Page 1

FEDAC VIC PARE COLL Núm. 1 Abril 2014


benvinguts Dsdadsadadds adasdasd ffdsf dsfdsf asd sdasdsd d d d asd sd sad as sd sd


Qui ens parla d'aquest llibre?

Hajar (4t de primària) Autor del llibre Jaume Cela Gènere Aventures Quina nota li poses, de l'1 al 5? 4 Què és el millor del llibre? Quan l'esquirol convida a l'ocell a dormir al seu cau. El recomanes als altres companys de l'escola? Sí Sinopsi Tres dies de vol. Tres nits de vol. Vents a favor i vents en contra, i un munt de perills per afrontar. Un ocell abandona el niu a la recerca d’un bosc on la seva família pugui viure en pau i no pateixi gana ni cap altra calamitat. Mentre esperen el retorn del pare, la mare ocell i els petits es preparen per a un llarg viatge.

Qui ens parla d'aquest llibre?

NÚRIA D. (3r de primària) Autor del llibre Gemma Lienas Gènere Aventures Quina nota li poses, de l'1 al 5? 5 Què és el millor del llibre? Quan els nens van al cementiri i… El recomanes als altres companys de l'escola? Sí Sinopsi La Carlota i els seus amics viuran un altra aventura plena de misteri i d'humor mentre són fidels al seu lema: "Treballar sempre en equip, defensar aquell que ho necessiti per la igualtat". La Carlota i la seva colla hauran d'investigar un misteri de por!


Lewis Carroll sentia aversió per la fama Se subhasta una carta inèdita en què l'autor d''Alícia al país de les meravelles' confessa que detestava ser una celebritat.

Aquest dimecres es posarà a subhasta a Londres una carta inèdita de Lewis Carroll en què l'escriptor confessa el seu rebuig a la fama i a escriure novel·les. "Odio tant la fama que a vegades penso que tant de bo no hagués escrit mai cap llibre" afirma la missiva. Segons el diari 'The Guardian', Charles Dodgson –l'autèntic nom de l'autor conegut per 'Alícia al país de les meravelles"– va enviar aquesta carta manuscrita a la senyora Symonds, amb qui mantenia una relació d'amistat, el 9 de novembre de 1891, el mateix any en què va saltar a la fama per les aventures d'Alícia. Dodgson era un home tímid que detestava la celebritat. "Tota aquesta publicitat fa que es vinculi el meu nom amb aquests llibres, que em mirin, m'assenyalin i em tractin com un lleó", afegeix la carta, en la qual va arribar a afirmar no tenir cap relació amb els llibres publicats sota el pseudònim de Carroll. A la carta, Carroll critica a la gent a qui li agrada ser famosa i a les persones que no entenen perquè ell no vol ser observat. La casa Bonhams espera recaptar prop de 4.900 euros perquè res indica que la carta s'hagi publicat prèviament i tampoc figura entre la correspondència coneguda de Lewis Carroll.


Revista  
Advertisement