__MAIN_TEXT__

Page 1


N E W CI D Co smet i c s Smokey Classics Eye Palette Full size. Vejl. udsalgspris 28 £ - ca. 230 kr. Cruelty free. NEW CID Cosmetics klassiske smokey øjenskygge palette, er en kunstnerisk palette til øjnene med 10 flotte farver. Den indeholder både matte og metalliske farver, og gør det enkelt, at skabe et naturligt look, smokey eyes og alt derimellem. Paletten indeholder en nem applikationsguide for en ubesværet påføring derhjemme.

Anvendelse: Følg guiden i paletten for, at skabe de perfekte smokey eyes eller et nedtonet hverdagslook. Brug gerne en eye base primer for, at øjenskyggen skal holde længere.

Om NEW CID Cosmetics: NEW CID Cosmetics er et professionelt kosmetikmærke fra England, som blev grundlagt i 2005. Deres makeup er af salonkvalitet og kommer i innovativ pakning. Deres makeup har udsøgte farver, som er anvendelige og lette at påføre.


ECO O K I NG Natcreme 15 ml. (Sample size). Værdi 80 kr. Cruelty free, vegansk, økologisk. Ecookings Natcreme er en ansigtscreme, der sikrer en langvarig fugtbalance i din hud samtidig med, at den udglatter og reducerer fine linjer. Når du bruger den hver aften, vil den synligt reducere dybden af rynker i huden. Ecooking Natcreme indeholder ingrediensen Argireline, en Hexapeptide, dvs. 6 naturlige aminosyrer, der reducerer rynkedybden. Argireline virker ligesom botox på den måde, at den får musklerne til at slappe af. En anden af de aktive ingredienser er Trylagen, som booster kollagenen i huden og sikrer, at din hud bevarer sit friske udseende. Natcremen er nem at smøre på og trænger hurtigt ind i din hud, som med det samme føles gennemfugtet. Anvendelse: Efter din sædvanlige renserutine bruger du cremen i dit ansigt og på din hals hver aften. Om ECOOKING: Ecooking er en økologisk og naturlig hudplejeserie, som er udviklet og produceret i Danmark. Der anvendes kun de bedste råvarer for at sikre skønhed og sikkerhed, for både dig og miljøet. Filosofien bag produkterne er, at hudpleje skal være nem, effektiv og hurtig. At du kan få sund og smuk hud ved, at bruge 1 minut om morgenen og 1 minut om aftenen på rens og fugt, og 10 minutter i løbet af ugen på peeling og masker, og at det er den daglige overskuelige rutine der gør, at din hud er sund og smuk, når du runder de 50 år.


Dani el Sandler Super Gloss Du har modtaget lipglossen i enten farven ”Copper”, ”Nectar” eller ”Pomegranate”. 14,2 g. (Full size). Vejl. udsalgspris 11,95 £ - ca. 100 kr. Cruelty free, parabene fri, sulfat fri. Daniel Sandler Super Gloss har en ikke-klistrende, luksuriøs tekstur der giver transparent glans, og er let at stryge over bare læber eller over læbestift for en glossy læbestifteffekt. Lipglossen indeholder vitamin A og E, som beskytter og gør dine læber bløde og fugtgivet samtidigt med at du får farve og glans.

Anvendelse: Kan anvendes på bare læber eller over læbestift for en glossy læbestifteffekt.

Om Daniel Sandler: Daniel Sandler er en af Englands mest berømte makeupartister. Han har over 20 års erfaring i makeupindustrien og har gennem årene oparbejdet et stort talent for, at skabe inspirerende looks. Daniel Sandler brugte over fire år på, at udvikle sit prisvindende makeupmærke Daniel Sandler Cosmetics. Hans makeup er udviklet til, at passe til alle kvinder uanset hudtone og er udviklet under filosofien: Be Your Most Beautiful.


- Be Yo ur Mo st Be aut i ful

Copper

Nectar

Pomegranate


Fig s & Rouge Hydra Pore HD + Matte Veil primer 30 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 35£ - ca. 292 kr. Cruelty free, vegansk. Figs & Rouges primer er den perfekte base til din makeup. Den matterende primer får din makeup til at holde længere, udjævner din hud og reducerer synlige porer og urenheder markant. Resultatet er en fløjlsblød hud og primerens soft-focus effekt giver en smuk airbrushed finish.

Anvendelse: Anvend den efter din daglige hudplejerutine. Påfør et jævnt lag i T-zonen. Brug derefter foundation.

Om Figs & Rouge: Figs & Rouge er et UK vegansk og cruelty free brand, som er favoriseret af flere britiske berømtheder som Emma Watson og Lizzy Jagger. Deres luksuriøse produkter er alle produceret i England og er beregnet til alle hudtyper.


ME R M E Berli n Facial Hydration Serum 30 ml. (Full size). Vejl. udsalgspris 34€ - ca. 255 kr. Cruelty free, vegansk, organisk, fri for parfume og GMOs. Velegnet til alle hudtyper. MERME’s Facial Hydration Serum er en fugtgivende og beskyttende formel med ultra-ren, vegansk hyaluronsyre. Hyaluronsyre er ekstremt fugtgivende, har en beroligende effekt på huden, mens fine linjer udglattes og ungdommelig fasthed genskabes. Serummet skaber en beskyttende hinde som holder på fugten i huden, og den efterlader huden fløjlsblød og strålende. Anvendelse: Efter din daglige renserutine pumper du et par dråber ud i håndfladen og fordeler serummet forsigtigt i ansigtet med fingerspidserne. Påfør derefter dag- eller natcreme. Anvendes morgen og aften. Om MERME Berlin: MERME Berlin er skabt af den australske model Claire Ralston, og hendes produkter er inspireret af hendes bedstemor, som altid brugte hjemmelavet, naturlig og højkvalitets olie til at kurere enhver hudlidelse. MERME er indbegrebet af ren og kraftfuld hud- og hårpleje, og deres ingredienser er udvundet af organiske planter og nødder af den bedste kvalitet. Deres produkter er fugtgivende og beskytter alle hudtyper i alle aldre.


Profile for littlepurplebox

Little Purple Box - September beautyboks 2019  

Se indholdet af septemberboksen - Beauty Obsessed, hvor vores fokus er på beauty. Boksen indeholder 5 produkter, hvoraf 4 af produkterne er...

Little Purple Box - September beautyboks 2019  

Se indholdet af septemberboksen - Beauty Obsessed, hvor vores fokus er på beauty. Boksen indeholder 5 produkter, hvoraf 4 af produkterne er...

Advertisement