Page 1


HYXAL - kaapelihyllyiäriestelmä

Hyxal Oy:n kaapelihyllyjärjestelmässä on neljä eri kuormitettavuudelle tarkoi­ tettua alumiinista kaapelihyllysarjaa (KA, RA, SA ja TA). Niiden kehityksen pohjana on pitkä­ aikainen asennuskokemus eri ympä­ ristöissä. Käytetty alumiiniseos on kevyt ja kestävä (EN AW-6063 T6).

Alumiiniset kaapelihyllyt ovat jopa 60 % kevyempiä kuin vastaavat teräshyllyt, minkä vuoksi ne ovat huomattavasti helpompia käsitellä. Materiaalin katkaisemiseen tai poraami­ seen ei tarvita erikoistyökaluja ja katkaisun jälkeen ei tarvita erikoiskäsittelyä. Samat asennusosat käyvät kaikkiin kolmeen kaapelihyllytyyppiin (KA,RA,SA), mikä vähentää toimitettavien ja varastoi­ tavien asennusosien määrää.

Hyxalin kaapelihyllyillä on korkea korroosion ja UV-säteilyn kestävyys, ne ovat antimagneettisia ja niitä voidaan erinomaisesti käyttää ulkoilmassa. Alumiinilla on hyvä sähkön- ja lämmönjohtokyky. Lämpölaajeneminen tulee ottaa huomioon hyllyjä asennettaessa ( 1 mm muutos °

pituudessa metriä kohti, kun lämpötila muuttuu 40 (). SA- ja TA-kaapelihyllysarjat ovat suunniteltu raskaille kuormille ja pitkille kuormitusväleille.

Hyxalin alumiinisilla kaapelihyllyillä saadaan siistin näköinen ja pitkäkestoinen lopputulos. Hyxalin kaapelihyllyjen kuormitettavuus vastaa esittees­ sä olevia käyriä. Varmuuskerroin on vähintään 1,7. Kaapeli hyllyt täyttävät normin I EC615 37. Kuormitustestit on tehty VTT:llä.


Kuusikontie 16 62100 Lapua info@tarviketukku.fi puh. 010 326 6500

Profile for Lognet Team Oy

Hyxal tuotteet  

Hyxal tuotteet  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded