Page 1

re d j t e s r n l e n i s t u t r e

Jule

g

va

- inspiration til tro


2

av

g

Skal du give en gave til kvinden eller manden, der har alt, så kan et gavekort være løsningen. Med et gavekort kan modtageren selv vælge, hvad gaven skal indeholde ud fra vores udbud på lohse.dk Vi sender gavekortet sammen med en lille gaveæske.

Æ

Jule

Med et gavekort får du lige hvad du ønsker

r e d j t e s r n l e n i s t u t r e

Få din gave pakket ind

Levering Vi sender dine varer gratis ved køb for 500 kr. eller mere. Leveringsomkostningerne er fra 29 kr.

Kataloget er udgivet af: Forlagsgruppen Lohse Korskærvej 25, 7000 Fredericia Tlf. 7593 4455 - info@lohse.dk www.lohse.dk

Stjernestunder er helt særlige øjeblikke i vores liv. Noget vi kan huske og som har fået en særlig betydning for vores liv. Det kan være højdepunkter, men det kan også være helt små ting, som når et barn smiler til os, og vi ved, at vi er elsket ubetinget. Mange mennesker kan også nævne en eller flere bøger, som har fået en særlig betydning i deres forhold til Gud. Stjernestunder, som har givet dem en særlig oplevelse af Guds nærvær. Måske kan du også nævne sådan en bog. Kataloget her er fyldt med forskellige bøger til forskellige mennesker. Små ledestjerner, som kan være med til at pege på Guds ubetingede kærlighed og skabe nye stjernestunder i menneskers liv. Se efter, hvilke ledestjerner du skal give videre, så de kan blive til stjernestunder for andre. Med ønsket om en glædelig jul Forlagsgruppen Lohse

Hvilken bog har givet dig en stjernestund? Fortæl os, hvilken bog, ud over Bibelen, der har gjort en særlig forskel for dig i dit liv med Gud på lohse.dk/stjernestund. Så er du med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. til Forlagsgruppen Lohse. Vi udtrækker en vinder onsdag den 20. december 2017.

Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Vi pakker din gave ind for 10 kr. Bestil på lohse.dk, når du bestiller gaven.


e t s e j ø h e r G æ u v t d e i d e r Æ 2017

3

2017

Fællessang 4

Du gav mig alt

Med den nye Fællessang 4 får du del i mange af de nye lovsange, som er kommet de seneste år fra dygtige danske og udenlandske komponister og tekstskrivere. Fællessang 4 indeholder 177 sange heraf 131 sange, som ikke tidligere har været med i Fællessang og 46 af de allerbedste sange fra den seneste Fællessang. Med sangbogen får du samtidig noder og becifringer til alle sangene.

Lyt til 12 af de nye sange fra Fællessang 4 indspillet i popgenren. Sangene er produceret af dygtige folk som Nicolai Sørensen, Steffen Rauff, David Kristoffersen og Peter Ringgaard, og på vokalerne medvirker Sidsel Klitlund Rauff, Mattias Hansen, Rose Bak Gaardbo, Lea Hovgaard Hansen og Stephan Rugager Skjøtt. En virkelig lækker cd, som er værd at lytte til igen og igen.

Af hjertet – for Herren Af flere kunstnere

En dansk lovsangsplade fyldt med skønne sange, der ønsker at give os smag på Guds storhed og hellighed, og som samtidig udtrykker Guds enorme kærlighed gennem Jesus Kristus. 12 numre, 129,95 kr.

12 numre, 129,95 kr

Tre udgaver

Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Softcover med noder og becifringer (13 x 18 cm): 149,95 kr. Spiralryg med noder og becifringer (18 x 25,5 cm): 299,95 kr. Skærmpræsentation: 2.000 kr.

Sange og salmer »Sange og salmer« har gennem de seneste år givet os en fælles sangskat i landets missionshuse og foreninger. »Sange og salmer« fås både i en foreningsudgave (lilla) og en privat udgave (turkis). Tekstudgaven: 249,95 kr. Melodiudgaven: 299,95 kr. Koraludgaven: 999,95 kr.

2017

Elske som dig

Kom ind

Ti lovsange til dig, der gerne vil nyde lovsange i moderne arrangementer med tekster på dansk. Cd’en er indspillet af lovsangsbandet fra Å-festival 2017. Sangene er bl.a. sunget gennem årene på Å-festival og flere af sange er med i den nye Fællessang.

Nor:lyd har selv skrevet alle sangene på dette deres andet album. Sangene handler blandt andet om at søge og lytte til Gud, om frygt, identitet og kontroltab og om at leve i Guds trofaste nærvær og håb.

10 numre, 129,95 kr.

10 numre, 149,95 kr.

Af lovsangsbandet fra Å-festival 2017

Af Nor:lyd


4

s t l j i e t r n r e e stunder n a m o R

2017

I det skjulte Af Lynn Austin

Eliza er enke på gården med tre små børn og håbløst forgældet. Da en fremmed mand en dag kommer og spørger efter arbejde og mad, er hun sikker på, at han blot er endnu et af Depressionens desperate ofre. Men hans opførsel og måde at udføre daglejerarbejdet på, rejser en række ubesvarede spørgsmål. »Det anbefales at starte på bogen, når man har god tid - for den er svær at lægge fra sig, når man først er kommet i gang.« (Udfordringen) »Bogen har givet mig stof til eftertanke. Hvordan lever jeg mit liv? Er det hele facade, for at andre skal tro godt om mig, eller prøver jeg at leve hver dag til Guds ære?« (Tro & Mission) 384 sider, 299,95 kr.

Indtil vi finder hjem Af Lynn Austin

Tre søstre rejser til Amerika i deres søgen efter kærlighed, tro og et hjem. 584 sider, 249,95 kr.

Stor er verden sort er natten

Af Heather og Lydia Munn

Uden for byporten

En gribende roman fra det sydlige Frankring under Anden Verdenskrig.

Af Anette Broberg Knudsen Historien om den unge stenhugger, der forlader sin sikre fremtid og sin unge hustru for at blive kriger for Messias.

Evas døtre Af Lynn Austin

(Indre Missions Tidende)

Enhver mor, søster og datter vil kunne genkende noget af sig selv i denne roman om fire kvinder i det 20. århundrede.

252 sider, 199,95 kr. E-bog: 99,95 kr. Lydbog: 149,95 kr.

416 sider, 299,95 kr. E-bog: 199,95 kr. Lydbog: 249,95 kr.

»Åbner et vindue mod Golgata og giver et glimt af Paradis. ... Fortjener at blive læst mere end én gang.«

- Få flere idéer på lohse.dk/romaner -

»Jeg kunne slet ikke lade være med at leve helt med i bogens personer og havde derfor også svært ved at lægge bogen fra mig, når andre pligter kaldte.« (Indre Missions Tidende)

»Vellykket debutroman fra Lydia og Heather Munn, der er noget i forfattersammenhænge så sjældent som mor og datter ... strækker sig ud over triviallitteraturens skabeloner.« (Domino) 336 sider, 249,95 kr. E-bog: 149,95 kr.


5

2017

Duften af Edens have Erindringsessays Af Børge Haahr Andersen

»Børge Haahr Andersen har sin egen tone, stilfærdig, nøgtern og lun.« (Kristeligt Dagblad)

»Hvert afsnit i bogen er på hver sin måde gribende og givende.« (Indre Missions Tidende)

Var det mig, du mente?

Kaldet

288 sider, 249,95 kr.

298 sider, 249,95 kr.

Biografi af Kurt Dalsgaard

at Neds

Biografi af Frede Møller

186 sider, 149,95 kr. Lydbog: 99,95

Kærlighed driver frygten ud

En egypters vej fra had til tilgivelse Af Broder Nathan og David Culross

»Jeg har selv Kurt Dalsgaard på listen over dem, som har fået mig til at hente nyt mod hos Gud.« Børge Haahr Andersen

»Kurt Dalsgaard bruger ikke store armbevægelser om sin egen indflydelse og betydning for dansk kirkeliv. Han var i nogle afgørende år med til at starte og præge Indre Missions Ungdom. Han var senere med til at forme Københavns Indre Mission i en voldsom brydningstid og han var en afgørende faktor for, at Indre Missions bagland fik tillid til Dansk Bibel-Institut. Nøgternt og sagligt skildrer han medgang og modgang i det kristne arbejde, han har været med i. Vi følger ham helt ud til kanten af tilværelsen, da hans kære hustru, Dorthe, pludselig skulle opereres for en svulst i hjernen. Vi følger ham i hans næst sværeste krise, da han ikke længere kan fortsætte med Indre Mission som sin arbejdsplads. Under læsningen gribes vi af hans ukuelighed, hans vækkelsesglød og hans bibeltroskab.«

Frede Møllers baggrund og opvækst pegede ikke i retning af, at han skulle blive præst. Men en søndag morgen i 1963, da han var 15 år gammel, vågnede han og hørte kirkeklokken kalde: »Kom nu! Kom nu!« Det gjorde han så. Og lige siden har kirken og den kristne tro været omdrejningspunktet i hans liv. »Efter læsningen af bogen er det ikke mindst Frede Møllers ærlighed, der står tilbage.« (Kristeligt Dagblad)

»Giver et fascinerende indblik i de vilkår, som mange kristne i Egypten lever under. Samtidig træder det personlige i Broder Nathans gudsforhold tydeligt frem.« (Domino)

200 sider, 100,- kr. Lydbog: 149,95

Jeg var snigskytte for Arafat

Historien om en snigskyttes omvendelse Af Tass Saada og Dean Merrill Tass Saada sluttede sig som 17-årig til Yasser Arafats Fatah-organisation, hvor han var med til at sprede død og ødelæggelse. Hans farefulde liv kunne meget vel være endt i en tragedie, men ad underlige veje havnede han i USA, hvor hans liv blev ændret radikalt. 252 sider, 200,- kr. Lydbog: 99,95 – E-bog: 74,95

Børge Haahr Andersen, Rektor for Dansk Bibel-Institut

- Få flere idéer på lohse.dk/biografier -


6

t s i d l d a l e p d d y e b e m s n a k e k r e d n Stu

Bare sig nej!

2017

Skift fokus

Et personligt opgør med letkøbte svar om køn og identitet Af Ed Shaw

Opdragelse med Gud og næsten i centrum Af Carsten Hjorth Pedersen

Ed Shaw er præst og tiltrukket af sit eget køn. En stærk personlig motivation har drevet ham til at undersøge Bibelens undervisning om køn og seksualitet uden de hurtige konklusioner, som vi let forfalder til. Ét af resultaterne er denne læseværdige bog. Den er for alle, der søger større forståelse for et kristent menneskes identitet som Guds barn og medlem af Guds familie.

»Er du på nogen måde i kontakt med børn eller unge, skal du læse denne bog – ikke kun for børnenes skyld, men lige så meget for din egen.« (Tro & Mission)

Jesus var single

En bog om at være kristen og single Af Line Anthony Reckweg »Jeg har sjældent læst en bog så hurtigt, ganske enkelt fordi den er så god.«

184 sider, 199,95 kr.

(imu.dk)

»Vi er nødt til at finde en anden måde at reagere på end det enkle svar: »Bare sig nej!« Det har ikke nok gennemslagskraft i det samfund, vi lever i i dag.« (Citat fra bogen)

»En af bogens stærke sider er, at seks singler, der er placeret forskellige steder i livet, er blevet interviewet som grundlag for bogen. De giver bogen en stor ærlighed.« (Budskabet)

192 sider, 199,95 kr.

»I strømmen af bøger med råd til det moderne menneske foreslås det nu, at et barn skal opdrages med bevidsthed om Gud som myndighed. Det er tiltrængt.« (Kristeligt Dagblad)

176 sider, 149,95 kr.

2017

Kroppen og ånden 1 og 2

Sjælesorgens basis Sjælesorgens samtale Af Leif Andersen Leif Andersen har skrevet et omfattende værk om sjælesorg, hvor han bl.a. analyserer de menneskelige og åndelige tendenser, som er særligt påtrængende for sjælesorgen i dag. »Bogen er direkte, spændende og sprællevende med overraskende sprog, billedillustrationer og skæve vinkler.« Jørgen Due Madsen, overlæge, speciallæge i psykiatri om bd. 1

496-520 sider, 349,95 kr. pr. bog


7

Min elskede er min

Det meningsfulde ægteskab Af Kathy og Tim Keller

»Vi kan varmt anbefale bogen, der udfordrer både kærester, gifte og singler.«

2017

(Tro & Mission)

12 ting jeg gerne ville have vidst før vi blev gift Af Gary Chapman

(Indre Missions Tidende)

336 sider, 299,95 kr. E-bog: 149,95

»Bogen er meget nem at gå til og er et glimrende bud på, hvordan man kan forberede sig på ægteskabet.«

Om seksualitet og karakter Af Matthias Burhenne

Bedre sex – og mere af det Af Douglas E. Rosenau

Her er noget at hente både for par, der er på vej ind i samlivet og for par, der har gennemlevet mange af livets faser sammen.

(Udfordringen)

»Er en investering værd for unge par, som overvejer at blive gift, men den kan også læses af ægtefolk, som tør arbejde med deres ægteskab.«

»Gode tanker, indsigter og råd til, hvordan man får et kærligt, tillidsfuldt og givende ægteskab.«

Bogen her er en udfordring til at leve stærkt og kærligt som mand, sådan som Gud har tænkt det. »Det er en fantastisk bog! Aktuel, kompetent og bibelsk funderet ... Nej, hvor har vi manglet den bog.« (Tro & Mission)

»Den er skrevet til mænd, der tager sig selv, deres seksualitet og deres omverden seriøst.« (Indre Missions Tidende)

244 sider, 249,95 kr.

(Kristeligt Dagblad)

(Indre Missions Tidende)

472 sider, 349,95 kr.

196 sider, 199,95 kr.

2017

Skabt som mand

»Den er skrevet af et ægtepar, der ud over teologisk tæft har lang tids erfaring med forkyndelse og sjælesorg for rigtige mennesker.«

Kærlighedens 5 sprog i farver Af Gary Chapman

Læg hverdagens gøremål fra dig og fordyb dig i denne malebog for voksne, der tager udgangspunkt i Gary Chapmans bog »Kærlighedens 5 sprog«. »Bogen kan være en hjælp til at lægge det hektiske hverdagsliv til side for en stund.« (Indre Missions Tidende)

112 sider, 149,95 kr.

Du kan læse mere om Gary Chapman og hans øvrige udgivelser på dansk på kærlighedssprog.dk

Skabt som kvinde

Om identitet, seksualitet og selvværd Af Ute Buth »Denne bog har en åbenhed, som er befriende, og en klarhed, som er kærkommen. (Til Tro)

»Det er på en unik måde lykkedes hende at skrive en bog, som henvender sig både til singlekvinder og gifte. (Tro & Mission)

230 sider, 249,95 kr.


8

2017

5 minutter hver dag

En andagtsbog for par Af Gary Chapman En gavebog til dit ægteskab, som kan få livsvarig betydning. Med en refleksion til hver dag i året giver Chapman vitaminer til både parforhold og gudsforhold. Han øser af sine mange års erfaring som ægtemand og parterapeut og kommer med gode råd og udfordringer. Det tager kun fem minutter, men effekten kan være livsvarig! 384 sider, 299,95 kr.

2017

Nåden vil høste hvad den sår

Prædikener til 2. tekstrække Af Hartvig Wagner »Gedigen og enkel! – En sjælden kombination, der kendetegner denne prædikensamling … Døgnfluer er der nok af i vor tid. Her har vi en prædikensamling med vingefang.« Beate Højlund

»Prædikenerne er velforberedte og gennemtænkte. Hans sprog er smukt og sigende for det, han vil bringe. Han er inde i Bibelen, og hans enorme viden får et frugtbart nedslag i hans prædikener.« Flemming Baatz Kristensen

294 sider, 249,95 kr.

– h r v e e r d d n u a t g s e n r Stje Livets oaser

Andagter til fridage Af Thomas Kristensen

2017

35 refleksioner over ferie- og fridage. Illustreret med helsides farvefotos til hver dag. »I denne bog tages nogle af de tanker og sindsstemninger op, som fridage, ferier og endda pensionistlivet møder os med. Forhåbentlig som en hjælp til gode fridage, hvor du beriges til dit videre liv.« (Fra bogens forord)

I Kristus

Refleksioner over bibelske motiver tegnet af Arnt Uhre »Hvert opslag med billede og tekst stemmer sindet til andagt, tak og lovprisning af Kristus. Derfor bliver bogen for mig en samling anderledes andagter, der involverer øre og øje og taler til hjertet.« (Indre Missions Tidende)

Illustreret, 128 sider, 349,95 kr.

Victor, Sofia og alle de andre

Af Bente Graugaard Nielsen

Illustreret, 76 sider, 149,95 kr.

John

Et år med Johannesevangeliet Af Thomas Teglgaard »Formår ... at tale ind i vores hverdag i 2016 på en fængende måde.« (Indre Missions Tidende)

»Thomas Teglgaard benytter sig af en frejdig og til tider provokerende skrivestil.« (Tro & Mission)

496 sider, 299,95 kr. Få en smagsprøve med »Lille John – En måned med Johannesevangeliet«: 49,95 kr.

- Få flere idéer på lohse.dk/andagtsbøger -

Børne- og familieandagtsbog, som inddrager hele familien gennem samtale. Børnene kan være med i samtalen fra omkring 5-års-alderen. 394 sider, 299,95 kr.

Vind! – Scor! – Grib! Af Carsten Hjorth Pedersen

Andagtsbøger for juniorer – og hele familien. Hver andagtsbog indeholder 75 andagter. 160 sider, 199,95 kr. pr. bog


l u j l i t d u l e D

24:12 Et julemagasin Julemagasinet 24:12 er et lækkert og imøde imødekommende blad, som tager fat i julens indhold og fortæller den gode historie - om mennesker, om livet, om troen og om Gud. I år kan du bl.a. læse et interview med Jann Sjursen, som er formand for Rådet for Socialt Udsatte. Del magasinet med venner, naboer og kolleger, og giv dem et glimt af julens budskab.

Bibelkalender 2018

48 sider, 49,95 kr. Ved køb af 10-99 stk: 37,50 kr. Ved køb af 100 stk. eller mere: 25 kr.

Flot illustreret vægkalender med bibelord til hver dag. Bibelversene er hentet fra søndagens tekster i folkekirken. Fotos af Jimmi Tolstrup Henriksen og Thorbjørn Brunander Sund.

Mængderabat

A4/A3, 149,95 kr.

Husandagtskalender 2018 Husandagtskalenderen er bygget op som en kalender med andagter, så du hver dag kan rive en side ud og læse dagens andagtsstykke. »Intet mindre end et scoop for travle troende og tvivlende.« (Kristeligt Dagblad)

776 sider, 199,95 kr.

Guds ord til hver dag

– løsensbogen 2018 Indeholder et bibelvers fra Det Gamle Testamente og et fra Det Nye Testamente samt et salmevers til hver dag. Er nem at have med i tasken, så du altid har et bibelord ved hånden. 192 sider, 99,95 kr.

Den første juleaften Af Marie Brøgger Najbjerg

Marie Brøgger Najbjerg har illustreret og fortalt denne fine malebog og historie, som fortæller om den første juleaften. En fin malebog til børnene i pakkekalenderen eller til uddeling til julearrangementer i kirker, klubber og foreninger. 24 sider, 19,95 kr. Ved køb af 20-99 stk.: 12 kr. Ved køb af 100 stk. eller mere: 10 kr.

9


10

Tre i et træ Skatten i Liljedal Jagten på Juliana Af Runar Bang

Følg vennerne Erland, Steen og Tilde i »Jagten på Juliana«, som er tredje og sidste bind i serien. En ukendt pige er stukket af og har gemt sig i deres hemmelige hule. Hun er hundeangst for at blive fundet og de tre venner må skjule hende.

2017

Fuldstændig fri Af Gospel-kids

»Rammer lige i hjertet med stærke enkle tekster.« (Udfordringen)

Bøgerne kan læses uafhængig af hinanden. Kan læses fra ca. 6 år.

»Det er en fantastisk cd, som er til at blive glad af.« (Indre Missions Tidende)

I skyggen af pesten

»Runar Bang bringer bibelhistorien til live igen.«

12 numre, 149,95 kr.

Af Anette Broberg Knudsen

(Udfordringen)

Denne roman for juniorer bygger på et gammelt sagn fra middelalderen under pestens hærgen. Drengen Laurs er den sidste, der er tilbage i landsbyen, da hans lillebror dør. Laurs er ved at opgive alt, da han hører en velkendt lyd i det fjerne. »Den er nervepirrende, vanvittig barsk og svær at lægge fra sig.«

2017

(Udfordringen)

»Midt i det hele er der plads til troen på en mægtig Gud, der handler og bærer med i mørke tider, og der er plads til at spørge: »Hvorfor Gud?««

(Indre Missions Tidende)

96-112 sider, 149,95 kr. pr. bog

Gospel-kids Festival

(Tro & Mission)

»Denne bog er fyldt med alt fra spørgsmål om død og ødelæggelse til håb og tro på en fremtid, der kun kan blive bedre.«

»Lige så spændende som de to andre med mysterier, der skal opklares.«

– Opsamlings-cd Af Gospel-kids

2017

Siden Gospel-kids Festival i 2014 er der hvert år udgivet tre nye sange. Nu kan du synge med på sangene med denne opsamlings-cd, hvor sangene er nyindspillet og indsunget i velkendt gospel-kids-stil. »Sangene emmer af en glæde over at leve med Kristus, samtidig med at de rummer en seriøsitet og bevidsthed.«

(Indre Missions Tidende)

(Tro & Mission)

200 sider, 149,95 kr.

12 numre, 149,95 kr.

- Få flere idéer på lohse.dk/børnebøger -


11

Gud skabte mig Af Bethan James

Flot børnebog med mange forskellige dyr og mennesker som Gud har skabt forskelligt og fantastisk. Bagerst er der et spejl og en sang, I kan synge sammen. »Det er en bog, der varmt kan anbefales til nybagte forældre, som kan få mange glade timer sammen med deres små børn.« (Indre Missions Tidende)

Malebøger for børn og voksne Se side 9 og 16.

20 sider i pap med spejl, 99,95 kr.

Minibøger

Fortæl historien for de mindste om David, Ruth, Jesus, Peter og Paulus. 24 sider, 20 kr. pr. bog. Ved køb af alle fem bøger: 80 kr.

Gå på opdagelse i Bibelens fortællinger Af Charlotte Thoroe

Fem fortællinger fra Det nye Testamente med flotte illustrationer, som er fyldt med små detaljer, som børnene skal finde. 12 sider, 149,95 kr.

Tag-mig-med:

Da Jesus gjorde en mand helt rask Da Jesus standsede stormen To fortællinger om Jesus for de mindste med fire puslespil og en smart hank. 8 papsider, 99,95 kr. pr. bog

Spar 25% ved køb af begge

Brug rabatkoden på lohse.dk: Tagmigmed


12

Derfor er jeg luthersk Jesus i centrum Af Daniel Preus

2017

Denne bog handler ikke først og fremmest om Luther, men om Jesus. Daniel Preus fremhæver de befriende evangeliske sandheder, som Luther genopdagede, og som han selv bygger sit liv på i dag. Det hele bliver bundet sammen af korte citater af bl.a. Luther. »Jeg er luthersk af samme grund, som jeg er kristen. Ikke på grund af et valg, men af nåde … Denne bog er da først og fremmest en bog om Jesus. Han er hjertet, det afgørende centrum i den kristne tro og vores eneste håb.« (Uddrag fra bogen)

232 sider, 199,95 kr.

Urimeligt godt nyt

Luthers reformatoriske opdagelse og dens konsekvenser Af Asger Chr. Højlund

2017

»Det er ikke bare en bog, der er god at læse for at blive klog på Luther, men også en bog, som hjælper til at blive grundfæstet i den kristne tro.« (Tro & Mission)

»Giver et fyldigt billede af, hvad Luthers sag var.« (Indre Missions Tidende)

192 sider, 199,95 kr.

»Mig tilhører, hvad Kristus har levet, har udført, har sagt, har lidt og er død. Det tilhører mig ikke mindre, end hvis jeg selv havde levet, udført og sagt det, havde lidt og var død.« Citat af Luther fra »Urimeligt godt nyt«


2017

Store Galaterbrevskommentar I Af Martin Luther

I anledning af reformationsjubilæet i 2017 har forlaget Credo valgt at genudgive dette vigtige Luther-skrift for danske læsere i en ny udgave. Et skrift som indeholder Luthers reformatoriske hovedtanker. Den nye udgave har fået en flot lærredsindbinding og bibelhenvisninger og citater er ajourført efter Bibelselskabets autoriserede oversættelse fra 1992. Andet bind udkommer i 2018. 428 sider, 249,95 kr.

2017

Kirkens rolle i et pluralistisk samfund Af Jeppe Bach Nikolajsen

»Denne bog er en offensiv gentænkning af det folkekirkelige projekt. Den længes ikke efter kirkens fordums storhed, men udfordrer os til at omfavne mangfoldigheden i samfundet, og til at turde være en stemme blandt andre stemmer. Det er en uvurderlig bog for kirken i Danmark.« (Niels Nymann Eriksen, ph.d., sogne- og indvandrerpræst)

192 sider, 149,95 kr.

2017

Kirke og øvrighed i et pluralistisk samfund Af Jeppe Bach Nikolajsen (red.)

»En oplysende bog om Luthers forståelse af relationen mellem kirke og samfund. En eminent øjenåbner til Luthers toregimentelære.« (Flemming Kofod-Svendsen, ph.d., fhv. minister og sognepræst)

192 sider, 199,95 kr.

k s r e j r e g o r l f u e t h r e D 2017

13

Luther stærke sager 10 Luther-tekster udvalgt og kommenteret af 10 Luther-kendere

»Ved læsningen af bogen blev jeg slået af forundring over Lutherteksternes aktualitet for os i dag ... Bogen er en guldgrube for den, som ønsker at møde noget af bredden og dybden i Luthers skrifter, og som ikke magter at gå i gang med en meter bogreol.« (Indre Missions Tidende)

»Anbefales på det allervarmeste.« (Udfordringen)

228 sider, 249,95 kr.

Et år med Luther Af Martin Luther

En refleksion af Martin Luther til hver dag i året. »Luther kan lægge en vinkel på skriftstederne, som er aktuel i 2017, selvom det er omkring 500 år siden, han skrev det.« (Tro & Mission)

»Det er som et åndeligt vinterbad, et måltid sprængfuldt af fibre og et kosttilskud fra Himlen at læse dem.« (luther2017.dk)

480 sider, 249,95 kr.


14

Gymnasietro

Forbliv kristen og gør en forskel Af Rasmus Jonstrup Hansen

2017

»Den der læser bogen får et fantastisk værktøj til forståelsen af de sidste tider.«

Rasmus Smedstrup Mortensen, Stille Stunder

(Budskabet)

192 sider, 149,95 kr. Lydbog: 99,95 – E-bog: 99,95

»Giver en ualmindelig god vejledning til at arbejde med de vanskelige spørgsmål.«

Tro med sko på

Som kristne hører man ofte formuleringen: »Du skal ikke gøre andet end at tro.« Men hvad vil det egentlig sige at tro? Hvordan bliver troen til mere end en tro med hjernen? I: Evangeliernes troværdighed II: Jesu identitet og opstandelse

Stefan Gustavsson tager læseren med på en lettilgængelig, men samtidig dybtpløjende, rejse gennem historien for at søge svar på, hvad vi egentlig kan vide om Jesus. »Vores tro bygger på solide historiske kilder – supergodt og trosstyrkende at læse!« (Indre Missions Tidende om bind II)

»Leverer et nyt apologetisk våben, som sigter på skeptikeren såvel som den videbegærlige kristne.«

»Mange letforståelige eksempler, humoristiske vinkler og vigtige begreber og elementer, der vedrører troen på Jesus.«

(Indre Missions Tidende)

Slutspillet om Israel

Bibelens profetier og verdenshistorien Af Ole Andersen »Bogen er en guldgrube til at arbejde med dette vigtige, bibelske emne.«

112 sider, 99,95 kr.

(Båndet)

De overbeviste

»En meget læseværdig, velargumenteret og opbyggelig bog.«

Samtaler om tro Af Henrik Højlund og Carsten Andersen

»Endelig er der nogen, som tør tage bladet for munden og mødes til en ærlig snak.« (Budskabet)

»Den overdrevne høflighed er lagt til side, hvilket klæder bogen.« (Kristeligt Dagblad)

(Udfordringen om bind I)

224-272 sider, 249,95 kr. pr. bog

248 sider, 199,95 kr.

(Budskabet)

(Til Tro om bind I)

»Er spækket med gode forklaringer, som sætter samtidens kritiske røster til vægs.«

Om de sidste tider, Jesu genkomst og den nye jord Af Jørgen Hedager Nielsen

»I stedet for at skabe frygt for gymnasietiden, formår Rasmus at skabe forventning og håb for en spændende og udviklende gymnasietid. Et must-have for dig, der skal i gymnasiet!«

Af Andreas Kammersgaard Ipsen

Skeptikerens guide til Jesus

Han gør alting nyt

216 sider, 199,95 kr. E-bog: 99,95

(Indre Missions Tidende)

»Gennem hele bogen tager forfatteren læseren i hånden og holder den røde tråd synligt frem.« (Tro & Mission)

256 sider, 199,95 kr.


Bøn

Af Timothy Keller »En særdeles opbyggelig og nødvendig bog om emnet, der går en anderledes vej til emnet en alle andre bøger, jeg har læst om bøn.« (Budskabet)

»Jeg vil gerne afsløre, at det jeg sidder tilbage med er en længsel efter at lære Gud bedre at kende.«

d i l l i t g Tro o

Bare Jesus ikke havde sagt at … Af Steve Timmis

2017

(Indre Missions Tidende)

360 sider, 249,95 kr.

2017

Før Amen

Kraften i den enkle bøn Af Max Lucado I denne bog beskriver Max Lucado, hvordan vi gennem helt enkle bønner i hverdagen kan opleve Guds nærvær og vejledning og få fornyet tillid til ham.

144 sider, 149,95 kr.

»Hvor tit kommer du til at lave en masse æselører eller understregninger, fordi det vrimler med guldkorn, du bare må huske? Sådan havde jeg det, da jeg læste »Før Amen«.« (Tro & Mission)

192 sider, 199,95 kr.

Lys på bunden af brønden Af Max Lucado

Med udgangspunkt i den bibelske beretning om Josef tager Max Lucado fat om livets tunge spørgsmål. »Denne bog sætter de smerter jeg oplever i et større perspektiv og fastholder, at Gud er større end min smerte. Gud vil mig, selv når livet gør ondt.« (Tro & Mission)

210 sider, 199,95 kr.

Vi har læst ordene utallige gange: »Elsk dine fjender.« »Du kan ikke tjene både Gud og Mammon.« »Tag dit kors op og følg mig.« Teoretisk set accepterer vi dem, men nogle gange er det frygtelig ubelejligt at være discipel af Jesus. I denne tankevækkende bog opfordrer forfatteren Steve Timmis alle troende til at overveje ti udsagn af Jesus, der afslører, hvor vores kærlighed ligger. Måske opdager vi, at det trods vores umiddelbare modstand er godt, at Jesus sagde, hvad han sagde.

Den autentiske leder 2017

Refleksioner og ledelsesredskaber ud fra Nehemias’ Bog Af Tonny Dall Sørensen »Mit håb og min bøn er, at du med denne bog får frimodighed til at gå, når Gud kalder dig.« Sådan skriver Tonny Dall Sørensen, tidligere landsleder for IMU, i sin bog »Den autentiske leder«. »Han har på en fornem måde formået at udfolde Nehemias’ Bogs særpræg med et særligt fokus på Nehemias’ enestående lederevner.« (Indre Missions Tidende)

224 sider, 199,95 kr.

15


s l i t t o r r e e v o a g g s s t m n å e v d A Det skete i de dage

Julestjerne

Af Kristkirkens Børne- og Ungdomskor

Spar 25% ved køb af begge

Brug rabatkoden på lohse.dk: Julemalebog

»Alletiders Historie« er en musikalsk genfortælling af juleevangeliet for hele familien. Bog og cd: 229,95 kr.

11 sange, 149,95 kr.

Juletid

32 sider, 99,95 kr./bog - Ved køb af 10 stk. er prisen 50 kr./bog.

Af Lise Pedersen

Det emmer af julestemning og evangeliets glade budskab på »Julestjerne«, som indeholder både kendte julesalmer og nye sange.

Lovpris Herrens navn

Malebøger for 9 til 90-årige To smukke malebøger med mange fine detaljer, der fortæller juleevangeliet og citerer vers fra Salmernes Bog. Brug som adventsgave til børnene eller værtindegave.

Alletiders historie

30 nye og gamle julesange Sanghæftet »Juletid« kan bruges af hele familien, når der skal danses om juletræet, i kirken eller børneklubben, hvor I synger julesange sammen. Sanghæftet indeholder både velkendte og nye sange, som især børn og juniorer vil kunne tage til sig. Bl.a. »Alletiders historie«, »Hvad er det, der gør jul til noget særligt« og »Dejlig er den himmel blå«. Juletid: 20 kr. Juletid inklusiv noder og cd med 21 af sangene: 125 kr.

Da julen var jul Af Hans Jørn Østerby

»Da julen var jul« indeholder 12 nye sange om både julens glitrende forside og den mere dunkle bagside. 12 numre, 149,95 kr.

Løft en flap juleevangeliet Af Sally Lloyd-Jones

Lille Jesus Fortæl juleevangeliet for de mindste gennem bogens enkle tekster og varme illustrationer.

Flot julebog der straks fanger interessen hos de mindste med de mange flapper man kan åbne på hver side.

24 sider, 20 kr. Ved køb af 20-99 stk: 12 kr. Ved køb af 100 stk eller mere: 10 kr.

18 sider i pap, 50 kr.

- Få flere idéer på lohse.dk/adventsgaver -

Julekatalog web  
Julekatalog web  
Advertisement