Page 53

Esports BÀSQUET Per iniciativa d’un grup de joves capitanejats pel Joan Miramunt s’està formant el que en un futur proper podria ser el primer equip de bàsquet federat a Torà. Només manca trobar el patrocini i recolzament econòmic necessaris per fer front a la despesa que suposa un equip federat. El grup està compost per 10 joves que cada dijous i diumenge es reuneixen al pavelló per tal de practicar aquest esport i entrenar-se, tot fent partits amistosos. És de desitjar que iniciatives com aquesta tinguin un bon ressò en la nostra societat i puguin tirar andavant ben aviat.

BITLLES

CICLISME

Després de l’esperançadora victòria davant el Club Bitlles Sagrada Família, el Torà no ha estat capaç de guanyar cap dels dos partits de l’eliminatòria que l’ha enfrontat amb l’Ivars d’Urgell i ha estat eliminat d’aquesta competició. Pel que fa a la lliga regular, a manca d’una jornada, el Club de Bitlles Torà ocupa el cinquè lloc amb possibilitats de quedar tercer en funció dels resultats de la resta d’equips. El tercer lloc seria un premi per a un equip que ha fet una molt bona temporada.

El passat dia 9 de maig es va celebrar a Sant Esteve d’Embàs (Girona) la VII Marxa Cicloturista Internacional “Terra de Remences”, amb un total de 170 Km. La participació va batre tots els rècords anteriors amb més de 1.600 ciclistes. Dos esportistes de la Vall del Llobregós, en Josep Alarcon i en Jordi Vilaseca, hi van participar, fent tot el recorregut en 6h 36m. Cal destacar la gran quantitat de ciclistes femenines participants. La pròxima marxa ciclista serà el dia 5 de juny a la Pobla de Segur.

53

Llobregós Informatiu 6  

Número 6 de la revista Llobregós

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you