Page 1

Wilt u uw carnavalskleding goedkoop laten bedrukken? Met een patch op basis van een carnavalsplaatje, badge of logo? Gaat u voor het goedkoop laten bedrukken van een patch op uw carnavalskleding naar www.logoborduren.org. Want wij kunnen u in zeer kleine aantallen, vanaf 2 stuks!, en voor slechts enkele euro's, prachtige, kookwasbestendige carnavals patches leveren, die u zelf via onze websites kunt ontwerpen en bestellen, en later zelf eenvoudig op uw carnaval kleding kunt strijken: mooier, beter, sneller ĂŠn goedkoper dan bv geborduurde patches! Op http://www.strijklogo.nl kunt u online heel snel carnaval patches van foto kwaliteit ontwerpen, door het inladen van uw eigen embleem of logo; en natuurlijk kunt u ook zelf extra tekst en kaders toevoegen. Deze zgn strijk patches zijn na ontvangst door uzelf eenvoudig op carnavalkleding of ander carnaval textiel te strijken. En de strijk patches zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar http://www.logoborduren.org indien u uw carnaval kleding goedkoop wilt laten bedrukken met patches.


Het goedkoop laten bedrukken van patches op uw carnavalkleding is natuurlijk interessant voor vele mensen: - Particulieren: zelf een carnavals logo ontwerpen, met bv uw eigen naam of adhv een bestaand plaatje, en deze zelf op uw carnavalkleding bedrukken, in dit geval strijken. - Carnavalverenigingen: op basis van het logo van uw carnavalvereniging de kleding verfraaien met professionele full color strijk patches. Test het zelf: gaat u naar http://www.logoborduren.org, en ontwerp zelf binnen enkele minuten uw eigen patch obv een embleem of logo. En kijkt u meteen hoe goedkoop wij zijn!


Carnavalkleding laten bedrukken met patches via bv www.logoborduren.org levert u de volgende voordelen: - Eenvoudig zelf ontwerpen: formaat kiezen, logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar is de patch! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieĂŤle bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw carnavalkleding of carnaval textiel voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen van de instrijkbare patches, ook het zelf op uw carnavalkleding of carnavals textielstuk bedrukken. Test het zelf: gaat u naar http://www.logoborduren.org, en ontwerp zelf binnen enkele minuten uw eigen patch. En kijkt u meteen hoe goedkoop wij zijn!


Op www.logoborduren.org staan ook Instructiefilms voor het ontwerpen en instrijken van onze opstrijkbare carnaval patches. U kunt zelf zien hoe eenvoudig het is en hoe snel het gaat om opstrijk patches te ontwerpen en te bestellen en het op carnavalkleding te bedrukken mbv een strijkijzer. Test het zelf: gaat u naar http://www.logoborduren.org en zie de instructiefilms over het ontwerpen en strijken van patches die u zelf op uw carnavalkleding kunt bedrukken.

Patch op carnavalskleding bedrukken  

Wilt u uw carnavalskleding goedkoop laten bedrukken? Met een patch op basis van een carnavalsplaatje, badge of logo? Gaat u voor het goedko...

Patch op carnavalskleding bedrukken  

Wilt u uw carnavalskleding goedkoop laten bedrukken? Met een patch op basis van een carnavalsplaatje, badge of logo? Gaat u voor het goedko...

Advertisement