Page 1

S E, DIN KON GE KOMMER

Se, din konge kommer til dig, retfærdig og sejrrig, sagtmodig, ridende på et æsel. En påske for længe siden red Jesus ind i Jerusalem. Han red på et æsel og blev hyldet som en konge. Men han var ikke den konge, alle havde forestillet sig. Han blev slået ihjel, men stod op af graven. Læs fortællingen og nyn en lovsang til Gud, mens du sætter farve på de fantasifulde tegninger.

SE, DIN KONGE KOMMER MAL EB O G FO R 9 TI L 9 0 -ÅR I G E

jackson j french


SE, DIN KONGE KOMMER MA LE BO G F O R 9 T IL 9 0 -Ã… RIG E

O RIGINA LT EKST AF ANT ONI A JACKSON IL LUS TRERET AF FELI CI TY FRENCH


For længe siden boede der i Galilæa en mand, som hed Jesus. “Alle er velkommen i Guds rige,” sagde han til de mennesker, som samledes for at høre ham – også små børn. “I skal elske Gud af hele jeres hjerte. Og I skal elske hinanden. Gør mod andre, som I ønsker, at de skal gøre mod jer. Tilgiv dem, som er uvenlige over for jer, så vil Gud også tilgive jer.”


En dag forlod Jesus og hans venner Galilæa. “Vi vil gå op til templet i Jerusalem for at fejre påske,” sagde han til dem. Da menneskemængden så Jesus ride ind i byen, begyndte de at juble. “Hosianna!” råbte de. “Hosianna, Guds udvalgte konge.” De skar palmegrene af træerne og viftede med dem.


Men Jesus havde ikke sagt, at han ville være konge – i hvert fald ikke på den måde, som de forestillede sig. Jesus gik op til templet, men det mindede mere om en handelsplads. Han væltede kræmmernes borde og jog de handlende ud. “Templet er et sted, hvor man skal bede,” råbte han, “ikke et sted, hvor man skal tjene penge.”


6509 uddrag af bogen  
6509 uddrag af bogen  
Advertisement