Page 1

KORPORATIVNI TRENING

MENADŽMENT LOGISTIKE PREDUZEĆA


Časopis Poslovna Logistika i Srpska Logistička Asocijacija (SLO) organizuju kurs MENADŽMENT LOGISTIKE PREDUZEĆA, namenjen rukovodiocima kompanija, višem i srednjem menadžmentu u logistici, nabavci, prodaji i ostalima koji žele da steknu znanja o korporativnim logističkim operacijama.

- povećate produktivnost zaposlenih i racionalizujete aktivnosti, - povećate zadovoljstvo Vaših kupaca i klijenata, - smanjite troškove svih neproizvodnih aktivnosti, - primenite najsavremenije svetske poslovne metode.

Kurs je formiran na osnovu standarda Evropske Logističke Asocijacije za nivoe operativnih i senior menadžera u oblasti logistike. Od operativnih menadžera logistike standard zahteva da imaju znanje i veštine o širokom spektru aktivnosti, da razumeju logističke strategije i procese, veze između i unutar logističkih mreža i da budu u stanju da optimizuju aktivnosti u svom domenu odgovornosti. Od senior menadžera se zahteva da budu u stanju da planiraju, koordiniraju i kontrolišu delove logističke mreže, da u okviru svoje autonomije definišu i optimizuju logističke procese i da vode razne projekte poboljšanja i racionalizacije.

Kurs razmatra sledeće oblasti upravljanja logistikom preduzeća:

Upravljanje logistikom preduzeća je postalo najvažniji faktor opstanka i razvoja kompanija. U vremenu ekonomskih izazova, smanjenje troškova poslovanja, uz povećanje kvaliteta usluga i proizvoda, neophodan je uslov za povećanje konkurentnosti preduzeća na sve zahtevnijem tržištu. Kurs “Upravljanje logistikom preduzeća” pomoći će Vam da - sagledate uticaje svih faktora u Vašem lancu snabdevanja, - poboljšate komunikaciju u Vašem lancu snabdevanja i steknete kontrolu nad materijalnim i informacionim tokovima, - identifikujete i izmerite realne troškove Vašeg poslovanja, - smanjite zalihe,

1. Upravljanje lancem snabdevanja. 2. Dimenzije logistike. 3. Projektovanje logističke mreže. 4. Upravljanje tražnjom. 5. Customer service. 6. Upravljanje nabavkom. 7. Upravljanje zalihama. 8. Skladištenje. 9. Rukovanje materijalom. 10. Upravljanje transportom. 11. Outsourcing logističkih operacija. 12. Logistički informacioni sistemi. 13. Merenje logističkih performansi. 14. Globalna logistika. Kurs se organizuje u dva oblika: - In-house, u prostorijama Vaše kompanije, - U poslovno-rekreativnom centru, u dogovoru sa Vama. - U prostorijama Poslovne Logistike Polaznici kursa dobijaju sertifikate SLO o završenom kursu. Organizator: POSLOVNA LOGISTIKA, SRPSKALOGISTIČKA ASOCIJACIJA Informacije: Tel: 021 661 2523 Mob: 060 1384 961 Email: kurs@logistika-info.net www.logistika-info.net

Trening Menadzment poslovne logistike  

Korporativni trening za logisticle profesionalce.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you