Page 1

En vision som går i uppfyllelse: Home Entertainment utan gränser.  Nya Loewe Connect.


Se det du vill, inte det som visas. Nya Loewe Connect: Med filmer, bilder och musik från hela Internet.

Med Loewe Connect kan du göra så mycket mer än att bara titta på TV. Det är din portal till hela medievärlden. Du kan lyssna på mp3 musik, titta på semesterbilder och se videofilmer – med Loewe Connect står även hela Internet till ditt förfogande. Det kan du tacka nya Loewe MediaNet för, en ständigt växande plattform för interaktiva TV-applikationer på Internet. TV-apparaten är optimerad för webbplatser som t. ex. eBay, Picasa och Cinetrailer. Med Connect kan du dessutom surfa direkt med med hjälp av den inbyggda webbläsaren. Givetvis kan du även se TV-program med den inbyggda HDTV-mottagaren för DVB-T/C/S2 och två CI+-gränssnitt. LED-backlightskärmen med en frekvens på max. 200 Hz ger en knivskarp bild.

DVB-S2 som tillval.

1 


Flytta dina program. Från ett rum till ett annat. En världssensation från Loewe: DR+-streaming med Follow me-funktion.

Nya Loewe Connect glänser inte bara med sin nya design och högkvalitativa kontrastfilterruta av optiskt precisionsglas, utan imponerar också med den unika Follow Me funktionen: Funktionen följer ditt TVtittande för att du inte ska missa dina favoritprogram. Du behöver inte längre missa en enda sekund, inte ens om du lämnar rummet. Det är bara att pausa ditt TV-program via den inbyggda hårddisken DR+. Sedan kan du fortsätta titta på en annan Loewe TV-apparat i hemmet. TV-signalen överförs till den andra Loewe TV-apparaten via nätverket i hemmet (dvs. via LAN, WLAN eller Powerline).


Köp inte bara en TV-apparat. Köp din egen TV-apparat. Designa din egen TV – Nya Loewe Individual.

Vill du ha en TV-apparat som passar dig? Varför inte designa den själv? Modulsystemet Loewe Individual gör det möjligt att välja mellan många olika varianter, färger och intarsiainlägg. Du kan välja mellan fyra olika storlekar mellan 32" (80 cm) och 55" (140 cm), Individual Compose med kontrast­ filterruta av glas eller Selection med högglansram och kombinera TV-apparaten med många olika innovativa monteringslösningar. Förutom de sju intarsiafärgerna kan du t.o.m. välja helt egna färgnyanser (på begäran). Det är bara med Loewe Individual som du kan sätta ihop ett TV-system som är lika unikt som du själv.


Ljud och rum i perfekt harmoni. Skapa ditt eget Soundsystem.

Varje rum har en unik klang. Med Loewe Individual kan du välja högtalare helt efter dina behov och önskemål: allt från 2.0 Stereo t.ex. med Loewe Stereospeaker upp till 7.1 Surround med Individual Sound Projector. Även de tunna elektrostat högtalarna ger ett högkvalitativt ljud. Du kan välja mellan olika vägg-, golv- och taklösningar, samt stativ för att högtalarna ska kunna integreras perfekt i hemmet. Oavsett vilket Ljudsystem du väljer har Individual samma höga bildkvalitet: Full HD LED-backlightskärmen har en realistisk och kontrastrik bild, samt enastående rörelseskärpa på upp till 400 Hz.


Unna dig något som inte alla kan erbjuda: tidlös design. Nya Loewe Art: tidlös elegans.

Klassiskt elegant istället för trendig: De klara linjerna dominerar Loewe Arts formspråk. Men Art glänser inte bara med sin tidlösa design och klassiska utförande, både i 32" (80 cm), 40" (101 cm) och 46" (117 cm) utförande, utan finns även i en ny färg. Förutom svart högglans och kromsilver finns Art även i mocka brun som är en varm färg som harmonierar fint med träytor. Tack vare de olika installations­ alternativen kan Art integreras perfekt i bostaden. Det gör Loewe Art ännu bättre på att imponera med sin eleganta design.

Art 46 beräknas släppas på marknaden i februari 2011.


En intelligent TV skall vara enkel. Allt du behöver för att få en perfekt TV upplevelse är redan inbyggt.

Lika klassisk som Art 40 är i fråga om design, lika framtidsorienterad är den i fråga om utrustning. LED backlightskärmen ger en kontrastrik bild med Full HD-upplösning och 200 Hz-teknologin ger enastående rörelseskärpa. Den inbyggda Dolby Digital-/dts-modulen ger ett fantastiskt ljud. En HDTV-mottagare för de tre mottagningsalternativen DVB-T/C/S2 1 (tillval) inkl. två CI+ gränssnitt är integrerade och dessutom kan den utrustas med DR+ hårddisk med streamingfunktion. Tack vare Loewe MediaNet kan denna vackra TVapparat utan problem hantera webbinnehåll: Art uppfyller alla önskemål, oavsett om det gäller webboptimerade sidor eller direkt åtkomst till webbsidor. Tack vare dess framtidssäkra teknik är den här TV-apparaten även toppmodern imorgon.

DVB-S2 som tillval.

1 


Kjaerulff 1 AB Ridbanegatan 4 213 77 Malmö Sverige www.loewe.se

Loewe Opta GmbH Industriestraße 11 96317 Kronach Tyskland www.loewe.de www.loewe-int.de

Rätten till tekniska ändringar, leveransalternativ och misstag förbehålls · Art.nr. 99 005 232 · Utgåva 2010-10-01 · Printed in Germany. P.g.a. trycktekniska variationer kan inte färgavvikelser uteslutas. Alla de Loewe-produkter som presenteras i Prospekt är avsedda för privat bruk.

Produktdesign: Loewe Design / Phoenix Design / Design 3

Loewe Connect: Home Entertainmentutan gränser.  

Presentation av de nya Loewe Connect, Individual och Art.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you