__MAIN_TEXT__

Page 1

SEPTE M B E R B OX :

F LAW LESS FALL SA M L ET VÆRD I: 1.01 9 k r. Så bl ev det septem b er, og vi håber at du h a r nyd t det exept i on el gode ve jr i augus t. Fo r h å b e nt li g h ar d u , li gesom os , fået tan ket o p p å b åd e D - vi t am i n og energi, s å du e r k l ar t i l at gå efteråret i møde. Se pte m b e rb oksen er i hvert fald s ammen s at t i l , at d u skal få d en b eds t mulige s tar t p å ef te rå ret som overh ovedet muligt. De r er b å de m asser af fu gt t i l huden, e n de j li g ef te rå rsfarve, og en h erlig duft de r k an m i n d e os li d t om somme r. V i ø n s ke r d i g en h elt fant as is k s e ns omme r. Kærli ge h i lsn er L i t t le Purp le Box


Emma Hardi e Midas Touch Revitalising Cream 50 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 395 kr. Cruelty free, vegansk, fri for parabener, silikone, sulfater, mineral olie og kunstige farvestoffer. Emma Hardies Midas Touch Revitalising Cream er en intens fugtighedscreme med anti-aging egenskaber. Den indeholder blandt andet hyaluronsyre, der fastholder fugten i huden og udglatter fine linjer, natlys der giver fylde til moden og tør hud, hyben som øger hudens elasticitet og fasthed, moringa der beskytter mod forurening, samt E-vitamin der forebygger tidlig aldring af huden og er effektiv mod solskader. Den indeholder også et naturligt polymatrix-algeekstrakt og ekstrakt fra edelweiss, der opstrammer og løfter huden. Anvendelse: Anvendes på renset hud morgen og aften. Varm en lille smule creme mellem fingerspidserne, før det påføres på ansigt og hals. Undgå øjenområdet. Om Emma Hardie: Emma Hardie startede i 1996 sit eget hudplejefirma, der i dag er anerkendt verden over grundet produkternes hudforyngende egenskaber. Alle produkterne produceres i England, og de har siden start udviklet effektive og naturlige produkter, der arbejder med hudens naturlige funktioner til at reparere, gendanne og forynge huden. Produkterne indeholder botaniske ekstrakter og er fri for hudirriterende stoffer.


L aritz y Co smet i c s Long Lasting Liquid Lipstick i farven Whip 3,1 g. (Full size). Vejl. udsalgspris 168 kr. Cruelty free, fri for parabener, BHT, BHA og ftalater. Laritzys langtidsholdbare flydende læbestift, indeholder masser af pigment og har en mat finish. Den er vandfast, glider let hen over læberne, føles behagelig på, og så fugter den dine læber og virker behagelig hele dagen. Anvendelse: Start evt. med en lip scrub. Begynd med at påføre læbestiften på din nederste læbe. Derefter skal du presse dine læber sammen, så den sætter sig på overlæben – på den måde har du nemmere ved at se din naturlige læbeform og ”male” resten af din læbe. Til sidst former du din amorbue for at få et defineret og fuldendt look. Om Laritzy Cosmetics: Laritzy Cosmetics er et Canadisk beauty brand der startede i 2016, med det formål at få kvinder til at føle sig lige så fantastiske, som de ser ud. Deres vision er gennemsigtighed i ingredienser og produktion, så du som forbruger kan føle dig sikker i at bruge deres produkter, som alle indeholder hudvenlige ingredienser.


Th e Ko njac Sp o nge Company Premium Facial Puff Sponge with Green Tea Full size. Vejl. udsalgspris 109 kr. Cruelty free, 100% naturlig, vegansk, bionedbrydelig, fri for farvestoffer og parfume. Svampen er lavet af naturlige fibre fra den asiatiske kartoffelplante Amorphophallus Konjac, der har vist sig at indeholde en masse sunde ingredienser. Med svampen bliver din hud renset i dybden og du får en sund og frisk glød fordi svampen stimulerer blodgennemstrømningen og styrker væksten af nye hudceller. Svampen indeholder ekstrakt fra grøn te, som har et naturligt højt indhold af antioxidanter, som har en cellebeskyttende funktion. Ekstraktet beskytter også huden mod de skadelige virkninger fra frie radikaler, samt blødgør og forbedrer hudens elasticitet. Anvendelse: Anvend morgen og aften. Du kan bruge svampen alene eller tilsætte et renseprodukt - men brug mindre end normalt. 1. Tag svampen ud af emballagen og skyl den grundigt og pres det overskydende vand ud. 2. Massér huden nænsomt med cirkulære bevægelser – også øjenområdet. 3. Efter brug skylles svampen og lægges til tørre. Undgå et fugtigt sted da det vil forkorte svampens levetid. OBS! Svampen skrumper og bliver helt hård, når den tørrer.


- p risvind end e luksus Rengøring af svampen: Skold svampen i kogende vand hver 14. dag for at dræbe bakterier og holde den ekstra ren. Når svampen begynder at se slidt og træt ud, skal du udskifte den. Den kan holde mellem 1 og 3 måneder ved god behandling. (Du kan placere den brugte svamp i bunden af en potteplante, hvor den vil holde godt på fugten i jorden og dermed give planten gode vilkår). Om Konjac Sponge Company: The Konjac Sponge Company er et britisk hudplejefirma skabt af Michele Riley. Alle deres svampe bliver håndlavet i de vulkanske bakker på Jeju-øen i Sydkorea. Svampene produceres uden brug af kemikalier, og de blev oprindeligt skabt til at være beregnet til babyer, men firmaet har siden lanceringen udvidet sortimentet, så de har produkter til alle aldre. Deres svampe er verdenskendte og The Konjac Sponge Company var de første til at lave svampe af Konjac, og de har til dato vundet over 36 internationale priser.


Fig s & Ro uge Hydra Pore HD + Matte Veil primer 30 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 292 kr. Cruelty free og vegansk. Figs & Rouges primer er den perfekte base til din makeup. Den matterende primer får din makeup til at holde længere, udjævner din hud og reducerer synlige porer og urenheder markant. Resultatet er en fløjlsblød hud og primerens soft-focus effekt giver en smuk airbrushed finish. Anvendelse: Anvend den efter den daglige hudplejerutine. Påfør et jævnt lag i T-zonen. Brug derefter foundation. Om Figs & Rouge: Figs & Rouge er et UK vegansk og cruelty free brand, som er favoriseret af flere britiske berømtheder som Emma Watson og Lizzy Jagger. Figs & Rouge producerer effektive, dobbeltvirkende og løsningsorienterede produkter af højeste kvalitet, der både giver huden ny energi og en forbedret udstråling. Deres produkter er alle produceret i England og er beregnet til alle hudtyper.


No b le Isle Tea Rose Luxury Bath & Shower Gel 75 ml. (Travel size). Vejl. udsalgspris 55 kr. Cruelty free, vegansk, fri for gluten, parabener og sulfater. Noble Isles Tea Rose Shower Gel er inspireret af det britiske ritual om eftermiddagste. Den har en ren, charmerende duft, med den ynde og finesse der forbindes med eftermiddagste i London. Med duft af beroligende sorte teblade og engelske rosenblade, blandet med forfriskende noter af jasmin og salvie er du garanteret en velduftende badeoplevelse. Anvendelse: Kan anvendes i bruseren eller kan hældes i badekarret for en boblende badeoplevelse. Om Noble Isle: Noble Isle er et britisk hudplejefirma, som især er kendt for deres luksuriøse badeprodukter og udsøgte duftkollektioner, og de har blandt andet vundet prisen ”Luxury British Brand of Tomorrow”. Deres produkter er inspireret af de britiske øers kulturelle rigdomme, og produkterne er skabt med ekstrakter fra lokale producenter, herunder rabarber fra England, tang fra Irland, byg fra Skotland og rødbeder fra Wales. Alle deres produkter indeholder en overdådig duft, som er skabt til at tage dig med på en rejse, udløse minder og løfte humøret.


I CO UL D STOP BU Y IN G M AKEU P, B UT I' M NOT A Q UITTER.

Profile for littlepurplebox

Little Purple Box - September beautyboks 2020  

Se indholdet af septemberboksen – FLAWLESS FALL, der er fyldt med fortryllende produkter, der vil give dig en rigtig god start på efteråret....

Little Purple Box - September beautyboks 2020  

Se indholdet af septemberboksen – FLAWLESS FALL, der er fyldt med fortryllende produkter, der vil give dig en rigtig god start på efteråret....

Advertisement