Page 1

ESPOT PUBLICITARI

VÍDEO CORPORATIU

La creació de l'espot publicitari implica un gran esforç de síntesi i recerca de perfecció. Ja sigui a partir d'un concepte proporcionat pel client, o bé, desenvolupat per l'equip creatiu de Llaüt Digital, l'espot sempre serà fidel al producte i adaptat a les seves necessitats de comunicació perquè el producte sigui reconegut i proporcioni bons resultats de venda.

A vegades, el producte a comunicar és una empresa, negoci, o iniciativa. El format d’espot publicitari, no permet entrar en detall, ni aprofundir en la matèria. Per això, oferim el Vídeo Corporatiu, que és un format flexible i adaptable a les necessitats del client, i li proporciona una eina de comunicació molt útil per presentar la seva empresa a conferències, fires o convencions...

DOCUMENTAL Més enllà de comunicar un concepte, el documental, pot comunicar sensacions, punts de vista, o una mirada crítica sobre un tema o situació. Un cop produït, la seva difusió en els mitjans de comunicació, permet a l'espectador conèixer una realitat, propera o llunyana, a través del punt de vista de l'autor, així l’espectador coneix de primera mà les sensacions que se li estan transmetent.

ESDEVENIMENTS La gravació d’un esdeveniment, acte, concert, congrés o fira, genera un vídeo, que compleix la funció de documentar el que ha succeït. Cada esdeveniment presenta unes necessitats de producció específiques. Això farà que la planificació de la gravació estigui en sincronia amb la programació d’aquest.


MOTION GRAPHICS

IDENTITAT CORPORATIVA

Quan un concepte no pot ser desenvolupat a partir de l’enregistrament d'imatges reals, entra en joc la imatge de síntesi. Ja sigui en forma de modelatge 3D o il·lustració ... I amb els programaris de composició més avançats, es creen els “Motion Graphics”. Animacions, efectes especials per a cinema o publicitat, o qualsevol desenvolupament creatiu que es pugui imaginar.

A Llaüt digital, ens encarregam del desenvolupament de tots els aspectes visuals de la identitat d'una organització, empresa o institució. En general, inclou un logotip, la aplicació del mateix i elements de suport, igual que les línies mestres ( paleta de colors, tipografies... ) i l'aplicació d'aquestes, recollides a un document que es coneix com "Llibre d'estil".

DISSENY EDITORIAL Disseny, Il.lustracions, fotografia, maquetació i composició per a publicacions com, per exemple, revistes, diaris i llibres.


PÀGINAS WEB DISSENY PUBLICITARI Disseny centrat en la comunicació d’un producte, esdeveniment o concepte. Es desenvolupa a partir del concepte creatiu de la campanya de comunicació i es generen materials com ara: Flyers, cartells, tríptics, catàlegs, tanques publicitaries...

HTML, PHP, MySQL, ... Internet és la nova via de comunicació de masses, conceptes com aquests no fan més que distanciar a l'usuari / administrador, de la mateixa versatilitat que una pàgina web ha de tenir. Oblidi's de "Com?", només pensem en "Que?". A Llaüt Digital sabem adaptar-nos a cada client, assessorant la creació de la seva pàgina web, perquè aquesta sigui a mida i contempli totes les seves necessitats de comunicació. Ja sigui un web estàtic ( no auto-administrable ), o bé, dinàmic ( auto-administrable ). El seu espai a Internet està garantitzat.

APLICACIONS WEB “Banners”, “newsletters”, “microsites” o qualsevol tipus d'aplicació per complementar un “site” ja existent, o bé, per a funcionar de manera independent.


LlaĂźt digital, S.L. C / Espartero, 20 1Âş 07013. Palma T 971 90 50 18 info@llautdigital.com www.llautdigital.com


ESPAI MULTI-DISCIPLINAR QUE ENGLOBA ACTIVITATS ARTÍSTIQUES, GRÀFIQUES I DE PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL.

JUNTS, DUREM EL TEU PROJECTE A BON PORT


ÍNDEX Espot publicitari

Audiovisual

Documental

Audiovisual

Vídeo corporatiu

Audiovisual

Esdeveniments

Audiovisual

Motion graphics

Audiovisual

Identitat corporativa

Gráfic

Disseny editorial

Gráfic

Disseny publicitari

Gráfic

Pàgina web

Web

Aplicacions web

Web

Manteniment i hosting

Web


MANTENIMENT I HOSTING El hosting, o allotjament web, és un punt molt important a l'hora de fer la previsió d'un nou lloc web. El client disposarà d'un espai físic a un servidor on podrà administrar els arxius que conformen la web. D'altra banda, un lloc web requereix d'un manteniment: còpies de seguretat, actualitzacions... Depenent de les necessitats, oferim un servei de manteniment del “site” ajustat a les necessitats de la seva pàgina.

Llaüt digital  

Dossier de productes de Llaüt digital

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you