Page 1

Novosti Lojalnost korisnika se isplati uz program 5of20 Što više kupac koristi DKV karticu imaće povoljnije uslove. Uz program 5of20 DKV Euro Service ima za cilj da svoju široku paletu proizvoda i usluga učini još privlačniju kupcima. Kada potrošite određeni mesečni iznos, vodeći uslužni servis na evropskim putevima će ponuditi klijentima preko svojih DKV predstavnika, veliki izbor atraktivnih uslova i popusta kada toče gorivo, zajedno sa fiksnim provizijama za povraćaj PDV-a (samo za program Neto fakturisanja). Ono što je posebno u vezi ovog programa je da će svako moći da prilagodi popuste svojim potrebama. Mesečna potrošnja se postiže plaćanjem goriva, putarina i servisa za vozila. Program 5of20 Na osnovu skale popusta u zavisnosti od potrošnje, DKV kupci ce moći da izaberu svoje lične DKV stanice - najmanje 5 od maksimalno 20 stanica – u do 10 zemalja, gde će moći da iskoriste svoje posebne uslove i popuste u zavisnosti od dostignutog statusa. Ovo će omogućiti prevoznicima da što više uštede i poboljšaju tok svoje gotovine. Klijenti će moći da koriste DKV Station Finder (navigacija za pronalaženje stanica) da bi brzo i lako odredili uslužne stanice koje im najviše

odgovaraju. DKV klijenti koji žele da iskoriste prednosti novog programa 5of20 trebalo bi da kontaktiraju DKV-og zvaničnog partnera u Srbiji, ukoliko žele da dobiju više informacija o individualnim statusima kupaca i dostupnim popustima. Više informacija: www.5of20.com DKV Euro Service Već 75 godina, kompanija DKV Euro Service je vodeći uslužni servis u oblasti logistike, saobraćaja i evropski tržišni lideri u svom segmentu. Preko bezgotovinskih proizvoda i usluga prihvaćenih na 54.000 prodajnih mesta, prodajući različite tipove usluga od naplaćivanja putarina i povraćaja PDV-a, DKV nudi i brojne usluge u cilju optimizacije troškova i upravljanje flotom vozila na putevima Evrope. 2011. godine, DKV je ostvario promet od 5 miliona eura. Kompanija je zastupljena u više od 42 zemlje, ima 650 zaposlenih širom Evope. Prošle godine, 89.000 kupaca je koristilo oko 1.7 miliona DKV kartica. 2011. godine, DKV kartice su dobile počasnu nagradu “Best Brand” za gorivo i nagradu za najbolju uslužnu karticu po sedmi put zaredom.

TRANSPORTNI BAROMETAR ZA PERIOD OD 06.06.2012. DO 04.08.2012.

U protekla dva meseca zabeležen je mali rast izvoza u Nemačku, malo veći rast transporta je ka Italiji u odnosu na prethodni period. Primetan je značajan pad transporta ka Mađarskoj, dok je uvoz iz te zemlje porastao. Interesantna je situacija sa Rumunijom, gde je potražnja za transportom ka toj zemlji porasla za 10 %, dok je u suprotnom pravcu interesovanje palo za čak 28 %.

5of20  

DKV Euro Service

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you