Page 1

ac ió i P infa rim nti àri l a

uc

Ed

als nostres serveis


Comarques on desenvolupa les seves pròpies estades •Estades d'aventura

•Estades de neu

½

½

•La Bruna

X  ½   •Alberg de l'Escala

•La Salle Natura Pallars Sobirà

X  

M  ¾ 

Andorra

•Alberg de Tremp

•La Farga

X  

Cerdanya

X  ½  

Pallars Jussà

Alt Empordà

Ripollès

Alt Urgell

Berguedà

Osona

Bages Maresme •Alberg Masnou

M   Garraf •La Valira

½  X    Baix Ebre

•Mas Saiol

•Vespella

X 

X  

•El Puig

•Alberg Deltebre

X  M 

X   •Molí de la Riera

•Estades nàutiques

X  

¾  ... de Circ

  ... de Cel 

¾ Escola Nàutica  ½ ... d'Aventura   M ... de Mar   X ... de Natura   ... de Tradicions   


Índex

Presentació

Mapa de comarques

On fem les estades i colònies 2

Presentació

Llença't als nostres serveis

3

Educació infantil i Primària 4 Centres d'interès Educació infantil i Primària Sortides d'un dia

8

Cases destacades Llença't 10 Cases i albergs Llença't a la xarxa

Web / Blog / Facebook

llencat.wordpress.com facebook.llencat.com www.llencat.com

12

Uns serveis a l’escola on dissenyem i desenvolupem el projecte educatiu a mida. A Llença’t no pretenem que vosaltres us adapteu als nostres projectes i activitats sinó que estudiem, dialoguem, preparem i desenvolupem les vostres colònies a mida. Quin és el centre de interès que voleu treballar a les colònies? Què han estat treballant els alumnes durant el curs o què treballaran? A Llença’t us proposem que sigui quin sigui el trimestre escollit per anar de colònies, integrem les colònies al projecte curricular, dedicant-les a la temàtica que prioritzeu durant el curs, amb contingut i activitats que ens permetin conèixer el temari des d'una perspectiva més vivencial, dissenyat tot a mida del centre.


[EI-P] Centres d'interès

C

10 CentresColònies d'interès A Llença’t no pretenem que vosaltres us adapteu als nostres projectes i activitats sinó que estudiem i desenvolupem les vostres colònies a mida.

1  Les bruixes divertides

[EI-CI]

En aquestes estades el que volem treballar és l’ importància de les matèries primeres i la procedència dels productes que consumim. Per fer-ho ens endinsarem a l’edat mitjana, època de bruixes. Dues bruixes ens ensenyaran com obtenen les matèries primes, com viuen, com passen l’estona i com preparen els medicament per curar-se. L’objectiu és reflexionar sobre com aconseguim ara les matèries primeres i valorar l’esforç que comportava antigament respecte l’actualitat.

Funcionament

Els nens i nenes rebran un carta de les bruixes divertides, on els proposaran diferents activitats i reptes per tal d’ajudar-les en les seves tasques quotidianes. Els monitors seran els encarregats de dinamitzar aquestes activitats i motivar als alumnes.

 Escola de Tradicions / consulteu la casa pàg.10 Objectius generals  Comparar com s’obtenien les matèries primeres a l’edat mitjana i com s’obtenen actualment.  Aprendre l’ importància dels recursos naturals.  Elaborar productes naturals i lúdics.  Respectar el medi natural que ens envolta.

4/

a

2  La llegenda del mar [EI-CI-CM-CS]

Pirates, sirenes i mariners ens explicaran una llegenda que ens endinsarà al fabulós món del mar. Durant tres dies, ús proposem un seguit d’activitats relacionades amb el mar, l’ofici de pescador, l’ investigació del litoral i el coneixement dels animals marins. A partir de jocs, tallers i gimcanes, fomentarem la creativitats, les arts plàstiques, l’ imaginació i el treball dels sentits. Els nens i nens podran descobrir quin és l’ofici de mariner, les qualitats del pescador, que hi trobem en un port i, amb l’ajuda dels sentits, descobriran el fabulós ecosistema de la platja.

Funcionament

A partir d’una llegenda, els nens i nenes, coneixeran diversos aspectes relacionats amb el mar. En els transcurs de la llegenda diferents personatges els faran participar en un seguit d’activitats.

M 

Escola de Mar / consulteu la casa pàg.10

Objectius generals  Conèixer el funcionament d’un port, les barques, la pesca i la seva evolució al llarg dels anys.  Conèixer i respectar els éssers vius que habiten al mar.  Desenvolupar la imaginació i la creativitat.  Compartir i conviure uns dies amb els companys.  Fomentar l’autonomia personal i el coneixement d’un mateix.


3  El circ que m’agrada [CI-CM-CS]

Els nens i nenes descobriran el món del circ d’una manera diferent, sent ells els principal protagonistes. Dins del circ tenim diferents personatges, des dels trapezistes, als malabaristes passant per els equilibristes i, com no, els pallassos. Tots ells tenen unes qualitats ben diferents, però, sense tots, no serien el circ.

4  Viatge en el temps i les cultures [CM-CS]

Un científic boig, una màquina del temps, un munt d’imaginació i ganes d’aprendre i jugar: els ingredients essencials per gaudir d’unes colònies inoblidables. Viatjarem a traves del temps per descobrir la història del joc i la seva evolució al llarg del temps i de les cultures. Avui en dia, ens limitem a jugar davant d’un ordinador o un consola i cada cop més s’estan perdent els joc d’invenció i els jocs tradicionals. Per això, en aquestes estades, treballarem els jocs tradicionals i crearem un quants jocs.

Funcionament

Els nens i les nenes faran un tastet de totes les activitats per tal d’especialitzar-se en les que desenvolupin millor, tot fomentant les qualitats físiques individuals. L’últim dia oferiran el gran espectacle del circ als professors.

Funcionament

Un científic boig proposarà als nens un viatge amb la seva màquina del temps. En cada viatge coneixeran una època i una cultura diferent, a més aprendran quins són els jocs de cadascuna d’aquestes cultures. Els monitors dinamitzan les activitats.

Escola de Circ / consulteu pàg.10

Escola de Tradicions / consulteu pàg.10

Objectius generals

Objectius generals

 Despertar la creativitat i les arts escèniques.  Utilització d’objectes i materials com a instrument d’expressió i comunicació.  Fomentar les qualitats personals de cada un del grup per la realització d’un objectiu comú.  Treballar la confiança personal i la pèrdua de la vergonya, tot trenca’n amb els estereotips socials.

 Aprendre a divertir-se jugant de diverses formes.  Desenvolupar la imaginació i la creativitat.  Crear jocs a partir de recursos naturals.  Compartir amb els companys.  Reflexionar sobre la manera de jugar d’avui en dia.

C

5  Descobrim el món que ens envolta [EI] Presentació

Unes colònies pensades per als més petits de la casa. En aquestes estades el que volem treballar és el control del propi cos, tot explorant i identificant les sensacions que ens proporcionen els diferents estímuls ambientals. Amb l’ajuda d’en follet Farigola ens endinsarem en el fabulós món del bosc i, mitjançat el joc, els nens i nenes descobriran un munt de noves sensacions.

Funcionament

Uns dies abans, els nens i nenes rebran una carta a l’escola d’un follet molt eixerit: el follet Farigola. Aquest, els convidarà a descobrir el món on ell viu: un món pler de misteris, amb fades, follets

i diferents animalons que seran els encarregats de preparar un munt d’activitats.

Objectius generals  Despertar la curiositat i el respecte envers els animals i les plantes.  Fomentar les relacions personals entre els infants i la pertinència en el grup.  Experimentar amb el nostre cos diverses sensacions.  Elaborar productes naturals amb les pròpies mans.

  Escola de Natura /

X

consulteu pàg.10 /5


Centres d'interès

[CI-CM-CS]

[CM-CS]

Des de temps remots, el cel ha estat un gran desconegut que ha portat a moltes cultures a la seva investigació. Des dels Romans i els Grecs, amb les seves llegendes i mites del cel, passant per Inques i Maies, fins a la revolució del renaixement i l’època actual. Aprendrem les seves metodologies d’utilització del cel, com a calendari per poder determinar l’època de l’any i les estacions, i el funcionament del nostre sistema solar.

En aquestes colònies el que volem treballar és la natura i l’impacte de l’home sobre aquesta. Per fer-ho ens acompanyaran els Minairons, petis follets que caben en un canut d’agulles. Tenen la virtut de fer tasques molt feixugues en poc temps, com per exemple recollir totes les deixalles que deixem al bosc o conrear tot un camp en una nit. Això sí, un cop despertats no paren de dir: “Què farem? Què direm?”. Si els despertes i no els hi encomanes cap tasca, els Minairons són capaços de fer qualsevol malifeta.

Funcionament

Els monitors seran els encarregats d’explicar-nos qui són els Minairons i dinamitzar les activitats que ens proposaran. També ens ensenyaran un munt de conceptes nous, que ens serviran per poder resoldre el reptes dels Minairons i tenir una visió més clara de la importància de la conservació del medi.

b

Escola de Natura / consulteu la casa pàg.10

Objectius generals

 Conèixer la nostra història.  Valorar la importància dels recursos naturals.  Aprendre a treballar en equip i cooperar per tal d’assolir objectius concrets.  Interpretar i respectar la fauna i la vegetació de la muntanya.  Compartir i conviure uns dies amb els companys de classe.

8  Estades d’aventura

Us proposem diferents activitats lúdiques on a partir de gimcanes i tallers aprendrem que és el sistema solar, els planetes que el componen, qui és el nostre satèl·lit i com és que la Terra es mou. També us proposem una visita a un observatori on aprendrem, de primera mà, que ens amaga el nostre cel. Totes les activitats aniran sempre acompanyades del nostre fil conductor: “Els misteris del cel”, on amb diferents pergamins que anirem trobant de cultures antigues ens conduiran a descobrir el que ens amaga el fabulós món del cel. Escola de Cel / ✩  consulteu la casa pàg.10

✩ ✩

Funcionament

X 

a

7 Els misteris del cel

6 Minairons, natura i història

Objectius generals  Conèixer el nostre sistema solar.  Establir relacions entre el Sol, la Terra i la Lluna.  Aprendre a observar el cel de dia i de nit.

C

[CM-CS]

Us proposem finalitzar el curs escolar d’una manera lúdica, tot compartint durant tres dies una estada plena d’aventura i valors amb els vostres companys i companyes.

Aventura't a la Cerdanya

Us oferim un programa on els alumnes gaudiran de les emocions d’esports d’aventura com el ràfting, l’espeleologia i la hípica. Aprendran el funcionament d’aparells específics d’orientació i descobriran els estanys del Malniu, un lloc idíl·lic on ens trobarem abraçats per el Puigpedrós (2914m) i el Puig Ferinós (2594m). Tanmateix descobriran la cultura del territori amb una descoberta fotogràfica utilitzant els seus dots d’investigadors. 6/

L'Aventura del Pallars

Aquesta és una estada on podreu practicar totes les modalitats del que anomenem esports d’aventura. Les activitats proposades són: ràfting, piragüisme, descens de canons, hidrospeed... ús proposem un seguit d’activitats relacionades amb la muntanya, per a descobrir paratges com el fabulós riu del Noguera Pallaresa, el congost de Montrebei, o el parc nacional d’Aigüestortes amb camins i parets que no ens deixaran indiferents.

  Escola d'Aventura

½

consulteu pàg.10


 9 Llença't a la mar [CM-CS] Per uns dies ens convertirem en uns aventurers mariners. Aquesta és una estada pensada per a donar-vos una proposta diferent a les colònies convencionals on podreu practicar totes les modalitats nàutiques i activitats que us proposem caiac, vela, windsurf, patins, paddle surf snorkel... Durant uns dies, ús proposem un seguit d’activitats relacionades amb el mar. A partir de tallers i gimcanes també fomentarem la creativitat i el treball dels sentits.

Funcionament

A partir de la part teòrica coneixeran el funcionament de les embarcacions, el vent, i tot el que els hi cal per a posar l’embarcació en funcionament i gaudir de la mar d’una manera molt vivencial.

10   Cohesió i cooperació

Les activitats principals són: Monobuc, catamarà, patí a vela, windsurf i caiac i les complementàries són bodyboard, surf, tallers nàutics, patins a pedals, volada d’estels, vòlei i futbol platja…

Objectius generals  Conèixer i respectar el mar.  Conèixer el funcionament de les embarcacions i les seves parts.  Fomentar l’autonomia personal i el coneixement d’un mateix.  Desenvolupar la imaginació i la creativitat.  Conviure uns dies amb els companys.

 11 

[CM-CS]

Estades de neu

Des de Llença’t proposem una estada pensada per enfortir l’acció tutorial desenvolupada a l’escola. En el transcurs de l’estada treballarem la cooperació, l’empatia i el respecte amb els altres així com el treball en equip i la creativitat. Totes elles són qualitats essencials per a poder conviure en la societat.

Escola de Tradicions consulteu la casa pàg.10

w

Escola de Nàutica consulteu pàg.10

[CM-CS]

Les estades d'hivern estan pensades per a donar-vos la possibilitat de practicar tots els esports de neu que us pugueu imaginar, tret dels més convencionals com són l’esquí alpí i l’snow. Us volem oferir també l’alternativa explosiva al apres-ski: raquetes de neu, mushing (trineu amb gossos), orientació i arva, canoe-raft, construcció d’un iglú, nivologia i meteorologia, més un munt d’activitats culturals i d’oci.

Funcionament

Els nens i nenes realitzaran diferents activitats rotatives i col·lectives on, mitjança’t dinàmiques de grup, jocs i tallers, treballaran la creativitat, el treball en equip i el respecte entre companys per tal de cohesionar el grup classe. Els monitors seran els encarregats de dinamitzar aquestes activitats i motivar als alumnes per tal de treballar conjuntament i relacionar-se amb tots els companys.

³ 

Funcionament

A partir de la part teòrica practicarem totes les modalitats escollides fent us del material necessari i gaudint de paisatges d’autèntica postal. Coneixerem els riscos, però també les satisfaccions que ens dona la muntanya al hivern per tenir-ne la cura que ens permeti gaudir-la al màxim.

½ 

Escola d'Aventura consulteu pàg.10

Objectius generals

Objectius generals

 Fomentar la creativitat tenint en compte les qualitats de cada alumne.  Valorar la importància del treball en equip i la cooperació.  Respectar i acceptar les opinions dels companys.  Compartir i conviure uns dies amb els companys de classe.

Conèixer el funcionament del material que utilitzem. Conèixer i respectar l’hàbitat natural i animal en el que practiquem les activitats. Fomentar l’autonomia personal i el coneixement d’un mateix. Compartir i conviure uns dies amb els companys de classe.

/7


[EI-P] Activitats d'un dia

a i d n d'u Activitats

A Llença’t no pretenem que vosaltres us adapteu als nostres projectes i activitats sinó que estudiem i desenvolupem les vostres colònies a mida. Gimcana de natura

[CI-CM-CS]

Treballem diversos conceptes relacionats amb la natura mitjançant proves variades i divertides. Fomentem l’autonomia, el treball en equip i l’aprendre a aprendre. La gimcana es pot adequar a l’edat dels alumnes i les necessitats de cada centre

Cases on desenvolupar l’activitat:  El Puig (Hostalets de Balenyà)

Gimcana dels sentits [EI-CI]

En aquesta activitat treballarem l’exploració dels cinc sentits mitjançant el joc: observem, olorem, escoltem, toquem i tastem un munt de sensacions. Us proposem una gimcana on, a partir del joc i diverses proves, els nens i nenes descobriran els sentits. Els nostres monitors seran els encarregats d’endinsar els nens i nenes en aquesta experiència i conduir l’activitat per tal que sigui el màxim d’educativa i divertida possible.

Gimcana medieval [CM-CS]

Endinsem-nos a l’edat mitjana i entenem com era la vida en aquella època. Cada equip haurà de superar i demostrar les seves habilitats i qualitats tant físiques com estratègiques.

Cases on desenvolupar-ho:

 El Puig (Hostalets de Balenyà)

8/

Descoberta de Montserrat [CM-CS]

Montserrat és una formació geològica molt particular. Durant el recorregut aprendrem com i quan es va formar, quines característiques té, i la vegetació i fauna particulars de la zona.

Zones on desenvolupar la descoberta:

 Monestir de Montserrat: sortida guiada al voltant del Monestir per conèixer la zona de Gorros i Sant Benet.  Can Maçana: sortida guiada per conèixer la zona d’Agulles.  Coves de Collbató: visita a les coves i els seus voltants.


ardor T Els orígens de la Castanyada

[EI-CI-CM-CS]

Voleu descobrir quin és l’origen de la nostre festa? Certament aquesta tradició té els seus orígens en temps remots i misteriosos. Ens endinsarem al bosc i descobrirem, mitjançant una gimcana, quins secrets amaga el bosc a la tardor i quins són els orígens de la Castanyada. Tot seguit, gaudirem d’aquesta tradició i ajudarem a la castanyera a fer les castanyes per menjar-nos-les tots plegats.

Llença’t al treball en equip

[EI-CI-CM-CS]

Us proposem convertir-nos en micòlegs! Avui en dia tothom surt a la muntanya a la caça de bolet, però estem segurs del que culli’m? I el que és més important, conservem i respectem el bosc? Per ser un bon caçador de bolets necessitem tres qualitats indispensables: ser un expert en reconèixer les diverses espècies de bolets i el lloc on trobar-les, saber orientar-nos a la muntanya i, per últim, saber conservar l’entorn.

Llença’t a l’orientació

[CM - CS]

La cooperació, l’empatia i el respecte són qualitats essencials per a poder viure en la societat. D’altra banda el treball en equip és l’eina més valuosa en el món laboral actual. Per aquest motiu, us proposem una jornada bassada en diferents jocs i activitats on els alumnes hauran de treballar conjuntament, valorar i assumir les qualitats i limitacions de cadascú per assolir, tots plegats, un objectiu comú que individualment serien incapaços d’aconseguir.

Itinerari de natura i esport a Collserola

Caçadors de bolets

[CS]

Aprenem les nocions bàsiques d’orientació, la brúixola i el mapa amb la finalitat de participar en una cursa d’orientació.

Zones on desenvolupar l’activitat:

 Collserola: als voltants del centre d’informació del parc aprendrem les nocions bàsiques d’orientació i realitzarem una prova d’orientació.  Montseny: un lloc idíl·lic per aprendre orientació.  El Puig (Hostalets de Balenyà): als exteriors d’aquesta casa de colònies realitzarem una prova d’orientació.

[CS]

Us proposem un itinerari per Collserola on descobrirem la fauna, la flora i els jaciments arqueològics i arquitectònics. Tanmateix, reflexionarem sobre la importància de la conservació d’aquest espai, com a pulmó de Barcelona i de les regulacions que té com a parc natural. L’activitat anirà acompanyada d’un dossier per a cada alumne.


[EI-P] Cases i Albergs

x u El Puig de Balenyà

Molí de la riera

Vespella

Població: Sant Pere de Torelló Comarca: Osona Distàncies: Barcelona 87 km • Girona 62 km • Tarragona 173 km • Lleida 160 km

Població: Gurb Comarca: Osona Distàncies: Barcelona 76 km • Girona 73 km • Tarragona 161 km • Lleida 147 km

Centres d’interès:

 X 

Centres d’interès:

Instal.lacions: 84 places

X

Centres d’interès:

Instal.lacions: 160 places

• Menjador 140 persones • 3 sales polivalents amb 175 m • Dormitoris de 2 fins a 16 places • Cuina pròpia • Calefacció central a tota la casa • Megafonia, TV, vídeo i equip de so • Ping-pong, futbol i bàsquet • Piscina exterior • Metge a 600m. • Àrea de salut a 4 km.

• 2 menjadors 100/120 i 35/50 persones. • Cuina propia. • Sala d’activitats de 240m o sala per • Banquets • Sorral per a petits. • Jardí amb gespa • Pista poliesportiva amb

Mas Saiol

La Valira

2

v

2

cistelles de bàsquet, porteries de futbol-sala.

• 4 taules de ping-pong • Tirolina • Rocòdrom • Un pont de mico • Gabial d’aus • Piscina • Circuit d’hípica.

X  

Població: Hostalets de Balenyà Comarca: Osona Distàncies: Barcelona 60 km • Girona 90 km • Tarragona 200 km • Lleida 150 km

Instal.lacions: 55 places

• Habitacions de 6,8,10 places • 1menjadors per 100 persones • Cuina propia • 2 Sala d’activitats • Camp de futbol • Wifi • Calefacció central • Sanitaris adaptats1 • Piscina més propera: A Hostalets de Balenyà (3km).

cases destac 

X

Població: Moià Comarca: Bages. Distàncies: • Barcelona 57 km • Girona 100 km • Tarragona 150 km • Lleida 143 km

Instal.lacions: 100 places

• Habitacions de 5, 6, 8, 16, 26, 32 places • 3 Menjadors 20 / 36 / 60 places • Cuina propia • Piscina de 14x7 m • 2 camps de futbol • Gran esplanada i sorral • 5 sales de taller • Porxo 10 /

Centres d’interès:

   ½  X

Població: La seu d'Urgell Comarca: Alt Urgell. Distàncies: Barcelona 173 km • Girona 171 km • Tarragona 133 km • Lleida 180 km

Instal.lacions: 100 places

• Habitacions de 8 places • 1 Menjador • Equipat per a persones amb mobilitat reduïda • Sala d’estar • Sala de TV i DVD • Sala polivalent • Biblioteca • Sala per a tallers • Zona de pàrquing • Bugaderia • Calefacció • Camp de bàsquet i voleibol • Màquines de begudes calentes, fredes i sòlids • Megafonia • Jocs de taula, ping-pong i billar.

Centres d’interès:

 M 

Població: EL Masnou Comarca: EL Maresme Distàncies: Barcelona 18 km • Girona 96 km • Tarragona 112 km • Lleida 188 km

Instal.lacions: 100 places

• Habitacions de 4 a 10 places • WIFI • 1 menjador • Zona de pícnic • Zona de gespa amb ombres • Sales d’activitats. • Aquaris • Calefacció central • Cuina casolana • Propera a la platja • Sala d’estar amb TV i DVD • Sala de reunions, de jocs, taller i pàrquing • Màquines de begudes calentes, fredes i sòlids • Telèfon públic.

¾ Escola Nàutica   ½ ... d'Aventura  M ... de Mar  X... de Natura   ... de Tradicions  

Centres d’interès:

J.M. Batista i Roca

... de Circ  ... de Cel


v

g

La Salle natura

  X 

Centres d’interès:

Població: Gisclareny Comarca: El Berguedà Distàncies: Barcelona 139 km • Girona 150 km • Tarragona 210 km • Lleida 190 km

Instal.lacions: 70 places

s

o

La Farga de Queralbs

La Bruna

Població: Queralbs Comarca: Ripollès. Distàncies: Barcelona 126 km • Girona 105 km • Tarragona 213 km • Lleida 217 km

Població: Bellver de Cerdanya Comarca: La Cerdanya Distàncies: Barcelona 148 km • Girona 168 km • Tarragona 213 km • Lleida 161 km

Centres d’interès:

 X  

Instal.lacions: 128 places

Centres d’interès:

   ½  X

Instal.lacions: 260 places

• + tres apartaments de 4-8 places • Habitacions de 18, 20 i 32 places • 2 menjadors • Zona de pícnic • Piscina • Pista poliesportiva de bàsquet i futbol • Zona d’acampada controlada • Sales d’activitats • Sala de mestres • Biblioteca • Calefacció central • Envoltada de bosc • Excel.lents rutes de senderisme.

• Habitacions de 4, 8,12 places • 1 menjador de 160 places • 5 sales d’activitats polivalents • Tirolina i rocòdrom •1 piscina de 25 x 12 m • 1 pista de bàsquet • 1 pista de voleibol de gespa • 1 camp de futbol de terra • 3 esplanades amb riu • Bosc proper • Tanca que limita la finca • Terreny d’acampada.

• habitacions de 2, 3, 4, 6 i 8 persones • 1 menjador 150 persones self-service • Zona de pícnic • Sales amb wifi • 2 aules taller + 1 polivalent • Piscina climatitzada exterior • Sala de jocs recreatius • Sala de TV amb xemeneia • Bar musical • Sala polivalent amb projector • Zona de jocs infantils • Esports d’aventura i d’hivern.

Mn. Antoni Batlle

Empúries l'escala

Alberg del Pallars

Població: Deltebre Comarca: Baix Ebre. Distàncies: • Barcelona 171 km • Girona 264 km • Tarragona 79 km • Lleida 165 km

Població: l’Escala Comarca: Alt Empordà. Distàncies: Barcelona 141 km • Girona 50 km • Tarragona 230 km • Lleida 295 km

Població: Tremp Comarca: Pallars Jussà. Distàncies: Barcelona 188 km • Girona 268 km • Tarragona 157 km • Lleida 85 km

cades llenca't , X  M

Instal.lacions: 123 places

• habitacions de 4 i 10 llits • 1 menjador 150 persones self-service • Sala d’estar amb TV i DVD • 2 sales de reunions • Biblioteca • Sala de jocs amb jocs de taula • Pingpong •Instal.lacions esportives camp futbol i bàsquet • Pàrquing • Bugaderia • Calefacció i aire condicionat • Zona de pícnic a l’exterior • Lloguer de bicicletes

Centres d’interès:

M  ¾

Instal.lacions: 214 places

• Habitacions de 5 i 6 llits amb bany i habitacions col.lectives) • 1 menjador selfservice • Sala d’estar amb TV i DVD • 2 sales d’activitats • Sala de jocs amb jocs de taula • Instal·lacions esportives camp futbol i bàsquet • Calefacció • Màquines de begudes fredes, calentes i sòlids • Envoltat d’un gran bosc i a 50 m de la platja.

Centres d’interès:

X  ½ 

Centres d’interès:

Instal.lacions: 99 places

• Habitacions de 6 i 8 llits • 1 menjador self-service • Sala d’estar amb TV i DVD • Diverses sales polivalents • Àmplia terrassa solàrium • Sala de jocs amb jocs de taula • Zona enjardinada • Zona esportiva i solàrium • Màquines de begudes calentes, fredes i aliments sòlids • Telèfon públic, Internet, futbolí, billar, ping-pong. / 11


llencat.wordpress.com

Informaci贸:

www.llencat.com

facebook.llencat.com

608569714 - 937271935 / comercial@llencat.com

Gatàleg Primària NOU  

sport, colonies, aventura, escolar, cap d'any, castanyades...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you