Page 1

Plats típics de Argentina. La cultura gastronòmica del sud d'Amèrica és típicament carnívora, especialment a la regió de l'Argentina, on el plat típic pot considerar-se el rostit a la vella escola i les empanades farcides de carn.

A més d'aquest i altres plats elaborats a base de carn , també Argentina ens delecta amb altres especialitats en plats de fons, entrades, sopes i postres: El rostit: Gran plat mestre del país com esmentàvem abans. Sol menjar-se en vetllades "porteñas" al costat del forn de la llar i és bàsicament preparat de la cocció a les brases de diferents parts de carn de vaca. El choripán: Si es viatja a l'barri de la Boca el choripán estaràesperant a la cantonada. Un xoriço sucós dins d'un pa pagès que pot menjar-se amb una salsa de chimichurri.


El dolç de llet: Especialment el de Buenos Aires és famós en el món sencer, per la seva "je ne sais pas" que li fa addictiu al paladar més exigent.

La fainá: Platillo que va arribar a l'Argentina des d'Itàlia, està fet en base a farina de cigrons i oli d'oliva. El locro: Un saltat sucós de diferents carns com la cansalada, el mondongo, i el xoriço. En la combinació no falten els pallares i el blat de moro.


Platos típicos de Argentina. La cultura gastronómica del sur de América es típicamente carnívora, especialmente en la región de Argentina, donde el plato típico puede considerarse el asado a la vieja escuela y las empanadas rellenas de carne.

Además de este y otros platillos elaborados en base a carne de res, también Argentina nos deleita con otras especialidades en platos de fondo, entradas, sopas y postres: El asado: Gran plato maestro del país como mencionábamos antes. Suele comerse en veladas porteñas junto al horno del hogar y es básicamente preparado de la cocción a las brasas de distintas partes de carne de vaca.


El choripán: Si se viaja al barrio de la Boca el choripán estará esperándole en la esquina. Un chorizo jugoso dentro de un pan campesino que puede comerse con una salsa de chimichurri.

El dulce de leche: Especialmente el de Buenos Aires es famoso en el mundo entero, por su “je ne sais pas” que le hace adictivo al paladar más exigente.

La fainá: Platillo que llegó a Argentina desde Italia, está hecho en base a harina de garbanzos y aceite de oliva. El locro: Un saltado jugoso de diferentes carnes como la panceta, el mondongo, y el chorizo. En la combinación no faltan los pallares y el maíz.


Isu  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you