Page 1

Robert Hernando 5è primà ria


Els inicis

Play station i Saturn

Anys 70

Nintendo64

Moble pong i Atari

Ăˆpoca moderna

Altres companyies

Xbox360

Anys 80 Vectrex i altres companyies

Play station 3, nintendo wii i xbox360 elite

Atari lynx i game boy

vĂ­deo

Anys 90


Al principi no se sabia quin era el primer videojoc, però més tard es van posar d’acord i van descobrir que el primer videojoc va ser el tres en ratlla, o també anomenat OXO.

Es diu que el Spacewar! va ser el primer videojoc d'ordinador


A partir dels anys 70 es va crear una nova consola que es deia MAGNAVOX, creada per Ralph Baer,el MAGNAVOX et podia oferir 12 jocs .Ralph Baer va crear la primera consola que es podia jugar a casa.

MAGNAVOX Ralph Baer


El nom ATARI prové del joc de taula go, ATARI és la paraula utilitzada quan es consegueix rodejar les pedres del oponent i es va a guanyar la partida. moble Pong Un home anomenat Bushnell es va enterar de que exsistia el MAGNAVOX i el va anar a veure. Quan va arribar es va trobar una màquina de ping pong i se li va ocòrrer fer una màquina semblant. Es va dir pong, va ser un gran èxit i era d’atari.

Moble Pong


DesprÊs d’ATARI van sortir moltes altres companyes com, per exemple, microsoft, capcom, activision i coleco.


Als anys 80 es va crear nintendo. El seu creador era Gunpei Yokoi. Amb ell, es creĂ la nintendo DS, alguns dels jocs mĂŠs coneguts de la DS eran: el donkey kong, legend of zelda, mario bros, micki mause i ballon fight.

Nintendo DS antiga


VECTREX tenia una avantatge que les altres consoles no tenien. Podia fer que els entorns del joc fóssin en 3D i això la va convertir en un èxit.

Després de la màquina VECTREX van sortir moltes altres compenyes com per exemple: electronic cars, ocean, squaresoft, etc… Vectrex


El ATARI LYNX era com una psp que va sortir a la mateixa vegada que la GAME BOY.El ATARI LYNX va ser un gran èxit a espanya però a altres llocs com, per exemple, estats units no es va comprar gens.

La GAME BOY va sortir al abril de 1989 i va ser un gran èxit comercial. Fins i tot avui en dia es veuen nens jugan a la GAME BOY original.

Game boy

Atari Lynx


Als anys 90 va sortir una consola de las consoles que més a triunfat en la història de nintendo: la SUPER FAMICOM.Va sortir al 21 de novembre de 1990 a Japó. L’any següent a Estats Units i al 1992 a Europa. El que més va triunfar de aquella consola van ser els seus jocs.

Super Famicom


Al 22 de novembre després de haver provat el mega cd i el 32x,va sortir el SATURN. Es van vendre 170.000 de unitats el primer dia. Aquesta consola va desaparèixer al 1998.

La PLAY STATION va ser la primera consola de sony i va sortir al 1994 en Japó, i el any seguent a Estats Units.

Play Station

Saturn


En Juny de 1996 va sortir a Estats Units la nintendo 64, la primera semana va vendre 500.000 unitats.

Nintendo 64


Al desembre de 2004 va sortir la psp, va ser un èxit. Avui dia encara es juga molt aquesta consola. Aquesta consola té el 2n lloc de millor consola de les petites del món.

PSP (Play Station Portable)


Al maig de 2003 va sortir la xbox 360, els creadors de mtv van fer una festa quan va sortir. La xbox 360 és la consola més venuda del món.

Xbox 360


Al 11 de novembre de 2006 va sortir la PS 3.Aquesta consola no va tenir molt èxit però segur que la quatre sí. Aquesta consola va sortir al 2006 va ser tot un èxit.Tenia un mando amb un sensor capaç de detectar el moviment i la rotació en un espai de tres dimensions. És la segona més venguda del món.

Ps3 (play station 3)

wii

La xbox 360 ELITE és casi igual que l’altre però es negra i té més memòria però encara que sigui igual que l’altre no deixa de ser la més venuda del món. Xbox 360 ELITE


Els videojocs  

Els videojocs

Els videojocs  

Els videojocs

Advertisement