Page 1

Livets Ords Förlag UTRUSTAR GUDS FOLK

Skaffa dig goda vanor Finn styrka och inspiration i en andaktsbok!

en andakts­ bok för par

ny exklusiv och smidig serie


nyheter

En bra start på dagen Uppskatta Guds gåva i varje ny dag! Denna 365-dagars andaktsbok av Joyce Meyer – en av vår tids ledande bibellärare och författare – är utformad för att stärka din relation med Gud och leda dig till ett dagligt möte med Honom så att du kan njuta av varje dag i ditt liv. Även om du inte är en morgonmänniska, kan dessa dagliga texter hjälpa dig att börja dagen rätt och göra dig uppmärksam på Hans ledning. När du väl har fått smak på att börja dagen med Gud kommer du aldrig att vilja börja dagen på annat sätt! Boken är en i vår nya serie av andaktsböcker i smidigt pocketformat inbundna i exklusivt konstskinn.

Joyce Meyer Börja dagen rätt

249kr

INBUNDEN ART NR: BJM9264

stor­ säljare

exklusiv ny serie i konst­ skinn

för ledare

Ulf Ekman Dag efter dag bär Han oss

Billy Graham Hopp för var dag

John Maxwell Dagliga andakter

Som en hjälp för dig i din personliga vandring med Gud tar denna andaktsbok dig, dag efter dag under ett år, genom Bibeln och och ger föda åt din själ. Ny exklusiv upplaga i skinnimitation.

Billy Grahams högsta önskan är att ”... vandra med Gud varje dag” och denna andaktsbok är byggd kring de skriftställen som han själv lever efter. Bibelord fyllda med styrka och vishet från Gud kombineras med utmaning och uppmuntran.

En andaktsbok av den nationellt erkände John Maxwell, författare till många, mycket uppskattade ledarskapsböcker. Här samlar han bibliska principer i dagligt andaktsformat och behandlar en rad relevanta ämnen, som exempelvis framgång, förvaltarskap, teamwork och mentorskap.

249kr

249kr

299kr

MJUKBAND ART NR: BUE9189

MJUKBAND ART NR: BBG8946

MJUKBAND ART NR: BJM9271 Livets Ords Förlag 2014


andakt

Andaktsbok för par Människor uttrycker och tar emot kärlek på olika sätt – tid tillsammans, bekräftande ord, gåvor, tjänster eller fysisk beröring. Relationsexperten dr Gary Chapman, författare till Upptäck kärlekens olika språk, visar här hur man effektivt kommunicerar kärlek på ett äkta, omtänksamt sätt. Till varje dags andakt hör ett bibelställe, ett insiktsfullt budskap och en bön. Tillbringa det här året med att komma närmre den du älskar!

Gary Chapman Kärlekens språk – andaktsboken

269kr

INBUNDEN ART NR: BGC8649

andakter för morgon och kväll

Samuel Bagster Ljus för din dag

andakter för varje vecka

pris­ sänkt!

Varje morgon och varje kväll finns här en samling bibelord sammansatta kring ett bibliskt tema. När du läser i boken varje dag kommer du att upptäcka Guds löften på nytt, uppleva seger över olika omständigheter, få ny mening med livet och uppenbarelse över grundläggande sanningar i Bibeln.

149kr

INBUNDEN ART NR: BSB7338

webshop.livetsord.se • order@livetsord.se • 018-489 81 00

Sten Nilsson Ljus på din stig 52 andakter med stark bibelförankring och frisk entusiasm över det nya livet i Kristus.

199kr

INBUNDEN ART NR: BSN3687


Upptäck fastan Jentezen Franklin Hemligheten med fasta och bön

199kr

När du fastar, blir din ande fri från det som är av den här världen och märkbart känsligare för Gud. Jentezen Franklin ger dig nycklarna till den förvandlingen i den här boken, en av de bästa och mest omfattande som går att få tag på i ämnet. INBUNDEN ART NR: BJF8489

Hemligheten med fasta och bön – arbetsboken En praktisk guide som hjälper dig igenom 21 dagar av fasta och bön.

149kr

INBUNDEN ART NR: BJF8755

fraktfritt

Beställning för postorder

vid köp över 500kr samt enhetsfrakt 29kr/beställning*

Fyll i talongen, klipp ur eller kopiera den och skicka portofritt inom Norden. Kom ihåg att fylla i namn och adress samt ev kundnr. Var vänlig texta tydligt. produktnamn

artikelnr.

följ oss på Facebook » Alla nyheter » Exklusiva erbjudanden » Kampanjer & tävlingar facebook.com/livetsordsforlag

antal namn adress postnr ort tel

mobil*

e-post* *Ange ditt mobilnummer eller din e-post för leveransavisering kundnummer

underskrift

Jag vill ha produktnyheter och erbjudanden via e-post beställ via:

Alla priser inklusive moms.

Tel: 018–489 81 00 måndag-torsdag kl 09.00–12.00

Alla beställningar skickas mot faktura.

E-post: order@livetsord.se Webbutik: webshop.livetsord.se

Fraktfritt vid beställningar över 500kr. För beställningar under 500kr tillkommer en portokostnad på 29kr/beställning (gäller endast privatpersoner i Sverige). För beställningar utanför Sverige tillkommer frakt enligt Postens gällande portotabeller.

norden

Vid ej uthämtad försändelse debiteras porto- och expeditionskostnad (dock lägst 75:-).

porto betalt

Vi reserverar oss för slutförsäljning eller ev. tryckfel.

Livets Ord Svarspost Kundnummer 750002401 758 06 Uppsala Sverige postadress Box 17, 751 03 Uppsala telefon: 018-489 81 00 e-post: order@livetsord.se hemsida: webshop.livetsord.se

Andaktsböcker  

Skaffa dig goda vanor under detta år! Upptäck styrkan och inspirationen i en andaktsbok. Här kan du bläddra bland våra andaktsböcker och hit...