Page 1

Esports

27è Campionat de futbol sala del Bisaura 2009

Un any més, i ja en van 27, tornem a tenir aquí el futbol sala al Bisaura. Cada vespre, a partir de les 8 del vespre, i durant tot el més de juliol, es torna a celebrar el campionat de futbola sala del Bisaura. Aquest any hi tornen a participar 14 equips, fet que demostra que el torneig té tirada i que molts jugadors gaudeixen participant-hi. El sistema de la competició és el mateix que l'any anterior, és a dir, dos grups de 7 equips que s'enfronten entre ells en dues lliguetes. Després es fan creuaments entre els dos grups i els 4 millors de cada grup passen a disputar els quarts de final. El dia 31 de juliol es disputarà la final del torneig

| Text: Eudald Mena i Xavier Martínez |

entre els dos millors equips. Com ja és costum en les darreres edicións, l'últim dia del torneig es disputarà el 3r i 4t lloc a les 8 del vespre. A les 9 es jugarà la final del campinonat infantil, que s'haurà celebrat el 25 de juliol durant tot el dia a la pista de Sant Quirze. i, a les 10 de la nit, la gran final. Durant el posterior lliurament de premis, es repartirà coca per a tot el públic assitent i es sortejarà una panera pel viatje de final de curs dels alumnes de 4t d'ESO. Un cop acabat tot això, la piscina obrirà les seves portes perquè tothom qui ho vulgui es pugui remullar. Només falta agrair als equips, al públic assistent i a les empreses i entitats col·laboradores, la participació en el torneig, ja que sense tots vosaltres no seria possible. Esperem que gaudiu d'aquest campionat i que passeu un bon estiu. Organització

1

Electricitat Vivet

Els vigents campions intentaran defensar el títol i aconseguir així el quart campionat consecutiu. Per aconseguir-ho mantenen el mateix equip que l'any passat, un equip molt complet i compensat tant en defensa com en atac. Aquest any continuen amb el seu joc característic, basat en una bona defensa i un gran contraatac.

70

30 maig • 24 juliol 2009

2

Sora

Els eterns aspirants tornen aquest any amb un equip molt reforçat, amb fitxatges que donen un salt de qualitat a l'equip i que possiblement ajudaran a millorar la defensa, l'apartat pendent de cada any. El seu inici ha estat força bo i han aconseguit puntuar contra els tricampions d'Electricitat Vivet.


3

El lokal

És un equip format bàsicament per jugadors que jugaven a Forn de Pa Torres i amb incorporacions d'altres jugadors bisaurencs. El seu joc es basa en una bona defensa i un atac ràpid. Tot i formar part d'un grup difícil, el seu inici ha estat esperançador i manté així les seves opcions per classificar-se.

5

Els amics de la pilota

Són l'equip més veterà del campionat, cosa que fa que sigui un dels equips més estimats del públic. Aquest any s'ha reforçat amb bons jugadors, que donen un salt qualitatiu a l'equip. Tenen una bona defensa. El seu inici en el campionat no ha estat del tot dolent, cosa que fa que tinguin possibilitats de passar a quarts de final.

4

A.Salarich El Centre

Després de dos anys seguits quedant-se a les portes de la final, aquest any s'han tornat a reforçar amb un jugador d'atac. És un dels equips més compensats capaços de plantar cara a qualsevol equip. El seu inici no ha estat gaire bo, amb dues derrotes consecutives, una d'elles una golejada contundent de Vivet, però tot i així, segueixen essent un dels favorits per al títol.

6

Catenaccio 1-0

Un dels pocs equips nous d'enguany. L'equip està format per joves de la Vall del Ges i el seu joc es basa en una bona defensa i el contraatac. Un dels jugadors que destaca més és el porter, que pertany al Manlleu de tercera divisió i que ajuda a l'equip a ser un dels menys golejats. El seu inici ha estat força bo i els deixa amb opcions de passar a la següent fase.

30 maig • 24 juliol 2009

71


Esports

7

Llauneria Marcé

L'equip més jove del campionat torna enguany amb un equip que manté la base de l'any passat i incorpora nous jugadors provinents de Torelló. Cal dir que aquest any tenen la important absència del jugador revelació de l'any passat. Per aquesta baixa i per formar part del grup més complicat dels dos, es preveu que se'ls farà molt difícil la classificació.

9

Forat 19

Els finalistes de l'any passat, que representen en gran part el poble de Montesquiu, tornen aquest any amb ganes de revenja després de perdre una igualada final per penals. Per intentar guanyar el torneig compten amb la incorporació d'un nou jugador, que serà l'únic santquirzenc de l'equip. El seu gran inici no deixa dubtes que tornen a ser un dels grans aspirants a desbancar Electricitat Vivet.

72

30 maig • 24 juliol 2009

8

El Túnel

Un altre dels equips joves del campionat que està format per la base de jugadors que formaven "No't'allis" i completat per joves jugadors del Bisaura i de Torelló. La seva joventut es demostra en cada partit, on són capaços del millor i del pitjor. El seu inici, doncs, ha estat força irregular però tot i així s'espera que es classifiquin per a la següent fase.

10 Aquàrium del Ges Aquest equip està format per jugadors d'edats diferents i, mentre uns aporten joventut, els altres aporten veterania. Els primers partits de la lligueta no han estat bons quant a joc i resultats, i això fa que la seva presència a la segona fase sigui molt complicada.


11 Milan Legends L'equip que es va iniciar en el campionat ara ja fa dos estius s'ha reforçat aquest any amb joves del Bisaura que s'ajunten així amb una colla de jugadors de Vic i voltants. Tot i els reforços, l'equip és un dels més veterans del campionat, cosa que fa que el ritme dels seus partits no sigui gaire alt. El seu inici no ha estat gaire bo i s'han complicat la classificació.

13 Finques Sant Pere És un altre dels equips forts del campionat i que sempre es queda a les portes. L'altre equip de la Vall del Ges s'ha reforçat amb un altre jove torellonenc que dóna més equilibri a l'equip i, per tant, més possibilitats pel títol. El seu bon inici, igual que Forat 19, els col·loca com a dur rival per a les eliminatòries.

12 Maris Polymers No ha tingut gaire sort en els partits jugats, ja que encara no ha puntuat, tot i que els partits que ha disputat ha perdut per pocs gols de diferència. La seva falta de concentració fa que encaixin molts gols en els últims minuts. Se li ha complicat la classificació.

14 Lanzarote Equip que debuta en el torneig, format majoritàriament per gent de Vic que ja disputen altres tornejos. Es mostra un equip molt compacte i compenetrat. No té cap jugador que destaqui, però tots els jugadors tenen un nivell més que acceptable. El seu bon joc l'ha portat a classificar-se per la fase final.

30 maig • 24 juliol 2009

73

Butlletí 132 Esports El 855  

notícia sobre el campionat de Futbol sala del Bisaura