Page 1

Compromisloos intensief. Loewe Audiodesign. Creating genuine sound.


Compromisloos intensief. Loewe Audiodesign. Creating genuine sound.


Productvormgeving: Loewe Design.


Creating genuine sound. Loewe Audiodesign. Loewe Audiodesign heet zo omdat wij ervan overtuigd zijn: Het oog luistert mee – geluids- en vormgevingskwaliteit horen samen. Daarom prikkelt Loewe SoundVison, ons nieuwe stand- ­ alone-audiosysteem echt alle zintuigen: Omdat de installatie zes luidsprekers in een hoogwaardige behuizing van aluminium combineert met een revolutionair touch-display. Daarom klinken alle Loewe Audiodesign-spelers en -luidsprekers zo ongekend levendig en authentiek: Omdat het daarbij aankomt op de verbinding tussen performance en presentatie – dus op de persoonlijkheid. Daarom is Loewe Audiodesign er als het ware voor gemaakt om betoverd te worden door Misty Miller: Door haar stem, haar ukulele en haar onweerstaanbare zuiverheid. Verwonder uzelf!


Laat u verleiden. Aanraken mag: De nieuwe Loewe SoundVision met revolutionair touch-display en weergaloze geluidskwaliteit.


Loewe SoundVision, Alu Zilver, Inlegwerk Hoogglans Zwart Stand alone-audiosysteem 7,5" Touch-display met intu誰tief bedieningsmenu CD-drive met Slot-In-mechaniek, Netwerkspeler Dock voor Apple iPod/iPhone, FM-/Internetradio


Verbazingwekkend: Zo’n audiosysteem heeft u nog nooit eerder gehoord, gezien en gestreeld.

Aanraken wat u raakt. Het 7,5 inch grote touch-display in briljante resolutie trekt op magische wijze de blik en de handen aan – en denkt mee. U zult uw vingers er nauwelijks nog van af kunnen houden: Maar als u toch eens de afstandsbediening Loewe Assist gebruikt, wordt de weergave van het display automatisch vergroot. Hier zie je wat je hoort: Loewe SoundVision biedt een weergaloos authentiek geluid – met een unieke vormgeving. Nu ook in de edele kleuruitvoering Wit Hoogglans.

Nu weet u altijd wat er speelt. Of u nu naar FM-/Webradio luistert, muziek afspeelt uit uw thuisnetwerk, via Bluetooth draadloos muziek naar uw SoundVision streamt, een CD plaatst of uw iPhone resp. iPod in het elegant verborgen dock afspeelt: titelinformatie, albumcovers en zenderlogo’s worden automatisch herkend door de Loewe Music ID-functie – en op het touch-display overzichtelijk en in full-color weergegeven. Maximaal bedieningsgemak – dankzij een 7,5-inch touch-display, ­persoonlijke favorietenselectie, Loewe Music ID en aanbevelingsfunctie.

Noteren en afspelen wat u bevalt. Met de Loewe Music ID legt u meteen vast wat u bevalt. En als u iets nieuws wilt ontdekken, is een vingerbeweging voldoende – de geïntegreerde Aupeo! functie doet op elk moment suggesties voor titels en artiesten. Weergaloze geluidskwaliteit. Eindelijk zijn de Loewe Audiodesign-ingenieurs er in geslaagd om zegge en schrijve zes luidsprekers  – waarvan twee subwoofers – onder te brengen in dit edele audio-stand-alone-systeem. Onmogelijk? Schakel hem maar in, dan gelooft u het vast.

Minimalistisch design, hoogwaardige afwerking – tot in het kleinste detail. Slechts vier aluminium knoppen zijn voldoende.

Exclusief minimalistisch design. Loewe SoundVision moest er gewoon net zo uitzien als hij klinkt – verleidelijk intensief. En compromisloos individueel. Daarom hebben wij de behuizing uit één enkel aluminium profiel laten frezen en het oppervlak zorgvuldig laten polijsten. Wat de vormgeving van de zijkanten betreft, laten wij u de vrije hand: Want met de bijna onbeperkte keus in kleuren en materialen van het inlegwerk kunt u gemakkelijk eigen accenten zetten. Perfecte technologie – ook bij de elegant geïntegreerde CD-drive met slot-in-mechaniek.

08

It’s a Kind of Magic: Loewe SoundVision zal u gewoon niet meer loslaten.


Het oppervlak van de zijkanten kunt u zelf vormgeven – laat u zich inspireren door onze veelzijdige keuze in inlegwerk.

Achter het touch-display bevindt zich het dockingstation voor de Apple iPod of iPhone.

09


Ga een nieuwe relatie aan. Echt toonaangevend: De nieuwe Loewe AirSpeaker met draadloze streaming van uw Apple-muziekcollectie.

Loewe AirSpeaker, Aluminium Zilver, inlegwerk Rood Ontvangt geluid van Apple-toestellen met AirPlay-technologie Kristalheldere weergave in CD-kwaliteit Draadloos via WLAN, desgewenst ook via LAN Eenvoudige installatie en bediening


Waar komt deze briljante klank vandaan – die net nog in de computer, iPhone of iPad verstopt zat? Ga een nieuwe relatie aan!

Magische technologie. Er zit muziek in de lucht en naar wens is die overal in huis te horen. De Loewe AirSpeaker is speciaal ontwikkeld voor de AirPlay-technologie van Apple, die met deze hoogwaardige en innovatieve luidspreker zijn sterke kanten in de waarste zin van het woord kan uitspelen. Intuïtieve bediening. Via een WLAN-of LAN-netwerk herkent ieder apparaat met Apple AirPlay-functie – dus bijvoorbeeld uw iPhone, iPod of iPad, maar ook een computer met iTunes-software – alle Loewe AirSpeakers in de buurt. Eén keer aanraken of klikken is voldoende: U kiest gewoon in het Apple-menu via welke Loewe AirSpeaker u muziek, radio, luisterboeken, podcasts of filmmuziek wilt horen – in de woonkamer, in de keuken, in de slaapkamer ... of overal tegelijk. En meteen bewijst de kleine box waartoe hij in staat is. Geluid van wereldklasse. Zo hebben uw iPhone en iPad nog nooit geklonken! Twee subwoofers, twee speakers voor hoge/ middelhoge tonen, in totaal 80 watt, allemaal geïntegreerd: Deze soundkwaliteit kan momenteel geen andere vergelijkbare luidspreker bieden. De Loewe AirSpeaker verandert elke klank, die u anders meestal gewoon via uw hoofdtelefoon beluistert, in een ruimtevullende belevenis – bijvoorbeeld in de soundtrack van uw volgende party. En met steeds meer iPhone- en iPad-apps die zijn ingesteld op AirPlay, heeft u ook steeds meer plezier van uw Loewe AirSpeaker. Excellent design. Inspirerende verscheidenheid. Geef al uw kamers een persoonlijk accent. Naar wens kan de Loewe AirSpeaker worden voorzien van inlegwerk in verschillende materialen en ontelbare kleuren. De aluminium behuizing en de hoogwaardige totale afwerking zijn natuurlijk hetzelfde bij elke Loewe AirSpeaker – namelijk rondom perfect.

In het menu voor de audio-output verschijnen alle Loewe AirSpeakers in de buurt. Gewoon uitkiezen – en er zit muziek in de lucht.

Streaming was nog nooit zo gemakkelijk – met een indrukwekkend resultaat: De Loewe AirSpeaker ontvangt geluid van elk toestel met AirPlay-technologie.

Dankzij het ruim bemeten inlegwerk aan de bovenkant wordt de Loewe AirSpeaker ook een blikvanger – in ontelbare materiaal- en kleurvarianten.

Helemaal los, helemaal gewichtloos: Met Loewe AirSpeaker is klankgenot grenzeloos. Productvormgeving: Design 3/Loewe Design.

11


Klankkleurrijk. Dat doet je wat: De nieuwe Loewe SoundBox komt in de stemming  – en maakt muzikale diversiteit heel eenvoudig ervaarbaar.

Loewe SoundBox, Chroom Zilver, inlegwerk Oranje Twee Full-Range-Speakers (4"), digitale stereoversterker Dock voor Apple iPod/iPhone, FM-Radio met RDS CD-drive met Slot-In-mechaniek Wekfunctie, USB-aansluiting


Aansluiten, inschakelen – zo eenvoudig en klankkleurrijk heeft u excellente soundkwaliteit nog niet beleefd. Waar wacht u nog op?

De CD verdwijnt – het luistergenot begint: loopwerk met slot-in-mechaniek.

Beeldschoon geïntegreerd: display met toetsen voor intuïtieve bediening.

Compromisloze kwaliteit. Loewe SoundBox zorgt voor een geweldige stemming. Dat ligt aan de ene kant aan de twee Full-Range-luidsprekers en de twee DigitalStereo-versterkers van elk 15 watt – voor een heldere, dynamische en krachtige sound. Aan de andere kant zorgen de fijne stoffen bekleding en het veelzijdige inlegwerk ook optisch voor buitengewone accenten.

Geniale uitrusting. Loewe SoundBox houdt van: afwisseling en levendigheid, en wel zo ongecompliceerd mogelijk. Daarom zijn talloze geluidsbronnen en aansluitingen geïntegreerd. In het dock aan de bovenkant komen iPhone of iPod van Apple perfect tot hun recht – en worden daar ook automatisch op­geladen. Via de USB-ingang kunt u bijvoorbeeld andere MP3-spelers integreren. De FM-Radio toont dankzij RDS-functie extra informatie over het programma (afhankelijk van zenderaanbod)   – en met het elegante CD-slot-in mechanisme is alleen al het plaatsen van uw favoriete albums een genoegen. De Loewe SoundBox laat zich heel ­intuïtief bedienen via het slimme display met slechts enkele toetsen. Let Me Entertain You: Verbaas u er niet over als uw leven met de Loewe SoundBox kleurrijker wordt – en u zelfs begint te dansen.

Oneindige keuze: de Loewe SoundBox is vanaf november 2012 ook verkrijgbaar in Groen, Oranje en Beige – indien gewenst met buitengewoon inlegwerk-design. Welk design u ook kiest – uw iPhone slaat in het dockingstation altijd een uitstekend figuur.

13


Het oog luistert mee. Echt ruimtelijk: Met Loewe Audiodesign-足 luidsprekers wekt u uw Home Cinemasysteem pas echt tot leven.

Loewe Connect ID 40, Hoogglans Wit Floor Stand Connect ID, optioneel Equipmentboard Individual Stand Speaker SL, Hoogglans Wit Loewe Subwoofer, Hoogglans Wit, Floor Stand MediaVision 3D, Zwart


Gun uw Loewe televisie de sound die perfect past bij zijn uiterlijk. Want het oog luistert mee! Mooi design. Intelligente constructie. Loewe Audiodesign-luidsprekers maken indruk – omdat onze ingenieurs ze ontwikkelen zoals je een waardevol instrument bouwt: streng functioneel, minimalistisch, en uitsluitend gemaakt van werkelijk hoogwaardige materialen. Op die manier is bijvoorbeeld onze elektrostatische luidspreker ontstaan. In de Loewe Individual Stand Speaker  SL zorgt het grote, flinterdunne membraan niet alleen voor transparant en levendig highendgeluid. Ze dient ook als vormgevingselement dat dit buitengewone klanklichaam zijn radicale vorm verleent. Deze puristische natuurlijkheid kun je zelfs aanraken – daarvoor hoef je alleen maar over het oppervlak van geschuurd aluminium en fijne stof te strijken ... Het beste geluid van alle kanten. Bijvoorbeeld 2.0: Alleen al onze center- en stereospeakers zijn vormgegeven om als solisten een rondom indrukwekkende en volkomen authentieke performance te bieden. Of 3.1: Dan voelt u hoe precies en gevoelig de Loewe Audiodesign-luidsprekers op elkaar zijn afgestemd  – bijvoorbeeld wanneer u twee Stand Speakers combineert met de nieuwe Subwoofer Compact. Of 5.1: Beleef geluid van alle kanten – of een achtervolgingsscène door de hele kamer heen. Home Cinema sound die je versteld doet staan! Daarbij zijn er talloze varianten om uw 5.1-systeem samen te stellen. Voor het buikgevoel adviseren wij de Loewe Subwoofer Highline met 800 Watt vermogen. Of 7.1: Uit één enkele smalle en elegante box! Dat kan alleen de Loewe Individual Sound Projector – met 42 geïntegreerde luidsprekers die samen zorgen voor echte 7.1 Surround Sound. Of gewoon overal: Daarvoor is er het Loewe Multiroom-systeem, dat indien gewenst ook draadloos het hele huis van muziek voorziet. Met de nieuwe functie Wireless Audio Link kan een Loewe Individual televisie of de MediaVision 3D worden verbonden met de Subwoofer/Subwoofer Compact  – eveneens zonder kabels! Love is all around: Je kunt alleen maar verliefd worden op dit authentieke geluid, dat zich op een uniek esthetische wijze verspreidt in de ruimte. Loewe Audiodesign.

Voor elke wens en elke omgeving: Loewe Audiodesign-luidsprekers.

Nu past levendig, krachtig basgeluid echt in iedere kamer: De Loewe Subwoofer Compact combineert kleine afmetingen met grootse prestaties.

Voor echte 7.1 Surround-Sound: De Loewe Individual Sound Projector ­bevat 40 individuele richtstraal-luid­ sprekers en 2 laag-midden-luidsprekers  – in een behuizing van slechts negen centimeter diep.

Met de nieuwe functie Wireless Audio Link kan een Loewe Individual televisie of de MediaVision 3D worden verbonden met de Loewe Subwoofer of Subwoofer Compact – eveneens zonder kabels!

15


Loewe Audiodesign. Productdetails. Echt veelzijdig: FM-, en Internet­ radio, CD, iPod-/iPhone-dock. Netwerkcompatibel door LAN en WLAN, USB, Bluetooth – ideaal voor draadloze hoofdtelefoons of muziek van de smartphone.

Echt geraakt: 7,5-Inch Touch-display met afstandsafhankelijke formaatweergave, persoonlijke favorietenselectie, Loewe Music ID.

Echt individueel: Inlegwerk in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar.

Echt indrukwekkend: De beste soundkwaliteit door zes ingebouwde luidsprekers, waarvan twee subwoofers.

Loewe SoundVision Een audio-entertainment-installatie die op alle terreinen de grenzen verlegt. Het design: Compact en tegelijkertijd tijdloos elegant. De afwerking: extreem hoogwaardig, met een oppervlak van hoogwaardig aluminium. De bediening: revolutionair – dankzij het touch-display en talrijke innovatieve functies waaronder Loewe Music ID voor de identificatie van songs uit iedere bron. De sound: zonder concurrentie.

Loewe SoundVision

Loewe SoundBox

B 54,8 / H 22,5 / DP 20,0

B 46,4 / H 19,2 / DP 15,5

Loewe AirSpeaker B 24,0 / H 12,9 / DP 24,0

Gegevens in cm: B = Breedte, H = Hoogte, DP = Diepte product 1 Waarschijnlijk verkrijgbaar vanaf november 2012.

16


Behuizing Kleuren

Gewoon plaatsen: Docking-station voor iPhone en iPod.

Zwart

Alu Zwart

Alu Zilver

SoundVision

h

i

i

i

SoundBox

i

h

h

i

AirSpeaker

h

i

i

h

Chroom­ Zilver

Gewoon verwisselen: Inlegwerk in veel kleuren en materialen verkrijgbaar.

Gewoon plaatsen: CD-drive met Slot-In-mechaniek

SoundBox

i

Groen 1

i

Oranje 1

Hoogglans Wit

Beige 1

i

i

Inlegwerk Kleuren en materialen

Chroom gespiegeld

Chroom geribbeld

Chroom Microstructuur

Aluminium Zilver

Hoogglans Zwart

Ebbenhout

Eiken Licht

+ individuele kleurvoorkeur op aanvraag

Standaard inlegwerk: Loewe SoundVision: Aluminium Zilver Chroom gespiegeld bij behuizing in Wit Hoogglans Loewe SoundBox/AirSpeaker: Aluminium Zilver

Onderscheiding Gewoon aflezen: Display voor de weergave van radio- en songinformatie.

T3 magazine, April 2012: Testoordeel: “Beste kleine AirPlay die we tot nu toe hebben ontdekt.“

Gewoon losgaan: Krachtige sound dankzij digitale stereoversterker met 2 x 15 watt en twee Full-Range-speakers.

iF product design award 2012 Gold: SoundVision iF product design award 2012: AirSpeaker red dot product design award 2012: SoundVision, AirSpeaker

Loewe SoundBox Let the music play! Deze audio-installatie zorgt voor een nieuwe sound en nieuwe kleuren in het leven van alledag. Van de FM-Radio met RDS-weergave, van de iPhone, iPod of van de CD – de volle sound raakt iedereen. En de fijne stoffen bekleding samen met het grootse inlegwerk, dat in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar is, maken van de Loewe SoundBox in iedere kamer een echte blikvanger.

Technologiekenmerken

17


Loewe Audiodesign. Technische informatie. SoundVision Algemeen Netspanning Opgenomen vermogen (in actieve modus) Vermogensopname in stand-by-modus Aanbevolen omgevingstemperatuur (min./max.) Bediening Touchscreen On Screen Display (OSD) /  met Coverart-weergave / in talen Geluid Af te spelen audioformaten Digitale audiosignaalverwerking Signaal- / ruisafstand Dynamiekomvang (1 kHz)  Kanaalscheiding (1 kHz) Loudness Tuner Tunerkanaal / RDS Tuner Afstemmingsbereik Voorkeurzenders FM Zenderzoekfunctie / Zenderopslag Weergavefuncties Diskformaten Repeat Resume Random Fast Forward / Skip Forward Fast Backward / Skip Backward Ausstattung Software-update Netwerkclient Internetradio / Aupeo Bluetooth Netschakelaar Music ID

Aansluitingen iPod / iPhone Dock USB (2.0) LAN / WLAN Audio analoog L/R In / Out Hoofdtelefoon / FM-antenne Subwoofer-Out (met schakelspanning) Toebehoren Netwerkkabel  Wandhouder Systeemafstandsbediening Assist Subwoofer-kabel Overig Gewicht (ca.) in kg

Audio-Stand-Alone-installatie 220 – 240 V, 50 / 60 Hz 13 W < 0,5 W + 5° tot + 40° 7,5" Loewe Assist / i / D-GB-I-F-B-NL

CD-DA, FLAC (losless Audio), WMA, MP3, AAC, WAV, PCM 192 kHz, 24 Bit min. 100 dB min. 110 dB min. 75 dB i FM / i 87,5 MHz – 108 MHz 50 (als favoriet op DASH-Board) i/i (automatisch) Audio-CD, CD-R/RW, CD+/– RW i i i i/i i/i USB / Internet i i/i i i i Opvragen in databank voor de ­weergave van de albumcover en informatie over titel en album

AirSpeaker Algemeen Principe Nominaal-/Muziekvermogen (Sinus/max.) Frequentiebereik Voeding Vermogensopname (nominaal) Vermogensopname (netwerk stand-by) Vermogensopname (stand-by) Bedieningselementen Bediening (op apparaat) Bediening (WLAN) Configuratie / Instellingen Uitrusting Eindtrappen

Ingangen (analoog) Ingangen (digitaal) Netwerkaansluiting Protocollen Stand-by-schakelaar Geluidsdruk (gemiddeld) Uitrusting Toebehoren Netwerkkabel / LAN-kabel  Overig Gewicht (ca.) in kg

Airplay-compatibele luidspreker 2 Weg Bassreflex, actief 4 x 20 W / 4 x 40 W 45 Hz – 20 kHz; + − 3 dB 100 V – 240 V AC 19 W 4W < 0,5 W 4 toetsen: Volume + −, Bronkeuze, Aan/Uit op afstand te bedienen met iPod, iPhone, iPad Browser-scherm Totaal vermogen: 80 W 4 digitale eindtrappen (Class D) voor de ­aansluiting van analoge ingang of verwerking van digitale signalen (iPhone, iPod, iPad) 3,5 mm Stereo jackplug USB 2 (alleen voor iPod, iPhone, iPad) LAN (RJ45), WLAN (802.11 b.g) Apple AirPlay i 90 dB / 0,5 m 2 x 100 mm conusluidspreker, 2 x 18 mm luidspreker voor hoge lonen i/i 6,0

i i (2 x) i/i i/i i/i i (voor Loewe Subwoofer 1) i y i y 6,4

 i = aanwezig/ingebouwd y = naderhand in te bouwen/optioneel 1 Subwooferkabel (optioneel accessoire) noodzakelijk. 2 Op de USB-aansluiting kunnen apparaten met maximaal 1 A worden opgeladen. 3  De afspeelmogelijkheid van CD-R/RWs (MP3, WMA) en DVD+/– R/RW, DVD-Rs (Video Mode) alsook DVD+/– RWs is afhankelijk van de gebruikte opnameapparatuur, ­opnamemethoden en gegevensdragers. Onder bepaalde ­omstandigheden kunnen daardoor problemen bij het afspelen ontstaan als van de standaards wordt afgeweken.

18


SoundBox Algemeen Netspanning Opgenomen vermogen (in actieve modus) Vermogensopname in stand-by-modus Aanbevolen omgevingstemperatuur (min./max.) Geluid Af te spelen audioformaten Digitale audiosignaalverwerking Signaal- / ruisafstand Kanaalscheiding (1 kHz) Tuner Tunerkanaal / RDS Tuner Afstemmingsbereik Voorkeurzenders FM Zenderzoekfunctie / Zenderopslag Weergavefuncties Diskformaten CD-tekst Repeat  Resume  Random Fast Forward / Skip Forward Fast Backward / Skip Backward Aansluitingen iPod / iPhone Dock USB-ingang Audio-Stereo in Hoofdtelefoon / FM-antenne Toebehoren Draadantenne Systeemafstandsbediening Overig Gewicht (ca.) in kg

Compact CD/Radio-systeem 230 V – 240 V, 50 Hz ca. 8 W < – 0,5 W + 5° tot + 40° CD-DA, WMA, MP3 192 kHz, 24 bit 90 dB (CD) 70 dB (CD) FM / i 87,5 MHz – 108 MHz 50 i/i Audio-CD, CD-R/RW 3, CD+/– RW 3 i i i i i/i i/i i i i i/i i i 5,0

19


Loewe Audiodesign. Productdetails.

Stand Speaker SL

Stand Speaker

Universal Speaker op Floor Stand

B 19,5 / H 112,5 / DP 1,9 / VD 25,8

B 9,0 / H 112,5 / DP 9,0 / VD 26,0

H 109,5 / DP 9,0 / VD 25,8

Loewe Individual Stand Speaker SL

Universal Speaker als kastmodel (Standaard Stand)

Elektrostatentechnologie voor maximale geluidstransparantie.

Deze luidsprekers komen tegemoet aan High-Endeisen: want het ultradunne (0,01 mm), maar ­bijzonder grote membraan beweegt met een extreem geringe slag tussen twee elektroden­rasters – en produceert zo een bijzonder transparant en levendig geluid.

B 9,0 / H 33,1 / DP 9,0

Universal Speaker met Ceiling Mount B 9,0 / H 38,8 / DP 9,0

Overtrek van heel fijne stof. Universal Speaker met Wall Mount B 9,0 / H 33,7 / DP min. 10,5 / DP max. 12,7

Elegant en radicaal smal: slechts 1,9 cm diep.

Centerspeaker I Compose met Table Stand B 82,2 / H 11,0 / VD 26,0 Hoogwaardige materialen: aluminium, gefreesd uit één stuk.

Centerspeaker I Compose met Wall Mount (Standaard Stand) B 82,2 / H 9,0 / DP 10,3

20


Behuizing Kleuren

Hoog- Alu glans Wit Zwart

Alu Zilver

Chroom­ Alu Zilver Titaan

Stand Speaker SL

i

i

i

h

h

Stand Speaker

i

i

i

h

i

Universal Speaker

i

i

i

h

i

Satellite Speaker

i

i

i

h

i

Stereospeaker

i

i

i

h

i

i

i

i

h

h

i

i

h

i

h

Satellite Speaker op S-Stand

Stereospeaker I 55/46/40

Centerspeaker

H 101,5 / DP 6,2 / VD 20,1

Individual 55: B 124,0 / H 7,0 / DP 5,6 individual 46: B 104,8 / H 7,0 / DP 5,6 Individual 40: B 91,5 / H 7,0 / DP 5,6

Sound Projector

Inlegwerk Kleuren en materialen

Satellite Speaker als kastmodel (Standaard Stand) B 6,2 / H 15,0 / DP 6,2

Satellite Speaker met Ceiling Mount

Sound Projector met Wall Mount (Standaard Stand)

B 9,0 / H 20,4 / DP 9,0

B 100,0 / H 22,5 / DP 9,0

Chroom gespiegeld

Chroom geribbeld

Chroom Microstructuur

Aluminium Zilver

Hoogglans Zwart

Ebbenhout

Eiken Licht

+ individuele kleurvoorkeur op aanvraag

Inlegwerk is verkrijgbaar voor de volgende producten: Stand Speaker SL, Stand Speaker, Universal Speaker, Satellite Speaker, Stereospeaker, Sound Projector Standaard inlegwerk: Aluminium Zilver; bij behuizing in Wit Hoogglans: Chroom gespiegeld

Satellite Speaker met Wall Mount

Sound Projector met Table Stand

B 6,2 / H 15,0 / DP 7,2

B 100,0 / H 25,7 / DP 9,0 / VD 25,8

Onderscheiding

Loewe Individual Universal Speaker HD+TV 4/2011: Testoordeel goed voor Individual Sound Projector

Loewe Individual Sound Projector Heimkino 7-8/2011: Testoordeel uitstekend voor Individual Sound Projector

Slechts 9 centimeter diep, edel design, te individualiseren inlegwerk – en dankzij 42 geïntegreerde luidsprekers ontstaat een echt 7.1 ruimtelijk geluid: uit één enkele box.Technologiekenmerken

Gegevens in cm: B = Breedte, H = Hoogte, DP = Diepte product, DT = Diepte Totaal, VD = Doorsnede/Afmeting voetplaat

21


Loewe Audiodesign. Productdetails.

Loewe Subwoofer Highline Bas-genoegen voor High-End-eisen: één actieve basluidspreker en twee passieve radiatoren in een stijlvolle aluminium behuizing – zo ontstaat een unieke dynamiek tot 800 watt.

Subwoofer, Floor Stand

Subwoofer, horizontale opstelling (Standaard Stand)

B 43,0 / H 36,0 / VD 42,0

B 43,0 / H 24,4 / DP 34,0

Subwoofer Compact

Subwoofer Highline

B 24,0 / H 24,5 / DP 26,1

B 43,0 / H 34,5 / DP 43,0

Gegevens in cm: B = Breedte, H = Hoogte, DP = Diepte product, DT = Diepte Totaal, VD = Doorsnede/Afmeting voetplaat

22


Behuizing Kleuren

Loewe Subwoofer Compact Nu past levendig, krachtig basgeluid echt in iedere kamer: de Loewe Subwoofer Compact verenigt geringe afmetingen en grote prestaties – en past perfect bij alle Loewe-TV-toestellen. Dankzij de nieuwe Wireless Audio Link-functie kunnen ­subwoofer en televisie ook heel eenvoudig draadloos met elkaar worden verbonden.

Drie aantrekkelijke behuizingskleuren.

Basreflex-subwoofer met 2.1-versterker.

Hoog- Chroom­ Wit glans Wit Zilver

Zwart

Alu Titaan

Subwoofer Compact

h

i

i

i

h

Subwoofer

i

i

h

i

i

Alu Zwart

Alu Zilver

Subwoofer Highline

i

i

Home Cinema Set 2.1/5.1

i

i

Audio­design Set

i

i

Onderscheiding

Dankzij de nieuwe functie Wireless Audio Link verbindt uw subwoofer en Individual TV heel eenvoudig draadloos.

Loewe Satellite Speaker

Totaal vermogen: 200 watt (100 watt subwoofer-kanaal + 2 x 50 watt bij 4 Ohm voor luidsprekers).

Ook verkrijgbaar als set met twee Satellite Speakers – Audiodesign Set.

Loewe Subwoofer Compact

SatVision 3/2012 Testoordeel zeer goed voor Home Cinema Set

Technologiekenmerken Loewe MediaVision 3D

Loewe Assist Multi-Control Dankzij de nieuwe functie Wireless Audio Link kan de MediaVision 3D draadloos worden verbonden met de Subwoofer Compact. Loewe Home Cinema Set Ideale pakketten voor een perfect bioscoopgeluid: het Loewe Home Cinema System 2.1 b ­ estaat uit twee Satellite Speakers, een Subwoofer Compact, de audio-installatie MediaVision 3D en de afstandsbediening Assist Multi-Control. Bij het Loewe Home Cinema-systeem 5.1 zijn extra Satellite Speakers inbegrepen, die voor de beste Surround Sound zorgen.

23


Loewe Audiodesign. Technische informatie. Speaker

Individual Stand Speaker SL

Stand Speaker

Universal Speaker 

Elektrostatische luidspreker 100 W / 200 W 50 – 150 W 150 Hz – 40 kHz (- 3 dB) 82,5 dB (op 3 m afstand) 4 – 10 Ohm 1,5 W < 0,5 W

3 Weg Bassreflex (Appolito-opstelling) 75 W / 120 W h 65 Hz – 22 kHz (- 6 dB) 85 dB (op 1 m afstand) 4 – 8 Ohm h h

2 Weg gesloten (Appolito-opstelling) 50 W / 85 W h 120 Hz – 22 kHz 85 dB (op 1 m afstand) 8 Ohm h h

2-weg inverselektrostaat h h h Schroefklemmen verguld 5 mm coaxiaalbus

2 Basluidsprekers 2 Breedbandluidsprekers 1 Hoge-tonen-luidspreker h Schroefklemmen verguld h

2 Bas-midden-luidsprekers h 1 Hoge-tonen-luidspreker h Schroefklemmen verguld h

h Aluminium Zilver 1 / 1,5 x 19,0 i  h 2x

h Aluminium Zilver 1 / 8,3 x 8,3 i i h

h Aluminium Zilver 1 / 8,3 x 8,3 i i h

10,0

11,5

3,4

Algemeen Principe Nominale-/Piekbelasting (Sinus/max.) Aanbevolen versterkervermogen Frequentiebereik Geluidsdruk bij 1 W Impedantie Vermogensopname voeding Vermogensopname in stand-by-modus Uitrusting Uitrusting

Luidsprekeraansluitingen Voeding aansluiting Toebehoren Wandhouder Inlegwerk standaard / Afmetingen (b x l) in cm Luidsprekerkabel Luidsprekerrooster Netadapter (12 V / 300 mA) Overig Gewicht (ca.) in kg

Sound Projector Algemeen Principe / Uitgangsvermogen Vermogensopname in stand-by Uitrusting Auto Setup / Soundmodi selecteerbaar Geluidsveldprogramma’s (aantal) Uitrusting

Toonregeling (hoog/laag) FM-Radio met RDS Afstemmingsbereik FM Voorkeurzenders FM Zenderzoekfunctie / Zenderopslag (automatisch) Automatische volumeaanpassing (AVC) SleepTimer Digital Link HD Aansluitingen HDMI In / HDMI-Out Loewe Link-System (RJ 12) Digital Audio In (optisch / Cinch) Analog Audio In (Cinch) Component Video In (Cinch) Subwoofer Out (Audio-Link) FM-antenne Composite Video Out (Cinch) Composite / Component Video In Microfoon In Toebehoren Wall Mount Inlegwerk standaard / Afmetingen (b x l) in cm Auto Setup-Mikrofon en Mikrofon-Stativ Systemkabel (RS 232 C) HDMI kabel / Audio-Cinchkabel (analoog/digitaal) Antennekabel / Stroomkabel Adapter Cinch-Scart Overig Gewicht (ca.) in kg

actief / 120 W 0,5 W i / 6 (Stereo tot 7.1 Kanäle) 11 2 basluidsprekers met 2 x 20 W versterker 40 Beam-luidsprekers met 40 x 2 W versterker Dynamische basversterking Decoder voor Dolby Digital, Dolby ProLogic II, dts, dts Neo 6, PCM, Dolby Digital TruHD, Dolby Digital Plus, Dolby EX, Dts HD Master Audio, Dts HD High Resolution, Dts ES i/i i 87,5 MHz – 108 MHz 40 i/i i i i 4 x /i i 2 x /i 2x i i i i i/i 1x i Aluminium Zilver 1 / 1,8 x 21,8 i i i/i i/i i 10,6

i = aanwezig/ingebouwd y = naderhand in te bouwen/optioneel Bij behuizing in Hoogglans Wit: Chroom gespiegeld. 2 Alleen voor aansluiting op Individual TV-toestellen. 1

24


Satellite Speaker

Stereospeaker I 55/46/40

Centerspeaker I Compose

1 Weg gesloten 50 W / 50 W h 160 Hz – 20 kHz (- 6 dB) 85 dB (op 1 m afstand) 8 Ohm h h

Bassreflex 25 W / 50 W 10 – 30 W 90 Hz – 18 kHz ( + − 3 dB) h 4 Ohm h h

3 Weg Bassreflex (Appolito-opstelling) 75 W / 120 W h 75 Hz – 22 kHz (- 6 dB) 85 dB (op 1 m afstand) 4 – 8 Ohm h h

2 Breedbandluidsprekers h h Luidsprekerklemmen (max. 1,5 mm) h h

8 Breedbandluidsprekers h h h h h

2 Basluidsprekers 2 Breedbandluidsprekers 1 Hoge-tonen-luidspreker h Schroefklemmen verguld h

h Aluminium Zilver 1 / 5,5 x 5,5 i i h

h Aluminium Zilver / 1,7 x 6,3 i2 i h

i Aluminium Zilver 1 / 8,3 x 8,3 i i i

0,7

55": 3,0 / 46": 2,8 / 40": 2,7

6,8

Subwoofer

Subwoofer Highline

Subwoofer

Subwoofer Compact

Actieve subwoofer, passieve radiator 300 W / 600 W (subwooferkanaal) 28 Hz –  250 Hz

1 Weg Bassreflex, aktief 150 W / 270 W (subwooferkanaal) 34 Hz –  250 Hz (– 6 dB)

1 Weg Bassreflex, aktief 100 W / 200 W (subwooferkanaal) 39 Hz –  300 Hz (– 6 dB)

Totaal vermogen: 800 W 5 digitale eindtrappen (Class D) voor ­aansluiting van front- en surroundluid­ sprekers: elk 100 W, 4 Ohm; 1 digitale ­eindtrap (Class D) voor subwooferkanaal: 300 W (Sinus) i – 12 dB / + 12 dB i 50 Hz –  250 Hz i i i h i 1 Basluidspreker 2 passieve luidspreker Schroefklemmen verguld verguld

Totaal vermogen: 525 W 5 digitale eindtrappen (Class D) voor ­aansluiting van front- en surroundluid­ sprekers: elk 75 W, 6 Ohm; 1 digitale eindtrap (Class D) voor subwooferkanaal: ­ 150 W (Sinus) i – 12 dB / + 12 dB h 50 Hz –  250 Hz i i i i i 1 Basluidspreker h Schroefklemmen verguld verguld

Totaal vermogen: 200 W 2 digitale eindtrappen (Class D) voor aansluiting van front-luidsprekers: elk 50 W, 4 Ohm, 4 Ohm; 1 digitale eindtrap (Class D) voor subwoofer­kanaal: 100 W (Sinus)

i i i h

i i h y

i h h y

24,0

12,6

5,2

Algemeen Principe Nominaal-/Muziekvermogen (Sinus/max.) Frequentiebereik Uitrusting Eindtrappen

Bassintensiteitregelaar Faseschakelaar Filter diepe bas Bass-Equalizer Netschakelaar Standby-schakelaar Signaalherkenning Audio-Link Uitrusting Aansluitingen Cinch-Aansluitingen Toebehoren Audio-Link-kabel (6 m) Elektronica-afdekking Luidsprekerrooster Module Wireless Audiolink Overig Gewicht (ca.) in kg

i – 12 dB / + 12 dB h 50 Hz –  250 Hz i i i i i 1 Basluidspreker h Schroefklemmen verguld verguld

25


Loewe Mediacenter en Loewe Multiroom. Productdetails.

Loewe Individual Satellite Speaker Veelzijdige soundconcepten voor Loewe Multiroom vindt u op pagina 20 in het audiohoofdstuk.

Loewe Individual Mediacenter Het multimediatalent: CD- en DVD-player, radio, internetradio, incl. dockingstation voor iPod/ iPhone, desgewenst verkrijgbaar met harde schijf voor muziek­archief. Dankzij de netwerk- resp. WLAN-aansluiting ideaal voor het gebruik in een Loewe Multiroomsysteem. Loewe Individual Universal Speaker Veelzijdige soundconcepten voor Loewe Multiroom vindt u op pagina 20 in het audiohoofdstuk.

Loewe Individual Mediacenter DR+/ Loewe Individual Mediacenter

Loewe Individual Mediacenter DR+/ Loewe Individual Mediacenter

Loewe Individual Mediacenter DR+/ Loewe Individual Mediacenter

Table Stand B 47,5 / H 33,8 / VD 25,8

Wall Mount (Standaard Stand) B 47,5 / H 35,3 / DT 7,5

Floor Stand B 47,5 / H 101,7 / VD 31,5

Gegevens in cm: B = Breedte, H = Hoogte, DP = Diepte product, DT = Diepte Totaal, VD = Doorsnede/Afmeting voetplaat

26


Behuizing Kleuren

HoogAlu glans Wit Zwart

Loewe Multiroom Display

Loewe Assist Media

Kleuren: Zwart Standaard Stand: Gira Lijst Helderwit, meer kleuren voor lijsten en modellen verkrijgbaar in de vakhandel. B 8,1 / H 15,2 / DT 2,3

B 5,1 / H 25,8 / DT 1,4

Alu Zilver

Chroom Zilver

Individual Mediacenter DR+/ Individual Mediacenter

h

h

i

h

Multiroom Receiver

i

h

h

i

Multiroom Display

h

i

h

h

Onderscheiding

Loewe Individual Universal Speaker

Loewe Assist Media

Technologiekenmerken Loewe Multiroom Receiver, Wall Mount / Table Stand (Standaard Stand) B 33,0 / H 18,0 / DT 6,0

Loewe Multiroom Receiver Ontvang ook draadloos geluid (bijv. van het Loewe Individual Mediacenter) en geef deze in iedere ruimte weer in perfecte kwaliteit – dankzij aansluitingen voor luidsprekers, USB, netwerk. Met geïntegreerde radiowekker, een functie voor vooruit- en terugspoelen, en heel veel meer.

27


Loewe Mediacenter en Loewe Multiroom. Technische informatie. Loewe Individual Mediacenter DR+/Loewe Individual Mediacenter Tuner

Algemeen Netspanning Vermogensopname in stand-by-modus Aanbevolen omgevingstemperatuur Beeld

110 – 230 V, 50 / 60 Hz _1W < + 5 °C tot + 40 °C

Kleurnorm / Beeldformaat Digitale beeldverwerking Upscaling 1080p (HDMI) Progressive Scan (Component out) Geluid

PAL / NTSC / 16 : 9 148 MHz, 12 Bit i i

Af te spelen audioformaten

CD-DA, FLAC (losless Audio, WMA, MP3, AAC, WAV, PCM) i/i/i

Dolby Digital / Dolby Pro Logic /  Dolby Pro Logic II DTS / PCM Digitale audiosignaalverwerking Signaal- / ruisafstand Dynamiekomvang (1 kHz) /  kanaalscheiding (1 kHz) Loudness Weergavefuncties (CD / DVD) Diskformaten

Repeat / Stilstaand beeld Taal nasynchronisatie / Ondertiteling Resume Random (Audio-CD) Digitale zoomfunctie Variabele slow motion (DVD-Video) /  Variabele versnelde weergave (DVD-Video) Overig Gewicht (ca.) in kg

i/i 192 kHz, 24 Bit min. 100 dB min. 95 dB / min. 90 dB i DVD-Video, DVD+/– R/RW, DVD-R/RW (Video Mode), Audio-CD, CD-R/RW, CD+/– RW Sectie, Titel /i i i i i i/i

Individual Mediacenter: 6,9 Individual Mediacenter DR+: 7,1

i = aanwezig/ingebouwd y = naderhand in te bouwen/optioneel

28

Tunerkanaal / RDS Tuner Afstemmingsbereik Voorkeurzenders FM Zenderzoekfunctie / Zenderopslag

FM /i 87,5 MHz – 108 MHz 50 i/i (automatisch)

Uitrusting Opslagcapaciteit in GB On Screen Display (OSD) /  met Coverart-weergave / in talen Dual Laser Dolby Digital- / MPEG2- / dts-Decoder Kinderslot Link-verbinding met het Loewe-systeem Aansluitingen HDMI In / Out iPod / iPhone Dock USB (2.0) LAN / WLAN Audio analoog Out ( 5.1 kanaaluitgang) Audio digitaal In / Out Audio analoog L/R In / Out Component Video Out /  Composite Video Out RS 232 (RJ12) Hoofdtelefoon / FM-antenne

320 /  alleen bij Individual Mediacenter DR+ Loewe Assist+ /i/ D-GB-I-F-B-NL i i i Digital Link HD i/i i i (2 x) i/i i Audio-Link i/i i/i i/i i i/ i

Toebehoren Netwerkkabel / LAN-kabel / HDMI-kabel Tulpkabel / Antennekabel Wandhouder Systeemafstandsbediening Assist

i/i/i i/i i i


Loewe Multiroom Display

Loewe Multiroom Receiver

Algemeen

Algemeen

Toepassing: voor Multiroom Receiver Signaaloverdacht Display Reikwijdte Accu (voor On-Wall-model) Geschikt voor updates USB-aansluiting Toebehoren standaard meegeleverd

Draadlooos (2,4 GHz), bidirectioneel 2,4", OLED > 10 m Li-Ionen, 3000 mAh Internet of USB (PC) i Voeding (voor In-Wall-model; voor inbouw in stucwerk-doos, 230 V / 12 V) Gira Lijst Helderwit, meer kleuren voor lijsten en modellen verkrijgbaar in de vakhandel.

Nominaal- / Muziekvermogen (sinus/max.) Netschakelaar Vermogensopname in stand-by-modus Bedieningstoetsen op het toestel Weergave van cover en titel / artiest Software-update Audioformaten

50 W / 75 W i <1W i i (op Assist Media) USB / Internet

FLAC (lossless Audio) /  WMA / MP3 / AAC / WAV Aansluitingen

i/i/i/i/i

USB 2.0 / LAN / WLAN Audio Line In / Audio L/R Out Subwoofer Out (met schakelspanning) Luidsprekeraansluitingen

i/i/ Antenne geïntegreerd i/i i Schroefklemmen verguld

Overig Afstandsbediening Assist Media Subwoofer-kabel

y y

29


Loewe Opta Benelux nv / S.A. Uilenbaan 84 2160 Wommelgem België www.loewe.be

Loewe Opta Nederland B.V. Postbus 1340 4700 BH Roosendaal Nederland www.loewe.nl

Loewe Opta GmbH Industriestraße 11 96317 Kronach Duitsland www.loewe.tv/int

Technische wijzigingen, leveringsmogelijkheden en vergissingen voorbehouden · Art.-Nr. 99 005 578 · Sluiting van de redactie 17.08.2012 · Printed in Germany. Op grond van afwijkingen in de drukkwaliteit kunnen afbeeldingen van toestellen kleurafwijkingen vertonen. Alle in de catalogus afgebeelde Loewe-producten zijn voor privégebruik. Voor de omvang en de content van de te ontvangen internetdiensten is Loewe niet aansprakelijk. Dit geldt ook voor de Loewe MediaNet-Portal. Loewe stelt met zijn apparatuur het technische platform ter beschikking, waarmee de ontvangst van dit aanbod mogelijk wordt gemaakt. Voor w ­ ijzigingen in de omvang en de content – met name voor de toekomst en na verschijning in druk – kan Loewe derhalve niet aansprakelijk worden gesteld. iPad, iPhone, iPod are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.

LOE Audiodesign Broschuere NL  

Loewe Audiodesign. Creating genuine sound., NL

LOE Audiodesign Broschuere NL  

Loewe Audiodesign. Creating genuine sound., NL

Advertisement