Page 1

Muut palvelut Tunnelmallinen, viihtyisä takkahuone (Wellamo) aivan allasosaston vieressä sopii erinomaisesti kokouksien, koulutuspäivien, seurailtojen, pikkujoulujen, erilaisten pienehköjen perhejuhlien ja lasten synttäreiden pitopaikaksi. Hintaan sisältyy sauna ja allastilojen käyttö. Kokoustila (Neptunus) on oiva paikka kokoustamiseen ja koulutuksille. Kokousjännityksen poistaa vaikkapa savusauna ja pulahdus avantoon. Kokouspalvelujamme täydentävät fysioterapia- ja kuntosalipalveluja tarjoava Medirex sekä keilahalli. Cafe Edenin palvelut kruunaavat tilaisuutesi.

Ke s ä Maauimalan lämmitetyt altaat ja pitkä vesiliukumäki ovat kesäpäivän vetonaula keskellä kaupunkia. Viihtyisällä alueella voit ottaa aurinkoa ja pulahtaa välillä veteen. Nälän yllättäessä maauimala tarjoaa piknik- tai grillausmahdollisuuden. Sadesäällä vaihtoehtoja löydät allastiloista sisällä.

Kaarlelankatu 55, Kokkola Puh. (06) 823 4650 uimahalli@kokkola.fi

Cafe Eden: (06) 822 2532 Medirex: (06) 836 2230 Keilahalli: 010 439 8550

w w w. kokkol a. fi

Ko kko la – Ka rleby


Iloa ja elämyksiä säässä kuin säässä Allasosasto Uintikeskus VesiVeijarin monipuolinen allasosasto pore-, vesijumppa- ja hyppyaltaineen, vesiliukumäkineen ja talven avantouintimahdollisuuksineen tarjoaa uinti-iloja kaikenikäisille uimareille.Voit nauttia mielesi mukaan yhdestä tai useammasta lajista tai vain rentoutua allastilan lämmössä ja porealtaissa.

Ohjattu toiminta Meillä voit harrastaa esimerkiksi ohjattua vesijuoksua, vesijumppaa, AquaLatinoa, syvänvedenliikuntaa, kilpauintia, uimahyppyjä ja uppopalloa. Pienimmät aloittavat vauvauinnista ja jatkavat perheuintiin. Eri ikäryhmille järjestämme uimakouluja, aikuisten tekniikkatunteja ja teemme TYHYpäivästänne toiveittenne mukaisen.

Saunat Perinteisten saunatilojen lisäksi sinulla on mahdollisuus varata syvälämmitteinen, stressiä ja väsymystä vähentävä infrapunasauna tai rentouttava turvesauna.Tunnelmaa ja rentoutusta perisuomalaiseen tapaan seurueenne kokee savusaunassa.

Uintikeskus VesiVeijari Kokkola  

Iloa ja elämyksiä säässä kuin säässä

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you