Page 1

Stockholms största

LOKALBANK över 500 lediga lokaler

STOCKHOLM | nr 10 november 2011 | Årgång 5

tidningen lokalguiden | pris 62 kr

LOKALGUIDEN

sveriges största fastighetstidning

för lokalsökande och flyttande företag

Nya kontorslokaler byggs i Uppsala

Vad kostar

en flytt?

aktuella Projekt

nya ytor i Stockholm Hitta rätt

konferensanläggning fem frågor om uppsala.

helene lindley på industrihus svarar.

säker lokal på rätt sätt.

richard björk på swedsecur ger säkra råd.


Lindhagensterrassen

1

kv. Gångaren 19 Södermälarstrand kv. Ludvigsberg 25-79

KONTOR 530-860 KVM. Med bevarad industrikaraktär och en hänförande utsikt är lokalerna både personliga och ljusa. Kontoren är moderna och trivsamma med många möjligheter till egna inredningslösningar.

Råsundavägen kv. Fortet

KONTOR 903 KVM. Lokalen ligger på 7 trappor och har en öppen och flexibel planlösning. Här får ni en rymlig, ljus och modern arbetsmiljö i en lokal med hög teknisk standard. Huset färdigställdes 2007 och har en stor, välkomnande entré och restaurang på bottenplanet. Stadshagen på nordvästra Kungsholmen är idag ett av Stockholms mest expansiva och attraktiva områden som kraftigt ökat i populäritet hos företag och boende. Kommunikationerna är mycket bra med två tunnelbanestationer och bussar inom bekvämt gångavstånd. Garage finns i huset och Essingeleden alldeles i närheten.

Lindhagensgatan kv. Gångaren 20 90

KONTOR 1026 KVM. Huset totalrenoverades 2009 och har idag toppmodern teknik. Lokalen på 5 trappor med en öppen planlösning är ljus, rymlig, flexibel och effektiv. I huset finns även gym, restaurang och hotell.

Narvavägen 1-3

KONTOR 305 KVM. Nu finns tre lokaler om 305 kvm lediga. Här har ni möjlighet både till öppen planlösning eller rumsindelning. Ett utmärkt skyltläge vid E4:an och närhet till Hagaparken.

kv. Fanan

12

KONTOR 268 KVM. Mellan Karlaplan och Djurgårdsbron ligger denna fastighet i ett trivsamt och unikt läge på Östermalm. Lokalen är modern, ljus och har en härlig utsikt.

Vilken blir er nästa adress? Vid en flytt är adressen viktigare än något annat. Läget är oftast den första frågan som kommer på tal och är direkt avgörande både för effektiviteten och för trivseln. Vi har framför allt specialiserat oss på lägen i Stockholm. Det är här vi förvaltar, projekterar och hyr ut kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Men vi vill också att du ska få en lokallösning som är trivsam, funktionell och skräddarsydd. Som innebär en bra arbetsmiljö, så hör

gärna av dig så hjälper vi till att anpassa lokalen på er nästa adress efter just era behov. Vi är en del av kapitalförvaltningen hos AFA Försäkring som administrerar avtalsförsäkringar för drygt 4 miljoner anställda i privat näringsliv, kommuner, landsting och regioner. AFA Försäkring ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK.


Med hastigheter på upp till 30 Mbit/s går arbetsdagen snabbare!

Just nu!

239 kr/mån i 6 mån1)

Huawei B593

Skaffa Telia Mobilt bredband Företag Stor så ingår 4G vilket ger dig betydligt mer fart på jobbet och en effektivare arbetsdag. Dessutom ingår en trådlös 4G-router som gör att du och dina kollegor kan surfa snabbt och smidigt på en och samma uppkoppling. Allt för bara 239 kr per månad.

Trådlös 4G-router ingår! När alla kan surfa samtidigt blir ni klara ännu snabbare.

Välkommen till Telias butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö

1) Telia Mobilt bredband Företag Stor. Bindning minst 18 mån, 199 kr/mån i 6 mån därefter ord. pris 269 kr/mån. Engångsavgift 200 kr. 4G modem ingår, värde 1 356 kr. Datamängd 30 GB, hastigheten inom 4G och 3G är upp till 30 Mbit/s och upp till 22 Mbit/s i Telias 4 000 Homerun Wireless zones. IP-telefoni ingår inte. Accesshastigheten begränsas till 120 kbit/s efter förbrukad datamängd (hastigheten i surfzonerna påverkas ej). Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, dock längst t. o. m. 22/1 2012. Alla priser exkl. moms, gäller inom Sverige. För fullständiga priser och villkor, se www.telia.se eller fråga i butik.

1) Huawei B593

ABONNEMANG

BINDNINGSTID

Fast mån.avgift ABONNEMANG

Fast mån.avgift under bindn.tiden ROUTER

TOTAL MÅN.AVGIFT

Telia Mobilt bredband Företag Stor

24 mån

199 kr i 6 mån därefter 269 kr

40 kr

239 kr i 6 mån därefter 309 kr

+

Kontant ROUTER

Engångsavgift ABONNEMANG

Pris utan ABONNEMANG

0 kr

200 kr

2 236 kr


RÅdmansgatan 40 800–7 000 kvm i stockholms innerstad Erica Suraiya Redaktör Som funderar skarpt på att testa ljusterapi. Borde bara göra gott, eller hur? Nåt får man ju hitta på i brist på väntande solsemester.

ökad säkerhetsrisk under företagsflytten

6

Vi går mot mörkare tider, det är ett som är säkert. Och ju tätare vintermörkret sluter sig om oss och ju större del av dygnet som domineras av det dunkla, desto mer fördelaktiga blir arbetsförhållandena och förutsättningarna för inbrottstjuvarna. Det man kanske inte tänker på när det är dags för lokalbyte är att risken att råka ut för både inbrott och skadegörelse är som störst precis när man genomför den fysiska flytten. Samtidigt är det inte helt ovanligt att just säkerheten nedprioriteras vid en flytt, något som kan bero på både oerfarenhet och tidsbrist, tror Richard Björk på säkerhetsföretaget Swedsecur, som i detta nummer ger ett stort antal tips och råd för hur man bör hantera säkerheten både under flytten och väl på plats i de nya lokalerna. Nu kan ni också säkerställa att ni har flyttlådor som håller hela vägen, även om

Ledare

de under flyttens gång blir stående en stund ute i hällregnet. För från företaget Gröna Flyttlådan kan man numera hyra hållbara, stabila flyttlådor i plast, som dessutom levereras till dörren med miljöbil. Vilket, tillsammans med lådans livslängd, gör tjänsten till ett bra miljöval. En flyttlåda i plast håller i minst sex-tio år, enligt Gröna Flyttlådan, medans livslängden hos en genomsnittlig flyttkartong är tre-fyra flyttar. I blocket "Allt för din lokal" kan du även läsa om hur ni försäkrar er om att inte råka ut för oväntade problem vid satsningar på nya IT-system och hur ni skapar rum i rummet med hjälp av några av de mest effektfulla och nytänkande rumsavdelarna som finns ute på marknaden idag.

Framsidan Uppsala Entré som ska byggas intill nya Resecentrum i Uppsala. Kontorshuset blir Uppsalas första ”GreenBuilding”. Bild: Skanska Utges av Lokalguiden Sverige AB Besöksadress Torsgatan 5 Ansvarig utgivare Tom Vikström Redaktion Håkan Landmér, Daniel Åberg, Niclas Åberg, Martin Forslind, Fredrik Mellquist, Tommy Derngren, Alexandra Holm, Rebecca Cross, Johanna Unger, Joakim Nordström, Anna Vikström, Johanna Södermalm och Ola Johansson. Formgivning Lokalguiden Tryck V-TAB Vimmerby Tidningen Lokalguiden trycks på ett Svanengodkänt tryckeri. LOKALGUIDEN www.lokalguiden.se tel 031 788 71 00 fax 031 23 71 15 info@lokalguiden.se annons@lokalguiden.se Lokalguiden får citeras med angivande av källa, tillstånd av ansvarig utgivare erfordras för återgivande av artiklar och illustrationer. Tidningen ansvarar ej för insänt, ej beställt material.

Trevlig läsning!

Upplaga Stockholm: 17 000 ex För mer info: www.ts.se

Erica Suraiya

Skulle du vilja flytta in i det här huset? Hyr din kontorsplats på Stockholms trevligaste Kontorshotell – Kontoret Strandvägen 7A! För 5900:-/månad får du: • • • • • • • •

Fast kontorsplats i vår fantastiska vindsvåning på 7:e våningen Skylt i porten och tillgång till kontoret dygnet runt Trådlös uppkoppling och it-support för att komma igång Bemannad reception med post- och budhantering Städning Telefonhytter för att kunna tala ostört Fullt utrustade kök samt kaffe Tillgång till mötes- och konferensrum med fullservice

Eget hus mitt i city?

Besök oss på www.7a.se För information och visning kontakta: Fredrik Hultman, fredrik@7a.se 08-586 107 03, Bo Fuglsang, bo@7a.se 08-586 107 04 eller Aliya Dahlgren, aliya@7a.se 08-586 107 01

7A_kvartsida_nr9.indd 1

Ledare

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

10/6/2011 4:08:59 PM

Välkommen till Rådmansgatan 40! Här erbjuder vi både stora och små företag nyrenoverade lokaler och möjlighet att själva vara med i utformningen av planlösning, val av material och ytskikt. Området erbjuder en mängd trevliga restauranger, bra träningsanläggningar och en trevlig mix av butiker. Tunnelbana och bussar finner ni på ett kvarters avstånd. Kontakta gärna mig så visar jag er runt! Désirée Walkenström, Fabege, 08-555 148 09.

www.fabege.se | 08 - 555 148 00


Vi tror på långsiktiga relationer

innehåll nummer 10 2011 10 NOTISER Branschnyheter i korthet

8

14 38

innehåll

44

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

12

EXPERTPANELEN Aktuella frågor får svar

14

analys av uppsala Stabil marknad även i dåliga tider

18

FEM FRÅGOR OM UPPSALA Helene Lindley på Industrihus svarar

20

HYROR OCH VAKANSER Vi har koll på läget

22

PROJEKT PÅ GÅNG Vi visar ett urval av pågående projekt i Stockholm

26

CHECKLISTAN För en flytt med flyt

28

VAD KOSTAR EN FLYTT? Tenant & Partner ger nyckeltal

30

LEDIGA LOKALER MITT I STADEN Sedda från ovan

32

MÅNADENS POPULÄRASTE LOKALER Baserat på flest klick på lokalguiden.se

36

FORM & INREDNING Rum i rummet med Softwall

37

EL, TELE, DATA IT-system kan ge oväntade problem

38

MILJÖ Gröna flyttlådor och solenergi till bilen dygnet runt

40

LARM & SÄKERHET Säker lokal på rätt sätt

44

Månadens KOnferensanläggning Äkta skånskt gemyt

46

KONFERENSBANKEN Hitta rätt lokal för dina möten

48

Lokalbanken Stockholms största lokalbank

Vi är vana vid långsiktiga relationer. Vårt engagemang i en fastighet brukar räknas i många årtionden. Det ger oss gott om tid att lära känna dig som är hyresgäst och visa hur viktigt vi tycker det är med närhet och god service.

Hornstull Vårt senaste engagemang heter Hornstull. Här införlivas nya butiker, kontor och bostäder i den genuina innerstadsmiljön i de kanske mest äkta Söderkvarteren. Stadens puls, näringsliv, restauranger och caféer samsas med vatten, båtliv och grönområden. BONNIER FASTIGHETER AB

Toppmoderna kontor Vårt bidrag till Hornstulls utveckling är toppmoderna kontor, butikslokaler och äkta engagemang under lång tid. Det ska kännas tryggt att flytta in hos oss. Bonnier fastigheter hälsar dig välkommen till Hornstull. Läs mer på www.kontorihornstull.se

• BESÖKSADRESS: TORSGATAN 21 • TELEFON 08-545 198 00 • WWW.BONNIERFASTIGHETER.SE


LEDIGA LOKALER HOS ABERDEEN

Hyreslediga kontorslokaler på Ringvägen 100 Infopaq AB flyttar vid årsskiftet in i ett av Diligentias kontorshus på Ringvägen 100 på Södermalm. Här erbjuds stilrena kontor med bra skyltläge. I skrivande stund är ca 1 000 kvm hyreslediga och vid årsskiftet blir ytterligare ca 1 000 kvm vakanta. Bild: Kaplans Auktioner

notiser

flat iron building, en av norrportens kontorsfastigheter i stockholm. foto: Ulf Areskoog

10

Norrporten har nöjdast kontorshyresgäster Fastighetsbolaget Norrporten har branschens nöjdaste kontorshyresgäster. Det visar den årliga Fastighetsbarometern som presenterades i slutet på oktober. Norrporten fick ett Nöjd-Kund-Index på 80. På andra plats placerade sig de senaste tre årens vinnare Hufvudstaden med ett NKI på 78 och på tredjeplatsen kom det Örnsköldsviksbaserade kommunala bolaget Arken Tjänstecentrum med ett NKI på 74. Årets största NKI-förbättring fick Newsec för deras förvaltning av Niams fastigheter: De ökade sitt NKI med tre enheter sedan förra året. Deltagarna i undersökningen Fastighetsbarometern tillhör landets största ägare av kontorsfastigheter och cirka 2 000 av deras hyresgäster har intervjuats under augusti och september. Bakom Fastighetsbarometern står konsultföretaget CFI Group och branschorganisationen Fastighetsägarna Sverige. I årets Fastighetsbarometer har CFI C87 M0 Y20 K0 C0 M75 Y92 K0 C47 M15 Y100 K1 Group gjort specialanalyser kring skillnader i hyresgästers betalningsvilja. – Vi ser att 30 procent eller fler av de kunder som ger ett NKI över 75 med stor sannolikhet kommer att stanna kvar hos sin nuvarande hyresvärd även om de blir erbjudna en likvärdig lokal hos en annan hyresvärd med en 10 procent lägre hyra, säger Johan Welén, projektledare för Fastighetsbarometern på CFI Group. notiser

Stigande hyror för logistiklokaler I Sverige och i synnerhet i Stockholm har efterfrågan på logistiklokaler under senare tid varit stark. Detta i kombination med det minimala utbudet av effektiva lokaler har drivit upp hyrorna i Stockholm. Det visar Colliers senaste sammanställning över logistikhyror i Europa. – Det som skiljer Sverige från övriga Europa är att det inte byggs på spekulation vilket medför att det knappt finns några moderna lokaler på marknaden. Därför ser vi nu hyresnivåer på ca 850-900 kr/kvm i ineffektiva 70-tals hus. För förkontrakterad nybyggnation är hyresutvecklingen däremot motsatt. Har man råd att vänta ett år på sin lokal och kan skriva ett 10-årigt avtal, kan man få mycket attraktiva hyresvillkor till följd av sjunkande avkastningskrav från investerarna, säger Erik Barnekow Affärschef Logistik & Industri på Colliers.

erik barnekov, affärschef logistik & industri på colliers. foto: Simon Hellsten C6 M64 Y97 K0

C70 M3 Y62 K0

fullvärdigt medlemskap för sgbc Sweden Green Building Council har nu antagits som fullvärdig medlem i World Green Building Council. Sverige blir därmed det 22:a landet att godkännas som fullvärdig medlem. – Vår nya position i nätverket ökar

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

möjligheterna att påverka den globala utvecklingen. Tack vare vår tätposition inom bygg- och miljösektorn kan Sweden Green Building Council hjälpa andra länder att driva på utvecklingen för att skapa det framtida hållbara samhället, säger Bengt Wånggren VD på Sweden Green Building Council. Sweden Green Building Council är en ideell förening vars medlemmar är ledande företag och organisationer inom den svenska bygg- och fastighetssektorn vilka vill utveckla och påverka miljö- och hållbarhetsarbetet i branschen. Med fokus på miljöcertifiering av byggnader och genom att tillhandahålla relevant utbildning, ge råd i fastighetsrelaterade miljöfrågor samt att erbjuda nätverk för erfarenhetsutbyte, stödjer Sweden Green Building Council alla företag och organisationer att nå sina fastighetsrelaterade miljömål.

Blasieholmsgatan 4A, City

Alsnögatan 7–11, Danvikstull

I bra läge mitt på Blasieholmen har vi fräscha och flexibla lokaler i en nyrenoverad fastighet. Här går att hyra upp till 1 340 kvm.

Kontorslokaler från 230 till 2 000 kvm med goda parkeringsmöjligheter två minuter från Slussen. Utmärkt skyltläge mot Värmdövägen.

Stureplan 15, City

Sperlings Backe

249 kvm högt upp i vacker sekelskiftesfastighet mitt på Stureplan. Fyra stora luftiga kontorsrum samt tre mindre enmansrum.

Moderna kontor i klassisk Stureplansfastighet i varierande storlekar från 135 kvm upp till ca 3 300 kvm.

Upplysningscentralen väljer återigen Marievik Aberdeens Pan-Nordiska fastighetsfond har tecknat avtal med Upplysningscentralen, UC, avseende ca 4 000 kvm kontor på Årstaängsvägen i Marievik. UC sitter sedan tidigare i andra lokaler i området och väljer nu återigen Marievik för sitt nya kontor. – Vi är övertygade om av lokalerna kommer att uppfylla våra behov som innebär närhet till våra kunder, kommunikationer och möjlighet att skapa en modern öppen kontorslösning, säger Anders Hugosson, vd på UC. – UC är ett i raden av stora företag som valt att etablera sig i Marievik och efterfrå0 gan på lokaler i området är stark. Marievik utgör ett attraktivt alternativ för företag som söker effektiva lokaler i citynära läge med goda kommunikationer, säger Erik Skalin, uthyrningschef på Aberdeen Asset Management. Aberdeen arbetar aktivt med att utveckla Marieviksområdet som helhet. Under maj månad påbörjades ett planarbete tillsammans med Stockholm stad som syftar till att skapa en levande miljö i området med en blandning av kontor, bostäder och närsevicebutiker.

1000

Vi har rum för alla

2000

3000

4000

5000

Med 50 fastigheter inom tull i Stockholm kan vi erbjuda möjligheter för alla önskemål. Kontor eller butik, stort eller smått, mitt i city eller i närheten – vi har lokalerna som ditt företag kan utvecklas i.

Kontakta oss så hjälper vi ditt företag att hitta nya lokaler Ring 020-400 900 eller sök din lokal på www.aberdeen.se

Gamla SEB Trygg Liv:s fastigheter förvaltas av Aberdeen Asset Management.


Eva-Lotta Lundberg Uthyrningsansvarig kontor, Hufvudstaden

Styrbjörn Rudfelt Etablering kontor, Atrium Ljungberg

lokalguidens expertpanel I detta nummer ger Expertpanelen goda råd till de företag som ska flytta och hamnar i en situation där de behöver välja mellan två fastighetsägare. De tipsar också om hur man kan kontrollera att man erbjuds rätt hyra.

? 12

Vad ska ett flyttande företag tänka på vid val av fastighetsägare om man väljer mellan två likartade lokaler?

Styrbjörn Rudfelt, Atrium Ljungberg – Enligt vårt sätt att se det hela är nästan valet av hyresvärd minst lika viktigt som valet av lokal. På samma sätt som valet av våra hyresgäster är av yttersta vikt för oss. Vi är övertygade om att en hyresvärd som utvecklar och bygger för en långsiktig egen förvaltning har rätt målsättning i skapandet av kvalitet och prestanda i lokalen på lång sikt. Vi på Atrium Ljungberg är långsiktiga och söker långsiktiga partners. Vår strävan är att vara en aktiv motpart och högst delaktig i deras affärsutveckling i såväl med- som motgång. Det dummaste och dyraste vi kan ägna oss åt är att inte serva våra hyresgäster. Och självklart ser vi det som ett misslyckande om en hyresgäst inte väljer att stanna kvar ett flertal hyresperioder hos oss. När vi träffar ett företag presenterar vi ofta ett område, självklart en lokal, men sedan känner vi att det är ett allt starkare argument vem vi är som hyresvärd. Självklart tror vi att det är en stor fördel för ett företag att få en långsiktig relation med en partner som kan hjälpa dem att utveckla affären genom att växa eller krympa inom beståndet. En egen förvaltning som fysiskt sitter på plats och lär sig såväl hyresgästernas behov som hur husen fungerar och vi på Atrium Ljungberg skulle aldrig komma expertpanelen

RA VÅ

Markus Pfister Fastighetschef, Diligentia

LEDIGA LOKAL

ER

Landsvägen 50A Sundbyberg på idén att lämna bort vår dagliga dialog med våra kunder till en tredje part oavsett hur duktig den må vara. Eva-Lotta Lundberg, Hufvudstaden – Vid tecknande av ett nytt avtal så ingår man ett långsiktigt samarbete, därför finns det flera saker man bör tänka på vid val av fastighetsägare. 1. Om man tror att verksamheten kommer att expandera kan det vara bra att sitta hos en hyresvärd som på sikt har möjlighet att hjälpa till med större lokaler. 2. En aktör som äger och förvaltar sina egna fastigheter har oftast egen anställd personal vilket underlättar den dagliga kontakten med kunden utan mellanled. 3. En långsiktig aktör har större kunskap om sina fastigheter och kan därför investera i fastigheterna utifrån det, och det finns oftast en bra marknadskännedom inom det område man verkar i. Markus Pfister, Diligentia – Val av fastighetsägare har kommit högre upp på agendan hos lokalsökande företag bland andra parametrar som skick, standard, läge, miljö och ekonomi. När man skriver ett nytt avtal har man inte bara valt en ny lokal utan även en samarbetspartner under många år framöver. Välja fastighetsägare skall man göra lika omsorgsfullt som när man söker nya medarbetare. Ta in referenser, ta reda på ägarstruktur, förvaltningsorganisation, långsiktighet, kundvårdsarbete, etc så att ni känner att ni gör affär med en part ni kan lita på.

?

Hur vet ett flyttande företag att de erbjuds rätt hyra i sin nya lokal och vilka förhandlingsparametrar kan finnas?

Styrbjörn Rudfelt, Atrium Ljungberg – Rätt hyra? Min bedömning är att hyresmarknaden i Stockholm är en väl fungeran-

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

de marknad med hög transparens. Arbeta fram minst ett par bra alternativ att ställa mot varandra. Det finns en rad fungerande marknadsplatser som på ett mycket överskådligt vis påvisar utbudet, t ex www. lokalguiden.se med flera. I kontakten med konsulter och fastighetsägare kan det dock vara viktigt att jämföra äpplen med äpplen och inte med päron. Förhandlingsparametrar är det bara fantasin som sätter stopp för, sikta på en långsiktig relation och ha i åtanke att båda parter bör känna sig som vinnare. Vi ska ju leva med varandra för överskådlig framtid! Eva-Lotta Lundberg, Hufvudstaden – De flesta kunder idag är väldigt pålästa och har i grunden en god marknadskännedom. Det finns flera aktörer på marknaden man kan kontakta om man är osäker på hyran. Hyran är också satt beroende av olika parametrar som produkt, läge, standard, hyresgästanpassning och avtalslängd, detta gör att hyran kan skiljas åt inom samma område. Vad gäller de förhandlingsparametrar som finns så är det vanligast att man diskuterar vad som ska anpassas i lokalen och avtalslängden. Markus Pfister, Diligentia – Vad är rätt hyra? Det är en omöjlig fråga att svara på! Att jämföra med vad likvärdiga lokaler till skick, standard och läge kostar är oftast det styrmedel som de flesta hyresgäster har att titta på. Jag förstår att kostnaden är viktig MEN det viktigaste är att hitta en lokal som stödjer företagets behov och krav för att utveckla sin verksamhet. Fortfarande tittar man allt för ofta på vad lokalen kostar per kvm och inte vad en arbetsplats kostar. Att tänka nytt och inte bara tänka en person = ett bord, en stol, en lampa och en hylla som är kostnadsdrivande är en bra start. Förhandlingsparametrar går alltid att hitta så att man kommer överens om ett avtal. Typ och omfattning är helt situationsanpassat och kan inte generaliseras. Bashyran brukar alltid vara svår att ändra men att få en initial rabatt, ombyggnads-/flyttbidrag, brukar oftast vara en framkomlig väg...

Nu finns det möjlighet att hyra lokaler på bästa tänkbara kommunikationsläge i Sundbyberg. Fastigheten ligger alldeles intill stationen med tunnelbana, pendeltåg och fjärrtåg. Och 2013 öppnar förlängningen av tvärbanan som smidigt tar dig till de västra och södra delarna av Stockholm. Kontorsytorna kännetecknas av flexibilitet och moderna installationer. Välj mellan ytor från 340 till 7500 kvm. Ring Katja Meller på 0705-23 2311 eller mejla katja.meller@amffastigheter.se så får du veta mer. amffastigheter.se


sala p p U

stabil marknad även i dåliga tider Med en befolkning på nära 200 000 invånare är Uppsala landets fjärde största stad, och har haft en mycket stark befolkningsutveckling på över tolv procent under den senaste tioårsperioden. För hela Sverige var befolkningsökningen strax över fem procent under samma period. Här följer en kartläggning av staden, signerad Karin Witalis på DTZ Sweden. 14

Uppsalas näringsliv är i relativt liten utsträckning beroende av tillverkningsindustrin och klarade sig därför väl under nedgången i ekonomin under år 2009. En mycket hög andel anställda finns inom den offentliga sektorn, särskilt inom undervisning och vårdsektorerna. De tio största arbetsgivarna sysselsätter 39 000 anställda, varav 36  000 finns inom den offentliga sektorn. Största arbetsgivare är Uppsala kommun, Uppsala Läns Landsting, Uppsala Universitet och Sveriges Lantbruksuniversitet. Även de största privata arbetsgivarna, GE Healthcare Bio-Science AB, ISS Facility Services AB och Frensenius Kabi AB återfinns inom tjänstesektorn och forskningsanknuten verksamhet. Arbetslöshetssiffrorna har under hela lågkonjunkturen varit avsevärt lägre än för riket som helhet, vilket också beror på en relativt stor utpendling till Stockholmregionen. Just nu är den relativa arbetslösheten i Uppsala 4,8 procent jämfört med 6,1 procent för hela Sverige. Projekt

Ett stort projekt i Uppsala är byggandet av Uppsala resecentrum. Detta är ett av stadens största byggprojekt genom tiderna och projektet drivs gemensamt av Trafikverket, Jernhusen AB och Uppsala kommun. Byg-

centrum och avgränsas av Klostergatan i get innebär stora förändringar av stationsnordväst, Bäverns gränd i sydost samt av området. Hittills har man anlagt de nya gaKungsgatan och Fyrisån. Även Uppsala torna Stationsgatan och Stadshusgatan, en Science Park, söder om Akademiska sjukny gång- och cykelgenomfart under spåren huset, klassas som A-läge. B-läge för koni form av Centralpassagen, nya bilgaraget tor är området ut till St Olofsgatan, ner till Centralgaraget, samt en ny centralstation. Trädgårdsgatan söder om Fyrisån samt Stadsbilden förändras också tack vare den området fram till Vaksalatorg, vid korsnya bangården, torg, parker, hus och fler ningen Salagatan, norr om ån. cykelparkeringar. Projektet Uppsala reseExempel på attraktiva områden utanför centrum startade 2005 och kommer att stå centrum är Kungsängen, Kvarngärdet och klart i december 2011. Intill resecentrum vissa delar av Boländerna. Det senare är ett uppför Skanska Uppsala Entré med kontor tidigare industriområde ca två km och lägenheter, som kommer att bli söder om Uppsala centrum som inflyttningsklart 2012. I samma snabbt håller på att omvandlas område bygger Skanska på Byggandet uppdrag av Uppsala Akadeav Uppsala rese- till ett modernt handels- och kontorsområde. Förutom miförvaltning en hotell- och centrum är ett av vissa delar som bedöms vara konferensanläggning. Öster stadens största B-läge, utgörs större delen om resecentrum byggs bobyggprojekt av Boländerna som C-läge städer. för kontor. Området bedöms genom Lokaler dock ha stor potential för tiderna. Bland de större ägarna av komframtiden. Flera stora varuhus mersiella hyresfastigheter återligger i Boländerna, bland andra finns Vasakronan, Aspholmen, Bauhaus, Biltema, Coop, Ikea, MediaAtrium Ljungberg, SEB, Diligentia, Klömarkt, Plantagen och Elgiganten. Fler vern samt Henry Ståhl Fastigheter. Akabutiker och verksamheter planeras inom demiska Hus har vidare ett mycket stort området. Exempelvis utvecklar Aspholmen bestånd av utbildnings- och forskningsFastigheter handelsanläggningen Bolandlokaler. city med CityGross, HM och flera andra A-läge för kontor i Uppsala utgörs av butiker. I och med handelns efterfrågan på

kontor stockholm 2 156-645 m SEKELSKiFTE På Kungsgatan 64 -66 mEd 2 miN TiLL CENTrALEN

Bästa läge mitt i stan!

THE FULL SErViCE PrOPErTY HOUSE uppsala

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

Nu finns det lediga lokaler i denna vackra sekelskiftesfastighet som kombinerar vackra lokaler med modern tekniskt kontorsstandard. Här har man bevarat sekelskifteskaraktären så som stuckaturer, fiskbensparkett och spegeldörrar. Vill du jobba mitt i city med utsikt mot Kungsgatan och ha all service, shopping och restauranger utanför porten? Absolut närhet till tåg, buss, tunnelbana och flyg. Perfekt för dig som pendlar eller har distanskunder som ofta kommer till Stockholm och vill utnyttja tiden maximalt. Garage finns i huset. Fastigheten ligger insprängt i de pittoreska citykvarter som klarade den stora rivningshysterin.

riNG 020 40 40 40 newsec.se


Karin Witalis, Head of Research Sweden, DTZ Sweden

16

expansion är trafiksituationen i Boländerna i behov av förbättring med bland annat nya rondeller och gator, vilket redan påbörjats. Kontorshyresmarknaden i Uppsala har under hela 2000-talet präglats av stabila hyresnivåer med mycket marginella förändringar. Genom att sysselsättningen hållits uppe även under lågkonjunkturer har lokalhyresmarknaden klarat sig väl, även om vakanserna steg något under åren 2008-2009. Främst drabbades ytterområdena av stigande vakanser. Generellt har vakansgraden för kontor dock hållit sig väl under tio procent, med nivåer i centrala Uppsala på mellan fem och sex procent. I ytterområdena är vakansgrader på över tio procent inte ovanliga. Efter en mindre nedgång av kontorshyrorna under krisåren 2008-2009 steg hyresnivåerna något under 2010-2011, främst avseende moderna och flexibla kontorslokaler. Vakansgraden i centrala Uppsala ligger just nu på cirka fem procent, och topphyrorna ligger på strax över 2 000 kr/ kvm. Det finns även noteringar på högre nivåer. I ombyggnadsprojektet Kv. Oxen i centrala Uppsala, gamla Folkets Hus, bredvid Svavagallerian har Vasakronan hyrt ut kontorslokaler till hyror på 2 300–2 500 kr/ kvm. Lokalerna ska miljöklassificeras enligt LEED med Guld som mål. Högsta hyrorna utanför de centrala delarna uppnås i nya kontorslokaler i Uppsala Science Park, med hyresnivåer på upp mot 2  000 kr/kvm. Mer normala hyresnivåer för kontor i områden som Kvarngär-

det, Kungsängen och Boländerna är 1 100 - 1  300 kr/kvm för kontorslokaler av god standard. Som en följd av ett näringsliv dominerat av offentlig verksamhet, med vård och utbildning som bas, ligger arbetslösheten på en relativt låg nivå även i tider av svag ekonomisk tillväxt. Av denna anledning bedömer vi att kontorshyresmarknaden kommer att förbli relativt stabil även framöver. Denna analys bygger på att världskonjunkturen inte kommer att bli mycket sämre än den är idag. Viktigt att betona är att det föreligger betydande nedåtrisker i och med att riskerna för en allvarligare ekonomisk kris är överhängande. Vidare talar en begränsad planerad nyproduktion av kontor för en positiv utveckling på kontorshyresmarknaden även framöver. Samtidigt finns möjligheter till nyproduktion av kontor i bland annat Uppsala Science Park och i området Fyrislund, vilket talar för att hyresnivåerna inte kommer att stiga på något mer dramatiskt sätt.

Som många andra städer med en stark befolkningstillväxt, och dessutom ett stort inslag av studenter, kan situationen på bostadsmarknaden karaktäriseras som bostadsbrist med ett under de senaste åren stigande underskott. Nyproduktionen under perioden 2008-2010 var låg, med totalt ca 2 900 färdigställda lägenheter samtidigt som antalet hushåll steg med drygt 5 000. Under 2011 är den planerade nyproduktionen 1  500 bostäder (SCB). Vakansgraden i det kommunägda bostadsbeståndet har varit mycket lågt sedan slutet av 1990-talet, med nivåer som pendlat runt 0,1 procent.....

Bostäder

Dominerande ägare av bostadshyreshus är det kommunala Uppsalahem AB, med nästan 800 000 kvm bostäder, och det av 4:e AP-fonden ägda bolaget Rikshem, med ca 370 000 kvm. Förutom vanliga hyreslägenheter ingår även 4  350 studentbostäder i Dombrons bestånd. Större privata ägare av bostäder är Heimstaden, ACTA och Stena Fastigheter, alla med ca 70 000 kvm bostäder vardera.

Hej då macken! Foto: Per Bredberg

DTZ har ett team på över 80 personer som hjälper fastighetsägare, investerare och hyresgäster med allt som rör fastigheter. Exempelvis omförhandling av hyreskontrakt eller rådgivning och analyser vid fastighetsförvärv eller försäljning. Läs mer på www.dtz.com/sweden

Ett urval av fastighetsägare med lediga lokaler i Uppsala Uppsala kommuns Industrihus Vasakronan Akademiska Hus Aberdeen Asset Management Atrium Ljungberg Klövern Diligentia Statens fastighetsverk Hemsö Fastighets AB Nordic PM

Samtliga lediga lokaler i Uppsala hittar du på www.lokalguiden.se

PRE MIÄ RVIS NING VID STO CKH OLM WAT ERF RON T

Välkomna till ett nytt solsystem Södermalm

Vällingby

Kontor 70 m² och lager 73 m²

Åsögatan 155

Jämtlandsgatan 151

Hökarängen

Lingvägen 196

Solna

Ingentingsgatan 4-8

Elbilar blir allt vanligare och för att elbilen på allvar ska bli ett klimatsmart alternativ krävs det att den laddas med miljövänlig energi.

Lättindustri och kontor från 300 m² till 800 m² per plan

Kontor 260 m²

Kontor och förråd 70 - 450 m² med goda inlastningsmöjligheter

Vi har tillsammans med Solelia Greentech utvecklat en soldriven laddstation för elbilar som är enkel att montera på befintliga parkeringsplatser. Laddstationen kan producera solel för upp till 1000 mils körning per år.

Vi har lediga lokaler Teoge_kvartsida2.indd 1

uppsala

Vill du veta mer om Brostadens nya solsystem eller alla våra lokaler – ring 08-602 33 00

Kontakta Bo-Göran Vestin 08-410 828 55 bo-goran.vestin@teoge.se www.teoge.se

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

11/4/2011 2:14:41 PM


Helene Lindley Marknadsansvarig, AB Uppsala kommuns Industrihus

fem frågor om

uppsala AB Uppsala kommuns Industrihus är en aktiv fastighetsägare i Uppsala. De besvarar frågor om bland annat vad för typ av lokaler som efterfrågas här och vad kan man göra för att locka ännu fler företag hit?

18

?

Hur stort är ert bestånd i Uppsala och vad har ni för typ av lokaler?

Helene Lindley, Industrihus – Vårt fastighetsbestånd är ca 190 000 kvm och består av både industri- och kontorslokaler.

?

Vilken typ av lokaler efterfrågas mest och vilka företag vill etablera sig i Uppsala?

Helene Lindley, Industrihus – Det finns ett stort behov av mindre industrilokaler, 100-200 kvm. Vi märker även en ökad efterfrågan på moderna och flexibla kontorslokaler. Uppsalas läge lockar både stora och små företag, det är även kopplat till en attraktiv bostadsmarknad i regionen.

?

Varför ska företag etablera sig i Uppsala, vilka fördelar kan de dra nytta av?

Helene Lindley, Industrihus – Uppsala är en dynamisk stad i en tillväxtregion med två universitet, vilket gör att det finns kompetent arbetskraft. Det finns goda pendlingsmöjligheter och bra trans-

ab uppsala kommuns industrihus Fastighet Noatun på Salagatan 16 i Uppsala. foto: Jeanette Hägglund

porter inom staden. Uppsala är en spännande arena för både kunskap, kultur och affärer. Dessutom är hela världen inom räckhåll genom närheten till Arlanda.

?

Hur har Uppsala utvecklats genom åren och vad tycker ni bör förbättras för att locka fler företag hit?

Helene Lindley, Industrihus – Staden är idag en utpräglad tjänstestad, och en mer näringslivsorienterad stad som främjar nyföretagande. Life science har sedan länge en stark roll i Uppsala och fortsätter att växa. För att locka hit fler företag behövs en utveckling av de samarbetsprojekt som finns mellan akademi, näringsliv och kommun för att synliggöra möjliga kanaler och nätverk för företag. Effektivisera stadsplaneprocessen, påskynda handläggningstid för etableringsärenden och ta mer mark i anspråk för att möjliggöra nyetableringar.

?

Vad kan ni som fastighetsägare göra för att medverka till att Uppsala blir en hållbar och miljövänlig stad?

Helene Lindley, Industrihus – Industrihus uppgift är att skapa tillväxt och utveckling för Uppsala genom att tillhandahålla rum att utvecklas i. Vi som miljöcertifierat fastighetsbolag arbetar redan med energioptimering på en hög nivå, men strävar hela tiden efter att bli ännu bättre samt att hjälpa våra hyresgäster att utvecklas miljömässigt och hållbart. Vi ska fortsätta vårt arbete med att utveckla klimatsmarta fastigheter för medvetna företagare. ..

Har ni framtidsutsikter? Vilken tur, vi har framtidens kontor. På Sveavägen 44 får ni flexibla och moderna kontorslokaler i bästa cityläge, från 1 000 till 30 000 kvadratmeter, med första inflyttning hösten 2013. Kommer era lokalbehov att förändras framöver? Planerar ni att växa? Ni kan enkelt anpassa lokalerna, både storleksoch utformningsmässigt. Att vara ett företag med framtidsutsikter ska inte vara krångligt.

VILL DU VETA MER? Kontakta Helena Ekman, Uthyrningschef 08-573 657 22 | 070-318 42 49 helena.ekman@diligentia.se Läs mer på WWW.SVEAVAGEN44.SE uppsala

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se


Hyror och vakanser i siffror

Område

Hyresnivåer* kr / kvm / år

stockholm cbd

De mest centrala delarna av Stockholm.

övriga innerstaden

6,0 % 0

Gamla Stan, Kungsholmen, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

1 700 -3 300 kr

kista

1 400 - 2 300 kr

närförort

1 200 - 2 400 kr

solna/sundbyberg

1 200 - 2 400 kr

övriga förorter norr Danderyd, Lidingö, Spånga och Täby.

övriga förorter söder

Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Skärholmen.

uppsala

2000

3000

4000

5000

1000

2000

3000

4000

5000

1000

2000

3000

4000

5000

1000

2000

3000

4000

5000

1000

2000

3000

4000

5000

1000

2000

3000

4000

5000

1000

2000

3000

4000

5000

1000

2000

3000

4000

5000

1000

2000

3000

4000

5000

13,0 %

15,0 % 0

12,0 % 0

Sigtuna, Sollentuna och Upplands Väsby.

1000

8,0 % 0

Globen, Hammarby Sjöstad, Liljeholmen/ Marievik och Alvik.

arlandakorridoren

Vakansgrad

2 800 - 4 600 kr

0

20

Dagon utvecklar Vinsta

* Hyresnivåerna Hyresnivåerna avser ett spann för kontor i A- och B+fastigheter och anger varmhyra exklusive fastighetsskatt. Notera att det förekommer variationer då varje lokal är unik och då alla är av olika storlek. Siffrorna är framtagna av DTZ Sweden.

1 000 - 1 500 kr

Vi har lediga ytor för handel • kontor • skolor höglager • lättare produktion

15,0 % 0

800 - 1 400 kr

14,0 % 0

800 - 1 300 kr

15,0 % 0

Ring oss på 08-522 257 55 så berättar vi mer!

8,0 %

1 300 - 2 100 kr 0

Orolig för en kall vipnrisettehosr?oss!

Dagon utvecklar sina fastigheter i Vinsta för att erbjuda effektiva och funktionella lokaler som anpassas efter era önskemål. Vinsta har ett strategiskt läge med närhet till flera motorleder och gott om parkeringsplatser samt två minuters gångavstånd till bra kommunikationer.

Vintersäkra el

www.dagon.se

Kontakta oss på 020-818 818 eller offerter@fortum.com fortum_vintersäkra_210 x 62.indd 1

hyror & vakanser

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

2011-10-07 09.49


Pågående projekt

pågående projekt Här presenterar vi ett urval av pågående projekt i Stockholm. Projekten är i olika faser och har hunnit olika långt, men gemensam nämnare är att det finns chans att hyra in sig just här. Kontakta fastighetsägaren direkt om du är intresserad och tipsa oss gärna om projekt att skriva om.

22

på kungsholmen skapar skanska lustgården med tydlig miljöprofil. bild: sweco architects

toppmoderna kontor växer fram i hornstull Just nu genomförs stora förändringar av Hornstull genom ett samverkansprojekt mellan Stockholms stad, SL och ett antal fastighetsägare. Med utgångspunkt från Hornstulls befintliga fördelar tillförs nya värden såsom en fondbyggnad och två torg. Dessutom kommer en ny handelsplats, toppmoderna kontorslokaler och en upprustad tunnelbanestation utgöra delar av projektets slutresultat. I månadsskiftet september/oktober slutförde Bonnier Fastigheter ombyggnationen av kontorsdelen i fastigheten Bulten 19 på Hornsbruksgatan. Med fasaden bevarad har allt invändigt rivits ut och ersatts med nya installationer och material. Av fastighetens totala 7 000 kvm är endast ett våningsplan på 1 180 kvm toppmoderna kontor tillgängliga för nya hyresgäster.

grön tråd genom nya kontoren i pelarbacken

ett av de två halvmåneformade kontorshusen som vasakronan planerar att bygga på svea artilleri. bild: åwl arkitekter/vasakronan

Med miljön högst upp på ombyggnadsagendan har AMF Fastigheter totalrenoverat kontorsfastigheten Pelarbacken i hjärtat av Södermalm. Huset ligger endast 100 meter från tunnelbanestation Medborgarplatsen och i fastigheten finns garage med plats för 124 bilar. Totalt är drygt 2 500 kvm hyreslediga, av dem är nästan 1 000 kvm på plan tio, högst upp i fastigheten. Ett kontorsplan som erbjuder tre stora terrasser med utsikt över hela Södermalm.

amf fastigheters totalrenoverade kontorsfastighet pelarbacken.

den gröna lustgården på kungsholmen På Kungsholmen skapar Skanska Lustgården med tydlig miljöprofil. Fastigheten blir det största gröna kontorsprojektet i Norden och det mest miljöriktiga som Skanska hittills har utvecklat. Lustgården blir den första fastigheten i Stockholm som miljöklassas på den högsta nivån, Platinum, enligt det internationella certificeringssystemet LEED. Etappen som startade i slutet på 2010 omfattar ca 35 000 kvm moderna kontorslokaler. En andra etapp om ytterligare 20 000 kvm är redo att starta när efterfrågan medger. pågående projekt

långholmsgatan i nya hornstull.

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

nya kontor i svea artilleri på östermalm

ncc bygger torsplan i nya hagastaden

miljöanpassade kontor i renoverade jarlahuset

Allt fler kontorshus växer fram i Svea Artilleri på Valhallavägen 117 på Östermalm. De vackra regementsbyggnaderna har moderniserats och nu bygger Vasakronan två helt nya kontorshus om 3 500 kvm vardera på den gamla kaserngården. De båda halvmåneformade husen får en modern arkitektur, ljus fasad med fönster från golv till tak och en indragen kungsvåning högst upp. De två fristående husen rymmer cirka 3 500 kvm kontorslandskap i vardera byggnaden. Huskropparna blir relativt smala vilket gör att dagsljuset kan flöda långt in i lokalerna genom de stora fönstren. Det blir högt i tak med en fri höjd på åtminstone 2,70 meter och kontorsytorna kommer passa för både rumsindelning och öppet landskap.

Snart startar bygget av Torsplan; den första fastigheten vid Norra Station i nya stadsdelen Hagastaden. NCCs handels- och kontorsbyggnad beräknas stå klar hösten 2013 men uthyrningen av 10 000 kvm handel och 20 000 kvm kontor är redan i full gång. Torsplan blir en GreenBuilding som använder minst 25 % mindre energi än normen och miljöklassas enligt internationella klassificeringssystemet BREEAM för nivå Excellent.

NCC gör en miljöanpassad renovering av 15 000 kvm kontor och bygger till en glasad takvåning för kontor på Probitas fastighet Jarlahuset på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Fastigheten från 1974 blir både en Miljöklassad byggnad och GreenBuilding. Det sänker bland annat energibehovet med 25 procent. Jarlahusets fasad mot innergården byts ut mot en lutande och välvd glasfasad som ger mycket dagsljus och har glas med låga U-värden. Befintliga fönster får ett isolerglas som just isolerar värme och ljud. Kronofogdemyndigheten, som tidigare haft sitt kontor här, har flyttat, så när arbetet är klart, vilket beräknas bli under 2012, anpassas lokalerna till nya hyresgäster.

framtida kontorshuset torsplan. illustration: ncc

kvarteret riga. Fotograf: Tim Meier

takvåning med terrass i kvarteret riga Kvarteret Riga är en sju våningar hög kontors- och handelsfastighet och en av de första byggnaderna som har färdigställts i Värtahamnen, som är en del av Norra Djurgårdsstaden, ett av Stockholms största utvecklingsområden som beräknas att bli färdigt 2025. Området har en tydlig miljöprofil med sikte på att bli klimatpositivt. Kvarteret Riga har mycket liten klimatpåverkan och har byggts med miljömässigt bra material med lång livslängd som är enkla att underhålla. Kvar att hyra i Riga finns en takvåning på ca 1 775 kvm med terrass med utsikt i fyra väderstreck. Jarlahuset får ny fasad och interiör. bild: probitas

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

pågående projekt

23


Ett urval av pågående projekt Är ni intresserade av någon specifik lokal eller ett projekt kontaktar ni fastighetsägaren direkt. Kontaktuppgifter till fastighetsägarna kan ni hitta på lokalguiden.se.

spp totalrenoverar kontorsfastigheten klaraporten. bild: white Arkitekter

affärsmötesplatsen ärvinge 16.0 Med utgångspunkten att skapa en verklig mötesplats, Ärvinge 16.0, mitt i händelsernas centrum i Kista, har Atrium Ljungberg byggt om fastigheten Kolding 3 till en multianläggning för affärer och konferenser med nya moderna funktioner. Av husets högfunktionella kontor är 6 000 kvm hyreslediga. De flexibla och effektiva kontoren får stora fönster och högt i tak, vilket ger en modern och rymlig känsla. Allt ett företag och medarbetare kan tänkas behöva, som exempelvis restauranger och service, finns i anslutning till fastigheten. ljusgården i ärvinge 16.0. bild: scheiwiller svensson Arkitektkontor ab

24

kontor med utsikt över det ikoniska stockholm Klaraporten ligger väl placerad i stadsdelen Västra City med Centralstationen tvärs över gatan. Ett läge som medför att fastigheten exponeras för över 140 000 människor dagligen. Med sin adress Vasagatan 8–10 har man från kontoret en vacker vy över det ikoniska Stockholm. Stadshusets siluett, Riddarfjärdens glitter och Söders höjder. 5 000 kvm kontor i victoria tower med utsikt över hela stockholm. bild: viz Arkitektkontor

Nu totalrenoveras huset och får därmed både ny fasad och interiör. I entrén skapar den dubbla takhöjden både rymd och luft. Caféet, som kommer att finnas här, blir en naturlig mötesplats och lobby för hyresgäster och deras gäster. Huset har en total yta på 16 000 kvadratmeter, varav 6 000 kvadratmeter är hyreslediga. SPP, som äger fastigheten, kommer själva sitta på de två nedersta våningsplanen.

sikta skyhögt i victoria tower offices Tio av de totalt 34 våningsplanen i Victoria Tower kommer att rymma exklusiva kontor med utsikt över hela Stockholm. Resterande våningsplan ska fyllas med hotellrum, hotellobby, konferens- och SPA-anläggning samt restaurang. De totalt 5 000 kvm kontor blir flexibla och yteffektiva och planeras vara inflyttningsklara under fjärde kvartalet i år. Det 118 meter höga huset i Kista med spegelfasad ägs och byggs av norrmannen Arthur Buchardt medan fastighetsbolaget Klövern ansvarar för uthyrningen av kontorslokalerna.

nya kontor skapas på sveavägen 44 Diligentia skapar 64 000 kvm innovativa kontorslösningar, bostäder, butiker och hotell på Sveavägen 44. I moderniseringen av kvarteret förbereds det för betyget excellent enligt det internationella miljöcertifieringssystemet BREEAM. Rivningsarbeten i fastigheten kommer att påbörjas i höst och de första hyresgästerna beräknas kunna flytta in hösten 2013. entréhallen i diligentias kontorsfastighet på sveavägen 44. bild: Wingårdhs Arkitektkontor

kontor stockholm 2 189-556 m KLARA NORRA KYRKOGATA 29-31 mED 2 miN PROmENAD TiLL CENTRALEN

THE FULL SERViCE PROPERTY HOUSE pågående projekt

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

Här på Klara Norra Kyrkogata hittar du yteffektiva lokaler med modern kontorsstandard. Lokalerna är flexibla med möjlighet till helt öppen planlösning eller rumsindelat. Du väljer! Fastigheten ligger mitt i city och 2 minuters promenad ifrån centralstationen. Absolut närhet till tåg, buss, tunnelbana och flyg. Kommer du med bilen finns garage i huset! Här har du Citys hela utbud av butiker och restauranger inom promenadavstånd och gott om träningsmöjligheter på Centralbadet och flera andra gym. Runt knuten finns även ett stort kulturutbud med Dansens hus, Konserthuset, Bio Sergel, Oscars- och Vasateatern och till och med ett Casino.

RiNg 020 40 40 40 newsec.se


Fler lägen att gilla!

Mycket att tänka på vid en flytt Se till att själva flyttprocessen går så smidigt som möjligt. Med hjälp av Lokalguidens checklista kan du se till att allt löper på som det ska och att inget glöms bort.

tor i . n o k gna g miljö.. a l s r o St ässi m s d P stån Ba

r

sg nhu

ata

n

O

Pa lof

HUS

a gsg

Hötorget T-bana

tan

PUB

gen

ga

sga

tan

K56

Dro

ng

tan

Ku

ttn ing

www.atlanticsecurity.se www.swedsecur.se

flytthjälp & lokalvård Stadsbudskontoret Artillerigatan HB

www.magasinering.se

tan

larm & säkerhet Atlantic Security AB Swedsecur AB

an

el, tele, data Fortum www.fortum.se Telia www.telia.se Redblue Trading AB www.redbluetrading.se Ownit Broadband AB www.ownit.se Företagstelefoner Licencia AB www.ftab.com Ricoh AB www.ricoh.se Altiva AB www.altiva.se TRE www.tre.se

gat

form& inredning RP www.rp.se SENAB www.senab.com

Se över och nyteckna eventuellt avtal (exempelvis elavtalet) Uppdatera din försäkring Kontrollera att försäkringen gäller under flytten Kontrollera krav från försäkringsbolag och myndighet

a Vas

lokalguidens samarbetspartners

ga

FÖRSÄKRING OCH AVTAL 26

BOKA IT, TELE, DATANÄT

Omförhandla eller säg upp avtalen. Hur ska systemen fungera i verksamheten? Kan nuvarande system flyttas? Beställ telefonabonnemang och antal linjer Typ av nätverk? Trådlöst eller fast? FRÅN FLYTTFIRMA TILL TRYCKERI

Anlita en flyttfirma Beställ demontering och montering av inredning eftersom många flyttfirmor inte åtar sig det Beställ nya visitkort, brevpapper, skyltar m m Inventera befintliga kontorsmaskiner och beställ nya om det behövs LARM OCH LÅS

Se över säkerheten i den nya lokalen. Vilken typ av lås- och larmsystem behövs enligt försäkringsbolagets och verksamhetens krav? Ta gärna hjälp av en säkerhetskonsult.

World Trade Center K

Kontorslokaler 100-500 kvm i Norrviken

Kontakta Valad Tel: 08-20 33 32 www.valad.se

Informera om flytten - både externt och internt Ändra adress Ändra posthanteringsavtal

checklistan

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

be lara

rgs

via

duk

ste

r

m Sa

ule

sga

tan

Åhléns City

Se

rge

org ls T

T

T-Centralen

ten

Kungsgatan

NY ADRESS OCH POSTHANTERING

Ladda ner hela Checklistan på www.lokalguiden.se

atan

avä

Kontorslokaler 500-3000 kvm i Hägersten

er

ta

lar

Reception, besöksyta, konferensrum, vilorum, arbetsplatser, kök (glöm inte kaffemaskinen!), ev relaxavdelning, uteplats, server/kopieringsrum. Undvik missförstånd, missunnsamhet och missnöje. Inred med eftertanke!

elb

a sG

Sve

Ap

kÖP KONTORSMÖBLER I TID

lme

illnadsg

Utse en flyttansvarig Informera de anställda Tidplanera flytten Beställ flyttbesiktning av fastighetsägaren Kontakta eventuell arkitekt, projektledare, entreprenör

Att flytta är ett stort projekt men innebär nästan alltid något spännande och positivt. Se det som ett gyllene tillfälle att förändra och förbättra din verksamhet.

kontraktet är påskrivet

Malmsk

checklistan till din hjälp

gör rätt saker i rätt tid

Valad Property Group är en av Sveriges största fastighetskoncerner som tillhandahåller alla typer och storlekar på industri, lager, kontoroch butikslokaler.

Centralstation

De bästa idéerna föds i byggnader med historia På Kungsgatan 56 möter framtidens krav på kloka kontor dåtidens charm och känsla för kvalitet. Med stor omsorg restaurerar vi fastigheten på Kungsgatan 56, som stod klar 1882 med palatsfasad och tidstypiska utsmyckningar. För att inte tala om trapphus med kalkstenstrappor och träbalustrader. Kontor med kakelugnar och bevarade stuckaturer. Resultatet är en kontorsmiljö av högsta klass där inget lämnats åt slumpen.

56 rku

les

gat

an

Typ Storlek

Kontor. Totalt 5 plan Från ca 90 kvm till ett helt plan 730 kvm, totalt 5 plan Tillträde Fr o m april 2012 Område City Gatuadress Kungsgatan 56 Byggår 1882 (Renov. år 2010-11) Kontaktperson

Marie Stopner Tel 08-690 25 27

Besök gärna vår hemsida för mer information www.olovlindgren.se


Tenant & Partner Informationen är framtagen av Tenant & Partner som sedan 1989 arbetar med ekonomiska och juridiska frågor kring fastigheter och kommersiella lokaler. Bolaget finns representerat både i Stockholm och Göteborg, men verksamheten sträcker sig över hela landet. För mer information, kontakta affärsområdesansvarig för flyttprojektledning, Anna Lundberg, anna.lundberg@tenantandpartner.com

vad kostar en flytt? Givetvis kan en kontorsflytt innebära att man packar kartonger själva och anlitar en flyttfirma för att flytta från kontor A till B. Oftast tillkommer det dock lite mer på agendan som kanske kräver upphandling och /eller projektledning? Vad kostar vad? Här ger Anna Lundberg på Tenant & Partner några nyckeltal och råd på vägen.

28

En av de viktigaste drivkrafterna bakom en organisations flytt är att uppnå en bättre totalekonomi. Men för att få bästa ekonomiska utfall krävs det att du gör din hemläxa lika grundligt som inför alla större investeringar. I bästa fall är beslutet om en lokalförändring baserat på en grundlig analys, inte bara ett försök att minska kostnaderna genom att hitta billigare lokaler. En bra anpassad lokal innebär istället en bättre intjäningsförmåga för företaget. I värsta fall är ett beslut om flytt en konsekvens av förhastade beslut eller dålig framförhållning. Då handlar det ofta om glömda uppsägningar, att tiden rinner ut eller att någon i ledningen påpassligt råkat komma över läckra lokaler i närheten av dennes bostad. Förhastade och oövervägda beslut kan ofta leda till att de från början så "billiga" lokalerna blir både dyra och undermåliga. Det absolut viktigaste i en flyttprocess är att börja i god tid!

• •

• • •

hela vägen ligger priset på 100 000 kr per medarbetare. Nya möbler kostar mellan 30 000 och 50 000 kronor per arbetsplats och innefattar oftast mer än 50 procent av projektomslutningen. Tänk dock på att det finns begagnade alternativ som kan passa er verksamhet väl så bra. Arbetsplatserna står för cirka halva inredningsbudgeten när man köper nytt. Kostnaden för att alla dragningar och installationer ska vara klara i den nya lokalen börjar på cirka 2 000 kr per arbetsplats. Tänk på att det är oerhört viktigt att allt är förberett innan ni flyttar in. Se också upp med vad som står i hyreskontraktet, vem som ska stå för vad. Kostnaden för säkerhetslösningar är cirka 1 000-5 000 kr per medarbetare, beroende på hur omfattande lösningar som behövs. Oftast handlar det bl a om larm, in- och utpassering, kodsystem, men en del verksamheter kräver även säkerhetssystem inne i lokalen pga sekretess och annan känslig information. Det tillkommer i stort sett alltid någon kostnad för hyresgästanpassningar och olika arvoden. En inredningsarkitekt står för cirka 10-25 procent av den totala projektomslutningen. En projektledare står för cirka 15-25 procent av den totala projektomslutningen.

bild: glimåkra, www.glimakra.com

Tips! •

Ta hjälp - de kostnader som hamnar sist i kedjan (och fortfarande är påverkbara) tenderar annars att få stryka på foten.

Blanda inte ihop projektkostnader och löpande driftskostnader.

Undvik att under projektets gång försöka dela kostnader mellan olika kostnadsställen internt.

Gör realistiska bedömningar om kostnader, ta hjälp vid behov.

Besluta tidigt hur mycket intern tid som får gå åt till flyttprojektet. Produktionsbortfallet kan bli okontrollerbart stort.

Hantera den löpande projektbudgeten i stort men ha tidigt en klar bild över uppdelning mellan investeringar och kostnader.

Om man väljer att göra mycket "special" i inredningen blir kostnaderna svårare att styra och arvodet för inredningsarkitekten större. Dessutom har det man köper inget andrahandsvärde.

nyckeltal

Det är självklart omöjligt att säga exakt vad en flytt kostar eftersom förutsättningarna skiljer sig åt från projekt till projekt. Men man kan prata om ett antal nyckeltal: • En flytt där man endast anlitar en flyttfirma och ingen annan löpande konsulthjälp kostar cirka 2 500 kr per arbetsplats. • Behöver man dessutom hjälp med installationer och dylikt i den nya lokalen får man räkna med ett minimum på 10 000 kr per arbetsplats. • Väljer man att anlita en konsult vad kostar en flytt?

lämpliga löpande investeringar

I samband med en flytt är det också lämpligt att göra en del löpande investeringar. Varför inte skaffa effektivare möbler eller titta på miljöanpassade lösningar? Det kan även vara läge att investera i nyare, modernare AV-inredning och utrustning, bättre och effektivare belysning, ett konferensoch rumsbokningssystem, inpasseringssystem, nya säkerhetsskåp/arkivfunktioner och andra verksamhetsanpassningar.

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

Dela hellre upp projektkostnader procentuellt och följ upp i efterhand. Eventuellt kan ett fåtal större poster särbehandlas.

Behandla den interna tiden som vilken projektkostnad som helst. Detta är extra viktigt när man jämför olika konsultkostnader.

Linnégatan 2 475 kvm Moderna lokaler invid Humlegårdsparken! Mycket ljusa effektiva lokaler med blandad planlösning och stora öppna ytor. Tillträde omgående. För mer information 08-665 68 80 www.newoffice.se

AnnonsLokalGuiden_192x124.indd 1

2011-11-01 15.45


Högsta tillväxttakten i länet på över tre år Under andra kvartalet 2011 ökade lönesumman med 6,8 procent i Stockholms län och 6,7 procent i Stockholms stad jämfört med föregående kvartal. Det är den högsta tillväxttakten i länet på över tre år. I övriga landet ökade lönesumman med 5,2 procent under samma period. Källa: www.stockholm.se

lediga lokaler

mitt i staden

4

Här presenterar vi ett urval av lokaler som finns lediga mitt i centrala Stockholm. Tag kontakt med respektive fastighetsägare och se om någon lokal är rätt just för dig och din verksamhet. Vi reserverar oss dock för att lokalerna kan ha hyrts ut efter att tidningen tryckts.

Svea väge n 5 1

Hötorget 30

1

Kungsgatan 42 kontor 293 kvm

Ljus hörnvåning om 293 kvm. Öppenplanlösning med ett antal mötesrum, WC samt receptionsyta vid entrén. Lokalen är i stort sett inflyttningsklar. Fastigheten byggdes färdigt 1932 på uppdrag av Stockholms Stadshypotek, som också satt i fastigheten till så sent som 1999. Idag är huset omsorgsfullt renoverat och utrustat med modern kommunikation och miljö. Kontakt: Hufvudstaden, Uthyrningsavdelningen, tel 08-762 90 00. Gamla Brogatan 29 kontor 180 kvm

Kontorslokalen ligger centralt belägen på Gamla Brogatan med endast en minuts gångavstånd till pulsen på Drottninggatan och Hötorget. Huset har stora representativa entréer och butikslokaler i entréplan. Fiber är indraget och garageplatser finns att hyra. Kontakt: Fabege, Desirée Walkenström, tel 08-555 148 09 eller 070-838 00 04.

3

Sergels Torg 12 kontor 594 kvm

I femte Hötorgshuset mot Sergels Torg finns ett helt våningsplan ledigt på plan 16 om 594 kvm. Kontoren består idag till största delen av öppen planlösning med fönster från golv till tak. I anslutning till receptionen sitt mitt i stan

4

31

Sergelstorg

2

Sveavägen 98 kontor 503 kvm

Kontor med industrikaraktär. Högt i tak och stora fönster mot Sveavägen och Rehnsgatan. Lokalen kommer att iordningställas i samråd med ny hyresgäst. Uppgång från T-banestation Rådmansgatan i fastigheten. Kontakt: Förvaltnings AB Stadsmuren, Lars Carlsson, tel 08-674 03 40.

5

3

Centralstationen

n ata sag Va

2

ligger flera mötesrum, ett av de större har extra hög ljudklass och är därför lämpligt som styrelserum. I Hötorgsgaraget finns möjlighet att hyra p-platser av Stockholm Parkering. Kontakt: AMF Fastigheter, Katja Meller, tel 08-791 24 94.

Stureplan

Kungsgatan 24 kontor 218 kvm

Rumsindelad lokal med fönster åt två håll och som idag består av sex rum, konferensrum, serverrum, en stor och ljus reception samt plats för kopiering och post. Kontorslokalerna är välplanerade, yteffektiva och fräscha. Rymlig hall med helvägg i spegelglas och en gästtoalett. Huset, som är byggt 1936-38, är belägen med promenadavstånd till både Stureplan och Hötorget och har Kungsgatans folkliv utanför dörren. All tänkbar service finns i området. Kontakt: Aberdeen Asset Management, Charlotte Söderholm, tel 08-412 86 83.

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

sitt mitt i stan


Flera tusen lokaler! Hitta rätt lokal för dig Visst vet du att du hittar alla våra lokaler på www.lokalguiden.se, där kan du skräddarsy din sökning och hitta rätt lokal för dig.

flest klick på lokalguiden.se

Stockholms mest intressanta lokaler just nu med utgångspunkt i “klickstatistiken” på www.lokalguiden.se. Vi reserverar oss dock för att lokalerna kan ha hyrts ut efter att tidningen tryckts.

32

Vi tror på långsiktiga relationer

bild: REGERINGSGATAN i stockholm. Foto: david schmidt, pixprovider

lokaler, 100-500 kvm

lokaler, 501-1 000 kvm

lokaler, 1 001-5 000 kvm

160 kvm kontor...............Ekbacksvägen 24 Lars Ellsäter...........................08-462 65 58 Humlegården..............Objekt nr 41738261

911 kvm kontor...............Frösundaleden 2 Lars Persson..........................010-44 818 11 Skanska Fastigheter.....Objekt nr 41717113

2 962 kvm kontor..Gunnar Asplunds Allé 6 Liselott Thelenius................010-448 14 59 Skanska Fastigheter.......Objekt nr 414784

152 kvm butik.....................Bragevägen 34 Mehrab Navabi.....................08-550 221 52 Telge Fastigheter.........Objekt nr 41783059

861 kvm kontor..........Birger Jarlsgatan 25 Ulf Eriksson.........................070-855 76 34 Humlegården..............Objekt nr 41744288

1 132 kvm kontor.......Igeldammsgatan 22 Katarina Cygnaeus..............070-678 15 49 Humlegården.............Objekt nr 41753846

406 kvm kontor..........Birger Jarlsgatan 25 Ulf Eriksson.........................070-855 76 34 Humlegården..............Objekt nr 41743464

812 kvm kontor......................Torsgatan 11 Lars Persson..........................010-44 818 11 Skanska Fastigheter....Objekt nr 41708453

1 026 kvm kontor.........Lindhagensgatan 90 Liselott Thelenius................010-448 14 59 Skanska Fastigheter.....Objekt nr 41717130

470 kvm kontor................Strömögatan 12 Isabell Lindman...................08-545 835 48 AB Sagax.....................Objekt nr 41711529

567 kvm kontor...........Blasieholmsgatan 5 Ulf Eriksson.........................070-855 76 34 Humlegården..............Objekt nr 41744169

2 000 kvm kontor......Ostmästargränd 8 A Isabell Lindman..................08-545 835 48 AB Sagax....................Objekt nr 41782963

320 kvm kontor.............Domnarvsgatan 4 Christine Wuopio....................08-760 03 51 FastPartner..................Objekt nr 41732409

710 kvm kontor..............Ursviksvägen 127 Christine Wuopio....................08-760 03 51 FastPartner..................Objekt nr 41742129

1 158 kvm kontor....Finspångsgatan 54 B Christine Wuopio...................08-760 03 51 FastPartner................Objekt nr 41732407

populäraste lokalerna

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

Vi är vana vid långsiktiga relationer. Vårt engagemang i en fastighet räknas i många årtionden. Det ger oss gott om tid att lära känna dig som är hyresgäst och visa hur viktigt vi tycker det är med närhet och god service.

Torsgatan Bonnierhuset sticker upp som det självklara landmärket mellan nya Norra Bantorget och S:t Eriksplans restaurang- och folkliv. Här vid Vasaparkens grönska har vi yteffektiva flexibla kontor med allt du kan önska dig av moderna kontorslokaler. BONNIER FASTIGHETER AB

Bonnierhuset på Torsgatan är ett välkänt riktmärke sedan 1949, med en makalös utsikt över hela staden.

Äkta engagemang Oavsett om du hyr 45 kvm eller 10 000 kvm så ger vi dig äkta engagemang under lång tid. Det ska kännas tryggt att hyra lokaler hos oss. Bonnier Fastigheter hälsar dig välkommen till Torsgatan. Läs mer på www.bonnierfastigheter.se

• BESÖKSADRESS: TORSGATAN 21 • TELEFON 08-545 198 00 • WWW.BONNIERFASTIGHETER.SE


Larm & Säkerhet

Vi har fortfarande kontorslokaler att erbjuda

från ca 400 kvmfyllt upp till ca fastighet 5 000 kvm. Vi har snart vår om totalt 34 000 kvm på 04 11 och Ring Thomas Simonson på telefon 070-524 boka Sandhamnsgatan en tid för visning. 63.

het och it-trubbel

www.stettin.se

www.stettin.se

Stettin.halsida.indd 1

11/8/2011 3:31:37 PM

Lediga Lokaler - Södertälje Järnagatan 16, 34 kvm Köpmangatan 1, 46 kvm Köpmangatan 1, 43 kvm Köpmangatan 1, 58 kvm Köpmangatan 1, 44 kvm Köpmangatan 1, 89 kvm Rådhusgatan 11, 29 kvm Orrstigen 1, 80 kvm Höglandsvägen 9 A, 58 kvm Höglandsvägen 15 A, 68 kvm Getingstigen 6, 71 kvm

Butik Bragevägen 34, 152 kvm Bragevägen 24-26, 89 kvm

Hobby lokal Myntstigen 14, 53 kvm Silverstigen 1, 60 kvm Tältvägen 27 A, 35 kvm Rafaelsgränd 2, 27 kvm

Allt för din lokal

från ca 400 kvm upp till ca 5 000 kvm. Ring Thomas Simonson på telefon 070-524 04 11 och Ring Thomas Simonson på telefon 070-524 04 11 och bokaenen visning. I detta numret av "Allt för din lokal" lär vi oss att skapa boka tidtid för för visning.

Ring Thomas Simonson på telefon 0705-24 04 11 för att boka en tid för visning.

Östergatan 8, 24 kvm Ekensbergsgatan 15 A, 75 kvm Abborrstigen 9, 36 kvm

Form & Inredning

huset på Sandhamnsgatan 63: Vi har fortfarande kontorslokaler att erbjuda Vi harca fortfarande erbjuda rum i000 rummet, säkerfrån 400 kvmkontorslokaler upp till ca 5att kvm.

Kvar att erbjuda är en kontorsyta www.stettin.se om 2015 kvm (delbar) samt en kontorsyta om 350 kvm. Flexibla planlösningar.

Kontor

Miljö

Fastighets AB Stettin fortsätter utveckla huset påABSandhamnsgatan 63: Fastighets Stettin fortsätter utveckla

Fastighets AB Stettin fortsätter utveckla huset på Sandhamnsgatan 63: LEDIGT PÅ GÄRDET!

Södertälje

El, tele, data

Lager Östergatan 28, 174 kvm Getingstigen 16, 31 kvm Viksängsvägen 2 A, 175 kvm

Järna

rum i det öppna kontorslandskapet, hur vi undviker oväntade problem vid satsningar på nya IT-baserade informationssystem och det mesta man behöver veta om säkerhetslösningar till de nya företagslokalerna. Läs också om de hållbara och miljövänliga flyttlådorna i plast som nu finns att hyra och om Solelia Greentechs nya lösning på hur elbilen kan laddas med ren solenergi, dygnet runt, året om.

36

rum i rummet med softwall Tips nu när trenden att sitta i öppna landskap håller i sig

37

IT-system kan ge oväntade problem Så undviker ni dessa vid satsningar på nya system

38

miljövänligt med gröna flyttlådan Hyr hållbara och stabila flyttlådor i plast

38

solenergi till bilen dygnet runt Så kan elbilen laddas med ren solenergi, dygnet runt, året om

40

larm & Säkerhet Det mesta man behöver veta om säkerhetslösningar till nya lokalen

38

37

Kontor

Mossvägen 5 A, 81 kvm Rönnvägen 10 A, 61 kvm Liljestigen 1, 92 kvm

35

38

40

Övrig lokal Hagagatan 14, 167 kvm

Övrig lokal

Lager

Bergsättravägen 12, 32 kvm

Storgatan 1 A, 36 kvm

Mehrab Navabi 08-550 221 52 lediga.lokaler@telge.se

Telge Fastigheter AB, Storgatan 42, Box 633, 151 27 Södertälje, Tel. 08-550 220 00 (vx)

36

www.telge.se/ledigalokaler

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se Telge_halvsida_2.indd 1

10/5/2011 3:47:30 PM

allt för din lokal


El, tele, data

Form & Inredning

Visste du att... Informationsteknik (IT) är ett samlingsbegrepp för de möjligheter som skapats genom framsteg inom datateknik och telekommunikation. Begreppet etablerades i branschen åren 1992-1994 som en reaktion på nya möjligheter att hantera kommunikation, bilder och ljud med dator. Källa: Wikipedia

rum i rummet med softwall Att sitta i öppna landskap är en trend som verkar hålla i sig. Kreativiteten och arbetsglädjen ska öka och generationer och kollegor med olika arbetsuppgifter ska komma närmare varandra. Men visst måste man ändå kunna skapa rum i rummet? Det finns otaliga rumsavdelare ute på marknaden, men en av de mest effektfulla och nytänkande är Softwall och Softblock från Molo.

36

Softwall och Softblock skärmväggar är effektiva ljuddämpare. Ljudet i rum med bullerproblem och eko kan förbättras dramatiskt. Kvaliteten förbättras så mycket med Softwall att den även används som akustisk avdelare vid konserter med klassisk musik. De ljuddämpande egenskaperna är testade och väldokumenterade.

bygg murar med ljus

Även som armaturer

Softwall, från Molo Design i Vancouver, gör det möjligt att snabbt skapa en intim miljö i en öppen rumslösning. Med dessa skärmväggar kan du bygga murar på hur många olika sätt som helst. Det är bara din fantasi som sätter gränserna. Väggarna kan skapa intima utrymmen i stora öppna områden och alla element, oavsett höjder, färger och material, kan snabbt och enkelt kopplas via dolda magneter. Smart ihopfogade ark av kraft- eller rivstarkt polyetylenpapper (kallas textile) dras ut och isär och blir en självbärande vägg på upp till fem meter i längd. Ändarna stabiliserar man, eller kopplar ihop, med hjälp av en fiffig magnetremsa. Den vita textile softwallväggen och softblockavdelaren har också interna horisontella kanaler för integrering av LEDlampor. Detta gör att de vackra elementen förvandlas till glödande och effektfullt lysande rumsavdelare. LED-ljus finns som ett tillval och kan enkelt eftermonteras. När Softwallen inte längre behövs är det lika enkelt att vika ihop den och bara hänga upp den på sin väggkrok.

Softwall finns i många olika storlekar och material. Konceptet är också vidareutvecklat till sittmöbler och belysningsarmaturer. Cloud softlight skapar en böljande baldakin av mjuka lysande former i en unik topografi. Den skulpterade tredimensionella formen är internt upplyst med miljövänliga LED-ljuskällor. Ljuset sprids genom den unika cellstrukturen och erbjuder en hisnande upplevelse, oavsett var lampan betraktas ifrån. Även Cloud har aukustiska egenskaper som liknar Softwall och Softblock.

IT-system kan ge oväntade problem Allt fler organisationer satsar stora resurser på nya IT-baserade informationssystem för att förbättra sina verksamheter. Men effekterna är svåra att förutsäga. Enligt Henrik Wimelius vid Umeå universitet kan en del investeringar till och med få bestående och paradoxala konsekvenser.

Prisad lösning

Softwall och Molo har fått flera erkända pris, och fick en plats på MoMA (Museum of Modern Art, New York). Alla Molos produkter kommer ifrån idéer som utvecklats av två arkitekter och designers, Stephanie Forsythe och Todd MacAllen (Forsythe + MacAllen). En av återförsäljarna av Molos produkter i Sverige är bulthaup Göteborg, www. bulthaup-goteborg.se.

bygg murar med ljus precis hur du vill. väggarna i kraftigt polyetylenpapper kopplas ihop med magneter. (se nedan)

IT-baserade informationssystem används för att samla in, lagra och bearbeta information och statistik, och många organisationer och företag investerar mycket tid och pengar i nya system för att effektivisera sin verksamhet och öka konkurrenskraften. Henrik Wimelius vid institutionen för informatik har i sin avhandling följt hur en större organisation verksam inom hälso– och sjukvårdsområdet infört ett så kallat Enterprise Content Management-system. Investeringen fick en oavsiktlig följdverkning – flera överlappande och till stor del inkompatibla informationssystem tilläts samexistera. – Trots att man visste att situationen försämrade kapaciteten att hantera information, kunde man inte ta sig ur den, något som både är intressant och paradoxalt, säger Henrik Wimelius.

över när nya IT-baserade lösningar ska införas. Till att börja med bör organisationer och företag noga undersöka det sammanhang som den nya tekniken ska införas i, och lägga ner mindre tid på teoretiska organisationsscheman. – Tänk igenom hur arbetet fungerar i praktiken. Ofta finns mer eller mindre dolda arbetssätt som är viktiga att ta hänsyn till, säger Henrik Wimelius. förbered medarbetarna

För att undvika oklarheter i vad tekniken ska användas till, bör också krav och behov som står i konflikt med varandra lyftas fram före systemen införs. Plattformssystem kan till exempel både användas för

att leverera specialiserat stöd och för att införa gemensamma arbetssätt. Förbered även medarbetare på att nya IT-system ställer stora krav på teknik och organisation. – En teknisk lösning passar sällan på en gång, utan ofta krävs att man anpassar både rutiner och strukturer, menar Henrik Wimelius. Han rekommenderar också en översyn av tidigare och möjliga framtida tekniska system, och att en färdig strategi för teknikimplementation utvecklas. Dessutom bör det finnas en tydlig kommunikationskanal mellan enheter som ansvarar för informationshantering och hantering av ITbaserade lösningar

37

stora bilden: sony. lilla bilden: Henrik Wimelius vid Umeå universitet.

organisatoriska konflikter

I det studerade exemplet visade det sig att tre organisatoriska konflikter låg bakom den oavsiktliga konsekvensen. – Det fanns spänningar mellan ökad kontroll och ökat stöd, mellan nya tekniska lösningar och existerande rutiner, och mellan toppstyrning och gräsrotsstyrning, förklarar Henrik Wimelius, och tror att liknande konflikter är vanliga på många andra arbetsplatser. undersök sammanhanget cloud softlight lyser upp rummet med miljövänliga led-lampor. bilder: molo design

allt för din lokal

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

För att undvika att hamna i samma knepiga situation, finns det enligt Henrik Wimelius några bitar som är värda att fundera lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

allt för din lokal


Miljö

www.humlegarden.se • 08-678 92 00

Gröna flyttlådan rymmer 74 liter Höjd: 440mm, Bredd: 610mm, Djup: 400mm Om du är osäker på hur många du behöver är en låda per kvadratmeter en gissning som brukar fungera. Källa: grönaflyttlådan.se

miljövänligt med gröna flyttlådan Nu är det slut med flyttkartonger som går sönder och löses upp av regnet. Gröna Flyttlådan hyr ut hållbara och stabila flyttlådor i plast. Genom samordnade transporter med miljöbilar minimeras dessutom miljöpåverkan.

bättre för miljön än återvinning. Transporterna med miljöbilar är märkta med ”Bra Miljöval” och samordnas för att skona miljön, samtidigt som kunden också sparar både tid och pengar. Enligt Gröna Flyttlådan blir priset detsamma eller lägre jämfört med att köpa kartonger. En låda av plast är också mer hållbar och mer vädertålig än en vanlig flyttkartong.

vattenånga och koldioxid. När man förbränner polypropen behöver inget extra bränsle tillsättas, det kan brytas ned genom ren förbränning.

”Äntligen måndag”

lång livslängd

38

Nyligen lanserade Gröna Flyttlådan en tjänst som gör bohags- och företagsflyttar enklare, billigare och miljövänligare. Kunden hyr hållbara, stabila flyttlådor av plast som levereras med miljöbil till dörren när det är dags att packa inför flytten. När flytten är avklarad och lådorna urpackade blir de upphämtade igen. miljövänlig och hållbar

Affärsidén bygger på att återanvändning är

solenergi till bilen

dygnet runt Nystartade Solelia Greentech har hittat lösningen på hur elbilen kan laddas med ren solenergi, dygnet runt, året om. Laddstationen är enkel att montera på befintliga parkeringsplatser och kan både hyras och köpas.

Elbilsmarknaden är på stark frammarsch i Sverige och världen. För att elbilen på allvar ska bli ett klimatsmart alternativ krävs att den laddas med miljövänlig energi. Solelia Greentech har utvecklat en soldriven laddstation för elbilar som är enkel att montera på befintliga parkeringsplatser. Solcellsytan på laddstationens tak är ca sju kvm per parkeringsplats. Varje laddstation kan producera el för upp till 1 000 mils allt för din lokal

En kartong kräver förstås inte alls lika mycket resurser som en plastlåda vid tillverkningen. Men livslängden hos en genomsnittlig flyttkartong är tre-fyra flyttar. Därefter måste den gå till återvinning. Plastlådan å andra sidan håller i minst sex–tio år, enligt Gröna Flyttlådan. Med andra ord kommer en hel del kartonger att slitas ut och återvinnas under varje plastlådas livslängd. Vid återvinningen mal man ner lådorna till granulat som går att återanvända till nya lådor. Lådorna är tillverkade av polypropen som, till skillnad från PVC, inte avger klor då det förbränns, bara körning per år. Med hjälp av tjänsten Solbanken kan solelen användas när som helst på dygnet. – Ofta vill man ladda sin bil på natten, men solceller kan av naturliga skäl inte producera el dygnet runt. Däremot kommer laddstationen under dagtid att producera ett överskott som senare kan kvittas mot annan el. Solbanken kontrollerar att användaren inte tar ut mer el från elnätet än vad solcellerna tidigare har producerat, berättar Per Wickman, energiteknikkonsult och en av initiativtagarna till Solelia Greentech. Användaren kan enkelt via nätet se hur mycket solel som använts och hur mycket som finns kvar. lättillgängligt och synligt

De soldrivna laddstationerna har utvecklats under de senaste åren med målet att göra solenergi mer lättillgänglig och synlig. Under hösten pågår två pilotprojekt tillsammans med fastighetsbolaget Brostaden och Uppsala kommun. – Vi har länge haft ett strukturerat och

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

ambitiöst miljöarbete. Samarbetet med Solelia Greentech är ett sätt för oss att fortsätta ligga i absolut framkant när det gäller miljö, säger Brostadens marknadschef Anders Hallquist.

bild: Solelia Greentech

Med Stockholms bästa lägen, ett stort miljöengagemang och en unik förvaltning där vi själva ansvarar för alla delar av fastigheternas skötsel och för relationen till våra hyresgäster, så erbjuder vi kontorslokaler att längta till – hela helgen. Välkommen.


Larm & Säkerhet

Larm & Säkerhet

Richard Björk Swedsecur – Man bör tidigt kontakta sitt försäkringsbolag och förhöra sig om vilka försäkringskrav som gäller för den egna verksamheten för att få rätt premie och med detta kanske också en fördelaktigare självrisk.

säker lokal på rätt sätt Inbrottslarm, passersystem, kameraövervakning, fönstergaller, fönsterfilm, brandlarm... Allt från det enklaste till det mest integrerade. Säkerhetslösningarna är många och kan skräddarsys efter just din verksamhet. Var ute i god tid och säkra din lokal före flytten. Richard Björk på Swedsecur ger tips och råd.

40

Vid en flytt nedprioriteras inte så sällan just säkerheten, något som kan bero både på oerfarenhet och tidsbrist, tror Richard Björk på Swedsecur i Helsingborg. - Den som är flyttansvarig får en tillfällig roll i flyttprocessen och är kanske helt enkelt inte van att hantera de frågor som kan komma upp. planera säkerheten tidigt

Att börja flyttplaneringen i god tid och avsätta tid är ett av sätten att minimera antalet misstag. - Direkt när man skrivit kontrakt är det dags att börja planera för säkerheten, menar Richard. Det är speciellt viktigt att vara ute i god tid om man som hyresgäst själv ska anpassa lokalen. Ska man till exempelvis sätta upp nya väggar och hyllsystem är det risk att man bygger bort möjligheten att använda både det gamla säkerhetssystemet eller att sätta in nytt. Givetvis betyder det en ökad kostnad sedan när man kan behöva riva upp och borra för att exempelvis kunna dra nytt eller extra kablage. Man bör även tidigt i flyttprocessen kontakta sitt försäkringsbolag och förhöra sig om vilka försäkringskrav som gäller för just sin verksamhet för att få rätt premie och med detta kanske också en fördelaktigare självrisk. många möjligheter

Därefter gäller det att se till att skaffa rätt säkerhetssystem för just de egna behoven och kraven. Och möjligheterna är många... allt för din lokal

- Kunden kan välja allt från det enklare inbrottslarmet till det mest avancerade, där inbrottslarmet är integrerat med både passersystem, brandlarm och kameraövervakning, som vid åtgärd går vidare till larmcentral, som i sin tur skickar ut väktare. De integrerade systemen går att bygga på och skräddarsy efter verksamheten allt eftersom behoven ökar. Jag tycker det är viktigt att säga att man inte behöver köpa mer än vad man behöver just för dagen, men att produkterna finns att tillgå i framtiden.

i sammansatta säkerhetspaket, det gäller att leverera med nya funktioner hela tiden i takt med att kundens behov och önskemål ändras. Många kunder behöver givetvis inte alla funktionerna, men det gäller att lyfta fram medvetenheten hos kunden och visa hur de faktiskt kan använda sitt system om behoven skulle förändras. Många av tekniklösningarna är i dag IP-baserade och kunden kan till exempel få avvikelser, händelser och väktarrapporter både via sms, mms eller via e-post.

säkerställ glappet

anpassat och skräddarsytt

När man väl genomför den fysiska flytten är risken att råka ut för både inbrott och skadegörelse som störst, så se till att förhindra att det blir ett glapp mellan den gamla och nya lokalen. - Det finns många externa öron och ögon som bara finns där just vid detta tillfälle, det finns t o m folk med mer oseriösa verksamheter som säljer ”flytt-tips”, konstaterar Richard. Vi kan erbjuda olika mobila lösningar genom att montera upp tillfälliga lösningar vid förhöjda behov, det kan vara ett sätt att skydda sig vid en flytt. För denna tjänst betalar man en startkostnad med en dygnshyra, denna tjänst minimerar investeringskostnaden men höjer säkerheten. Men det bästa är ju självklart att köra igång hela den fasta lösningen innan man flyttar in. Då får vi tid att kontrollera anläggningen, prova av den, koppla upp allt till larmcentralen, informera väktarna som ska köra på uppdraget samt färdigställa dokumentation som behövs och lämna över till kunden som ska använda anläggningen.

Och givetvis kan lösningar som sagt både behovsanpassas och skräddarsys för alla kunders behov, både beroende på verksamhetstyp, organisation och var man geografiskt sitter någonstans. - Sitter man på bottenplan eller i ytterkanten på ett industriområde är risken ofta större för både inbrott och skadegörelse. Högre upp i ett hus blir det däremot en annan hotbild på både brand och utrymning. De olika säkerhetsriskerna kommer man fram till genom att göra behovs- och risk-analyser, förklarar Richard. Det finns idag utarbetade rutiner för att göra olika analyser där man delar in verksamheten i zoner och bedömer riskerna. Vi tittar på hotbilder och sedan väger man dem och får fram olika procentsatser och kan på så sätt ringa in högriskfaktorerna och titta på hur man kan säkerställa dem med teknik eller kanske även fysiska personer, t ex väktarbolag.

avtal för långsiktighet

Det är vanligt att paketera de olika lösningarna och många leverantörer erbjuder avtal till sina kunder. - Hos oss kan kunden exempelvis välja mellan ett antal modeller av serviceavtal. Vid ett avtal med fast arvode vet kunden precis vad han ska lägga in i budgeten. Detta faktureras en gång om året och på detta sätt får kunden inga oväntade kostnader. De kunder som väljer att teckna avtal med Swedsecur får dessutom ett antal kundfördelar. Vår filosofi är att skapa långsiktiga relationer och ha en fortlöpande kontakt med kunder även efter installationen är slutförd och driftsatt och detta kan man bygga upp med olika modeller av serviceavtal.

- Att hyra utrustning belastar inte resultatet som en investering gör. I en lågkonjunktur köper man säkerhet på ett annat sätt, man kör mer på befintliga lösningar och är inte lika intresserad av att få in mer funktioner. Företag har alltid behov av säkerhet men det är tydligt att behoven ändras beroende på om det är högkonjunktur eller lågkonjunktur, konstaterar Richard avslutningsvis. Vi måste anpassa oss efter omvärldens behov och ha det som utgångspunkt i vår verksamhet.

Tips! •

Var ute i god tid! Börja planera för din säkerhet direkt när du skrivit kontrakt på den nya lokalen.

Kontakta försäkringsbolaget tidigt för att försäkra dig om kraven de ställer på just din verksamhet.

Tänk på att det är speciellt viktigt att vara ute i god tid om du ska anpassa lokalen själv. Bygg inte bort möjligheten att använda befintliga system.

Köp inte på dig mer säkerhetsfunktioner än vad du behöver just för dagen. De flesta systemen kan man bygga på efter behov.

Ta referenser så att du försäkrar dig om att leverantören är seriös. Gå in på SBCS hemsida och kolla upp certifierade leverantörer.

Se till att säkra upp lokalerna vid den fysiska flytten, då är säkerhetsrisken ofta som störst. Ett tips är att hyra en tillfällig trådlös lösning i den nya lokalen, om inte ert eget system redan är i drift.

hyr din säkerhetslösning

Och Swedsecur erbjuder numera även möjligheten att hyra sin säkerhetslösning. - Vid finanskrisen 2009 såg vi en stor förändring, då bromsade alla våra kunder samtidigt, det blev totalt investeringsstopp. Det ledde till att vi började titta på andra finansieringsalternativ och började hyra ut utrustning istället, exempelvis på 36 månader. Vi har fortfarande med det alternativet i de flesta offerter i dag och en del väljer det eftersom marknaden inte är hundra stabil ännu. Att hyra utrustningen blir givetvis något dyrare i och med att man betalar ränta, men fördelen är att personen som sitter på underhållspengarna får in hela investeringen på sitt underhållskonto.

bättre teknik

Säkerhetsbranschen är en expansiv bransch med god tillväxt, men med det kommer både nya produkter och oseriösa företag och leverantörer. - Se till att kontakta väl beprövade och erkända säkerhetsleverantörer. Var noga med att ta referenser och gå även in på SBSC hemsida för att kontrollera certifierade företag, tipsar Richard. Att det är en expansiv bransch innebär också att utvecklingen går i rasande fart. - Tekniken blir bättre och bättre och prisbilden blir gynnsammare för kunden. I dag levererar man fler och fler lösningar

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

Konferenser för alla smaker! samtliga bilder swedsecur

www.lokalguiden.se lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

allt för din lokal

41


Allt på ett ställe!

Tips för en lyckad konferens Konkreta mål med konferensen är viktigt. När ni spenderar pengar på en konferens är det viktigt att få ut så mycket som möjligt av investeringen och det görs bäst genom att sätta tydliga mål.

fokus på

konferenslokaler Det finns konferensanläggningar för alla smaker och behov. På lokalguiden.se kan ni söka bland både slott och mindre mötesplatser. Här i tidningen erbjuder vi möjlighet att söka i konferensbanken och presenterar även Månadens anläggning.

43

bild från hagabadet i göteborg

Alla flyttjänster du behöver på www.lokalguiden.se Allt för flytten på ett och samma ställe. På vår webbsida finns utvalda företag med servicetjänster inom bland annat inredning, data och IT, allt för att göra din flytt så smidig som möjligt. Lokalguiden - Rätt sinne för lokaler. Vill du veta mer? Kontakta Tom Vikström 031- 788 71 00, tom@lokalguiden.se eller besök www.lokalguiden.se

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

konferens


korta fakta: Övernattning: Ja Restaurang: Ja Spa: Nej Övriga aktiviteter: Ja Parkeringsmöjligheter: Ja Trådlöst internet: Ja Kontakt: Richard Nilsson, tel 044-22 60 00 Hemsida: www.bykrogen.nu

s aden Månggning a n lä

äkta skånskt

gemyt

På Bykrogen, mitt i Österslöv i nordöstra Skåne, trivs man. Till den gamla stärkelsefabriken, som i dag är fylld med äkta skånskt gemyt, hälsas alla gäster varmt välkomna av Rickard Nilsson med personal. Här blir alla sedda. Och mätta…

44

45

Hit kommer både privatpersoner och föremalt 1800-talshus alldeles här bredvid och tag och med 20 år ute på vägarna som sälbyggde ihop det med det befintliga huset, jare, med otaliga nätter på olika hotell och allt i gammal stil med återanvänt virke och anläggningar, vet Richard Nilsson precis gamla fönster. hur han vill ta hand om sina gäster. På så sätt kunde man utöka hotell- När jag låg ute på vägarna tyckte jag verksamheten och kan nu erbjuda 20 rum om de mindre, personliga ställena där jag med sammanlagt 35 bäddar. Alla hotellblev igenkänd. Så här på Bykrogen rum är helt olika inredda och har engagerar vi oss och bjuder på oss namn istället för nummer. Här själva. Vi tar alla våra gäster i hittar man bl a Whiskeyhand när de kommer in genom rummet, Lugn bara lugn Vi tar alla våra dörren och hälsar dem väloch Sme´ns rum. gäster i hand när komna. Jag sätter mig gärna - Gemensamt för alla ner och pratar lite och frågar är sköna, bra sängar, det de kommer in om gästerna är nöjda och i så har vi satsat på, förklarar genom dörren. fall med vad. Det är många Richard. Och att det är som uppskattar det och det kosmysigt, ombonat och rustar ju inget. Visst tar det lite tid, tikt. Hos oss på Bykrogen ska men det är det värt… det vara gemytligt rätt igenom, från att gästerna kliver in genom skön sömn i personliga rum dörrarna till att de lämnar oss. För tio år sedan, den 18 maj 2001, slogs succé för matlagningskök portarna till Bykrogen upp. Då kunde man I dag finns det tre stycken konferensrum där erbjuda en matsal, ett konferensrum och man kan ta emot allt från två till åttio persosex hotellrum. Och redan då var det äkta ner. Dessutom finns det en hel del mindre sällskånskt gemyt i rustik miljö som gällde. skapsrum som kan användas vid grupparbeten Rejäl mat, lagade på råvaror från trakten, eller som grupprum. serverades på bord utan vita linnedukar. I samband med tillbyggnaden satsade Bykrogen erbjöd något som snabbt blev man också på att bygga ett matlagningskök mycket uppskattat, så uppskattat att de i den nya delen, något som blivit en stor helt enkelt inte kunde ta emot alla som ville succé. komma. Men det fanns en lösning… - Det är som ett stort lantkök, ett mel- För fyra år sedan köpte vi ett gamkonferens

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

lanting mellan ett hemmakök och ett restaurangkök och här har vi i snitt fem gäng i veckan som lagar mat tillsammans. Det är allt från kompisgäng till ledningsgrupper, konferenser eller företag som bjuder in sina kunder. Det är populärt att göra något tillsammans, att inte bara sätta sig ner vid ett dukat bord. I stället kan vi erbjuda en helkväll där man blir indelade i grupper och får laga en trerättersmiddag ihop som man sedan äter i matsalen intill. allt från studiobesök till fiske

Maten står alltid i fokus på Bykrogen i Österslöv, men visst kan en vistelse här även fyllas med andra aktiviteter. Som till exempel vin- och whiskeyprovning, eller en tur till Charlies bryggeri, ett mikrobryggeri i närheten, som anordnar både visning och provsmakning mm, man kan spela in en cd-skiva i en studio i byn, föredragshållare kan bokas, bastuflotten eller badtunnan kan förgylla konferensen eller varför inte fiska i Råbelövssjön alldeles bredvid. Och alla dagar i veckan finns Richard Nilsson själv på plats. - Jag tror att en stor del i framgången med ett sådant här ställe är att man som ägare själv finns här för sina gäster, tillsammans med alla mycket duktiga medarbetare. Jag vill ge av mig själv och blir mer än gärna personlig med dem som kommer hit ofta. lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

konferens


Logi Övernattning Restaurang Matmöjligheter Aktivitet Gör något Bad Pool eller badavdelning

Så här läser du konferensbanken Enkelt att hitta rätt Lokalguidens konferensbank är uppdelad i regionerna Skåne, Stockholmsområdet och Västra Götaland. Symbolbilderna visar vilka faciliteter som anläggningarna kan erbjuda. På www.lokalguiden.se hittar du mer information. Skriv in önskad anläggnings objektsnummer så hittar du enkelt det du söker efter.

kONFERENSBANKEN

Kärlingesunds Gård............................................... Mats Bengtsson.................................... 0522-65 11 05 Min/max antal personer i konferensrum ............7/39 Objektsnummer 85..................

HITTA RÄTT PLATS FÖR DINA MÖTEN StockholmsOMRÅDET Arlanda Conference & Business Center................ Bokningen............................................... 08-797 62 00 Min/max antal personer i konferensrum .........2/700 Objektsnummer 63.................

T-house................................................................... Katarina Sonnenberg ............................08-678 92 60 Min/max antal personer i konferensrum.............3/45 Objektsnummer 29.................. Östergårds.............................................................. Fredrik Lönner..........................................08-7552440 Min/max antal personer i konferensrum.........2/150 Objektsnummer.......................

Salt och sill............................................................. Linus Hanson......................................... 0304-673 480 Min/max antal personer i konferensrum ............2/50 Objektsnummer 91................. Nya Varvet Studios................................................ Jessica Jadegren......................................031-857024 Min/max antal personer i konferensrum .........1/150 Objektsnummer 60.................. Seaside Björkö....................................................... David Lyckdal.............................. ............ 031-929 410 Min/max antal personer i konferensrum .........3/150 Objektsnummer 55..................

Tumba Bruksmuseum............................................ Elin Ekeroth............................................08-51955314 Min/max antal personer i konferensrum ............2/55 Objektsnummer 89.................. Tysk-svenska Handelskammaren......................... Anneliese Klinga.................................. .. 08-665 18 20 Min/max antal personer i konferensrum ..........2/100 Objektsnummer 61.................. Arnoldshuset Konferenser AB............................... Carla Figueiredo.....................................08-54506778 Min/max antal personer i konferensrum...........2/125 Objektsnummer 86.................. Drottninggatans Ekonomiservice......................... Helena Urthaler...................................08-579 309 00 Min/max antal personer i konferensrum.........2/24 Objektsnummer 96.................. Strandvägen 7A..................................................... Maria Strinnhed.................................... 08-585 107 10 Min/max antal personer i konferensrum ..........3/100 Objektsnummer 20..................

Gimo Herrgård....................................................... Receptionen............................................0173-889 00 Min/max antal personer i konferensrum.........2/110 Objektsnummer 83..................

VÄSTRA GÖTALAND Ale Vikingagård...................................................... Johannes Jagrud .................................. 0303-33 06 21 Min/max antal personer i konferensrum .........10/70 Objektsnummer 22.................. Bohus-Malmöns Pensionat & Konferens AB....... Patrik Larsson ......................................0523-461 002 Min/max antal personer i konferensrum .........4/120 Objektsnummer 25.................. Nolvik Restaurang & Konferens............................ Therese Isaksson.....................................031-92 64 64 Min/max antal personer i konferensrum ............6/90 Objektsnummer....................... Karstorp KonfererensCenter AB........................... Claes Skönborg....................................0500-472 802 Min/max antal personer i konferensrum .........2/175 Objektsnummer 59..................

BILD: af borgen

Bykrogen i Österslöv AB........................................ Kim Svensson ............................... ........ 044-22 60 00 Min/max antal personer i konferensrum ............2/80 Objektsnummer 81..................

Söderfors Herrgård................................................ Receptionen............................................0293-314 00 Min/max antal personer i konferensrum.........2/170 Objektsnummer 84..................

Yasuragi Hasseludden AB...................................... Bokningen .............................................. 08-747 63 00 Min/max antal personer i konferensrum .........2/400 Objektsnummer 70.................

SKÅNE

Utmaningarnas Hus............................................... Olle Sjölund.......................................... ...040-510 175 Min/max antal personer i konferensrum ..........6/110 Objektsnummer 24..................

AF Borgen.............................................................. Kerstin Thörnqvist.................................. 046-38 49 05 Min/max antal personer i konferensrum .........2/750 Objektsnummer 33..................

City konferensen Ingenjörshuset.......................... Bokning.................................................. 08-613 81 00 Min/max antal personer i konferensrum .........2/200 Objektsnummer 94..................

46

Stensjöhill Herrgård Hotel & Konferens............... Karin Näsström..................................... 031-706 88 75 Min/max antal personer i konferensrum ............1/90 Objektsnummer 80..................

Läs mer om anläggningarna på lokalguiden.se. Sök med hjälp av objektsnumret!

Margretetorps Gästgifvaregård AB....................... Josefine Hafström.......................... .......0431-454 450 Min/max antal personer i konferensrum ..........8/300 Objektsnummer 30.................. Pensionat Styrsö Skäret........................................ Ola Tulldahl ............................................. 031-973 230 Min/max antal personer i konferensrum ............1/20 Objektsnummer 54..................

Tyringe Kurhotell................................................... Dan Åstedth............................................ 0451-577 70 Min/max antal personer i konferensrum ..........6/250 Objektsnummer 38..................

Hjuviks Marina....................................................... Hanna Johansson................................. 031-745 22 00 Min/max antal personer i konferensrum ............2/12 Objektsnummer 93..................

Gokart City............................................................. Jonny Hartvig ......................................... 040-96 01 20 Min/max antal personer i konferensrum .........1/120 Objektsnummer 23..................

Hotel Odin.............................................................. Hanna Johansson................................. 031-745 22 00 Min/max antal personer i konferensrum ............2/70 Objektsnummer 92..................

Malmö Airport........................................................ Lena Staffansson.................................040-613 10 00 Min/max antal personer i konferensrum .........2/100 Objektsnummer 37..................

Hagabadet.............................................................. Fredrik Ekholtz........................................ 031-600 610 Min/max antal personer i konferensrum ............2/40 Objektsnummer 66..................

World Trade Center Malmö................................... Bokning............ ....................................040-627 11 00 Min/max antal personer i konferensrum ............4/45 Objektsnummer 95..................

Gunnebo Slott & Trädgårdar....................................... Pia Solefors.............................. .........0704-56 80 00 Min/max antal personer i konferensrum .........2/70 Objektsnummer 87..................

Lyft konferensen med en föreläsare Professionell och snabb hjälp att hitta föreläsare till dina möten. Mer fokus på resultat än på kändisar. Läs mer på www.keycoaching.se

konferensbanken

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

KeyCoaching_streamer_nr9.indd 1

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

9/30/2011 9:59:40 AM

konferensbanken

47


×

Lokalbanken

Sök lokal via objektsnummer Hitta den rätta lokalen för dig här i Lokalbanken. Kontakta fastighetsägaren direkt eller gå in på www.lokalguiden.se. Skriv in objektsnumret och erhåll bilder eller film och ytterligare information.

Objekt nr 41769207

Register med Lediga lokaler

BOTKYRKA

×

4300 kvm, Lagerlokal....Botkyrka Handel Fittjav. 20 Kristoffer Mattsson......................................0855805022 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41781807

lokalbanken hjälper dig

×

Lokalbanken

Register med Lediga lokaler

×

BOTKYRKA

4300 kvm, Lagerlokal......................... Fittjavägen 20

Här presenteras lediga lokaler efter område och kvadratmeteryta. När du hittar en intressant lokal kan du kontakta fastighetsägaren eller gå in på www.lokalguiden.se för att få mer information. Fyll i objektsnumret som är kopplat till den specifika lokalen och mer information presenteras helt kostnadsfritt.

Anders Holmgren.......................................0855805005 Newsec Asset Management..... Objekt nr 41757352 8095 kvm, Butik................................... Fittjavägen 20 Anders Holmgren.......................................0855805005 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41753057

BROMMA

×

104 kvm, Kontor.....................Johannesfredsvägen 9 Robert Nathanson................... ......................087353788 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41762510 250 kvm, Kontor........................Karlsbodavägen 9-11 Kai Hekkila....................................................08-674 03 00 Förvaltnings AB Stadsmuren ....Objekt nr 41746450 300 kvm, Kontor.............. .....Johannesfredsvägen 11 Robert Nathanson................... ......................087353788

535 kvm, Kontor........................Karlsbodavägen 9-11 Förvaltnings AB Stadsmuren .... Objekt nr 41746451 570 kvm, Kontor................. .....................Kungsbron 1 Jörgen Mohlin...............................................0706090049 Newsec Asset Management..... Objekt nr 41762197 597 kvm, Kontor....................... .............Ekbacksvägen Thobias Leidenfors........................................087353778 Fastighets AB Balder ................. Objekt nr 41769716 1010 kvm, Kontor..........................Klädesvägen 12-14 Per Åsbrandt........................... .....................0855674703 Fabege AB............................ ........Objekt nr 41752392 1105 kvm, Kontor.................. ...............Ekbacksvägen Thobias Leidenfors........................................087353778 Fastighets AB Balder ................. Objekt nr 41769715 1118 kvm, Kontor............... ...Mariehällsvägen 40-42 Jeanette Nyroos..................... ......................0841039088 Valad Property Group................ .Objekt nr 41752638

Fastighets AB Balder ..................Objekt nr 41762511

48

Stockholms största lokalbank. Sök lokal på lokalguiden.se.

345 kvm, Kontor............. ........Ranhammarsvägen 28 Ida Nordh................................... ......................087353765 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41760284 346 kvm, Kontor................ ....Mariehällsvägen 28-46 Jeanette Nyroos..................... ......................0841039088 Valad Property Group.............. ...Objekt nr 41769294 362 kvm, Kontor................... .................Voltavägen 13 Ida Nordh................................ ........................087353765 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41760285 383 kvm, Kontor................. .........Ulvsundavägen 174

lokalbanken

CITY

×

81 kvm, Kontor....................... ..............Kungsgatan 35 Annelie Liljeqvist............................. ...............084128654 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41771247 108 kvm, Kontor...................Mäster Samuelsgatan 3 Uthyrningsavdelningen.................................087629000 Hufvudstaden...............................Objekt nr 41762313 151 kvm, Kontor................... ................Kungsgatan 48 Klas Andersson...............................................084128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41769201

214 kvm, Kontor....................................Kungsgatan 50

Klas Andersson...............................................084128651 Aberdeen Asset Management..Objekt nr 41769207 218 kvm, Kontor..........................Birger Jarlsgatan 15 Uthyrningsavdelningen.................................087629000 Hufvudstaden........................ ......Objekt nr 41772268 218 kvm, Kontor..........................Birger Jarlsgatan 33 Annelie Liljeqvist......................... ...................084128654 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41769210 218 kvm, Kontor........................ ...........Kungsgatan 24 Annelie Liljeqvist............................................084128654 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41774502 241 kvm, Kontor........................ ...........Kungsgatan 38

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

a-c

BROMMA

×

59 kvm, Kontor................................Sulitelmavägen 11 Teoge...............................................................0841082850 Förvaltnings AB Teoge ............. .Objekt nr 41778248 104 kvm, Kontor................ .....Johannesfredsvägen 9 Thobias Leidenfors................... .....................087353778 Fastighets AB Balder ..................Objekt nr 41762510 160 kvm, Kontor................ ..............Ekbacksvägen 24 Lars Ellsäter..................................................08-462 65 58 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41738261 179 kvm, Kontor...............................Ekbacksvägen 22 Lars Ellsäter..................................................08-462 65 58 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41777643

Uthyrningsavdelningen.................................087629000 Hufvudstaden........................ ......Objekt nr 41773493 258 kvm, Kontor................. ....Gamla Brogatan 36-38 Kristina Sawjani.............................................08-6964078

203 kvm, Kontor............... ...............Ekbacksvägen 28 Lars Ellsäter..................................................08-462 65 58 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41727278

AFA Försäkring Fastigheter.......Objekt nr 41766833 267 kvm, Kontor...................... .............Kungsgatan 48 Klas Andersson............................ ..................084128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41770293 294 kvm, Kontor...................... .............Kungsgatan 35 Annelie Liljeqvist............................... .............084128654 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41769222 313 kvm, Kontor....................... ..................Torsgatan 2 Désirée Walkenström................... ...............0855514809 Fabege AB............................ ........Objekt nr 41752393 327 kvm, Kontor..................... .............Kungsgatan 15 Désirée Walkenström..................................0855514809 Fabege AB.....................................Objekt nr 41770512

s 49 Botkyrka s 55 Nacka 160 kvm, Kontor......................... ..........Kungsgatan 48 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41763896 346 kvm, Kontor............................Birger Jarlsgatan 9 Klas Andersson.............................. ................084128651 s 49 Bromma s 55 Norrmalm Uthyrningsavdelningen.................................087629000 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41773476 399 kvm, Produktionslokal.......Johannesfredsv. 11 Hufvudstaden...................... ........Objekt nr 41771921 s 49 City (Stockholm) s 56 Nybohov Robert Nathanson..........................................087353788 200 kvm, Kontor...........................Gamla Brogatan 26 Fastighets AB Balder ..................Objekt nr 41766767 360 kvm, Kontor............... Blasieholmsgatan 4A, 2 tr s 51 Ekerö s 56 Rosersberg Pernilla Björk.................................................0855805053 Tomas Östman................................................084127316 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41774504 s 51 Enskede s 56 Skarpnäck 400 kvm, Kontor...................Johannesfredsvägen 11 Aberdeen Asset Management..Objekt nr 41769231 Robert Nathanson.................. .......................087353788 210 kvm, Kontor...................Mäster Samuelsgatan 3 s 51 Farsta s 56 Skärholmen Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41763932 360 kvm, Kontor............... .............Norrmalmstorg 12 Uthyrningsavdelningen.................................087629000 Uthyrningsavdelningen.................................087629000 s 51 Frihamnen s 56 Sköndal Hufvudstaden....................... .......Objekt nr 41772469 Hufvudstaden...............................Objekt nr 41768419 s 51 Gamla stan s 56 Sollentuna s 51 Globen s 57 Solna s 51 Gärdet s 60 Spånga s 51 Hammarby Sjöstad s 60 Stadshagen s 52 Huddinge s 60 Sundbyberg s 52 Hägersten s 61 Södermalm s 52 Hässelby s 62 Södertälje s 52 Johanneshov s 63 Trångsund s 52 Järfälla s 63 Tyresö s 53 Kista s 63 Täby s 53 Kungens kurva s 63 Upplands Väsby s 53 Kungsholmen s 63 Vasastan s 54 Lidingö s 64 Vällingby s 54 Liljeholmen s 64 Värtan s 54 Lunda s 64 Årsta s 54 Marieberg s 64 Älvsjö s 54 Mariehäll s 64 Östermalm s 55 Marievik Ida Nordh................................... ......................087353765

Kontakta fastighetsägaren direkt eller gå in på www.lokalguiden.se. Skriv in objektsnumret längst upp till vänster och få all information du behöver om den aktuella lokalen.

× ×

Kai Hekkila....................................................08-674 03 00

8095 kvm, Butik...... Botkyrka Handel Fittjavägen 20 Kristoffer Mattsson......................................0855805022 Newsec Asset Management..... Objekt nr 41781808

250 kvm, Kontor............... .........Karlsbodavägen 9-11 Kai Hekkila......................................................08-6564399 Förvaltnings AB Stadsmuren ... .Objekt nr 41746450 270 - 380 kvm, Kontor............ Fredsforsstigen 22-24 Stefan Elf......................................... .............08-602 33 34 Brostaden.............................. .......Objekt nr 41775733 300 kvm, Kontor............... ....Johannesfredsvägen 11 Thobias Leidenfors.................. ......................087353778 Fastighets AB Balder ..................Objekt nr 41762511 300 - 5000 kvm, Butik............... .Gårdsfogdevägen 8 Anders Hallquist...................... ......................08-6023312 Brostaden.....................................Objekt nr 41747365 315 kvm, Kontor................. ...........Karlsbodavägen 13 Stefan Elf.......................................................08-602 33 34 Brostaden.............................. ........Objekt nr 41747376 340 kvm, Butik..................... ..........Ranhamsvägen 21 Mica Fischerström........................................0736734813 Dagon ............................................Objekt nr 41771622 345 kvm, Kontor.............. .......Ranhammarsvägen 28 Thobias Leidenfors.................... ....................087353778 Fastighets AB Balder ............... ..Objekt nr 41760284 346 kvm, Kontor.................. ..Mariehällsvägen 28-46 Jeanette Nyroos .......................................08-410 390 88 Valad Property Group............... ..Objekt nr 41769294 362 kvm, Kontor................... .................Voltavägen 13 Thobias Leidenfors................... .....................087353778 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41760285 400 kvm, Kontor............... ....Johannesfredsvägen 11 Thobias Leidenfors.................... ....................087353778 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41763932

× ×

411 kvm, Lagerlokal.....................Karlsbodavägen 13 Stefan Elf......................................... .............08-602 33 34 Brostaden......................................Objekt nr 41751251 450 kvm, Kontor.................... ..............Alviksvägen 43 Kai Hekkila......................................................08-6564399 Förvaltnings AB Stadsmuren ... .Objekt nr 41776816 456 kvm, Kontor...............................Ekbacksvägen 22 Lars Ellsäter........................................... ......08-462 65 58 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41727273 463 kvm, Kontor..............................Djupdalsvägen 12 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41747331 498 kvm, Kontor.................... .......Mariehällsvägen 44 Jeanette Nyroos .......................................08-410 390 88 Valad Property Group............... ..Objekt nr 41778167 525 kvm, Kontor.................. ....Fredsforsstigen 22-24 Stefan Elf......................................................08-602 33 34 Brostaden......................................Objekt nr 41769567 535 kvm, Kontor........................Karlsbodavägen 9-11 Kai Hekkila......................................................08-6564399 Förvaltnings AB Stadsmuren ... .Objekt nr 41746451 575 - 5300 kvm, Kontor............. Mariehällsvägen 40 Jeanette Nyroos .......................................08-410 390 88 Valad Property Group................ .Objekt nr 41776063 576 kvm, Kontor............... .........Gårdsfogdevägen 5 E Stefan Elf......................................................08-602 33 34 Brostaden......................................Objekt nr 41771391 597 kvm, Kontor.....................................Ekbacksvägen Thobias Leidenfors................... .....................087353778 Fastighets AB Balder ..................Objekt nr 41769716 620 - 2150 kvm, Kontor...............Karlsbodavägen 13 Stefan Elf......................................................08-602 33 34 Brostaden.......................... ...........Objekt nr 41747525 721 kvm, Kontor..............Johannesfredsvägen 15-17 Lars Ellsäter.......................................... .......08-462 65 58 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41737526 845 kvm, Kontor................ .....Karlsbodavägen 39-41 Stefan Elf.......................................................08-602 33 34 Brostaden.....................................Objekt nr 41764691 1010 kvm, Kontor..........................Klädesvägen 12-14 Per Åsbrandt............................. .................08-556 747 03 Fabege AB.....................................Objekt nr 41752392 1067 kvm, Kontor.................Archimedesvägen 7, 1tr Stefan Elf......................................................08-602 33 34 Brostaden.....................................Objekt nr 41766447 1105 kvm, Kontor..................................Ekbacksvägen Thobias Leidenfors.................... ....................087353778 Fastighets AB Balder ..................Objekt nr 41769715 1123 kvm, Kontor.........................Karlsbodavägen 39 Stefan Elf......................................... .............08-602 33 34 Brostaden................................ .....Objekt nr 41771393 2100 - 2600 kvm, Kontor........Gårdsfogdevägen 5-7 Stefan Elf............................ ..........................08-602 33 34 Brostaden................... ..................Objekt nr 41776441

a-c

3606 kvm, Kontor............Johannesfredsvägen 15-17 Lars Ellsäter...................................... ...........08-462 65 58 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41745906

CITY

×

0 kvm, Kontor............................. ...........Kungsgatan 42 Uthyrningsavdelningen..............................08-762 90 00 Hufvudstaden..................... .........Objekt nr 41780469 43 kvm, Kontor...................... ...............Kungsgatan 44 Klas Andersson........................... ..................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41778420 45 kvm, Kontor.................. ...........Blasieholmsgatan 5 Ulf Eriksson................................................0708-55 76 34 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41776023 75 kvm, Kontor............................. ........Kungsgatan 37 Thobias Leidenfors............................. ............087353778 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41783097 77 kvm, Övrig lokal................... ..........Kungsgatan 35 Charlotte Söderholm....................................08-4128683 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41782999 113 kvm, Kontor........................... ........Kungsgatan 35 Charlotte Söderholm....................................08-4128683 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41782503 114 kvm, Kontor..................... ..............Kungsgatan 50 Klas Andersson.......................... ...................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41782818 114 kvm, Kontor...................... .............Kungsgatan 56 Marie Stopner.............................. ...................086902500 Olov Lindgren AB................... .....Objekt nr 41783109 115 kvm, Kontor....................... ......Norrmalmstorg 12 Uthyrningsavdelningen..............................08-762 90 00 Hufvudstaden...............................Objekt nr 41783675 121 kvm, Kontor........................ ...........Kungsgatan 48 Klas Andersson................................ ..............08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41776992 125 kvm, Kontor.................................Arsenalsgatan 4 Klas Andersson..............................................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41782111 129 kvm, Kontor....................................Kungsgatan 56 Marie Stopner........................... ......................086902500 Olov Lindgren AB.........................Objekt nr 41783111 133 kvm, Kontor.................................Arsenalsgatan 4 Klas Andersson............................. .................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41782112 142 kvm, Kontor.................... ..............Oxtorgsgränd 1 Heléne Berggren...........................................08-6656887 New Office AB......................... ....Objekt nr 41780746 151 kvm, Kontor....................................Kungsgatan 48 Klas Andersson........................... ..................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41769201 156 kvm, Kontor...................... ......Kungsgatan 66, 2tr Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41780102 157 kvm, Kontor....................................Brunnsgatan 9 Uthyrningsavdelningen..............................08-762 90 00 Hufvudstaden......................... .....Objekt nr 41781777

besök oss på www.lokalguiden.se lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

Lokalbanken

49


×

Lokalbanken

Register med Lediga lokaler

180 kvm, Kontor............................Gamla Brogatan 29 Desirée Walkenström...............................08-555 148 09 Fabege AB.....................................Objekt nr 41782101 182 kvm, Kontor................. ...Västra Järnvägsgatan 7 David Werner........................ ..........................086656880 New Office AB..............................Objekt nr 41782767 189 kvm, Kontor...........Klara Norra Kyrkogata 29, BV Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41780090 193 kvm, Kontor......................................Kungsgatan 6 Uthyrningsavdelningen................... ...........08-762 90 00 Hufvudstaden...............................Objekt nr 41781788 204 kvm, Kontor................. ..Gamla Brogatan 26, 2 tr Johan Wejdmark............................................0855805017 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41780089 214 kvm, Kontor....................... ............Kungsgatan 50 Klas Andersson.............................. ................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41769207 218 kvm, Kontor....................................Kungsgatan 24 Charlotte Söderholm................... .................08-4128683 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41774502 220 kvm, Kontor....................................Kungsgatan 24 Charlotte Söderholm.................. ..................08-4128683 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41782517 224 kvm, Kontor...................................Kungsgatan 44 Klas Andersson..............................................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41779944

50

236 kvm, Kontor...........................Birger Jarlsgatan 55 Hanna Wetterstrand................ ......................086656884 New Office AB....................... ......Objekt nr 41783312 244 kvm, Kontor................. .........Blasieholmsgatan 5 Ulf Eriksson................................. ...............0708-55 76 34 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41776289 258 kvm, Kontor.................. ...Gamla Brogatan 36-38 Kristina Sawjani.............................................08-6964078 AFA Försäkring Fastigheter....... Objekt nr 41766833 260 kvm, Kontor................ ...Mäster Samuelsgatan 6 Uthyrningsavdelningen................... ...........08-762 90 00 Hufvudstaden...............................Objekt nr 41781791 265 kvm, Kontor......................................Kungsgatan 4 Uthyrningsavdelningen..............................08-762 90 00 Hufvudstaden...............................Objekt nr 41781786 267 kvm, Kontor....................................Kungsgatan 48 Klas Andersson..............................................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41770293 273 kvm, Kontor....................................Kungsgatan 56 Marie Stopner..................................................086902500 Olov Lindgren AB.........................Objekt nr 41783110 273 kvm, Butik................... ....Norra Stationsgatan 61 Katarina Cygnaeus..................... ...............070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41750880 293 kvm, Kontor....................................Kungsgatan 42 Uthyrningsavdelningen................. .............08-762 90 00 Hufvudstaden.......................... ....Objekt nr 41781787

× ×

294 kvm, Kontor.......................... .........Kungsgatan 35 Charlotte Söderholm....................................08-4128683 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41769222 299 kvm, Kontor........................ ....Kungsgatan 64, 3tr Pernilla Björk............................. ....................0855805053 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780100 310 kvm, Kontor....................................Kungsgatan 10 Uthyrningsavdelningen..............................08-762 90 00 Hufvudstaden...............................Objekt nr 41781784 315 kvm, Kontor.. Adolf Fredriks Kyrkog. 13 och 13A Thobias Leidenfors................... .....................087353778 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41783701 320 kvm, Kontor................... ........Kungsgatan 64, 4tr Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780101 325 kvm, Kontor...................... ......Kungsgatan 66, 4tr Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780104 327 kvm, Kontor....................................Kungsgatan 15 Desirée Walkenström...............................08-555 148 09 Fabege AB.....................................Objekt nr 41770512 327 kvm, Kontor....................................Kungsgatan 15 Heléne Berggren...........................................08-6656887 New Office AB....................... ......Objekt nr 41782780 337 kvm, Kontor..................Klara Södra Kyrkogata 1, Desirée Walkenström...............................08-555 148 09 Fabege AB............................ ........Objekt nr 41779684 344 kvm, Kontor..................Klara Södra Kyrkogata 1, Desirée Walkenström...............................08-555 148 09 Fabege AB............................. .......Objekt nr 41779685 346 kvm, Kontor........................ ....Birger Jarlsgatan 9 Uthyrningsavdelningen..............................08-762 90 00 Hufvudstaden...............................Objekt nr 41781776 354 kvm, Kontor..Adolf Fredriks Kyrkog. 13 och 13A Thobias Leidenfors..................... ...................087353778 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41783702 360 kvm, Kontor............... Blasieholmsgatan 4A, 2 tr Klas Andersson..............................................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41769231 361 kvm, Kontor............... Blasieholmsgatan 4A, 1 tr Klas Andersson......................... ....................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41769232 364 kvm, Kontor...................................Kungsgatan 56 Marie Stopner........................... ......................086902500 Olov Lindgren AB.........................Objekt nr 41783113 367 kvm, Kontor.......... Klara Norra Kyrkogata 31, BV Pernilla Björk............................ .....................0855805053 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41780091 403 kvm, Kontor................. ......Blasieholmsgatan 4A Klas Andersson........................ .....................08-4128651 Aberdeen Asset Management. .Objekt nr 41783415 450 kvm, Kontor...................................Kungsgatan 48 Klas Andersson..............................................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41770346

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

Lokalbanken

×

Register med Lediga lokaler

×

470 kvm, Kontor................. .........Klarabergsgatan 60 Uthyrningsavdelningen..............................08-762 90 00 Hufvudstaden...............................Objekt nr 41781783

777 kvm, Kontor......................................Kungsbron 1 Jörgen Mohlin...............................................0855805000 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41783228

503 kvm, Kontor...................... ...............Sveavägen 98 Lars Carlsson.................................. .............08-674 03 40 Förvaltnings AB Stadsmuren ... .Objekt nr 41780522

896 kvm, Kontor........................ .....Kungsgatan 5, 1 tr Johan Wejdmark....................... ....................0855805017 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41780098

511 kvm, Kontor............................Lästmakargatan 20 Desirée Walkenström...............................08-555 148 09 Fabege AB............................... .....Objekt nr 41758777

905 kvm, Kontor......................... ..........Kungsgatan 37 Thobias Leidenfors....................... .................087353778 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41783703

556 kvm, Kontor.......... Klara Norra Kyrkogata 31, BV Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41780092

927 kvm, Kontor............................Regeringsgatan 65 Niclas Österberg.............................................087912491 AMF Fastigheter...........................Objekt nr 41783125

567 kvm, Kontor................ ..........Blasieholmsgatan 5 Ulf Eriksson.................................. ..............0708-55 76 34 Humlegården Fastigheter AB.....Objekt nr 41744169

969 - 1196 kvm, Kontor................. .....Kungsgatan 15 Desirée Walkenström...............................08-555 148 09 Fabege AB............................... .....Objekt nr 41781392

571 kvm, Kontor.............................Birger Jarlsgatan 9 Uthyrningsavdelningen................... ...........08-762 90 00 Hufvudstaden........................... ...Objekt nr 41781775

976 kvm, Kontor................. .......Blasieholmsgatan 4A Klas Andersson..............................................08-4128651 Aberdeen Asset Management. .Objekt nr 41772061

577 kvm, Kontor....................................Kungsgatan 26 Marie Stopner......................... ........................086902500 Olov Lindgren AB.................. ......Objekt nr 41778545

996 kvm, Kontor......................................Kungsbron 1 Jörgen Mohlin...............................................0855805000 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41780095

594 kvm, Kontor...................................Sergels Torg 12 Katja Meller.......................................................087912494 AMF Fastigheter...................... ....Objekt nr 41783126

1022 kvm, Kontor.........................Lästmakargatan 20 Desirée Walkenström...............................08-555 148 09 Fabege AB................................ .....Objekt nr 41761574

602 kvm, Kontor................................Sveavägen 24-26 Uthyrningsavdelningen................... ...........08-762 90 00 Hufvudstaden........................... ...Objekt nr 41781794

1300 kvm, Kontor.................. .................Centralplan 1 Kalle Erlandsson........................ .....................086656886 New Office AB...................... .......Objekt nr 41782796

FRIHAMNEN

626 kvm, Kontor....................................Kungsgatan 56 Marie Stopner............................ .....................086902500 Olov Lindgren AB..................... ...Objekt nr 41783112

1338 kvm, Kontor.........Blasieholmsgatan 4A, 4+5 tr Klas Andersson......................... ....................08-4128651 Aberdeen Asset Management. .Objekt nr 41769271

470 kvm, Kontor............................Tegeluddsvägen 80 Jörgen Mohlin...............................................0855805000 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780136

645 kvm, Kontor.................... .......Kungsgatan 66, 4tr Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780103

EKERÖ

655 kvm, Kontor...................................Kungsgatan 57 Henrik Wirell.............................. ....................0857365719 Diligentia........................................Objekt nr 41779374 660 kvm, Kontor..........................Birger Jarlsgatan 6B Tomas Östman...............................................08-4127316 Aberdeen Asset Management. .Objekt nr 41769254 700 - 3300 kvm, Kontor........ Regeringsgatan 63, 65 Niclas Österberg.............................................087912491 AMF Fastigheter................... .......Objekt nr 41783122 705 kvm, Butik.................... .......Kungsgatan 5, BUTIK Sofia Heurlin............................... ...................0855805075 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41782121 715 kvm, Kontor............. ......Mäster Samuelsgatan 6 Uthyrningsavdelningen..............................08-762 90 00 Hufvudstaden...............................Objekt nr 41783676 720 kvm, Kontor..Adolf Fredriks Kyrkog. 13 och 13A Thobias Leidenfors...................... ..................087353778 Fastighets AB Balder ................. Objekt nr 41774345 744 kvm, Butik..............................Lästmakargatan 20 Desirée Walkenström...............................08-555 148 09 Fabege AB.....................................Objekt nr 41775416

Sveriges ledande websida för lokalsökande och flyttande företag! Lokalbanken

×

×

235 kvm, Kontor......................... ............Mälarö Torg 4 Charlotte Söderholm....................................08-4128683 Aberdeen Asset Management. .Objekt nr 41776644

ENSKEDE

×

237 kvm, Produktionslokal...................Bjuletorg 13 Teoge.................................................. ............0841082850 Förvaltnings AB Teoge............. .Objekt nr 41778247

FARSTA

×

119 kvm, Kontor................................Munkforsplan 33 Veronica Göransson.......................................086158946 Atrium Ljungberg AB............... ...Objekt nr 41780519 137 kvm, Kontor................... .............Munkforsplan 37 Veronica Göransson.......................................086158946 Atrium Ljungberg AB............... ...Objekt nr 41780497 181 kvm, Kontor................................Munkforsplan 33 Veronica Göransson.......................................086158946 Atrium Ljungberg AB.............. ....Objekt nr 41780500

320 kvm, Kontor............................Fryksdalsbacken 3 Gustaf............................................................08-51400880 Persist Förvaltning AB................Objekt nr 41783437 339 kvm, Kontor................. ..............Munkforsplan 37 Veronica Göransson.......................................086158946 Atrium Ljungberg AB.............. ....Objekt nr 41780514 385 - 500 kvm, Kontor..................Mårbackagatan 19 Gustaf............................................................08-51400880 Persist Förvaltning AB................Objekt nr 41783434 430 kvm, Kontor................ ............Fryksdalsbacken 3 Gustaf....................................... .....................08-51400880 Persist Förvaltning AB................Objekt nr 41783435 540 kvm, Kontor............................Fryksdalsbacken 3 Gustaf............................................................08-51400880 Persist Förvaltning AB................Objekt nr 41783436 1009 kvm, Kontor................................Storforsplan 36 Veronica Göransson.......................................086158946 Atrium Ljungberg AB............... ...Objekt nr 41780503 1009 kvm, Kontor.................. .............Storforsplan 36 Veronica Göransson.......................................086158946 Atrium Ljungberg AB................ ..Objekt nr 41780493 1642 kvm, Kontor................... ......Storforsplan 36-44 Veronica Göransson.......................................086158946 Atrium Ljungberg AB.............. ....Objekt nr 41780515

×

700 kvm, Kontor...................... ......Tegeluddsvägen 76 Tomas Östman................................................08-4127316 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41769258 700 kvm, Lagerlokal....................Tegeluddsvägen 80 Jörgen Mohlin................................................0855805000 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780137

c-h

×

GAMLA STAN

96 kvm, Kontor...................................Arsenalsgatan 2 Klas Andersson......................... ....................08-4128651 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41783117 265 kvm, Kontor.................... ..........Gråhundvägen 82 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden............................... ......Objekt nr 41776635 275 kvm, Kontor...................................Skeppsbron 34 Tina Magnuson..............................................08-6656880 New Office AB..............................Objekt nr 41782776

GLOBEN

×

472 kvm, Övrig lokal...........................Arenavägen 63 Ulrika Rosén...................................................08-6656880 New Office AB..................... ........Objekt nr 41782785 500 - 9225 kvm, Kontor................ .....Arenavägen 63 Ulrika Rosén...................................................08-6656880 New Office AB........................ .....Objekt nr 41782801 575 kvm, Kontor...........................Lindetorpsvägen 17 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden......................................Objekt nr 41747386 1500 kvm, Kontor................................Arenavägen 63 Ulrika Rosén...................................................08-6656880 New Office AB....................... ......Objekt nr 41782798 5000 kvm, Kontor................ ................Arenavägen 63 Ulrika Rosén...................................................08-6656880 New Office AB..................... ........Objekt nr 41782800

GÄRDET

×

350 kvm, Kontor..........................Sandhamnsgatan 61 Thomas Simonson................. .......................08-6661020 Stettin............................................Objekt nr 41781505 1900 kvm, Kontor.........................Tegeluddsvägen 31 Kristina Sawjani.............................................08-6964078 AFA Försäkring Fastigheter...... .Objekt nr 41725769

735 kvm, Kontor....................... .....Tegeluddsvägen 76 Tomas Östman................................................08-4127316 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41769259

HAMMARBY SJÖSTAD ×

760 kvm, Kontor..................... .......Tegeluddsvägen 76 Tomas Östman...............................................08-4127316 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41769261

0 kvm, Kontor................................... ..............................Uthyrningsavdelningen..............................08-762 90 00 Hufvudstaden........................... ...Objekt nr 41783419

1330 kvm, Kontor.................. .......Tegeluddsvägen 76 Tomas Östman...............................................08-4127316 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41769269

113 kvm, Kontor.................... .........Hammarby Allé 91 Emma Axelsson...................... ....................08-678 04 00 Fabege AB.....................................Objekt nr 41778596

1349 kvm, Kontor................... ......Tegeluddsvägen 76 Tomas Östman................................................08-4127316 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41771519

115 kvm, Kontor.....................................Ljusslingan 20 Emma Axelsson...................... ....................08-678 04 00 Fabege AB.....................................Objekt nr 41777285

4000 kvm, Kontor................... ......Tegeluddsvägen 76 Tomas Östman............................. ..................08-4127316 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41769277

163 kvm, Kontor.................... ...............Virkesvägen 26 Emma Axelsson...................... ....................08-678 04 00 Fabege AB............................. .......Objekt nr 41780012 237 kvm, Kontor...................................Heliosgatan 26 Emma Axelsson..................... .....................08-678 04 00 Fabege AB........................... .........Objekt nr 41779686

270 kvm, Kontor................... .................Lingvägen 196 Teoge......................................... .....................0841082850 Förvaltnings AB Teoge ............. .Objekt nr 41778246

besök oss på www.lokalguiden.se lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

Lokalbanken

51


×

Lokalbanken

Register med Lediga lokaler

252 kvm, Kontor..............Hammarby Fabriksväg 21B Emma Axelsson..................... .....................08-678 04 00 Fabege AB........................... .........Objekt nr 41773003 284 kvm, Kontor............ ....Hammarby Fabriksväg 43 Emma Axelsson.................. ........................08-678 04 00 Fabege AB......................... ...........Objekt nr 41773363 284 - 588 kvm, Kontor......Hammarby Fabriksväg 43 Emma Axelsson.................... ......................08-678 04 00 Fabege AB.....................................Objekt nr 41775715 311 kvm, Kontor....................................Heliosgatan 26 Emma Axelsson..................... .....................08-678 04 00 Fabege AB.....................................Objekt nr 41779687 324 kvm, Kontor.................... .........Hammarby Allé 93 Emma Axelsson.................... ......................08-678 04 00 Fabege AB.....................................Objekt nr 41756948 345 kvm, Butik........................................Heliosgatan 1 Emma Axelsson................... .......................08-678 04 00 Fabege AB.....................................Objekt nr 41775418 345 kvm, Kontor.................... ..............Virkesvägen 26 Emma Axelsson..................... .....................08-678 04 00 Fabege AB.....................................Objekt nr 41777258 357 kvm, Kontor..............................Hammarby Kaj 16 Johanna Gattberg.........................................0855514851 Fabege AB............................ ........Objekt nr 41778598 390 kvm, Kontor...................... .............Virkesvägen 10 Emma Axelsson....................... ...................08-678 04 00 Fabege AB.......................... ..........Objekt nr 41778332

52

399 kvm, Kontor................Hammarby Fabriksväg 43 Emma Axelsson.................. ........................08-678 04 00 Fabege AB.....................................Objekt nr 41753123 415 kvm, Kontor.................Hammarby Fabriksväg 43 Emma Axelsson.................... ......................08-678 04 00 Fabege AB.....................................Objekt nr 41768597

534 kvm, Butik..............Hammarby Fabriksväg 41-43 Emma Axelsson............... ...........................08-678 04 00 Fabege AB........................ .............Objekt nr 41775417 542 kvm, Kontor.................. ....................Ljusslingan 1 Johanna Gattberg.........................................0855514851 Fabege AB.....................................Objekt nr 41779688 670 kvm, Kontor.......... Hammarby Fabriksväg 29-31 Emma Axelsson.................... ......................08-678 04 00 Fabege AB........................... .........Objekt nr 41754620 709 kvm, Kontor.............. ..Hammarby Fabriksväg 25 Emma Axelsson................... .......................08-678 04 00 Fabege AB.....................................Objekt nr 41778331 745 kvm, Kontor...............................Hammarby kaj 16 Johanna Gattberg..........................................0855514851 Fabege AB............................... .....Objekt nr 41778597 940 kvm, Kontor...................... .............Virkesvägen 12 Emma Axelsson....................... ...................08-678 04 00 Fabege AB............................ ........Objekt nr 41752426 1002 kvm, Kontor..................... .......Ljusslingan 15-17 Johanna Gattberg..........................................0855514851 Fabege AB.............................. ......Objekt nr 41776500 1242 kvm, Kontor............................Hammarby Kaj 16 Johanna Gattberg..........................................0855514851 Fabege AB............................. .......Objekt nr 41778600 1300 - 2600 kvm, Kontor............Lumaparksvägen 7 Johanna Gattberg..........................................0855514851 Fabege AB.............................. ......Objekt nr 41773004 1455 kvm, Kontor.............. .........Lumaparksvägen 11 Johanna Gattberg..........................................0855514851 Fabege AB............................ ........Objekt nr 41775663 3297 kvm, Kontor............... ........Lumaparksvägen 11 Johanna Gattberg..........................................0855514851 Fabege AB.....................................Objekt nr 41775716

HUDDINGE

435 kvm, Kontor................... .........Hammarby Allé 93 Johanna Gattberg................. ........................0855514851 Fabege AB.....................................Objekt nr 41768596

102 kvm, Övrig lokal...........................Vårby Centrum Thobias Leidenfors........................... ..............087353778 Fastighets AB Balder ............... ..Objekt nr 41783807

444 kvm, Kontor.......... Hammarby Fabriksväg 29-31 Emma Axelsson..................... .....................08-678 04 00 Fabege AB.....................................Objekt nr 41754619

186 kvm, Kontor.................... ...................Lunastigen 5 Johan Streng..................................................0705221022 Dagon ............................................Objekt nr 41781413

462 kvm, Kontor...................................Heliosgatan 26 Emma Axelsson...................... ....................08-678 04 00 Fabege AB............................ ........Objekt nr 41752408

354 kvm, Kontor................. .......Solfagravägen 33-35 Johan Streng..................................................0705221022 Dagon ............................................Objekt nr 41777918

483 kvm, Kontor...................................Heliosgatan 26 Emma Axelsson....................... ...................08-678 04 00 Fabege AB.....................................Objekt nr 41752411

422 kvm, Kontor.................... ..................Lunastigen 5 Johan Streng..................................................0705221022 Dagon ................................. ...........Objekt nr 41781412

507 kvm, Kontor................ ...........Lumaparksvägen 7 Johanna Gattberg.........................................0855514851 Fabege AB............................ ........Objekt nr 41778601

HÄGERSTEN

×

×

140 - 3900 kvm, Kontor............ Instrumentv. 29 - 31 Thomas Simonson......................................08-666 10 20 Stettin........................................ ....Objekt nr 41728778

313 kvm, Kontor................Vretensborgsvägen 18-22 Thobias Leidenfors................... .....................087353778 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41770257

118 kvm, Kontor............................ ..........Viksjöplan 47 Charlotte Söderholm....................................08-4128683 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41770201

560 - 2120 kvm, Kontor............. Instrumentv. 23 - 25 Thomas Simonson............... .......................08-666 10 20 Stettin............................................Objekt nr 41728779

143 - 850 kvm, Lagerlokal.................. ..Girovägen 11 Stefan Elf.......................................................08-602 33 34 Brostaden.....................................Objekt nr 41778595

999 - 3053 kvm, Kontor.........Västertorpsvägen 135 Jeanette Nyroos .......................................08-410 390 88 Valad Property Group............... ..Objekt nr 41775897 1133 kvm, Kontor................... ...........Västberga Allé 9 Thobias Leidenfors.................... ....................087353778 Fastighets AB Balder ............... ..Objekt nr 41783808

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

×

HÄSSELBY

600 kvm, Kontor....................................Krossgatan 15 Mica Fischerström........................................0736734813 Dagon ............................................Objekt nr 41763755

JOHANNESHOV

×

150 kvm, Kontor.................................Slakthusgatan 9 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden............................. .........Objekt nr 41776674 151 kvm, Kontor........................ ...........Rökerigatan 19 Thomas Benneklint....................................031- 80 24 80 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41776323 235 kvm, Kontor...................................Rökerigatan 19 Ulf Eriksson................................ ................0708-55 76 34 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41772582 295 kvm, Kontor........................ ........Bolidenvägen 14 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden......................................Objekt nr 41776672 350 - 718 kvm, Kontor................Lindetorpsvägen 11 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden......................................Objekt nr 41775735 375 kvm, Kontor................................Tjurhornsgränd 8 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden......................................Objekt nr 41772750

145 - 300 kvm, Kontor............... Spjutvägen 5, Hus A Jennie Harjanne......................... ...................0841039080 Valad Property Group................ .Objekt nr 41777687 152 kvm, Övrig lokal................... ...........Viksjöplan 47 Charlotte Söderholm....................................08-4128683 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41777800 160 kvm, Kontor................. .....................Girovägen 13 Stefan Elf.......................................................08-602 33 34 Brostaden.....................................Objekt nr 41775782 187 kvm, Kontor................. ...Spjutvägen 5, Hus C+D Jennie Harjanne....................... .....................0841039080 Valad Property Group.............. ...Objekt nr 41782632 275 kvm, Kontor.......................................Girovägen 13 Stefan Elf......................................................08-602 33 34 Brostaden.....................................Objekt nr 41775783 295 kvm, Kontor.......................................Girovägen 13 Stefan Elf.......................................................08-602 33 34 Brostaden......................................Objekt nr 41775784 320 kvm, Lagerlokal..............................Nettovägen 5 Stefan Elf......................................... .............08-602 33 34 Brostaden............................... ......Objekt nr 41779903 350 kvm, Kontor................. ........Spjutvägen 5, Hus C Jennie Harjanne........................... .................0841039080 Valad Property Group............... ..Objekt nr 41773355 350 - 2274 kvm, Lagerlokal.............. Fakturavägen 2 Björn Lindberg...............................................08-6023316 Brostaden......................................Objekt nr 41781587 403 kvm, Kontor...........................Spjutvägen 7,Hus B Jennie Harjanne........................ ....................0841039080 Valad Property Group............... ..Objekt nr 41752625 950 kvm, Kontor.................. ....Järfällavägen 100-104 Thobias Leidenfors.................... ....................087353778 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41775768

398 kvm, Kontor...............................Tjurhornsgränd 8 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden......................................Objekt nr 41776637

KISTA

485 kvm, Kontor................................Bolidenvägen 14 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden......................................Objekt nr 41747319

95 - 3500 kvm, Kontor.................. ........Norgegatan 2 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41747390

514 kvm, Kontor....................................Rökerigatan 19 Ulf Eriksson................................................0708-55 76 34 Humlegården Fastigheter AB....Objekt nr 41733906

178 kvm, Kontor............................Kronborgsgränd 12 Lennart Öberg.................................................086158921 Atrium Ljungberg AB............... ...Objekt nr 41780512

683 kvm, Kontor...............................Tjurhornsgränd 6 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden.....................................Objekt nr 41776675

186 kvm, Kontor......................................Norgegatan 2 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41752212

JÄRFÄLLA

×

30 kvm, Kontor.................. .....Spjutvägen 5, Hus C+D Jennie Harjanne..................... .......................0841039080 Valad Property Group............. ....Objekt nr 41774635

Sveriges ledande websida för lokalsökande och flyttande företag! Lokalbanken

Register med Lediga lokaler

×

423 kvm, Lagerlokal.................. ...........Virkesvägen 5 Emma Axelsson....................... ...................08-678 04 00 Fabege AB.....................................Objekt nr 41774331

509 kvm, Kontor.......... Hammarby Fabriksväg 29-31 Emma Axelsson.................... ......................08-678 04 00 Fabege AB.....................................Objekt nr 41772473

Lokalbanken

×

×

×

198 kvm, Kontor......................................Norgegatan 2 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41752213 203 kvm, Kontor...............................Finlandsgatan 52 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41747351

× ×

265 kvm, Kontor......................................Norgegatan 2 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden....................... ..............Objekt nr 41752215 284 kvm, Kontor.....................................Norgegatan 2 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden................................ .....Objekt nr 41752224 299 kvm, Kontor...........................Kronborgsgränd 19 Lennart Öberg..................................................086158921 Atrium Ljungberg AB............... ...Objekt nr 41780498 300 kvm, Kontor...............................Finlandsgatan 52 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41747350 300 kvm, Kontor...............................Finlandsgatan 62 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41777561 310 kvm, Kontor................................Finlandsgatan 10 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41747341 319 kvm, Kontor......................................Norgegatan 2 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41752216 324 kvm, Kontor.....................................Norgegatan 2 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden............................... ......Objekt nr 41752223 355 kvm, Kontor......................................Norgegatan 2 Johan Andersson........................... ..............08-6023333 Brostaden............................. ........Objekt nr 41774343 376 kvm, Kontor......................................Norgegatan 2 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41752219 405 kvm, Kontor......................................Norgegatan 2 Johan Andersson...................... ..................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41752211 450 kvm, Kontor...............................Finlandsgatan 10 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden.....................................Objekt nr 41765695 486 kvm, Kontor...............................Finlandsgatan 16 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41747347 507 kvm, Kontor......................................Norgegatan 2 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden................................ .....Objekt nr 41752220 531 kvm, Kontor.............................Kronborgsgränd 1 Lennart Öberg.................................................086158921 Atrium Ljungberg AB............... ...Objekt nr 41780507 611 kvm, Kontor................................Finlandsgatan 52 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41778474 790 kvm, Kontor...............................Finlandsgatan 10 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden............................... ......Objekt nr 41772366 947 kvm, Kontor......................................Norgegatan 2 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden.............................. .......Objekt nr 41752225

h-k

1000 kvm, Kontor...........................Kronborgsgränd 1 Lennart Öberg..................................................086158921 Atrium Ljungberg AB............... ...Objekt nr 41780509 1050 kvm, Kontor................. ...........Finlandsgatan 38 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden............................... ......Objekt nr 41750692 2000 kvm, Kontor.........................Kronborgsgränd 15 Lennart Öberg..................................................086158921 Atrium Ljungberg AB............... ...Objekt nr 41780510 3295 kvm, Kontor................ ...........Haukadalsgatan 3 Lars Persson.............................. ..................010-4481811 Skanska Fastigheter.....................Objekt nr 41764118 4000 kvm, Kontor...........................Kronborgsgränd 1 Lennart Öberg..................................................086158921 Atrium Ljungberg AB.............. ....Objekt nr 41780513 4000 kvm, Kontor.........................Kronborgsgränd 15 Lennart Öberg..................................................086158921 Atrium Ljungberg AB...................Objekt nr 41780511

KUNGENS KURVA

×

17 kvm, Kontor....................... ..........Pyramidbacken 6 Hanna Wetterstrand.................. ....................086656884 New Office AB........................ .....Objekt nr 41783157 105 kvm, Butik........................ .....................Heron City Kristoffer Mattsson......................................0855805022 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41781875 240 kvm, Kontor.................. ............Pyramidbacken 6 Hanna Wetterstrand................ ......................086656884 New Office AB........................ .....Objekt nr 41782771 280 - 770 kvm, Kontor.................. ..Jägerhorns Väg 8 Christer Randmaa.......................... ............08-602 33 09 Brostaden.............................. .......Objekt nr 41778475 301 kvm, Kontor.....................................Ellipsvägen 11 Christer Randmaa......................... .............08-602 33 09 Brostaden......................................Objekt nr 41776673 322 kvm, Butik.............................................Heron City Kristoffer Mattsson......................................0855805022 Newsec Asset Management..... Objekt nr 41781876 348 kvm, Butik.............................................Heron City Kristoffer Mattsson............................ .........0855805022 Newsec Asset Management..... Objekt nr 41781874 350 kvm, Lagerlokal.......................Pyramidbacken 6 Hanna Wetterstrand......................................086656884 New Office AB.......................... ...Objekt nr 41783155 466 kvm, Butik.............................................Heron City Kristoffer Mattsson......................................0855805022 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41781873 680 kvm, Lagerlokal.......................Pyramidbacken 6 Hanna Wetterstrand................... ...................086656884 New Office AB.......................... ...Objekt nr 41783153

KUNGSHOLMEN

×

9 - 62 kvm, Kontor.....................Strandbergsgatan 61 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41757680

besök oss på www.lokalguiden.se lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

lokalbanken

53


×

Lokalbanken

141 kvm, Kontor..................... ...........Fleminggatan 20 Klas Andersson.......................... ...................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41773631 151 kvm, Kontor.......................Sankt Göransgatan 66 Klas Andersson..............................................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41775935 176 kvm, Kontor.......................Sankt Göransgatan 66 Klas Andersson..............................................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41774501 223 kvm, Kontor............................Parmmätargatan 7 Kalle Erlandsson....................... ......................086656886 New Office AB..............................Objekt nr 41782770 240 kvm, Kontor...........................Kungsholmstorg 16 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41782812 243 kvm, Kontor.............................Gjörwellsgatan 30 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB............................ ........Objekt nr 41752445 247 kvm, Kontor....................Sankt Göransgatan 159 Thobias Leidenfors................... .....................087353778 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41760278 267 kvm, Kontor......................Sankt Göransgatan 66 Klas Andersson..............................................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41774503 268 kvm, Kontor.Fleminggatan 64 /Arbetargatan 31 Ulla Mörch........................................................086902500 Olov Lindgren AB.........................Objekt nr 41766795

54

276 kvm, Kontor................... ..........Warfvinges väg 45 Johan Wejdmark..................... ......................0855805017 Newsec Asset Management..... Objekt nr 41780118 291 kvm, Butik......................... ...........Kungsbroplan 2 Katarina Cygnaeus........................ ............070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41775858 310 kvm, Butik...........................Strandbergsgatan 57 Sofia Sköld................................ ..................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41780169

460 - 1100 kvm, Kontor............Strandbergsgatan 57 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB............................ ........Objekt nr 41752447 462 kvm, Kontor........................Strandbergsgatan 53 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41781799 507 kvm, Kontor........................Alströmergatan 20 A David Werner......................... .........................086656880 New Office AB..................... ........Objekt nr 41782787 545 kvm, Kontor....................Nordenflychtsvägen 74 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41781798 600 kvm, Kontor............... ........Lindhagensgatan 116 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41757679 912 kvm, Kontor........................Alströmergatan 20 A David Werner.......................... ........................086656880 New Office AB...................... .......Objekt nr 41782795 985 - 2700 kvm, Kontor...........Strandbergsgatan 61 Sofia Sköld.................................. ................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41781395 987 kvm, Kontor............... .........Strandbergsgatan 61 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41781394 1000 - 2700 kvm, Kontor...........Fleminggatan 12-14 Sofia Sköld.............................. ....................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41781393

976 kvm, Kontor.................. .......Katrinebergsvägen 2 Klas Andersson........................ .....................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41783647

×

LUNDA

142 kvm, Butik................. ..........Årstaängsvägen 21C Camilla Waxin......................... .......................08-4128000 Aberdeen Asset Management . Objekt nr 41771352

×

235 kvm, Kontor..............................Rålambsvägen 17 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41775258

467 kvm, Kontor..............................Rålambsvägen 17 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB............................. .......Objekt nr 41779273

35 kvm, Kontorshotell............... Sickla Industriväg 7 Ulla-Maj Klintmark........................... ............08-743 80 80 Atrium Ljungberg AB............... ...Objekt nr 41780504

467 kvm, Kontor..............................Rålambsvägen 17 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41779274

80 kvm, Kontor.................................Ektorpsvägen 2-6 Thobias Leidenfors..................... ...................087353778 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41770496

467 kvm, Kontor..............................Rålambsvägen 17 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41771832

161 kvm, Kontor.................... ...............Smedjegatan 6 Veronica Göransson.......................................086158946 Atrium Ljungberg AB................ ..Objekt nr 41782634

1292 kvm, Kontor........................Igeldammsgatan 22 Katarina Cygnaeus........................ ............070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41754890

232 kvm, Kontor................. .......Gårdsfogdevägen 16 Stefan Elf......................................... .............08-602 33 34 Brostaden.............................. .......Objekt nr 41770793

375 kvm, Kontor.................. .....Igeldammsgatan 22 C Katarina Cygnaeus...................... ..............070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41782496

390 kvm, Kontor................ ........Stockholmsvägen 35 Ulf Eriksson................................................0708-55 76 34 Humlegården Fastigheter AB.....Objekt nr 41767666

405 kvm, Kontor........................Alströmergatan 20 A David Werner.......................... ........................086656880 New Office AB..................... ........Objekt nr 41782783

6200 kvm, Lagerlokal............... ...Södra Kungsvägen Michael Skoog...............................................0857365615 Diligentia.................................. .....Objekt nr 41779669

408 kvm, Kontor............... ..Drottningholmsvägen 14 Jörgen Mohlin......................... ......................0855805000 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780114

LILJEHOLMEN

×

369 kvm, Kontor.................. ......Katrinebergsvägen 2 Klas Andersson........................... ..................08-4128651 Aberdeen Asset Management . Objekt nr 41783712

×

247 - 1039 kvm, Kontor........... Adolfsbergsvägen 31 Stefan Elf.......................................................08-602 33 34 Brostaden............................. ........Objekt nr 41782042 310 kvm, Kontor.......................Gårdsfogdevägen 18B Stefan Elf......................................... .............08-602 33 34 Brostaden......................................Objekt nr 41771919 450 - 1210 kvm, Kontor...............Karlsbodavägen 20 Johanna Andersson................. .................08-556 747 28 Fabege AB............................. .......Objekt nr 41752385 475 kvm, Kontor................. ..........Ulvsundavägen 106 Per Åsbrandt............................... ...............08-556 747 03 Fabege AB............................ ........Objekt nr 41752386 476 kvm, Kontor.................. ......Adolfsbergsvägen 31 Stefan Elf.......................................................08-602 33 34 Brostaden.....................................Objekt nr 41772360 542 kvm, Kontor................ .......Adolfsbergsvägen 31 Stefan Elf.......................................................08-602 33 34 Brostaden......................................Objekt nr 41772361

Sveriges ledande websida för lokalsökande och flyttande företag! lokalbanken

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

760 - 1640 kvm, Kontor.............. Årstaängsvägen 31 Katja Meller.......................................................087912494 AMF Fastigheter...................... ....Objekt nr 41783127

NACKA

137 - 430 kvm, Kontor.............. Gårdsfogdevägen 16 Stefan Elf.......................................................08-602 33 34 Brostaden............................ .........Objekt nr 41782043

10 kvm, Kontorshotell....... Stockholmsvägen 31-35 Stefan Mogel................................. ..............076-0100 310 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755537

350 - 844 kvm, Kontor....... Årstaängsvägen 1 C, 7 tr Kalle Erlandsson....................... ......................086656886 New Office AB..............................Objekt nr 41782794

467 kvm, Kontor...............................Rålambsvägen 17 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41771833

1200 kvm, Kontor...........................Gjörwellsgatan 30 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB............................. .......Objekt nr 41783422

353 kvm, Lagerlokal.............. ....Hantverkargatan 25 Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780115

×

366 kvm, Kontor.........................Gunnebogatan 24-26 Stefan Elf.......................................... ............08-602 33 34 Brostaden......................................Objekt nr 41777185

MARIEHÄLL

×

MARIEVIK

120 kvm, Butik..............................Årstaängsvägen 21 Camilla Waxin............................ ....................08-4128000 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41771351

1132 kvm, Kontor........................Igeldammsgatan 22 Katarina Cygnaeus....................... .............070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41753846

LIDINGÖ

795 kvm, Kontor............................Karlsbodavägen 20 Johanna Andersson..................... .............08-556 747 28 Fabege AB............................. .......Objekt nr 41752388

245 kvm, Butik...................... ..................Nettovägen 1 Stefan Elf.......................................................08-602 33 34 Brostaden............................. ........Objekt nr 41778237

MARIEBERG

×

Register med Lediga lokaler

×

323 kvm, Kontor................. ........Norr Mälarstrand 10 Heléne Berggren.................. .........................08-6656887 New Office AB..................... ........Objekt nr 41782779

446 kvm, Kontor......................Sankt Göransgatan 66 Klas Andersson........................ .....................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41770295

Lokalbanken

×

Register med Lediga lokaler

×

×

186 kvm, Kontor.....................G:a Värmdövägen 9-13 Leif Nyman.....................................................0857365612 Diligentia................................ .......Objekt nr 41778935 200 - 450 kvm, Kontor.......................Vikdalsgränd 10 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden.............................. .......Objekt nr 41768502 226 kvm, Butik................... .............Orminge Centrum Anna Larsson............................. ................0703-51 89 13 Atrium Ljungberg AB............... ...Objekt nr 41783584 251 kvm, Utbildningslokal........... Ektorpsvägen 2-6 Thobias Leidenfors....................... .................087353778 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41763974 318 kvm, Kontor..................... .............Vikdalsgränd 10 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden............................ .........Objekt nr 41778668 335 kvm, Kontor...................... .....Sickla Industriväg1 Veronica Göransson.......................................086158946 Atrium Ljungberg AB................ ..Objekt nr 41783518 395 kvm, Kontor...................... ...........Vikdalsvägen 50 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden.............................. .......Objekt nr 41776642 396 kvm, Kontor.................... ...............Smedjegatan 8 Veronica Göransson.......................................086158946 Atrium Ljungberg AB................ ..Objekt nr 41780520 973 kvm, Kontor.................... ............Markusplatsen 1 Styrbjörn Rudfelt.............................. ...........08-615 89 50 Atrium Ljungberg AB................ ..Objekt nr 41780496

× 3960 kvm, Kontor............................Ektorpsvägen 2-6 Thobias Leidenfors...................... ..................087353778 Fastighets AB Balder ..................Objekt nr 41764711

NORRMALM

×

120 kvm, Kontor...........................Birger Jarlsgatan 37 Charlotte Söderholm............... .....................08-4128683 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41775840 127 kvm, Kontor................. ...............Vasagatan 15-17 Marie Stopner.......................... .......................086902500 Olov Lindgren AB................... .....Objekt nr 41777964 148 kvm, Kontor............... ...................Sveavägen 166 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB............................. .......Objekt nr 41770522 160 kvm, Kontor.................. .................Sveavägen 166 Sofia Sköld.................................. ................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41776201 167 kvm, Kontor.............................Saltmätargatan 8A Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter.....................Objekt nr 41776519 173 kvm, Kontor...................Klarabergsviadukten 90 Liselott Thelenius........................................010-4481459 Skanska Fastigheter.........................Objekt nr 413052 173 kvm, Kontor.............................Saltmätargatan 8A Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter.................. ..Objekt nr 41776520 180 kvm, Kontor....................... .................Slöjdgatan 9 Veronica Göransson.......................................086158946 Atrium Ljungberg AB............... ...Objekt nr 41780506 189 kvm, Kontor....................... ...Olof Palmes gata 13 Uthyrningsavdelningen..............................08-762 90 00 Hufvudstaden......................... .....Objekt nr 41781792 192 kvm, Kontor...........................Birger Jarlsgatan 37 Charlotte Söderholm................... .................08-4128683 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41774649 216 kvm, Butik............................ ......Olof Palmes Gata Klas Andersson................................ ..............08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41771350 220 kvm, Kontor..................... .......Gamla Brogatan 27 Desirée Walkenström...............................08-555 148 09 Fabege AB............................. .......Objekt nr 41782100 225 kvm, Kontor.................. ..Malmskillnadsgatan 39 Uthyrningsavdelningen..............................08-762 90 00 Hufvudstaden.......................... ....Objekt nr 41781790 240 kvm, Kontor..........................Regeringsgatan 109 David Werner............................. .....................086656880 New Office AB...................... .......Objekt nr 41782772 253 kvm, Kontor...................... .......Drottninggatan 92 Uthyrningsavdelningen..............................08-762 90 00 Hufvudstaden.......................... ....Objekt nr 41781778 261 kvm, Kontor................... .......Olof Palmes Gata 13 Pär Sandström........................ .......................08-6740300 Förvaltnings AB Stadsmuren ... .Objekt nr 41777698

k-n

270 kvm, Kontor.................... ...............Sveavägen 166 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB........................ .............Objekt nr 41776076 283 kvm, Kontor.............................Drottninggatan 92 Kalle Erlandsson...................... .......................086656886 New Office AB..................... ........Objekt nr 41782777 291 kvm, Kontor..........................Regeringsgatan 109 David Werner........................... .......................086656880 New Office AB...................... .......Objekt nr 41782778 310 kvm, Butik........................ .....Birger Jarlsgatan 37 Charlotte Söderholm................... .................08-4128683 Aberdeen Asset Management . Objekt nr 41769802 311 kvm, Kontor.................... .................Sveavägen 49 Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter................. ...Objekt nr 41776521 315 kvm, Kontor...........................Birger Jarlsgatan 57 Ulf Eriksson................................................0708-55 76 34 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41776087 315 kvm, Kontor........................ .....Drottninggatan 92 Uthyrningsavdelningen................... ...........08-762 90 00 Hufvudstaden...............................Objekt nr 41781780 316 kvm, Kontor......................................Sveavägen 52 Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter................. ...Objekt nr 41776523 330 kvm, Kontor..........................Birger Jarlsgatan 57 Ulf Eriksson................................... .............0708-55 76 34 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41769855 340 kvm, Kontor................... ....Jakobsbergsgatan 13 Niclas Österberg.............................................087912491 AMF Fastigheter..................... .....Objekt nr 41772279 347 - 750 kvm, Kontor............. Jakobsbergsgatan 22 Henrik Wirell..................................................0857365719 Diligentia.......................................Objekt nr 41779367 383 kvm, Kontor................ ..Västra Trädgårdsgatan 8 Uthyrningsavdelningen................... ...........08-762 90 00 Hufvudstaden...............................Objekt nr 41781797 476 kvm, Kontor.................... ........Olof Palmes Gata 9 Pär Sandström......................... ......................08-6740300 Förvaltnings AB Stadsmuren .....Objekt nr 41769815 477 kvm, Kontor..............Luntmakargatan 26, plan 6 Jörgen Mohlin...............................................0855805000 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41780106 482 kvm, Kontor..............Luntmakargatan 26, plan 5 Jörgen Mohlin...............................................0855805000 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780107 483 kvm, Kontor..............Luntmakargatan 34, plan 5 Jörgen Mohlin...............................................0855805000 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780109 483 kvm, Kontor..............Luntmakargatan 34, plan 6 Jörgen Mohlin................................................0855805000 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780110 500 - 508 kvm, Kontor................. ...Sveavägen 61-63 Kristina Sawjani.............................................08-6964078 AFA Försäkring Fastigheter...... .Objekt nr 41766837

besök oss på www.lokalguiden.se lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

lokalbanken

55


×

Lokalbanken

595 kvm, Kontor........................Jakobsbergsgatan 13 Niclas Österberg.............................................087912491 AMF Fastigheter.................... ......Objekt nr 41772280 630 kvm, Kontor..................... .......Drottninggatan 29 Desirée Walkenström...............................08-555 148 09 Fabege AB............................... .....Objekt nr 41775921 640 kvm, Kontor....................... ............Kungsgatan 21 Pär Sandström...............................................08-6740300 Förvaltnings AB Stadsmuren... .Objekt nr 41777700 650 kvm, Butik................... ...................Hamngatan 15 Ulf Eriksson................................... .............0708-55 76 34 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41776290 800 - 8000 kvm, Kontor............. ..Rådmansgatan 40 Desirée Walkenström...............................08-555 148 09 Fabege AB.....................................Objekt nr 41775571

56

2578 kvm, Kontor....................Regeringsgatan 63-65 Niclas Österberg..............................................087912491 AMF Fastigheter..................... .....Objekt nr 41783123 5878 kvm, Kontor....................Regeringsgatan 63-65 Niclas Österberg.............................................087912491 AMF Fastigheter..................... .....Objekt nr 41783124 5885 kvm, Kontor................. ................Hamngatan 15 Anne-Li Åldstedt.......................................0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41775544 10000 - 30000 kvm, Kontor................Sveavägen 44 Helena Ekman............................ ...................0857365722 Diligentia.......................................Objekt nr 41779670

×

NYBOHOV

716 kvm, Kontor................ ..............Förmansvägen 11 Jeanette Nyroos .......................................08-410 390 88 Valad Property Group............... ..Objekt nr 41776295

820 kvm, Kontor..................... .................Vasagatan 11 Katarina Cygnaeus...................... ..............070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41773189

ROSERSBERG

837 kvm, Kontor...................Klarabergsviadukten 90 Liselott Thelenius........................................010-4481459 Skanska Fastigheter................ ....Objekt nr 41770350 959 kvm, Kontor......... Luntmakargatan 26, plan 5+6 Jörgen Mohlin...............................................0855805000 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780108 1020 kvm, Kontor.................. ...Drottninggatan 27-29 Desirée Walkenström...............................08-555 148 09 Fabege AB.....................................Objekt nr 41770511 1150 kvm, Kontor................Västra Trädgårdsgatan 8 Uthyrningsavdelningen..............................08-762 90 00 Hufvudstaden...............................Objekt nr 41781796 1250 kvm, Kontor........................Birger Jarlsgatan 57 Ulf Eriksson................................................0708-55 76 34 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41778265 1474 kvm, Butik..................... ..........Sveavägen 51, 53 Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter................. ...Objekt nr 41776522 1625 kvm, Kontor................ .....Hamngatan 15, 4-5 tr Anne-Li Åldstedt.......................... .............0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41776085 1755 kvm, Kontor.................. ...Hamngatan 15, 6-8 tr Anne-Li Åldstedt.......................... .............0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41776089 1940 kvm, Kontor..Luntmakargatan 34-26, plan 5+6 Jörgen Mohlin...............................................0855805000 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780111 2445 kvm, Kontor................ .....Hamngatan 15, 2-4 tr Anne-Li Åldstedt.......................... .............0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41776086

×

484 kvm, Kontor..............................Tallbacksgatan 10 Andreas Fornell.............................................08-6023329 Brostaden............................ .........Objekt nr 41778238 3600 - 8200 kvm, Lagerlokal....... Tallbacksgatan 16 Andreas Fornell.............................................08-6023329 Brostaden......................................Objekt nr 41776056 3600 - 26000 kvm, Lagerlokal..Tallbacksgatan12-16 Andreas Fornell.............................................08-6023329 Brostaden......................................Objekt nr 41776931 6300 kvm, Lagerlokal.................. ..Tallbacksgatan 14 Andreas Fornell........................... .................08-6023329 Brostaden......................................Objekt nr 41776930 8400 - 11000 kvm, Lagerlokal..... Tallbacksgatan 12 Andreas Fornell.............................................08-6023329 Brostaden......................................Objekt nr 41776929

SKARPNÄCK

×

300 kvm, Kontor...........................Jägerhorns Väg 3-5 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden............................... ......Objekt nr 41776636

244 kvm, Kontor...............................Glimmervägen 14 Johan Wejdmark.................... .......................0855805017 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780125

330 kvm, Kontor..............................Ekholmsvägen 34 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden............................... ......Objekt nr 41750862

264 kvm, Kontor...............................Glimmervägen 14 Johan Wejdmark........................ ...................0855805017 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780122

525 kvm, Kontor...............................Ekholmsvägen 23 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden................................ .....Objekt nr 41781406

280 kvm, Kontor..................... ..........Bagarbyvägen 61 Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter................... .Objekt nr 41776488

4500 - 9500 kvm, Kontor.............Stensätravägen 13 Jeanette Nyroos .......................................08-410 390 88 Valad Property Group................ .Objekt nr 41756887

280 kvm, Kontor...................... ...............Bäckvägen 18 Johan Andersson....................... .................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41747320

×

SKÖNDAL

100 - 240 kvm, Lagerlokal...... Efraim Dahlins Väg 3 Lars Nurminen ................................ ...........08-605 06 84 Stiftelsen Stora Sköndal............. Objekt nr 41783744 1000 - 4000 kvm, Övrig lokal.Thorsten Levenstams V. 8 Lars Nurminen ............................................08-605 06 84 Stiftelsen Stora Sköndal............. Objekt nr 41783743

SOLLENTUNA

×

108 - 352 kvm, Kontor................ ...Sjöängsvägen 1-3 Thomas Bubbat............................ ...................................... Valad Property Group............... ..Objekt nr 41783261 125 kvm, Kontor...................... .......Bergkällavägen 32 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden.............................. .......Objekt nr 41783831 130 kvm, Kontor...............................Glimmervägen 14 Johan Wejdmark......................... ..................0855805017 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780120 137 kvm, Kontor................................Sjöängsvägen 15 Thomas Bubbat.......................... ........................................ Valad Property Group..................Objekt nr 41778117 143 kvm, Kontor.................... .........Bergkällavägen 32 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41775779

150 kvm, Kontor.................... .....Flygfältsgatan 12-16 Jennie Harjanne.......................... ..................0841039080 Valad Property Group............... ..Objekt nr 41777363

187 kvm, Butik............................ ..............Kuskvägen 2 Johan Andersson...................... ..................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41751329

380 kvm, Kontor................... ......Flygfältsgatan 12-16 Jennie Harjanne......................... ...................0841039080 Valad Property Group............... ..Objekt nr 41773107

213 kvm, Kontor................... ...............Sjöängsvägen 9 Thomas Bubbat........................ .......................................... Valad Property Group............... ..Objekt nr 41774491

SKÄRHOLMEN

×

209 kvm, Kontor............................Jägerhorns Väg 3-5 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden......................................Objekt nr 41747372 267 kvm, Kontor...............................Ekholmsvägen 36 Christer Randmaa......................... .............08-602 33 09 Brostaden......................................Objekt nr 41778473 290 kvm, Lagerlokal................. ....Måsholmstorget 1 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden................. ....................Objekt nr 41776707

217 kvm, Kontor..................... ........Bergkällavägen 36 Mica Fischerström........................................0736734813 Dagon .................................... .......Objekt nr 41770243 220 - 268 kvm, Kontor................ ..Bergkällavägen 32 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden.......................... ...........Objekt nr 41741797 229 kvm, Kontor................. .......Turebergsvägen 3-11 Jennie Harjanne.......................... ..................0841039080 Valad Property Group.............. ...Objekt nr 41783467 236 kvm, Kontor..............................Glimmervägen 14 Johan Wejdmark..................... ......................0855805017 Newsec Asset Management..... Objekt nr 41780119

Sveriges ledande websida för lokalsökande och flyttande företag! lokalbanken

Register med Lediga lokaler

×

815 kvm, Kontor.................... ........Hamngatan 15, 4 tr Anne-Li Åldstedt.......................... .............0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41776088

827 kvm, Kontor........................Jakobsbergsgatan 17 Niclas Österberg.............................................087912491 AMF Fastigheter..................... .....Objekt nr 41781932

Lokalbanken

×

Register med Lediga lokaler

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

×

280 kvm, Lagerlokal................. ............Bäckvägen 18 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden............................ .........Objekt nr 41778064 320 kvm, Kontor................. .......Turebergsvägen 11 B Jennie Harjanne......................... ...................0841039080 Valad Property Group.............. ...Objekt nr 41783468 340 kvm, Kontor.................. ...........Djupdalsvägen 30 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden................................ .....Objekt nr 41752700 344 kvm, Kontor..............................Sjöängsvägen 1-3 Thomas Bubbat......................... ......................................... Valad Property Group.............. ...Objekt nr 41775641 350 kvm, Kontor................... .........Bergkällavägen 28 Jeanette Nyroos .......................................08-410 390 88 Valad Property Group.............. ...Objekt nr 41752621 364 kvm, Kontor................... ..........Turebergsvägen 5 Jennie Harjanne.......................... ..................0841039080 Valad Property Group............... ..Objekt nr 41752622

× ×

869 kvm, Kontor................. ...........Bergkällavägen 32 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden............................. ........Objekt nr 41772459 876 kvm, Kontor................... ......Djupdalsvägen 10-12 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41747330 900 kvm, Butik..................... ....................Kuskvägen 2 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41747384 960 kvm, Lagerlokal................. ....Bergkällavägen 28 Jeanette Nyroos .......................................08-410 390 88 Valad Property Group............... ..Objekt nr 41778060 973 kvm, Kontor.................... ............Djupdalsvägen 1 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden............................ .........Objekt nr 41772365 1125 kvm, Kontor....................................Esbogatan 18 Jeanette Ljungberg....................... ..............070-7194002 Humlegården Fastigheter AB.....Objekt nr 41768610 1413 kvm, Kontor................ ..........Bergkällavägen 36 Mica Fischerström........................................0736734813 Dagon .................................... .......Objekt nr 41770244 3493 kvm, Kontor.................. ........Bergkällavägen 28 Jeanette Nyroos .......................................08-410 390 88 Valad Property Group................ .Objekt nr 41754976 4976 kvm, Kontor..................... .........Esbogatan 16-18 Jeanette Ljungberg........................ .............070-7194002 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41783399

SOLNA

×

n-s

177 kvm, Kontor.................. .........Gelbgjutarevägen 6 Peter Wierth...............................................070-849 87 00 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41782181 180 kvm, Kontor.................... .......Gelbgjutarevägen 6 Peter Wierth...............................................070-849 87 00 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41782182 183 kvm, Kontor..................................Vretenvägen 13 Anne-Li Åldstedt....................... ................0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755585 186 kvm, Kontor...................... ..............Vretenvägen 8 Anne-Li Åldstedt........................... ............0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41772584 200 - 400 kvm, Butik.................. ......Storgatan 60-78 Thérèse Högstedt.....................................08-558 054 15 Fabege AB............................. .......Objekt nr 41779939 245 kvm, Kontor............................Solnavägen 96, 4tr Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41780086 249 kvm, Kontor..Gustav IIIs Boulevard 34 markplan Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780079 250 kvm, Kontor..........................Greta Garbos väg 13 Charlotte Söderholm....................................08-4128683 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41780716 257 kvm, Kontor..Gustav IIIs Boulevard 34 markplan Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780078 265 kvm, Kontor...................... .......Solnavägen 96, BV Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41780087

413 kvm, Kontor.................... ..........Djupdalsvägen 10 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41747329

10 kvm, Kontorshotell............... ...Hemvärnsgatan 9 Hanna Wetterstrand......................................086656884 New Office AB......................... ....Objekt nr 41783387

265 kvm, Kontor................. ..............Svetsarvägen 24 Johanna Andersson................... ...............08-556 747 28 Fabege AB........................... .........Objekt nr 41780830

460 kvm, Kontor................. .............Bagarbyvägen 61 Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter.................. ..Objekt nr 41776506

36 kvm, Butik.......................................Storgatan 60-78 Thérèse Högstedt.....................................08-558 054 15 Fabege AB............................ ........Objekt nr 41779826

270 kvm, Kontor.......... Gårdsvägen 7, Rättarvägen 3 Thomas Bubbat...................... ............................................ Valad Property Group.............. ...Objekt nr 41755522

473 kvm, Kontor...........................Sjöängsvägen 17-21 Thomas Bubbat...................... ............................................ Valad Property Group.............. ...Objekt nr 41772538

60 kvm, Butik............................ ..........Storgatan 60-78 Thérèse Högstedt.....................................08-558 054 15 Fabege AB.............................. ......Objekt nr 41779827

283 kvm, Kontor................... ............Industrivägen 12 Peter Wierth...................................... ........070-849 87 00 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755544

477 kvm, Kontor................... ...........Turebergsvägen 5 Jennie Harjanne........................ ....................0841039080 Valad Property Group.............. ...Objekt nr 41783469

83 kvm, Butik......................... ............Svetsarvägen 15 Johanna Andersson.................. ................08-556 747 28 Fabege AB.............................. ......Objekt nr 41783465

291 kvm, Kontor.................... .........Industrivägen 10a Peter Wierth...............................................070-849 87 00 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755540

484 kvm, Kontor...............................Glimmervägen 14 Johan Wejdmark........................ ...................0855805017 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780121

160 kvm, Kontor................... ...............Vretenvägen 13 Anne-Li Åldstedt.......................... .............0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41768017

297 kvm, Kontor.......... Gårdsvägen 7, Rättarvägen 3 Thomas Bubbat........................ .......................................... Valad Property Group.............. ...Objekt nr 41776333

495 kvm, Kontor...................... .......Bergkällavägen 36 Mica Fischerström........................................0736734813 Dagon ..................................... ......Objekt nr 41770242

174 kvm, Kontor...................... ............Vretenvägen 12 Anne-Li Åldstedt............................ ...........0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41763829

300 kvm, Kontor................. .............Smidesvägen 4-8 Johanna Andersson..................... .............08-556 747 28 Fabege AB................................. ...Objekt nr 41783649

524 kvm, Butik................... ..............Rotebro Centrum Anna Larsson............................... ..............0703-51 89 13 Atrium Ljungberg AB................ ..Objekt nr 41782635

176 kvm, Butik....................... ..............Vretenvägen 13 Anne-Li Åldstedt.......................... .............0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755568

300 kvm, Kontor.................Sundbybergsvägen 9, 5tr Pernilla Björk............................. ....................0855805053 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41783532

650 kvm, Butik..................... ....................Kuskvägen 2 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41747383

176 kvm, Kontor...................... ............Vretenvägen 13 Anne-Li Åldstedt.......................... .............0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755587

301 kvm, Kontor..................... ........Industrivägen 10a Peter Wierth...............................................070-849 87 00 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755539

besök oss på www.lokalguiden.se lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

lokalbanken

57


×

Lokalbanken

Register med Lediga lokaler

302 kvm, Kontor............... .....Åldermansvägen 19-21 Peter Wierth...............................................070-849 87 00 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755559 305 - 1220 kvm, Kontor.............. .....Råsundavägen 1 Kristina Sawjani.............................................08-6964078 AFA Försäkring Fastigheter...... .Objekt nr 41725760 311 kvm, Kontor................. Gustav III:s Boulevard 42 Charlotte Söderholm....................................08-4128683 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41777801 326 kvm, Kontor.......... Gårdsvägen 7, Rättarvägen 3 Thomas Bubbat......................... ......................................... Valad Property Group............... ..Objekt nr 41771914 327 kvm, Kontor..............................Banvaktsvägen 12 Peter Wierth...............................................070-849 87 00 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41775699 327 kvm, Kontor.................... .........Banvaktsvägen 20 Peter Wierth...............................................070-849 87 00 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41775698 328 kvm, Kontor................. Gustav III:s Boulevard 46 Charlotte Söderholm....................................08-4128683 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41775229 338 - 500 kvm, Kontor...............................Dalvägen 8 Lena Holmström.......................... ..............08-556 747 39 Fabege AB.............................. ......Objekt nr 41775404 344 kvm, Kontor.............................Banvaktsvägen 18 Peter Wierth...............................................070-849 87 00 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41781848

58

353 kvm, Kontor..................... .............Vretenvägen 10 Linda Hellström.........................................08-410 808 05 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41778051 361 kvm, Kontor...................... ....................Dalvägen 4 Johanna Andersson..................... .............08-556 747 28 Fabege AB................................ ....Objekt nr 41775402 368 kvm, Kontor............................Hemvärnsgatan 15 Anne-Li Åldstedt........................... ............0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755573 370 kvm, Kontor................. Gustav III:s Boulevard 42 Charlotte Söderholm....................................08-4128683 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41770206 370 kvm, Kontor...............................Pyramidvägen 2D Johanna Andersson...................... ............08-556 747 28 Fabege AB.....................................Objekt nr 41776908 382 kvm, Kontor..................... .............Vretenvägen 13 Anne-Li Åldstedt.......................................0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41774995 387 kvm, Kontor.................... ........Hemvärnsgatan 15 Anne-Li Åldstedt.......................................0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB....Objekt nr 41780405 387 kvm, Kontor................... ............Industrivägen 19 Peter Wierth...............................................070-849 87 00 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755565 387 kvm, Kontor.................... .................Parkvägen 2A Tina Magnuson..............................................08-6656880 New Office AB..............................Objekt nr 41782781

× ×

396 kvm, Kontor..................... .........Pyramidvägen 2D Johanna Andersson..................... .............08-556 747 28 Fabege AB............................ ........Objekt nr 41778090 405 kvm, Kontor...........................Smidesvägen 10-12 Stefan Elf.......................................................08-602 33 34 Brostaden......................................Objekt nr 41771293 426 kvm, Kontor.................... ............Storgatan 60-78 Thérèse Högstedt.....................................08-558 054 15 Fabege AB............................ ........Objekt nr 41779829 433 kvm, Kontor..........................Södra Långgatan 25 Micael Käck....................................................0857365619 Diligentia................................ .......Objekt nr 41779369 435 kvm, Kontor................. .............Englundavägen 7 Johanna Andersson.................. ................08-556 747 28 Fabege AB............................ ........Objekt nr 41775430 435 kvm, Kontor................... ............Industrivägen 19 Peter Wierth...............................................070-849 87 00 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755546 435 kvm, Kontor................ ................Röntgenvägen 2 Katarina Cygnaeus...................... ..............070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755553 456 kvm, Kontor................... ............Svetsarvägen 15 Johanna Andersson................... ...............08-556 747 28 Fabege AB.............................. ......Objekt nr 41775440 469 kvm, Kontor...Smidesv. 10, Solna Business Park Stefan Elf......................................................08-602 33 34 Brostaden.....................................Objekt nr 41747396 480 kvm, Kontor...................... .......Englundavägen 11 Johanna Andersson...................... ............08-556 747 28 Fabege AB............................. .......Objekt nr 41775425 481 kvm, Kontor................... ...Industrivägen 10A, bv Peter Wierth...............................................070-849 87 00 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755556 490 kvm, Kontor....................................Solnavägen 96 Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41780082 492 kvm, Kontor..Gustav IIIs Boulevard 34 markplan Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41780080 495 kvm, Kontor.................. .............Industrivägen 17 Peter Wierth...............................................070-849 87 00 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41775379 495 kvm, Kontor...................... .....Smidesvägen 10-12 Stefan Elf........................................... ...........08-602 33 34 Brostaden......................................Objekt nr 41747394 500 kvm, Kontor.......................................Bangatan 21 Thobias Leidenfors................... .....................087353778 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41760269 500 kvm, Kontor..................... ..............Vretenvägen 4 Anne-Li Åldstedt.......................................0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41775085 500 - 1475 kvm, Kontor............... ...Englundavägen 5 Johanna Andersson................... ...............08-556 747 28 Fabege AB.......................... ..........Objekt nr 41775429

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

Register med Lediga lokaler

500 - 1800 kvm, Kontor............ Englundavägen 9-11 Johanna Andersson.................... ..............08-556 747 28 Fabege AB.....................................Objekt nr 41777286

639 kvm, Kontor.................... ........Hemvärnsgatan 22 Anne-Li Åldstedt....................... ................0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41774689

500 - 60000 kvm, Kontor........ Dalvägen 28, Vinterv. Lena Holmström....................... .................08-556 747 39 Fabege AB............................. .......Objekt nr 41775401

650 kvm, Kontor...................... .........Englundavägen 7 Johanna Andersson...................... ............08-556 747 28 Fabege AB.............................. ......Objekt nr 41775432

501 kvm, Kontor............... .....Åldermansvägen 19-21 Peter Wierth...............................................070-849 87 00 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755541

650 - 1337 kvm, Kontor............. Gårdsv. 7, Rättarv. 3 Thomas Bubbat................................................................... Valad Property Group..................Objekt nr 41755153

526 kvm, Kontor.........................Sundbybergsvägen 9 David Werner.......................... ........................086656880 New Office AB........................ .....Objekt nr 41782788

659 kvm, Kontor..................... ...........Industrivägen 23 Peter Wierth...............................................070-849 87 00 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41777634

528 kvm, Kontor.......... Gårdsvägen 7, Rättarvägen 3 Thomas Bubbat....................... ........................................... Valad Property Group.............. ...Objekt nr 41783426

670 - 1340 kvm, Utbildningslokal... Tomtebodav. 3 Heléne Berggren...........................................08-6656887 New Office AB..............................Objekt nr 41782797

530 kvm, Kontor......................... ..........Gårdsvägen 13 Johanna Andersson..................... .............08-556 747 28 Fabege AB............................... .....Objekt nr 41775407

670 - 1355 kvm, Kontor.............. ....Englundavägen 7 Johanna Andersson..................................08-556 747 28 Fabege AB.....................................Objekt nr 41781570

536 kvm, Kontor....................... .............Pipers Väg 2 B Johanna Andersson................... ...............08-556 747 28 Fabege AB.....................................Objekt nr 41775414

700 - 1400 kvm, Kontor................ ......Gårdsvägen 10 Johanna Andersson..................................08-556 747 28 Fabege AB.............................. ......Objekt nr 41775406

547 kvm, Kontor.................... ...........Englundavägen 8 Johanna Andersson.................... ..............08-556 747 28 Fabege AB................................. ...Objekt nr 41775435

709 kvm, Kontor................. Gustav III:s Boulevard 46 Charlotte Söderholm....................................08-4128683 Aberdeen Asset Management. .Objekt nr 41783461

547 kvm, Kontor........................ ........Pipers Väg 2 A-B Johanna Andersson.................... ..............08-556 747 28 Fabege AB.....................................Objekt nr 41775413

733 kvm, Kontor..................... ........Banvaktsvägen 18 Peter Wierth..................................... .........070-849 87 00 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41781764

549 kvm, Kontor..............................Solna Strandväg 3 Katarina Cygnaeus......................... ...........070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB.....Objekt nr 41768574

735 kvm, Kontor....................................Solnavägen 96 Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41780083

549 kvm, Kontor....................... ...........Svetsarvägen 7 Johanna Andersson.................... ..............08-556 747 28 Fabege AB....................................Objekt nr 41775442

749 kvm, Kontor....................... ........Englundavägen 9 Johanna Andersson..................... .............08-556 747 28 Fabege AB.....................................Objekt nr 41776928

550 - 10000 kvm, Kontor............Solna Strandväg 18 Lena Holmström........................ ................08-556 747 39 Fabege AB............................... .....Objekt nr 41782593

761 kvm, Kontor.............................Hemvärnsgatan 11 Anne-Li Åldstedt......................... ..............0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755570

553 kvm, Kontor....................... ...................Dalvägen 4 Johanna Andersson...................... ............08-556 747 28 Fabege AB............................. .......Objekt nr 41775403

768 kvm, Kontor.................Sundbybergsvägen 9, 5tr Pernilla Björk.............................. ...................0855805053 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41783826

553 kvm, Kontor.................... ...........Industrivägen 19 Peter Wierth...................................... ........070-849 87 00 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755555

768 kvm, Kontor..................... .............Svetsarvägen 8 Johanna Andersson................... ...............08-556 747 28 Fabege AB............................... .....Objekt nr 41780961

600 - 3190 kvm, Kontor.............................Dalvägen 8 Lena Holmström........................ ................08-556 747 39 Fabege AB........................... .........Objekt nr 41775405

785 kvm, Kontor..................... ...............Vretenvägen 8 Anne-Li Åldstedt........................... ............0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755581

602 kvm, Butik.................... .............Englundavägen 7 Johanna Andersson.................. ................08-556 747 28 Fabege AB.....................................Objekt nr 41781252

800 - 4042 kvm, Kontor....Englundav. 8 /Smidesv. 5 Johanna Andersson.................. ................08-556 747 28 Fabege AB.............................. ......Objekt nr 41783822

603 kvm, Kontor............................Hemvärnsgatan 17 Anne-Li Åldstedt......................... ..............0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41770493

834 kvm, Kontor................... ...........Smidesvägen 4-8 Johanna Andersson................... ...............08-556 747 28 Fabege AB............................... .....Objekt nr 41783423

620 kvm, Kontor...................... ..............Pipers Väg 2 B Johanna Andersson................... ...............08-556 747 28 Fabege AB.....................................Objekt nr 41775415

844 kvm, Kontor................................Röntgenvägen 7 Katarina Cygnaeus......................... ...........070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755545

Sveriges ledande websida för lokalsökande och flyttande företag! lokalbanken

Lokalbanken

×

× ×

869 kvm, Kontor.................. .........Smidesvägen 10-12 Stefan Elf.......................................................08-602 33 34 Brostaden......................................Objekt nr 41771010 872 kvm, Kontor................... ............Industrivägen 14 Peter Wierth...............................................070-849 87 00 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755543 873 kvm, Kontor..............................Solna Strandväg 3 Katarina Cygnaeus.......................... ..........070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB.... Objekt nr 41782589 900 kvm, Butik....................... ..........Smidesvägen 4-8 Johanna Andersson................... ...............08-556 747 28 Fabege AB.....................................Objekt nr 41781253 911 kvm, Kontor.................. ..............Frösundaleden 2 Lars Persson............................. ...................010-4481811 Skanska Fastigheter.....................Objekt nr 41717113 928 kvm, Kontor............................Hemvärnsgatan 15 Anne-Li Åldstedt.......................... .............0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41779392 944 kvm, Kontor..............................Solna Strandväg 3 Katarina Cygnaeus........................ ............070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41766780 978 kvm, Kontor...................... ............Vretenvägen 13 Anne-Li Åldstedt.......................................0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41774994 980 kvm, Kontor..................... ...............Solnavägen 96 Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41780084

s-s

1245 kvm, Kontor................ .................Solnavägen 96 Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41780085 1363 kvm, Kontor................ ....Hemvärnsgatan 15-17 Anne-Li Åldstedt............................ ...........0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41771007 1406 kvm, Kontor................... ............Vretenvägen 13 Anne-Li Åldstedt.......................................0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41779615 1531 kvm, Kontor................ .........Hemvärnsgatan 15 Anne-Li Åldstedt............................ ...........0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41763868 1550 kvm, Kontor..................................Armégatan 38 Per Åsbrandt............................... ...............08-556 747 03 Fabege AB............................ ........Objekt nr 41775420 1769 kvm, Kontor.................. ............Svetsarvägen 12 Johanna Andersson................... ...............08-556 747 28 Fabege AB.....................................Objekt nr 41778129 1815 kvm, Kontor..................... .............Vretenvägen 8 Anne-Li Åldstedt.......................................0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755582 1965 kvm, Kontor.....................Anderstorpsvägen 12 Thobias Leidenfors................... .....................087353778 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41777663 2118 kvm, Kontor.................. ...Hemvärnsgatan 15-17 Anne-Li Åldstedt.......................................0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41771006

59

995 kvm, Kontor............................Anderstorpsv 8-16 Thobias Leidenfors.................... ....................087353778 Fastighets AB Balder ................. Objekt nr 41762934 995 kvm, Kontor.......................Anderstorpsvägen 12 Thobias Leidenfors...................... ..................087353778 Fastighets AB Balder ............... ..Objekt nr 41760271 995 kvm, Kontor........................ .............Gårdsvägen 8 Johanna Andersson...................... ............08-556 747 28 Fabege AB.....................................Objekt nr 41775411 1000 - 1557 kvm, Kontor...............Englundavägen 7 Johanna Andersson..................... .............08-556 747 28 Fabege AB.....................................Objekt nr 41782679 1015 kvm, Kontor.................... ..............Armégatan 38 Per Åsbrandt................................ ..............08-556 747 03 Fabege AB........................ .............Objekt nr 41775419 1030 kvm, Kontor.................... .............Vretenvägen 8 Anne-Li Åldstedt.......................................0707-69 99 96 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755580 1050 kvm, Lagerlokal................ .....Englundavägen 5 Johanna Andersson..................................08-556 747 28 Fabege AB..........................Objekt nr 41775428 1052 kvm, Kontor................. .............Röntgenvägen 5 Katarina Cygnaeus........................ ............070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB.... Objekt nr 41755549 1213 kvm, Kontor...........................Solna Strandväg 3 Katarina Cygnaeus......................... ...........070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41771479

besök oss på www.lokalguiden.se lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

lokalbanken


×

Lokalbanken

×

Register med Lediga lokaler

2186 kvm, Kontor...................... ........Torggatan 13-15 Katarina Cygnaeus....................................070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41766869 2600 kvm, Kontor................ ..............Röntgenvägen 5 Katarina Cygnaeus....................... .............070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755550 2935 kvm, Kontor..............................Röntgenvägen 2 Tina Magnuson............................................08-665 68 82 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41755557 2935 kvm, Kontor................. .............Röntgenvägen 2 Tina Magnuson..............................................08-6656880 New Office AB....................... ......Objekt nr 41782799 2962 kvm, Kontor................ .Gunnar Asplunds Allé 6 Liselott Thelenius........................................010-4481459 Skanska Fastigheter.........................Objekt nr 414784 3200 kvm, Kontor............... .....Gunnar Asplunds Allé Liselott Thelenius........................................010-4481459 Skanska Fastigheter................. ...Objekt nr 41770403 3399 kvm, Kontor...........................Solna Strandväg 3 Katarina Cygnaeus...................... ..............070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41771480 3673 kvm, Kontor.................................Fabriksgatan 9 Stefan Elf........................................... ...........08-602 33 34 Brostaden................................ .....Objekt nr 41780292 4042 kvm, Kontor.................. ...........Svetsarvägen 15 Johanna Andersson.................. ................08-556 747 28 Fabege AB............................ ........Objekt nr 41783823

60

4749 kvm, Kontor............................Solna Strandväg 3 Katarina Cygnaeus....................................070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41771481 5176 kvm, Kontor................ Gustav IIIs Boulevard 26 Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41783719 8000 - 15000 kvm, Kontor........ Solna Strandväg 2-4 Lena Holmström......................... ...............08-556 747 39 Fabege AB............................. .......Objekt nr 41775443

SPÅNGA

× 2200 kvm, Kontor......................Kronofogdevägen 54 Mica Fischerström........................................0736734813 Dagon ............................................Objekt nr 41771623

STADSHAGEN

×

80 kvm, Butik.................... ........Lindhagensgatan 120 Sofia Heurlin............................. .....................0855805075 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780116 84 kvm, Butik........................ .....Lindhagensgatan 120 Sofia Heurlin............................. .....................0855805075 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780117 300 - 55000 kvm, Kontor........ Lindhagensgatan 112 Anna-Maria Kääriä......................................010-4481602 Skanska Fastigheter................. ...Objekt nr 41770351 401 kvm, Kontor................... ........Alströmergatan 20 Klas Andersson........................ .....................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41776439 507 kvm, Kontor.................. .........Alströmergatan 20 Klas Andersson..............................................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41776440 744 - 1025 kvm, Kontor.............Kungsholmstorg 5-7 Kristina Sawjani.............................................08-6964078 AFA Försäkring Fastigheter...... .Objekt nr 41733150 912 kvm, Kontor................... .........Alströmergatan 20 Klas Andersson......................... ....................08-4128651 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41774810 1026 kvm, Kontor............... ........Lindhagensgatan 90 Liselott Thelenius........................................010-4481459 Skanska Fastigheter.....................Objekt nr 41717130

SUNDBYBERG

×

23 kvm, Kontor..............................Starrbäcksgatan 11 Anna Forsberg.................................................084128608 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41777834 23 kvm, Kontor..............................Starrbäcksgatan 11 Anna Forsberg.................................................084128608 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41777833

×

14 kvm, Kontorshotell.................Stormbyvägen 2-4 Walter Soto.....................................................08-6740375 Förvaltnings AB Stadsmuren ... .Objekt nr 41746457 200 kvm, Kontor................ ...........Domnarvsgatan 29 Stefan Elf.......................................................08-602 33 34 Brostaden.....................................Objekt nr 41779714 250 - 3524 kvm, Kontor................Stormbyvägen 2-4 Pär Sandström...............................................08-6740300 Förvaltnings AB Stadsmuren ... .Objekt nr 41757222 297 kvm, Kontor..................... ........Stormbyvägen 2-4 Walter Soto..................................... ................08-6740375 Förvaltnings AB Stadsmuren ... .Objekt nr 41746458 500 kvm, Kontor........................Kronofogdevägen 62 Stefan Elf.......................................... ............08-602 33 34 Brostaden......................................Objekt nr 41779941

23 kvm, Kontor..............................Starrbäcksgatan 11 Anna Forsberg.................................................084128608 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41777832 23 kvm, Kontor..............................Starrbäcksgatan 11 Anna Forsberg.................................................084128608 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41777831 23 kvm, Kontor..............................Starrbäcksgatan 11 Anna Forsberg.................................................084128608 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41777830 23 kvm, Kontor..............................Starrbäcksgatan 11 Anna Forsberg.................................................084128608 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41777829 23 kvm, Kontor..............................Starrbäcksgatan 11 Anna Forsberg.................................................084128608 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41777828

591 - 3500 kvm, Kontor.............. ...Stormbyvägen 24 Pär Sandström...............................................08-6740300 Förvaltnings AB Stadsmuren... .Objekt nr 41770238

84 kvm, Kontor..............................Starrbäcksgatan 11 Anna Forsberg.................................................084128608 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41777849

501 kvm, Kontor.................. ...................Ågatan 10-12 Thobias Leidenfors.................... ....................087353778 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41762575

100 - 700 kvm, Butik................. ....Esplanaden 1, 3 E Jenny Nilsson............................. ...................0857365656 Diligentia................................ .......Objekt nr 41778931

650 kvm, Kontor...........................Starrbäcksgatan 11 Anna Forsberg.................................................084128608 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41777855

186 kvm, Kontor..............................Esplanaden 1, 3 E Anneli Aspe....................................................0857365715 Diligentia................................ .......Objekt nr 41783820

735 kvm, Kontor.................................Löfströms Allé 6 Anneli Aspe....................................................0857365715 Diligentia.......................................Objekt nr 41779375

230 kvm, Kontor..............................Esplanaden 1, 3 E Anneli Aspe....................................................0857365715 Diligentia.................................. .....Objekt nr 41783821

825 kvm, Kontor.................... ............Löfströms Allé 6 Anneli Aspe....................................................0857365715 Diligentia.................................... ...Objekt nr 41779377

230 kvm, Kontor..............................Esplanaden 1, 3 E Anneli Aspe....................................................0857365715 Diligentia................................ .......Objekt nr 41779232

825 - 1735 kvm, Kontor....................Löfströms Allé 6 Anneli Aspe....................................................0857365715 Diligentia................................... ....Objekt nr 41779376

240 kvm, Kontor................ ..................Landsvägen 52 Katja Meller......................................................087912494 AMF Fastigheter.................. ........Objekt nr 41779653

391 kvm, Kontor................... ................Landsvägen 50 Katja Meller......................................................087912494 AMF Fastigheter..................... .....Objekt nr 41779651 391 kvm, Kontor............... ...................Landsvägen 50 Kalle Erlandsson........................ .....................086656886 New Office AB...................... .......Objekt nr 41782782 407 kvm, Kontor................... .............Löfströms Allé 6 Anneli Aspe....................................................0857365715 Diligentia................................. ......Objekt nr 41779368 457 kvm, Kontor..............................Kavallerivägen 30 Robert Kull................................... .................08-706 91 19 Förvaltaren...................................Objekt nr 41773517 475 kvm, Kontor.................................Löfströms Allé 7 Thobias Leidenfors.......................... ...............087353778 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41760302

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

2375 kvm, Kontor.................. .....Esplanaden 3 A-B, 5 Anneli Aspe....................................................0857365715 Diligentia................................. ......Objekt nr 41781404 2700 kvm, Kontor...................... ............Sturegatan 10 Stefan Elf.......................................................08-602 33 34 Brostaden............................ .........Objekt nr 41750245 3000 - 40000 kvm, Kontor.............. .Gesällvägen 23 Billy Forsell......................................... .........010-4480293 Skanska Fastigheter...........................Objekt nr 66963 4800 kvm, Kontor.................. .....Esplanaden 3 A-B, 5 Anneli Aspe....................................................0857365715 Diligentia........................................Objekt nr 41782114 5500 kvm, Butik................................................Torget 1 Jonas Weimer................................................0855805000 Newsec Asset Management..... Objekt nr 41781813

×

10 kvm, Kontorshotell..............Hornsbruksgatan 23 Hanna Wetterstrand.................. ....................086656884 New Office AB....................... ......Objekt nr 41783388

264 kvm, Kontor....................... ....Starrbäcksgatan 11 Anna Forsberg.................................................084128608 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41777852

335 kvm, Kontor.................................Löfströms Allé 7 Thobias Leidenfors......................... ................087353778 Fastighets AB Balder ................. Objekt nr 41781564

2100 - 10000 kvm, Kontor.....Archimedesvägen 2-4 Stefan Elf.......................................................08-602 33 34 Brostaden............................... ......Objekt nr 41766446

SÖDERMALM

263 kvm, Kontor....................... ....Starrbäcksgatan 11 Anna Forsberg............................. ...................084128608 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41777851

328 kvm, Kontor...........................Starrbäcksgatan 11 Anna Forsberg.................................................084128608 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41777854

×

7000 kvm, Kontor.................... ............Landsvägen 50 Katja Meller................................ ......................087912494 AMF Fastigheter.................. ........Objekt nr 41782682

245 kvm, Kontor............... ...................Landsvägen 52 Kalle Erlandsson........................ .....................086656886 New Office AB..............................Objekt nr 41782773

306 kvm, Kontor............................Landsvägen 50, 52 Katja Meller.............................. ........................087912494 AMF Fastigheter...........................Objekt nr 41772817

×

Register med Lediga lokaler

500 - 12000 kvm, Kontor............... .Löfströms Allé 5 Billy Forsell........................................... .......010-4480293 Skanska Fastigheter.................. ..Objekt nr 41707903

Sveriges ledande websida för lokalsökande och flyttande företag! lokalbanken

Lokalbanken

23 kvm, Kontor..............................Starrbäcksgatan 11 Anna Forsberg.................................................084128608 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41777827

272 kvm, Kontor............................Starrbäcksgatan 11 Anna Forsberg.................................................084128608 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41777853

×

69 kvm, Butik......................................Östgötagatan 16 Nicole Falcone.......................... ......................086902500 Olov Lindgren AB................... .....Objekt nr 41781935 592 kvm, Kontor.............. ....................Landsvägen 50 Katja Meller............................... .......................087912494 AMF Fastigheter.................. ........Objekt nr 41779652 910 kvm, Kontor.................... ............Löfströms Allé 6 Anneli Aspe............................... ....................0857365715 Diligentia.................................. .....Objekt nr 41779378 937 - 7000 kvm, Kontor............ Esplanaden 3 A-B, 5 Anneli Aspe....................................................0857365715 Diligentia................................... ....Objekt nr 41779380 996 kvm, Kontor................... ......Esplanaden 3 A-B, 5 Anneli Aspe....................................................0857365715 Diligentia................................. ......Objekt nr 41779382 1030 kvm, Butik........................................Tulegatan 13 Robert Kull...................................... ..............08-706 91 19 Förvaltaren............................... ....Objekt nr 41780018 1249 kvm, Kontor................... ...........Löfströms Allé 6 Anneli Aspe.................................... ...............0857365715 Diligentia................................. ......Objekt nr 41779387 1445 kvm, Butik........................................Tulegatan 13 Robert Kull...................................... ..............08-706 91 19 Förvaltaren............................. ......Objekt nr 41780017 1900 kvm, Butik.Järnvägsgatan 30/ Stationsgatan 5 Robert Kull....................................................08-706 91 19 Förvaltaren...................................Objekt nr 41780019

75 - 85 kvm, Butik.................... .......Katarinavägen 19 Gustaf............................................................08-51400880 Persist Förvaltning AB............... .Objekt nr 41778263 78 kvm, Kontor.................. ..Maria Prästgårdsgata 29 Gitte Magnusson.........................................08-674 03 33 Förvaltnings AB Stadsmuren ....Objekt nr 41783086 109 kvm, Kontor..................... ..........Katarinavägen 19 Gustaf............................................................08-51400880 Persist Förvaltning AB............... .Objekt nr 41776310 123 kvm, Kontor....................................Hornsgatan 24 Hanna Wetterstrand......................................086656884 New Office AB...................... .......Objekt nr 41783156 137 kvm, Kontor...................... ..............Kocksgatan 24 Kalle Erlandsson.............................................086656886 New Office AB.......................... ...Objekt nr 41782966 148 kvm, Kontor.......................... ..........Alsnögatan 11 Tomas Östman..................................... ..........08-4127316 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41769799 150 kvm, Kontor....................................Hornsgatan 24 Hanna Wetterstrand.................. ....................086656884 New Office AB......................... ....Objekt nr 41782924 161 kvm, Kontor...............Magnus Ladulåsgatan 8-10 Katja Meller................................ ......................087912494 AMF Fastigheter................... .......Objekt nr 41783120

s-s

163 kvm, Kontor.Kapellgränd 5-15 / Östgötagatan 8 Katja Meller............................. .........................087912494 AMF Fastigheter...........................Objekt nr 41783170 189 kvm, Kontor.......... Folkungag 50-54, Kocksg 1-5 Michael Skoog...............................................0857365615 Diligentia................................... ....Objekt nr 41781000 189 kvm, Kontor................... ...................Kocksgatan 1 Heléne Berggren...........................................08-6656887 New Office AB..............................Objekt nr 41782768 198 kvm, Kontor............... ..........Hornsbruksgatan 28 Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter................ ....Objekt nr 41776508 219 kvm, Kontor............Götgatan 36/Brunogallerian Charlotte Söderholm....................................08-4128683 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41769211 245 kvm, Kontor.........................Brännkyrkagatan 63 Lars Carlsson.................................................08-6740340 Förvaltnings AB Stadsmuren .... Objekt nr 41777699 273 kvm, Kontor................ .........Hornsbruksgatan 28 Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter................. ...Objekt nr 41776509 289 kvm, Kontor...................... ...........Alsnögatan 7-11 Tomas Östman...............................................08-4127316 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41769221 317 kvm, Kontor..................... ............Alsnögatan 7-11 Tomas Östman................................................08-4127316 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41770399 330 kvm, Kontor............... ..........Hornsbruksgatan 28 Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter.....................Objekt nr 41776510 330 kvm, Kontor.................Magnus Ladulåsgatan 63 Veronica Göransson.......................................086158946 Atrium Ljungberg AB............... ...Objekt nr 41780501 337 kvm, Kontor..................... .........Ringvägen 98-102 Helena Ekman........................ .......................0857365722 Diligentia................................... ....Objekt nr 41783464 348 kvm, Kontor................ ..............Katarinavägen 19 Gustaf........................................ ....................08-51400880 Persist Förvaltning AB................ Objekt nr 41776311 353 kvm, Kontor................... .............Alsnögatan 7-11 Tomas Östman................................................08-4127316 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41769227 381 kvm, Kontor.................... ..Tullgårdsgatan 12, 5 tr Johan Wejdmark............................................0855805017 Newsec Asset Management..... Objekt nr 41780132 400 kvm, Kontor.........................Hornsbruksgatan 28 Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter.....................Objekt nr 41776511 411 kvm, Kontor...........................Långholmsgatan 34 Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter.....................Objekt nr 41776517 445 - 800 kvm, Kontor....................Blekingegatan 26 Heléne Berggren...........................................08-6656887 New Office AB...................... .......Objekt nr 41782793

besök oss på www.lokalguiden.se lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

lokalbanken

61


×

Lokalbanken

×

Register med Lediga lokaler

471 kvm, Kontor................. .........Hornsbruksgatan 28 Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter.....................Objekt nr 41776512 477 kvm, Kontor.. .Kapellgränd 5-15/Östgötagatan 8 Katja Meller......................................................087912494 AMF Fastigheter...........................Objekt nr 41766948

860 kvm, Kontor................ .........Hornsbruksgatan 28 Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter.....................Objekt nr 41776516

29 kvm, Kontor..................... ..............Rådhusgatan 11 Mehrab Navabi......................... ...................08-55022152 Telge Fastigheter AB.................. .Objekt nr 41783061

Lokalbanken

89 kvm, Kontor..................... ...............Köpmangatan 1 Mehrab Navabi....................... .....................08-55022152 Telge Fastigheter AB................. ..Objekt nr 41783067 92 kvm, Kontor...........................................Liljestigen 1 Mehrab Navabi....................... .....................08-55022152 Telge Fastigheter AB................. ..Objekt nr 41783074

32 kvm, Övrig lokal.....................Bergsättravägen 12 Mehrab Navabi........................ ....................08-55022152 Telge Fastigheter AB...................Objekt nr 41783058

97 kvm, Butik........................ ...........Bragevägen 24-26 Mehrab Navabi........................ ....................08-55022152 Telge Fastigheter AB................. ..Objekt nr 41783369

34 kvm, Kontor........................ ...............Järnagatan 16 Mehrab Navabi......................... ...................08-55022152 Telge Fastigheter AB................ ...Objekt nr 41783062

105 kvm, Kontor.................. .........................Nygatan 2 Susanne Ramström........................................084128000 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41777215

36 kvm, Övrig lokal.............................Abborrstigen 9 Mehrab Navabi......................... ...................08-55022152 Telge Fastigheter AB................. ..Objekt nr 41783075

152 kvm, Butik............................. .........Bragevägen 34 Mehrab Navabi......................... ...................08-55022152 Telge Fastigheter AB.................. .Objekt nr 41783059

36 kvm, Lagerlokal................................Storgatan 1 A Mehrab Navabi........................ ....................08-55022152 Telge Fastigheter AB................. ..Objekt nr 41783072

164 kvm, Övrig lokal.........................Östergatan 27 A Mehrab Navabi............................................08-55022152 Telge Fastigheter AB.................. .Objekt nr 41783371

531 - 1219 kvm, Kontor..... Söder Mälarstrand 25-79 Kristina Sawjani.............................................08-6964078 AFA Försäkring Fastigheter...... .Objekt nr 41725762

43 kvm, Kontor.................... ................Köpmangatan 1 Mehrab Navabi......................... ...................08-55022152 Telge Fastigheter AB...................Objekt nr 41783064

167 kvm, Övrig lokal................... ..........Hagagatan 14 Mehrab Navabi............................................08-55022152 Telge Fastigheter AB................. ..Objekt nr 41783071

532 kvm, Kontor..................... ........Maria Skolgata 83 Camilla Waxin............................. ...................08-4128000 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41771248

44 kvm, Kontor.................... ................Köpmangatan 1 Mehrab Navabi......................... ...................08-55022152 Telge Fastigheter AB...................Objekt nr 41783066

168 kvm, Kontor................... .........................Nygatan 2 Susanne Ramström........................................084128000 Aberdeen Asset Management. .Objekt nr 41777216

552 kvm, Kontor..................... ............Alsnögatan 7-11 Tomas Östman...............................................08-4127316 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41769248

46 kvm, Kontor................... .................Köpmangatan 1 Mehrab Navabi........................ ....................08-55022152 Telge Fastigheter AB...................Objekt nr 41783063

174 kvm, Lagerlokal..........................Östergatan 28 A Mehrab Navabi............................................08-55022152 Telge Fastigheter AB...................Objekt nr 41783068

557 kvm, Kontor..........................Rosenlundsgatan 54 Tomas Östman...............................................08-4127316 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41782848

53 kvm, Övrig lokal.................... ..........Myntstigen 14 Mehrab Navabi......................... ...................08-55022152 Telge Fastigheter AB................. ..Objekt nr 41783078

175 kvm, Lagerlokal................ ....Viksängsvägen 2 A Mehrab Navabi......................... ...................08-55022152 Telge Fastigheter AB...................Objekt nr 41783082

58 kvm, Kontor..............................Höglandsvägen 9 A Mehrab Navabi........................ ....................08-55022152 Telge Fastigheter AB................ ...Objekt nr 41783076

211 kvm, Kontor......................... .........Lovisinsgatan 3 Susanne Ramström................... .....................084128000 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41782513

58 kvm, Kontor.................... ................Köpmangatan 1 Mehrab Navabi....................... .....................08-55022152 Telge Fastigheter AB................. ..Objekt nr 41783065

242 kvm, Kontor.......................... ........Lovisinsgatan 3 Susanne Ramström.................... ....................084128000 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41783115

60 kvm, Övrig lokal................................Silverstigen 1 Mehrab Navabi............................................08-55022152 Telge Fastigheter AB................ ...Objekt nr 41783079

245 kvm, Kontor........................ .................Storgatan 9 Susanne Ramström................... .....................084128000 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41775384

61 kvm, Kontor................... ................Rönnvägen 10 A Mehrab Navabi....................... .....................08-55022152 Telge Fastigheter AB................ ...Objekt nr 41783073

287 kvm, Kontor............................................Nygatan 2 Susanne Ramström..................... ...................084128000 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41777218

71 kvm, Kontor...................... ................Getingstigen 6 Mehrab Navabi....................... .....................08-55022152 Telge Fastigheter AB...................Objekt nr 41783080

287 kvm, Kontor............................................Nygatan 2 Susanne Ramström..................... ...................084128000 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41777217

75 kvm, Kontor...................... .......Bergsättravägen 27 Mehrab Navabi........................ ....................08-55022152 Telge Fastigheter AB.................. .Objekt nr 41783370

359 kvm, Kontor............................. .....Lovisinsgatan 3 Susanne Ramström..................... ...................084128000 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41782515

75 kvm, Övrig lokal............... .Ekensbergsgatan 15 A Mehrab Navabi........................ ....................08-55022152 Telge Fastigheter AB................. ..Objekt nr 41783069

TRÅNGSUND

80 kvm, Kontor.......................... ................Orrstigen 16 Mehrab Navabi......................... ...................08-55022152 Telge Fastigheter AB................ ...Objekt nr 41783060

570 kvm, Kontor................. ............Nytorpsvägen 5-7 Per Åsbrandt.............................. ................08-556 747 03 Fabege AB........................... .........Objekt nr 41775446

491 kvm, Kontor..............................Ringvägen 98-102 Helena Ekman.................... ..........................0857365722 Diligentia................................. ......Objekt nr 41779372 500 kvm, Kontor..................... ...........Alsnögatan 7-11 Tomas Östman................................................08-4127316 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41777803 509 kvm, Kontor.............................Hornsgatan 116 ög Maria Bittencourt........................................08-690 25 00 Olov Lindgren AB................. .......Objekt nr 41768025

560 kvm, Kontor................ ..........Långholmsgatan 27 Annelie Liljeqvist.........................................08-412 86 54 Aberdeen Asset Management. .Objekt nr 41769215 560 kvm, Kontor........................... ...Maria Skolgata 81 Camilla Waxin................................................08-4128000 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41771249 619 kvm, Kontor................ ...Torkel knutssonsgata 39 David Werner..................... .............................086656880 New Office AB..............................Objekt nr 41783154 670 - 765 kvm, Kontor................. ....Tavastgatan 26B Kalle Erlandsson......................... ....................086656886 New Office AB....................... ......Objekt nr 41782792 676 kvm, Lagerlokal...............................Ringvägen 49 Tomas Östman............................ ...................08-4127316 Aberdeen Asset Management. .Objekt nr 41769256 710 kvm, Kontor................ ................Maria Bangata 4 Camilla Waxin.......................... ......................08-4128000 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41771250 730 kvm, Kontor.........................Hornsbruksgatan 28 Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter.....................Objekt nr 41776513 764 kvm, Kontor....................... ..........Alsnögatan 7-11 Tomas Östman................................................08-4127316 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41777802 778 kvm, Kontor.Kapellgränd 5-15 / Östgötagatan 8 Katja Meller............................. .........................087912494 AMF Fastigheter................. .........Objekt nr 41777992

925 kvm, Kontor................. ............Ringvägen 98-102 Helena Ekman...............................................0857365722 Diligentia.............................. ........Objekt nr 41779379 996 kvm, Kontor.................. ...........Ringvägen 98-102 Helena Ekman..................... .........................0857365722 Diligentia................................... ....Objekt nr 41779381 1079 kvm, Kontor...................... ........Alsnögatan 7-11 Tomas Östman.............................. .................08-4127316 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41769266 1079 kvm, Kontor................. ..........Ringvägen 98-102 Helena Ekman...............................................0857365722 Diligentia.......................................Objekt nr 41781001

1085 kvm, Kontor..Kapellgränd 5-15/Östgötagatan 8 Katja Meller............................... .......................087912494 AMF Fastigheter...........................Objekt nr 41776288 1100 kvm, Kontor.......................Rosenlundsgatan 40 Camilla Waxin.................................................08-4128000 Aberdeen Asset Management. .Objekt nr 41781868 1180 kvm, Kontor.......................Hornsbruksgatan 28 Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter.....................Objekt nr 41776514 1245 kvm, Kontor.......................Hornsbruksgatan 28 Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter................ ....Objekt nr 41776507 1370 kvm, Kontor.......................Rosenlundsgatan 40 Camilla Waxin................................................08-4128000 Aberdeen Asset Management . Objekt nr 41781869 1660 kvm, Kontor.......................Hornsbruksgatan 28 Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter.....................Objekt nr 41776515 3870 kvm, Kontor.......................Rosenlundsgatan 40 Camilla Waxin................................................08-4128000 Aberdeen Asset Management . Objekt nr 41781866

SÖDERTÄLJE

×

27 kvm, Övrig lokal.................. ...........Rafaelsgränd 2 Mehrab Navabi............................................08-55022152 Telge Fastigheter AB................ ...Objekt nr 41783368

81 kvm, Kontor.....................................Mossvägen 5 A Mehrab Navabi......................... ...................08-55022152 Telge Fastigheter AB................ ...Objekt nr 41783070

Sveriges ledande websida för lokalsökande och flyttande företag! lokalbanken

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

×

Register med Lediga lokaler

31 kvm, Lagerlokal..................... ........Getingstigen 16 Mehrab Navabi............................................08-55022152 Telge Fastigheter AB................. ..Objekt nr 41783081

491 kvm, Kontor................. ............Ringvägen 98-102 Helena Ekman........................ .......................0857365722 Diligentia.................................. .....Objekt nr 41779373

62

×

×

×

× TYRESÖ

s-v

850 - 1422 kvm, Lagerlokal......... Optimusvägen 12 Erik Skalin......................................................08-412 80 00 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41770401

×

847 kvm, Kontor................... ..........Solkraftsvägen 13 Thobias Leidenfors................... .....................087353778 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41760297

×

TÄBY

17 kvm, Kontor..................... ..............Kuttervägen 1-3 Per Åsbrandt.............................. ................08-556 747 03 Fabege AB............................ ........Objekt nr 41775444 141 kvm, Kontor.... Djursholmsvägen 20, plan 3, 1 tr Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41783828 380 kvm, Kontor..... Djursholmsvägen 20, plan 3, 1tr Pernilla Björk.............................. ...................0855805053 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41783829 469 kvm, Kontor..................... ............Kuttervägen 1-3 Per Åsbrandt............................... ...............08-556 747 03 Fabege AB........................... .........Objekt nr 41775445 524 kvm, Kontor..... Djursholmsvägen 20, plan 3, 1tr Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41783830 570 kvm, Lagerlokal.......................Enhagsslingan 1B Tina Magnuson..............................................08-6656880 New Office AB......................... ....Objekt nr 41782791

UPPLANDS VÄSBY× 148 kvm, Kontor.................. ...................Sandavägen 2 Charlotte Söderholm....................................08-4128683 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41774559 190 - 2200 kvm, Kontor....Johanneslundsvägen 2-6 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden.....................................Objekt nr 41749624 254 kvm, Kontor............... ........Optimusvägen 12, BV Erik Skalin...................................... ...............08-412 80 00 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41777804 260 kvm, Kontor............................. ...........Karins väg 7 Anna Forsberg................................ ................084128608 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41777857 295 kvm, Kontor............. ....Johanneslundsvägen 2-6 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41766868 297 kvm, Kontor......................Optimusvägen 12, 1 tr Erik Skalin.....................................................08-412 80 00 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41770213 344 kvm, Kontor.................Johanneslundsvägen 2-6 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41766778 415 kvm, Kontor...........................Anton Tamms väg 1 Erik Skalin....................................... ..............08-412 80 00 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41770215 448 kvm, Kontor.................Johanneslundsvägen 3-5 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41747370 500 kvm, Kontor.................Johanneslundsvägen 3-5 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden......................................Objekt nr 41747369

974 kvm, Kontor...................Anton Tamms väg 1, 3 tr Erik Skalin................................................. ....08-412 80 00 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41770217 1065 kvm, Kontor............... .............Optimusvägen 14 Erik Skalin.....................................................08-412 80 00 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41770218

VASASTAN

×

10 kvm, Kontorshotell...........................Sveavägen 9 Hanna Wetterstrand......................................086656884 New Office AB......................... ....Objekt nr 41783158 10 - 50 kvm, Kontorshotell.............Norrtullsgatan 6 Bo Fuglsang...............................................08-586 10 704 Strandvägen 7A............................Objekt nr 41740541 79 kvm, Kontor..................... ...........Surbrunnsgatan 6 Margaretha Nilsson......................................08-6902500 Olov Lindgren AB..................... ...Objekt nr 41766796 100 kvm, Kontor................ ....Norra stationsgatan 93 Klas Andersson..............................................08-4128651 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41769195 160 kvm, Kontor.................... ..................Vegagatan 14 Klas Andersson......................... ....................08-4128651 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41777511 200 - 700 kvm, Lagerlokal............ Sveavägen 18-22 Henrik Wirell.............................. ....................0857365719 Diligentia.................................. .....Objekt nr 41782943 209 kvm, Kontor................... ................Dalagatan 100 Klas Andersson.......................... ...................08-4128651 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41770292 217 kvm, Kontor... Birger Jarlsgatan 39/ Jutas Backe Charlotte Söderholm....................................08-4128683 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41783711 230 - 860 kvm, Kontor........................Sveavägen 159 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB................................ ....Objekt nr 41783104 241 kvm, Kontor...................... ..............Gävlegatan 22 Styrbjörn Rudfelt.............................. ...........08-615 89 50 Atrium Ljungberg AB............... ...Objekt nr 41780517 246 kvm, Kontor...................................Sveavägen 159 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41770520 250 kvm, Kontor................. ...................Odengatan 40 Kalle Erlandsson........................ .....................086656886 New Office AB..............................Objekt nr 41782775 277 kvm, Kontor................ ........Sankt Eriksgatan 117 Katarina Cygnaeus......................... ...........070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB.... Objekt nr 41743591 289 kvm, Kontor....................................Dalagatan 100 Klas Andersson........................ .....................08-4128651 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41770294 298 kvm, Kontor..................... ...Sankt Eriksgatan 117 Katarina Cygnaeus..................... ...............070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41737799

besök oss på www.lokalguiden.se lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

lokalbanken

63


×

Lokalbanken

×

Register med Lediga lokaler

302 kvm, Kontor.................... ....Sankt Eriksgatan 117 Katarina Cygnaeus..................... ...............070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41772358 310 kvm, Kontor................. ...Norra stationsgatan 93 Klas Andersson..............................................08-4128651 Aberdeen Asset Management . Objekt nr 41769224 320 - 629 kvm, Kontor............... .........Sveavägen 159 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41783517 353 kvm, Kontor................. ...Norra stationsgatan 93 Klas Andersson..............................................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41769228 367 kvm, Kontor.............. ...............Rådmansgatan 49 Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter.....................Objekt nr 41776518 390 kvm, Kontor................. ................Ynglingagatan 6 Sofia Sköld.................................. ................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41752520 408 kvm, Kontor................ ....Norra stationsgatan 93 Klas Andersson..............................................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41769236 431 kvm, Kontor.................. ..........Hälsningegatan 47 Styrbjörn Rudfelt............................ .............08-615 89 50 Atrium Ljungberg AB............... ...Objekt nr 41783651 450 kvm, Kontor...............................Ynglingagatan 14 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41782594

64

451 kvm, Kontor....................... .............Gävlegatan 22 Styrbjörn Rudfelt............................... ..........08-615 89 50 Atrium Ljungberg AB.............. ....Objekt nr 41780508 498 kvm, Kontor....................................Dalagatan 100 Klas Andersson........................ .....................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41769246 547 kvm, Kontor...................... .........Hälsingegatan 43 Styrbjörn Rudfelt............................. ............08-615 89 50 Atrium Ljungberg AB............... ...Objekt nr 41780495 577 kvm, Kontor.................. ..Norra stationsgatan 93 Klas Andersson..............................................08-4128651 Aberdeen Asset Management. .Objekt nr 41769252 586 kvm, Kontor.................... ....Sankt Eriksgatan 117 Katarina Cygnaeus...................... ..............070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB.... Objekt nr 41746500 595 kvm, Kontor....................... ........Hälsingegatan 40 Katarina Cygnaeus........................ ............070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB.... Objekt nr 41783577 634 kvm, Kontor.................................Ynglingagatan 6 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41779145 634 - 1650 kvm, Kontor............... .......Sveavägen 151 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB.............................. ......Objekt nr 41779144 635 kvm, Kontor..................... ...............Gävlegatan 22 Styrbjörn Rudfelt............................. ............08-615 89 50 Atrium Ljungberg AB............... ...Objekt nr 41780518 636 kvm, Kontor................... ...........Hälsingegatan 40 Katarina Cygnaeus...................... ..............070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41776823

× 662 kvm, Kontor........................ ..............Vegagatan 18 Klas Andersson............................. .................08-4128651 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41769255 730 kvm, Kontor.................. ............Hälsingegatan 40 Katarina Cygnaeus..................... ...............070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB.... Objekt nr 41776822 812 kvm, Kontor........................... ............Torsgatan 11 Lars Persson.................................. ..............010-4481811 Skanska Fastigheter................ ....Objekt nr 41708453 882 kvm, Kontor....................................Gävlegatan 22 Styrbjörn Rudfelt........................... ..............08-615 89 50 Atrium Ljungberg AB.............. ....Objekt nr 41780521 985 kvm, Kontor...................................Sveavägen 151 Sofia Sköld..................................................08-555 148 73 Fabege AB.....................................Objekt nr 41771458 988 kvm, Kontor................ ....Norra stationsgatan 93 Klas Andersson..............................................08-4128651 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41769265 1188 kvm, Kontor.................. ..........Hälsingegatan 40 Katarina Cygnaeus...................... ..............070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB.... Objekt nr 41783578 1257 kvm, Kontor.................. ...............Gävlegatan 22 Styrbjörn Rudfelt.............................. ...........08-615 89 50 Atrium Ljungberg AB............... ...Objekt nr 41780502 1347 kvm, Kontor................. ...........Hälsingegatan 43 Styrbjörn Rudfelt............................. ............08-615 89 50 Atrium Ljungberg AB............... ...Objekt nr 41780499 1366 kvm, Kontor................... .........Hälsingegatan 40 Katarina Cygnaeus......................... ...........070-678 15 49 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41776821

VÄLLINGBY

×

15 kvm, Kontorshotell.................... ......Siktgatan 1-3 Mica Fischerström........................ ...............0736734813 Dagon ...................................... .....Objekt nr 41770185 1347 kvm, Kontor................. ......Jämtlandsgatan 131 Stefan Elf.......................................................08-602 33 34 Brostaden............................. ........Objekt nr 41775889 2468 kvm, Kontor........................Jämtlandsgatan 151 Teoge.......................................... ....................0841082850 Förvaltnings AB Teoge .............. Objekt nr 41776383 3529 kvm, Kontor...............................Sorterargatan 8 Thobias Leidenfors....................... .................087353778 Fastighets AB Balder ................ .Objekt nr 41763977 5400 kvm, Lagerlokal......... .Skattegårdsvägen 130 Teoge..............................................................0841082850 Förvaltnings AB Teoge ............. .Objekt nr 41776382

VÄRTAN

×

113 kvm, Kontor................... ......Sandhamnsgatan 36 Kristina Sawjani.............................................08-6964078 AFA Försäkring Fastigheter.......Objekt nr 41738063 2015 kvm, Kontor................ ...Sandhamnsg. 63 b, 1tr Thomas Simonson.......................................08-666 10 20 Stettin............................................Objekt nr 41728777

ÅRSTA

113 kvm, Kontor............................Transportvägen 7-9 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden......................................Objekt nr 41776641 185 - 400 kvm, Kontor...............Transportvägen 7-9 Christer Randmaa......................... .............08-602 33 09 Brostaden................................. ....Objekt nr 41776638 324 kvm, Kontor...........................Transportvägen 7-9 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden............................... ......Objekt nr 41776639 700 kvm, Kontor...................................Byängsgränd 5 Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780135 913 kvm, Kontor................... .....Minuthandlarvägen 2 Christer Randmaa.......................................08-602 33 09 Brostaden......................................Objekt nr 41747387 1000 kvm, Kontor.................................Byängsgränd 5 Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management..... Objekt nr 41780134 2000 kvm, Kontor................. ...............Byängsgränd 5 Pernilla Björk.................................................0855805053 Newsec Asset Management.... .Objekt nr 41780133

600 - 22000 kvm, Kontor..Götalandsv. 230/Älvsjöv. 50 Jeanette Nyroos .......................................08-410 390 88 Valad Property Group................ .Objekt nr 41776296 604 kvm, Kontor..............................Armborstvägen 1 Jeanette Nyroos .......................................08-410 390 88 Valad Property Group............... ..Objekt nr 41754127 678 kvm, Kontor...............................Armborstvägen 1 Jeanette Nyroos .......................................08-410 390 88 Valad Property Group............... ..Objekt nr 41752635 3079 kvm, Lagerlokal............................Varuvägen 15 Charlotte Söderholm....................................08-4128683 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41783259

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

×

10 kvm, Kontorshotell............... ..Grev Turegatan 30 Hanna Wetterstrand................... ...................086656884 New Office AB........................ .....Objekt nr 41782967 10 - 50 kvm, Kontorshotell............. Strandvägen 7A Bo Fuglsang.......................... .....................08-586 10 704 Strandvägen 7A............................Objekt nr 41740540 52 kvm, Butik............................... .......Artillerigatan 83 Margaretha Nilsson......................................08-6902500 Olov Lindgren AB..................... ...Objekt nr 41783670 63 kvm, Lagerlokal................ .......Grev Turegatan 29 Dante Felixson................................. ..............08-6740312 Förvaltnings AB Stadsmuren ....Objekt nr 41778460 67 - 141 kvm, Kontor.................. ...Grev Turegatan 35 David Werner............................ ......................086656880 New Office AB....................... ......Objekt nr 41782601

Sveriges ledande websida för lokalsökande och flyttande företag! lokalbanken

×

350 - 450 kvm, Kontor............... .Sidensvansvägen 8 Johan Andersson.........................................08-6023333 Brostaden............................... ......Objekt nr 41779904

ÖSTERMALM

Register med Lediga lokaler

105 kvm, Kontor................... .................Karlavägen 71 Gitte Magnusson........................... ..............08-674 03 33 Förvaltnings AB Stadsmuren .... Objekt nr 41783746

×

ÄLVSJÖ

Lokalbanken

×

109 kvm, Kontor.........................Rosenlundsgatan 52 Tomas Östman...............................................08-4127316 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41778797 114 kvm, Lagerlokal................. ....Grev Turegatan 29 Dante Felixson............................... ................08-6740312 Förvaltnings AB Stadsmuren .... Objekt nr 41778461 136 kvm, Kontor................................Sturegatan 6, 3tr Tomas Östman................................................08-4127316 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41782504 137 kvm, Kontor......................... ......Biblioteksgatan 8 Uthyrningsavdelningen................... ...........08-762 90 00 Hufvudstaden...............................Objekt nr 41781774 150 kvm, Kontor.................................Arsenalsgatan 6 Klas Andersson.......................... ...................08-4128651 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41782113 168 kvm, Kontor.........................Östermalmsgatan 87 Tina Magnuson..............................................08-6656880 New Office AB..............................Objekt nr 41782766 173 kvm, Kontor...................... .............Jungfrugatan 6 Gitte Magnusson........................ ...................08-6740333 Förvaltnings AB Stadsmuren ... .Objekt nr 41783747 176 kvm, Kontor..........................Rosenlundsgatan 52 Tomas Östman...............................................08-4127316 Aberdeen Asset Management . Objekt nr 41781867 210 kvm, Kontor.........................Humlegårdsgatan 20 Henrik Wirell................................. .................0857365719 Diligentia................................... ....Objekt nr 41778936 212 kvm, Kontor...................... .............Riddargatan 10 Heléne Berggren...........................................08-6656887 New Office AB..............................Objekt nr 41782769 219 kvm, Kontor...............................Linnégatan 6, 4 tr Ulf Eriksson................................................0708-55 76 34 Humlegården Fastigheter AB.... Objekt nr 41781763 237 kvm, Kontor................................Sturegatan 6, 3tr Tomas Östman............................. ..................08-4127316 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41782505 238 kvm, Kontor..Ingmar Bergmans gata 4, pl 10+11 Jörgen Mohlin...............................................0855805000 Newsec Asset Management..... Objekt nr 41782653 238 kvm, Kontor................. Ingmar Bergmans gata 4 Jörgen Mohlin.................................. .............0855805000 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41782434 244 kvm, Kontor.................... ..Birger Jarlsgatan 32 B Ulf Eriksson................................. ...............0708-55 76 34 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41773489 245 kvm, Kontor.............................Grev Turegatan 18 David Werner.......................... ........................086656880 New Office AB..............................Objekt nr 41782774 245 kvm, Kontor...................... .........Sturegatan 6, 2tr Tomas Östman................................................08-4127316 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41782506 249 kvm, Kontor........................................Stureplan 15 Charlotte Söderholm....................................08-4128683 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41769214

× ×

260 kvm, Kontor................... ....David Bagares gata 3 Ulf Eriksson.................................. ..............0708-55 76 34 Humlegården Fastigheter AB.... Objekt nr 41739347 268 kvm, Kontor................... ................Narvavägen 12 Kristina Sawjani.............................................08-6964078 AFA Försäkring Fastigheter....... Objekt nr 41766835 285 kvm, Kontor................. Ingmar Bergmans gata 4 Jörgen Mohlin...............................................0855805000 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41782433 287 kvm, Kontor......................................Brahegatan 9 Ulf Eriksson................................................0708-55 76 34 Humlegården Fastigheter AB.... Objekt nr 41768681 289 kvm, Butik.....................Lästmakargatan 20, -1 tr Sofia Heurlin........................ .........................0855805075 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41783827 323 kvm, Kontor.............. ...Humlegårdsgatan 19, 2tr Tomas Östman.................. .............................08-4127316 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41782507 337 kvm, Kontor................. Ingmar Bergmans gata 4 Jörgen Mohlin................................................0855805000 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41782430 337 kvm, Kontor................. Ingmar Bergmans gata 4 Jörgen Mohlin...............................................0855805000 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41782431 337 kvm, Kontor................. Ingmar Bergmans gata 4 Jörgen Mohlin................................................0855805000 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41782432 338 kvm, Kontor............... ..Humlegårdsgatan 19, 2tr Tomas Östman................... ............................08-4127316 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41782508 351 kvm, Butik......... .Lästmakargatan 20, Bv och -1 Sofia Heurlin................................ ..................0855805075 Newsec Asset Management..... Objekt nr 41783794 360 kvm, Kontor................ ............Smålandsgatan 12 Uthyrningsavdelningen................... ...........08-762 90 00 Hufvudstaden........................... ...Objekt nr 41781793 363 kvm, Kontor................................Sturegatan 6, 3tr Tomas Östman................................................08-4127316 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41782509 370 kvm, Kontor.....................................Linnégatan 81 Walter Soto.....................................................08-6740375 Förvaltnings AB Stadsmuren .... Objekt nr 41756031 395 kvm, Kontor..................... ................Sveavägen 56 Pia Guttormsson.......................................08-545 198 00 Bonnier Fastigheter.................. ..Objekt nr 41776524 406 kvm, Kontor..................... .....Birger Jarlsgatan 25 Ulf Eriksson................................................0708-55 76 34 Humlegården Fastigheter AB... .Objekt nr 41743464

v-ö

447 kvm, Kontor.................... .........Engelbrektsplan 1 Ulf Eriksson................................................0708-55 76 34 Humlegården Fastigheter AB....Objekt nr 41773490 472 kvm, Kontor.................... ............Artillerigatan 24 Ulrika Rosén...................................................08-6656880 New Office AB...................... .......Objekt nr 41782784 475 kvm, Kontor.................. .....................Linnégatan 2 Tina Magnuson..............................................08-6656880 New Office AB...................... .......Objekt nr 41782786 530 kvm, Kontor...................... ............Artillerigatan 6 Kalle Erlandsson........................ .....................086656886 New Office AB....................... ......Objekt nr 41782789 640 kvm, Butik............Lästmakargatan 20, Bv och -1 Sofia Heurlin.................................. ................0855805075 Newsec Asset Management..... Objekt nr 41783793 786 kvm, Butik........ Ingmar Bergmans gata 4, BUTIK Jonas Weimer................................................0855805000 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41782427 786 kvm, Kontor..........Ingmar Bergmans gata 4, BV Jörgen Mohlin...............................................0855805000 Newsec Asset Management.....Objekt nr 41782530 859 kvm, Kontor................................Sturegatan 6, 5tr Tomas Östman............................ ...................08-4127316 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41782512 861 kvm, Kontor...........................Birger Jarlsgatan 25 Ulf Eriksson................................... .............0708-55 76 34 Humlegården Fastigheter AB.... Objekt nr 41744288 1050 kvm, Kontor..........................Norrlandsgatan 21 Henrik Wirell............................... ...................0857365719 Diligentia.................................. .....Objekt nr 41779383 1073 kvm, Kontor.................... ................Sturegatan 6 Tomas Östman............................. ..................08-4127316 Aberdeen Asset Management .Objekt nr 41783325 1279 kvm, Kontor........................Birger Jarlsgatan 43 Ulf Eriksson.................................................0708-55 76 34 Humlegården Fastigheter AB.... Objekt nr 41765888 1900 kvm, Kontor..........................Norrlandsgatan 24 Tomas Östman................................................08-4127316 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41769274 1900 kvm, Kontor..........................Norrlandsgatan 24 Tomas Östman............................. ..................08-4127316 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41769235 2800 - 3750 kvm, Kontor.............Norrlandsgatan 15 Niclas Österberg..............................................087912491 AMF Fastigheter....................... ...Objekt nr 41783121 3400 kvm, Kontor.................... ................Sturegatan 6 Tomas Östman................................................08-4127316 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41782692

420 kvm, Kontor...................... .........Sturegatan 6, 4tr Tomas Östman................................................08-4127316 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41782510 425 kvm, Kontor..................... ..........Sturegatan 6, 2tr Tomas Östman................................................08-4127316 Aberdeen Asset Management ..Objekt nr 41782511

besök oss på www.lokalguiden.se lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

lokalbanken

65


Kontor i Sickla Affärskvarter

Lokalguidens Samarbetspartners På den här sidan har vi samlat denna månadens samarbetspartners i tidningen. Här återfinns såväl fastighetsägare som aktörer inom tjänst- och produktförfrågan.

S NER T PAR

Fördel Kungsholmen

Sickla är en kreativ plats för stora och små företag som präglas av variation, utvecklingspuls, affärer och möten. En helhetsmiljö som erbjuder stadens möjligheter med kvarterets närhet.

LEDIGA LOKALER

DE BÄSTA IDÉERNA FÖDS I BYGGNADER MED HISTORIA

160 - 6 000 m2 lediga kontor

LOKALGUIDENS PARTNERS I NR 10

Luftverkstaden är en representativ kontorsfastighet på ca 6 000 m2 i Sickla Affärskvarter. Högt i tak, generösa fönster och modern teknik som skapar en attraktiv arbetsmiljö, som stödjer er affär och gör det lätt att trivas.

BILLDAL - Butik, kontor & lager Kungsporten 1 - 6, 427 50 Billdal

63 S:t Göransgatan

Fortum www.fortum.com

Swedsecur AB www.swedsecur.se

Atrium Ljungberg är en långsiktig fastighetsägare som gärna utvecklar projektet i nära samverkan med dig som ny hyresgäst.

New Office

Svenska hus www.svenskahus.se

CENT. HISINGEN - Butik & kontor www.newoffice.se

Vill du veta mer kontakta: Styrbjörn Rudfelt 0730-26 19 26 Veronica Göransson 0702-53 52 46

Gustaf Dalénsgatan 8, 11, 13, 417 05 Göteborg

66

S:t Göransgatan 63

Aberdeen Asset Management www.aberdeen.se

Kontorshotellet Strandvägen 7a www.7a.se

Advokatfirman Nova www.nova.se

Fabege www.fabege.se

Kontor

Storlek

Från ca 350 kvm

Tillträde

Enligt överenskommelse

Område

Kungsholmen

Gatuadress

S:t Göransgatan 63, hörnet S:t Eriksgatan

Byggår

1910 (Renov. år 2004)

www.atriumljungberg.se RP Möbler www.rp.se

KeyCoaching www.keycoaching.se

HISINGS KÄRRA - Lager & industri

Kontaktperson Mäklare Per ThulinTagenevägen 34 & Trankärrsgatan 15, 425 37 Hisings Kärra på Relier 08-518 011 24

En varsamt renoverad fastighet från 1910 i jugendstil med tidstrogna detaljer. Elegant entré, böljande fasad, burspråk och massor av karaktär. Läget kunde inte vara bättre här på Kungsholmens främsta affärsgata. Ett stenkast från Västermalsgallerian och lummiga Kronobergsparken. För att inte tala om de utmärkta kommunikationerna.

Förvaltnings AB Stadsmuren www.stadsmuren.se OL_Lokalguiden_220x285mm_V1.indd 1

Typ

För mer information ring 031-760 54 75 eller besök www.valad.se

Besök gärna vår hemsida för mer information www.olovlindgren.se Valad Property Group är en aktiv fond- och kapitalförvaltare med fokus på kommersiella och industriella fastigheter.

Byggnadsfirma Olov Lindgren www.olovlindgren.se

Valad Property Group www.valad.se 10-07-14 11.06.47

Diligentia www.diligentia.se

Humlegården www.humlegarden.se

AFA Fastigheter ww.afafastigheter.se

Dagon ww.dagon.se

DTZ Sweden www.dtz.com

Brostaden www.brostaden.se

AMF Fastigheter www.amffastigheter.se

Bonnier Fastigheter www.bonnierfastigheter.se

Skanska www.skanska.se

Newsec Asset Management www.newsec.se

Telia www.telia.se

0

Telge Fastigheter www.telge.se

lokalguidens partners

Atrium Ljungberg www.atriumljungberg.se

Hufvudstaden www.hufvudstaden.se

lokalGUiden nr 10 2011 www.lokalguiden.se

Förvaltnings AB Teoge www.teoge.se C87 M0 Y20 K0

Fastighets AB Stettin www.stettin.se

C0 M75 Y92 K0

C47 M15 Y100 K1

C6 M64 Y97 K0

C70 M3 Y62 K0

1000

2000

3000


Posttidning B P orto B etalt Avs: Lokalguiden Torsgatan 5 411 04 Göteborg

”Här finns alla möjligheter även för mindre företag” Mats-Ola Malmqvist, Marknadsansvarig St1 För ett litet och effektivt företag som bensinbolaget St1 har bra möteslokaler inte alltid varit en självklarhet. ”I Chokladfabriken har vi tack vare Skanska äntligen fått flexibla lokaler som ger oss likvärdig service som ett storföretag. Här kan vi boka lokaler med olika kapacitet, använda receptionstjänster och träna – allt i samma byggnad.”, berättar Mats-Ola Malmqvist på St1. ”Eftersom all service ingår i hyran har vi stora möjligheter att utvecklas på ett effektivt sätt.” Just nu finns det stora möjligheter att utveckla ditt företags verksamhet i Chokladfabriken, Lustgården och i Flat Iron Building. Billy Forsell 010-448 02 93, billy.forsell@skanska.se

www.skanska.se/kontor

2011-nr10  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you