sounds good right?.... Living in the city centre whilst still finding a place where you can rest? A beautiful park around the corner, public transport at your fingertips so on and so forth. Museumkwartier is packed with lots of fun restaurants and cafĂŠs. There is always a good ambiance around with nice people from diffrent places and countries. Of course there enough spaces where you can withdraw from the busy spaces. The museumkwartier is the perfect neighborhood for people who enjoy living in both quiet and packed areas near thier house. All the tourist kno wit, Museumplein, also located at the museumkwartier. Enough choice out of diffent shops, cafes and restaurants. With only 15 minutes from Amsterdam Central it is well situated, every 3 minutes a tram goes to Amsterdam Centrral. There are a few schools in the nearby area like; Het Montesorri Lyceum, Instituut Schreuder and the school of philosophy. There is almost nothing that is not around Het Museumkwartier.

Drop by Makelaar Mooijekindvleut in Amsterdam and you will recieve 5% discount if you show this voucher. Valid untill 20th of Febuary

Hendrik Jacobszstraat 10 1075 PD Amsterdam 020 - 800 23 83 amsterdam@mooijekindvleut.nl

Brochure eindproduct  
Brochure eindproduct  
Advertisement