Page 1

EDUCACIÓ INFANTIL (DE 3 A 5 ANYS)

Saint-Saëns, Camille de. El carnaval dels animals. animals Editorial : L’Auditori,2011. El carnaval dels animals va ser escrit per Camille Saint-Saëns Saint l'any 1886 com una broma musical per a compartir amb els amics el dia de carnestoltes. És una obra molt imaginativa, plena d'humor, amb jocs i referències a fragments d'obres musicals molt conegudes, però posades en un context diferent de l'original. El carnaval arnaval dels animals forma part de la sèrie "Grans obres per a nens". Una sèrie didàctica i divertida que utilitza diferents recursos i materials per a donar a conèixer al públic infantil repertoris musicals de reconegut valor. INCLOU: llibre-carpeta amb poemes oemes il·lustrats, retallables per pintar, guia pedagògica i descripció de l'obra, Cd amb 14 peces curtes del Carnaval dels Animals.

Comotto, Agustín. El secret de les girafes. Editorial : La Galera, 2011. Quin so emeten les girafes? Quin és el secret que amaguen les girafes? Aquestes són les preguntes que es formula el fill del senyor girafa quan va caminant per la sabana africana a al costat del seu pare. La jove girafa veu com els hipopòtams, els flamencs i d’altres animals tenen un so molt personal i que els identifica, però en canvi les girafes no en tenen cap. Els lleons fan “graaaaaaooor” i els elefants “tararí”, però al final la curiosa girafa descobrirà el secret més ben guardat de la seva espècie...

Hernàndez, Gaspar; Llavina, Jordi. Contes per er ser feliç. feliç Editorial : Estrella Polar, 2011. Recull de vint relats escrits a quatre mans amb la finalitat d’ajudar els més petits a viure millor. Pot ot ser una bona eina per a molts pares, mares i educadors per tractar i parlar amb els més petits de temess com l’autoestima, la por o la tristesa. Els contes i els animals que protagonitzen aquests vint relats són l’excusa per entendre millor els missatges que s’amaguen darrere de cada conte.


CICLE INICIAL (DE 6 A 7 ANYS)

Alapont, Pasqual. El primer dia d’escola . Editorial : Animallibres, 2011. Vols saber quin és el secret de la Cristina? Què fa, què diu, què tragina?. “El El Petit Elefant” Elefant és una col·lecció d'Animallibres per a primers lectors amb els textos en lletra lligada i majúscules alhora, hora, amb l'objectiu de facilitar l'aprenentatge de la lectura i fomentar l'hàbit lector. Es tracta de llibres d'autors i il·lustradors reconeguts amb un doble nivell de lectura, textual i gràfic, que facilita la comprensió.

Fujikawa, Gyo. Oh, quin dia més divertit!.. Editorial : Juventud, 2011. Bon dia! Desperta't! Avui vui serà un dia molt divertit i ple d'activitats emocionants! Cantarem, cridarem, riurem, saltarem, farem rodolins, farem l'ànec, ens amagarem en un lloc molt secret, descobrirem coses que ue ens fan feliços, ajudarem els altres, i sobretot ens ho passarem d'allò més bé.

Reviejo, Carlos. La Lara i els contes de l’avi. l’avi Editorial : Castellnou, 2011. La Lara vol saber el perquè de les coses del món que l'envolta. Pregunta i pregunta sense parar. Per sort, el seu avi sempre li respon totes les preguntes. I ho fa d'una manera divertida: explicant-li un conte. Així, la Lara descobreix per què riuen les hienes i per què tenen el coll llarg les girafes. I, també, què li va passar a una mosca massa tafanera.


CICLE MITJÀ (DE 8 A 10 ANYS)

Owen, Laura; Korky, Paul. La Brunilda diu “Lluííís”. “Lluííís” Editorial : Blume, 2012. A Brunilda li encanten els reptes! És capaç d'enfrontar-se d'enfrontar a una fada de les dents rondinaire que li canvia la seva dent per un enorme ullal; pot tocar en una banda de música; ocupar-se ocupar de les puces del seu gat Bruno per poder presentar-lo, presentar ben elegant i engalanat, al concurs anual de gats de bruixes, o fins i tot sotmetre's a un canvi d'imatge...

Valverde, Mikel. La Rita al Pol.. Editorial : Macmillan Heinemann, 2011. Un dia a casa de la Rita arriba un missatge que envia l'oncle Daniel des del Pol, en el qual convida la Rita i el seu pare a passar uns dies amb ell. Quan arribin al Pol es trobaran que l'oncle Daniel està en un vaixell atrapat al gel. Aleshores comença una emocionant aventura per rescatar tota la tripulació.

Jansson, Toe. La família Mumin a l’hivern.. Editorial : La Galera, 2011. L' hivern ha arribat i tota la família Mumin dorm a la seva casa de la vall. Tot d'una, els raigs de la lluna desperten el petit de la família, que no pot tornar-se se a adormir. Cap troll tro Mumin no ha passat mai l' hivern despert. Inútilment, el petit troll tro Mumin intenta despertar la seva mare... Aquest hivern, no li queda més remei que espavilar-se tot sol!


CICLE SUPERIOR (DE 10 A 12 ANYS)

Bordiglioni, Stefano. La volta al món en 28 correus electrònics. electrònics Editorial : Castellnou, 2011. ntes setmanes? T’agradaria T'agradaria fer un viatge d'unes quantes visitar d'un sol cop el Marroc, Mèxic, Guatemala i la Polinèsia? En Fabrizio ho pot fer: el seu pare, que és periodista, se l'emporta a un llarg viatge on veu i experimenta coses sorprenents i extraordinàries. Però no o s'ho guarda per a ell sol: cada vegada que pot, envia un correu electrònic als seus amics Sara i Giulio des de llocs cada cop més llunyans, i intercanvia amb ells una correspondència digital enginyosa i divertida.

Carbó, Joaquim. Un dia de la vida d’ en Felip Marlot. Marlot Editorial : Barcanova, 2011. "Un dia en la vida d’ en Felip Marlot" és una altra aventura d'aquest pacífic detectiu que, per culpa de la crisi, es veu obligat a fer un viatge a Morvià per cobrar una factura pendent.

Bertram, Rüdiger. Coolman i jo Editorial : Bromera, 2011. Kay és un noi de dotze anys que sembla perfectament normal, i ho seria de veritat si no fos per en Coolman -qui qui es considera el darrer superheroi- que sempre és al seu costat. El fet que en Kay sigui l'única persona que pot veure Coolman no ajuda massa, especialment quan els consells onsells que li dóna fan que Kay es trobi en situacions compromeses. “Coolman Coolman i jo” jo és una obra amb una estructura original, molt propera al còmic -amb nombroses tires il·lustrades ·lustrades inserides en el texttext i escrita amb un estil directe i de ritme vertiginós, molt divertit.


1r i 2n ESO (DE 12 A 14 1 ANYS)

Plaza, José Maria. Maria El col·legi del soterrani maleït.. Editorial : Edebé, 2011. T'atreveixes a passar por de debò? No t'espanta endinsar-te endinsar en llegendes de castells, cases perdudes, convents abandonats o col·legis maleïts? L'Álvaro, la Belén, la Cris i el David t'estan esperant amb les seves apassionants aventures. aventures. La trucada d'una amiga que demana l'ajuda dels Sense Por no es pot ignorar, i encara amiga menys si això significa haver de viatjar a Còrdova i investigar l'origen dels misteriosos sorolls que se senten al soterrani d'un antic col·legi. Es tracta, potser, del fantasma d'un alumne que hi va morir o de l'espectre l'es de la comtessa aparedada entre els seus murs?

Peacock, Shane. Shane El jove Sherlock Holmes. La noia desapareguda. desapareguda Editorial : Castellnou, 2011. Londres, tardor del 1867. Una noia desapareix per art de màgia a Hyde Park. En Sherlock Sh Holmes olmes emprendrà una cursa contrarellotge per resoldre aquest misteri i salvar lvar la vida d'un nen innocent. Obsessionat per records dolorosos, perseguit pels seus enemics, desitjós de restituir la fràgil relació amb la Irene Doyle, Doyle en aquest nou cas el el jove detectiu s'exposarà a nombrosos nomb perills erills i viurà aventures emocionants.

Tiernan, Cate. Cate Foscor total. Editorial : Cruïlla,, 2011. La Nastasya, Nastasya, cansada d'una existència buida i sense sentit, ha decidit canviar de vida, canviar de lloc. S'ha desprès del seu món anterior com si fos la pell d'un llangardaix. Però un passat fosc la persegueix, implacable. D'altra banda, la Nastasy Nastasya ha començat a ado adonar-se se de la veritable força que li atorga el seu poder d'immortal. Segona part d' ”Amor immortal”.


3r i 4t ESO (DE 14 a 16 ANYS)

Fernández Fernández-Vidal, Sònia. Quantic Love. Editorial : La Galera, 2012. Quantic love és la història d'amor i ciència protagonitzada per la jove Laila qui s'enfronta al misteri més gran que existeix: com triar entre dos amors. D'una banda, l'Alessio, un atractiu periodista en pràctiques, i de l'altra en Brian, un cerebral científic que amaga ama un gran secret. I tot això passa tenint com escenari el CERN, el centre d'investigació més avançat del món, entre experiments de teletransportació, partícules que viatgen a la velocitat de la llum i d'altres que revelen l'origen de l'Univers. Un triangle triangl amorós amb el que viurem una història apassionant i emotiva amb la que a més descobrirem l'interior dels laboratoris i la realitat dels científics. Amb aquesta novel·la l'autora, doctora en física quàntica, ens descobreix la física de l'amor, l'energia més m poderosa de l'univers i dona resposta a preguntes com: quina és la relació entre l'amor i la ciència o com el fet d'estimar es pot po explicar mitjançant la física.

Poznanski, Úrsula. Úrsula Erebos. Editorial : Estrella Polar, Polar 2011. Erebos és un misteriós joc d'ordinador que té molt d'èxit entre els estudiants. El joc té unes normes molt estrictes que ha de seguir: no parlaràs amb ningú sobre aquest joc, no comentaràs que hi no jugues ni diràs mai a ningú el teu nickname. Erebos és un joc que ho sap tot de tu, les teves pors, les teves preferències, els teus desitjos. Erebos és molt addicte, ad , de fet, no pots deixar de jugar quan tu vulguis...Si ho intentes, entrarà a la teva vida, i la línea entre la vida virtual i la vida real començarà a esborrar-se. esborrar

Moccia, Federico. Aquesta nit digues que m’estimes. m’estimes Editorial : Columna 2012. Columna, «Cada cop que coneixes algú, la teva vida canvia, i ho vulguis o no nosaltres ens hem conegut. Jo he entrat en la teva vida i tu en la meva» meva».


BATXILLERAT I ADULTS (A PARTIR DE 16 ANYS)

Bosch, Xavier. Xavier Home d’honor. Editorial : Proa,, 2012. 201 Se sabrà mai tot del Dani Santana? L'exdirector del diari Crònica condueix ara un programa d'investigació i d'entrevistes a la televisió. Fugint d'uns problemes, se'n troba uns de nous. Tuzza Talese, una siciliana temperamental que ha destapat els secrets Talese, de la Cosa Nostra, acudeix al seu programa i li capgira la vida. Un testimoni de l' incendi del Liceu s'adreça al periodista amb una revelació incòmoda, lluny de la versió oficial. Per si no en tingués ting prou, el programa descobreix que l'heroi indiscutible del país, el pare de l'alcalde de Barcelona, no ho va explicar tot sobre el seu exili. Periodisme d'investigació, poder, intriga, corrupció, sexe clandestí i acció en una nova novel·la del periodista periodist Dani Santana.

Janer Manila, Gabriel. Gabriel Amor captiu. Editorial : Columna, 2012. 201 "Era un matí d'hivern. El vent de garbí mossegava la terra i omplia el paisatge de pols. Aquell dia Helena aconseguí escapar-se escapar del forat en què havia viscut segrestada". Helena viu raptada dels dotze als dinou anys. El seu captiveri transcorre en una cambra subterrània de la casa d'una finca als afores de Palma. El seu segrestador és Johann, d'una quarantena d'anys, determinat a convertir una nena gairebé adolescent adolescent en una dona al seu gust. De la desesperació inicial, la noia passa a experimentar una ambivalència cap a ell. "Em feia por, i ràbia, i pena... Era tendre i cruel", diu després de la seva fugida.

Thilliez, Frank. Frank La síndrome E. Editorial : Columna,, 2012. 201 Un fet estrany altera l'estiu de la tinent Lucie Henebelle: un examant seu s'ha quedat cec quan veia un curtmetratge, una pel·lícula muda, anònima, amb un toc malsà, diabòlic i enigmàtic. A 300 de distància, el comissari Franck Sharko, de la policia criminal, que havia abandonat el departament, accepta tornar a treballar, pressionat pels seus caps. S'han trobat cinc cadàvers a dos metres sota terra, impossibles d'identificar perquè algú els ha destrossat. Alhora que la Lucie descobreix els horrors horrors que oculta la pel·lícula, una misteriosa trucada la informa de la relació entre el film i la història dels cinc cadàvers, i fa que la Lucie i en Sharko, dos persones antagòniques que lluiten contra les tenebres, es trobin per investigar el que va revelant-se rev se com un únic cas.

Recomanació de llibres  

Recomanació de llibres

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you