Page 1

Live

avel

N

ER MB E PT SE

10 20

a

1 . R

ev fr

tr

heds

br

ny

www.livetravel.dk info@livetravel.dk telefon 72 31 20 30


Velkommen til LIVE Travel Danmarks nye rejsebureau ligger i Valby

Mandag den 16. august 2010 slog vi dørene op i gården på Skolegade 19A i Valby. Forud for åbningen er gået måneder med at sætte holdet, finde, istandsætte og indrette vores lokaler moderne og funktionelt. Leverandørerne er på plads og vi har konceptet kørt i stilling. Vi er med andre ord klar til at byde nye gæster velkommen hos LIVE Travel. Du kan finde os på nettet, du kan ringe, skrive eller besøge os, hvis du er interesseret i at tale rejser med os. Uanset hvor du kommer i kontakt med os, vil du opleve, at vi ikke er bange for at dele ud af vores viden. På kontoret i Valby får du, med det samme du træder  | Velkommen til LIVE Travel

ind, en fornemmelse af, at du ikke befinder dig i et traditionelt rejsebureau. Vi har ladet det praktiske og det innovative gå op i en større enhed. Væk er blandt andet de mange skriveborde. Vi sidder ved ét stort bord specielt designet til vores egne og vores kunders behov. Kom selv ind og oplev stemningen i et moderne rejsebureau.

Hos LIVE Travel finder du blandt andet rejser til Fjernøsten, Australien og New Zealand samt USA og Canada. Det er de 3 områder, vi til sammen har stor erfaring med og hvor vi kan gi’ dig viden og sparring, du ikke finder mange andre steder. Desuden kan vi altid hjælpe dig med flybilletter og gruppearrangementer.

Konceptet er familierejser med og uden børn og oplevelsesrejser for unge i alle aldre. Vi har selv boet og rejst i de områder, vi fokuserer på. Den viden vi har tilegnet os, kommer dig til gode som kunde. Det giver en naturlig tryghed at tale med en, som selv har haft oplevelser og udfordringer inde på livet.

Velkommen til Danmarks nye rejsebureau


est r. il sen Best 0 og få k 1 0 2 31/10

erson

i ra

r. p bat p

45

st

,0 0 3.0

p r i s k r.

il nu og

r - norm

al

a sp

4 14 8 10 20 6 18 22 12 19 16

LIVE fra Valby Danmarks nye rejsebureau ligger i hjertet af Valby.

De rigtige agenter De bedste agenter fra hele verden er samlet i LIVE Travels netværk.

Et stærkt hold Bag LIVE Travel gemmer sig næsten 70 års erfaring i rejsebranchen.

Frihed på Koh Samui 10 afslappende nætter i luksusbolig. Fra kr. 8.990,- pr. person.

En rejse med luksusoplevelser Brug 3 uger og få en oplevelse for livet. Fra kr. 42.990,- pr. person.

Det bedste af Florida Ægte køreglæde til din kør selv-ferie. Fra kr. 8.590,- pr. person.

Kunsten at rejse Ahlstrand - berømt og berejst kunstmaler. Han udstiller hos LIVE Travel.

LIVE på nettet Mød LIVE Travel på Facebook - og på www.livetravel.dk.

Vi elsker New York En oplevelsesrejse gennem storbyen. Fra kr. 5.690,- pr. person

Det er LIVE med garanti 2268 - LIVE Travels nummer hos Rejsegarantifonden.

Badeferie i Krabi 10 nætter i Krabi og 2 i Bangkok. Fra kr. 10.990,- pr. person.

.990,- be


Stiger du af toget med retning ud af København, kan du gå fra perronen ind i gården, hvor vi holder til. Nemmere kan det ikke være!

Skolegade 19A, 2500 Valby

 | LIVE fra Valby


LIVE fra Valby Du finder os i Valby i den gamle stenmøllefabrik. Stedet ligger centralt i forhold til busser og tog. Faktisk kan vi følge livet på spor 5, når vi kigger ud af vinduet. I Valby er vi tæt på storbyen og samtidig en del af den. Før LIVE Travel kom til verden, lå der i samme lokaler en attraktiv blomsterforretning fuld af liv og historier. Det er den måde, vi også gerne vil betragtes; som stedet, du kommer ind, hvis du vil have gjort din rejseoplevelse til noget personligt, levende og smukt. Vi gør det samme som blomsterbinderen. Vi samler præcis de elementer, du ønsker til din “rejsebuket”, og når du går ud af butikken, er det op til dig selv at nyde og opleve. Der er mange muligheder for at komme i kontakt med os. Du finder os på www.livetravel.dk, Facebook og kan følge os på Twitter. Skriv til os på info@livetravel.dk eller ring på 72 31 20 30. Vi glæder os til at byde dig velkommen!


USA Det bedste af florida pr. person fra kr.

8.590,Ægte køreglæde til din kør selv-ferie På denne ferie er det dig, der bestemmer farten. Du får udleveret din bil i Miami lufthavn og har så de næste 8 dage til at opleve, hvad Florida har at tilbyde. Alle overnatninger er bestilt på forhånd, så du ved, hvor du skal overnatte. Men tempoet bestemmer du selv. Du begynder med et par dage i Miami og på Miami Beach, hvor du kan opleve den multietniske kultur, som Florida er så berømt for. Herefter kører du videre til Key West, Fort Myers, Sarasota og Orlando, og undervejs har du mulighed for at opleve Everglades og Kenney Space Center. Turen slutter i Miami, hvorfra du flyver hjem. Der er selvfølgelig også den mulighed, at du forlænger turen nogle dage, hvis du vil slutte af med nogle afslappende dage på stranden.

Prisen inkluderer Fly København – Paris – Miami t/r med Air France, flyskatter og afgifter, 7 nætter på hotel/motel, Hertz billeje gruppe C med forsikring og fri km. Afrejse for eksempel 19. november 2010


Et stærkt hold Vi er en samling af mennesker, som har det til fælles, at vi har en passion for rejser, for at opleve og være til stede i det, vi gør. Samtidig er vi fire vidt forskellige mennesker med kompetencer, temperamenter og viden, som supplerer hinanden fantastisk godt. Vi repræsenterer både det perfektionistiske, det kreative, det tilbagelænede og det seriøse. Men nok vigtigst af alt, så har vi lyst til at skabe de bedst tænkelige rejserammer for vores kunder. Når du henvender dig til os, får du en oplevelse af, at du får skabt lige præcis det, du har brug for. Når du er afsted på rejsen, er det op til dig selv at opleve og være til stede. Vi har tilsammen næsten 70 års erfaring i rejsebranchen.

Det siger selvfølgelig noget om, at vi har arbejdet længe med faget. Men det fortæller i høj grad også, at vi har stor erfaring, og det kommer vores kunder til gode på mange fronter. En ting er, at vi kender de rejsemål, vi sælger. Men vores erfaring gør også, at vi ved hvem vi skal indgå aftaler med for at opnå de mest fordelagtige priser, og så vi får den bedst tænkelige service ude i den store verden. Og den service kommer selvfølgelig vores kunder til gode i sidste ende. Du er i trygge hænder hos os. Vi glæder os til at arrangere din rejse - og til at høre, hvordan den gik.

Thomas Ørslykke

38 år og 12 år i branche service og IT. Har boet i Australien. Har rejst i 36 Backpacker og oplevels


e Møller

en. Salg, i USA og 6 lande. sesrejsende

Kasper Mydtskov

42 årig alderspræsident. 24 unikke år i branchen. Stor viden om USA og Fjernøsten - primært Thailand. Salg og service

Mona Kenter

38 år og selskabets feminine islæt. 20 i branchen. Administration og salg. Berejst i store dele af verden

Thomas Nymann Nederland

40 år og 11 år i rejsebranchen. Markedsføring og forretningsudvikling. Har rejst i Fjernøsten, Afrika,og Europa


thailand frihed på koh samui pr. person fra kr.

8.990,10 afslappende nætter i luksuslejlighed På den nordlige spids af Koh Samui ligger dette nye lejlighedshotel. Der er 24 lejligheder i 3 forskellige kategorier, alle i 2½ etage. Den mindste er på hele 170m2. De er alle udstyret med fladskærm, stereoanlæg, DVD-afspiller, gratis trådløst internet og et fuldt udstyret køkken, hvis man har lyst til selv at kokkerere. The Park Samui ligger på en skråning mellem strandene Bophut og Chaweng. Det tager mindre end 10 minutter at køre til stranden, og The Park Samui tilbyder gratis transport til Chong Mon Beach hvert 20. minut. Og ellers kan du bestille en taxa eller en tuk tuk. Det er både billigt og altid en god oplevelse. Alle lejligheder har 2 soveværelser, så er I en familie på 4, er det ganske enkelt ideelt. Er I flere end 4, kan der tilkøbes ekstra senge. The Park Samui er et fantastisk tilbud til prisen. Alt er nyt og af høj kvalitet, og det er lykkedes os at få nogle lejligheder til dette åbningstilbud. De sælges i en begrænset periode, og der tages forbehold for udsolgte afgange. Prisen inkluderer Fly København - Bangkok t/r med SAS og Bangkok Koh Samui t/r med Bangkok Airways. flyskatter/afgifter. Ophold og 10 nætter i Superior Apartment på The Park Samui. Transport fra Koh Samui lufthavn til The Park Samui og retur Afrejse for eksempel 13. november 2010 Børn under 12 år fra kr. 5.590,00


USA we love New York pr. person fra kr.

5.690,En oplevelsesrejse gennem storbyen Uanset hvornår på året du tager til New York, vil du kunne udnytte byens mange muligheder. Byen er én om sommeren, en anden om vinteren, og en tredje om foråret eller efteråret, men uanset kulde eller varme, sol eller sne kan du nyde New York. Er det første gang du skal af sted, er 4 dage ikke nok, men du kan naturligvis også forlænge turen.Man kan opleve New York på mange forskellige måder og ud fra forskellige interesser. Shopping i verdensklasse, Central Park, bydelene, museer, Times Square og teatre. Det er en god idé at planlægge hvad du vil foretage dig. Vi har prøvet det meste selv, så vi kan hjælpe dig med at sammensætte programmet for din tur til New York. New York er andet end burgere og billigmad. Der findes fantastiske restauranter med mad til priser som er mere end rimelige. Bestil gerne bord hjemmefra, vi skal nok vejlede dig. Du kan tage på busrundtur, sejltur på Hudson River, besøge en kirke i Harlem, høre gospel eller tage en 15 minutters helikoptertur over Manhattan. Bestil evt. ture hjemmefra. New York venter på dig ... Prisen inkluderer Flybillet med Icelandair t/r, flyskatter og afgifter, 4 nætter på Hotel Pennsylvania, som er et meget centralt og enkelt turistklassehotel beliggende i Midtown Manhatten. Rejsen skal være over en weekend. Afrejse f.eks. 17. februar 2011. Børn under 12 år fra kr. 4.190,00


Når du køber en rejse hos LIVE Travel, sikrer vi dig, at du får de råd og den vejledning, du har behov for omkring destinationer, hoteller, muligheder og udfordringer. En af måderne til at sikre dig den optimale vejledning er via vores stærke netværk af agenter.

DE helt RIGTIGE A Vores store erfaring i branchen er

Når vi indgår aftaler med agenter

Inden for rimelighedens grænser,

med til at sikre, at du altid kan få

rundt om i verden, sikrer det dig

selvfølgelig. Vi råder og vejleder dig

en værdifuld snak om muligheder,

to ting.

omkring flyselskaber, afrejsetids-

priser, udfordringer og ønsker til din rejse. Vi har nemlig selv været ude at opleve det meste af det, vi sælger til dig og følt på vores egen krop, hvor udfordringerne er og hvor de gode oplevelser gemmer sig. Mere end blot leverandør Vores kendskab til branchen gør også, at vi ved præcis, hvem vi skal indgå aftaler med, og hvem der yder den mest optimale service, når vi booker plads på flyet, hotellet eller rundrejsen. Det kommer naturligvis dig til gode som kunde hos LIVE Travel.

14 | De helt rigtige agenter

Den ene er konkurrencedygtige priser, som afspejler sig, når du handler. Den anden er, at vi med

punkter, hoteller, beliggenhed, transportformer og meget mere. Og vi bliver ved, til du er tilfreds.

vores solide netværk af udvalgte

Vores netværk af agenter og de

agenter sikrer dig, at kvaliteten

aftaler vi indgår med for eksempel

af hotellet, biludlejningsfirmaet,

flyselskaberne, bunder altså i vores

rundrejsen med videre altid lever

store erfaring med, og viden om

op til den standard, du bliver stillet

rejsebranchen fra mange funktion-

i udsigt.

er i forskellige rejsevirksomheder.

Prisen og kvaliteten hænger altid sammen Det gælder også hos LIVE Travel. Du har altid mulighed for at justere på dit rejsebudget - op eller ned.

De erfaringer glæder vi os til at give videre til dig. Og så glæder vi os mindst lige så meget til at høre om dine erfaringer, så vi i fællesskab kan arrangere din rejse.


l a g

E ent V I L l ag re

ve

a Tr

s a

li v e

ag

r ea

en t

e n ts

AGENTER

markedsføring som i de god gamle dage | 15


Thailand badeferie i krabi pr. person fra kr.

10.990,10 nætter på Railay Beach og 2 i Bangkok Du flyver med SAS, Thai Airways eller Lufthansa direkte til Bangkok. I Bangkok skifter du fly og flyver med Thai Airways direkte til Krabi. Her bliver du afhentet af en chauffør, som kører dig til stranden ved Ao Nang, hvor en longtail båd sejler dig til Railay. Her skal du på bo på Sunrise Tropical Resort de næste 10 nætter og opleve badeferie i Thailand, når det er absolut bedst. Du følger samme vej tilbage til Bangkok, hvor du bliver mødt ved ankomsten og kørt til Century Park Hotel, hvor du skal bo i 2 nætter. Den sidste dag bliver du hentet på hotellet og kørt i lufthavnen for at flyve hjem til Danmark sent om aftenen. Du lander i København tidlig morgen. Prisen inkluderer Fly København - Frankfurt - Bangkok t/r med Lufthansa Fly Bangkok - Krabi t/r med Thai Airways, flyskatter og afgifter, 10 nætter i værelseskategori Tropical Chalay på Sunrise Tropical Resort på Railay Beach ved Krabi med morgenmad, 2 nætter på Century Park Hotel i Bangkok med morgenmad, transport fra Krabi lufthavn til hotel på Railay t/r og fra Bangkok lufthavn til hotel i Bangkok t/r. Afrejse for eksempel 16. november 2010 Børn under 12 år fra kr. 9.390,00 - dog ikke i egen seng.


kunsten at rejse I 1989 tog Lars Ahlstrand første gang til Indien. Opholdet varede 5 uger. Andet besøg var 2 år senere. Herefter har Lars været der stort set hvert år. Somme tider halve år ad gangen. Når Lars fortæller om Indien, forstår man, at landet virker som en magnet på ham. Spørger man til hans mange ophold får hans øjne dybde, og man fornemmer, at han elsker landet, farverne, menneskene og ikke mindst Santiniketan, som ligger 150 km nord for Calcutta. Santiniketan betyder “fredfyldt sted”. Der har Lars Ahlstrand bygget atelier. Hans fortællinger fra Indien er detaljerede og mangfoldige. Man bliver hurtigt viklet ind i dragende historier og opdager at hans oplevelser, er som hans

malerier - lag på lag. Lars maler ofte på sine billeder gennem flere år. Måske inspirationen og de mange historier fra Indien først forplanter sig med årene? Når man går en tur gennem Lars Ahlstrands atelier, fornemmer man straks, hvor inspirationen kommer fra. De gulllige jordfarver er som taget ud af en velassorteret og velduftende krydderihylde. Den samme kraft som i krydderierne går igen i hans malerier. De er fulde af oplevelser og dynamik.

en fascinerende dybde samtidig med, at det stadig er op til den, der ser på billedet at fantasere sig til hele historien. Lars fortæller, at han har svært ved at undvære sine rejser til Indien. Ikke så meget selve rejsen. Det er bare dét, der flytter ham. Men det at være til stede. At kunne trække vejret og være fri til at opleve og male. At mærke, at man er i live.

Lars har altid malet abstrakt. Også efter mødet med Indien. Men de senere år er der sket noget. De første lag Lars maler er typisk helt abstrakte, men de sidste strøg er ufuldendte omrids af mennesker, dyr eller bygninger. Det giver billederne

Lars Ahlstrand, kunstmaler

Se et stort udvalg af Lars Ahlstrands værker på www.ahlstrand.dk

Se Ahlstrands billeder hos LIVE Lars Ahlstrands kunst kan opleves i lokalerne hos LIVE Travel. To af hans større malerier har plads på væggen i Skolegade.Kom forbi, se dem og få en rejsesnak.

18 | Kunsten at rejse - Lars Ahlstrand og Indien


Det er LIVE

- med garanti

LIVE Travel er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden, som sikrer dig bistand i tilfælde af konkurs. Det er et krav som udbyder af pakkerejser. Rejsegarantifonden er en privat,

sempelvis fly og hotel, eller bus og

Det bliver påført din billet/faktura,

selvejende institution, der skal

hotel. Den præcise definition af en

at du har købt konkursdækningen

yde rejsekunder bistand ved en

pakkerejse er beskrevet i lovens § 2

– hvis du ikke har dækningen, er du

rejsearrangørs konkurs. Endvidere

stk. 1 nr. 1. Hele loven kan du se på

ikke omfattet af fondens dækning

skal fonden finansiere og betjene et

Rejsegarantifondens hjemmeside.

rejseankenævn. Fonden blev oprettet i 1979.

Pakkerejser er altid omfattet af den hos en rejseudbyder, der er

dere, som udbyder og/eller sælger

registreret i fonden, og det behøver

rejseydelser, skal som udgangs-

ikke stå på din faktura, at du er

punkt være registreret i fonden, og

omfattet af fondens dækning.

churemateriale, at de er registreret i fonden.

nr. 2268.

fondens dækning, hvis du har købt

Alle dansk etablerede rejseudby-

skal oplyse på hjemmeside og bro-

LIVE Travel er registreret under

Flybilletter købt alene er kun dækket, hvis du køber en separat konkursdækning til den, og kun hvis

En pakkerejse består oftest af

flybilletten er til privat brug. Denne

både transport og indkvartering, ek-

dækning koster 20 kr. pr. person.

Du kan læse meget mere på www.rejsegarantifonden.dk


australien en rejse med luksusoplevelser pr. person fra kr.

42.990,-

Normalpris kr. 45.990,-

Brug 3 uger og få en oplevelse for livet! Vi har sat en 18 dages tur sammen, som giver dig noget af det bedste, Australien har at byde på. Oplev Sydney på kryds og tværs i eget tempo, se Blue Mountains, og smag på den berømte vin fra Hunter Valley. Spis dig mæt i friskfanget fisk med udsigt over vandet efter en, med garanti, udmattende 4WD og ‘sand boarding’-tur ved Port Stephens, hvor du også kommer på Dolphin Watch Cruise. Et absolut must er Ayers Rock. Oplev den og tag videre til tropiske North Queensland, hvor du skal snorkle og slappe af med to dage på vandet ved Great Barrier Reef. Oplev Cairns og dens helt specielle og imødekommende atmosfære, byens restauranter og livet på og omkring Esplanaden og havnefronten, inden den fantastiske 3- dages tur nordpå gennem Daintree National Park, hvor du skal helt tæt på regnskovens plante- og dyreliv med lokale aboriginal-guider. Du overnatter ved Cape Tribulation, hvor Captain James Cook gik på grund i år 1770, og i Cooktown, hvor han senere søgte ind og blev i 7 uger for at få udbedret skaderne. Læs om turen og alle udflugter på www.livetravel.dk. Bestil nu! Prisen inkluderer Fly København–Sydney med British Airways/Qantas, alle overnatninger på minimum turistklassehotel, udflugter til Blue Mountains, Hunter Valley, Port Stephens, fly Sydney-Ayers Rock, Uluru & Kata Tjuta 4WD Eco Experience, fly Ayers Rock–Cairns, Great Barrier Reef Snorkel Adventure, Daintree Amazing Bama Way Discovery Tour. Ikke inkluderet: AUD 40,00 pr. person til betaling lokalt på snorkel-turen ved Great Barrier Reef (Reef Levy, Management Fee, Fuel Surcharge) Afrejse for eksempel 27. januar 2011 Børn 7-11 år kr. 28.990,- (efter 31/10 2010 kr. 31.990,-)


g

rm

Bestil senest 31/10 2010 og f책 kr.

alpris k

til nu o

r s pa - n o

3.000,r.

s be

i rabat pr. person

45.990,-


live w.live

t

via et tt e n

ra

v e l. d k -

ww

vel.dk ra

ww

w.live t

Mød os på livetravel.dk, facebook, twitter og linkedin

Ud over vores hjemmeside, holder vi dig altid opdateret omkring nyheder, nyskabende rejsemuligheder, aktuelle tilbud og generel rejseviden på en række online medier.

På livetravel.dk kan du se en lang række af de produkter og pakkerejser, vi tilbyder. Samtidig finder du her nyeste viden fra rejseverdenen. Vi deler ud af erfaringer online og det gælder selvfølgelig også på Facebook. Vil du have en kort

version, kan du inden længe twitte med os på twitter.com. Følg os og bliv en del af LIVE Travel.

Linkedin.com er en helt fjerde mulighed du snart vil kunne benytte når du vil følge livet hos LIVE Travel og sikrer dig nyttig viden og informationer du kan bruge, når du skal planlægge dine rejser. Uanset hvor du møder os online, er vores filosofi, at vi gerne vil dele ud af vores rejseviden, så det kommer så mange som muligt til gode.

22 | LIVE på nettet - www.livetravel.dk og sociale medier


Designet af Erik Magnussen

Lys på den behagelige måde Porcelæn er et naturprodukt, der kan ændre karakter og udseende: Om dagen står det smukt og hvidt, og om aftenen, når lamperne er tændt, giver de et varmt og gyldent lys ud gennem porcelænet. Porcelænsskærmen giver et godt, nedadrettet lys, perfekt over f.eks. spise- og køkkenborde, samtidig med at den sender det varme lys ud i rummet. Lampen er blændfri og har dermed utallige anvendelsesområder. Porcelight ApS, Traps Allé 1, 2500 Valby - til. 36 30 06 42 - info@porcelight -


tillykke! Det er fantastisk at se idéer, tanker og løse streger tage form og forvandle sig til et bæredygtigt koncept. Et stort tillykke med den flyvende start til LIVE Travel.

markedsføring og kreativ forretningsudvikling

tlf. 27 28 49 00 - info@cavecompany.dk - www.cavecompany.dk

Skolegade 19A, DK - 2500 Valby, Danmark tlf. +45 72 31 20 30 - info@livetravel.dk - www.livetravel.dk

LIVE Travel nyhedsbrev nr. 1  

Nyheder fra LIVE Travel

Advertisement