Page 1

de Stelhoeve Zakelijk verblijf aan de Oosterschelde


Groepsaccommodatie - begane grond 1

KEUKEN

2

EETRUIMTE

RECEPTIE

4

5

Stapelbed

Badkamer

Bedstede

Toilet

ZITRUIMTE

3

Groepsaccommodatie - 1e verdieping

7

8

9

10

6

VIDE

11

Stapelbed

12

13

14

Badkamer

Bedstede

Zakelijke locatie in Zeeland De Stelhoeve is een mooie locatie voor een workshop, training, cursus, brainstormsessie, teambuilding, vergadering of meeting in een inspirerende omgeving. De Stelhoeve is geen hutje op de hei maar een authentieke Zeeuwse boerderij, langs de dijk, aan het water van de Oosterschelde. De accommodatie staat in een landelijke, rustige, omgeving. Vanuit De Stelhoeve loop je direct de dijk op voor een inspirerende wandeling lang de Oosterschelde en het Zeeuwse platteland. De Stelhoeve heeft een vergaderruimte geschikt voor

groepen tot 40 personen. De vergaderlocatie kan geboekt worden in combinatie met een overnachting in de groepsaccommodatie of cottages.

Vergaderruimte ‘t Praathuys De vergaderlocatie en/of trainingslocatie van De Stelhoeve heeft een capaciteit van circa 30 - 40 personen. Het gebouw beschikt over aparte toiletten (heren en dames), een keuken en een terras aan een grote vijver. En het heeft

alle moderne voorzieningen als computer, wifi en een beamer. De vergaderruimte is geschikt als zakelijke locatie voor trainingen, workshops, meetings, vergaderingen, brainstormsessies en presentaties. Het is stijlvol en zakelijk ingericht. De vergaderruimte beschikt over een keuken, hier kunnen eventueel eigen maaltijden bereid worden. Eventueel kan via De Stelhoeve catering op maat worden verzorgd met een kok aan huis. Dit kan een diner of lunch zijn met heerlijke Zeeuwse specialiteiten.


Accommodatie De Stelhoeve heeft een groepsaccommodatie geschikt tot 56 personen, ideaal voor een zakelijke overnachting in Zeeland. De groepsaccommodatie is helemaal opnieuw opgebouwd in overeenstemming met de voormalig oude Zeeuwse boerderij. De groepsaccommodatie heeft 14 kamers met ieder een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. 4 kamers hebben een echte, ouderwetse, bedstede. De groepsaccommodatie heeft een groepsruimte met haard en een vide met een poolbiljart. Er is een grote horeca keuken met o.a. 2 fornuizen, een spoeleiland en een professionele vaatwasser. Op het hele terrein is draadloos internet beschikbaar. Eventueel kan via De Stelhoeve catering op maat worden verzorgd met een kok aan huis. Daarnaast zijn er diverse zakelijke arrangementen mogelijk. Bijvoorbeeld ‘Golven bij de Oosterschelde’ of ‘Zeeuws Zeilen’.

17 15

11

13

19

21

23

9

5

25 3 27

47

35

33 29 37 31

45 7

39

’t Praathuys

41

43

Nr. 3 Nr. 5

Privé Groepsaccommodatie 'De Stelhoeve' Nr. 7 Accommodatie 't Praathuis' Nr. 9 Technisch ruimte Nr. 11 Duikschuur Nr. 13 - 47 Zeeuwse vakantiecottages

Toilet

Kijk op www.destelhoeve.nl en ontdek alle mogelijkheden.


De Oosterschelde

Incentive

De Oosterschelde is ĂŠĂŠn van de mooiste (onder)watergebieden in Nederland. Het onderwaterleven van de Oosterschelde bestaat uit meer dan 250 diersoorten en een diversiteit aan flora. Groepsaccommodatie De Stelhoeve is ideale om tot rust te komen in een inspirerende omgeving. Het mooiste diertje wat je kan tegenkomen in de Oosterschelde is het zeepaardje.

Wilt u een nieuw product lanceren of uw personeel belonen of extra motiveren? Dan is De Stelhoeve een uitstekende locatie voor zakelijke overnachtingen en als uitvalsbasis voor diverse activiteiten. De Stelhoeve biedt arrangementen op maat. Zo is er de mogelijkheid om te zeilen op de Oosterschelde of te golven, eventueel met clinic. Neem contact op met De Stelhoeve om uw wensen en alle mogelijkheden te bespreken.

de Stelhoeve Stelhoekweg 3, 4424 NN Wemeldinge 0113 - 626 443 info@destelhoeve.nl www.destelhoeve.nl

De Stelhoeve - Zakelijk  
De Stelhoeve - Zakelijk  

Zakelijk verblijven in Zeeland bij groepsaccommodatie De Stelhoeve

Advertisement