Page 2

Lindhagensterrassen

1

kv. Gångaren 19 Södermälarstrand kv. Ludvigsberg 25-79

KONTOR 530-860 KVM. Med bevarad industrikaraktär och en hänförande utsikt är lokalerna både personliga och ljusa. Kontoren är moderna och trivsamma med många möjligheter till egna inredningslösningar.

Råsundavägen kv. Fortet

KONTOR 903 KVM. Lokalen ligger på 7 trappor och har en öppen och flexibel planlösning. Här får ni en rymlig, ljus och modern arbetsmiljö i en lokal med hög teknisk standard. Huset färdigställdes 2007 och har en stor, välkomnande entré och restaurang på bottenplanet. Stadshagen på nordvästra Kungsholmen är idag ett av Stockholms mest expansiva och attraktiva områden som kraftigt ökat i populäritet hos företag och boende. Kommunikationerna är mycket bra med två tunnelbanestationer och bussar inom bekvämt gångavstånd. Garage finns i huset och Essingeleden alldeles i närheten.

Lindhagensgatan kv. Gångaren 20 90

KONTOR 1026 KVM. Huset totalrenoverades 2009 och har idag toppmodern teknik. Lokalen på 5 trappor med en öppen planlösning är ljus, rymlig, flexibel och effektiv. I huset finns även gym, restaurang och hotell.

Narvavägen 1-3

KONTOR 305 KVM. Nu finns tre lokaler om 305 kvm lediga. Här har ni möjlighet både till öppen planlösning eller rumsindelning. Ett utmärkt skyltläge vid E4:an och närhet till Hagaparken.

kv. Fanan

12

KONTOR 268 KVM. Mellan Karlaplan och Djurgårdsbron ligger denna fastighet i ett trivsamt och unikt läge på Östermalm. Lokalen är modern, ljus och har en härlig utsikt.

Vilken blir er nästa adress? Vid en flytt är adressen viktigare än något annat. Läget är oftast den första frågan som kommer på tal och är direkt avgörande både för effektiviteten och för trivseln. Vi har framför allt specialiserat oss på lägen i Stockholm. Det är här vi förvaltar, projekterar och hyr ut kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Men vi vill också att du ska få en lokallösning som är trivsam, funktionell och skräddarsydd. Som innebär en bra arbetsmiljö, så hör

gärna av dig så hjälper vi till att anpassa lokalen på er nästa adress efter just era behov. Vi är en del av kapitalförvaltningen hos AFA Försäkring som administrerar avtalsförsäkringar för drygt 4 miljoner anställda i privat näringsliv, kommuner, landsting och regioner. AFA Försäkring ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK.

2011-nr10  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you