Page 1

Nog ĂŠĂŠn van onze zinvolle innovaties: 3D De nieuwe Loewe Individual 3D. Nu in de vakhandel.


Loewe richt zich bij de nieuwe Individual Compose 3D-televisies van 40, 46 en 55 inch op de Full-HD LCD-technologie met led-backlight en 400Hz-beeldperformance. Deze displays zijn met hun lichtsterkte en hoge beeldwisselfrequentie perfect geschikt voor de weergave van 3D-content. Uiteraard kunnen deze televisies zoals gebruikelijk ook 2D in de hoogste kwaliteit weergeven. Bovendien zijn ze zelfs in staat om tweedimensionale uitzendingen te converteren naar 3D. Hoogwaardige algoritmes staan garant voor een indrukwekkend beeld.

Minimalistisch design, hoogwaardige materialen zoals aluminium en een spectaculaire aanblik van alle kanten: Daar staat Loewe voor. Het contrastfilterscherm, dat gemaakt is van hoogwaardig glas, verhoogt niet alleen het kijkgenot maar draagt er vooral toe bij om van de Loewe Individual 3D-televisie een designproduct te maken dat zal blijven fascineren. Individual LED 3D vanaf 3.999 euro.


Vergeet uw tv niet op te zetten. U wil toch ook 3D met Loewe-perfectie beleven.

3D-technologie in de Loewe-systeemwereld. En zo functioneert de Loewe 3D-technologie: Het beeldscherm van de televisie toont in de allersnelste beeldwisseling een beeld voor het linkeren voor het rechteroog. Een geïntegreerde infraroodzender stuurt de Loewe ActiveGlasses 3D-bril aan, die op de milliseconde nauwkeurig het linker- respectievelijk rechterbrilglas opent en weer sluit. Deze zogenaamde shutter-brillen bieden op dit moment de beste 3D-beleving en laten door het afwisselend afschermen van de ogen het driedimensionale beeld pas in het hoofd van de toeschouwer ontstaan. De synchronisatie van de bril met de televisie geschiedt via een infraroodzender. De zender is onopvallend geïntegreerd in het kenmerkende „Loewe-oog“ en harmonieert daarom perfect met het design van de Loewe Individual-televisies.


Vanzelfsprekend passen de nieuwe en intuïtief te bedienen 3D-producten ook optimaal bij de bestaande Loewe-systeemwereld. Dat betekent: rijke variatie in individualiseringsmogelijkheden, en opstellingsconcepten en soundopties tot maar liefst 7.1 SurroundSound voor een filmbeleving zoals in de bioscoop. De marktintroductie van de Individual Compose 3D-televisies gebeurt met een toestel van 46 inch. Aansluitend zullen opeenvolgend de Individual 40 en Individual 55 Compose 3D volgen. De Loewe 3D Flat-TV’s zijn leverbaar in de kleuren Wit Hoogglans, Aluminium Zwart en Aluminium Zilver. Het uitwisselbare inlegwerk kan bovendien - in overeenstemming met uw persoonlijke kleurwensen – naar eigen inzicht worden vormgegeven. Met de introductie van de 3D-technologie en de continue verdere ontwikkeling van weergavemethodes en uitrustingsvarianten staat Loewe garant voor het perfecte samenspel van excellent design en de allermodernste techniek.


Home Entertainment in de derde dimensie.

Alles overal naartoe. Het Loewe Multiroomsysteem. Hoe breng je heel veel ruimtes in een netwerk onder – zodanig dat elk afzonderlijk voorzien wordt van perfect geluid? Zijn daar ingewikkelde schakelplannen voor nodig, een lang bezoek van werklieden en heel veel extra randapparatuur? Hoezo? – Laat u overtuigen door het Loewe Multiroomsysteem: Daarmee krijgt u in het hele huis iets bijzonders te horen. Of neem uw favoriete muziek mee van kamer naar kamer. Desgewenst functioneert alles zonder kabels, en één enkele afstandsbediening is voldoende. De verbinding kan per LAN, via het elektriciteitsnet door middel van Powerline, of draadloos per WLAN tot stand worden gebracht. Voor de ontvangst heeft u voor iedere ruimte alleen maar de kleine en elegante Loewe Multiroom Receiver en Loewe-luidsprekers of andere geschikte passieve luidsprekers nodig. Ook bestaande audio-installaties kunt u gebruiken – of u verbindt een daarvoor geschikte Loewe-televisie in het netwerk. Het hele systeem is intuïtief te bedienen met één hand: met de hoogwaardige Loewe Assist Media afstandsbediening, waarvan de kleurendisplay ook CD-covers toont. Desgewenst is ook de Loewe Multiroom Display verkrijgbaar die door de wandmontage een belangrijk voordeel heeft: u vindt hem direct weer …


Met Loewe Connect beleeft u meer dan alleen maar televisie. Naast films, foto’s en muziek vanuit uw thuisnetwerk heeft u nu – met het nieuwe MediaNet – ook de beschikking over heel veel Internet-TV-toepassingen, zoals bijv. eBay, Cinetrailer of Picasa. Dankzij de geïntegreerde browser kunt u ook internetpagina’s rechtstreeks op uw Connect openen. Televisie ontvangt u uiteraard ook – met de geïntegreerde HDTVReceivers voor DVBT/C en twee CI+ interfaces. Van 1 mei tot 30 juni 2011 geniet u bij aankoop van een Connect 32 of 40 LED van een prijsvoordeel van € 200. Bovendien ontvangt u een gratis USB draadloos toetsenbord (Logitech Wireless Keyboard K340). Connect Led vanaf 2.199 euro (prijsvoordeel reeds inbegrepen)


De nieuwe Loewe Connect: Geniet van films, foto’s en muziek evenals van het wereldwijde internet.

Het netwerkprincipe. Alles ontmoet elkaar: multimedia in Loewe-perfectie De ruime keuze aan online-aanbiedingen (‘apps’) wordt continu en automatisch uitgebreid. Binnenkort gaat Loewe ook items zoals “Uitzending gemist” toevoegen. Bovendien werkt Loewe aan de toepassing “Video on demand” waarmee u online films kunt huren. Daarom hebben we in het Loewe MediaNet de ongeëvenaard snelle Web browser van Opera geïntegreerd. Zowel via het virtuele toetsenbord als via de SMStoetsen kunt u het betreffende internetadres ingeven waarna supersnel de gevraagde site in hoge kwaliteit op het scherm verschijnt. Fascinerend veelvoudig: Loewe MediaNet geeft aanbiedingen uit verschillende domeinen, zoals muziek, video, nieuws, enz. Fascinerend praktisch: De tv’s van Loewe ondersteunen binnenkort ALLE standaard USB-toetsenborden - ook draadloze varianten. Zo worden navigatie en tekstinvoer nog eenvoudiger, vooral bij de internetbrowser, die in het Loewe MediaNet is geïntegreerd.


Loewe Art maakt het heel eenvoudig om hem perfect te integreren in de ruimte. U hoeft hem alleen maar op te stellen – dan wel heel comfortabel te laten opstellen door de Loewe-vakhandelaar: gewoon op de tafel of op de grond – met de elegante Table en Floor Stand-concepten. Ook aan de wand slaat Loewe Art een excellent figuur. En als u nog CD’s, DVD’s, randapparatuur of luidsprekers zou willen opbergen: Loewe racks en Loewe Art vullen elkaar bijzonder mooi aan. Van 1 mei tot 30 juni 2011 geniet u bij aankoop van een Art 32, 40 of 46 LED van een prijsvoordeel van € 200. Bovendien ontvangt u een gratis USB draadloos toetsenbord (Logitech Wireless Keyboard K340). Art Led vanaf 1.799 euro (prijsvoordeel reeds inbegrepen)


Kan alles wat een televisie moet kunnen. Alleen beter.

Hiermee heeft u alles onder controle. Loewe Assist Multi-control. Alles ontmoet elkaar. De intelligente Loewe Assist Multi-Control gaat een stap verder: Met deze optioneel verkrijgbare afstandsbediening kunt u niet alleen uw Loewe-systeem maar ook SettopBoxen, IPTV-Boxen en Mediacenter-PC’s van andere bekende merken makkelijk bedienen. Een speciale voorprogrammatie maakt de combinatie nog eenvoudiger. En het beste is: De Loewe Assist Multi-Control beschikt over een geïntegreerde databank. Via de Mini-USBinterface kunt u op elk moment gratis software-updates downloaden van de Loewe-homepage. Alle digitale diversiteit ligt in uw handen: multimedia in Loewe-perfectie.


Ontdek de wereld van Loewe: De nieuwe Loewe Xelos biedt de perfecte overstap naar de premiumklasse van het Home Entertainment. Zijn verschijning: een nieuwe interpretatie van de klassieke moderniteit. Strak en beschaafd, met mat oppervlak, in twee tijdloze kleurvarianten en twee verschillende beeldschermgroottes. De techniek: een samenspel van alle functies die nodig zijn voor puur televisiegenot. Inclusief 100Hz beeldfrequentie, LED Backlight en ingebouwde HDTV- en DVBT/C-Reciever (desgewenst uit te breiden met DVB-S2). Hij beschikt zelfs over een CI Plus interface voor de ontvangst van gecodeerde programma’s. De integratie in de woonruimte: buitengewoon veelzijdig – dankzij aantrekkelijke opstellingsvarianten, optimale breedte voor kasten en de compatibiliteit met de Loewe Racks. Xelos Led vanaf 1.299 euro


Zo goed kan een televisie gebouwd zijn.

Zo praktisch is de nieuwe USB recording De nieuwe vrijheid van televisie: Sluit een externe harde schijf (zoals bijvoorbeeld de Loewe Movievision DR+) aan op de USB-ingang van de Loewe Xelos. Want met USBRecording kan het actuele programma via alle digitale ontvangstmogelijkheden heel eenvoudig opgenomen worden* en met de Time-shift-functie in tijd verschoven bekeken worden. Bovendien kan met behulp van de overzichtelijke elektronische programmagids (EPG) gemakkelijk geprogrammeerd worden. Alles wat u op de harde schijf heeft opgeslagen, kunt u uiteraard ook op andere Loewe TV-toestellen bekijken.


Briljant ruimtelijk geluid met iedere televisie. De Audiovision met geïntegreerde 5.1 decoder zorgt voor indrukwekkende Surround Sound. Naast het spelen van DVD’s, CD’s, MP3-bestanden en FM-radio met RDS kunt u ook dankzij de geïntegreerde aansluitingen genieten van bestanden op uw USB-stick, uw iPod of iPhone. In combinatie met 4 Individual Sound Satellite Speakers uitgevoerd in geborsteld aluminium en de Individual Sound Subwoofer van 350 W vormt dit het perfecte home cinema-systeem voor slechts 1.499 euro. Verkrijgbaar in Antraciet of Chroom Zilver. Loewe Opta Benelux nv Uilenbaan 84 2160 Antwerpen (Wommelgem) België www.loewe.be

Prijzen excl. recyclagebijdrage. Technische wijzigingen, leverbaarheid en eventuele fouten voorbehouden. · Lw leaflet 2011/01 VL/NL · Printed in Belgium.

Loewe Audiovision 4: Het perfecte home cinema-systeem.

Nog één van onze zinvolle innovaties: 3D  

De nieuwe Loewe Individual 3D.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you