Page 1

Livets Ords Förlag UTRUSTAR GUDS FOLK

Läsning för hängmattan och regniga dagar Vi har sommar­ nyheterna för både stora och små

fraktfritt vid köp över 500kr


nyheter

Tro som står mitt i stormen

Gud har aldrig tänkt att kristna ”nätt och jämnt ska klara sig”. Du skapades för att höja dig över svårigheterna och bli stor i Guds ögon! I Obeveklig tro utforskar författaren och förkunnaren John Bevere vad som krävs för att avsluta sitt lopp väl. Denna bok är mer än en överlevnadsstrategi; den erbjuder dig ett fräscht, nytt tänkande och hjälper dig att göra som aposteln Paulus: glädjas över svårigheter. Det är dags att våga möta dina svårigheter och bli obeveklig!

”Gud initierar inte svårigheter, men han använder dem för att stärka oss inför större erövringar. Han leder oss aldrig in i en storm som han inte ger oss kraft att övervinna.” Jonh Bevere

John Bevere Obeveklig tro

239kr

INBUNDEN ART NR: BJB8342

upptäck den bibliska fastan

Jentezen Franklin Hemligheten med fasta och bön Upptäck kraften i den bibliska fastan och få ditt liv förvandlat! När du fastar blir din ande fri från det som är av den här världen och märkbart känsligare för Gud. Jentezen Franklin vill med den här boken ger dig nycklarna till den förvandlingen. Detta är en av de bästa och mest omfattande böckerna i ämnet.

199kr

INBUNDEN ART NR: BJF8489

Livets Ords Förlag 2012


nyheter

Vinn kampen mot sexuella frestelser Utmaningen varje man möter är kampen varje man kan vinna! Från tv till internet, tidningar till filmer möts män ständigt av sensu­ ella bilder. Det är omöjligt att undvika sådana frestelser men, tack och lov, inte omöjligt att konfrontera och vinna seger över dem. Varje mans kamp vill ta hål på uppfattningen att män inte kan kontrollera sina tankar och stå emot frestelser med till alla berättelser om dussintals som har flytt undan män otuktens fälla. Arterburn och Stoeker beväpnar dig med bibliska sanningar och presenterar en praktisk och detaljerad plan för varje människa som önskar sexuell renhet. För män som fallit i det förflutna, de som vill förbli starka i dag, och de som vill övervinna frestelser i framtiden.

Mattias Sennehed Livet med Jesus Att vara en kristen är först och främst att leva ett liv tillsammans med Jesus. I den här boken får du en enkel men intresseväckande beskrivning av vad det kristna livet innehåller. Den passar både den som nyligen blivit kristen, den som vill hjälpa en nykristen att ta de första stegen i tron eller den som vill beskriva livet med Jesus för någon annan.

149kr

MJUKBAND ART NR: BMS8502

Stephen Afterburn Varje mans kamp

199kr

MJUKBAND ART NR: BSA8496

Ett stort syfte Matthew Barnett upptäckte vilket syfte han var skapad för när han gav upp sina framgångsdrömmar och i stället började lyssna till Guds dröm för sitt liv – att betjäna de fattiga och svaga. Genom att berätta både sin egen och andras historia visar Barnett i Ditt gudagivna syfte att Gud skapat oss var och en för ett stort syfte och att Han kan använda alla erfarenheter i livet, även de mest svåra och jobbiga, för att förverkliga det syftet. Barnett vill hjälpa dig att hitta det syfte som just du skapats för, förbereda dig för det och uppleva glädjen i det.

Matthew Barnett Ditt gudagivna syfte

229kr

INBUNDEN ART NR: BMB8328

webshop.livetsord.se • order@livetsord.se • 018-489 81 00

”Dunågotskapades för fantastiskt ...och det är dags att upptäcka vad det är!” Matthew Barnett


sommarläsning

Ett himmelskt besök År 2004 var Kevin Malarkey och hans sexårige son Alex med om en fruktansvärd bilolycka. Krocken gjorde Alex totalförlamad – och det verkade omöjligt att han skulle kunna överleva. Men när Alex vaknade upp ur koman två månader senare hade han otroliga saker att berätta. Han kunde berätta om saker som hade hänt på olycksplatsen medan han själv var medvetslös. Han kunde berätta om änglarna som ledde honom genom himlens port. Och, det mest förunderliga av allt... han berättade om att han mött och samtalat med Jesus. Detta är den sanna historien om en vanlig pojkes ovanliga upplevelser. När du får se himlen genom Alex ögon kommer du att lära dig nya saker om mirakler, livet efter detta och kraften i en faders kärlek.

Kevin & Alex Malarkey Pojken som kom tilbaka från himlen

229kr

en sann berättelse

INBUNDEN ART NR: BKM8281

bäst­ säljare

vittna för dina närmaste!

John C Maxwell Relationer Var du än har att göra med andra är det dina relationer som blir din framgång eller ditt fall som ledare. Därför är det så viktigt att förstå hur olika människor fungerar. Boken vill hjälpa dig att locka fram det bästa i andra – just det som effektivt ledarskap egentligen handlar om.

229kr

ART NR: BJM7819

Ulf Ekman Memoarer – de första åren

Randy Newman Vinn dina vänner

Första delen av Ulf Ekmans självbiografi där han berättar om barn- och tonårstiden i Göteborg, studietiden och präståren i Uppsala och om de händelser som leder fram till starten av Livets Ord.

Längtar du också efter att se din familj, dina släktingar och nära vänner komma till Gud? Randy Newman delar här med sig av sin stora erfarenhet, mycket uppenbarelse från Skriften och många berättelser med andras erfarenheter när det gäller att nå sina nära och kära. Han ger åtskilliga praktiska tips om steg du kan ta för att bli bättre på att nå fram till de runt omkring dig, din familj och dina vänner.

249kr

229kr

ART NR: BUE7703

ART NR: BRN8021

Livets Ords Förlag 2012


sommarläsning

för både honom & henne John & Stasi Eldredge Hemligheten med en kvinnas hjärta

John Eldredge Ett vilt hjärta

Ditt hjärta är mer värdefullt än någonting annat! De drömmar du hade som liten flicka och den längtan du fortfarande bär talar om det liv Gud har skapat dig att leva. Han vill komma som din sagas hjälte och frigöra dig att leva som en fullt levande och kvinnlig kvinna.

Eldredge utmanar vår tids män att återerövra sitt maskulina hjärta, som är skapat i avbild av en nådefull Gud. Han utmanar också vår tids kvinnor att upptäcka hemligheten med mannens själ, och att glädja sig åt den styrka och vildhet som män är skapade att ge.

199kr

199kr

ART NR: BJE7765

Francis Chan Avskaffat helvete Hur kan en kärleksfull gud tillåta att någon hamnar i helvetet? Kommer vi få en andra chans efter vi dött? Med en ödmjuk respekt för Guds ord bemöter den här boken våra djupaste frågor om evigheten och vårt öde. Den här boken lägger alla bevis på bordet och presenterar alla fakta från Skriften, så att du själv kan bilda dig en uppfatting.

199kr

ART NR: BFC7826

Berättelsen om Lasarus liv är en av de mest djupsinniga som finns i Bibeln. Det är skildringen av en vanlig man som står i centrum av ett extraordinärt mirakel, men även av ett liv fyllt av hopp och hjärte­sorg, förväntan och besvikelse, död och liv. Det är helt enkelt berättelsen om varje troende. Lasarusprincipen är ett ingående studium av Lasarus liv där du får möta en gud som ter sig oåtkomlig och stum, en till synes hopplös situation och ett liv präglat av besvikelse. Men framför allt en frälsare som för alltid kan förändra ditt liv.

Stephen W Smith Lasarusprincipen

229kr

INBUNDEN ART NR: BSS8304 webshop.livetsord.se • order@livetsord.se • 018-489 81 00

Kan alkohol vara en del av den kristna livsstilen? Finns det skäl att helt avstå från alkohol? Ska församlingen vara en totalt alkoholfri zon? Dessa och många andra frågor tar Severin upp i denna bok och ger många exempel på alkoholens förödande konsekvenser i enskilda människors liv och i vårt samhälle. Han visar också en väg till hur vi som kristna kan bestämma oss för att vara en positiv faktor i denna fråga.

159kr

ART NR: BCGS7833

ART NR: BJE7772

Kraft att förändra

Carl-Gustaf Severin Det är aldrig fel att vara helnykter

”Det bästa jag läst på länge, om inte någonsin, om andlig vägledning till verklig livsförvandling. Så fylld av jättebra citat och starka vittnesbörd!” Harry Andersson


för de små Bibelns äventyr Hela serien

The Story Keepers Hela serien

Spännande äventyr med de tre vännerna som reser tillbaka till bibelns tid och plötsligt befinner sig mitt i historiens mittpunkt. En klassiker av Hanna-Barbera (Tom & Jerry, Scooby-Doo bl. a.) 13 avsnitt á 30 min. Från 6 år.

en klassiker

Följ bagaren Ben, hans fru Helena och de föräldralösa barnen på många hisnande äventyr i Rom under det första århundradet. 13 avsnitt á 30 min. Från 6 år.

529kr

529kr

ART NR: VDVDBT20X

ART NR: VDVDBT30X

För alla prinsar och prinsessor Karen Kingsbury Den modige unge riddaren

Karen Kingsbury Prinsessan och de tre riddarna

Den unge pojken utmanar de andra modiga unga riddarna för att bli landets prins. Men vad är egentligen att vara modig?

Vinnaren kommer få prinsessans hand. Men först måste han bevisa sin vänlighet och karaktär. ... Och den verkliga innebörden av sann kärlek.

129kr

129kr

ART NR: BKK8366

ART NR: BKK8359

ett måste för alla små!

Francis Chan Den stora röda traktorn

Francis Chan Halvhjärtade Herbert

Alla i den lilla byn älskar den stora röda traktorn, men ingen vet riktigt vad den kan göra – ända tills bonden David hittar en gammal bok på en dammig vind. Boken visar på en evig sanning: Gud har ett speciellt syfte med dig, och du kan se det gå i fullbordan! För barn 4-7 år.

Att göra allt till hälften har fungerat jättebra – ända tills nu. När Halvhjärtade Herbert säger en halvsanning så rasar alltsammans. Boken vill hjälpa de minsta att upptäcka vikten av ärlighet och att göra sitt bästa för Gud i allt de gör. För barn 4-7 år.

99kr

99kr

ART NR: BFC7796

perfekt semester­ bibel!

Smidig bibel med dragkedja

ART NR: BFC7789

Svenska Folkbibeln Pocket med dragkedja Både GT och NT i ett smidigt pocketformat i svart skinn med guldsnitt och dragkedja. Sidstorlek: 110x148 mm

299kr

ART NR: BFBP7475 Livets Ords Förlag 2012


sommarlyssning

Innerlig solodebut Livet med Jesus är en resa fylld av glädje, eufori, kärlek, tack­ samhet, tvivel, frågor, tårar, lovsång och tystnad inför honom. Detta är bakgrunden till Ida Möllers (Hillsong Church Stock­ holm) första soloalbum där hon vill hjälpa oss att i lovsången hämta styrka och dra oss närmare Gud. Hela det välproducerade albumet med sånger på svenska genomsyras av den passion Ida bär – till människor och till sina medmänniskor.

”När det kommer till hennes passion för att bygga den lokala

Ida Möller Innerligt tacksam

församlingen och leda människor i lovsång är hon enastående”

189kr

ART NR: ADOCD16

Andreas Nielsen, Hillsong Church Stockholm

Viktoria Mer av dig Viktoria Anderssons (f.d. Chrisitansson) andra soloskiva är en tillbakalutad popskiva med en skön, somrig atmosfär. Den bjuder på flera tänkvärda texter om Gud i vardagen, uppmuntrande livsberättelser blandat med rena lovsånger och sånger skrivna utifrån ett ”Gud-till-människa-perspektiv”. Detta är en skiva som bjuder på många lovande sånger, med inspirerande texter och melodier som man bara inte kan låta bli att nynna med i!

189kr

ART NR: KADOCD15

skön sommar­ känsla

Gemenskap Till hans namn skall folken sätta sitt hopp Den femte skivan i lovsångsserien Gemenskap. Medverkande: David & Emily Åhlén, David Castañeda och Eric Liljero.

189kr

ART NR: KADOCD14

Undervisning av Ulf Ekman Aposteln Paulus formulerar i Romarbrevet, i alla väsentliga delar, vad evangeliet egentligen innebär och innehåller. I denna undervisningsserie går Ulf Ekman igenom hela Romarbrevet, kapitel för kapitel. Han reder ut de olika begrepp som Paulus rör sig med, och förklarar på ett lättförståeligt sätt det aposteln skrivit. Serien finns både på cd och på mp3. webshop.livetsord.se • order@livetsord.se • 018-489 81 00

Romarbrevet - del 1

169kr(cd) 99kr(mp3)

ART NR: KDUES76 ART NR: MP3UES76

Romarbrevet - del 2

139kr(cd) 79kr(mp3)

ART NR: KDUES77 ART NR: MP3UES77

Proklaim Messiah En stämningsfull skiva av den dynamiska singer/songwriter-duon Simen Thelander och Johannes Bergkvist. Både egenskrivna sånger och covers av bl a Phil Wickham och This Beautiful Republic m fl.

129kr

ART NR: KADOCD13


vinjett

fraktfritt

Beställning för postorder

vid köp över 500kr*

Fyll i talongen, klipp ur eller kopiera den och skicka portofritt inom Norden. Kom ihåg att fylla i namn och adress samt ev kundnr. Var vänlig texta tydligt. produktnamn

artikelnr

antal namn adress postnr ort tel

mobil*

e-post* *Ange mobilnr eller e-post för leveransavisering kundnummer

underskrift

Jag vill ha produktnyheter och erbjudanden via e-post

beställ via: Tel: 018–489 81 00 måndag 09.00–11.30 tisdag-fredag och 13.30-16.00 Fax: 018-489 81 82

Alla priser inklusive moms. Betalning: Alla beställningar skickas mot faktura. Leverans: Fraktfritt vid beställningar över 500kr (*gäller endast privatpersoner i Sverige). För beställningar under 500kr tillkommer porto.

E-post: order@livetsord.se

Vid ej uthämtad försändelse debiteras porto- och expeditionskostnad (dock lägst 75:-).

Webbutik: webshop.livetsord.se

Vi reserverar oss för slutförsäljning eller ev. tryckfel.

norden porto betalt

Livets Ord Svarspost Kundnummer 750002401 postadress Box 17, 751 03 Uppsala telefon: 018-489 81 00 fax: 018-489 81 82 e-post: order@livetsord.se hemsida: webshop.livetsord.se

758 06 Uppsala Sverige

Sommarläsning  

Nyheter och tips på böcker och musik inför sommaren.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you