Produktkatalog 2021-2022

Page 1

Produktkatalog Produkter utgivna under 2021-2022 postadress Box 17, 751 03 Uppsala telefon: 018-489 81 00 e-post: order@livetsord.se hemsida: webshop.livetsord.se

Produktkatalog

Produkter utgivna under 2021-2022

Den här boken ger liv, förvandlar själen och inspirerar människor.

Oavsett om du leder en organisation, ett företag eller en kyrka, har du en vision för vilken slags utveckling du vill skapa. Ibland förverkligas inte den visionen. Andra gånger blir framgången större än du någonsin kunde ha föreställt dig. Hur kommer det sig? Varför blomstrar vissa organisationer och andra inte?

För nästan femton år sedan skrev Craig Groeschel en bok om hemligheten med en gudagiven, livsförvandlande kraft som han kallade ”det”. Nu kommer han med en helt reviderad och uppdaterad beskrivning av de ledarskapsprinciper som är orsaken till att vissa församlingar har det, andra inte.

I Led som om det spelar roll förmedlar Groeschel sin förståelse av hur man effektivt bygger en blomstrande, bestående kyrka eller organisation. Med hjälp av sina egna erfarenheter som framgångsrik ledare, och en kombination av frispråkighet, torr humor, bibliska sanningar och principer för ledarskap, ger han dig verktygen för att kunna:

• Känna igen när din organisation eller kyrka har det där odefinierbara men påtagliga det som leder till framgång.

• Identifiera och tillämpa sju ledarskapsprinciper för att få en kyrka som står i alla tider.

• Tända Guds eld i ditt team så att ni lämnar ”det vi alltid har gjort” och kliver ut i det meningsfulla arbete som du vet är möjligt för er.

• Upptäcka de tre områden som varje ledare måste behärska för att lyckas.

Led som om det spelar roll avslöjar hemligheten för att bygga momentum, och visar dig hur du behåller det. Med ny och vital information om hur man utvecklar en livskraftig kyrka i en värld full av oväsen, är Led som om det spelar roll en bok om församlingsledarskap för en ny generation.

craig groeschel är grundare av och huvudpastor i Life.Church, en av världens största församlingar och skapare av den kostnadsfria bi belappen YouVersion. Craig ligger på New York Times bästsäljarlista och har skrivit mer än ett dussin böcker. Han talar ofta på ledarskap skonferenser världen över, bland annat Global Leadership Network, som når hundratusentals ledare varje år. Genom sin topprankade ledarskapspodd Craig Groeschel Leadership Podcast sprider Craig innovativt tänkande till ledare på varje nivå i alla typer av organi sationer. Webbplatsen Glassdoor placerade Craig bland USA:s 10 högst rankade företagsledare för små och medelstora företag, och utsåg Life.Church till bästa arbetsplatsen två år i rad under hans le darskap. Craig bor i Edmond, Oklahoma med sin

Amy. Du

mer

på www.craiggroeschel.com

” oktober 2022
fru,
hittar
information
Craig Groeschel Led som om det spelar roll 229kr ART NR: BCG1537 ISBN: 978-91-89071-53-7 MJUKBAND 264 SIDOR ”En fantastisk bok som ger värdefulla principer och attityder både för kyrka och ledarskap … en bok som berör dig, vidgar dina vyer och ditt hjärta.” JOAKIM LUNDQVIST pastor och internationell ambassadör för Livets Ord ”Craigs väldokumenterade insikter om ledarskap, och hans uppriktiga ärlighet, gör att budskapet borrar sig djupt ner i både tanken och hjärtat. Har du inte läst boken så måste du göra det!” HANS JANSSON förkunnare, mentor och författare till Mästarlikt ledarskap – lärdomar från Jesu mästerliga ledarskap

Gemenskap med Gud av Mats-Ola Ishoel

Platsen i det fördolda

Att umgås med Gud är personligt och spän nande! När Jesus undervisade sina lärjungar om platsen i det fördolda ville han att de skulle upptäcka vilken skatt de skulle hitta om de var villiga att tillbringa tid ensamma med Gud. Samtidigt var Jesus ett levande exempel för dem: hans förtroliga och naturliga gemenskap med Fadern tjänade som en inspiration för lärjungar na – och gör det för oss än i dag.

Platsen i det fördolda är en underbar plats. Det är plats för att växa och lära sig. Det är en plats av helighet, härlighet och förvandling. En plats av glädje i Gud, tillbedjan och bön, där du kommer att utveckla en relation till Gud som kommer att få dig att lita på honom på ett djupt och person ligt plan.

Många troende har en uppriktig längtan eft er att komma närmare Gud. De älskar honom och förstår att tid med honom i ensamhet är avgörande för deras andliga tillväxt, men de undrar ofta var de ska börja. I den här boken vill Mats-Ola Ishoel visa dig hur Gud inte bara vill att du ska ha en längtan efter honom, utan även genom bibliska exempel, egna erfarenheter och konkreta tips på praktisk tillämpning ge vägled ning i hur du ska handla utifrån denna längtan.

Var och en av oss har en kamp mot tusen tals saker som tävlar om vår uppmärksamhet. Världen vi lever i blir definitivt inte mindre stressig. Uppgifter och ansvar, tv och smart telefoner har en fantastisk förmåga att hålla oss sysselsatta. Men inte desto mindre gäller Jesu inbjudan till platsen i det fördolda fortfarande. Han kallar dig som han har kallat varje genera tion av troende – till en närmare gemenskap med Gud.

mats-ola ishoel är huvudpastor i Livets Ord Mosk va. Han är författare till Bygga team och Pastorns tjänst. Han är en eftertraktad konferenstalare både i och utanför Ryssland. Under hans ledning har församlingen sett en stadig tillväxt och man har nu gudstjänster på flera platser i Moskva med omnejd. Mats-Ola är gift med Randi och har fyra barn.

juli 2022
Gemenskap med Gud 169kr ART NR: BMOI1469 ISBN: 978-91-89071-46-9 MJUKBAND 154 SIDOR

Övervinnare när allt känns övermäktigt av Jentezen Franklin

Det är dags att ta itu med det som försöker köra över dig

Har du kört fast – känns livet svårt och krångligt? Undrar du hur du hamnade här, och försöker få rätsida på alltihop? Ge inte upp!

I Övervinnare när allt känns övermäkigt ger pastor Jent ezen Franklin fem steg som hjälper dig att:

• resa dig och komma ut i frihet

• kliva in i planerna som Gud har förberett för dig. Jentezen avslöjar fiendens strategier för att stoppa din andliga tillväxt, distrahera dig och hindra dig från att nå din fulla poten tial i denna avgörande, profetiska tid.

Om du upplever att varje strid du utkämpar har blivit tuffare –om du känner dig förlamad och inte vet var vägen går – kom då ihåg att Gud inte bara kallar dig för en överlevare. Han kallar dig för en övervinnare.

jentezen franklin är huvudpastor i Free Chapel, en församling i USA med flera campus. Varje vecka sänds hans tv-program, Kingdom Connection, på stora tv-kanaler över hela världen. Jentezen finns på New York Times bästsäljarlista och har skrivit tio böcker, bland annat Dolda diamanter, Älska som om du aldrig blivit sårad och den banbrytande Hemligheten med fasta och bön. Jentezen och hans fru Cherise har varit gifta i mer än 30 år, de har fem barn och fyra barnbarn, och bor i Gainesville, Georgia. Mer info finns på jentezenfranklin.org.

augusti 2022
Jentezen Franklin Övervinnare när allt känns övermäktigt 229kr ART NR: BJF1452 ISBN: 978-91-89071-45-2 MJUKBAND 207 SIDOR

Lär oss att lyssna

av Pete Greig

En enkel guide för vanligt folk att höra Guds röst ”Brann inte våra hjärtan i oss när han talade med oss?” (Luk 24:32)

Inget kan någonsin vara viktigare än att lära sig urskilja Guds röst, men få saker i livet är också lika känsliga för falska föreställningar och bedrägeri.

Med uppfriskande ärlighet och humor utforskar Pete Greig historien om Jesu lekfulla, gripande samtal på vägen till Emmaus. Han väcker liv i vitt

skilda ämnen, från biblisk meditation och profe tiskt tal till uttydning av drömmar och den urgamla metoden lectio divina.

I den här boken blandas historisk visdom från många olika traditioner med insikter som förfat taren samlat på sig under tjugo års vandring med Gud i bön, vilket gör den till en oumbärlig resurs –den hjälper nya troende, mogna lärjungar och hela församlingar att urskilja Guds ord och hans viskning i vår tids galna och stormiga värld.

juni 2022
Pete Greig Lär oss att lyssna 229kr ART NR: BPG1445 ISBN: 978-91-89071-44-5 MJUKBAND 264 SIDOR pete greig är grundare av den globala bönerörelsen 24–7 Prayer, som är en ekumenisk rörelse med värdeorden bön, mission och rättvisa. Han är även huvudpastor i Emmaus Rd i Guildford, England. Pete är med och skriver andakter för Lectio 365 och är även författare till flera bästsäljande böcker, bland annat Gud i tyst läge och Lär oss att be: En enkel guide för vanliga människor, vilken är föregångaren till den här boken.

Det underbara livet i Kristus

av Rune Borgsø

På jorden så som i himlen

Hur vi ser på Gud avgör hur vi relaterar till honom, och det formar även hur vi ser på och tänker om allt annat. Därför är det viktigt att vi som kristna inser hur god och kärleksfull vår himmelske Far är, vidden av Jesu försoningsverk och vilka vi är som Guds barn. Brister vår förståelse av detta tappar vi vår frimodighet som Guds barn, och går miste om de gåvor vår himmelske Far faktiskt vill ge oss.

I den här boken visar Rune Borgsø, både utifrån Bibelns undervisning och med personliga exempel, vilka vi är i Kristus, att Guds vilja är att himlen ska komma till jorden, och att tron inte är statisk utan organisk – den kan växa!

Som ett Guds barn är du född på nytt och en ny skapelse i Jesus Kristus. Gud har välsignat dig med allt det goda han har i himlen – men du ska inte behöva upptäcka vad Jesu försoningsverk betyder för dig först när du kommer dit. Det tillhör dig här och nu.

Denna bok är skriven för att du ska kunna spegla dig i dessa sanningar och förstå hur du i tro tar del av det arv som tillhör dig. Att du ska få upptäcka det underbara livet i Kristus och se mer av Guds kärlek – så att du kan vara tryggare som människa, mer frimodig i din förväntan på Guds välsignelser och se hur du i tro lever i dem.

rune borgsø har en passion för att se människor få tag på mer av livet i den helige Ande och fullheten av Guds goda vilja för deras liv. Han är gift med Kari och tillsammans har de tre barn. I dag är Rune en av pastorerna på Livets Ord i Uppsala, med ansvar för Livets Ord Family i Europa.

Rune
maj 2022
Borgsø Det underbara livet i Kristus 199kr ART NR: BRB1421 ISBN: 978-91-89071-42-1 MJUKBAND 208 SIDOR

Vem är det du följer? av Sadie Robertson Huff

Följ Jesus i en värld som är helt uppslukad av sociala medier

Vill du bli sedd? Eller vill du bli känd?

Bli följd. Bli gillad. Visningar. Ärligt talat är det roligt att få dem. Men i en värld fixerad vid att följa och bli följd, undrar du någonsin vad du söker? Eller vem som influerar dig mest?

Bästsäljande författaren Sadie Robertson Huff närmar sig eftertänksamt det som är bra och det som är dåligt när det gäller sociala medier.

I ”Vem följer du?” berättar Sadie om hur hon fann sin identitet i att inte bara vara gillad, utan älskad och hon visar oss hur vi kan välja vem vi följer i våra liv. Var beredd på att utforska hur du kan:

• vara mer avsiktlig med vem du följer

• bli känd av Gud istället för att bara bli sedd

• vända dig bort från jämförelser och känslor av otillräcklighet

• släppa människors uppfattning om dig och istället vila i Guds kärlek

• använda dina sociala medier till att vara världens ljus.

Hur följer man Jesus framför alla andra? Det börjar med att du tar av ditt filter och upptäcker verklig glädje. Det betyder att uppleva honom på ett äkta sätt i ditt privatliv och låta det svämma över till ditt offentliga liv. Och det resulterar i att byta ut att vara gillad för den du verkar vara mot att vara älskad för den du är

sadie robertson huff är en New York Times bästsäljande för fattare, talare, influencer och grundare av Live Original. Sadie kommunicerar som en syster och vän och vill nå världen med budskapet om Kristus. Som värd för den populära podcasten Whoa, That’s Good, som startades 2018, fortsätter hon att hamna på topplistorna och når miljoner lyssnare när hon samtalar med ledare. Sadies blogg, Live Original, innehåller uppmuntrande meddelanden från henne och hennes närmaste vänner och hon är också grundare till online-gemenskapen och appen LO Sister, som odlar ett systerskap genom bibelstudier och workshops. Sadie, hennes man Christian, och deras dotter bor i Louisiana.

februari 2022
Sadie Robertson Huff Vem är det du följer? 199kr ART NR: BSRH1414 ISBN: 978-91-89071-41-4 MJUKBAND 188 SIDOR

michael todd som även skrivit bästsäljaren Relationship Goals, är huvudpastor för Transforma tion Church i Tulsa, Oklahoma. Det som driver honom i hans tjänst är passionen och visionen att presentera Gud på ett sätt som gör att både de vilsna och de som hittat hem till Gud ska få förvandlade liv i Kristus Jesus. Michael talar i många inflytelserika för-samlingar och sammanhang, och på konfer enser varje år, exempelvis Ele vation Church, C3-kon-ferenser, Lakewood Church, VOUS-kon ferenser, Relentless Church, XO äktenskapskonferenser och många andra. Han och hans fru Natalie har varit gifta sedan 2010 och bor i Tulsa, Oklahoma med sina fyra underbara barn: Isabella, Michael Jr, Ava Rae och Gia Symone.

Galen tro av Michael Todd

Du måste se det innan du får se det

Det finns mycket som framstår som normalt eller ordinärt i dag, som en gång verkade fullkomligt galet.

Smartphones, wi-fi, till och med den elektriska glödlampan var banbrytande uppfinningar som skapade historia på sin tid, men alla började som galna idéer.

Vår måste-se-det-för-att-tro-det-generation har svårt för att utöva verklig tro – en tro som tar initiativ, kliver ut på vattnet och får se berg flytta på sig.

Många av oss tar hellre det säkra före det osäkra och står kvar på åskådarplats, men det är den galna tron som gör att vi får se Gud verka och förverkliga sina löften.

I den här boken visar pastor Michael Todd hur du går i tro och kastar dig ut i ett meningsfullt liv där du tror Gud om det omöjliga. Även om du måste börja med babytro eller kansketro, kan du få kraft att släppa taget om den lata tron, lita på Gud när tron känns suddig och otydlig, och utveckla en livsstil präglad av galen tro.

Drömmen som Gud har gett dig kanske verkar galen just nu. Men det som framstår som galet i en tid, kommer att räknas som tro i en annan.

Det är bara galet tills det händer.

Michael Todd Galen tro ART NR: BMT1384 978-91-89071-38-4 SIDOR
december 2021
229kr
ISBN:
MJUKBAND 204

Förändra din värld

av John C. Maxwell & Rob Hoskins

Världen behöver förändring mer än någonsin

Vi ser problemen överallt: konflikter, ilska, våld, korruption, fattigdom, hemlöshet, familjer som går sönder. Så ofta känner vi oss maktlösa och undrar: Varför är det ingen som gör något?

De goda nyheterna är att någon kan göra något. DU kan bli den som förändrar världen runt omkring dig.

John C. Maxwell och Rob Hoskins har vigt sina liv åt att vara katalysatorer för förändring. De började i det lilla, med att helt enkelt hjälpa människor i sin omgivning. I dag har de gjort skillnad i årtionden, och längs vägen har de utvecklat enkla strategier för att skapa positiva förändringar.

Nu vill de dela sina erfarenheter med dig och lära dig hur du kan göra skillnad.

I den här boken får du inte bara lära av de erfar enheter som de har gjort, utan också av tonåringar, ensamstående mammor, affärsmän och volontärer som såg ett behov, lät sig beröras och agerade. Du kan bli den där någon som gör något. Du kan förändra din värld.

john c. maxwell är en författare på New York Times bästsäljarlista, talare, coach och ledare som har sålt mer än 33 miljoner böcker på femtio språk. Han har kallats företagsle daren framför andra och världens mest inflytelserika ledarskapsexpert. Hans organisationer – John Maxwell Compa ny, John Maxwell Team, EQUIP och John Maxwell Leadership Foundation – har översatt hans undervisning till sjuttio språk och använt den för att utbilda miljontals ledare från all världens länder. Dr Maxwell har tilldelats Horatio Alger Award och Mother Teresa Prize for Global Peace and Leadership från Luminary Leadership Network.

rob hoskins har kallats för »en ledare för ledare« av John Maxwell, och Rob har vigt sitt liv åt att resa upp unga ledare och betjäna stora ledare. Det gör han genom att bistå i uppstarts fasen av olika initiativ, gå i spetsen för hållbara lokala och globala förändrings-projekt, samt som rådgivare för ickestatliga organi sationer och institutioner för högre utbildning. Rob vägleder ofta moderniseringsprocesser i befintliga företag, och framgångsrika förändrings arbeten. Han fungerar också som konsult för större bolag som vill ha hjälp att förnya sitt uppdrag och sin vision, för att sedan skapa utrymme för tillväxt.

John C. Maxwell & Rob Hoskins
november 2021
Förändra din värld 229kr ART NR: BJM1377 ISBN: 978-918907-137-7 MJUKBAND 220 SIDOR

Helig Gud av Jackie Hill Perry

Hur Guds helighet kan hjälpa oss att lita på honom

Om Gud är helig, kan han inte synda. Om Gud inte kan synda, kan han inte synda mot dig. Om han inte kan synda mot dig, borde han då inte vara den mest pålitliga varelse som finns?

I sin efterlängtade uppföljare till självbiografin Gay tjej, god Gud, hjälper oss Jackie Hill Perry att komma underfund med skälet till att vi inte litar på Gud: vi missförstår hans helighet.

I Helig Gud tar Jackie med oss på en vandring genom Skriften, skakar dammet av ordet ”helig” som vi har lärt känna det, och visar vad det verkligen innebär: goda nyheter.

I den här boken ser vi att Gud inte är som vi. Han är annorlunda. Han är helig. Och det är just det som gör honom värd att lita på. Att Gud är helig visar sig faktiskt vara världens bästa nyhet, och nyckeln till att vi kan förtrösta på honom.

jackie hill perry är författare, poet, bi bellärare och artist.

Efter att hon blev kristen har hon velat använda sina gåvor att tala och undervisa för att dela med sig av ljuset från Guds evangelium på ett så trovärdigt och äkta sätt som möjligt. Hon är gift med Preston och mamma till Eden, Autumn och Sage.

Jackie Hill Perry Helig Gud
oktober 2021
199kr ART NR: BJHP1339 ISBN: 978-91-89071-33-9 MJUKBAND 164 SIDOR

Kristen tro på enkel farsi av Mehdi Ashrafi

Söker du svaret på livets frågor?

Vi söker alla efter svar. Efter lösningar. I vår värld i dag ser vi mycket av ondska, mörker och sjukdom. Den krist na tron handlar om att Jesus kom till den här världen med ljus, liv och kärlek – han kom för att frälsa den.

I den här boken presenterar Mehdi Ashrafi kärnan i den kristna tron på ett enkelt sätt, att Jesus kommit och öppnat vägen tillbaka till gemenskap med Gud. Boken är uppbyggd så att i den första tredjedelen är det just evangeliet och frälsningshistorien som återges, och de resterande två tredjedelarna består av frågor och svar där Mehdi tar upp de vanligaste frågorna om kristen tro som han stött på genom åren.

Mehdi riktar sig främst till nytroende, ateister, muslimer eller människor som tillhör någon annan religion. Boken är tänkt att både bygga upp den som är ny i sin tro – men även att vara en hjälp att dela evangeliet för den som själv är troende men inte själv talar farsi! Genom att ge denna bok till någon farsitalande vän eller bekant har du mö jlighet att på detta sätta dela evangeliet med dem.

Kristen tro på enkel farsi

99kr

ART NR: BMA1254

ISBN: 978-91-89071-25-4

mehdi ashrafi är en iranier som bor i Örnsköldsvik. Från den stund han mötte Jesus och kom till tro har Mehdi brunnit för att sprida evangeliet – de glada nyheterna om evigt liv genom Jesus. Mehdi är starkt engagerad i Svedjeholmskyrkan, men reser även my cket över hela landet och predikar och undervisar –främst troende syskon på farsi. För tillfället studerar han även teologi på Southeasthern Uniersity, USA.

Om du har några frågor kring boken eller skulle önska få ett besök av författaren, tveka inte att höra av dig till: mehdi@svedjeholmskyrkan.se

utgivningen av den här boken är ett samarbete mellan livets ords förlag & svedjeholmskyrkan, örnsköldsvik.

augusti 2021
MJUKBAND 106 SIDOR

Vi kan ju inte göra något mot sanningen - Volym 1 & 2

av Olof Edsinger

Olof Edsinger är vid det här laget en välkänd skribent och författare i Sveriges kristenhet. Som generalsekreterare för Svenska Evangeliska Alliansen möter vi hans texter i såväl kristna som sekulära medier, men mest regelbundet har vi ändå kunnat följa honom i tidningen Världen idag.

I den första volymen har Edsinger samlat ett femtiotal texter från denna tidning skrivna mellan 2015 och 2021. Innehållet berör alltifrån det kristna lärjungaskapet och mötet med andra religioner till kampen om kyrkans up pdrag och Jesu sändebrev i Uppenbarelseboken.

I den andra volymen har Edsinger samlat ett femtiotal texter från denna tidning skrivna mellan 2015 och 2021. Innehållet berör alltifrån migrationsfrågan och det förän drade politiska landskapet till mänskliga rättigheter och hbtq.

Allt med apostelns berömda ord som ledstjärna: ”Vi kan ju inte göra något mot sanningen, utan bara för sannin gen” (2 Kor 13:8)

olof edsinger är har läst teologi på Johannelunds teologiska högskola. Han är författare till ett dussintal böcker om Bibeln och det kristna livet, och var un der nio år verksam som gener alsekreterare för Salt – barn och unga i EFS. På Livets Ords Förlag har han tidigare gett ut böcker na Korsvägen & uppståndelselivet, Ett liv i den Heliges närhet, Dju pare in i Guds närvaro och Krigen i Gamla testamentet

Olof Edsinger

Vi kan ju inte göra något mot sanningen - Volym 1 149kr

ART NR: BOE1278

ISBN: 978-91-89071-27-8

MJUKBAND

140 SIDOR

Vi kan ju inte göra något mot sanningen - Volym 2

149kr

ART NR: BOE1308

ISBN: 978-91-89071-30-8 MJUKBAND

132 SIDOR

”Jag är så tacksam för den gåva som Gud har gett Kristi kropp i form av min gode vän Olof Edsinger! Med mjukt hjärta, vass penna och stor kunskap har han genom åren analyserat en rad viktiga och ofta brännande nutidsämnen utifrån Bibelns och den kristna trons perspektiv. På så vis har han blivit en viktig resurs för kristna, ledare och pastorer och det är med stor glädje som vi ger ut hans texter på Livets Ords Förlag. Min bön är att de ska bli till stor hjälp och välsignelse för dig som läser.” joakim lundqvist, pastor, livets ord

” maj & september 2021

Ut ur grottan av Chris Hodges

Hitta vägen ut ur mörkret.

Oroliga, desperata tankar håller dig vaken om nätterna. Överväldigande känslor uppfyller dig, och du känner dig maktlös och oförmögen att komma vidare. Och du kan inte låta bli att undra: Varför är min tro inte tillräckligt stark för att hantera det här?

Du är inte ensam.

Med hjälp av profeten Elias liv i Gamla testa mentet, påminner författaren och pastorn Chris Hodges oss om att vi kan komma vilse i de till trasslade känslornas öken trots att vi vandrar nära Gud. Och mitt i depressionens mörker kan Gud fortfarande möta oss.

chris hodges är grundare av och huvudpastor i Church of the Highlands, en församling med campus över hela Alabama, USA, som samlar mer än sextio tusen besökare varje vecka. Han är också en av grundarna till Association of Related Churches (ARC), han har startat coach ning-nätverket GROW, och är ut nämnd till kansler vid Highlands College, som utbildar och tränar människor till tjänst för Gud. Chris och hans fru Tammy har fem barn och sju barnbarn, och bor i Birmingham, Alabama.

”Oavsett om du kämpar med depression eller hoppas kunna betjäna och uppmuntra andra i deras kamp, skiljer Ut ur grottan vetenskapen från stigmat, fakta från fiktion, och ger lika mycket instruktion som uppmuntran.” rick warren, författare till boken Leva med mål och mening

”Den här boken är en inbjudan att uppleva livet så som Gud har tänkt.”

dr dharius daniels huvudpastor i Change Church och författare till boken Relational Intelligence

Ut ur grottan 229kr

ART NR: BCH1322 ISBN: 978-91-89071-32-2

MJUKBAND 260 SIDOR

”En balanserad guide som kan hjälpa oss på alla områden som en deprimerad person behöver övervinna.”

dr henry cloud psykolog och författare till boken Det finns gränser!

”Varje troende skulle behöva ett exemplar av den här boken – om inte för egen del, så för att kunna hjälpa någon som de älskar.”

lysa terkeurst ordförande för Proverbs 31 Ministries och författare till boken Förlåt det som inte går att glömma

augusti 2021

Syftet och välsignelsen med ditt arbete av Mats-Ola Ishoel

Är arbete en välsignelse eller förbannelse?

Är det bara något nödvändigt för att överleva – eller är det mer än så?

Hur kan du få en vinnarattityd och lyckas i ditt yrke?

Denna bok kommer att ge dig svaren på de här frågorna och många fler. Den vill utmana dig att tänka i nya banor kring arbete och hjälpa dig att se på arbete med Guds ögon. Mats-Ola Ishoel ger dig nycklar till hur du finner tillfredsställelse i ditt arbetsliv och lär dig etiska principer som leder till framgång.

Mats-Ola Ishoel Arbete 139kr

ART NR: BMO1292

ISBN: 978-91-89071-29-2

mats-ola ishoel är huvudpastor i Livets Ord Moskva. Han är författare till Bygga team och Pastorns tjänst. Han är en eftertraktad konferenstalare både i och utanför Ryssland. Under hans ledning har församlingen sett en stadig tillväxt och man har nu gudstjänster på flera platser i Moskva med omnejd. Mats-Ola är gift med Randi och har fyra barn.

juli 2021
MJUKBAND 100 SIDOR

Livet av Lisa Harper

En galet tacksam. Förälskad

i Jesus. Genuint lycklig utan att fejka i tuffa tider. Typ en sån 100 dagars andaktsbok.

Undrar du någonsin om evangeliet verkligen är ”goda nyheter” för ditt faktiska, vardagliga, ofta svåra, ibland smärtsamma och oftast galna verkliga liv? Jodå, det är det. Men ibland behöver vi alla påmin nas om att Guds trofasthet faktiskt följer oss, mitt i allt det där plågsamma, svåra och ibland också komiska som händer.

I sin nya andaktsbok Livet, är det precis vad Lisa Harper gör: hon utforskar relevanta och befriande situationer i Bibeln som bevisar att Guds nåd är mer än nog, både i det stora och det lilla som sker i våra liv.

Oavsett om vi möter personliga förluster, trauman, globala kriser eller helt enkelt har en dålig dag när vi inte får ordning på frisyren, räcker evangeliets kraft för att hantera vad som helst, så dyk ner i Livet och ta emot hopp för ditt eget!

239kr

ART NR: BLH1285

ISBN: 978-91-89071-28-5

MJUKBAND MED FLIKAR

240 SIDOR

lisa harper är en inspirerande, dråplig kommu nikatör, men också en genuin och verklighets förankrad bibellärare som många tycker om att lyssna till, i verkligheten eller på någon av många radio- och tv-kanaler. Hon har en master i teologi från Covenant Seminary och doktorerar nu vid Den ver Seminary. Hon har arbetat som predikant i trettio år och skrivit nitton böcker och bibelstudiematerial, men säger själv att hennes absolut störs ta bedrift är att bli mamma till Missy (hennes adoptivdotter från Haiti)! De bor på en kuperad liten gård söder om Nashville, Tennessee, där de gärna äter enorma mängder chips, smältost och guacamole.

Lisa Harper Livet
juni 2021

Kan du höra Honom? av Richard Hultmar

Att urskilja Guds röst bland allt brus

Vår tid kännetecknas av överflöd av ljud. Det bullrar omkring oss och vi stänger ute de oönskade oljuden med ljud vi gillar i vår egen lilla bubbla. Och där över sköljs vi av röster i låtar, ljudböcker och poddar.

Men ibland behöver vi stänga av, söka tystnaden och låta Gud komma nära oss, så att vi kan urskilja hans viskningar och ledas djupare in i efterföljelsen av Jesus.

I den här boken får du hjälp att känna igen Guds röst och olika sätt som han talar till oss på. Under visningen är bibelförankrad och Richard delar med sig av egna och andras erfarenheter av att höra Gud tala. Boken tar även upp hinder för att höra Gud tala, och den hjälper dig att förstå varför det är viktigt att ge respons på Guds tilltal.

För Gud är personlig och relationell, och har en unik röst – som han också vill att både du och jag ska få lära känna, så att vi kan höra honom och urskilja hans röst bland allt brus.

richard hultmar är föreståndare i Korskyrkan Stockholm. Han har tidigare kommit ut med boken Drömmen om en Jesusrörelse där han skriver om missionellt pionjärarbete. Richard är gift med Therese och till sammans har de fyra barn.

maj 2021
Richard Hultmar Kan du höra Honom? 199kr ART NR: BRH1261 ISBN: 978-91-89071-26-1 MJUKBAND 172 SIDOR

Förlåt det som inte går att glömma av Lysa TerKeurst

Upptäck hur du kan bearbeta smärtsamma minnen, komma vidare och se det vackra i livet igen

Har du någonsin känt att du fastnat och inte kommer ur smärtan, utan spelar upp oförrätter i tankarna gång på gång? Du vet att du inte kan fortsätta så här, men vet inte vad du ska göra. Lysa TerKeurst har kämpat sig igenom den resan. Men hon har upptäckt hur hon på överraskande sätt kan släppa taget om förbittring och fiendskap, och övervinna sitt eget motstånd mot att förlåta människor som inte är villiga att ställa saker till rätta.

Med djup medkänsla, terapeutisk förståelse och rik bi belundervisning utifrån mer än tusen timmars teologiska studi er, hjälper Lysa dig att …

• komma vidare när den andra personen vägrar att förändras och aldrig säger förlåt.

• ta steg för steg igenom processen för att bli fri från smärtan i ditt förflutna och mindre känslig för oförrätter i dag.

• upptäcka vad Bibeln egentligen säger om förlåtelse, och om friden som kommer av att leva ut den här och nu.

• identifiera vad som stjäl tillit och sårbarhet från dina relationer, så att du kan börja tro att något gott väntar längre fram.

• desarmera det som triggar och kidnappar dina känslor genom att tillämpa förlåtelsens två nödvändiga delar.

Lysa TerKeurst Förlåt det som inte går att glömma 229kr

ART NR: BLT1230 ISBN: 978-91-89071-23-0 MJUKBAND 264 SIDOR

lysa terkeurst leder organisationen Proverbs 31 Ministries och har bland annat skrivit böckerna Det var ju inte så här det skulle bli och Våga säga nej

Hon skriver från sitt gedigna, grå träbord och bor med sin familj i North Carolina, USA.

Du hittar henne på: www.LysaTerKeurst.com eller på sociala medier: @LysaTerKeurst

februari 2021

Vinn kriget i dina tankar av Craig Groeschel

Bryt dig loss från destruktiva

tankar som bara drar ner dig.

Alla har vi försökt tänka oss ur dåliga vanor och osunda tankemönster, bara för att upptäcka att tankarna inte går att kontrollera, och att livet kommit på fel spår. Pastorn och författaren Craig Groeschel har egen erfarenhet av den dagliga kampen mot självtvivel och negativa tankar.

I Vinn kriget i dina tankar förmedlar han praktiska råd och vishet från Bibeln som leder till en ljusare, sundare fram tid.

Groeschel hämtar sin kunskap både från Guds ord och de senaste rönen inom hjärnforskningen, och presenterar strategier som befriar dig ur de destruktiva tankarnas grepp och gör att du kan leva det liv i glädje och frid som Gud har för dig. Vinn kriget i dina tankar hjälper dig att:

• Förstå hur hjärnan fungerar och hur du kan skapa nya tankebanor.

• Identifiera lögnerna som fienden vill att du ska tro på.

• Se vad som utlöser destruktiva tankar och reaktioner i dig, och hur du kan sätta det ur spel.

• Förstå hur bön och lovsång kan förvandla ditt sinne.

• Utveckla vanor som låter Guds tankar forma dina tankar.

Gud har något bättre för dig än dina gamla sätt att tänka. Det är dags att förändra ditt tänk så att Gud kan förändra ditt liv.

Craig Groeschel Vinn kriget i dina tankar 229kr

ART NR: BCG1223

978-91-89071-22-3

craig groeschel är bästsäljande författare, grundare och huvudpastor i Life.Church, som skapade gratis-bibelappen YouVersion och är en av världens största församlingar. Av hans drygt femton böcker finns bland annat Gudomlig inriktning, Hopp i mörkret och Farliga böner utgivna på svenska. Han är även värd för ledarskaps-podden Craig Groeschel Leadership Podcast, och ledare för Global Leadership Network, som når hundratusentals ledare världen över varje år. Craig och hans fru Amy bor i Oklahoma.

För mer information, besök www.craiggroeschel.com

februari 2021
ISBN:
MJUKBAND 228 SIDOR
augusti 2022 nr 2, 2022 LEDARE: JOAKIM LUNDQVIST ARTIKLAR I ginstbuskens skugga – att leva med ledarskapets press JOAKIM LUNDQVIST Hur mår pastorn? CHRISTINE VIKLUND ”Kan själv” funkar inte så bra HANS WEICHBRODT Att våga vara ledare i motvind CAMILLA OLSSON BOKREFLEKTION Ut ur grottan CHRISTOFFER ABRAHAMSSON Gränser och ingredienser för livetsom ledare RUNE BORGSØ LÄSNING Där måsarna flyger upp MAGNUS MALM Nr 2, 2022 Teologi & Ledarskap 99kr ART NR: BTL2202 ISBN: 978-91-89071-52-0 MAGASIN 66 SIDOR

LEDARE: JOAKIM LUNDQVIST

ARTIKLAR: Ett sant och välgrundat hopp

OLOF EDSINGER

Uppdraget & resan in i kallelsen

CHRISTIAN ÅKERHIELM

Vad är Guds hopp?

ÅSA MOLIN

Församlingen vilar i Guds händer RICHARD SVENSSON

Uppdrag eller skugguppdrag RIKARD EDEFORS

Hopp genom stormen MATTIAS MARTINSON LÄSNING På väg

JOACHIM ELSANDER

1, 2022

& Ledarskap

ART NR: BTL2201 ISBN: 978-91-89071-43-8

MAGASIN

SIDOR

maj 2022 nr 1, 2022
Nr
Teologi
99kr
66
december 2021 nr 4, 2021 LEDARE: JOAKIM LUNDQVIST INNEHÅLL: Makt på gott och ont HANS JANSSON Valet står mellan att härska och att älska CHRISTOFFER ABRAHAMSSON Rättfärdigt ledarskap och sunda gränser JOSEFIN FÅLLSTEN FRÅGOR ATT SAMTALA ÖVER Hur relaterar unga till makt? JOSEFINE ARENIUS Mer karismatik men sund! MAGNUS JONEGÅRD Makt i en postmodern tid OLOF EDSINGER Nr 4, 2021 Teologi & Ledarskap 99kr ART NR: BTL2104 ISBN: 978-91-89071-39-1 MAGASIN 64 SIDOR
oktober 2021 nr 3, 2021 LEDARE: JOAKIM LUNDQVIST INNEHÅLL: Att förbli förälskade i varandra JOAKIM & MARIA LUNDQVIST Äktenskap – en teologisk skiss LARS-GÖRAN SUNDBERG Att vänta med sex JOHANNA BODE FRÅGOR ATT SAMTALA ÖVER Höga Visan – Guds ja till den erotiska kärleken OLOF EDSINGER Till friheten har Kristus befriat oss JOHANNA ROVA Kroppens teologi och den sexuella dynamikens andliga grund MARIA FEDORYKA Nr 3, 2021 Teologi & Ledarskap 99kr ART NR: BTL2103 ISBN: 978-91-89071-34-6 MAGASIN 72 SIDOR
juli 2021 nr 2, 2021 LEDARE: JOAKIM LUNDQVIST INNEHÅLL: Givandets varför och hur OLOF EDSINGER Mer än bara inkomst MATS-OLA ISHOEL Kristen och entreprenör JOSEFINE ARENIUS Säden han lägger i din hand attförvalta MARCO STRÖMBERG Ge mig ett därför JOHANNA BODE FRÅGOR ATT SAMTALA ÖVER Där din skatt är kommer också ditt hjärta att vara CHRISTIAN ÅKERHIELM Den mödosamma vandringen från konsument till präst CHRISTOFFER ABRAHAMSSON Befriad till att tjäna ELIN GERT Generösa ledare sökes! JOEL BACKMAN Nr 2, 2021 Teologi & Ledarskap 99kr ART NR: BTL2102 ISBN: 978-91-89071-31-5 MAGASIN 72 SIDOR

LEDARE: JOAKIM LUNDQVIST

INNEHÅLL:

Ett hälsosamt ledarskap JOAKIM LUNDQVIST

Att vårda sitt inre liv OLOF EDSINGER

Grundbultar för det personliga andaktslivet TIGLETH MALKEY

Gör som Johannes HANS WEICHBRODT

Hur tar man hand om sitt eget liv när man leder en hel rörelse?

ENKÄT MED KYRKOLEDARE

Frågor att samtala över

Hjälp till ledare med begränsad tid och energi PAUL DAVID TRIPP

Ett brev från en mentor BERNE PERSLIDEN

Bokreflektion: Ta en dag ledigt – Upptäck vila som en Guds gåva MARCUS JONSSON

mars 2021 nr 1, 2021
Nr 1, 2021 Teologi & Ledarskap 99kr ART NR: BTL2101 ISBN: 978-91-89071-24-7 MAGASIN 72 SIDOR

Rebecka Aavanen

Lovsångsledaren Rebecka Aavanen skivdebuterar med countrydoftande EP och Erik Runeson (Gemenskap, m fl) spelar och producerar. Rebecka Aavanen är född i Sverige, utanför Kumla, uppvuxen som missio närsbarn på Zanzibar i Afrika, flyttade till Uppsala med familjen som ung tonåring och bodde där till 2013 då hon gifte sig med Juhani och flyttade till Åland. Där bor paret idag tillsammans med sina två barn.

Sång och musik var tidigt en stor del av Rebeckas liv. I grundskolan fick hon höra country för första gången och sedan dess har den musikgenren haft en speciell plats i hennes hjärta. I gymnasiet började hon skriva egna sånger. En av dem blev kommande singeln ”Walking”

Rebecka blev mer aktiv inom lovsång när hon flyttade till Åland och att lovsjunga Gud är något som hon brinner för. Genom sin musik önskar hon förmedla vem Gud är, Hans kärlek till oss och uttrycka sin respons till den kärleken genom lovsång.

Drömmen om att vara artist, tog Rebecka tag i 2017 och har sedan dess spelat in sin musik när livet tillåtit – parallellt med familjeliv och genom pandemi. Erik Runeson, som tidigare bland annat har spelat in fler skivor i Adoras serie Gemenskap, har producerat skivan och spelar alla instrument, tillsammans med Rebecka. Mastering står CJ Grimmark (Narnia, Jerusalem) på Lighthouse Mastering för.

EP:n har release 16 september 2022 och innehåller Rebeckas fem egna sånger och givetvis återfinns en touch av country i musiken.

From Me to You ges ut av skivbolaget Adora 16 september och distribueras via JONO och Livets Ords Förlag

Art

foto: samuel stenroos
nr KADO33EP Release 16 september 2022 Pris 79:-

Saliga visshet

av Petter & Helena Alin

Tidlösa psalmer i moderna arrangemang från Cantio Records och EFS.

Första skivan som ges ut på återuppståndna EFS-skivbolaget Cantio, är ett psalmprojekt av Petter och Helena Alin. Skivans titel är ”Saliga visshet”, en ti tel som hintar om innehållet som är 12 psalmer (varav en nyskriven). På denna skiva gifter sig flera hundra år gamla texter och melodier med moderna, levande och modiga arrangemang för vår tid. Tidlösa ord får nytt liv och hjälper unga generationer att lära känna och lovsjunga Jesus. Förhoppningen är att den här skivan ska fylla en viktig plats i hela Sveriges kristenhet, då många kyrkliga sammanhang kämpar med att förena gammalt och nytt, psalmer och modern lovsång.

Första singeln ”Som en härlig gudomskälla” släpps digi talt idag och albumet har release i samband med EFS årskonferens 26 maj och distribueras via Adora. och Livets Ords Förlag

Sånglista:

01 - Saliga visshet

02 - Som en härlig gudomskälla

03 - En liten stund med Jesus

04 - Sanningens Ande

05 - Gud, vår Gud, vi lovar Dig

06 - Vilken vän vi har i Jesus

07 - Närmare, Gud, till Dig

08 - Blott en dag

09 - Hem till Dig igen

10 - För att Du inte tog det gudomliga

11 - Grip Du mig, helige Ande

12 - Bred Dina vida vingar

cantio records

Ni som var med på 1970-talet och 80-talet minns säkerligen EFS skivbolag Cantio Records, som gav ut flera av Sveriges mest kända artister inom kristen musik under den tiden.

Totalt gavs ungefär 180 titlar ut, bland dem fanns exempelvis Freda’ (med Uno Svenningsson), Charlotte Höglund, Bengt Johansson och Tomas Boström. 1989 förvärvades dock Cantio av skivbolaget Viva som sedan fick namnet David Media. Nu står det glädjande nog klart att EFS skivbolag Cantio återuppstår.

Art nr CT01CD Release 26 maj 2022 Pris 169:-

En lovsångssamling från Livets Ord Worship!

De senaste åren har Livets Ord Worship släppt enstaka lovsånger digitalt, samt en EP i Adoras lovsångsserie Gemenskap. Även ungdomarna i Youth Worship och lovsångsparet Joonatan & Therese Savolainen från Unga Vuxna har släppt musik digitalt.

Nu har vi sammanställt allt på ett drygt 40 minuter långt album på CD, så att fler ska kunna ta del av lovsången!

”Tro, hopp & kärlek” är över lag en något stillsammare produktion än sina föregång are, men bjuder stundtals på mer energi. En innerlig produktion där gränsen mellan de medverkande och åhörare suddas ut. Där du inbjuds att bli en del i lovsången.

Art nr KLOVCD39 Release 6 maj 2022 Pris 129:-
Sånger: 1. Så sjung halleluja 2. Genom allt 3. The Prodigal Son 4. Tro, hopp och kärlek 5. Det är du 6. Din trofasthet 7. På dig min Gud förtröstar jag 8. Vår Fader (Herrens bön) LIVETS ORD WORSHIP TILLSAMMANS MED LIVETS ORD YOUTH WORSHIP JOONATAN & THERESE SAVOLAINEN

Julsånger, inspelade av Livets Ord Worship.

Sånger: En Son är oss given O helga natt Jul, jul, strålande jul Stilla natt

Medverkande:

Niklas Werner: Sång

Cornelia Christiansson: Sång

Rebecka Johansson: Sång

Mira Lundell: Sång

Simeon Thelander: Sång

Samuel Lundell: Piano, keyboards, vocoder

Tony Palm: Orgel

Art nr LOVCHRISTMAS01 Release 10 december 2021 Pris Endast digital release

Sänd ditt regn

House On A Hill skivdebuterar med albumet ”Sänd ditt regn”, men är långt ifrån nybörjare.

Lovsångskollektivet House On A Hill under ledning av Johannes Karlsson (f d Safemode) och makan Johanna startade 2020, men båda har lång erfarenhet av aktivt enga gemang i olika lovsångssammanhang.

Johannes har tidigare bland annat producerat skivan Med lyfta händer av Simeon Thelander och Samuel Lundell, som gavs ut i Adoras lovsångsserie Gemenskap och tillsammans är makarna engagerade i lovsången i sin hemförsamling, Korskyrkan i Östervåla.

Under 2020 gavs debutsingeln Trofast Gud ut digitalt för att peka på vår mäktiga Skapare, som håller allt i sin hand, även om världen just nu skakas.

Denna fasta visshet är ett genomgående tema i sångerna

på nya albumet. Samtliga sånger är egenskrivna lovsånger på både svenska och engelska, men skivan innehåller även en cover på Brenton Browns Everlasting God, en version som Brenton själv uttryckt att han gillar.

Musikaliskt handlar det om modern lovsång med rock influenser baserat på akustisk gitarr, vilket gör många av sångerna är lätta att plocka upp för kyrkor och olika sam manhang.

– Lovsång är grundvalen i våra liv och allt har sin start där. Tror att Gud är på gång att göra stora saker i vårt land men kanske på ett nytt och annorlunda sätt och lovsången banar alltid väg och förbereder oss för det Gud vill göra. Vår längtan är att se Guds Ande leda oss på ett nytt sätt och att våra liv ska va en lovsång till Gud, och med den utgångspunkten har skivan kommit till. säger Johannes och Johanna själva om skivan.

Sänd ditt regn ges ut av skivbolaget Adora 28 maj och distribueras via JONO och Livets Ords Förlag

båda

makan Johanna startade 2020,

Johan nes Karlsson (Safemode)

lång

aktivt

Johannes

annat

skivan Med lyfta händer av Simeon Thelander och Samuel Lundell, som gavs ut i Adoras serie Gemenskap.

robin castañeda

foto:
segerström
OM HOUSE ON A HILL Lovsångskollektivet House On A Hill under ledning av
och
men
har
erfarenhet av
engagemang i olika lovsångssammanhang.
har tidigare bland
producerat
Art nr KADOCD33 Release 28 maj 2021 Pris 169:-

Agnus Dei Harald Høidahl

Harald har 20 årsjubileum som albumartist och släpper sitt sjätte soloalbum Agnus Dei.

2001 släppte den då relativt okände Harald Høidahl från Fredrikstad i Norge sitt debutalbum Du er min Gud. Resten är historia. Den norske lovsångsledarens sånger Makten och äran, Ära vare Fadern och Låt ditt rike komma är bara några av hans sånger som har sjungits flitigt i kyrkor runt om i Skandinavien.

Efter fem album och ett samlingsalbum är Harald åter igen aktuell med en ny skiva med egenskrivna lovsånger.

Här finns allt från stillsamma sånger som Agnus Dei och Fadervår till Lov syng Herren hele jorden, som på många sätt för tankarna tillbaka till Haralds första album.

Haralds yngsta dotter, Märtha Høidahl (4 år), sångdebuterar och Hildegunn

Garnes Reigstad från det norska bandet Garness sjunger. Även Egil Svart dahl medverkar på skivan.

– Detta album sammanfattar på något sätt mina 20 år musikaliskt, genom att det både innefattar många av de musikaliska uttryck som finns på mina tidigare skivor och den lite lugnare stilen som finns på mina senare album. säger Harald.

Liksom på de senaste skivorna är det Johannes Groth (Ole Børud, Ylvis, Hanne Sørvaag) som både har producerat och spelat på skivan. Fler medverkande är bl a basisten Lars Erik Dahle (Ole Børud, CWF, m fl) och trummisen Ruben Dalen (Ole Børud, Lewi Bergrud, m fl) m fl.

Agnus Dei ges ut av skivbolaget Adora 26 februari och distribueras via JONO och Livets Ords Förlag

OM HARALD HØIDAHL Harald Høidahl från Fredrikstad (Norge) är sångare, musiker och låtskrivare. Han har bland annat skrivit sångerna Låt ditt rike komma, Uendelig tak knemlig och Makten & äran. Han har medverkat på flera norska, svenska och engelska album och är utbildad lektor och jobbar som musiklärare. Harald är gift med sin svenska kärlek Sara och tillsammans har de tre barn. foto: simon høidahl
Art nr KADOCD31 Release 26 februari 2021 Pris 169:-

Beställning för postorder

För beställning: Scanna QR-koden för att komma till vår webbutik, eller fyll i talongen, klipp ur eller kopiera den och skicka portofritt inom Norden. Kom ihåg att fylla i namn och adress samt ev kundnr.

Var vänlig texta tydligt.

Fraktfritt

vid köp över 800kr annars enhetsfrakt 39kr/beställning*

namn adress postnr ort tel/mobil e-post

Ange ditt mobilnummer eller din e-post för leveransavisering kundnummer

underskrift

Jag vill ha produktnyheter och erbjudanden via e-post.

Jag samtycker till att Livets Ords Förlag sparar mina person uppgifter för utskick gällande mitt köp samt för eventuella övriga informationsutskick. Jag kan närsomhelst avböja informations utskicken.

beställ via: Tel: 018–489 81 00 måndag-torsdag kl 09.00–12.00

E-post: order@livetsord.se

Webbutik: webshop.livetsord.se

Alla priser är inklusive moms och alla beställningar skickas mot faktura.

*Fraktfritt vid beställningar över 800kr. För beställningar under 800kr tillkommer en portokostnad på 39kr/beställning (gäller endast privatpersoner i Sverige). För beställningar utanför Sverige tillkommer frakt enligt Postens gällande portotabeller.

Vid ej uthämtad försändelse debiteras porto- och expeditionskostnad (dock lägst 75:-).

Vi reserverar oss för slutförsäljning eller ev. tryckfel.

Livets Ords Förlag

Svarspost Kundnummer 20685393 758 06 Uppsala Sverige

Box

: order@livetsord.se

: 018-489 81 00

: webshop.livetsord.se

produktnamn antal norden porto betalt
postadress
17, 751 03 Uppsala telefon
e-post
hemsida
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.